Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 103 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jordy 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goede filters om de juiste tv uit te zoeken

Service
Tv is een dag te last geleverd. Gemeld bij de klantenservice. Ik zou terug gebeld worden is niet gebeurt.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Winkel top! Klantenservice matig.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Kees 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg handig en snel geleverd

Service
Bij vragen goed geholpen

Assortiment
Nog niets niet gevonden

Aanbeveling
Geef het aan iedereen als loop advies

Extra toelichting
Gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VJM WIJNEN 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen nog geen 10 minuten hadden we alle functies aan de praat. En konden dus tv kijken , internetten en bijvoorbeeld netflix kijken.

Service
BInnen 2 dagen geleverd

Assortiment
Een degelijke, grote smart tv voor een mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denise 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.. vele betaal opties.. en ontzettende snelle levering.. bij de bijzonderheden van het product staat ook een duidelijke omschrijven bij bijv. show modelen .. beschadigingen aan de voet ofzo je weer waar je aan toe bent

Service
goede en uitdermate snelle service.. mail bevestigingen en verzending ook heel snel

Assortiment
ruim assortiment voor ieder wils wat ik was best onder de indruk

Aanbeveling
webwinkel... top.. duidelijk.. makkelijk.. geen leugens bij extra informatie.. ontzettend fijne webshop als ik nog een x wat nodig heb.. dan bestel ik zeker hier

Extra toelichting
keep up the good work..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r langras 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk en goed

Service
erg duidelijk en goed mooie intro filmpjes over het product

Assortiment
vond de assortiment wel wat mager

Aanbeveling
goed duidelijk en eerlijk prijzen gelijk als bij de overige web winkels

Extra toelichting
de filmpjes op de website heeft me goed op weg geholpen levering ging snel en op tijd wat beloofd was

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bram van Doorn 26-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelproces is simpel en helder

Service
Geen problemen

Assortiment
Ik wist wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Levertijd was 2 dagen, ipv de beloofde dag.

Extra toelichting
Levertijd was onduidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RedOne56 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
nou het is supersimpel, je klikt de betreffende TV aan en het product komt goed verpakt bij je thuis.

Service
De producten worden door professionals vervoerd.

Assortiment
zeer uitgebreid, veel keus

Aanbeveling
Goede service en vriendelijke servicedesk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Vaal 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website werkt redelijk eenvoudig. Duidelijk en simpel. Altijd goed

Service
Geen persoonlijk contact gehad, Alles is wel verlopen zoals het hoort.

Assortiment
Een hoop direct leverbaar. Ik heb alleen voor een televisie gekeken dus over rest van het assortiment heb ik geen kennis.

Aanbeveling
Een collega heeft 23/5 ook een televisie gekocht na mijn aanbeveling via plasmadiscounter. Dus ja. ik beveel deze winkel aan met een 9.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig produkten zoeken en bestelmethode

Assortiment
Ik vond wat ik nodig heb

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 26-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Omdat ik redelijk in de buurt woon is het heel gemakkelijk om een artikel op te halen. In de winkel is de service snel en efficiënt.

Service
Service in de winkel is uitstekend, vriendelijk en behulpzaam. Goed bereikbaar, parkeervoorziening is wat krap.

Assortiment
Gewoon goed, niet alles, maar wel de meest gangbare modellen.

Aanbeveling
Goed, vriendelijke en bijna de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Evie Arias 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website.

Service
Goede website. Snelle en uitstekende bezorging! Meerdere betaalmethoden. Je wordt netjes en constant op to date gehouden mbt bestelling. Echt top!

Assortiment
Genoeg keus in meerdere prijsklassen.

Aanbeveling
Breed assortiment, gebruiksvriendelijke website, snelle uitstekende bezorging

Extra toelichting
Ga zo door! Niets aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat duidelijk omschreven, je weet wat je krijgt.

Service
Grote tv besteld voor mn vader in verpleegtehuis. Keurig en binnen 2 dgn bezorgd zelfs op de 2e etage!

Aanbeveling
Top service, lekker snel van de gebr Coronel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie Verver 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk in te stellen, en super scherp beeld. Dochterlief dol gelukkig.

Assortiment
Zoveel keus, voor iedere portemonnee wil iets te vinden hier 😀👍🏽

Aanbeveling
2x een tv en 1x een combi-magnetron besteld. Top zo vlot alles verloopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R vd Veer 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, goede info bij product en makkelijk te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jim Huijgens 25-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het product redelijk snel gevonden, door de grote keuze is het soms moeilijk een beslissing te nemen, maar dat ligt natuurlijk niet aan de winkel. Na de keuze het product zelf opgehaald.

Service
In de winkel was het behoorlijk druk, maar we werden toch redelijk snel geholpen. We hebben duidelijke uitleg (en koffie) gekregen en het product is tot in de auto geleverd.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en de voorraad is meteen te controleren. Aangezien onze keus al gemaakt was hebben we niet verder gezocht. Uiteraard gaf de combinatie van prijs,beschikbaarheid en goede recenties de doorslag dat we naar Plasma-discounter zijn gegaan.

Aanbeveling
Ik kan tot op heden geen minpunten bedenken. We zijn erg blij met de TV en zijn goed geholpen. Top Plasma-Discounter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian Schlee 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles ging vrij vlot maar ik had de TV Zaterdags besteld en de Track & Trace bleef 2 dagen staan op een bezorging op Maandag ochtend en hij werd pas Dinsdag eind in de middag geleverd. Ik denk dat de fout bij PostNL lag ...maar toch was dat wel storend.

Service
Super. Elk berichtje werd snel beantwoord. Helaas problemen met de dongle maar daarvoor contact gelegd met de fabrikant.

Assortiment
Super veel keus!

Aanbeveling
Ben super tevreden, zowel over de TV als de service als het aanbod...Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 24-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super makkelijk uitzoeken via de site

Service
Snel geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede en snelle service

Extra toelichting
Ik heb meerdere tv,s gekocht hier Ik ga niet eens meer shoppen maar ga gelijk naar plasmadiscounter goede en vriendelijke service en een goede webshop om te vergelijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tromp 24-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is overzichtelijk en genoeg te zien.

Service
Prima voor elkaar !

Assortiment
Genoeg verschillende type tv's te bewonderen en goede opstelling

Aanbeveling
Goede uitleg over de verschillende merken beeld-kwaliteit en ze nemen de tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leonie 24-05-2016 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10, Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website overzichtelijk, makkelijk te bestellen.

Service
Snel geholpen,vriendelijk, veel kennis van producten en duidelijke uitleg.

Assortiment
voor mij prima. Ik kwam voor een tv meubel en boxen en heb deze prima kunnen vinden.

Aanbeveling
Overzichtelijk, ruimtelijk, oogt vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een van de eerste hits op Google, onmiddellijk gestuurd naar het juiste model tv dat ik zocht op basis van mijn voorwaarden, met veel betalingsmogelijkheden en heel snelle levering. Ik zie geen verbeterpunten en was uitermate tevreden.

Service
Snelle levering, geen problemen. Bij aankoop ook nog een viertal cadeaubonnen gekregen uit een breed assortiment waar je zelf uit mocht kiezen, en dat voor een van de -budget- HD-televisies. Alle specificaties waren geboden. Geen klachten, goede service, zoals vrijwel elke andere review ook aangeeft, waar ik naar had gekeken voor mijn aankoop.

Assortiment
Ik wil de winkel niet bestraffen op mijn gebrek aan kennis, dus een tien, maar andere recensies zullen hier meer bijdragen. Ik wist ongeveer welk model ik zocht, dus heb niet het hele assortiment afgestruind, maar kreeg wel veel alternatieve opties te zien met hun specificaties, en kom makkelijk zien hoe ze verschilden van mijn oorspronkelijke optie. Kortom, leek me prima.

Aanbeveling
Gemakkelijk, probleemloos, snel, kwalitatief, en tegen een lage prijs. Ik zie geen reden om niet de volle tien te geven.

Extra toelichting
Mijn toelichtingen hierboven zeggen alles dat ik wil zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob coorn 24-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Pinnen en klaar

Service
Goede uitleg

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark georges 24-05-2016 In de winkel gekocht
Plasma Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima service

Service
vriendelijk en behulpzaam + kopje koffie,prima!

Assortiment
Blu-ray speler extra aangeschaft

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasper Fennet 24-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke opstelling producten/prijskaarten

Service
Binnen 2 minuten een medewerker die hulp verleent

Assortiment
Groot assortiment verdeeld over kleine tv's tot enorme tv's

Aanbeveling
de combinatie van Service, winkelverzorging en assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super duidelijk

Assortiment
Erg compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Barten 24-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,0

Gemak
TV's van diverse merken hangen bij elkaar, dat lijkt logisch, echter als je het verschil in kwaliteit, scherpte etc van de diverse merken wilt zien, is dat weer niet zo praktisch

Service
De service en dienstverlening was op zich goed, echter op de tv welke door ons aangeschaft is, blijkt geen fox sports op te kunnen (wordt alleen ondersteund door Philips en Samsung en wij kochten een Sony). Dat hadden we zelf ook na kunnen/moeten kijken, we hebben het er echter wel expliciet over gehad in de winkel en daar werd verder geen opmerking over gemaakt. Nu kunnen jullie natuurlijk ook niet alles weten van dat soort beperkingen, maar was toch een kleine tegenvaller thuis.

Assortiment
Voldoende keus in 80/81 cm. schermen, wij wilden echter een 70 cm. scherm en die waren er niet veel. Achteraf gezien ook prima, want dit scherm past uitstekend.

Aanbeveling
Verder zijn we tevreden, je wordt goed geholpen, snel geholpen en los van het feit dat wij iets specifieks zochten en dat daar niet veel van aanwezig was, is de keus voldoende. Wij zullen zeker terugkomen, wanneer nodig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Alfons 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk het product van mijn keuze op de site te vinden.

Service
Werd op telefonische vragen netjes te woord gestaan.

Assortiment
Aanbod is groot voor redelijk lage prijzen.

Aanbeveling
De ene dag besteld, de andere dag in huis! Alles uitstekend en betrouwbaar geregeld. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvanBeuzekom 24-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super centraal gelegen in het land, altijd alle producten op voorraad tegen de scherpste prijs!

Service
Kundig personeel, duidelijke uitleg over de producten en goed antwoord op al mijn vragen! Helemaal top!

Assortiment
Alles is op voorraad, tegen de scherpste prijs.

Aanbeveling
Ik koop al jaren al mijn electronica bij deze winkel, en dit bevalt mij fantastisch! Ik zou het iedereen aan bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Roubos 24-05-2016 In de winkel gekocht
Er is toch maar 1? Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had mijzelf van te voren goed op internet op de hoogte gesteld en wist eigenlijk wat ik wilde kopen

Service
Ik wilde een eigen filmpje kijken in de showroom, dat mocht alleen de afstandbediening van de TV was niet te vinden dus lukte het niet, vandaar net geen 10

Assortiment
Jammergenoeg is er geen plaats voor een nog groter assortiment, met alle opties heden ten dage is het lastig vergelijken.

Aanbeveling
Ik geloof dat ik al 5 tv's bij jullie heb gehaald. Meestal zijn jullie niet helemaal de goedkoopste maar scheelt het 1 of 2 tientjes, kan dan de TV wel direct meenemen na in de winkel gekeken te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hartman 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering!! Werd precies geleverd op de tijd die in de mail stond

Service
Goede en duidelijke uitleg bij het product

Assortiment
In alle prijsklassen wel een passende tv te vinden

Aanbeveling
Wij zijn erg tevreden over onze aangeschafte televisie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zou handig zijn om de mogelijkheid tot aanvinken "vergelijken" niet enkel op de overzichtspagina te krijgen doch ook bij "individueel surfen". Af en toe werden niet alle geselecteerde TV's getoond (op mijn telefoon).

Assortiment
Uitgebreid assortiment waaronder echter ook erg veel TV's welke niet meer leverbaar zijn.

Aanbeveling
Vanwege de prijs + snelle levering. Daarnaast schijnt de service ook zeer goed te zijn, dit schept vertrouwen in het geval het ooit nodig mocht zijn..

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

yvonne 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk kan het zo bestellen en afhalen

Service
snel

Assortiment
groots assortiment

Aanbeveling
kan vele dingen bij 1 winkel kopen en de prijs is ook scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

merian 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
super, snel gevonden ,en geleverd

Service
het bestellen ging goed en de volgende werkdag geleverd .

Assortiment
groot assortiment er is een ruime keuze aan artikelen

Aanbeveling
zeker de moete waard om de pagina te bezoeken

Extra toelichting
super nette web shop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 23-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kon vrijwel direct vinden wat ik zocht

Service
Duidelijk uitleg en advies

Assortiment
Ik wist wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Overzichtelijk , voldoende personeel aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan 23-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een overzichtelijke website met fijne filters.

Service
Ik heb vooraf even gebeld om mijn product te reserveren. In de winkel kreeg ik uitleg over het product en werd ik op de hoogte gesteld van een beter alternatief. Na een goede uitleg heb ik besloten dat advies op te volgen.

Assortiment
tot nu toe zijn al mijn aankopen altijd in de winkel op voorraad geweest. Ook vind ik dat er veel te kiezen valt.

Aanbeveling
Goeie service, kennis, ruime voorraad en lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Thienen 23-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel een prettig gesprek gehad met de verkoper die, zonder opdringerig te zijn om te willen verkopen, alle tijd nam om meerdere producten te bekijken en ook de gelegenheid gaf om onderling te overleggen

Service
De verkoper kon duidelijk de voor- en nadelen (gevraagd en ongevraagd) benoemen van de verschillende tv's. Na aankoop werd de tv door een medewerker in de auto ingeladen

Assortiment
De winkel heeft voldoende tv's in de winkel hangen om de verschillende producten zelf te kunnen vergelijken. Om deze reden ook een winkel bezocht, aangezien je in de webshop niet kan ervaren wat de effecten van ambilight, curved of platte schermen zijn.

Aanbeveling
Wij zijn op een prettige wijze geholpen door de verkoper en de levering tot in de auto maakt het helemaal af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Daalmans 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een klik gewenst artikel gevonden.

Service
Snel en goed. Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Als het met andere artikelen ook zo goed loopt is dat een terechte waardering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Innovative brands 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel en makkelijk

Aanbeveling
erg tevreden koop al mijn schermen hier al jaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wen 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke website, produkt was niet op voorraad, maarik kreeg een mail toen het product op voorraad was en dat eas heel snel

Service
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanie ekkelenkamp 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen !

Service
Volgende dag gelijk in huis !

Assortiment
Veeel keuzes

Aanbeveling
Mooie duidelijke site en makkelijk te bestellen en mooie prijzen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en een duidelijke uitleg met betrekking tot levering ,betalings mogelijkheden en eventuele retour zendingen van producten.

Service
Een goede service door middel van duidelijke e-mails die je ontvangt na een bestelling met alle informatie die je eventueel nodig mocht hebben.

Assortiment
Een ruime keuze uit diversen producten en ook veel diversen merken zijn er beschikbaar.

Aanbeveling
Gewoon een duidelijke site met veel producten qua keuze en met een goede betrouwbaarheid van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remmy 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site. Alleen het zoeken op je tablet is wat lastiger.

Service
E-mail contact snel en keurig.

Assortiment
Alles aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janoes 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
er is snel en gemakkelijk een keuze te maken

Service
snelle levering

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
groot assortiment en snelle levering en voordelig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Amelius Jan 22-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijke winkel! Niet alleen voor tv's, maar voor nog veel meer zaken!

Service
Ik ging er heen voor een tv, maar na gesproken te hebben met een verkoper en wat verschillen te hebben gezien toch voor een alternatief gegaan waar ik tot nu toe nog erg tevreden mee ben!

Assortiment
veel producten in de winkel te bekijken en ook bijna alles wel op voorraad!

Aanbeveling
Al meerdere malen hier een tv gekocht. Altijd goed en vriendelijk geholpen! Ze zetten zelfs de tv in je auto!!

Extra toelichting
Super winkel die een klant van alle gemakken en informatie kan voorzien! Ook mijn volgende tv zal daar waarschijnlijk weer vandaan komen. Echt een super tevreden klant hier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvD 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site met voorbeeld filmpjes, zodat je ziet aan vertoonde beelden wat je koopt via internet.
En op de hoogte gehouden worden als iets tijdelijk uitverkocht is en bericht krijgt wanneer het weer leverbaar is.

Service
Prima emailcontact voor vragen en snelle levertijd.
Het zenden van een reparatie apparaat is wat omslachtig, maar wel uit te komen. Een bevestiging van opgestuurd artikel en ontvangst dat het aangekomen is.

Assortiment
Alles wat we gezocht hebben konden we vinden en uit eerdere bestellingen hadden we niet anders verwacht.
De prijzen zijn ook prima in orde.

Aanbeveling
Snelle levering en goede voorlichting van diverse artikelen, zodat je ziet wat je koop via internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 22-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Goed uitleg geven over de apparaten

Assortiment
Veel is aanwezig

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Uitzoeken op de website , op bestellen drukken, en .afrekenen.
Hoe makkelijk kan het zijn.

Service
Ik hoop, als ik service nodig ben het er ook zal zijn.

Assortiment
Ruim assortiment en snelle levering.

Aanbeveling
Dit gun je toch iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mike 22-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bereiken showroom

Service
Goed personees.kreeg nig extra korting

Aanbeveling
zeer mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn 21-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
ruim assortiment en veel keus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joël van Gorkom 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima te navigeren

Service
snelle levering

Assortiment
ik heb gevonden wat ik wilde bestellen

Aanbeveling
Erg tevreden over het product en de levering

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ravi 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Doordachte filters waardoor ik snel een keuze heb kunnen maken die aansluiten op mijn wensen.

Service
Goed adequaat en gericht.

Assortiment
Van alle merken heb ik een vergelijking kunnen maken.

Extra toelichting
Supersnelle bezorging, ook tijdstip en TV was stipt op tijd. LCD bevalt super goed. Ben tevreden met mijn keuze!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews