Voordeeldrogisterij.nl - Reviews & Ervaringen

7,8 Lees 617 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Voordeeldrogisterij.nl.

Voordeeldrogisterij.nl stelt zich voor

"Voordeeldrogisterij is een shop waar keuze en prijsvoordeel belangrijke pijlers zijn. Tegen een zeer lage prijs verkoopt Voordeeldrogisterij A-merk artikelen op het gebied van verzorging, schoonmaak en gezondheid. Online shoppen bij Voordeeldrogisterij gaat daarnaast samen met vele gemakken en garanties. OP=OP en weg is pech Naast de lage prijzen die Voordeeldrogisterij hanteert staan er elke week kortingsacties en aanbiedingen centraal bij Voordeeldrogisterij. Wees er daarom snel bij, want OP=OP en weg is pech bij Voordeeldrogisterij. "

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 413 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

7.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hannie dijkstra 29-12-2018

Algemene score

7,0
Snelle levering maar verpakkingsdoos was redelijk beschadigd.
Later kreeg ik nog mail of in door wilde gaan met bestelling terwijl lamp al binnen was.

Reageer

Meta Zomer 15-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en ik werd prima op de hoogte gehouden over het pakket en tijdstip van levering. Leuk geschreven items b.v. doe je de groeten aan de bezorger? Top!

Reageer

Gregor 14-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
VOORDEELDRGISTERIJ heeft een prima service, goed assortiment, beste prijzen en levering op tijd. Alleen maar lof.

Reageer

Nell 13-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop dit artikel al jaren voor mijn schoonvader (84)
En ben blij dat ik dit nu ok online kan doen. Ook de prijs is voordeliger dan bij andere aanbieders.
We zijn hier erg blij mee.

Reageer

Kelly 10-12-2018 Via de website gekocht

Nog nooit zo'n snelle levering meegemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn bestelling savonds gedaan en geloof drie uur later kreeg ik reeds aan track & trace in de mail.
Alles was ook zoals het hoorde. Volledig en goed ingepakt.
Een tevreden klant erbij uit België

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RBeijer 10-12-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en echt de goedkoopste!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, snelle levering en geweldige aanbiedingen die niet onder doen bij andere winkels en webshops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christof 10-12-2018 Via de website gekocht

Gewelsige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super aankoop gekocht ik raad het iedereen aan!!! Ik ben zeer tevreden van me aankoop! Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ber 09-12-2018 Via de website gekocht

Prima hoor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend behandeld en perfecte service.
Gaan zeker blijvend gebruik maken van jullie en gaan ervan uit dat dit met dezelfde service zal gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Helmi 09-12-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer gunstige prijzen, breed assortiment en lage verzendkosten. De levering zou iets sneller mogen maar dat is meer omdat we tegenwoordig gewend zijn dat iets de volgende dag al geleverd wordt. Als dat 2-3 dagen later is dan is dit relatief laat maar gezien de lage prijzen acceptabel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jozef Van den Broeck 08-12-2018 Via de website gekocht

Ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Algemene score

2,0
Ik had een nieuwe scheerkop besteld. Na enkele dagen kreeg ik een mail dat de levertermijn veel langer zou zijn dan de beloofde termijn. Of ik een terugbetaling wilde? Ja dus. Beloofd binnen de vijf dagen. Twee weken wachten; nog steeds geen terugbetaling. Weer een mail: "We kijken het na". Weer wachten...

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Officiële reactie van Voordeeldrogisterij.nl 17-12-2018

Beste Jozef,

Bedankt voor uw review.

Allereerst mijn excuses voor het ongemak.

We hebben u een e-mail gestuurd met de vraag of u uw bankgegevens wilt doorgeven, zodat we de terugbetaling in orde kunnen maken.

We hebben uw respons in goede orde ontvangen, en gaan er voor zorgen dat de terugbetaling zo spoedig mogelijk plaatsvindt.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Supportmedewerker

Reageer

Miglena Bogdanova 07-12-2018 Via de website gekocht

Prima prijs en snel levering !

Algemene score

7,0
Ik betaald en na 2 dagen voormiddag het pakket thuis was.Ik woon in België!Prijs naar Pampers was met 50% minder!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilbert 04-12-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke site om te bestellen en ook eerlijke prijzen. De levering werd netjes op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Justyna de Vries 03-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service heel goed!ik heb vaker via jullie winkel iets besteld en was ik altijd heel tevreden,dus daarom kom ik altijd terug bij jullie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip Verstraete 02-12-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering van de artikelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke webshop met duidelijke vermelding van alle details van de artikelen.
Heel snelle levering van de goederen.
En....de beste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieve Debrier 01-12-2018 Via de website gekocht

Wow... in topsnelheid geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht speelgoed verkeerslichten en kwam terecht op deze site... Overzichtelijke website met voldoende uitleg over het artikel inclusief de maten van het product wat op andere sites te wensen overliet.
Reeds de volgende dag geleverd... in topsnelheid van Nederland naar België.
Betaling ging heel vlot via bancontact en onmiddellijk bevestiging via email.
De moeite waard om de prijzen en de producten te vergelijken met andere firma's. Deze verkeerslichten waren 50 % goedkoper dan bij Bol.com, identiek en van hetzelfde merk. Ik had er graag de verzendingskosten voor over.
Hier ga ik nog producten bestellen en kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 29-11-2018 Via de website gekocht

Machtige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige site, altijd grote aanbiedingen,ontzettend veel keuze. Groot prijsverschil dan hier in België. Super tevreden. Ook de service is héél goed. Doe zo verder.......

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert W 29-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijzen en prima communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen zijn erg scherp. Duidelijke website. Eenvoudig bestel proces en vlotte levering. Ik kom hier zeker terug voor andere aankopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yildiz 29-11-2018 Via de website gekocht

Keurig ingepakt, blij met mij producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordelig zoals de naam voordeeldrogist. Veel keuze mogelijkheden top super 👍
Keurig ingepakt en waar voor je geld

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Maaike hagesteijn, Joop hagesteijn 29-11-2018 Via de website gekocht

Super snel en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel geleverd, goed verpakt, breekbaar op etiket als dat nodig is, ik ben dik tevreden.Zal het iedereen aanbevelen en de volgende levering bestel ik hier weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes Lisseveld 29-11-2018 Via de website gekocht

Razend snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een product wat zowel in de drogisten als online bij veel webshops is uitverkocht, heb ik via jullie in grote getale nog kunnen bemachtigen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Francis van es-valk 29-11-2018 Via de website gekocht

Leuke actie’s en betrouwbaar

Algemene score

9,0
Alle bestellingen worden goed verwerkt en in uitstekend vorm bezorgt ben ook een tevreden klant. Een klein minpuntje is dat ik 3 wonderbrooms geb besteld waar de prijs niet van klopte heb contact gehad met jullie maar er is nog geen oplossing voor gekomen hopend dit snel wordt afgehandeld. Verders tevreden gr Francis van es-valk

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

herman t 29-11-2018 Via de website gekocht

stipte levering van het juiste produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs t.o.v. andere aanbieders voor het product dat ik nodig had. De snelheid waarmede de bestelling uitgevoerd is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 29-11-2018 Via de website gekocht

Snelle afwikkeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle verzending en goede verpakking. Goede aanbiedingen. Handige webshop die overzichtelijk is. Drempel gratis verzenden zou omlaag mogen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marij 28-11-2018 Via de website gekocht

Keurige en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke website. Goede producten in het assortiment. Snelle en keurige levering. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lidy Salerno 28-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijke. Website, snelle bestelling en levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige shop. Makkelijk goede keuze te maken! Je krijgt goede doorslaggevende informatie. De kussens die ik kocht waren precies de beoogde.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nicky 28-11-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte manier van bestellen en een snelle levering van een product dat op andere websites uitverkocht was.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bienemieme 27-11-2018 Via de website gekocht

Werkelijk uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie webshop, goed assortiment. Leuke aanbiedingen. Bij veel producten lagere prijzen bij afname van meerdere van de items.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Richard 27-11-2018 Via de website gekocht

Slechte verzending

Algemene score

4,0
De prijs was prettig, maar om 25 flesjes deodorant, van glas, los in een grote doos te versturen is wel het gekste wat ik heb meegemaakt. Er waren twee flesjes stuk en derest zat daardoor onder de plakkerige deodorant.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Voordeeldrogisterij.nl 28-11-2018

Beste Richard,

Bedankt voor uw review.

Allereerst mijn excuses voor het ongemak.

Het is niet de bedoeling dat u uw bestelling op deze manier ontvangt. Heeft u al contact opgenomen met onze support afdeling? U kunt ons mailen naar: info@voordeeldrogisterij.nl

We willen u graag een oplossing bieden.

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Supportmedewerker.

Reageer

Nellie 27-11-2018 Via de website gekocht

Perfect thuisdrogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, perfect assortiment, overzichtelijk en duidelijk. Hoge korting bij meerdere producten tegelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr M v Zon 27-11-2018 Via de website gekocht

Alles Supersnel in huis dus erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging fijne prijzen nog steeds de goed koopste .ik ben zeer tevreden omdat alles goed op vooraad is zo dat je de bestelling tegelijk krijgt .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick 27-11-2018 Via de website gekocht

wasmiddel (te) snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ariel wasmiddel besteld tegen een nette prijs. Echter had op de website aangegeven dat het op woensdag bezorgd zou worden en kwam dinsdag al. Gelukkig weet de postbode waar hij het bestelde kon achterlaten als we niet thuis zijn. Dus op zich prima, maar bezorgafspraak kon beter.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Elly L. 26-11-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling is keurig en op tijd ontvangen voor een mooie prijs. Ik ben er blij mee. Mijn eerste ervaring is positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cristian koedood 26-11-2018 Via de website gekocht

Pampers goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending, goedkoopste luiers op internet te vinden en goede service. Na veel gegoogeld te hebben hier uit gekomen. Leve de black friday😉

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Berg 26-11-2018 Via de website gekocht

service is goed en ruime keuze.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk site, ruime keuze. Jullie waren de goedkoopste met voetenwarmer. Daarnaast ook nog andere leuke aanbiedingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roelof.K. 26-11-2018 Via de website gekocht

Supersnel en correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijke en makkelijke site. Zeer snelle levering en goed verpakt, komen exact na van wat er afgesproken word. Ook de prijs is ok.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denim 26-11-2018 Via de website gekocht

moeizame start, maar kwam goed

Algemene score

6,0
In eerste instantie slechte ervaring, daar ik iets verkeerd had gedaan met de bestelling, en ik daarna niet goed ben behandeld door de klantenservice, ze zitten daar niet op een lijn qua wat wel en niet kan. Maa dat is opgelost en nu is miijn mening dat de shop online is duidelijk, zeer goede prijs/kwaliteits verhouding, levering op tijd.
Ga zeker nog weer bestellen........

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Chantal W 26-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel Groot assortiment en goede prijs/kwaliteitsverhouding! Werd de volgende dag al geleverd dus een blije klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry 25-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de prijs en de snelheid van de levering, alsmede de duidelijkheid om een product te vinden op de site zijn een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

huub fabels 25-11-2018 Via de website gekocht

Doen niet wat ze beloven

Algemene score

4,0
2 produkten besteld, 1 geleverd, moet er zelf over na bellen, wordt niet teruggebeld terwijl wel beloofd, uiteindelijk nog een keer gebeld en toen uiteindelijk wel opgelost.
Matige service en weinig compassie met de klant.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Voordeeldrogisterij.nl 26-11-2018

Beste Huub,

Bedankt voor uw review.

Allereerst mijn oprechte excuses voor het ongemak.

We vinden het erg vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft.

Helaas is er een fout gemaakt tijdens het inpakken van uw bestelling, en bent u als consument hier de dupe van geworden.

We nemen uw feedback mee, en gaan er voor zorgen dat dit in de toekomst voorkomen wordt.

Uit mailcontact zie ik dat het met u is opgelost, mocht u toch nog verdere vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Met vriendelijke groeten,

Supportmedewerker.

Reageer

Frank 25-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft als één van de weinige Aqua Velva, waardoor ik voor hun heb gekozen. Snelle service. Pakket kwam 1 dag eerder aan dan aangegeven. Positieve verrassing! 😀👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Widi 24-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, deugdelijk verpakt, zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de voordeel drogisterij, goede aanbiedingen, snel geleverd, goede info over de levering en deugdelijk verpakt

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Familie Roovers 24-11-2018 Via de website gekocht

Goede website, snelle en correcte bezorging !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordeeldrogisterij.nl heeft een groot assortiment, een makkelijke website, goede prijzen en dito service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pam 23-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging en perfect verpakt! Top! Voordelig tarief en mooie acties. Zou zo weer bestellen. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick VdV 23-11-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze shop gewoonweg fantastisch omdat jullie prijzen een pak lager liggen dan in België. Een 2de voordeel is dat het vanaf 50 euro gratis aan huis wordt geleverd en zo hoef je geen zware of grote producten te verplaatsen van de supermarkt naar je eigen woning. Bij sommige producten raad ik wel aan om een keuze te kunnen maken in de kleur, bijvoorbeeld bij kindertandenborstels van Elmex.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beauchard 22-11-2018 Via de website gekocht

Nooit meer

Algemene score

3,0
Waxinelichtjeshouder voor 9 Lichtjes besteld, leuk voor kerst. Gelijktijdig een paar goedkope lampjes bijbesteld. Ik moest toch verzendkosten betalen.
Drie dagen later, een email met een creditnota voor de waxinelichtjeshouder. Die is niet te leveren.
Maar mijn goedkope lampjes worden meteen gestuurd. Alleen zij zijn niet meer goedkoop omdat ik de oorspronkelijke verzendkosten moet betalen.
Ik hoef de lampjes niet meer. Zij zijn te duur geworden.
Ik probeer Voordeeldrogisterij te bellen. Ik probeer 3 keer Voordeeldrogisterij te bellen, maar hoewel " wij doen ons uiterste best" neemt niemand de telefoon op.
Terwijl ik aan het bellen ben, krijg ik een email met de track en trace voor de dure lampjes die ik niet wil hebben.
Goed, ik heb leergeld betaald.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Voordeeldrogisterij.nl 23-11-2018

Beste Beauchard,

Bedankt voor uw review.
Ik begrijp dat het niet voordelig is als u verzendkosten moet betalen voor een relatief goedkoper product.

Graag wil ik u vragen een mail te sturen met uw ordernummer en uw ibangegevens,
U kunt de mail sturen naar info@voordeeldrogisterij.nl

Wij zullen de te veel betaalde verzendkosten terug naar uw rekening storten.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

Met vriendelijke groet,

Support Medewerker.
.

Reageer

Josse Horsten 22-11-2018 Via de website gekocht

verkeerde informatie, slecht werkende website

Algemene score

3,0
website geeft verkeerde verzendkosten aan. Slechte informatie via chat waardoor product verkeerd werd besteld.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Voordeeldrogisterij.nl 23-11-2018

Beste Josse Horsten,

Bedankt voor uw review.
Vervelend dat u onze website op deze manier heeft ervaren.

Onder de 50 euro hebben wij 2 tarieven voor verzending en afhandeling. U betaald voor brievenbuspost minder kosten dan voor een pakket.
Mijn excuses als dit verwarrend voor u is geweest.

Mochten er verdere vragen zijn, kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Met vriendelijke groet,

Support Medewerker.

Reageer

Roland 21-11-2018 Via de website gekocht

Een gewaarschuwd mens telt voor 2

Algemene score

1,0
Een gewaarschuwd mens telt voor 2.
Bestel niks bij deze oplichters.

Lamp besteld van €160 zou binnen 3 dagen geleverd worden, werd 3 weken.
Toen de lamp geleverd werd bleek dat het een lamp was wel ik voor 2 tientjes bij aliexpress kan bestellen, kwalitatief zeer slecht.
Terugsturen was geen probleem, netjes ingepakt en teruggestuurd zoals ik hem ook had ontvangen.
Na een week nog geen bericht dus ga ik maar bellen, krijg ik te horen dat ze de retour niet accepteren aangeIen de lamp te laat terug gestuurd is. Dus ik zei dat ik de lamp 2 dagen in mijn bezit had en dat de retourmelding 14 dagen is. Ging mevrouw het uitzoeken.
Toen zei mevrouw ja klopt maar de lamp is ook kapot dus we accepteren hem niet.
Hierna stuurde ze een foto van een kapotte kap. Dit is in mijn optiek onmogelijk tijdens transport gebeurt en aangeIen de lamp bijna een week in hun magazijn heeft gelegen lijkt het mij duidelijk.

Maar geen enkele tegoedkoming of oplossing was mogelijk het enige wat ik aangeboden kreeg is; moeten we de lamp naar u terug sturen of moeten we hem weg gooien.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Follow-me 21-11-2018 Via de website gekocht

Voordeeldrogisterij voor goede service en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordeeldrogisterij.nl heeft een fijne en overzichtelijke website. De bestelling wordt snel verwerkt en opgestuurd, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvan 19-11-2018 Via de website gekocht

Alles dik in orde !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze overzichtelijke site verkozen daar mijn (vervang)stuk nergens anders te vinden was.
Betreft een onderdeel van een scheermachine van enkele 10-tallen jaren oud.
Totaal geen opmerkingen = net verpakt, prima vervangstuk, daags nadien geleverd = perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 19-11-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling geplaatst en geleverd. Keurig op de hoogte gehouden tijdens het orderproces via online inloggen op je account.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews