Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ron 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is goed en overzichtelijk ingericht zodat je gericht kunt zoeken naar wat je wilt aanschaffen.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Ruime keus, goede aanbiedingen en snelle bezorging, de service kan ik nog niet beoordelen daar dit op ons niet van toepassing is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Exclusiva 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen met goede uitleg.

Service
Volgende dag al in huis!

Assortiment
Ruim assortiment en genoeg keuze.

Aanbeveling
Fijne winkel, goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 12-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Super

Service
Ze hebben me uitstekend geholpen

Assortiment
Complete en de verhouding tussen de prijs en kwaliteit is goed

Aanbeveling
een prima en gezellig winkel

Extra toelichting
Deze LG TV heeft een mooi design, eenvoudig te installeren de apps werken ook snel. Het beeld en geluid zijn top, bovendien heeft goede prijs voor smart TV. De medewerker heeft ons uitstekend geholpen. LG ( Life is Good ) , its true !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bas 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel makkelijk en goed

Service
altijd goed

Assortiment
alle tv's zijn vaak op voorraad.

Aanbeveling
snel goedkoop. prima voor elkaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Ouwehand 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had online een reservering voor een tv gedaan en ik kon hem de volgende dag al ophalen :)

Service
Nadat ik mijn bestelling aan de verkoper doorgegeven had, werd mijn tv onmiddellijk gehaald en netjes naar mijn auto gebracht, geweldig!!

Assortiment
Er staat een ruime keus en wat er niet is kan altijd besteld worden, super!!

Aanbeveling
Als ik weer iets nodig heb zal ik zeker naar deze winkel gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luck van der Linden 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website

Service
Prima , heb een dag later gebeld om te melden dat de tv in prijs was verlaagd en dat werd gelijk terug gestort
Deze actie heeft wel tot gevolg gehad dat er twee tv zijn geleverd
Heb daar melding van gemaakt en de tv zal as maandag retour worden gehaald
Dus ben benieuwd wat eerlijkheid gaat opleveren

Extra toelichting
Order nr lcd - 408092

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nekkerman 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidlijk en overzichtelijk.

Service
de lever tijd was perfect.
wat betreft klachten en/of retour hier heb ik nog geen gebruik van hoeven te maken.

Assortiment
de prijs van mijn product is goed.
de kwaliteit moet het nog uit wijzen.
wel vind ik de beschrijving van het product onduidelijk. wat het assortiment betreft dat is mooi overzichtelijk en duidelijk in de beschrijving van het product. (hou het zo)

Aanbeveling
blijf zo door gaan. (want je bent een klant eerder kwijt dan rijk.)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 12-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke presentatie van de producten.

Service
Zeer kundig en eerlijk advies

Assortiment
Genoeg keuze in gekochte categorie

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk gezien bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

speedi 12-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar en een goede voorraad en overzichtelijk

Service
Duidelijke uitleg van de vetkoper

Assortiment
Veel op voortaad

Aanbeveling
Mooi opgezeten winkel met een mooi assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferry 12-06-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk bereikbaar , makkelijk aanspreekbaar.

Service
goed geholpen , bereid tot uitzoeken van vragen, goede demonstratie, keurige afhandeling en bezorging

Assortiment
hebben genoeg staan, veel keus

Aanbeveling
goede service, prettige mensen, fijne uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed Weber 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Actief, service goed, komen gewoon afspraak na wat tegenwoordig al bijzonder te noemen is.

Service
Zou 9 kunnen geven maar worden ze misschien wat arrogant.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklasses.

Aanbeveling
In 1 keer naar de beste en voordeligste winkel.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzichtelijk duidelijk

Service
Fout in verwerking van de order dag telaat geleverd

Assortiment
Gewoon goed

Extra toelichting
Duidelijke uitleg wat er fout ging. Dag erna als nog geleverd volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Michael 11-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Dicht bij de afslag met voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Service
Tv werd netjes naar de auto gebracht en ingeladen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleintje pils 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De ene avond kijken op je oude tv en de andere op een spiksplinternieuwe grotere smart tv. Klasse!!

Service
Netjes op het juiste tijdstip bezorgd. Dat is zeker ook wel eens anders!!

Assortiment
Niet alleen hadden jullie een ruime keus, maar voor het type wat wij namen waren jullie ook de goedkoopste.

Aanbeveling
Petje af.Ik wilde dat meer mensen hun zaakjes regelden zoals jullie doen!

Extra toelichting
Mocht iemand ooit een andere of nieuwe tv willen dan zal ik jullie ten zeerste aanbevelen!,,!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Kleinleugenmors 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Andre Willemse 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Ga uit van een 10.
De bezorging en afhandeling was uitstekend, aangezien de tv goed werkt kan ik niet beoordelen hoe de service is bij eventuele garantie.
Maar dat zit vast goed!

Assortiment
Meer dan ruim assortiment.

Aanbeveling
Tom Coronel geeft een vertrouwd gevoel.
Lijkt mij een eerlijke en grappig persoon.
Dat was voor mij de doorslag om te bestellen bij plasma discounter!

Extra toelichting
Snel en betrouwbaar. En de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werkt prima, makkelijk selecties maken, vergelijking optie is top.

Service
Prima service, snelle bezorging inderdaad zoals belooft de volgende dag!

Assortiment
Ruim voldoende keuze, ik heb in ieder geval kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
topperrrrr

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douglas 11-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ook op zondag open

Service
Goede uitleg van de verkoper

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Boudewijn 10-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldig. Op jullie site een mooie televisie gezien. Gereserveerd en opgehaald. Hoe kan het makkelijker

Service
Word zelfs meegeholpen om de televisie in de auto te zetten. Waar maak je dat nog mee

Assortiment
Eigenlijk teveel keus.

Aanbeveling
Gewoon een aanrader. Super keuze geweldige service in de winkel

Extra toelichting
Eigenlijk zou ik een 10 voor alles moeten geven;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele snelle afhandeling, prijs lag 100 euro onder die van de concollega!

Service
Goede info via mail over de stand van de bestelling

Assortiment
Veel keuze en verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Gewoon goede prijs en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf 10-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideale ligging langs de snelweg. Toch fijn om even fysiek iets te voelen/luisteren. Daarnaast perfecte service, nuchter zonder gladde verkooppraatjes.

Service
Goed eerlijk advies van de verkoper. Samen even gekeken op de site naar verschillende modellen.

Assortiment
Gewoon veel keuze, maar wel met een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenna 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle service

Assortiment
Ruime keuze, goede aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Che Veyo 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer gemakkelijk en overzichtelijke indeling. Groot assortiment met bijna altijd de laagste prijzen. Als je op zoek bent naar een product dat bij andere winkels niet meer verkocht wordt, kan je zeker bij plasma-discounter terecht.

Service
Voor 21.00 besteld, de volgende dag in huis. Dit is super! Natuurlijk bieden een aantal andere winkels dit ook aan. Ik heb tot heden nog geen problemen met mijn bestellingen gehad en als ik een vraag had, was de service optimaal. Het enige wat misschien aan verandering toe is, zijn de kosten die je maakt voor het plegen van een belletje. 80ct. per minuut met een max. van 45eu is toch wat aan de hoge kant.

Assortiment
Top assortiment. Zoals eerder aangegeven kon ik bij plasma-discounter terecht voor producten die ik amper meer door andere winkels werd aangeboden. Als ik ergens naar op zoek ben, kan ik 9 van de 10 keer bij plasma-discounter terecht.

Aanbeveling
Stop met verder zoeken, neem gerust een kijkje bij plasma-discounter en u zult tevreden zijn. Natuurlijk gaan er altijd wat dingetjes mis, dat is in elke winkel zo en geldt voor een ieder ook in het dagelijks leven. Maar aan het einde van de dag komt alles weer op zijn pootje terecht. Plasma-discounter, ik zeg doen!

Extra toelichting
Al met al een top winkel, met een top assortiment, met top prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Daphne 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen, snel in huis.

Assortiment
Ergens anders uitverkocht, gelukkig bij plasmadiscounter nog gevonden.

Aanbeveling
Prima webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FlorianD 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De user interface is erg duidelijk en makkelijk navigeerbaar

Service
Bij levering bleek de televisie kapot te zijn (halve scherm gebroken). Volgende dag gelijk een nieuwe tv thuisbezorgd gekregen en het kapotte toestel werd meteen mee terug genomen.

Assortiment
Minder keus dan op de meeste webshops die tv's verkopen maar wel de beste prijzen.

Aanbeveling
Al met al een erg goede webwinkel, kunnen concurrenten een puntje aan zuigen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rein 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig vinden wat je zoekt

Service
Service als in snelle afhandeling van de order

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica burger 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke omschrijving van het product ook voor leken.

Service
Nette mail over de vorderingen van de bestelling.

Assortiment
Veel keuze voor elk budget!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website met een duidelijke onderverdeling in producten.

Service
Telefonisch contact gehad over prijs en voorraad, prima geholpen.

Assortiment
Goed, wist precies wat ik wou hebben dus niet heel goed gekeken naar de rest eromheen.

Aanbeveling
Snelle levering, via mail en sms wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling en het aflevermoment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas Coopmans 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, veelal de laagste prijs, verder zoeken dus niet nodig!

Service
Snelle correcte levering

Assortiment
Breed gesorteerd

Aanbeveling
Ik zeg doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijke site

Assortiment
Ik vond vrij makkelijk wat ik wilde hebben voor redelijke prijs

Aanbeveling
Alles ging prima (21:00 uur bestelde ik en dat had ik de volgende dag 09:00 uur in huis)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind het jammer dat ik nergens kan inloggen en mijn bestelgeschienis kan volgen. Voorderest ben ik zeer tevreden.

Service
Geen opmerkingen

Assortiment
Groot assortiment met zeer lage prijzen.

Aanbeveling
Het is fijn dat ik via de mail op de hoogte werd gehouden van het bestelproces. Het bestellen en betalen ging gemakkelijk en de site ziet er overzichtelijk uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy Ramakers 09-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Via vergelijk.nl op de site gekomen en heel gemakkelijk een tv kunnen uitzoeken.

Service
Ook via het internet alles netjes geregeld om zonder angst een tv via het internet aan te schaffen.

Assortiment
Alles mooi geordend

Extra toelichting
Ik ben super tevreden om zo een tv te kopen en ook veel geld gespaard. Ik moest een nieuwe aanschaffen omdat de oude helaas defect was gegaan. Als alleenstaande moeder van 2 met een wao uitkering (ms reuma) is niet altijd geld over om een groot bedrag in 1x uit te geven. Ik heb nu best veel geld gespaard en ben nu helemaal in mijn nopjes. 🖒

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel te bestellen en .......... de goedkoopste.

Service
Aflevering was een dag later dan in eerste instantie werd gemeld. Waarschijnlijk door creditcard betaling, maar dat werd niet duidelijk weergegeven. Dat kwam later pas naar voren.

Assortiment
Product geleverd dat ik zocht.

Aanbeveling
Bijna een 10!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marga 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zondag middag een stofzuiger kopen en de deur niet uit. hoe makkelijk wilje het hebben!!!

Service
Geen valse belofte wat me beloofd wordt is waar!!!

Assortiment
Alles te vinden elke prijsklasse.

Aanbeveling
Duidelijk site overzichtelijk snel mooie foto's van produkt en beschrijving van produkt is krachtig en goed!!!

Extra toelichting
ik heb stofzuiger gekocht. leuk aanbieding van stofzuigerzakken erbij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plasmadiscounter 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker makkelijk via internet goede site

Service
ook via de telefoon goed geholpen

Assortiment
gelijk gevonden wat ik wilde zoveel keus

Aanbeveling
goede service en zeker een goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk C 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen enkele klikken is de bestelling gedaan.

Service
De volgende dag was mijn soundbar in huis, zelfs een paar minuten vroeger dan afgesproken.

Assortiment
Wat ik zocht was ook direct leverbaar.

Aanbeveling
Deze winkel zal ik iedereen aanraden.

Extra toelichting
Blijf zo goed en het resultaat zal er zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk en Ellij van Os 09-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruim, overzichtigtiglijk, genoeg keus.

Service
Goede uitleg over aanschaf nieuwe TV. Ook andere merken werden goed uitgelegd!

Assortiment
Genoeg keuze van allerlei electrice apparaten.

Aanbeveling
We werden snel en vakkundig te woord gestaan, en er werd ons niets opgedrongen, keuze bepaalden we zelf, geeft goed gevoel na goede uitleg!

Extra toelichting
Voor een volgend product weten we de winkel weer te vinden. Het was niet de eerste keer, dus dat zegt genoeg!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stas 09-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is gewoon kiezen en kopen!

Service
Goed geholpen, alleen iets te lang laten wachten op de magazijn medewerker.

Assortiment
Alle nieuwe tv staan er.

Aanbeveling
Vroeger was de winkel groter, nu id het allemaal iets kleiner, vandaar een 8.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nick 09-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed bereikbaar en parkeermogelijkheid.

Service
Ben goed en snel geholpen.

Assortiment
Producten die ik nodig had waren aanwezig.

Aanbeveling
Totale ervaring positief in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

batjeh 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zelf IK vond het makkelijk om iets te bestellen en de hele procedure te doorlopen tot aan het einde.

Service
Ik heb nauwelijks iets van de service gemerkt omdat het gewoon niet nodig was om meer vragen te stellen etc. Alles was vooraf duidelijk. Maar de informatie die jullie geven en de aflever- en betaalmogelijkheden zie ik ook tot service en dat beviel me allemaal enorm goed.Ook de e-mailservice na bestelling houdt je erg fijn op de hoogte en de snelheid waarmee ik mijn tv had thuis staan is erg top!

Assortiment
Voor de grote en kleine portemonnee, voor ieder echt iets wils. Ik had zelfs met mijn kleine budget veel keuze.

Aanbeveling
een 9 omdat er altijd een verbetering plaats KAN vinden. Welke, dat weet ik echter nog niet. Mijn bestelling verliep zo voorspoedig dat ik iets heb kunnen ontdekken wat beter zou kunnen, ik ben enorm tevreden!

Extra toelichting
Jullie streven naar 100% tevreden klanten, die hebben jullie bij deze in ieder geval 1 bij. Ik heb geen verdere opmerkingen, alles was goed, snel, makkelijk, overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leroy 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super service

Service
Snelle handeling

Assortiment
Ruime keus uit mooie producten

Aanbeveling
Niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joko 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is toegankelijk en de aanwijzingen redelijk duidelijk.

Aanbeveling
Levering was snel en correct. Verpakking en inhoud waren in orde.
Heb nog geen contact met de winkel nodig gehad.

Review criteria:

Goed

Reageer

Cees Verschoor 09-06-2016 In de winkel gekocht
Naarde
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan op je gemak rond kijken zonder dat je lastig
gevallen word

Service
je word vlot geholpen en het personeel is vriendelijk en de koffie staat klaar

Assortiment
is groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Kelder 09-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim assortiment voor elk wat wils

Service
Duidelijke uitleg en werd tijd voor je genomen. Meerdere opties vergelijken qua prijs en mogelijkheden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Altijd zeer scherpe prijzen en ruime keuze

Extra toelichting
Zeer klantvriendelijke mensen die je deskundig te woord staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shakefoot 08-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Even op de website kijken en altijd plek bij de showroom

Service
Had een tv gekocht en later toch spijt. Zag een betere. Ruilen was geen probleem en apart leggen van de nieuwe ook niet

Assortiment
Bijna altijd op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas1500 08-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je loopt er zo naar binnen ook op zondag !

Service
Service is goed word vaak snel geholpen

Assortiment
Alles wat op internet staat hebben jullie in huis

Aanbeveling
Zeer goed maar er is altijd ruimte voor verbetering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De websit was zeer duidelijk en kwam goed naar voren toen ik het typenummer in google invulde

Service
de bezorging was zeer nauwkeurig. pakket zou na 3-en komen maar was er reeds om 10.50 bezordg op het door mij opgegeven adres. Was dus wel goed dat ik een ander adres had opgegeven (Karwei)

Assortiment
Assortiment is groot!

Aanbeveling
Niet mijn eerste ervaring. In het verleden ook prima geholpen bij een van de andere formules

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin Vliwger 08-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime en overzichtelijk

Service
Goede service en uitleg. Zeer uitleg mbt aanschaffen tv. Waardoor we een andere keus hebben gemaakt.

Assortiment
Als je met een bepaald doel bij jullie komt is dit wel te verkrijgen. Zeer scherp geprijsd.

Aanbeveling
Ruim van opzet klantvriendelijk.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Callenbach 08-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondags geopend

Service
Ben goed te woord gestaan

Assortiment
Zowel in de winkel als op de websites

Aanbeveling
Staat duidelijk aangegeven waar je moet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Bosboom 08-06-2016 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

7,5

Gemak
helaas kon ik niet de tv werkend zien in de winkel.

Service
goede uitleg

Assortiment
groter dan in de winkel staat uitgestald

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews