Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jim ter wiel 07-06-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk

Service
vriendelijk en gastvrij gevoel

Assortiment
al staat niet alles in de winkel bijna alles wat je vind op de site is vooradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lwd 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel het artikel gevonden wat ik zocht !

Service
Goed contact gehad met de klantenservice.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede service. Veel betaal mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dubelaar 07-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werden goed en vriendelijk geholpen

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Ruime keuze veel diversiteit

Aanbeveling
Zeer overzichtelijk, schoon en netjes

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 07-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Easy does it, gewoon zoals het hoort, vriendelijke en effectieve bediening

Service
to the point en kennis

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Als je via het web wilt kopen en daarna toch nog even het product wilt voelen is plasma-discounter een prima keuze !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D Kelder 07-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim assortiment voor elk wat wils

Service
Duidelijke uitleg en werd tijd voor je genomen. Meerdere opties vergelijken qua prijs en mogelijkheden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Altijd zeer scherpe prijzen en ruime keuze

Extra toelichting
Zeer klantvriendelijke mensen die je deskundig te woord staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barend 07-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor de parkeren, goede info veel tv on winkel top top

Service
Uitleg en geduld + kopje koffie

Assortiment
Tv staan er ook zoals op de web site

Aanbeveling
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 07-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Plezierige winkel om je rustig te oriënteren. Merk bij merk.

Service
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Kregen goede uitleg en daarna rustig de tijd om een keuze te maken.

Assortiment
Ruimschoots

Aanbeveling
Hebben eerder hier een tv gekocht waren toen ook zeer tevreden en nu weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via website zo bestel en betaald.

Service
Doen wat ze beloven is het op voorraad volgende dag in huis.

Assortiment
Goed en duidelijk en nog eens voor de scherpste prijs.

Aanbeveling
Alles top geregeld volgende keer zeker weer hier kopen.

Extra toelichting
Mensen zoek niet verder hier doen ze wat ze beloven en nog goedkoop ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en een top tv. Goeie kwaliteit. Ook voor me Playstation 4 haarscherp beeld.

Voor een mooie prijs dus daarom voor deze topper een 10

Service
Snelle levering.

Assortiment
Genoeg keuze ik moest kiezen uit 5 verschillende tv's. Maar het is toch deze geworden

Extra toelichting
Top product en top website. Overzichtelijk en goedkoper als ergens anders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Lancee 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk om alles te regelen

Service
Wat een snelle levering zeg!!!

Assortiment
Was een opruimkelder televisie en de prijs stond meer zeer aan

Aanbeveling
Ik zou deze site zeker aanbevelen bij mensen die ik ken.

Extra toelichting
Ga zo door!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alando 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via een collega ben ik benaderd naar uw site. Ik vond gelijk wat ik wou. Daar was ik heel erg blij mee. De bestelling verliep heel vlot

Service
Over de levering ben ik minder blij. Ik kreeg een mail dat de levering tussen 12.15-14.15 zou plaatsvinden. Om 14.53 kreeg ik een sms dat de levering rond 15.20 uur zal plaatsvinden. Ik moest om 15.00 uur beginnen met werken en heb voor die tijd geregeld dat mijn neef thuis bij me kwam om de bestelling in ontvangst te nemen. Dus dit viel me tegen.

Assortiment
ik ben heel erg tevreden met mijn plasma tv

Aanbeveling
Een hele makkelijke en overzichtelijke site waardoor je heel je bestelling kan plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Marcel 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijk, toegankelijk duidelijke menus

Service
Rustig, helder te woord gestaan door klantenservice die mij duidelijk informeerden over mijn 14 dagen bedenktijd en verdere procedure

Assortiment
Een up to date assortiment, met ruim voldoende vergelijking en keuze

Aanbeveling
Klantgericht en klant tevredenheid spreken

Extra toelichting
Keep up the good work !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BVDH 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer klant vriendelijk. Ook telefonisch goed geholpen.

Service
Telefonisch een goed advies en praktisch oplossingen

Assortiment
Zeer scherp in prijs, Is met drie leveranciers de goedkoopste van wat ik kon vinden op internet.

Aanbeveling
Scherpe prijs, Zeer goede telefonische service, Levering op tijd en kan je volgen op internet.

Extra toelichting
Top zaak, ga ik zeker de volgende keer weer kopen. Natuurlijk als de prijs weer scherp is. Maar de service vind ik zeker zo belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobi 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met korte site routing

Service
Snel een duidelijke bevestiging van aankoop ontvangen incl track & trace code

Assortiment
Voldoende keuze hoewel wij op zoek waren naar een specifiek model

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles gewoon duidelijk en zeer goede prijzen

Service
snel antwoord op mail dus super

Assortiment
alles wat je zoekt hebben ze wel

Aanbeveling
blijf lekker thuis en doe hier je aankopen als je hier niet vind wat je wilt heb je niet goed gezocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website toegankelijk en snel besteld

Service
Zeer snelle levering. Alle beloftes zijn waar gemaakt.

Assortiment
Bijna alles te koop!

Aanbeveling
Zeer snel geholpen. Prijs kwaliteit verhouding prima. Betrouwbaar.

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site gevonden via Tweakers.net pricewatch.

Service
Stond bij voor 21:00 uur besteld morgen is huis, en dat was ook zo, prima!

Assortiment
Goede prijs,één van de goedkoopste, het product wat ik via pricewatch had uitgekozen was op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Groot 06-06-2016 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10 Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website was heel duidelijk,kon snel vinden wat ik wou hebben, toen naar de winkel gegaan in naarden werd vriendelijk geholpen en de tv stond al klaar.

Service
Service was prima, snel en goed

Assortiment
Assortiment is prima wat we wilden konden we ook vinden,de prijs is goed.

Aanbeveling
Ik heb de winkel al vaker bezocht en artikelen gekocht en ben zeer tevreden.

Extra toelichting
heerlijke winkel om rond te dwalen en te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H Anthonio 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1x bestelling via internet klikken,volgende dag in huis!!

Service
Iets was mij nog niet duidelijk,werd meteen tot mijn volle tevredenheid uitgelegd

Assortiment
Alles op gebied van televisies en aanverwante artikelen duidelijk gerangschikt en begrijpelijk

Aanbeveling
10 is op zijn plaats.In het verleden ook tv's daar gekocht..altijd voor de laagste prijs,levering,service en garantie uitstekend

Extra toelichting
Kan niet anders zeggen dat het bestellen en leveren erg vlot gaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny de Roo 06-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk reserveren via internet en de volgende dag ophalen in de winkel. Prima service

Service
TV wordt door de medewerker zelfs helemaal in de auto gelegd.

Assortiment
Zeer ruime keuze en ook zichtbaar spelend te zien.

Aanbeveling
Top service. En top assortiment .

Extra toelichting
Doorgaan!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 06-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, makkelijke ligging van de winkel in Naarden en goed te parkeren.

Service
Goede ligging van de winkel kort bij de snelweg, vriendelijk en vakkundig geholpen door iemand die duidelijk wist waar hij het over had.

Assortiment
Prijs was uitstekend. Zeker daar ik een product van 2015 gekocht heb. Keuze was ook goed, daar was de website vooraf een prima hulpmiddel voor.

Aanbeveling
Gewoon goed. Zie bovenstaande antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen van de Linde 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een paar klikken, adres invullen en betalen, hoe simpel....

Service
Elk telefoontje direct beantwoord, bij je bestelling wordt je van elke stap op de hoogte gehouden

Assortiment
Alle bij die jongens te bestellen....

Aanbeveling
Hoger kan niet volgens mij

Extra toelichting
Inmiddels al een keer of 8 iets besteld, nog nooit teleurgesteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberly 06-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Rustig rondkijken

Service
Niet opdringerig

Assortiment
Iets te veel dure tv's

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Franky 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit kieskeurig snel te zien dat de betreffende tv bij Plasma Discounter scherp geprijsd was. Bestelling online is erg eenvoudig en overzichtelijk.

Service
TV levering was binnen een dag geregeld en vooraf kreeg je keurig een bericht dat de tv tussen 1600 en 18 00uur geleverd zou worden. Hetgeen ook klopte

Assortiment
Ruime keus. je kunt ook snel even andere modellen vergelijken

Aanbeveling
snel, goed, overzichtelijk, klantvriendelijk, goed vindbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Molenaar 06-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Netjes en goed geholpen

Assortiment
Genoeg assortiment om te slagen

Aanbeveling
Mooie en nette winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

frans laroy 06-06-2016 In de winkel gekocht
winkel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel tv aanwezig en ook deskundig personeel.klasse

Service
omruil bij defechte tv gaat ook soepel

Assortiment
er staat genoeg spelend om een keus te maken.

Aanbeveling
goed en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemAlmere 06-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
voldoende personeel om ook op zaterdag snel geholpen te worden, verder ruim netjes en overzichtelijke showroom.

Service
ik wilde een aankoop omruilen wat zonder enige moeite mogelijk was.

Assortiment
ruim voldoende keuze in alleprijsklasses

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super goede service

Service
Prima

Assortiment
Rop kwaliteit

Aanbeveling
Top kwaliteit top service

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JKoninckx 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzicht, makkelijk bestellen en betalen

Service
makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden van status bestelling

Assortiment
uitgebreid assortiment in alle prijsklasses

Aanbeveling
zeer tevreden van onze bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubert van Straelen 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede duidelijke website, makkelijk te navigeren

Service
Zoals beloofd de volgende dag in huis

Assortiment
Keuze te over

Aanbeveling
Duidelijke taal en website die afsprakennakomt

Extra toelichting
Top; tot de volgende aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jvinders 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Standaard bestelproces, geen problemen.

Service
Afspraak (belofte qua levering) is afspraak.

Assortiment
Minder belangrijk, omdat ik wist wat ik wilde.

Aanbeveling
Duidelijk, eerlijk, eenvoudig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MarjolijnR 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Het is makkelijk om verschillende producten te vergelijken.

Service
Bestelling was snel en goed afgehandeld.

Extra toelichting
Fijne webshop met een snelle afhandeling en goede service. Ik had het product de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie Minkman 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor de beste prijs, met gemak online bestellen en in snelheid (de volgende ochtend) afgeleverd.

Service
Reactiesnelheid na bestellen, bezorgen en after saies.

Assortiment
Mooie merken voor een zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
Gemak, snelheid, goede merken en de scherpste prijs. Wat mij betreft geen reden om verder te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarStolk 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn heel gemakkelijk te sorteren op diverse criteria

Service
's ochtends besteld, 's avonds track and trace code, volgende dag vroeg geleverd

Assortiment
Goede, grote selectie

Aanbeveling
Site is goed overzichtelijk, service prompt en heel goed

Extra toelichting
Zou deze site absoluut weer gebruiken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, scherpe prijzen en snelle bezorging

Service
TV was een demomodel, dezelfde dag verstuurd. De volgende dag kreeg ik een bericht dat de muurbeugel er - ondanks een voorraadpositie op de website - toch niet was. Ik kon kiezen of ik mijn geld terugwilde of dat ik wilde wachten. Nog dezelfde dag kreeg ik het bericht dat de muurbeugel weer binnen was gekomen. Met 1 dag vertraging alsnog verzonden, jammer van de voorraadfout, super hersteld met slechts 1 dag vertraging!

Assortiment
Enorm aanbod, ook mooi geprijsde demomodellen

Aanbeveling
Alles voor op/naast/onder de TV, super webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maxine 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgende dag meteen in huis

Service
Kreeg netjes mailtjes over de vordering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Linsen 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoekmachine op de site

Service
Er was een beschadiging op het product. Wordt gelijk voor een nieuw product geruild.

Assortiment
Keuze genoeg. Voor elke beurs is er wel wat.

Aanbeveling
Heel tevreden over de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cas 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snel.Maar onze ervaring met plasma discount zijn
zijn sowieso heel goed.Al 3 x tv gekocht.soundbar bleuray speler.bij familie geadviseerd.
binnen een dag reactie op de mail bij vragen.

Service
prima

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
niets op aan te merken

Extra toelichting
zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk.

Service
De service was reuze!!! Kreeg zelfs 2 televisies voor de prijs van 1. Maar even gebeld, foutje in magazijn. Wordt prima opgelost.

Aanbeveling
Als je specifiek op zoek bent naar een artikel, dan is de kans groot dat deze winkel het heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rendel 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is overzichtelijk, je vind er alles makkelijk terug en het betalen gaat zeer volt.

Service
Ik heb een 50inch TV gekocht en die was op 3 dagen geleverd. Enkel de track and trace van Post.nl werkte niet naar behoren, maar daar heeft plasma-discounter eigenlijk niets mee te maken.

Aanbeveling
Goede site, mooie deals en ook de youtubevideo's zijn zeer leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia Tak 05-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Altijd vriendelijk personeel. Wjj bestellen altijd vooraf onze televesie op de website. Op de aangegeven dag staat deze keurig klaar.

Assortiment
Er is een geruime keuze in een divers assortiment.

Aanbeveling
Super winkel. Je wordt altijd goed geholpen en is zelfs op zaterdag geopend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wim van camp 05-06-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpele krachtige omschrijving van de termen

Service
goed er wordt gepraat over dingen die ik wil en mijn prijsklasse.

Assortiment
echt van alles in iedere prijsklasse.

Aanbeveling
gewoon netjes en duidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lammert 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De webwinkel is gemakkelijk
En we hadden onze tv binnen een uur gevonden.

Service
Voor 9 uur besteld morgen in huis...
Wauw dat is gewoon ontzettend snel. Buiten dat hadden we ook een mooie muurbeugel bij onze tv!

Aanbeveling
Gewoon een snelle service en goede producten voor een fantastische prijs

Extra toelichting
Het enige nadeel was post nl die een verkeerde tijd van aankomst had aangegeven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Reijersen 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Uitgebreide keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Goed, netjes en snel.

Extra toelichting
Topproduct voor de laagste prijs op Internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilfried 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Zeer overzichtelijke site met prima product informatie en reviews!

Extra toelichting
Super snelle service en levering 👍🏻😀 Ook de terugkoppeling van de bestelling, alle info over de levering en aftersales prima en not overdone! Onze complimenten en we gaan zeker in de toekomst gebruik maken van deze webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mathilde 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon goed

Service
Prima

Assortiment
Zocht meer varianten van Samsung tv's.

Aanbeveling
Fijn dat er ook fysieke winkel is.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Felix 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder moeite gevonden wat ik zoch

Service
Snel geregeld. Levertijd waar gemaakt

Assortiment
Voor ieder budget is er een produkt

Aanbeveling
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marielle 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snel en correct

Assortiment
prettig dat er ook (gecontroleerde) demo modellen zijn

Aanbeveling
raad het iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blok 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi vanuit je stoel een LED tv uitzoeken en bestellen ion de webshop!

Service
LED tv voor 22:00 uur besteld en de volgende dag al in huis! Daarnaast gebruik gemaakt van After Pay....Ideaal

Assortiment
Niet overdreven uitgebreid, maar voor elk war wils. Veel op televisies gericht, maar dat is logisch

Aanbeveling
Gemak, klantvriendlijk, deskundig, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Almere 05-06-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist wat ik wilde en binnen 5 minuten had ik betaald en werd ook snel geholpen

Service
Er kwam iemand gelijk naar mij toe

Assortiment
Op de website staat genoeg. In de winkel ook maar heb ik niet echt gekeken omdat ik al wist wat ik wilde

Aanbeveling
Ziw boven

Extra toelichting
Leuk aanbid, scherpe deals en goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews