Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nils 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig bestellen en binnen een no-time staat 'ie voor de deur.

Service
Super.

Assortiment
Groot aanbod voor zowel grote als kleine prijzen.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlijn 31-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bekijken, bestellen en meenemen

Service
Twee slechte verkopers, maar uiteindelijk een hele goeie die ons door het aanbod meenam en ons goed begeleide.

Assortiment
Niet al teveel keuze stress. Goede merken binnen vele prijsklassen

Aanbeveling
Komt eigenlijk door de twee slechte verkopers. Met de winkel zelf is niets mis.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

André 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Plasma-discounter heeft een overzichtelijke en duidelijke website.
Het besteltraject is super eenvoudig

Service
De levertijd is conform wat er op de website staat aangegeven.

Assortiment
Het assortiment voldoend aan de verwachtingen.
Het artikel wat ik hier wou kopen heb ik dat ook gevonden. En wel tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ik kan een ieder deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende assortiment

Aanbeveling
Zie antwoorden bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel geleverd en ik hoef geen vervoer te regelen door de gratis bezorging

Service
Alles is prima verlopen. De postbode kwam de tv zelfs tot aan de deur brengen in de flat waar ik woon (3 hoog)

Assortiment
Heel veel keuze en makkelijk te filteren op wat je wil

Aanbeveling
Mn tv doet het uitstekend en ben er super blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewout van raamsdonk 31-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online rustig mijn keuze kunnen maken en de tv opgehaald in Naarden

Service
Vriendelijke service

Assortiment
Ruime keuze uit voordelig geprijsde producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Wirken 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken geen verplicht account aanmaken.

Service
Wordt gedaan wat gezegd wordt.

Assortiment
Ruime keuze er is voor elke situatie een juiste keus te maken.

Aanbeveling
Voldoet aan de verwachtingen die het predikt.

Extra toelichting
Makkelijk en overzichtelijk iets uitzoeken wat bij je past,geen poespas. Netjes en correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Via de website een UHD Tv van LG gekocht voor een zeer goede prijs. Ik wilde mijn dochter en schoonzoon hiermee verrassen omdat ze 10 jaar bij elkaar zijn. Omdat ik echter op m'n werk zat en wist dat m'n schoonzoon die dag vrij was, heb ik de helpdesk gebeld om de TV te betalen maar op te laten halen in de winkel in Naarden door m'n schoonzoon. Ik werd geholpen door ene Heja en die heeft ervoor gezorgd dat alles in orde kwam en m'n schoonzoon de TV kon ophalen. Oonnodig te zeggen dat hij en mijn dochter dolblij waren met de nieuwe TV. Top service van de plasma discounter!! Chapeau!

Assortiment
Ze hebben een uitgebreid assortiment en elke week zijn er altijd hele scherpe aanbiedingen waar andere zaken niet tegenop kunnen!

Aanbeveling
Zeker omdat ik mijn UHD TV daar ook heb gekocht en nog steeds in m'n nopjes ben met dat ding!

Extra toelichting
Ga zo door jongens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plasmadiscounter 30-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Had 'n 10 kunnen zijn maar de betaling online liep spaak, dus moest alsnog 10 min in de auto zitten. Kwam uiteindelijk goed uit want kreeg duidelijke uitleg over de Vogel's harmonica zwenkarm!

Service
Zie boven

Aanbeveling
Juist omdat mijn broer laatst ook 'n plasma bij jullie had gekocht en daardoor jullie nieuwsbrieven ontving; attendeerde hij mij op jullie Weekendknaller!!!!

Extra toelichting
Allerliefst nog iemand die 'm ophangt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise hoep en Nico bruin 30-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk ingedeeld

Service
Deskundig personeel en snel geleverd

Assortiment
Prima aanbod

Extra toelichting
We zijn door de medewerker van de KPN winkel getipt om bij plasma- discouter te kijken. Dat is goed verlopen en we hebben gelijk een mooie tv gekocht we zijn erg tevreden over het product, de advisering en de snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 30-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Redelijke keuzes

Service
Prettige medewerker, vriendelijk, behulpzaam

Assortiment
Miste de 60 inch schermen

Aanbeveling
Mooie winkel , goed assortiment, geen 60 inch tv's was jammer

Extra toelichting
Goede bereikbaarheid, goed parkeren, waar voor je geld, prettige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk vanaf je eigen bank een tv bestellen via de site waar je ruim van info wordt voorzien.

Service
Netje binnen 14 uur de tv thuis bezorgt. Das pas vlotte service

Assortiment
Heb vluchtig even naar andere modellen gekeken. Maar wist eigenlijk wel welke tv ik moest hebben

Aanbeveling
Niks aan te merken dus waarom ook geen 10

Extra toelichting
Zou zo weer hier kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonardo 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keus in combinatie met een goed keuze menu werkt super

Service
Als er al problemen zijn, is mijn ervaring dat deze snel en goed worden opgelost met de klant

Assortiment
Zoals ik al eerder zei, genoeg keus voor elke prijs

Aanbeveling
Ook de showroom is erg leuk om te zien

Extra toelichting
Dit is nu mijn 4e tv die ik hier koop en ben met allemaal nog super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E M Brama 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima webshop, alles wat beschreven staat is duidelijk.
En het hele bestelproces is goed te volgen.

Service
Wat ik van vrienden heb gehoord is die meer dan goed.

Assortiment
Het grote aanbod

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny Kastelijn 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Eigenlijk bijna perfect. Mischien andere vormgeving maar dat is persoonlijk.

Service
Het continu updaten van bezorginformatie is super.

Aanbeveling
Snel / eenvoudig besteld en afgerekend. Goede updates over bezorgtijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snel de andere dag geleverd. beloofd tussen 17:00 en 19:00. Werd pas om 20:10 geleverd. Verder wel vriendelijke coureurs.

Assortiment
Als een van de eerste winkels in Nederland dit model op voorraad

Aanbeveling
Snel geleverd, goede vriendelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Etienne van Duin 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website.

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goeie prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riana 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles duidelijk te vinden.

Service
Snel bezorgd.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Alles perfect.

Extra toelichting
Nee vooral zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joel 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles staat overzichtelijk en duidelijk vermeld.

Service
snelle verzending , goed advies, en alles werd netjes vermeld in de bevestiging mailtjes.

Assortiment
uitgebreid voor ieder wat wils en ook nog eens eerlijke prijzen.

Aanbeveling
ik beveel al mijn kennissen om gebruik te maken van de fysieke winkel en de webshop .

Extra toelichting
bedankt voor het bestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kejay 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Word goed op de hoogte gehouden van bestelling, je mag een product 14 dagen op proef hebben. Heel fijn!

Assortiment
Veel keuze van verschillende merken. Wat ik ook fijn vind zijn de testvideo's. Op die manier kan je op afstand toch zien hoe het product werkt en er uit ziet

Aanbeveling
Overzichtelijk en makkelijk te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 30-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle merken een eigen ruimte of wand niks hangt door elkaar heen mooi overzichtelijk

Service
Vriendelijk personeel die je maar al te graag helpen met de juiste keuze. Ze dringen niks aan en staan volledig achter jou keuze

Assortiment
Samsung philips sony salora ze hebben alle merken op voorraad

Aanbeveling
Goede service mooie winkel en veel keuze. Personeel praat met je en zegt ook als je beter voor een goedkoper merk kan gaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede eenvoudige site

Service
Echter geen ervaring. Nog geen service nodig gehad

Assortiment
Ruim aanbod van TV's van mijn keuze

Aanbeveling
Alles ok

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 29-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel is toegankelijk, duidelijk en overzichtelijk. Bij binnenkomst word je begroet door een medewerker en laat jou rustig rond kijken.

Service
Top! Ik kwam een tv terug brengen en een andere uitzoeken. De meneer hielp mij vriendelijk en gaf onderbouwd aan welke tv aansloten bij mijn wensen en ik wij kregen wat lekkers van de barbecue!

Assortiment
OverZichtelijke winkel met een goede belans tussen de verschillende soorten televisies van low tot high end.

Aanbeveling
Zowel services, assortiment en de verschillende producten maken deze winkel beter dan bv een mediamarkt of BBC. Medewerkers staan je goed te woord en hebben verstand van de diverse producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascalliiii 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk online, TV was er supersnel, bijna net zo snel als dat Tom hem zelf bezorgd zou hebben ;-)

Service
Online betalen, meteen bevestigingen binnen per E-mail (1. Bestelling 2.Betalingsbevestiging 3.Verzendmelding incl.de leverdatum en -tijd )

# Flawless!

Assortiment
Groot assortiment, alles op voorraad en toch heel makkelijk kiezen.

Aanbeveling
Snel, duidelijk, accuraat en geen verzendkosten!

Extra toelichting
Zoals Barry Stevens zou zeggen :...Vooral doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 29-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een deel van het assortiment is zichtbaar. Er loopt genoeg personeel rond om je vragen te stellen. En bij kopen wordt de TV in no time uit de voorraad gehaald.

Service
Ze denken mee en geven goede adviezen. Niet opdringerig aanbieden van andere Tv's of producten die je niet wil.

Assortiment
Hoewel assortiment in de winkel niet heel groot is, is de voorraad ook daadwerkelijk voorradig en niet wat ik vaker meegemaakt hebt wel op de website voorradig maar niet in de winkel om op die manier een ander product aan te smeren.

Aanbeveling
Goede winkel, producten zijn daadwerkelijk voorradig, goed personeel die niet opdringerig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marko 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima te vinden wat ik moet hebben

Service
voor 21u bestelt, en de volgende morgen bezorgd, doen wat ze beloven :)

Assortiment
bijna elk model op mijn lijst kon ik wel vinden bij jullie

Aanbeveling
simpel, rechtoe rechtaan, geen onzin, lage prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

riskuh 86 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel snel en de volgende dag in huis.

Service
Meteen bericht met track en trace en bezorg tijd.

Assortiment
Veel producten voor een hele nette prijs

Aanbeveling
Alles binnen handbereik.

Extra toelichting
Ik bestelde 1 uhd led tv van phillips de bezorging was meer dan snel en heel netjes. Het product en de service bevielen ons zo goed dat we er nog 1 hebben besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Sepers 29-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
makkelijk

Service
goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
oke

Extra toelichting
jammer dat het niet thuis word bezorgd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Melissa Wachelder 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is allemaal super

Service
Het word meteen allemaal geregeld

Assortiment
Zoveel keuzes uit tvs dat moeilijk word om te kiezen

Aanbeveling
Het is gewoon echt super, super assortiment, super personeel alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan Melchers 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is erg fijn in gebruik. Echter moet je er wel opletten dat je "Adblock" uitstaat omdat je anders bijvoorbeeld niet bij je winkelmandje kan komen.

Service
Ik heb niet echt met service te maken gehad omdat ik online had besteld. Echter werd er snel op emails gereageerd en was met duidelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Assortiment
Ruime keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tias89 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is zeer helder, alleen niet direct duidelijk of een mogelijkheid bestond om een account aan te maken.

Service
Transporteur bracht de tv tot aan de woonkamer, gewoon heel netjes.

Assortiment
Aanbod is zeer divers,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie overzichtelijke website, gemakkelijk navigeren.

Service
Mijn 2e bestelling en weer helemaal niets op aan te merken. Prima service dus.

Assortiment
Lekker uitgebreid en gevarieerd assortiment, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Prima webshop, prima assortiment, prima bestelproces, prima levering, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van empelen 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Vriendelijke mensen

Assortiment
Hadden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Beveel iedereen aan

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede prijs en snelle levering

Service
Goede info over status order

Aanbeveling
Veel keus en goedkoper dan ergens anders

Extra toelichting
Wees slim en koop um bij Tom en Tim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 29-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Vriendelijk en te woord gestaan met juist advies

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Goede winkel met een mooi aanbod

Extra toelichting
Behulpzaam personeel en lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

48j6200 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle service,uitstekend product!

Assortiment
Zoek nu nog een mooie soundtrack.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 28-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruime parkeergelegenheid, winkel ruim en overzichtelijk opgezet. Computers in de winkel om online producten en prijzen met elkaar te vergelijken, veel producten op voorraad.

Service
Prima. Veel personeel in de winkel aanwezig. Erg behulpzaam.

Assortiment
Online en in het magazijn kennelijk veel producten op voorraad. Producten die feitelijk uitgestald in de winkel staan is beperkt.

Aanbeveling
Fijne winkel. Concurrerende prijzen. Goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tim de Rode 27-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Sommige informatie over de tv's op de website zijn niet up-to-date maar kon alles gemakkelijk vinden. Ik heb het product afgehaald in Naarden en dat verliep allemaal perfect.

Service
Service was uitstekend, ik had het product gereserveerd en kon hem zonder problemen op halen. De service in het filiaal was ook prima, het enige was dat het wel lang duurde voordat ze de tv gevonden hadden uit het magazijn. De mensen waren zelfs zo aardig om hem te dragen naar de auto en te zorgen dat hij erin paste.

Assortiment
Tv die origineel wou was niet op voorraad, maar uiteindelijk heel tevreden met de tv.

Aanbeveling
Alles is uitstekend verlopen, van het uitkiezen van een tv tot het inladen van de auto met de nieuwe tv.

Extra toelichting
--

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ghio 27-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot assortiment, een echte beleving.

Service
Kundig, vriendelijk, snel, effectiev.

Assortiment
Groooooot

Aanbeveling
Top prijs qwaliteit verhouding, met geweldige service.
Iedereen wil zoiets, toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling ging soepen, snel en makkelijk en ook nog eens na ontvangst betalen, super!

Service
Online besteld dus zelf geen ervaring mee

Assortiment
Ruim voldoende!

Aanbeveling
Hier kun je makkelijk je bestelling plaatsen! Goeie prijzen en makkelijke webshop! Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tineke Brunekreef 27-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, parkeren gratis voor de deur

Service
Vriendelijke medewerker met verstand van zaken

Assortiment
Voor elke prijsklasse is een mooi product te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel te vinden op internet en daarnaast een hele duidelijke site. Ook het snelle thuis bezorgen zorgt voor een goede ervaring met gemak voorop omdat je alleen maar hoeft te wachten!

Service
Goede duidelijke contact gegevens te vinden en duidelijke mailtjes na het plaatsen van de bestelling met alleen de nodige info.

Assortiment
Ruime keuze voor ieder wat wils, zo ook voor mij! Heel blij met mijn nieuwe televisie!

Aanbeveling
De prijzen zijn schitterend, kwaliteit goed, service uitstekend! Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Meijerink 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, gebruiksvriendelijke site!

Service
Zeer snelle levering waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het graag geleverd wil krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Weijts 27-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Rustig en nemen de tijd voor je.

Service
Ik ben vriendelijk geholpen heb met meerdere collega's advies gevraagd en netjes beantwoord.

Assortiment
Veel merken en goed te vergelijken!

Aanbeveling
Genoeg keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Weet ik niet meer 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker makkelijk van uit je stoel

Service
Wat. U belooft gebeurt ook

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Alles is goedn

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en duidelijk vindbare producten

Service
Snelle levering en duidelijke voorwaarden

Assortiment
Goed keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Gemiddelde van de scores hierboven. Prettige online shop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Han 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product heb ik snel gevonden, en het bestellen ging gemakkelijk.

Service
De levering is precies gebeurd zoals aangegeven.
's Maandags besteld en dinsdagmiddag geleverd.

Assortiment
Met de prijs was ik tevreden.

Aanbeveling
Indien ik weer iets nodig heb, zal ik in ieder geval weer op deze site kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ca 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles zeer overzichtelijk, duidelijke omschrijving.

Service
Perfecte telefonische service ervaren. Je merkt echt dat de klant koning is.

Assortiment
Alle producten makkelijk te vinden, enorm veel voorraad.

Aanbeveling
De bezorging was perfect, duidelijke antwoorden aan de telefoon. Goede prijsgarantie, kortom, een super winkel.

Extra toelichting
Blijf op deze weg doorgaan. Wij waarderen echt uw klantgerichtheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Wichink Kruit 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
komt snel in de zoekmachines te voor schijn en prjsstelling is concurerend

Service
levering was op tijd

Assortiment
nvt is was naar een specifiek toestel op zoek

Aanbeveling
ze komen na wat wordt beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron000 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website, goede zoekcriteria, uitgebreide artikelomschrijving.
Er wordt veel energie gestoken in klantgerichtheid.

Service
Snelle levering, heldere klantenservice, duidelijke en uitgebreide promofilmpjes op youtube. Deze geven meer het gevoel dat je in een fysieke winkel i.p.v het internet bent.

Assortiment
Het assortiment kan uitgebreider, bv. meer diversiteit in het aantal aangeboden merken.

Aanbeveling
Ik mag mij inmiddels vaste klant noemen bij Create2fit.
Ik ben zeer tevreden over de levering en service van deze zaak.
Natuurlijk moet ik niet vergeten de zeer schappelijke prijzen te noemen.

Extra toelichting
Als het assortiment nog wat wordt uitgebreid kunnen winkels als mediamarkt wel sluiten, want kwaliteit, service en levering staat met kop en schouder boven andere soortgelijke aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews