Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A Rutjens 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestel procedure ging heel vlot

Service
heel snelle levering

Assortiment
zeer ruime keus

Aanbeveling
ik heb al eerder een lcd tv gekocht zonder problemen

Extra toelichting
Betaling ging vlot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kool 05-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichterlijk en geen gehaast

Service
Rustig uitleg en niet opdringerig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

p den exter 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en makkelijk

Service
heel erger goed

Assortiment
heel veel keus uit en groot t v aan bod

Aanbeveling
we zijn er een paar geweest met mijn zoons en toen ook t v besteelt dat was dan ook niet de eerst keer daar na gewoon via de webpshop besteed

Extra toelichting
ga zo door de winkel en de webshop zien er goed uit en er is van alles te koop op elektronica gebit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brandweer549 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk gevonden via bol.com

Service
snelle reactie op de mail

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
goeie winkel, veel keus, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gera Lamers 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles duidelijk en helder, makkelijk op filters te zoeken

Service
alleen postnl was nalatig, kon plasma-discounter niets aandoen

Assortiment
voldoende keuze, veel variatie

Aanbeveling
Gewoon erg goed en helder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 04-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer goed

Service
perfect geholpen

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
houd de klant vriendelijk vast !!!!!!! top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 04-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat we niet uit de buurt komen eerst gebeld met klantenservice voor voorraad, er waren er nog twee dus 1 op naam laten zetten. Dit was absoluut geen probleem, ook als je toch anders zou besluiten.

Service
Bij aankomst in de winkel bleek er iemand van in dit geval Samsung aanwezig te zijn die alles keurig heeft laten zien. Bij het besluiten van de aankoop liep de medewerker helemaal mee naar de auto om te helpen met inladen, super.

Assortiment
Ik kan alleen maar zeggen dat natuurlijk niet alles neergezet en geplaatst kan worden maar zoals in ons geval wilde we een 48 inch en konden we precies zien hoe alles eruit zag alleen op een 32 inch maar dit is verder geen belemmering.

Aanbeveling
Het is niet de eerste keer dat we hier aankopen doen en zeker niet de laatste keer, wij zijn zeer tevreden zoals alles geregeld en georganiseerd is. Daarom een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 04-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan rustig eerst bekijken wat je eventueel wil kopen zonder direckt de vraag kan ik u helpen te horen

Service
ik heb al een keer iets ter reparatie aangeboden en werd uitstekend geholpen

Assortiment
uitgebreide demo's

Aanbeveling
deugelijke prijzen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tamara 04-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,8

Gemak
De website is overzichtelijk en de winkel ziet er goed georganiseerd uit.

Service
Willen graag verkopen.

Assortiment
Breed assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

IL2006 04-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Slecht. Klantenservice komt afspraken niet na en je moet overal zelf achteraan.

Service
Nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt (en ik ben van mijn eigen werk ook wel wat gewend) dus ik zie echt heel veel verbeterpunten.

Assortiment
Plasmadiscounter kon mij geen alternatief leveren, dus assortiment is dan niet voldoende.

Aanbeveling
Ik koop hier nooit meer iets. Misschien als een order goed verloopt kun je tevreden zijn, maar ik betaal liever iets meer voor een betrouwbare winkel met top service!!!

Extra toelichting
Bij Plasmadiscounter een tv online besteld. TV is kwijtgeraakt. Ze adverteren met voor 21:00 uur besteld en morgen in huis. Dus vrij genomen om de tv in ontvangst te nemen. Maar geen tv, want die zijn ze kwijt geraakt??? Meerdere malen zelf contact opgenomen met klantenservice omdat ze de terugbel afspraken niet nakomen of er wordt gezegd dat ze bijna dichtgaan dus het nu niet kunnen bekijken (ik heb de hele dag zitten wachten op een terugbel telefoontje). TV is niet meer op voorraad en kunnen ze niet naleveren. Optie was om de order te annuleren of bijbetalen (150,= Euro) voor een andere tv, terwijl deze tv elders zeker 30 Euro goedkoper is. Plasmadiscounter doet absoluut geen moeite om de klant tevreden te houden of het probleem te willen oplossen. Ze maken van hun probleem ineens mijn probleem. Ik heb nog nooit zo'n slechte winkel en klantenservice meegemaakt.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Create2Fit Naarden 06-05-2016

Beste IL2006,

Bedankt voor de review.

Wij proberen onze klanten altijd op de best mogelijke manier te helpen. Vooral als een klant thuis is gebleven voor een bestelling proberen wij een klant tegemoet te komen.

Zou jij ons jouw ordernummer willen mailen? Wij willen graag kijken wat hier mis is gegaan.

Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groeten,

Chèrice van team Create2fit

Reageer

A M Faber 04-05-2016 In de winkel gekocht
Huisen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Prima service

Aanbeveling
Fijne winkel goede service en goed bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthijs 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werken samen met bol.com waardoor je via verschillende manieren bij ze kunt bestellen. Ik heb uiteindelijk voordat ik de bestelling gedaan heb nog wel op de website zelf gekeken van plasma-discounter.nl omdat ze hier erg nuttig advies geven over de producten.

Service
Op vrijdag heb ik de bestelling gedaan, en op zaterdag kwam mijn bestelling al binnen!

Assortiment
Meer dan genoeg keuze. Duidelijke categorieën en filters om zo makkelijk mogelijk te kunnen zoeken naar een product die aan jouw criteria voldoet. Compliment aan de advies pagina's waarbij ik kon kijken wat voor product ik uiteindelijk nodig had.(kijkafstand en formaat) De prijs was erg goed, waar ik wel bij moet zeggen dat ik mijn product gekocht heb toen het afgeprijsd was. Ik had anders misschien nog wel even verder gekeken.

Aanbeveling
De levering was erg snel en zonder problemen mijn product in ontvangst kunnen nemen. Ik kom hier zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frank 03-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
nemen snel telefoon op

Service
reserveren apparaat vrijblijvend

Assortiment
het apparaat dat ik zocht hadden ze in voorraad

Aanbeveling
hulpvaardig en deskundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Smit 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede en duidelijke weergave van de artikelen. Vlot bestelproces.

Service
Snelle levertijd.

Assortiment
Breed assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henry Hendriks 03-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet gezocht gebeld besteld en opgehaald alles geregeld in 5 min als dat niet makkelijk is weet ik het ook niet meer

Service
Nette en correcte service door mensen die weten waar Ze het over hebben

Assortiment
Prima selectie van televisie en toebehoren voor elke portomnee wat te vinden

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar voldoende parkeer gelegenheid

Extra toelichting
Dit is de 4de tv die ik heb gekocht bij de plasma discounter scherpe prijzen en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel handig thuis online een tv uitzoeken.

Service
snelle service

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Twisk 03-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De verkoper bracht zelfs de tv naar de auto.
Omdat ik krukken gebruik. Top.

Assortiment
Thuis oriënteren en in Naarden aanschaffen met goed advies.

Aanbeveling
Na meerdere aankopen bewezen goed.

Extra toelichting
7 dagen per week winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Smeets 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk en snel betalen met ideal!

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Heb er een tv besteld die hier het goedkoopste was van alle aanbieders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hartman 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel de juiste tv gevonden en duidelijke uitleg.

Service
Bezorging van post-nl was 1 dag vertraagd. Dat is jammer als je er een halve dag voor thuis blijft. Dus de levertijd werd in dit geval niet nagekomen.

Assortiment
Prijs/kwaliteit is echt heel goed. Tevens nergens een goedkopere kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen

Extra toelichting
Al met al een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Iris Wolters 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en de televisie was ook nergens goedkoper. Erg scherpe prijzen!

Service
Hele goede service. De televisie was zoals beloofd de volgende werkdag al in huis!

Aanbeveling
Duidelijke website, goede service en scherpe prijzen! Heel blij met mijn bestelling bij Plasma-discounter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iwan 03-05-2016 In de winkel gekocht
plasma discounter Naarden

Algemene score

4,5

Service
we zijn naar de showroom zelf gegaan om een nieuwe tv te kopen en voor wat informatie over de tv die ze verkochten.
Zijn goed geholpen tot dat we betaald hadden zouden een bevestiging mail krijgen per direct van garantie en betaling die moet ik nog krijgen.
omdat de tv te groot was om mee te nemen hebben we gebruik gemaakt van de mooie gratis bezorg servies nou niet dus.
zondag tv gekocht maandag konden niet brengen kon dinsdag prima afspraak gemaakt dag vrij genomen maar krijg je op de dag zelf te horen met vaag track&trac bericht dat je bestelling is geannuleerd na zelf contact op genomen te hebben met infolijn kom je er achter nee komt niet staat nog in Naarden gewoon op voorraad was hij maar konden niet leveren vandaag nou en bedankt.
dag vrije dag dus de tv geannuleerd hopen dat iemand anders wel netjes hun afspraken na komt nu wachten op me geld terug kon even duren bij deze bedankt voor de goede servies en afhandeling plasma discounter NIET DUS.

Aanbeveling
Zeer slechte afhandel servies was eens maar nooit meer.

Extra toelichting
klant is koning nou niet bij jullie erg jammer.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Create2Fit Naarden 06-05-2016

Beste Iwan,

Bedankt voor de review.

Vervelend om te vernemen dat de televisie niet op tijd geleverd is. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Helaas is dit in dit geval niet goed gegaan.

Zou je ons het ordernummer kunnen mailen met een klachtomschrijving? Wij willen graag bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groeten,

Chèrice van team Create2fit

iwan 07-05-2016

Op de dag zelf konden jullie niets voor me betekenen dus dat zal nu zeker niet meer lukken want zo als je kunt lezen heb ik het product direct geannuleerd

Reageer

Emile van Niekerk 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
overzichtelijk en scherpe prijzen

Assortiment
Veel breder dan alleen TV's. Eigenlijk is Plasma discounter niet helaaml de juiste naam.

Aanbeveling
snelle verzending en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCG van Denzen 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle levering

Service
Netjes alles oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Zekerheidshalve gebeld (wel aan de prijs) over uitleveringszekerheid. Afspraak is volledig nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 03-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Gekocht een demo model volgende dag zelfde nieuwe tv,s te koop voor minder krijg de volgende dag gewoon te horen dat dit normaal is

Assortiment
Standaard net als andere winkels

Aanbeveling
Slechte na service en onvoldoende reactie

Extra toelichting
Had een beter antwoord verwacht

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Create2Fit Naarden 06-05-2016

Beste Ben,

Bedankt voor de review.

Wat vervelend dat de door jou gekochte televisie de volgende dag goedkoper door ons aangeboden werd. Zou je ons kunnen mailen met het ordernummer en klachtomschrijving? Wij willen graag kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Wellicht kunnen wij alsnog een korting geven!

Vriendelijke groeten,

Chèrice van Create2fit

Reageer

robert jan platteel 03-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
online gereserveerd en tv stond klaar

Service
tv werdt in auto getild

Assortiment
er was wat ik zocht

Aanbeveling
kan eigenlijk geen negatieve kanten bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles verliep goed, de site is duidelijk en overzichtelijk. Bestellen ging ook zonder problemen.

Service
Telefonisch contact gehad om te vragen of de TV op voorraad was. De medewerkster vertelde me zelfs dat ze er nog 8 op voorraad van hebben en dat ze er een apart kon laten zetten voor me.

Assortiment
Erg uitgebreid, ik was opzoek naar een specifiek model en dat hebben jullie!

Aanbeveling
Een dikke 9, ik zie geen reden waarom je hier niet je TV zou bestellen. Goede en snelle service, aardige medewerkers en ook niet onbelangrijk, een hele nette prijs!

Extra toelichting
Bedankt voor de service en deze mooie Panasonic TX-40CX700E.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pechvogel 02-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is gemakkelijk om je weg te vinden in de fysieke winkel. Alles is op een prettige manier opgesteld.
Ook op de website is alles goed gerubriceerd en kan je je goed informeren voordat je bijv. de winkel wil bezoeken.

Service
Wij hebben in de afgelopen week de winkel 3x bezocht en telkens was de service prima; er werd meegedacht, snelle service en men biedt aan om de aankoop naar de auto te brengen.

Assortiment
Er is voldoende keus, op de website zowel als in de fysieke winkel. Je kan uit verschillende prijsklassen een keuze maken; voor ieders portemonnee is er wel iets te vinden. Goed assortiment ook in de duurdere merken dus ook voor mensen die een andere smaak hebben kunnen bij de Plasma discounter terecht.

Aanbeveling
Wij hebben dit adres ooit van een familielid gekregen, sindsdien hebben wij onze audio en tv's er gekocht. Tevens hebben wij de Plasma discounter al aan meerdere personen aangeraden.

Extra toelichting
Onze laatste aankoop is door een fout van onszelf beschadigd. Dit werd ons pas duidelijk toen wij met het produkt naar de winkel terug kwamen. Hierdoor konden wij geen aanspraak maken op garantie. Wij werden uitstekend geholpen door de medewerker; hij gaf ons een paar suggesties om met het verlies om te gaan en omdat wij direct een nieuw exemplaar kochten kwam hij ons tegemoet door een korting te geven. Ook bood hij aan om te helpen met het aanbrengen van de wandbeugel voor de tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Berg 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen vanachter bureau, betalen, volgende dag geleverd

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een paar muisklikken besteld

Assortiment
De keuze is reuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terence 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijke site heel gebruiksvriendelijk!

Service
Vrijdag avond heb ik een tv besteld, en zaterdag middag was de tv al in huis!

Assortiment
Zeer groot aanbod van tv's waardoor ik de perfecte tv heb gevonden!

Aanbeveling
Als ik nog iemand hoor die een nieuwe tv nodig heeft voor een een veel lagere prijs dan bij de concurrent stuur ik ze zeker naar jullie toe!

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan, top winkel!, deze tv heb ik voor me moeder gekocht voor moederdag want ze moest altijd naar een heel klein oud tvtje kijken, het zou zeer fijn zijn als ik het aankoopbedrag terug won!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan mense 02-05-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
VRIENDELIJK GEHOLPEN DOOR EEN MEDEWERKER.

Service
VAKUNDIG GEHOLPEN.

Assortiment
KEUS GENOEG

Aanbeveling
RUIM EN NETJES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Terence 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijke site heel gebruiksvriendelijk!

Service
Vrijdag avond heb ik een tv besteld, en zaterdag middag was de tv al in huis!

Assortiment
Zeer groot aanbod van tv's waardoor ik de perfecte tv heb gevonden!

Aanbeveling
Als ik nog iemand hoor die een nieuwe tv nodig heeft voor een een veel lagere prijs dan bij de concurrent stuur ik ze zeker naar jullie toe!

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan, top winkel!, deze tv heb ik voor me moeder gekocht voor moederdag want ze moest altijd naar een heel klein oud tvtje kijken, het zou zeer fijn zijn als ik het aankoopbedrag terug won!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terence 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijke site heel gebruiksvriendelijk!

Service
Vrijdag avond heb ik een tv besteld, en zaterdag middag was de tv al in huis!

Assortiment
Zeer groot aanbod van tv's waardoor ik de perfecte tv heb gevonden!

Aanbeveling
Als ik nog iemand hoor die een nieuwe tv nodig heeft voor een een veel lagere prijs dan bij de concurrent stuur ik ze zeker naar jullie toe!

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan, top winkel!, deze tv heb ik voor me moeder gekocht voor moederdag want ze moest altijd naar een heel klein oud tvtje kijken, het zou zeer fijn zijn als ik het aankoopbedrag terug won!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yassine 02-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
De website is zeer makkelijk in gebruik. En erg overzichtelijk.

Service
Ik had een mail gestuurd of het mogelijk was om mijn bestelling niet de volgende dag maar op een later moment te ontvangen. Ik kreeg als antwoord dat dat mogelijk was maar toen ik de volgende dag daar gebruik van wou maken toen kon dat opeens niet meer.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid. Het is ook zeer makkelijk dat je gelijk kan zien of het op voorraad is.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Johan 02-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle en goede service

Assortiment
Voldoende voor ieder een

Aanbeveling
Goede overzichtelijke winkel

Extra toelichting
Al verschillende apparaten gekocht en ben zeer positief over ook over de voorlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 02-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden dankzij de goede zoekfilters. Betalen is ook gemakkelijk met iDeal. Ook via een smartphone!

Service
Ik ben snel en goed geholpen. Ze brengen zelfs je TV naar de auto!

Assortiment
Veel keuze voor mooie prijzen.

Aanbeveling
Een nette winkel en het personeel schat de klant en zijn of haar voorkeur goed in.

Extra toelichting
Het is heel gemakkelijk een TV te reserveren en op te halen bij plasmadiscounter.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Winter 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb besteld via internet

Service
Ik had een verkeerd artikel ontvangen,en dat is correct afgehandeld . ik had een Vogels muurbeugel
EFW 6445 besteld € 269 maar ik heb de 6445 Plus
ontvangen.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
op de Site is alles duidelijk te vinden

Extra toelichting
voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed te vinden op de site, zelf ben ik nog nooit in de winkel geweest maar over het gemak van de website ben ik erg tevreden

Service
Vandaag besteld, morgen in huis😃 Erg fijn is dat. Je krijgt duidelijke mails over de verzending En bestelling etc. Erg fijn

Assortiment
Ik wilde een bepaalde tv met eisen 😇en hangsysteem. Alles wat ik wilde hebben jullie in het assortiment

Aanbeveling
Voor een goede prijs kan je geweldige plasma etc kopen. Is nergens goedkoper

Extra toelichting
Heel erg bedankt voor de goede service en snelle reacties op mijn mails

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sardjoe 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is overzichtelijk en je krijgt goed advies bij

Service
service met bezorging is prima wat ze beloven doen ze ook

Assortiment
via internet bestellen en gelijk zien of het voorradig is

Aanbeveling
ik zou aan ieder dit willen aanbevelen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk naar het gewenst artikel

Service
Geleverd zoals op de site staat!

Assortiment
Niet alle merken te koop maar wel de meest voor de hand lioggende merken die je graag als produkt in huis wilt hebben

Aanbeveling
Bijna perfect!

Extra toelichting
Behoeft geen nadere toelichting. Handige en goede webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jochem 02-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
tv uitkiezen, afrekenen. even wachten terwijl de tv word gehaald en inladen maar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen ging zeer gemakkelijk!

Service
De service is prima! Voor 21.00 besteld de volgende dag al in huis!

Assortiment
Het assortiment is groot genoeg!

Aanbeveling
Ik zal hier zeker vaker wat bestellen! Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Coronel 02-05-2016 In de winkel gekocht
Plasma Discounter. Nl Create2fit.com, Bronsstraat 20, Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Elke vraag werd direct en correct beantwoord. het gevraagde product TV, was voorradig. Ook domme vragen van een digibeet werden met geduld beantwoord.

Service
TV werd voor ons door een vriendelijke jonge man in de auto gedragen.

Assortiment
Wat we wilden was voorradig

Aanbeveling
zie boven. snel. makkelijk, vriendelijk, ruim gesorteerd en visueel opgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ap Meijering 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website , makkelijk te navigeren.

Service
Goede en volledige communicatie via mail. Duidelijk en gericht, snelle levering.

Assortiment
Wat mij persoonlijk betreft een goed assortiment, had mijn item in ieder geval op voorraad

Aanbeveling
Goed, snel en voordelig !

Extra toelichting
Het was alleen een beetje jammer dat het produkt dat ik gekocht heb, een dag later nog eens € 40,00 goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 02-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk - duidelijke prijzen - mooie showroom

Service
Rustige verkoper - informatief

Assortiment
Volledig assortiment als ook op de webshop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

plasma discounter 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk kunnen vinden wat ik zocht

Service
snelle bevestiging van aankoop en levering,je wordt gelijk op de hoogte gesteld van levering.

Assortiment
heel veel keuze met duidelijke omschrijving

Aanbeveling
veel keuze en kom je er niet uit even de chat gebruiken duidelijk antwoord

Extra toelichting
gewoon bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snellenberg 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk onderwerp te vinden

Service
komen met vervangende ideen, denken mee

Aanbeveling
top site, winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mootje66 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Gewoon goede service, ook per telefoon!

Assortiment
Heel veel keus dus gewoon heel goed!

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen aan mensen die niet de hoofdprijs willen betalen!

Extra toelichting
Jammer dat TNT niet mee heeft gewerkt om de tv de volgende dag te leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site met goede uitleg, gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Aangezien ik uitsluitend op zoek was naar een nieuwe tv, kan ik geen oordeel geven over het gehele assortiment. Wat betreft het aanbod van tv's vind ik dat je een ruime keuze hebt uit diverse topmerken met daarnaast ook nog een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. De site geeft duidelijke informatie wat betreft de producten maar ook over uiteenlopende zaken als levering, retourneren, klachten, etc.

Aanbeveling
Vlotte afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews