Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PETER Kop 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de navigatie op de web site zou wat overzichtelijker mogen zijn.

Service
perfect ,en ik deel niet zomaar een 10 uit .

Assortiment
er was keuze genoeg en in alle prijs klasse .

Aanbeveling
bijna een 9 ,maar ik heb er al over gesproken tegen anderen .

Extra toelichting
prettige ervaring .

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin Holster 23-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geholpen.

Service
Lopen zelfs met je mee naar buiten om je aankoop in de auto te leggen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeer gelegenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huseyin Uysal 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Besteld voor 21.00 uur en de volgende dag in huis, geweldige service, zonder extra kosten voor de verzending.

Echt super, ga zo door!!

Service
Super service!!

Assortiment
Ruime assortiment voor de laagste prijs.

Aanbeveling
Ik zal en heb de Plasma Discounter al aan diverse mensen aanbevolen!

Extra toelichting
De Plasma Discounter heeft alles wat je nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zo besteld, zeer snel ( de volgende dag) in huis.

Assortiment
Ruime keuze voor vriendelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GeenNaam 23-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
De TV werd heel makelijk besteld via de website. Alle gegevens waren duidelijk aangegeven.

Service
Jullie reclame zegt dat indien een TV voor 21.00 uur wordt besteld is hij"morgen in huis". We bestelden de TV voor ons kantoor voor 21.00 uur en Hij was de volgende dag niet bezorgd. Toen ik op de trackentrace link die avond klikte gaf de bezorger aan de hij de volgende ochtend tussen 9.00 en 11.00 uur zou worden bezorg. Dit is ook niet nagekomen. Om 12.30 uur de 2e dag belde ik jullie klantenservice en werd verteld dat hij om 12.03 bij Beursplein 3, A'dam werd bezorgd. We zitten in Beursplein 5.

Assortiment
Veel modellen om van de kiezen

Aanbeveling
Ruimte voor verbetering in de logistiek...

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Karim 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Televisie besteld, erg snel geleverd. Hele goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander nieboer 23-06-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
correct voorgelicht, verkeerde coax kabel in de doos. 2x vr, ipv m en v,

Service
goed voorgelicht

Aanbeveling
ja, scherp geprijsd.

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvette 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via de internet site alles goed te vinden met alle nodige info.

Service
via internet alles vlug en duidelijk te regelen. vlugge levering

Assortiment
wat ik zocht, direct gevonden en ook meer keuze mogelijkheden

Aanbeveling
prima ervaring

Extra toelichting
prima zaak, met prima service. geen minnetjes of tips in me opgekomen voor een volgende keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jazz Dijk 22-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles ging zeer gemakkelijk. Kon makkelijk mijn producten reserveren en ophalen. Het stond snel voor mij klaar. En hele fijne en vriendelijke medewerkers!

Service
Ik werd zeer goed en snel geholpen en kreeg op elke vraag ook antwoord, er werd goed overlegd en de medewerkers waren zeer vriendelijk, iets wat ik nog weinig tegenkom bij anderen zoals hier.

Assortiment
Jullie hadden alles wat ik nodig had op toetsenbord en muis na, wat niet heel raar is bij een tv winkel. Sterker nog jullie producten waren bijna nergens anders te vinden.

Aanbeveling
Met een 10 natuurlijk alle ervaringen van deze aankoop en vorige ben ik zeer tevreden mee en onze producten van eerst werken ook nog steed helemaal optimaal. Dankjulliewel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pippie 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Love internet

Service
Snel en netjes gemeld qua tijd wanneer het komt , heel prettig.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Supermakkelijk en snel te bestellen

Extra toelichting
als we het aankoopbedrag terugwinnen ,dan krijgen jullie een 10 😃 Dat heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt namelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 22-06-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Staat duidelijk opgesteld prijs erbij .

Service
Kundig personeel ze luisteren goed naar je en komen dan ook met het juiste product voor jou.

Assortiment
Ruime assortiment is altijd wel wat bij wat je nodig hebt.

Extra toelichting
aardig en vakkundig personeel ik kom zeker weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EtB 22-06-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed bereikbaar en vindbaar , duidelijk aanduiding naar de winkel, ruim opgezet in d ewinkel

Service
goed en positief geholpen met juiste antwoorden op de vragen

Assortiment
voor ieder keuze is er wat aanwezig

Aanbeveling
goed en plezierig om hier te winkelen

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gebruiker 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk selecties uit te voeren, makkelijk om servicedesk te bereiken en overzichtelijke website.

Service
Problemen met betaling en ben elke keer heel snel geholpen.
Korte wachttijden en behulpzame telefonisten

Assortiment
Goede variatie van producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andy 21-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
TV werd zelfs naar de auto gebracht!

Assortiment
Ik kwam voor een televisie, en daar hadden ze ze in iedere soort en iedere maat!

Aanbeveling
Goed personeel, goed assortiment!

Extra toelichting
Tot de volgende keer😜

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 21-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker dichtbij en goed bereikbaar

Service
Prima service en zeer klantvriendelijk personeel

Assortiment
Voldoende keuze en prima geslaagd

Aanbeveling
Klant is koning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan van der Vegt 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon top snelle levering.

Service
Bij vragen gelijk antwoord

Assortiment
Ze hebben alles voor iedereen

Aanbeveling
Ik blijf hier bestellen en Zelfs aanbevolen aan bekenden/familie

Extra toelichting
Alles top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Resuroni 21-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goede verkoper, kon alles goed uitleggen/ adviseren.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Nette en overzichtelijke winkel.

Extra toelichting
Nette overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 21-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Meteen alles op voorraad

Service
We hebben een goede uitleg gekregen.

Assortiment
Van high end tot goedkoper.

Aanbeveling
Prettige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 21-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,5

Gemak
Ruime winkel,
Goed overzicht

Service
medewerkers stonden tegen de muur geleund en hielpen alleen na vragen. HDMI kabel gekocht maar zat al bij product. Had hij ook kunnen zeggen. Heel onpersoonlijk behandeld.

Extra toelichting
Andere medewerkers deden mijns inziens beter hun best, hoewel er een aantal met elkaar aan het praten waren terwijl het best druk was.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Ria van Gijn 21-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te bereiken , duidelijke reclames in de media, ruime toonzaal en deskundig advies zonder op te dringen.

Service
Deskundig advies , geen nare verkooptechnieken.

Assortiment
Voldoende, goed uitgestald en opgesteld.

Aanbeveling
Vertrouw op dezelfde service als ik kreeg.

Extra toelichting
Was een zeer plezierig bezoek en een goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c calis 21-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel en deskundig en prettig geholpen

Service
De tv werd keurig naar de auto gebracht

Assortiment
Je word er in de goede zin GEK van

Aanbeveling
Opsteling en diversiteit en prijs

Extra toelichting
de volgende aankoop weer en geef anderen mijn ervaring door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco Bastiaens 21-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je rijd er naar toe en ze hebben het altijd op voorraad.

Service
Je wordt goed geholpen, geen langen wachttijden en alles wordt goed uitgelegd

Assortiment
Groot, uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
7 dagen in de week open, ze hebben echt van alles. Goede service en vrijwel altijd de goedkoopste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 21-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Respectvol behandeld

Assortiment
Mis wel hifi

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nick 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk en snelle manier van bestellen, zelfs voor een leek als ik snel te doorlopen

Service
Vooraf telefoongesprek gehad waarbij keurig te woord ben gestaan. Voor de rest hoop ik geen service nodig te hebben oop het product zelf. Indien wel, dan is het kapot, en dat is niet goed :)

Assortiment
meer dan zat om een goede keuze te kunnen maken

Aanbeveling
gewoon makkelijk online shoppen

Extra toelichting
nope

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J van Midden 21-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd

Service
De medewerker was erg vriendelijk nam de tijd en bood een kopje koffie aan

Assortiment
Een ruim assortiment voor elke beurs

Aanbeveling
De winkel is overzichtelijk niet te groot en onderverdeeld in verschillende categorieën zodat je niet hoeft te zoeken waar alles staat erg prettig

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oswald 21-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handig dat je hem ook op kan halen! Ik woon in de buurt, dus d ekeuze was voor mij snel gemaakt om naar de winkel toe te komen

Service
Snelle service, prima uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joris 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke verdeling/indeling. Had koopje nodig, snel en duidelijk te zien en te vinden

Service
Snel geleverd, duidelijke communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima

Service
Goede duidelijke berichten na aankoop, klantenservice ook uitstekende service. Moest na mn aankoop een CI module aanschaffen omdat de oude niet werkte. Mocht geretouneerd worden als het niet werkte. Prima service!

Assortiment
Veel keuze en beste prijs

Aanbeveling
Zowel online als in de winkel top service, duidelijk overzicht en goede en snelle reacties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariëlle 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, toegankelijk bestelproces.

Service
Duidelijk overzicht van de bestelling. Zeer snel bevestiging ontvangen.

Assortiment
Heel uitgebreid en veelzijdig met duidelijke uitleg en specificaties.

Aanbeveling
Voor een ieder een begrijpelijke website.

Extra toelichting
De klantvriendelijkste en overzichtelijkste website die ik bezocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 20-06-2016 In de winkel gekocht
Naarder
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar , geen 10 ivm kleine parking gelegenheid.

Service
Personeel denkt mee , helpt je graag nog je laatste vragen op te lossen

Assortiment
Vrij kleine winkel ( tv / audio gedeelte ) hier stoor ik me niet super aan gezien ik gericht mijn producten kom halen.

Aanbeveling
Tot nu toe altijd tevreden. 1x tv aanschaf wel iets te lang doorgehamerd op bijverkoop . 2e tv vooraf aangegeven gericht te komen en geen benodigdheden verder nodig te hebben. Dus ja ik raad hem anderen zeker aan en heb ik de afgelopen jaren al vaker gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margriet Meupelenberg 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Super overzichtelijk

Service
Goed en netjes geholpen via de telefoon

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Ruime keuze en correcte service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SanderK 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bij het in het webformulier kiezen van een ander afleveradres dan het factuuradres raakte de website de weg kwijt en bleef het automatisch de gegevens van het factuuradres invullen.

Service
Na telefonisch contact werd het toch opgelost.

Assortiment
Dit is de enige winkel in NL met deze specifieke televisie.

Aanbeveling
Makkelijk, goed te doorzoeken ook.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margit 20-06-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
verkoper had geen zin in iemand die een goedkope tv wilde kopen en liet onze gang gaan

Assortiment
prima collectie.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Van der Werff 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Donderdag bestellen en vrijdag in huis! Top!

Service
Een mooie website!

Extra toelichting
Zou toch top zijn als ik mijn aankoop terug verdien......👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer van Nispen 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Snelle levering super

Assortiment
Zeer veel keus. Top!!

Aanbeveling
Zou het iedereen aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariëlle 20-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Via de website alles makkelijk te vinden en te bestellen

Service
ben niet in de winkel geweest maar de tv die wij vrijdagavond besteld hadden werd al geleverd de volgende dag om 08.00 uur en dat voor een zaterdag
Dat is service

Assortiment
ben niet in de winkel geweest maar op het internet is het assortiment groot genoeg en de prijs verhouding is ok

Extra toelichting
Het enige probleem dat wij tegen kwamen is dat er bij de Philips t.v. die we gekocht hadden geen beschrijving zat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Sneller levering en stipt op tijd zoals aangegeven.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

samsung 20-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Service
omruilen geen probleem personeel is klantvriendelijk en behulpzaam

Assortiment
ruimvoldoende

Aanbeveling
netjes alles is goed over zichtbaar

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Leander B 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond direct wat ik zocht! Geen gedoe.

Service
De volgende dag geleverd. Perfect.

Assortiment
Ik kon mijn product bijna nergens anders vinden. Ze gebruiken DHL.

Aanbeveling
Deze webwinkel deed precies wat ik wilde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dj dries 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn tv was kapot gegaan en wou zo snel mogelijk een nieuwe maar dat kon niet in de avond dus heb hem hier bestelt volgende dag in huis supersnel en mooi goedkoop

Assortiment
Je hebt keuze uit duizenden en kan altijd kiezen uit die jou het best past

Aanbeveling
Werkt supper goed alleen mis ik de gebruiksaanwijzing maar via hun hulp heb ik hem per mail gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond snel de televisies die ik met elkaar wilde vergelijken.

Service
Ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Hele snelle levering!

Aanbeveling
Wat mijn bestelling betreft ben ik dik tevreden hoe het is verlopen. Duidelijke informatie over het product en de levering. Ook duidelijke informatie in filmpjes. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlyn 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en handig

Service
Snel met de e-mails en snel met de levering!!

Assortiment
Veel keuze uit verschillende merken!!

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen overzichtelijk goede service netjes afgeleverd!schappelijke prijzen!voor ieder wat wils!

Extra toelichting
Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse Smans 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles op de site is makkelijk te vinden, de verschillende opties/sliders zijn zeer zeker handig!

Service
De bestelling was er niet op tijd, maar kwam zeker 3 uur te laat. Terwijl dit een beetje vervelend was, ik vind het geweldig dat mijn tv er binnen een dag was.

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik wou hebben, en wellicht nog meer. Ik zag op andere sites de zelfde modellen voor meer geld, dat is natuurlijk vragen om overgeslagen te worden.

Aanbeveling
Ik kan niet anders dan heel erg tevreden zijn, bedankt!

Extra toelichting
Mocht ik het aankoop bedrag winnen, dan ga ik mijn broertje net zo blij maken. Het enige wat ik een beetje raar vondt was dat ik nergens kon vermelden wanneer ik niet thuis zou zijn. Maar dit ligt in de handen van post nl, en niet jullie website. Nogmaals bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ernie01 20-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top website, gemakkelijk zoeken en goede informatie

Service
Vriendelijke winkelbediening, goede uitleg en betrokkenheid

Assortiment
Wat ik zocht alleen hier op de site gevonden. Dus volledig naar wens.

Aanbeveling
Voor het geheel van mij deze hoge score omdat alles klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestelling plaatsen

Service
Snelle levering. Volgens afspraak.

Aanbeveling
Goede prijs en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie Zonneveld 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon snel en goed, grote voorraad

Service
Savonds besteld, volgende morgen in huis

Assortiment
Nette prijzen hoort tot de top 3

Aanbeveling
Gun het tom liever dan een mediamarkt

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R dijk 20-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon mijn producten zonder enige moeite reseveren ophalen in twee delen betalen en het werd zelfs naar de auto getild!!!! Helemaaal top !!! Ik had enkele problemen met mijn beeldscherm en ik werd zo door verholpen ik ben helemaal tevreden en jullie zijn zwaar aan te raden!!!

Service
Nou zoals ik al zei ik werd helemaal verholpen, ook met mijn problemen na aankoop, men was heel aardig en verhelpend!

Assortiment
Jullie hadden alles wat ik nodig had en jullie hebben zelfs meer voor eigenlijk allee inhuid producten stap ik eerst naar jullie!! Helemaal top.

Aanbeveling
Nou ik kan eigenlijk geen punt bedenken waarop ik minder dan een 10 kan beoordelen. Ja wellicht een beschadeging aan me doos maar daar mag ik niet over klagen alles is helemaal top verholpen.

Extra toelichting
Jullie zijn helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soest 20-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door de goede zoekmogelijkheden kun je snel en gemakkelijk je product vinden.

Service
Medewerkers spreken je direct aan voor hulp. daarnaast geven ze advies en helpen je met je bestelling. de afhandeling gaat vlot en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea de Vries 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kon makkelijk vinden waar ik naar op zoek was.

Service
's middags besteld om half vijf de volgende dag om drie uur nieuwe tv in huis.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
heeft gedaan wat het beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulfleur van Dijk 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site duidelijk en wat er staat is waar

Service
Snelle levering volgens afspraak

Assortiment
Goede producten

Aanbeveling
Zie voorgaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews