Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marius 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online kan niet sneller en simpeler

Service
snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden van de transporteur waar hij zich bevind en hoe laat hij bij je is.(bijna op de minuut).

Assortiment
zeer ruime keus uit alle modellen

Aanbeveling
Alles heel goed en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed van Empelen 16-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
centraal gelegen

Service
vriendelijk geholpen, goed advies

Extra toelichting
Goed en snel geholpen, fijn dat de internetwinkel een aanspreekpunt heeft met personeel dat kennis van zaken heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christy 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat is er makkelijker dan een paar keer klikken en klaar?

Service
Supersnelle levering en zeer goede opvolging per mail.

Assortiment
Alles is er.

Aanbeveling
Prima gemiddelde toch?

Extra toelichting
De supersnelle levering is echt top! Laat in de middag besteld, de volgende dag halverwege de middag geleverd. Geen gesjouw met een grote doos van winkel naar auto en van auto in huis...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Westerveld 16-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Ziet er keurig uit was voor mij de eerste keer maar kom zeker terug

Aanbeveling
Kwam om 15:45 binnen en stond 15:58 buiten met en 55 inch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan Drost 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestellen was snel geregeld zonder problemen

Service
Mijn product was snel geleverd en de bevestigingspunten mails waren ook snel binnen hetzelfde voor de track en trace mail

Assortiment
Het assortiment is erg uitgbreid waardoor er genoeg keuze is

Aanbeveling
Het is makkelijk te bestellen em snel geleverd zonder problemen

Extra toelichting
De kawiliteit is erg goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Horne 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website met kwalitatief hoogstaand advies en perfecte omschrijvingen.

Service
Zeer positief ontvangen. Snelle levering! Vrijdag besteld, Zaterdag ochtend in huis. Zo kon ik lekker op tijd voetbal kijken op mijn nieuwe TV.

Assortiment
Ruim aanbod aan producten en bij horende / bij passende extra's (producten)

Aanbeveling
Overall heb ik een zeer positieve ervaring gehad en dit is zeker een kijkje waard voor dat je een aankoop doet ergens anders.

Extra toelichting
Kijken, kijken niet kopen.. dat ''gezegde'' is hier niet van toepassing. met deze prijzen is het zeker kopen, kopen en kijken!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niks op aan te merken maken belofte waar...

Service
Wil wel een 10 geven maar dat gaat niet er moet ruimte zijn voor verbetering

Assortiment
Zou niet weten welke winkel meer keuze heeft en of biedt...

Aanbeveling
Toch maar een 10 dan om het gemiddelde iets op te schroeven...

Extra toelichting
Perfect...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 16-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Ik ben erg te spreken over het gemak van de website en de goede informatie die op de site te vinden is.

Service
Ik kan niet zeggen hoe de service in de winkel is, omdat we de tv via de website hebben aangeschaft. Als we kijken naar de afhandeling van de aankoop zijn we super tevreden en is de service top!

Assortiment
We hebben de tv aangeschaft via de website. Op de site is een groot assortiment te vinden van verschillende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de Top 10 van Televisies kun je makkelijk een keuze maken. Informatie is duidelijk.

Assortiment
Genoeg keus en als je weet wat je wilt, heb je zo een TV gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supergericht

Aanbeveling
We zochten een leuk led tvtje voor onze 5 jarige dochter. Zondag besteld. Dinsdags in huis. Gewoon goed. Thumbs up!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Saber 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Jullie zijn supper goed ik ben tevreden

Extra toelichting
Supper goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zegerius 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top,goede prijs,goede service en super snel geleverd

Service
Vriendelijk en supersnel

Assortiment
Veel en goede prijs

Aanbeveling
Ga zeker meer kooen bij jullie

Extra toelichting
Top,hoop dat ik me geld bedrag terug win,kan ik nog meer bij jullie kopen,hihi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Plasma Discouter had het 65"scherm dat ik zocht gewoon op voorraad, en tegen een gunstige prijs. Dat was niet overal zo.

Service
De levering verliep volgens afspraak: de volgende dag in huis, prima!

Aanbeveling
Prima winkel, geen gedoe, snel en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 15-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie presentatie maar ik mis een echte vergelijking van producten per merk onderling. Bijvoorbeeld de vraag, wat is het feitelijke verschil?

Service
Goed advies, vlotte afhandeling, duidelijk, ook echt bereid om in de doos te kijken of er bijvoorbeeld een 90 grd stekker in zit en zeer behulpzaam bij inladen in de auto. Ook waarschuwing ivm lengte schroeven achter TV t.b.v. ophangbeugel.

Assortiment
Alle grote merken bij elkaar.

Aanbeveling
zie boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 15-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website

Service
Goed geholpen in de winkel

Assortiment
We vonden wat we zochten

Aanbeveling
website en fysieke winkel prima combinatie

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 15-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlak bij amsterdam en je kan je auto makkelijk kwijt. Er zijn meteen medewerkers aanspreekbaar voor hulp. genoeg keuze, alles bij elkaar. Je aankoop wordt naar je auto gebracht.

Service
Hoefde niet te wachten op hulp. Medewerkers waren vriendelijke, behulpzaam en bekwaam.

Assortiment
Voor mij voldoende keuze aanwezig

Aanbeveling
ik zou zelf weer terug gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super heldere website, alles werkt goed en gebruiskvriendelijke interface.

Service
Sneller kan eigenlijk niet.

Assortiment
Ruim assortiment tegen scherpe prijzen. Ik wist al welk model TV ik wilde dus het was zo gepiept.

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijk, ruim assortiment en supersnelle service. Al denk ik alleen dat Max nòg sneller is ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plasma Discounter 15-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel ligt pal aan de snelweg, waardoor dese erg gemakkelijk bereikbaar is. Er is voldoende parkeer gelegenheid voor het gebouw aanwezig. Verder biedt de winkel een overzichtelijk presentatie van de producten, waardoor het zeer prettig winkelen is.

Service
De service is prima en ik wordt zeer goed geholpen door vriendelijk personeel met veel kennis van zaken, die uitgebreid de tijd nemen om je te informeren over de diverse modellen of alternatieven.
Ik kon een smart tv zonder enige problemen omruilen na een fabrieksfoutje in het beeld. Ik krijg een nieuw toestel mee met een korting vanwege het ontstane gemak voor het omruilen van het product.
Het personeel helpt je zelfs het product naar je auto te brengen. Top service👍.

Assortiment
De winkel biedt een uitgebreid assortiment waarbij niet te veel modellen worden geshowd, waardoor het overzichtelijk blijft en je je keuze gemakkelijker kunt maken. Verder ook een goede verdeling van de diverse meest verkochte merken en ook een goede presentatie van de diverse grootte van de modellen, waardoor je goed kunt vergelijken welk model en maat het beste bij jouw situatie past

Aanbeveling
Al met al een zeer nette, overzichtelijke en goed bereikbare winkel met kundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenneth 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door de handige filters snel de juiste mogelijkheden op een rij!

Service
makkelijk bestellen, top levering (op de minuut precies door logistiek partner Dynalogic), zeer goede informatie middels mail en sms over de bestel- en leverstatus.
Enig kleine minpuntje was het tot 2x toe het systeemtechnisch weigeren om via visa creditcard te betalen, daarna via iDeal prima gelukt.

Assortiment
ik heb alleen bij de tv's gekeken, maar is vast hele assortiment breed net zo goed.
tv';s recente modellen!

Extra toelichting
Vooral doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alwin van Urk 15-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website , produktinfo ook goed .

Service
Snel , goed en vriendelijk geholpen , vragen accuraat beantwoord kortom best een aanrader !
Tv werd naar de auto gebracht en ingeladen .

Assortiment
Genoeg keuze .

Aanbeveling
Goed bereikbaar en een overzichtelijke showroom .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Peet 15-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webshop is zeer uitgebreid maar ik vind advies en uitleg in de winkel nog beter.

Service
Werd tot 2x toe vriendelijk en zeker niet opdringerig geholpen en geadviseerd.
Was top! !!!

Assortiment
Wat niet in de winkel hangt of staat vind op de site. ..
Zowel thuis als op de pc in de winkel.

Aanbeveling
Ontzettend vriendelijk geholpen. ..niks werd me opgedrongen en ik kreeg het advies om alles even goed te laten bezinken van alle informatie die duidelijk werd gegeven.
Volgende dag werd ik meteen herkend door de verkoper en heeft me wederom goed geholpen en ik ben toen als tevreden klant met 2 tv's de deur uitgelopen.

Hier bij plasma-discount kom ik zeker terug want ik wil ook graag nog een koffiemachine aanschaffen.

Extra toelichting
Nee. ..Nog positiever kan niet toch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruberto Stevens 14-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hebben inmiddels drie televisie's gekocht en zijn er zeer tevreden over de beschrijving klopt precies

Service
Service is super

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Wij zijn de eerste keer in de winkel geweest en de service was super

Extra toelichting
Ik beveel ze zeker aan als iemand een tv wil kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend Temming 14-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden Vesting
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Apparatuur stond overzichtelijk opgesteld

Service
Werd snel en secuur geholpen.

Assortiment
Kan wat uitgebreider.

Aanbeveling
Overzichtelij, makkelijk te bereiken, voldoende parkeergelegenheid, snel geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tycho 14-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is erg makkelijk te bereiken omdat deze zeer centraal gelegen is.
Daarnaast is de website erg overzichtelijk en dus makkelijk op te zoeken en vergelijken tussen verschillende tv toestellen.

Service
De verkopers hebben verstand van zaken.
Men neemt echt de tijd voor je om de beste keus te maken.
Er wordt je niks aangesmeerd.
Daarnaast kregen we een lekker kopje koffie.
Nadat ik mijn tv had gekocht bleek er een defect te zijn aan de voet, balen natuurlijk.
Na een mailtje naar de klanten service kreeg ik al snel antwoord.
En heb ik zonder problemen mijn televisie de volgende dag (op zondag) mogen omruilen.
De medewerker heeft voor mijn gemoedsrust rust ook nog de voet ter plekke voor me gemonteerd.
Echt top service

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid alle merken zijn aanwezig.

Aanbeveling
Met name door de service met het omruilen en de klant vriendelijke en professionele houding van de medewerkers tijdens de aankoop

Extra toelichting
Ik doe normaal geen revies maar ik vond deze service wel een review waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nannie Texel 14-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Netjes te woord gestaan legde alles goed qua functionaliteiten.

Service
Prima ben goed geholpen tv helpen inladen.

Assortiment
Goeie assortiment

Aanbeveling
Dicht bij huis netjes overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerijan ruijs 14-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed deskundig en eerlijk

Service
Snel en persoonlijk

Assortiment
Voldoende en vooraf al gebeld naar aanwezigheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ydille van Klooster 14-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Bezorging was goed en snel.

Assortiment
Zo ver ik heb kunnen zien is alles netjes op voorraad en hoef je dus niet lang te wachten op je artikel

Extra toelichting
Ik ben zelf niet in een winkel geweest, dus kan daar niet over oordelen. Over de online shop ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jokuijk 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer shel in huis en maken zo de beloftes waar

Service
Snel en netjes bezorgd

Assortiment
Ruin en scherpe prijzen

Extra toelichting
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gielen 14-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kunt door de winkel wandelen en op je gemak alle goederen bekijken. Een drankje wordt je direct aangeboden om je op je gemak te stellen en niemand kijkt je de winkel uit.

Service
De gerezen vragen bij het maken van een keuze wordt zeer professioneel maar tegelijkertijd begrijpelijk (praktische en plastisch voor de ouderen onder ons) uitgelegd wat de verschillen zijn zonder je iets aan te smeren of op te dringen.

Assortiment
Het assortiment van de aangeboden artikelen is juist groot genoeg om een keuze te kunnen maken en niet door de bomen het bos niet meer te zien.

Aanbeveling
Alle medewerkers zijn even attent en de producten zijn van een zeer goede kwaliteit tegen een speciale prijs!

Extra toelichting
Gelukkig kenden we de winkel van eerdere aankopen, dus logisch om weer eerst daar te gaan kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

transam 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
juiste muurbeugel kiezen, is wat onduidelijk op uw site

Service
verkeerde muurbeugel, was snel omgeruild

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
goed adres voor tv kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede filters, duidelijke informatie over producten.

Service
Bestel de apparaat werd snel geleverd.

Assortiment
Ik heb niet gekeken of andere shops meer keuze hebben, maar voor zover ik heb gezocht was op bij plasma-discounter ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Ik vindt een 10 wat overdreven omdat ik geen vergelijking gemaakt heb met andere sites, maar ben zeer tevreden met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tromp 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Onze tv ging stuk op vrijdagmiddag. Tijdens onze zoektocht kwamen wij op deze site en vonden daar een mooie tv voor een mooie prijs. Daardoor konden we meteen bestellen. Nog net voor 21.00 en zoals beloofd de volgende ochtend in huis. Als we weer iets nodig hebben gaan we zeker eerst hier weer kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aarab 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk wat je zoekt.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Genoeg keuze in verschillende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is makkelijk in gebruik, ik kon gelijk vinden wat ik zocht

Service
Snelle levering na bestelling

Assortiment
Veel keus uit verschillende televisies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vincent 13-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch besteld en kon direct mijn tv ophalen. Top tv tegen prima prijs!

Service
Netjes geholpen aan de balie, tv stond binnen 5 min. Door medewerker magazijn in mijn auto

Assortiment
Genoeg keuze voor elk budget.

Aanbeveling
Zie alle bovenstaande punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura Klems 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik heb gemakkelijk via de website een tv besteld.

Assortiment
Het assortiment is grandioos groot echt tol

Aanbeveling
Ik ga deze winkel aanbevelen aan me vrienden zeker weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tristan Salomons 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen was erg gemakkelijk.
Duidelijke flow van acties

Service
Alles precies geleverd zoals beschreven

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Top Winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 13-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website heb ik een voorselectie gemaakt van de TV's die ik in de winkel wilde bekijken.

Service
Goed onderlegde verkoper / adviseur. Als professioneel video maker / gebruiker weet ik dat er vaak een hoop flauwekul wordt verkocht.

Assortiment
Assortiment in de winkel is overzichtelijk ingedeeld. Side by side merken vergelijken is lastig omdat de tv's per merk bij elkaar staan.

Aanbeveling
Uitstekende keuze, goed advies en scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 13-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Winkel is erg volledig, je kunt er veel dingen tegen een goede prijs met een goede kwaliteit kopen.

Service
Snelle en goede services

Assortiment
De prijs kwaliteit verhouding van de producten is erg goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Brenda Borgman 13-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb langer staan wachten bij de mediamarkt.totaal geen verkoper te zien.

Service
Toestel werd even keurig in de auto gezet. Klein ding maar groot gewaardeerd gebaar.

Assortiment
Voldoende om uit te kunnen kiezen

Aanbeveling
Gewoon prima.

Extra toelichting
Zeer fijne ervaring kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kruisheer 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zonder problemen snel een eenvoudig kunnen bestellen

Assortiment
Zeer goede collectie apparatuur

Aanbeveling
Snel en eenvoudig bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Nijmeijer 13-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Ik ben erg te spreken over het gemak van de website en de goede informatie die op de site te vinden is.

Service
Ik kan niet zeggen hoe de service in de winkel is, omdat we de tv via de website hebben aangeschaft. Als we kijken naar de afhandeling van de aankoop zijn we super tevreden en is de service top!

Assortiment
We hebben de tv aangeschaft via de website. Op de site is een groot assortiment te vinden van verschillende merken.

Extra toelichting
De website is erg duidelijk en prettig om door te bladeren. Verder is het de 2e keer dat we een tv via Plasma Discounter aanschaffen en we zijn weer erg blij hoe alles is verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niks op aan te merken maken belofte waar...

Service
Wil wel een 10 geven maar dat gaat niet er moet ruimte zijn voor verbetering

Assortiment
Zou niet weten welke winkel meer keuze heeft en of biedt...

Aanbeveling
Toch maar een 10 dan om het gemiddelde iets op te schroeven...

Extra toelichting
Perfect...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle Kwak 13-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is een overzichtelijk winkel en je wordt snel geholpen.

Service
Je wordt snel en goed geholpen. En brengen het naar je auto.

Assortiment
Er staat genoeg. Maar ze hebben wel een ander assortiment waardoor je natuurlijk niet alles kan kiezen. Maar dit komt ook Door het discount concept.

Aanbeveling
Het is een erg goede winkel en ik zou er zeker terug komen.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Alfred de Jong 13-06-2016 In de winkel gekocht
Bronsstraat, Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt op het gemak elke afdeling afzonderlijk bekijken zonder te worden lastig gevallen.

Service
Op elke vraag komt duidelijk antwoord. Ook al zijn wij minder technisch onderlegd, dan nog weet men de punten duidelijk en helder te benoemen. Lange wachttijden hebben wij nog niet meegemaakt maar komen ook altijd doordeweeks.

Assortiment
Goede en ruime keuze en... wat er niet is wordt opgezocht.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goede service en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Komen graag terug want we waren er deze keer te kort voor een kopje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elshout 12-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Niet te groot, overzichtelijk en altijd iemand in de buurt om te helpen.

Service
Vriendelijk personeel die niet opdringen, maar uitstralen behulpzaam te willen zijn.

Assortiment
Goed gevarieerd en in combinatie met de webshop helemaal compleet.

Extra toelichting
Ga zo door! Volgende keer weer naar Plasma Discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 12-06-2016 In de winkel gekocht
Naarde
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi grote ruime opgezette winkel met veel keuzes

Service
Super service vriendelijke medewerkers en voldoende informatiw

Assortiment
Allee wat je wil en nog op vooraad ook

Aanbeveling
Hier kan je gewoon snel en goed je nieuwe tv vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanet 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
direct en goed geholpen

Service
erg goed, voor 21 uur besteld en de volgende dag idd al thuis bezorgd, en goede voorlichting

Assortiment
erg goed

Aanbeveling
dit hebben we al gedaan bij onze ouders en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DBeunk 12-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zéér goede service naar retournering van defecte philips welke kuren had met de android software, alléén de TV aanzetten was al een avontuur. Bij aankomst gemeld hoe het zat en werd keurig geluisterd naar mijn probleem, en is een vervanging (ander merk in dit geval) naar mijn keuze met kleine bijbetaling zeer spoedig geregeld.

Assortiment
Genoeg TV's van verscheidene merken naast elkaar, waardoor je snel het verschil tussen de designs/beeldkwaliteit kan zien.

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar zo vlakbij de snelweg, tevens 7 dagen in de week open.

Extra toelichting
Zéér goede service ook bij inleveren van half-defect product. Super omruil-service naar ander merk/model.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Meupelenberg 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super duidelijk allemaal

Service
Heel snel geregeld prima service

Assortiment
Voor een ieder wat wils

Aanbeveling
Alles staat heel duidelijk op de site vermeld snelle levering en vriendelijke klantenservice die je goed en netjes helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews