Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 21-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden plasma discounter
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Pracht winkel en website waar je duidelijk info kan vinden over de producten. Het is een klik en je bent er.

Service
Na slechte service van media park. Is de service van jullie echt top. Helemaal tot aan de auto.

Assortiment
Goeie en ruime aanbod.

Aanbeveling
Dikke 10! Wegens de goeie service en advies bij aankoop van een product!

Extra toelichting
Er valt weinig te zeggen. Is gewoon 1e klas winkel wat ver boven andere winkels staat kwa service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ricardo Pischedda 20-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
de uitstraling van de winkel was netjes. Helaas duurder het wel lang voor dat je geholpen werd. maar dit kwam mede omdat het best druk was

Service
Zie hier boven.

Assortiment
de winkel was overzichtelijk ingedeeld. hierdoor kon je makelijk alles vinden

Aanbeveling
Zie hier boven

Extra toelichting
Ik zou het fijn vinden als er op drukke dagen meer medewerkers aanwezig zouden zijn. Verder mag de medeweroker zelf aangeven dat er ook een mogelijkheid is tot het aanschaffen van een demo.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

elly balado 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig aangeven wat je zoek en je krijg direct de tv`s op rij

Service
snelle mailing en levering

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
alles ging snel en naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThiemeS 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeker simpel om te gebruiken, aparte interface bij betalen, kan misschien beter.

Service
Had niet in de gaten dat de televisie later bezorgd zou worden ivm pinksteren. Had wellicht wat duidelijker kunnen zijn. Ja, dat betekent meer code in de website :D

Assortiment
Voor mijn doen helemaal prima

Aanbeveling
Prima, geniet helemaal van de televisie! Bedankt!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

plasma discounter 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heerlijk om online te winkelen

Service
heel goed

Assortiment
fijn dat je zo lekker en rustig kan kijken op u website en vergelijken kwa prijs

Aanbeveling
kwam per ongelijk op u website en was gelijk blij heb dan ook een tv gekocht die ik graag wilde hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex van Kalken 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Gewoon goed

Service
Gewoon degelijk en goed

Assortiment
Assortiment is wat klein. Maar dat is ook wel weer begrijpelijk

Aanbeveling
De prijs en vaak zo scherp, dat ik dat zeker aan mijn vrienden vertel.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Peter 20-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima website, en makkelijk keuze kunnen maken

Service
Tweede pinksterdag te weinig verkopers aanwezig

Assortiment
Ik kwam voor een tv. Voldoende keuze en prima uitleg over de artikelen op de website

Aanbeveling
Goede producten, overzichtelijk, goede service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

a heslenfeld 20-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gekocht via de winkel, woon nl in Naarden. snel geholpen.

Service
wilde grote tv voor niet al te veel geld voor het viewen van rushes (ongemonteerde beelden)

Assortiment
gevonden wat we nodig hadden

Aanbeveling
technisch probleem kon niet worden opgelost door jullie maar wel direct doorverbonden met philips

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 19-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar en er zijn meer dan genoeg parkeerplekken. Het is een mooie en overzichtelijke winkel.

Service
Wij zijn zeer deskundig geinformeerd, en de verkoper nam goed de tijd om al onze vragen te beantwoorden.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en het is erg prettig dat er veel demo modellen staan die je even kunt bekijken en uitproberen.

Aanbeveling
Als er iets niet goed naar wens is dan laat ik dat ook altijd weten in een review. In dit geval heb ik echt niets aan te merken en was ik zeer tevreden, dus heb ik ook geen enkele aanleiding om een lager cijfer dan een 10 te geven. Het was gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jörgen 19-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Het was eenvoudig een bestelling te plaatsen

Service
Het bestelde product bleek onvindbaar te zijn in het magazijn. Helaas kwam men ook niet met een alternatief. Ik had geadviseerd het product dan direct van de website te halen, maar het staat er nog steeds op.

Aanbeveling
Helaas voor mij nooit geen plasma-discounter.nl meer, zeer matige klantenservice

Extra toelichting
Deze tekst stond nog in de mail 'Zodra wij het product weer op voorraad krijgen, zullen wij deze direct aan u gaan versturen'. Vreemd voor een demo product wat niet meer komt.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Create2Fit Naarden 23-05-2016

Beste Jörgen,

Dank voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je met een ontevreden gevoel naar onze shop en service terugkijkt. Ik snap dat het niet fijn is om iets te kunnen bestellen terwijl het niet op voorraad is. Onze excuses hiervoor. Echter duurt het even voordat een product van de site afgehaald of op de status "niet op voorraad" gezet wordt. Wij als klantenservice moeten dit namelijk door mailen naar onze marketing afdeling en die zal het zo snel mogelijk er af halen.

Ik hoop dat we u alsnog terug mogen zien om het een en ander goed te maken.

Groeten,

Suwita
Plasma-discounter

Reageer

Maggie 19-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bereikbaar en altijd open

Service
de medewerkers zijn zeer vriendelijk en helpen de klant op de juiste manier

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
9

Extra toelichting
ik ben fan van Plasma-discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter den Heeten 19-05-2016 In de winkel gekocht
Naarde
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Heel vriendelijk geholpen en er werd genoeg tijd voor je genomen ondanks de drukte

Assortiment
Genoeg keuze in verschillende prijs klasses

Aanbeveling
Ruim en overzichtelijk

Extra toelichting
Ga zo door met vriendelijkheid en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakx 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed en snel

Service
Vriendelijke

Assortiment
Teveel kussen

Aanbeveling
Heb er al veel bestelt

Extra toelichting
Nee misschien dat je nog in termijnen ken getallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mieke van Loenen 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb afgelopen week Tv gekocht, helaas deed hij het niet en het was vlak voor Pinksteren. Nu komen deze woensdag thuis omruilen. Netjes hoor!

Service
Zie bovenstaand en zij boden hun excuses aan

Assortiment
Er voor iedereen wel wat ie wil tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Vriendelijk

Extra toelichting
Service dat ze de TV bij mij thuiskomen ruilen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P kreuning 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld je tv online , kan hem
Ophalen zonder lang te hoeven wachten , !!

Service
Erg vriendelijke medewerkers

Assortiment
Assortiment is Te uitgebreid met zoveel moois !! 😎

Aanbeveling
Kan geen slechte punten opnoemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestelling gedaan, erg makkelijk en duidelijk

Service
Snelle levering, volgende dag in huis!

Assortiment
Voldoende keus, tegen goede prijs

Aanbeveling
Goede service, goede prijs! Zeer tevreden met product. Absoluut een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling ging zeer voorspoedig en website is overzichtelijk.
Betaling mogelijk op diverse manieren. Prijzen zijn erg aantrekkelijk.

Service
Snelle levering van het product (volgende dag) en per mail goed op de hoogte gehouden van het proces.

Aanbeveling
Webwinkel met aantrekkelijke prijzen, goede ondersteuning en snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Duijser 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
als je weet welk product je wilt is het niet zo moeilijk jullie te kiezen

Service
prima een betalings misverstand werd direct gecorrigeerd en de andere dag is mijn product aangeboden.

Assortiment
voor mij voldoende

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Zuidweg 17-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed overzicht van alle producten en direct uit voorraad mee te nemen!

Service
Uitstekend en deskundig geholpen

Assortiment
Zeer uitgebreid met alle nieuwe modellen

Aanbeveling
Prima winkelen hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 17-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist wat ik ongeveer zocht, legde dit voor aan de medewerker en we liepen rechtstreeks naar twee modellen. Hier zat alles op en aan wat ik zocht en binnen m'n budget. Letterlijk inpakken wegwezen, heerlijk!

Service
Erg servicegericht! Ik wist niet welke formaat tv ik precies moest hebben, wat binnen mijn interieur zou passen. Ruilen was geen probleem mocht het niet passen, erg fijn!

Assortiment
Een hoek met Samsung, een hoek met Philips, een hoek met LG, een hoek met Panasonic, een hoek met Sony. De keuze was reuze!

Aanbeveling
Je moet even naar Naarden rijden, maar dan heb je ook wat. Goede kwaliteit, goede service, ruim assortiment, alles op voorraad, snel en makkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
s'avonds bestellen en reserveren volgende dag staat het klaar.

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co Weber 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zoeken en het bestellen was heel gemakkelijk

Service
Sneller zelfs creditkaart betaald toch volgende dag

door tante post bezorgd klasse

Assortiment
Assortiment divers je kan alles makkelijk vinden

Prijs is goed

Aanbeveling
Beveel iedereen deze winkel aan

Extra toelichting
Buurvrouw zei ga naar Plasma Discounter Ik klik 1x er ging een Winkel voor mij voor mij Open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige infovideo.Duidelijke omschrijving en uitleg van produkt.

Service
Snelle levering,juistheid produkt,alles in orde.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht voor een goede prijs/kwaliteit.Had ruime keus en genoeg informatie.

Aanbeveling
Prima winkel.Ik heb hiervoor gekozen door aanbeveling van een vriend.Betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk zoeken en te regelen

Service
binnen een dag afgeleverd

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joes 16-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het door mij gezochte product was met duidelijke specificaties makkelijk te vinden op de website

Service
Product van te voren gereserveerd via de website en dezelfde dag opgehaald.
Moest wel even wachten in de winkel tot men het product had gevonden, maar werd tijdens het wachten wel drie keer aangesproken of ik al werd geholpen. De verkoper vond de wachttijd op gegeven moment uit eigen beweging te lang duren is zelf naar het magazijn gegaan.

Assortiment
Was niet precies het product wat ik zocht, het gekozen product voldeed qua prijs en functionaliteit aan meer dan wat ik aan verwachtingen had gesteld. De prijs was markt conform.

Aanbeveling
Ik woon in de buurt (

Extra toelichting
Heb al meerdere aankopen via deze winkel gedaan tot volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JS de Vries 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Assortiment
Vonden wat we nodig hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grietje 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De tv werd snel en door een prettige bezorger gebracht.

Service
We hebben eerst telefonisch contact gehad en kregen correcte informatie.

Assortiment
We zijn tevreden over assortiment

Aanbeveling
Er was veel keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Charles Das 16-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ziet er overzichtelijk en mooi uit, en er is keuze genoeg.

Service
Personeel zeer behulpzaam, geeft prima advies.

Assortiment
Voor iedereen wat wils, overzichtelijk uit gestald.

Aanbeveling
Zeer mooie winkel, netjes en voldoende personeel aanwezig om informatie in te winnen.

Extra toelichting
Een aanmerking, t.v ,muurbeugel en sonos playbar beugel gekocht. Echter zat er niet de juiste bouten bij om deze te bevestigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 16-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel via internet is het makkelijk om te zien of een product op voorraad is.

Service
Goede service, de verkoper heeft tijd voor je.

Assortiment
Voldoende aanbod.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel, goede site op internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huynh 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kind kan de was doen

Service
Alles stap voor stap

Assortiment
Heb meteen gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Freek Steutel 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar, zoekfunctie werkt perfect, informatie over product is goed en info video is duidelijk.

Service
Bestellen gaar snel en efficiënt. Bevestiging per mail supersnel gevolgd door info mail betreffende retourneren. Top!

Assortiment
Breed assortiment per product en goed te vinden

Aanbeveling
Zoekmachine goed, productinformatie goed en duidelijk, bestellen goed en afhandeling goed en binnen 24 uur geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk kiezen van een tv door de uitgebreide beschrijving

Service
Na de bestelling had ik mijn tv snel in huis

Assortiment
Keuze te over

Aanbeveling
Probleemloos online winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvdL 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestel proces verloopt erg gemakkelijk, alleen is de indeling van de website niet optimaal en kon ik bijvoorbeeld niet vinden hoe ik televisies kon vergelijken.

Service
Nette service, wordt op de hoogte gehouden wanneer het pakket bezorgd wordt middels track en trace

Assortiment
Hele ruime keuze tegen scherpe prijzen. Voor ieder wat wils

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed en overzichtelijk. informatie goed te vinden

Service
zeer snelle en correcte gratis levering

Assortiment
veel keus. prijs/kwaliteit verhouding is top!

Aanbeveling
eerlijk, snel en transperant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 14-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en snel afrekenen met ideal.

Service
Product de volgende dag al in huis.

Assortiment
Veel producten met een betere prijs dan concurrenten.

Aanbeveling
Veel producten maar waarschijnlijk niet alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordi Oosterbroek 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpel te bestellen

Service
Prima. Zeer snelle levering wn goed voorzien van informatie

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Ruime keuze en zeer snelle levering. Tevens wordt je van elke stap in het proces geïnformeerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnierol 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis en daarna gemaild met vraag en ook bijna meteen goed antwoord.
Is mijn tweede tv die ik hier heb gekocht , Ben zeer tevreden.

Service
Werd zeer snel geholpen bij vragen over product.

Assortiment
Bijna alle soorten te krijgen tegen de laagste prijs

Aanbeveling
Durf met gerust hart aan te bevelen aan anderen , want er kan toch niks mis gaan .

Extra toelichting
Bij Ziggo gecertificeerde tv's aangeven dat je nieuwe CI 1.3 module nodig heb. (Is meer een tip ). Als combideal bijvoorbeeld. Mensen wil graag meteen kunnen kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Pronk 13-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Verschillende artikelen gekocht oa een koffiemachine en twee tv.s. Keurig te woord gestaan en een volledige inlichting gehad

Service
Gezien bovenstaande hoef ik dit niet verder te motiveren.

Assortiment
Duidelijk overzicht van de aangeboden arrtikelen.

Aanbeveling
Deze winkel geef ik een negen omdat het personeel ter zake kundig is en daardoor de klant van een goed advies kan dienen.

Extra toelichting
Bovenstaande spreekt voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk weergegeven!

Service
Prima! Na de bestelling nergens meer naar om hoeven kijken.

Assortiment
Zeer ruime keuze. Daarbij zijn de productbeschrijvingen erg duidelijk en uitgebreid.

Aanbeveling
Erg fijne webshop, niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry van Gennip 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon snel zoeken naar het artikel die ik zocht

Service
Levering binnen 24 uur, klasse. Ook uitstekende info over verloop van het leveringstraject

Assortiment
Het door mij gezochte artikel was bij Plasma Discounter het goedkoopste, van alle door mij bezochte sites.

Aanbeveling
Nog nooit zo snel en makkelijk kunnen kiezen en bestellen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Smits 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk op internet

Service
Had de televisie gereserveerd maar werd niet meteen s morgens gebeld of hij er was. Dus zelf maar aan de bel getrokken. Zo staat het niet bij jullie omschreven.

Assortiment
valt genoeg te kiezen

Aanbeveling
voor mij alleen de service van reserveren verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Groenhart 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk en snel de juiste tv gevonden

Service
niet nodig gehad. ging allemaal soepel

Assortiment
groot assortiment en toch het juiste product kunnen vinden

Aanbeveling
helemaal top. dit is de 10e TV die we hier gekocht hebben en nooit problemen gehad. alles verloopt vlot en soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard de Wilde 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel simpel kunnen bestellen en de volgende dag in huis

Assortiment
Voor een groot assortiment kan je op de diverse sites de juiste artikelen vinden

Aanbeveling
Erg overzichtelijk en vriendelijk en professioneel personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nk 13-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bereikbaarheid - mogelijkheden - ook via internet.

Service
nette en correcte behandeling van klanten

Assortiment
erg duidelijk wat je kan verwachten en wat niet

Aanbeveling
prima winkel voor als je specifieke artikelen zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aniek 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Direct duidelijk wat de mogelijkheden van het product zijn en vooral overzichtelijk.

Service
Het huisnummer was verkeerd doorgekomen. Ik had zelf niets door, maar ik werd gebeld om dit te herstellen. Top! Ook kwam de leverancier keurig op tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

G V 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering.

Assortiment
Televisie was in de aanbieding.
Was op dat moment de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Die andere Gast 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik trek 2 punten af omdat we hebben moeten bellen over de scart ingang.

Service
1 punt aftrek omdat het bellen extra kosten hanteert.

Assortiment
Alle soorten tv komen aan bot en zijn meteen leverbaar.

Aanbeveling
De 2 minpunten heb ik al genoemd maar zeer snelle levering en een derde minpunt op de site wordt niet bijgehouden wat je besteld hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene van der Zwaan 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfecte service, ook in de wi kel in Naarden toen bleek dat het toestel geen Digitenne cam accepteerde.

Service
Beide verkopers hebben er alles aan gedaan om het probleem op te lossen.

Assortiment
Weinig aanbod in 12 volt tv's. Voir caravan, camper en boot. Hier had ik meer keuze in verwacht.

Aanbeveling
Alles werkt zoals je van een webshop mag verwachten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Commandeur 12-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Service
Online gekocht maar eerst de sevice-afd. gebeld.

Assortiment
Niet teveel keus is prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein Vlasveld 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site. De filmpjes bij de producten zijn heel goed en helpen om een goede keuze te maken.

Service
Bij een vorige aankoop hadden we wat pech met de tv. We mochten een andere tv uitkiezen. Snelle levering. Zondagavond besteld, dinsdag in huis!

Assortiment
Ruime keuze binnen elk budget.

Aanbeveling
Zowel de website als de winkel zelf is goed verzorgd, goed advies en ruim assortiment. Een betrouwbaar adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews