Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N suik 12-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Nette snelle en duidelijke service

Assortiment
Redelijk ruim enkel geen laptops dat is erg jammer

Aanbeveling
Vind het zelf een fijne winkel om naartoe te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Elzinga 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Topservice snelle levering zonder drempels.

Service
Doen wat ze beloven.

Assortiment
Voldoende keuze met duidelijke beschrijving en klantbeoordelingen waardoor mijn keus snel was gemaakt

Aanbeveling
Absolute aanrader

Extra toelichting
Goed product voor relatief weinig geld en zonder schade bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke overzichtelijke website met de producten

Service
snelle orderafhandeling en levering met één werkdag

Assortiment
ruim voldoende keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Melanie 11-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, ruime keuze

Service
personeel is erg behulpzaam, denkt met je mee en geeft goed advies.

Assortiment
ruime keuze en diverse merken

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk personeel en genoeg keuze en producten op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joel 11-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg praktisch ingericht en makkelijk te bereiken

Service
Netjes en snel geholpen aan de informatiebalie. Vervolgens even moeten wachten tot dat het product werd gehaald

Assortiment
Zeer groot assortiment!

Aanbeveling
Top bedrijf! Makkelijk te bereiken en lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sony KDL50W755C 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop is erg overzichtelijk. Er zitten goede filters in zodat je snel het gewenste product hebt gevonden.

Service
Super goed geadviseerd in de winkel. Eerst de wens besproken en onze miskoop bij de concurrent. Vervolgens binnen ons budget een 3 stuks televisie bekeken en wat ik vooral goed vond was dat we deze bekeken met het signaal die we thuis ook hebben zodat we echt het beeld te zien kregen welke we uiteindelijk thuis ook zouden krijgen.
Vervolgens via de webshop thuis nadat we nogmaals alles hadden vergeleken de juiste televisie besteld op plasma-discounter.nl

Assortiment
Ruim voldoende en overzichtelijk. Ook gezien dat er in dezelfde winkel koffiemachines en toebehoren werden verkocht. Hier ook even vluchtig tussen gekeken. In de toekomst maar is even het huismerk koffieboon proberen.

Extra toelichting
We hebben ons laten adviseren in de winkel nadat we online een verkeerde keus hadden gemaakt bij de concurrent. Inmiddels de geadviseerde online in de webshop besteld en keurig binnen de vermelde tijd geleverd. Wij zijn super blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marvin van der Schaaf 10-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst op internet gekeken welke tv ik graag zou willen. Uiteindelijk naar de winkel gegaan omdat ik twijfelde tussen 2 tv's. In de winkel kon ik de tv's bekijken en zo makkelijker mijn keuze maken.

Service
De medewerker(Christian) heeft ons gelijk maar totaal niet opdringerig geholpen. Omdat ik tussen 2 tv's twijfelde heeft hij mij beide tv's toegelicht waarna ik er gouw uit was en mijn keuze kon maken.

Assortiment
Ik heb DE tv van me dromen dus een breder assortiment is in mijn geval niet nodig

Aanbeveling
Alleen maar lof over de winkel het personeel en het assortiment!

Extra toelichting
Mijn volgende tv koop ik sowieso weer bij plasma discounter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webwinkel. Ideaal dat je op elk onderdeel en/of functie van het desbetreffende product kan vergelijken.

Service
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Levertijd bij PostNL was wat ruim, 16:00 -21:30 uur. De koerier was vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Al met al tevreden van bestelling t/m de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

goed product voor die prijs 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
1 klik op het toetsenbord en het hele assortiment waar je naar vraagt komt te voorschijn

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
klant vriendelijk heid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico Ringeling 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet je producten te selecteren en vergelijken

Service
Ik had nog gebeld voor een vraag, werd in de wacht gezet en ze kwam met een duidelijk en voor mij goed advies terug, echt top.

Assortiment
Keuze in zeer groot, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Service staat hoog in het vaandel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke Brussee 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Snelle service

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Genoeg te vinden voor leuke prijzen

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ageeth Pijl 10-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Prima te woord gestaan

Assortiment
Wle een wat kleine showroom

Aanbeveling
Prima winkel met goede service

Extra toelichting
Prima ervaring. vonden wel de showroom wat klein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Termeulen 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zonder enige moeite kon ik het product kopen dat ik nodig had

Service
er was een moeilijkheid met de betaling, niet uw schuld. Hierover werd ik uitstekend geinformeerd

Assortiment
ik vond meteen wat ik wilde hebben

Aanbeveling
gegeven met nog korte ervaring zal ik u ten zeerste aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PhilipsTV 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede zoekfunctie en uitgebreide technische beschrijving

Service
Snel en goed, maar geen perfecte score omdat een creditcard-bestelling veel te lang duurt. 24 uur verwerkingstijd is echt te lang tegenwoordig. Andere shops hebben een CC-bestelling binnen ene minuut verwerkt.

Assortiment
Alle bekende merken en de populaire modellen zijn aanwezig.

Aanbeveling
Algemeen een goede indruk en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Zanna 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online besteld, de tv was een aanbieding,heel duidelijk werd alles wat relevant is vermeld.

Service
supersnelle levering, de dag van de bestelling al bericht hoe laat de tv de volgende dag geleverd zou worden.

Assortiment
De winkel biedt veel keus, maar is voor mij extra interessant door de aanbiedingen,de kortingen zijn heel erg de moeite waard.
Terwijl het niets afdoet aan de kwaliteit, het is gewoon eerste keus, geen B merk.

Aanbeveling
snelle service, goede producten, afgelopen jaren ook 2 espressomachines besteld en regelmatig lekkere koffiebonen, Levering is altijd op tijd.

Extra toelichting
tv was helemaal volgens de beschrijving, levendige kleuren, perfect geluid, makkelijke bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 09-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Hele goede service, snel en goed geholpen!

Assortiment
Ruime keuze aan producten

Aanbeveling
Klantvriendelijk, ruime keuze en snel en goed geholpen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rita Janssen 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle afwikkeling en bezorging!

Service
Alles was netjes verpakt!

Assortiment
Er is beslist nog meer in jullie webwinkel dus zal er binnenkort weer eens gaan rondneuzen.

Aanbeveling
Geen nadelen ondervonden, dus is zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
NVT...alles is al gezegd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

japio 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
alles prima geregeld

Aanbeveling
eerder spullen besteld en alles is prima behandelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ais 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel gemakkelijk zoeken en filteren op de website. Prettige indeling voor t oog van omschrijving product/reviews etc. Goeie opmaak

Service
Mail verstuurd met vraag over aflevertijd. Dezelfde dag nog antwoord ontvangen met helder antwoord.

Assortiment
Kunnen aaaaaltijd nog meer tv's bij. Was in eerste instantie opzoek naar een non-Smart maar hier zijn er tegenwoordig nog maar weinig van!

Extra toelichting
Prima website, bedankt voor de service en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jouke van de Hel 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en snel geleverd

Service
goed

Assortiment
ook bij de opruimkelder mooie aanbiedingen

Aanbeveling
alles wat je nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost de Jong 09-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
er wordt gedaan wat er beloofd wordt - goed product op een snelle efficiënte leveren

Service
hoeft nauwelijks/niet te wachten, en zelfs aanbieden om het pakket in de auto te leggen

Assortiment
zeer ruim voorzien

Aanbeveling
simpel winkelen waarbij gewekte verwachtingen worden waargemaakt!

Extra toelichting
'Gewoon' zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 09-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk toegankelijk en zeer overzichtelijk.

Service
Vriendelijk, kundig en zeer behulpzaam

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Ruim en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witgoed gigant 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij zijn een bedrijf die de klanten voorzien met jullie producten altijd op tijd en de klantenservice is top

Service
Vragen worden duidelijk en kort beantwoord uitleg is duidelijk

Assortiment
Vaak meerde de zelfde en dan is de voorrAad beperkt maar toch een dikke voldoende

Aanbeveling
Allround gemak en kwaliteit

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering

Service
keurige handleiding

Assortiment
groot

Aanbeveling
snel en goed

Extra toelichting
raad ik een iederaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Eenvoudig te vinden wat je zoekt, maar kan nog iets beter door meer zoekcriteria toe te voegen.

Assortiment
Ruime keus, er is altijd wel een model dat geschikt is voor wat je zoekt.

Aanbeveling
Bij aankopen via internet vind ik het belangrijk dat je goed geinformeerd wordt. In mijn geval was de levering vertraagd maar er werd duidelijk geinformeerd hoe en waarom.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

G Dijkhuizen 08-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online uitgezocht en gereserveerd. Super snel klaar.

Service
Extra info gekregen bij het afhalen en betalen en daarna ook nog geholpen met het naar de auto brengen.

Assortiment
Brede keuze

Aanbeveling
Top service, groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pechvogel 08-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kort geleden een Samsung Smart tv gekocht, UE40H6400, in de fysieke winkel in Naarden.
De winkel is goed te bereiken met voldoende parkeerplaatsen. Ook kun je eenvoudig je weg vinden in de winkel. Wij kwamen voor een tv; de tv's zijn per merk gegroepeerd oftewel in aparte nissen in de winkel te bezichtigen. De winkel heeft een behoorlijke voorraad; alle produkten worden eenvoudigweg van achter de winkel naar voren gebracht. Dat alles gaat gemakkelijke en heel snel.

Service
De service is uitstekend. Een voorbeeld: door een fout van onszelf bleek 2 dagen na aankoop de beeldbuis van onze tv beschadigd. Opnieuw in de winkel aangekomen werd de tv direkt door de medewerker getest waarbij de beschadiging gelijk te zien was. Helaas was de tv total loss en kwamen wij niet voor de garantie in aanmerking. Wij hebben direkt dezelfde tv opnieuw gekocht en de medewerker bood ons een korting aan.
Ook werd aangeboden om de tv naar de auto te brengen.

Assortiment
Het assortiment van de Plasmadiscounter is ruim voldoende; zowel op de website als in de winkel.
Er is voor iedere portemonnee wel iets te vinden zowel in de meest gewilde merken als in de duurdere klasse. Daarbij komt dat de prijzen aanzienlijk lager liggen dan in de 'gewone' winkels.

Aanbeveling
Wij werden jaren geleden door een familielid getipt over de winkel. Sindsdien hebben wij er door de jaren heen 4 tv's en een audioset gekocht.
Ook hebben wij de winkel weer bij anderen aanbevolen.

Extra toelichting
Door een onhandige handeling hebben wij de onlangs aangeschafte tv onherstelbaar beschadigd. 2 dagen later hebben wij dezelfde tv opnieuw bij de Plasma Discounter gekocht, toen bleek dat nr. 1 niet onder de garantie viel. Hiervoor hebben wij flink in de buidel getast. Derhalve zou het geweldig zijn als wij het aankoopbedrag terug zouden winnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 08-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online kopen, verzenden, direct ophalen. Het kan allemaal, erg handig.

Service
Ondanks dat het erg rustig was in de winkel, toch lang moeten wachten om me product (TV) te kunnen kopen. Verder was de service erg goed!

Assortiment
Breed assortiment, altijd up-to-date

Aanbeveling
Nog even de puntjes op de i, maar ik vindt het een erg fijne winkel om artikelen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sam 08-05-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te vinden

Service
duidelijke uitleg ook over herkomst producten

Assortiment
zowel witgoed als electronica

Aanbeveling
goed service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J Bos 08-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk ingericht en mooie winkel

Service
Klantvriendelijk personeel ,zeer goed geholpen ,netjes alles naar de auto gebracht top

Assortiment
Niet alles wat op de site staat,kun je in de winkel zien ,die zijn allen online dan tebekijken

Aanbeveling
Mooi cijfer voor een mooie winkel

Extra toelichting
Vesteging Naarden is ideaal tebereiken vanaf de snelweg,mooie locatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Online gereserveerd, daarna de volgende dag zelf ophehaald in de winkel in Naarden. Mooie winkel met veel modellen opgesteld zodat je ook nog even kan zien hoe alles er in het echt uitziet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede inschrijving van het product

Service
Een paar vragen gesteld zowel telefonisch als per mail. Alleen per mail geen antwoord gehad

Aanbeveling
Wel goed prijsvergelijken. Plasma discounter was niet de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robin 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed geregeld en makkelijk te bestellen

Service
Uitstekende service, niks te klagen.

Assortiment
Veel soorten en maten, maar niet zo veel dat de keuze moeilijker wordt om te maken.

Aanbeveling
Goede en snelle service, voor een goede prijs. Wat wil een mens nog meer!

Extra toelichting
Prettig en overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinka Baart 07-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er kan voor de deur geparkeerd worden, dat maakt het heel handig en gemakkelijk om je aankopen in te laden

Service
De jongeman die mij hielp deed dit heel vriendelijk en bekwaam.

Assortiment
Er is heel veel keus bij Plasma-discounter, te veel om op te noemen met zelfs een aparte bbq winkel ernaast.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere aankopen gedaan bij deze winkel en ik vind dat ik altijd goed en bekwaam geholpen word, en voor een goed product ben je hier echt het goedkoopst uit.

Extra toelichting
Mijn oude tablet was hoognodig aan vervanging toe, en de tablet die ik bij Plasma-dicounter heb gekocht werkt supersnel en dat voor een super lage prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HA 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
aanklikken wat je precies wilt en er komen verschillende keuzes te voor schijn

Service
Had een tv besteld de HDMI uitgang bleek kapot, belde de klantenservice werd door verbonden naar het tv-merk, deze konden niets verder doen verwezen me terug naar plasma-discounter , geen probleem kreeg de volgende dag een nieuwe tv en de kapotte werd weer mee terug genomen .toppie

Assortiment
verschillende merken en grootte en producten.

Aanbeveling
Prima service en vlotte handelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra uit Almere 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is duidelijk en bij vragen was de klantenservice super vriendelijk en behulpzaam

Service
Super aardig en je werd goed beraden

Assortiment
Goed assortiment. Je vind wat je nodig hebt in een oogopslag

Aanbeveling
Kan geen negatieve punten bedenken . Aanrader verder zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw Spelt 06-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op internet uitzoeken en volgende dag opgehaald

Service
in de winkel goed geholpen door vakkundig personeel

Assortiment
alle 4 de tv's allen ruim op voorraad

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc en Kim 06-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel de winkel als de website is goed toegankelijk. Fijn om de televisie die wij op de website hadden gezien ook in de winkel konden bekijken.

Service
Op de website een demonstratie filmpje bekeken die erg duidelijk was. In de winkel kon de verkoper ons nog wat aanvullende informatie geven wat maakte dat wij met een goed gevoel de winkel verlieten.

Assortiment
Er is een ruime keuze op de website te vinden en veelal scherp geprijsd. Daarnaast is er in de winkel voldoende uitgestald om een goede indruk te krijgen van wat er allemaal beschikbaar is.

Aanbeveling
Fijne winkel/webshop met deskundige werknemers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koper 06-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Gemiddelde webshop

Service
Levering van product is tot twee keer toe uitgesteld. Ik ben vrij laat op de hoogte gesteld, communicatie van webshop zou beter kunnen.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Gemiddelde webshop.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 06-05-2016

Beste Koper,

Bedankt voor de review.

Vervelend om te vernemen dat de bestelling twee keer is uitgesteld. Onze excuses voor het ongemak.

Zou je ons het ordernummer van de bestelling kunnen mailen? Wij willen graag kijken waar dit aan kan liggen.

Groeten,

Chèrice van team Create2fit

Reageer

Guido 06-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Klik en t is gekocht.

Service
Er wordt gezegd dat de levering de volgende dag plaatsvindt indien besteld en betaald voor een bepaalde tijd, dit was ook het geval. Dan ga je er van uit dat de tv op dinsdag wordt geleverd en daar krijg je ook een bevestiging van per email. Je hebt bewust deze tv op een bepaalde dag besteld, want alleen de volgende dag kun je er thuis voor blijven. De bewuste dag van levering wordt er niet geleverd, je blijft dus voor niets thuis, maar wel doodleuk de dag daarop komen leveren, wanneer je dus niet thuis kunt zijn. Vandaar de 3, afspraken worden niet nagekomen.

Assortiment
Ik zocht deze tv, heb dus niet naar andere gekeken, zal wel goed zijn.

Aanbeveling
Fouten kunnen gemaakt worden, maar als je afspraken maakt, kom ze dan ook na.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Create2Fit Naarden 06-05-2016

Beste Guido,

Bedankt voor de review.

Vervelend om te vernemen dat de televisie later geleverd werd. Onze excuses hiervoor.

Zou je ons het ordernummer van jouw bestelling kunnen mailen? Wij zullen even kijken wat hier de oorzaak van is geweest.

Vriendelijke groeten,

Chèrice Out van team Create2fit

Reageer

Roelof Nijenhuis 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede informatie met een makkelijke site

Service
zeer snelle levering, het is zelden zo snel als wat er wordt beloofd maar jullie presteren het, hulde

Assortiment
moeilijk te beoordelen omdat ik iets specifiek zocht en niet verder heb gekeken, maar dat ga ik zeker nog een keer doen.

Aanbeveling
zie opmerkingen boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen en te betalen.

Service
Zeer snelle verzending en goede communicatie.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Een tablet voor mijn schoonmoeder gekocht. Ivm een oogziekte heeft zij slecht zicht. Zij is erg tevreden met deze grotere tablet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Noppen 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele bestelmethodiek en overzichtelijke website

Service
Strakke planning en groot assortiment op voorraaad

Assortiment
Alles is ruim op voorraad en meerdere modellen te koop

Aanbeveling
Top webshop, snelle reactie op vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aranka 05-05-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk overzichtelijke opstelling en goede service

Service
Goed geholpen, duidelijk uitleg voir en tegens uitgelegd en niet het idee gekregen dat men mij perse het duurste product wilde verkopen

Assortiment
Prima, genoeg keuze

Aanbeveling
Fijne winkel met goed assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Fauw 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dit is mijn vierde televisie die ik via plasmadiscounter heb gekocht. Ik hoef alleen Een Sony tv. Via de site kun je makkelijk navigeren via specifieke keuzes. Ik koos op merk en op grootte en op die manier kreeg ik alleen dat te zien wat ik precies wilde. Bestellen is gedaan binnen een paar minuten en de volgende dag heb je hem in huis! Dat is nou gemak!

Service
Ik had twee keer een vraag. Binnen een paar uur had ik al antwoord. Kundig en to the point!

Assortiment
Veel keuzes binnen merken, groottes en prijzen! Wat wil je nog meer?

Aanbeveling
Makkelijk, scherp geprijsd en snel en netjes geleverd!

Extra toelichting
Ja, ga zo door aub!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EM 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online te bestellen en verschillende betaal opties.

Service
Snel verzonden en bezorgd. Duidelijke taal in de informatieve mails over de bestelling.

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijsklasse's.

Aanbeveling
Ik zie zelf geen verbeter punten, prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed beeld, goed geluid en de smart hub is ideaal. Je kunt de tv ook gebruiken op plaatsen waar geen signaalkabel aansluiting is. Dan kun je de apps via Wifi gebruiken. Een minpunt vind ik dat je niet de horizon go app kunt gebruiken.

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Groot assortiment dus voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Op de website wordt elke tv met een filmpje goed toegelicht door Tom. Dat is ook de rede waarom ik de tv bij plasma-discounter.nl heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer makkelijke en overzichtelijke site waar als je wat zoekt snel hebt gevonden en mooie aanbiedingen.

Service
snelle service met 1 dag geleverd

Assortiment
zeer groot en veelzijdig assortiment

Aanbeveling
kan niet beter

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 05-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker ruim en vrij parkeren

Service
prima bijna geen wachttijd

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
prima uitleg over de tv

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geelen 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelike website

Service
Direct omruil en reparatie

Aanbeveling
Alles word 100% geleverd en op tijd

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews