Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RJ wolterbeek 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en makkelijke site lekker duidelijk en duidelijke uitleg en goeie informatie.

Service
Was snel geregeld en geen service kosten altijd fijn ook was mijn tv binnen 1 dag in huis beter kan niet.

Assortiment
Veel keuze en duidelijke uitleg bij de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David Weiss 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Service
werd niet goed geinformeerd over tijd van levering

Assortiment
niet alle toestellen zijn op vooraad

Aanbeveling
je word goed te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marcel3107 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en simpel om een product te bestellen, als je de stappen goed volgt.

Service
Na het bestellen meteen de bevestiging via de mail en even later ontvang je de mail om je pakket te volgen nadat deze is aangemeld en de volgende dag al in huis :-).

Assortiment
Ik heb dan gekozen voor een 4K Ultra HD TV te bestellen maar hierin heel veel keuze en prima toelichting over het product. Volop keuzes om te bestellen dus.

Aanbeveling
Uitstekend zoals mijn bestelling gegaan is en ook bij mijn vorige bestelling verliep alles vlekkeloos vandaar dat ik nu weer via Plasma discounter heb besteld.

Extra toelichting
Waar mee geadverteerd wordt op de website wordt ook nagekomen in de praktijk dus de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick kreuning 19-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werd zeer snel en vakundig geholpen met het uit kiezen van de juiste tv.en darna ook nog hulp met inladen. Ben erg te vreden!

Service
Snelle service goed personeel

Assortiment
Zeer veel keuze van groot naar klein van goedkoop naar minder goedkoop

Aanbeveling
Nette winkel

Extra toelichting
Ga zo door plasa-discounter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie Kamphuis 19-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had nog nooit van jullie gehoord en kreeg de tip van mijn zoon.
Aangenaam verrast door assortiment en de mogelijkheid om iets te reserveren, heel handig

Service
Ik ben in de winkel vlot geholpen met bestelling afwikkelen.

Assortiment
Mooie merken, overzichtelijk

Aanbeveling
Zie boven, bovendien voor de deur en gratis parkeren is voor een winkel waar de spullen meestal een onhandige formaat hebben we heel plezierig. En dat op 7 dagen per week

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

William Rutten 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Top, wij hebben onze TV besteld en de volgende dag al in huis. We hadden een vraag over de bestelling en ook dezelfde dag nog een reactie. Top service.

Assortiment
Veel keuze, leuke aanbiedingen

Aanbeveling
Bestellen,en de volgende dag in huis. Super.

Extra toelichting
NEE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Peters 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
ruim assortiment

Extra toelichting
De tv is helemaal naar wens mooi beeld wat ook beschreven werd in het filmpje en scherp geprijsd! super.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Laura Berghout 19-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We zijn erg goed geholpen. De service was top en erg aardige medewerkers!

Service
Zie bovengenoemde

Assortiment
Ze hebben veel modellen staan, maar volgens mij niet alles. Aanbod was voor ons goed.

Aanbeveling
Goede service, aardige medewerkers, en leuke prijzen! We komen in de toekomst weer terug om een mooie soundbar erbij te halen. Thanks voor alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbieros 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel zoeken door de site.
Makkelijke afhandeling

Service
Zeer snelle levering!
Zeer Goede omschrijving op de site

Assortiment
Zeer veel keuze.

Aanbeveling
Alles is gewoon perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Purly 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een overzichtelijke website waardoor je de producten snel kan vinden. Daarnaast een duidelijk bestelproces.

Service
Wat ik kan beoordelen is de levertijd: conform afspraak.

Assortiment
Breed assortiment, kunnen vinden wat ik zocht. Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Een uitnodigende website. Zowel klantvriendelijk als gebruiksvriendelijk. Producten makkelijk te vinden vanwege overzichtelijk opzet. Daarnaast een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze leveren wat ze zeggen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N van den Berg 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling via de webshop. Alle info makkelijk te vinden, bestel proces en betalings mogelijkheden duidelijk en probleemloos.

Service
Slechts een 8 omdat een telefoontje met een vraag over het geleverde produkt 80 cent per min. kost.

Assortiment
Zeer ruim en volledig voor zover ik kan beoordelen.

Aanbeveling
Het hele aankoopproces verliep probleemloos inclusief de levering die op 2 uur nauwkeurig werd aangemeld. Daarnaast was de prijsstelling zeer concurrerend. Hier koop ik een volgende keer weer.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marije 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kan makkelijk zoeken op punten waaraan tv moet voldoen op b.v. Prijs Ultra HD, of maat van tv

Assortiment
Ruime keuze tegen goede prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Leo Klopman 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website met makkelijke doorverwijzingen.

Service
Vandaaag besteld, morgen geleverd. Het klopt. Ook de emails van bestelling, levering en factuur, allemaal ontvangen.

Assortiment
Grote keuze mogelijkheden van de bekende merken.

Aanbeveling
Ik kon precies vinden wat ik wou en alles perfect geregeld.

Extra toelichting
Goede, eerlijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer overzichtelijke site

Service
volgende dag geleverd met track and trace

Assortiment
niet alles leverbaar op de site
maar ik heb kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
een goede winkel/webshop met reviews over de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede winkel alles duidelijk vermeld

Service
Hele goede service duidelijk en zeer snel echt goed

Assortiment
Heel veel keuzes in het assortiment en ook weer heel duidelijk

Aanbeveling
Ik beveel iedereen deze winkel aan heb het ook aan vrienden en familie verteld over jullie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap ten Have 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gewoon prima

Service
uitstekend en snel. probleemloos

Extra toelichting
Een webwinkel waar menig winkel een voorbeeld aan kan nemen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke en makkelijke website.

Service
Levering was prima.

Assortiment
Groot assortiment en duidelijke info video's

Aanbeveling
In 1 woord geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bamse 18-06-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk overzichtelijk

Service
staan je netjes te woord en weten veel van de producten

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
goede service
vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 18-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel prettig dat jullie op zondag open zijn.

Service
goede uitleg en prettige verkoper

Assortiment
Het assortiment is best groot zag ik op de website, in de winkel heb ik me alleen op de TV geconcentreerd.

Aanbeveling
makkelijk parkeren, zondag open, verkoper die goed op de hoogte is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

stan buksak 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je een digibeet bent kun je zelfs hiermee uit de voeten

Service
Goede hulp bij diverse problemen

Assortiment
ruim voldoende en overzichtelijk

Aanbeveling
Een van de betere die ik sinds tijden heb gezien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wederom prima 18-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken, prima parkeren

Service
Zocht nieuwe tv, prima advies gekregen inzake uhd tv. Koop eigenlijk altijd wit- en bruingoed bij deze winkel.

Assortiment
Alle grote merken verkrijgbaar

Aanbeveling
Fijne service, goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vogelwall art 2225 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke site, duidelijk

Service
snelle levering

Assortiment
ruimschoots arsortiment

Aanbeveling
geen enkele negatieve ervaring

Extra toelichting
kom zeker terug

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joell Schenkel 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Verzending ging zeer snel en een zeer nette website

Service
Geen service nodig gehad alles verliep goed

Assortiment
Zeer ruim assortiment met hele scherpe prijzen

Aanbeveling
Prima winkel ook ideaal dat je het bij een afhaalpunt kan laten bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M v tamelen 18-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles goed voor mekaar

Service
Vriendelijk goed geholpen

Assortiment
Alles aanwezig

Aanbeveling
Ja niks op aan te merken kom er al jaren altijd goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

leke 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Keurige site en makkelijk in gebruik

Service
Top

Assortiment
Precies wat je zoekt

Aanbeveling
Alles verloopt helder en vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarie 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het is heel prettig winkelen en iedereen staat klaar om je een antwoord te geven op je vragen

Service
als je belt dan krijg je meteen antwoord

Assortiment
alles wat je wil hebben is voorradig

Aanbeveling
heel overzichtelijk

Extra toelichting
het is een must om in deze winkel rond te lopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jojo 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima duidelijke site!

Service
Snelle levering

Assortiment
Wat ik zocht kon ik vinden!

Aanbeveling
Prima keus, goede kwaliteit. snelle levering, Blij kind!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LCeylan 18-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Wasmachine besteld (demo) op de voorpagina staat afhalen in Naarden na bestellen krijg je de melding wilt u deze laten bezorgen voor €99,95. de dezelfde dag nog gebeld ter bevestiging en hier telefonisch bevestigd. Dat wilde ik geleverd hebben om tijd besparen, anders zouden die vrije uren mij meer kosten. Volgende dag word ik gebeld en is mij meegedeeld dat levering niet mogelijk is en dit een fout is in het systeem. Dus heel kort en naïef over de telefoon is mij verteld of deze op te halen of ik krijg mijn geld terug (waarschijnlijk heeft klant tevredenheid geen waarde als de prijzen laag zijn).

Service
Eenmaal op de zaak om toch mijn bestelling op te halen waar ik overigens €99,95 voor heb betaald (technisch fout, aldus medewerker) heb ik mijn ongenoegen hierover uitgesproken met de verwachting dat zij zich in ieder geval kunnen excuseren voor het ongemak. Tegen mijn verwachting in is mij verteld "wie betaald nou €99,95 voor een levering. U bent de eerste die dit accepteert! De rest van deze zinloze discussie wil ik jullie besparen.

Assortiment
Geweldig ruim assortiment van uitstekende kwaliteit

Aanbeveling
Een 10 voor de assortiment + 2 voor klanttevredenheid, dus een 6 als gemiddelde.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend

Reageer

Kylian 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon heel gemakkelijk vinden wat ik moest hebben.

Service
Voor 11u besteld en de volgende dag inderdaad in huis, super!

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuze en goede productspecificaties.

Aanbeveling
Goed overzichtelijke site, simpel om te bestellen en snelle service!

Extra toelichting
Goed overzichtelijke site, simpel om te bestellen en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Matheij 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Nog geen gebruik van gemaakt

Assortiment
Breed

Aanbeveling
Ook echt bereikbaar

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeffrey Twvr 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was duidelijk en makkelijk om te vergelijken en keuzes te maken..

Service
Werd goed geholpen toen ik m'n TV toch niet wilde laten opsturen maar zelf ophalen. Was geen probleem.

Assortiment
Wat andere winkels niet hebben vond ik wel bij deze website.. op voorraad en dus bestelbaar zonder weken lange levertijden

Aanbeveling
Heb zelf het artikel opgezocht op de website, maar zelfs in de winkel word je goed geholpen met vragen en staan er genoeg artikelen om het te zien wat je wilt kopen.

Extra toelichting
Geen rare verkoop praatjes.. snelle levering.. aanpasbaar aan je eigen wensen zonder moeilijk te doen.. heb al eens eerder wat gekocht hier en ben weer terug gekomen om wat te kopen. Zegt genoeg toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Beumer 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site was duidelijk, bestelling binnen 3 minuten gedaan.

Service
Niets te klagen, en ik geef hoge scores want ik wil winnen.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht plus ik wil winnen pik.

Aanbeveling
Beste winkel aller tijden in de geschiedenis van ooit laat me winnen.

Extra toelichting
Jullie zijn de best.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruime en zeer overzichtelijk winkel/showroom

Assortiment
Ruime keuze en veelal in voorraad

Aanbeveling
Netjes en vlot geholpen

Extra toelichting
Eerst telefonisch geïnformeerd of tv voorradig was, hierbij netjes te woord gestaan en vlot geholpen. Ook in de winkel zijn wij prettig en vlot geholpen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Cees Roos 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
We hadden onze bestelling optijd in huis en voor de laagste prijs.

Assortiment
Nu moet ik eerlijk zijn we hebben alleen maar naar TV's gekeken maar hier was de keuze reuze.

Aanbeveling
Prijs kwaliteits verhouding super en goede en snel service

Extra toelichting
Ga voor mijn volgende bestelling zeker een bezoek aan jullie website brengen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arie Blok 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer uitgebreide specificaties over het produkt,waardoor goed vergelijk met andere webshops mogelijk is.

Service
keurige hulp voor verkrijgen extra gegevens over TV en afstandbediening

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment,keuze uit diverse merken. tevens erg goed dat onder elk artikel eventueel benodigde hulpstukken voor b.v. bevestiging e.d. direkt vermeld staan.

Aanbeveling
winkel heel erg compleet door veel assortiment, uitgebreide gegevens +goede voorlichting en snel bereikbaar per telefoon.

Extra toelichting
website duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Héél makkelijk om te bestellen en af te ronden.

Service
Wat een perfecte en snelle service, 's avonds om 8 uur bestelling gedaan, de volgende middag werd het al geleverd

Assortiment
Meer dan genoeg keuze !

Aanbeveling
Qua service, snelheid van levering en nette aflevering een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van de Wege 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
kan er nog weinig van zeggen, maar tot nu toe OK. Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik geef niet snel een 10, maar tot nu toe geen issue kunnen vinden. OK dus!

Extra toelichting
1 van de goedkoopste online winkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 17-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne website, met name de criteria c.q. filters helpen goed bij het maken van een keuze. Ik heb de TV zelf afgehaald, over de winkel in Naarden: die is goed bereikbaar vlak langs de snelweg met voldoende parkeergelegenheid.

Service
Ik ben goed geholpen door de verkoper, hij wist mijn vragen helder te beantwoorden.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze, fijn dat op de website de beschikbaarheid te zien is, i.v.m. zelf afhalen.

Aanbeveling
Voor TVs moet je bij plasma-discounter zijn. Een paar jaar geleden een TV voor in de woonkamer gekocht, nu een nieuwe voor de slaapkamer. Ook de andere winkels vind ik prettig (o.a. Jura koffiemachine daar gekocht).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rocky 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super makkelijk en overzichtelijk

Service
Top service

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Geen woorden maar daden

Extra toelichting
Mocht ik nog wat nodig hebben dan zal ik hier als eerste kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aansluiten en kijken! Super makkelijk!

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Fiolet 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede informatie website . De YouTube filmpjes die ze plaatsen over sommige artikelen trokken mij over de streep

Service
Doen wat je zegt lijkt wel het credo! En dat doen ze

Assortiment
Zover ik het kan beoordelen hebben ze alle courante tv's en accessoires (bv soundsbars) op voorraad

Aanbeveling
Goedkoopste,alles op voorraad,snelle levering,afterservice. Perfecte afwikkeling en diverse betalingsmogelijkheden (incl PayPal) zonder extra kosten. Ik had zelfs geen verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clemens 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen duidelijkheid met track&trace helaas. Door uitgestelde (te late) bezorging minder positief

Service
geen ervaring

Assortiment
goed

Aanbeveling
product goed en levering op juiste dag. Helaas wat onduidelijkheid over het moment van leveren

Extra toelichting
track & trace

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Frank 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had met een paar klikken gelijk gevonden wat ik nodig had.

Assortiment
Genoeg keus om voor iedereen wat te vinden

Aanbeveling
Mooie deals, goeie acties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris Andriessen 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is makkelijk om tussen vergelijkbare producten te bladeren en deze te vergelijken

Service
Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Assortiment
Zeer feel modellen in alle maten

Aanbeveling
Zeer scherpe prijzen op een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rhoogland 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk besteld. snel geleverd! prima tevreden.

Service
snelle service en duidelijke mails waarmee je op de hoogte wordt gehouden

Assortiment
keuze uit meerdere modellen en uitleg met video's

Aanbeveling
tevreden met het artikel en de levering!

Extra toelichting
nee geen verdere opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danny 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en snel alles te vinden

Service
Snelle levering van de producten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal 16-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Word goed en vriendelijk geholpen

Assortiment
Veel mooie spullen

Aanbeveling
Makkelijk en goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar van Benthem 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijk te bestellen

Service
Vandaag besteld dag later in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jurriën Omta 16-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gemak, wat ik heel fijn vind bij plasma discounter, is dat je naar de winkel toegaat en ook (bijna) zeker weet dat je met een tv naar buiten loopt, wat aan joi verwachtingen en eisen voldoet. En dat zonder lange levertijden etc.

Service
Ik kwam hier al voor m'n 4e tv en werd dit keer echt goed geholpen. Er werd geluisterd en aansluitend een advies gegeven hoe of wat. Iets waardoor je met een voldaan en goed gevoel de winkel uit gaat.

Assortiment
Als je hier geen keuze uit kan maken, weet ik het ook niet meer.

Aanbeveling
Niemand is perfect, maar jullie komen er goed in de buurt. Bedankt weer!

Extra toelichting
Ik kom niet meer voor de tv weg...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M Kieft 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed gesorteerd en overzichtig

Service
Levering volgens afspraak en klantenservice was zeer vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews