TonerProducts Nederland - Reviews & Ervaringen

0,0 Lees 8 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over TonerProducts Nederland.

TonerProducts Nederland stelt zich voor

Bij Toner Products Nederland vindt u altijd de juiste cartridge met laagste prijsgarantie en gratis verzending binnen Nederland.

Schrijf een review voor deze winkel

Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Toner samsung 08-02-2017 Via de website gekocht

Van der Sluis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag bestelling gedaan en vandaag binnen gekregen. Snelle levering, scherpe prijs. En werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex van der Helm 04-12-2016 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet gezocht voor originele toner op laagste prijs. Tonerproducts Nederland is de goedkoopste voor zover ik heb kunnen vinden.
HP toner op donderdag besteld en op vrijdag keurig door GLS bezorgd.
In de verpakking een kortingscode voor eigen merk toner, de korting is een jaar geldig.
Verder zat er nog een balpen in de verpakking, zodat je door zelf te schrijven ook nog een keer kunt bezuinigen op toner.
Wat wil een mens nog meer.

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Vlotte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 15-11-2016 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Product makkelijk te vinden. Bestellen vlot verlopen en snel bevestigd. En aflevering vlot geregeld en van te voren netjes bericht hierover gehad. Als het bedrijf korting wil geven (wat ontzettend aardig is), dan zou het zeer welkom zijn als dat niet alleen voor huismerk producten zou zijn.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Snel
  • Goed product
  • Service
  • Communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 19-10-2016 Via de website gekocht

aanrader!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met zeer uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen en,
Super!! Snelle Levering.

Minpunten

  • bijgevoegde Korting code alleen voor eigen merk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietjepuk 26-08-2016 Via de website gekocht

goed bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij als bedrijf hebben nu 4x besteld. zijn snel en goedkoop.en behulpzame mensen. wij kregen gisteren melding gebruikt onderdeel op de printer ineens en deze meneer dacht helemaal mee. tot nu toe perfect bedrijf

Pluspunten

  • snel
  • goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mellowmenjo 25-08-2016 Via de website gekocht

g en gk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De juiste combi.
Goed en goedkoop. O en snel natuurlijk.
Houden ze dit vol dan worden ze de grootste.
Natuurlijk mag je een gekregen kortingscode niet in de bek kijken, maar aangezien je deze alleen voor eigen merk mag gebruiken en die net niet te krijgen zijn voor mijn printer, is dit een ienie mienie klein minpuntje

Pluspunten

  • snel
  • duidelijke website
  • goedkoop
  • vele betaalopties
  • een kortingcode cadeau

Minpunten

  • code alleen eigen merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton van Eekelen 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Service zoals het moet zijn.

Aanbeveling
Een vervelend probleem is met deskundige ondersteuning en geweldige service perfect opgelost!!

Extra toelichting
De vervangende zwarte cartridge wilde onder geen beding samenwerken met de overgebleven kleuren. (Bleef maar melden dat transport-beveiliging verwijderd diende te worden). Van de kant van Toner Products is met ter zaken kundige begeleiding alles gedaan om dit op te lossen. Uiteindelijk de overige drie kleuren ook vervangen voor een zeer schappelijke prijs.Het bleek de oplossing! Zo pak je problemen aan en bind je de klant aan je. Klasse! Ton van eekelen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Harrie 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een zeer duidelijke website, waar goed alles overzichtelijk te vinden is.
er is een zeer ruime keuze van artikellen

Service
een zeer korte levertijd en uitstekend te volgen met de track en trace code

Assortiment
het assortiment is buiten gewoon uitgebreid en zeer goed geprijst :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer