Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 103 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stephan 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke beschrijvingen. Snel besteld

Service
Direct bevestiging van de bestelling. En komt belofte na, nl levering de volgende dag.

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig (tv + ophangbeugel)

Aanbeveling
Eenvoudig, compleet en doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 04-06-2016 In de winkel gekocht
Baarn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime sotrtering

Service
Verkoper was kundig

Extra toelichting
Voor het eerst geweest,maar kom terug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maarten 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel sorteringscriteria zodat je snel tot een goede selectie komt en een keuze kunt maken.

Service
Alles verliep soepel. Enige kleine punt van kritiek is dat de bestelling van 2 producten tegelijk (een TV en een CDI module)in als 2 afzonderlijke bestelling werd bevestigd en ook als afzonderlijk pakket werd geleverd. De CDI module was er direct de volgende dag, de TV een dag later. Dit had wat mij betreft wel in 1 levering gemogen.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Prima Webshop en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Wesley 04-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zaterdag via internet een tv uitgezocht en op zondag gewoon open dus heb hem gelijk op kunnen halen. Ideaal.

Service
Prima geholpen, tv was op voorraad zoals op de site stond en word ook nog even in de auto gelegd.

Assortiment
Zoals op de site staat, alles op voorraad.

Aanbeveling
Prima assortiment en prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJM 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon goed

Assortiment
veel keuze lage prijzen

Aanbeveling
bijna alles te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zita 03-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken op internet, in alle rust, bestellen en ophalen op een moment dat het mij uitkomt, kan het makkelijker?

Service
Een paar schroefjes ontbraken, helaas - kan Coronel niet helpen, is gewoon niet goed ingepakt. Gebeld, schroefjes worden nagezonden en krijg ik over twee of drie dagen. Helaas de volgende ochtend een mailtje dat Philips de schroefjes ook niet in voorraad heeft... Gebeld - ik wil geen wéken hoeven wachten. Dat snappen ze en de TV wordt nu in zijn geheel omgeruild.

Assortiment
Zoveel keuze, dat je echt eerst je grenzen moet stellen... Anders zie je door de bomen het bos niet meer.

Aanbeveling
Makkelijk te bereiken, goed parkeren, aardige mensen, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anco 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles ging makkelijk en goed, en de berichtgeving was duidelijk

Service
het werd optijd afgeleverd

Assortiment
het assortiment is voldoende groot

Aanbeveling
alles is naar wens verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

plasma discounter 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
klant vriedelijk

Assortiment
genoeg maar mag wat meer keus

Aanbeveling
mooie winkel goed en bereikbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Redelijk duidelijke website (al vind ik de site van CoolBlue beter/gebruiksvriendelijker).

Service
De claim "Scherpste prijzen van Nederland"; wordt niet nageleefd. Een dag na levering bleek de door mij bestelde TV (Panasonic 55CX800E) elders (Plasmavisie) €101,- goedkoper. Na telefonisch contact bleek er niets mogelijk met het prijsverschil. Dit is misleidend, en de banner is dus niet terecht!

Assortiment
Breed assortiment voor iedere portemonnee.

Aanbeveling
Mooi assortiment, maar ik voel me nu dus wel enigszins gefopt!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

vlaar 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Zeer handig dat je kan bestellen via de website en dat je dan het thuis kan laten bezorgen

Service
Als je belt en je hebt nog een vraag wordt je goed geholpen

Assortiment
Veel aanbod

Aanbeveling
Website overzichtelijk

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Hans 03-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Aantal tv's viel tegen. Verder een nette showroom.

Service
Waren op zoek naar een 40 inch tv voor mijn moeder. Tv na 20 jaar kapot. Heeft geen digitale tv en internet. Alleen antenne van aansluiting naar tv. Kwamen met een aantal types van rond de 500 euro. Verkoper kwam met een heel ander advies, een veel goedkopere oplossing ivm geen digitale tv. Werd een Philips van 290 euro. Een eerlijke verkoper die niet meteen voor de dure tv ging.

Assortiment
Veel keus voor ieder budget.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles staat duidelijk vermeld of kun je via introductie filmpje verduidelijken

Service
super snelle levering

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
prettige winkel ook het personeel en de klantenservice

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuipers 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Simpel! aanbieding via mail, bestellen en de volgende dag binnen!

Assortiment
Ruime Keuze uit diverse producten.

Aanbeveling
web shop is prima in orde.

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Jh Stiens 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima site. overzichtelijk en duidelijk

Service
goede informatie en je wordt goed op de hoogte gehouden na bestelling

Assortiment
compleet zodst goed markt vergelijk kan worden gemmakt

Aanbeveling
alles klopt aan deze site

Extra toelichting
ik zou de volgende keer weer bij Plasm-Discounter bestellen. Zonder enige twijfel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongebloed 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er zijn veel mogelijkheden om tot de juiste keuze te komen. Dit is overzichtelijk en makkelijk.

Service
Na het plaatsen van de bestelling wordt je van elke stap netjes op de hoogte gesteld. Op het moment dat er toch een vraag is kan die gesteld worden en het antwoord wordt gegeven. Ook de mogelijkheid van achteraf betalen is makkelijk.

Assortiment
Alle mogelijkheden voor een soort televisie zijn er. Van goedkoop tot duur

Aanbeveling
Betrouwbaar, servicegericht, makkelijk en geen aandachtspunten te benoemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bethlehem 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De producten zijn makkelijk te vinden, goed gerangschikt en goede product informatie

Service
Er was helaas iets misgegaan bij de verzending, maar dit was na een mailtje heel snel en netjes opgelost

Assortiment
Ruim en breed assortiment

Aanbeveling
Ruime keus aan producten, goede informatie, niet duur en regelmatig mooie acties en aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim van Hulst 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Het is duidelijk en overzichtelijk en voor ieder een keus

Service
Binnen een dag zo als wordt gezegd bezorgd, net in verpakking!

Assortiment
Ruime keus, scherp geprijsd!

Extra toelichting
Heb nu 2 dagen mijn nieuwe ultra platte tv en ben er super blij mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De weekenddeal makkelijk én snel besteld.

Service
op zondag besteld en op dinsdag in huis, prima snelheid van afhandelen

Aanbeveling
Prima prijs kwaliteit verhouding. goede en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W Anders 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Kon zelfs de datum van levering kiezen top

Assortiment
Heel veel op voorraad. Tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Alles ging makkelijk en snel

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h van elmpt 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gemakkelijk te vinden

Service
snel en goed geleverd

Assortiment
ruime keuze voor elke beurs welwat

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fred Sauer 02-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik wist welk product ik wilde hebbe. De zoekfunctie bracht mij direct bij het gevraagde product. De omschrijving en de extra info omtrent beschikbaarheid zijn ideaal.

Service
Aangezien de beschikbaarheid van het product beperkt was, heb ik gekozen om een exemplaar te reserveren en dit nog dezelfde dag aan te kopen in de winkel. Dit werkt uiteraard prima als je binnen een bepaalde straal van de fysieke winkel woont of werkt.

Assortiment
Voor elk van de te leveren categorieën zijn er voldoende product alternatieven. Er is altijd voldoende keuze voor een goed prijs of aantrekkelijke aanbieding.

Aanbeveling
Alles bij elkaar genomen voldoet de winkel aan de door mij gestelde eisen van een webshop in combinatie met een fysieke winkel/magazijn. Daarnaast is het aanbod van diverse services een groot pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stan Cornelissen 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het betalen en bestellen ging heel snel en het zoeken ook. Duidelijke uitleg.

Service
perfekt de volgende dag in huis en verder geen commentaar.

Assortiment
Hele ruime keuze en duidelijke uitleg online.

Aanbeveling
Perfekte prijs en de uitleg als je van zelf vergelijken houdt een ideale oplossing. De look en feel wordt duidelijk weer gegeven in de videos.

Extra toelichting
Probeer de filpmjes te updaten onze salora heeft een iets andere afstandsbedieing en een erg groot pluspunt is dat er op de afstandsbediening een netflix knop zit en dat was in het filmpje niet terug te zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJvW 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de site besteld. Heel duidelijk en binnen 5 minuten geregeld.

Service
Snel in huis zonder problemen. Keurige bezorgdienst.

Assortiment
Veel keus met zeer scherpe aanbiedingen.

Extra toelichting
Al vaker producten gekocht en altijd tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saphira 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heb niet heel veel verstand van tv's. Maar is makkelijk uit te zoeken hier.

Assortiment
Veel keuze, maar na filteren niet te veel om een onmogelijke keuze te maken. Kortom voor mij precies goed.

Aanbeveling
Snelle levering, lage prijzen, etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bwijland 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Dat de mogelijkheid er is om een afhaal locatie te kiezen zonder extra kosten is top!!!

Assortiment
Jullie hebben gewoon alles alleen dan goedkoper

Aanbeveling
Goedkoop, makkelijk, alle a merken. Snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van der Sluis 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzicht van de produkten

Service
Afspraken (tijd van levering) nagekomen.

Assortiment
zie 1

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark van der Wijst 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk besteld op het werk en voor de keuze Afterpay gekozen. De volgende dag was het in huis en werd via de email goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Service
Mijn Televisie vertoonde wat problemen met strepen in het beeld vanaf moment van aansluiting. Hierover gebeld, en zonder moeilijke vragen werd mij vrijwel direct aangeboden een nieuwe op te sturen en de oude weer op te halen. De dag van afspraak levering was echter niet gelukt, en er waren wat problemen met de verzending waardoor ik een dag later twee televisies aangeboden kreeg. Maar het contact was erg positief en vriendelijk. Terugkoppeling bij aangeven probleem vrijwel direct.

Assortiment
Veel keus, goede prijzen

Aanbeveling
Snelle levering, geen moeilijke vragen bij problemen. Snel en vriendelijke geholpen door de klantenservice. Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar 02-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken en voldoende parkeergelegenheid !

Service
Snel te woord gestaan en keurig uitleg gekregen !!

Assortiment
Hadden verwacht dat er nog veel meet tv's zouden zijn maar onze gewenste tv zat er in iedergeval wel bij ;-)

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk personeel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carl Tigchelaar 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Goeie service... Goed op de hoogte gehouden per mail waar het pakket op dat moment zich bevindt.

Assortiment
Veel keuzes in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Goede service, veelzijdig assortiment en goede afhandeling van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joycevk 02-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het product vinden was niet moeilijk ruime keuze

Service
Goede service

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Vriendelijk personeel met veel geduld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Prins 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Tja, wat is er nu makkelijker om vanuit je luie stoel via de iPad iets te bestellen?

Service
Meteen na de bestelling een bevestiging in de mail en als het artikel wordt verpakt en verstuurd wederom een mail waarna je het afleverproces kunt volgen.

Assortiment
Je kunt niet voor alles bij Plasmadiscounter terecht maar dat gaat misschien nog wel komen ...?

Aanbeveling
Ik heb al diverse keren een aankoop gedaan en ben nog nooit teleurgesteld!

Extra toelichting
Ga zo door !! 😎👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eriks 02-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website was duidelijk, winkel was snel en goed te bereiken en bestelling verliep soepel.

Service
Prima service, moesten alleen wel even wachten voor we aan de beurt waren.

Assortiment
Prima, goed assortiment en overzichtelijk.

Aanbeveling
Vond het fijn de tv te zien die ik wilde kopen. Daarnaast prettig ruime winkel met alle benodigde faciliteiten.

Extra toelichting
TV bevalt erg goed, mooi beeld en snel opstarten van apps.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AKF AGF Industrie BV 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 10 minuten gevonden wat we zochten

Service
Zeer snel en efficient proces

Assortiment
Voldoende om exact aan onze criteria te voldoen

Aanbeveling
Vaste klant zowel zakelijk als prive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard vrouwenvelder 01-06-2016 In de winkel gekocht
in naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
super gemotiveerde medewerks in naarden

Assortiment
alles wat je zoekt vind je tegen een superprijs

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melinco Selles 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel te vinden en overzichtelijk; ook via kieskeurig.

Service
TV conform afspraak de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Beekman 01-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan lekker ff rustig rondkijken zonder dat ze meteen voor je neus staan.

Service
Goede uitleg over informatie over product of uitleg over prijzen

Assortiment
Ruime keuze uit een verschillend assortiment

Aanbeveling
Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline Meijs 01-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk!

Service
Veel uitleg over de diverse opties

Assortiment
Weinig aan toe te voegen!

Aanbeveling
Kan niks negatiefs bedenken!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjanne Tettero 01-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We werden erg prettig geholpen door een medewerker bij het maken van een keuze wat betreft een audio installatie. Er werd goed de tijd genomen door deze jongen.

Service
Zie bovenstaand

Assortiment
Ik heb helaas geen bose apparatuur kunnen vinden, volgens een vriend die mee was was het assortiment ook niet erg groot op het moment.

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dik 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere uitleg bij het product op de website

Service
Product werd goed verpakt op de juiste dag bezorgd.

Assortiment
Ruime keus uit producten

Aanbeveling
Zelfs een filmpje om te laten zien hoe het product werkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wesley 01-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zaterdag via internet een tv uitgezocht en op zondag gewoon open dus heb hem gelijk op kunnen halen. Ideaal.

Service
Prima geholpen, tv was op voorraad zoals op de site stond en word ook nog even in de auto gelegd.

Assortiment
Zoals op de site staat, alles op voorraad.

Aanbeveling
Prima assortiment en prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritomar 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Dit is niet mijn eerste bestelling..... bij de Plasma-discounter.nl! Gewoon zoals een website moet zijn: makkelijk.

Assortiment
Soms mis ik wat.... .

Aanbeveling
Gewoon goed zoals het wezen moet!

Extra toelichting
Snelle levering van mijn product, duidelijk berichten wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. EN inderdaad binnen één dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke Kerseboom 01-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Je kan eerst rustig kijken en als je hulp nodig heb staan ze voor je klaar.

Assortiment
Je kunt eigenlijk eerst thuis op je gemak kijken en je ziet ook de voorraad op de site.

Aanbeveling
Makkelijk te bereiken en de winkel is goed overzichtelijk en een gezellige bediening.

Extra toelichting
Ik denk dat je gemakkelijk ook via de webshop kan kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alfred Rooijakkers 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke website...ruime keuze en duidelijke uitleg over het product

Service
Supersnelle nette bezorging

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Mooie webwinkel...met zeer ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 01-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima geholpen,ze hadden de tv gelukkig ook gewoon op voorraad dus voor mij zeker weer een volgende keer.

Service
Prima advies gekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danka 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met alle informatie over het producten ook de mogelijk om het in de winkel te komen ophalen

Service
Bij het afhalen krijg je nog extra/aanvullende informatie

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig personeel

Extra toelichting
Een hele fijne prettige website en winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den uijl 31-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prettig winkelen

Service
prima geholpen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
vlotte hulp ook bij problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter en Leonie uit Zeewolde 31-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken, afrekenen en ondertussen word hij gepakt. Gemakkelijk parkeren voor de deur.

Service
Perfecte service, wij werden super goed geholpen. We hadden een paar wensen maar wisten niet precies welk merk enz. De jongen die ons hielp heeft samen met ons een perfecte tv uitgekozen.

Assortiment
Er is een ruime keuze misschien zelfs te veel. Waardoor kiezen wat lastiger word maar beter dat dan te weinig. Ook voor audio hebben we nog even gekeken en zijn daar nog over na aan het denken.

Aanbeveling
Zoals boven vermeld alles is top en ben zeer tevreden volgende tv of audio installatie gaan we zeker weer terug.

Extra toelichting
Ga zo door iwij vonden de service en keuze perfect zou niet s weten wat er beter kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Avila 31-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemak om er te komen, dicht bij de A1.
Gemak in de winkel, alles staat ruim opgesteld en zelfs in aparte ruimtes dit geeft behoorlijk wat rust.

Service
Ik vroeg om uitleg bij een tv en kreeg een zeer duidelijke uitleg plus een prima advies

Assortiment
De meeste (bekendste) merken zijn aanwezig.

Aanbeveling
Ik had 's morgens een aanbieding gezien op de site en ben 's middags naar de winkel gegaan om deze aanbieding te bekijken en wellicht te kopen. Na een goed gesprek en een nog betere uitleg van een verkoper heb ik voor dezelfde prijs een iets kleinere (2 inch beelddiagonaal kleiner) televisie gekocht maar wel met alle opties waar ik om vroeg.

Extra toelichting
Geweldige winkel!, ik zal iedereen deze winkel aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rene jagerman 31-05-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
is gewoon niet dicht bij amstelveen en je wilt toch ff beeld in echt zien

Service
ja aardige man en legde het goed uit

Assortiment
heb lg gekocht 140 cm echter die kon dan niet getoont worden kwa beeld

Aanbeveling
kwa groote wil het wat tegen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ramshorst 31-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website was super duidelijk en kon in de showroom de spullen bekijken die ik wou kopen en gekocht heb

Service
Razendsnelle service in de showroom en het werd zelfs in mijn auto getild

Assortiment
Te veel om uit te kiezen voor elk budget een perfect product

Aanbeveling
Ik kom de volgende keer zeker weer terug

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews