Voordeeldrogisterij.nl - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 347 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Voordeeldrogisterij.nl.

Voordeeldrogisterij.nl stelt zich voor

"Voordeeldrogisterij is een shop waar keuze en prijsvoordeel belangrijke pijlers zijn. Tegen een zeer lage prijs verkoopt Voordeeldrogisterij A-merk artikelen op het gebied van verzorging, schoonmaak en gezondheid. Online shoppen bij Voordeeldrogisterij gaat daarnaast samen met vele gemakken en garanties. OP=OP en weg is pech Naast de lage prijzen die Voordeeldrogisterij hanteert staan er elke week kortingsacties en aanbiedingen centraal bij Voordeeldrogisterij. Wees er daarom snel bij, want OP=OP en weg is pech bij Voordeeldrogisterij. "

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 317 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

7.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frenk 25-05-2018 Via de website gekocht

Goede Service , snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor gekozen voor deze shop omdat ze hadden wat ik nodig heb , en nog goedkoop ook.
En de levering was ook op tijd.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MCS van de Sanden 25-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke site. Zeer goed en goedkoop. Vlotte levering.
Totaal geen probleem met dit bedrijf en ik zal zeker meer bestellingen plaatsen
in de toekomst

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 24-05-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel alles te vinden, Makkelijk site en Duidelijke werkwijze
En voor dat ik het wist had ik het product al in huis. Alles te vinden op een plek. Gebruik het vaak als ik geen tijd heb om langs de de winkels te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Huib 23-05-2018 Via de website gekocht

Vlot, netjes en niet te duur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerste keer besteld: Makkelijk bestellen, vlot en netjes geleverd en voor een keurige prijs. Ga ik in de toekomst meer gebruik van maken. Top!!

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dink 22-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service (maar niet heus)

Algemene score

1,0
Op 09-05-2018 besteld en nu is 22-05-2018 nog niets ontvangen. Er stond artikel op voorraad , aflevertijd tussen 2 en 5 dagen.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht

Reageer

Nel 21-05-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering en stuk goedkoper dan andere winkels.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Komt zijn naam goed na. Vind alleen en dat is mijn mening de verzendkosten wat aan de hoge kant en niet iedereen kan voor 50 euro bestellen om onder de verzendkosten uit te komen.
Voor de rest makkelijke site en super snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helmie 21-05-2018 Via de website gekocht

Uitstekend aanbod,snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordeeldrogist heeft een zeer ruim aanbod, voor ieder war wils, alles wat ik zocht tegen scherpe prijzen.
Super snelle luitstekende levering.
Het enige minpuntje dat ik kon ontdekken is dat je onder de€50 verzendkosten moet betalen. Daar zou je ook €30 van kunnen maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarieJose 20-05-2018 Via de website gekocht

Zeer te vreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles gevonden wat ik nodig had op de site, en netjes ingepakt en bezorgd op de gekozen dag en tijd. Zeker een aanrader als je geen tijd hebt om te gaan winkelen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Olga 19-05-2018 Via de website gekocht

Slechte leveringstijd

Algemene score

3,0
De prijs van wat ik heb besteld was goed, maar de leveringstijd is waardeloos. Ik zou het pakket woensdag ontvangen en het kwam pas vrijdag. Toen ik donderdag belde werd er ook nog eens gezegd dat dat nooit gebeurd. Tuurlijk niet....jokkebrokken!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

proficiat 18-05-2018 Via de website gekocht

correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de prijs is het laagst voor hetzelfde product als in de winkel en wordt daarvoor aan de deur geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.paul 18-05-2018 Via de website gekocht

goede service maar telefonisch contact kan beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
erg tevreden , alleen had ik vragen over de bestelling en duurde het heel erg lang voor ik doorverbonden werd met een medewerker en uiteindelijk heb ik een antwoordapparaat in moeten spreken , verder wel snel antwoord gekregen en de artikelen keurig bezorgd gekregen , vanweg het moeilijke contact maar 7 punten gegeven anders was het hoger geweest

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kristof 18-05-2018 Via de website gekocht

Tevreden

Algemene score

7,0
Levering heel goed op tijd. Service iets minder. Spijtig dat 3 van de 5 verpakkingen al open waren.
Hierdoor is het product vlugger slecht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Trotsie 17-05-2018 Via de website gekocht

Goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze eerste ervaring is ons uitstekend bevallen. De prijs van het product was zeer aantrekkelijk. De leverantie prima. Snel en volledig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 17-05-2018 Via de website gekocht

Super!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een muggenpompje nodig normaal 18,95 nu 8,95. Snelle levering en erg voordelig! Echt een aanrader. Het scheelt heel veel met Etos of Kruidvat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 14-05-2018 Via de website gekocht

Heb mijn bestelling nog niet binnen

Algemene score

3,0
Heb vrijdag mijn spullen besteld zou zaterdag komen het is nu maandag avond maar nog niets binnen dus hoop morgen dat het binnen komt

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Laurenz 13-05-2018 Via de website gekocht

heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
je was de goedkoopste, goede keuzes en goede en snelle levering. eveneens direct feedback. dus heel tevreden

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerdie van Rooy 12-05-2018 Via de website gekocht

Reactie kan ik nog niet geven heb produkt nog niet binnen

Algemene score

5,0
Niet tevreden heb het produkt nog niet binnen is 3 dagen gelden. Verwachting ????
Dus kan het geheel niet beoordelen

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Johnny 11-05-2018 Via de website gekocht

Belazerd en genegeerd door voordeeldrogist. BESTEL HIER NIKS

Algemene score

1,0
Het begint al met het pakket veel te laat ontvangen. 2/3 dagen.

Vervolgens blijkt 1 van de 2 potten wax voor de helft minder gevuld. Ook Bleek een soort wax (de zwarte Red One) de inhoud voorzien te zijn van een andere goedkope wax wat de naam Red One niet mag dragen.

Niet zo gek ook want toen ik op de achterkant van de pot keek bleek dit een goedkope Turkse namaak te zijn.

Toen ik voordeeldrogist erop attendeerde via de klantenservice info@voordeeldrogist.nl gaven zij niet thuis.

Dit is dus de eerste en laatste keer dat ik hier wat besteld heb.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

wds0815 11-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, alles zeer correct verlopen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product was niet meer verkrijgbaar in de gangbare winkels waar het voorheen aangeboden werd. Dus even zoeken op internet en de webshop bood het product aan met een mooie korting!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 10-05-2018 Via de website gekocht

Eindelijk gevonden

Algemene score

9,0
Al tijden op zoek en bij de voordeeldrogist gewoon gevonden. Al jaren gebruik ik de lipgloss van Mayebline. Super fijn product maar bijna nergens te krijgen behalve bij Bol.com maar dan betaal je de hoofdprijs. Super fijn en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 09-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is makkelijk te bedienen. En heeft een snelle levering! Deze shop is ook niet zo duur. Daarom vind ik het een prettige shop om beaty artikelen te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alinda 08-05-2018 Via de website gekocht

Slechte service niet eerlijk

Algemene score

1,0
Vogue geschenkset butterfly gekocht via de site vervolgens krijg ik d de lieveheersbeestjes set toegestuurd gemaild met foto's en pakbon waar op was vermeld dat ik de butterfly geschenkset heb besteld krijg je als antwoord dat die set niet voorradig was??? Beetje vaag nog een andere artikel besteld daarop moest ik al 10 werkdagen wachten ipv 5 wat op de site vermeld stond nooit weer wat bestellen dus bij deze shop!!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

pieter koning 05-05-2018 Via de website gekocht

dagelijks produchten die je noding heb

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
snel geleverd en weet wat aan heb je kan weer verde met je dagelijks en als het weer op is ga je achter de p.c zitten en op nieuwe bestellen en je gaat verde met je leven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paula 04-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helder, makkelijk te vinden én betaalbaar. Wanneer je wat besteld wordt het bestelde artikel ook snel geleverd, ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 04-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goedkoper dan de meeste online drogisterijen en snelle levering
en je kunt meteen zien of het op voorraad is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gabriel 03-05-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop!

Algemene score

10,0
De prijs was mijn motivatie om te proveer maar had ik niet de snelle bezorging en perfect afhandeling verwacht. Prima winkel en zeker de mute on herhaaldelijk daar te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holdampf 03-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Hebben een wat out of the box assortiment, een deurbel had ik hier echt niet verwacht.
snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MB 03-05-2018 Via de website gekocht

Goede service, helaas niet alles leverbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helaas in 2 bestellingen al 2 x te horen gekregen dat iets niet of gedeelte te leveren is. Je ontvangt wel per mail netjes een melding en moet dan wachten op geld dat teruggestort moet worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lida Karsten 02-05-2018 Via de website gekocht

Perfecte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam op deze site vanwege een goede aanbieding. De afhandeling van de bestelling was zeer accuraat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gmca 02-05-2018 Via de website gekocht

Waardeloos

Algemene score

1,0
Niet bereiken met de mail en telefonisch. Wel betaald niets geleverd oplichters. Mensen wees gewaarschuwd.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Antony 29-04-2018 Via de website gekocht

goede prijs kwaliteit verhouding

Algemene score

8,0
via beslist.nl gekeken waar ik het goedkoopst uit was voor hetzelfde product, en zodoende bij de voordeeldrogisterij besteld, helaas wel 1 extra dag moeten wachten op de levering door Koningsdag, terwijl ik s' middags al besteld had dus had het de dag erop geleverd kunnen worden.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

W.Coumans 29-04-2018 Via de website gekocht

Goede levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoop,en best snelle levering ondanks dat het bestelde niet voorradig was.Daarom ook maar een 8.gr.Wil

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sonja 28-04-2018 Via de website gekocht

Hele goede service en snelle verzending!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordeeldrogisterij heeft de naam mee, want ik heb mijn Biofreeze nergens voordeliger kunnen vinden. De ene dag besteld en de volgende dag in huis, prima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

betsie 28-04-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en producten die ik heb gekocht ergens anders niet meer leverbaar zijn.
Hoop in de toekomst dat ze leverbaar blijven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 28-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
A merken voor lage prijzen!! De bestelling wordt netjes de volgende dag geleverd! Ideaal voor mama’s! Pampers en billendoekjes zijn standaard in de aanbieding.. zo bespaar je een hoop geld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 28-04-2018 Via de website gekocht

Goede service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, vlotte en duidelijke service, qua bestelling, betaling en bezorging!!!
En een stuk voordeliger, heel veel service voor minder geld, top dus!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angeline 27-04-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een bestelling gedaan en kreeg keurig een mailtje dat de bezorging iets later zou zijn. Dat vind ik heel prettig. Verder werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SylCos 27-04-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Easy to find website met duidelijke info en interessante aanbiedingen. Hier favoriete producten gevonden die ik nergens meer kon vinden !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ienhi 27-04-2018 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke website , super snelle levering , dmv mail wordt je precies op de hoogte gebracht waar je pakket zich bevind , goede prijs kwaliteit verhouding , al met al zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 27-04-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Had hier besteld en zou de bestelling de volgende dag geleverd krijgen. Echter dit was niet haalbaar blijkbaar, maar na 4 dagen had ik nog niks binnen. Toen ben ik maar gaan bellen, en hadden ze mij toegezegd dat de bestelling de volgende dag geleverd zou worden. En dat is ook gebeurd, dus al met al wel tevreden!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Sander Vink 27-04-2018 Via de website gekocht

Makkelijk te bestellen, het is zo gedaan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier heb je altijd korting, in de stenen drogist heb je af en toe korting. En het wordt gewoon gebracht. Ik vind het lekker makkelijk, en als je iets besteld hebt waar een aantal dagen levertijd op zit, dan krijg je nog even een herinnering via mail dat het iets langer duurt. Ik ben er te vreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadine 26-04-2018 Via de website gekocht

Wel besteld niks ontvangen

Algemene score

1,0
Bestelling gedaan en na een week gemaild waar het bleef.
Zou 4 dagen duren, na 2 weken nog een keer gemaild nu duurt het 2-6 weken
Bestelling maar geannuleerd
Jammer dat ik zelf steeds moet vragen waar iets blijft

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Wouter 26-04-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Google op de shop terecht gekomen. Waren de goedkoopste voor vaatwastabletten. Deze besteld en de volgende dag in huis. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Wilmot 11-04-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de artikelen duidelijk aangeboden, goede prijs kwaliteit verhouding.
Heb zelf een baardtrimmer gekocht, stuk voordeliger dan bij anderen.
Functioneerd zeer goed uiterst tevreden hier over.
Kan iedereen aanbevelen hier te bestellen en te kopen om dezelfde ervaring te krijgen die ik ook hier opgedaan heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 10-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en Betrouwbare service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als nieuwe klant , was ik onbekend met Voordeeldrogisterij.nl
Ondanks enkele negatieve reviews , heb ik mijn bestelling toch hier gedaan, want wie niet waagt, die niet wint !
Mijn bestelling is keurig op tijd en compleet geleverd, dus waarom zou ik nog verder zoeken ?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rakker 07-04-2018 Via de website gekocht

snelle service

Algemene score

10,0
fijne shop makkelijk bestellen en snel in huis mijn bestelling werd netjes met de post gebracht en zo door de brievenbus gedaan hoef je niet voor thuis te blijven

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 06-04-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime sortering, voor elk wat wils. De prijzen zijn erg aantrekkelijk.
De mogelijkheid om advies in te winnen is ook fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levering Post.NL 04-04-2018 Via de website gekocht

Bezorging

Algemene score

1,0
Artikel conform het bestelde is 100%

De bezorging is zeer zeer slecht.

Bezorging zou plaatsvinden op vrijdag 30 maart tussen 10.30 en 13.00.
Tot 13.15 gewacht nog steeds geen pakket.
Voor jan met de korte achternaam gewacht . Had elders dringende afspraak.
Daarna bericht ontvangen bezorgen zaterdag 31 maart tussen 10.00 en 13.00
Pakketje om 10.30 aangeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

ingrid 02-04-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede schop en snelle levering veel goedkope produkten en goede kwaliteit, zal nog bestellen op deze schop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nellewiets 02-04-2018 Via de website gekocht

Echt een voordeel drogist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en prima site alles te koop voor een voordelige prijs
Alles wat je hartje begeert gekocht vanuit mijn luie stoel
Is dat niet prachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews