Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 105 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fredb 27-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
in de fysieke winkel krijg je uitgebreid advies en de toegezegde telefonische ondersteuning bij het installeren werd ook volledig waargemaakt.

Service
Goed advies bij aankoop maar ook goede telefonische ondersteuning naderhand. Vriendelijk, goed op de hoogte en ruim de tijd nemend.

Assortiment
ruim assortiment.

Aanbeveling
Ruim assortiment en goede ondersteuning.

Extra toelichting
betreffend type tv staat bij diverse webwinkels op hun site (als lokkertje) maar is dan niet leverbaar, bij Plasma-discounter was hij gewoon voorradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van der Heide 27-06-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle merken staan bij elkaar en overzichtelijk in diverse maten gerangschikt

Service
ben goed geholpen tv's werden op internet vergeleken en de tv werd zelf naar de auto gebracht

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
keus genoeg en goede service

Extra toelichting
winkel is makkelijk te vinden en parkeren is ook geen probleem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christoffel 27-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dag ervoor online tv opzij laten zetten, volgende dag gaan ophalen zonder problemen

Service
Zeer vriendelijke service, een verwelkoming zoals het hoort

Assortiment
Zeer uitgebreidt assortiment

Aanbeveling
Is men eerste aankoop en kom zeker nog eens terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno Jonker 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super geholpen en heel snel geleverd.

Complimenten aan Mandy!

Service
Super

Assortiment
Uitgebreid en met fijne product filmpjes écht heel handig om tot juiste keuze te kunnen komen!

Aanbeveling
Gewoon top

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede Service goed geholpen goede uitleg van het product.
Plus een goede preis en een feine winkel.

Service
zeer goed

Assortiment
bijna alles voorradig

Aanbeveling
een feine winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LG 27-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,8

Gemak
Weinig aanbod.

Service
Duurde even voordat ik geholpen werd.

Assortiment
Weinig aanbod in winkel

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frank 27-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima informatie op de website. Goed bereikbaar op het industrieterrein langs de A1: parkeren voor de deur.
Ik werd direct geholpen door een medewerker bij binnenkomst.

Service
Adequate reactie bij telefonisch contact. Er misten 4 schroefjes om de voet te monteren bij dit Demo-toestel: worden netjes nagestuurd.

Assortiment
Grote overzichtelijke showroom met veel uiteenlopende modellen.

Aanbeveling
Na het afgerekenen werd het product meteen opgehaald en in mijn auto geplaatst.

Extra toelichting
Dit is een prima adres om snel zaken te doen tegen een scherpe prijs! Via de goede en uitgebreide informatie op website van Plasma Discounter.nl wist ik al precies welk toestel ik wilde kopen toen ik de zaak binnenstapte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elke Limburg 27-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is overzichtelijk

Service
Goede uitleg. Vriendelijke medewerkers

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

shirley 26-06-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
er was alles waar voor ik ging kijken

Service
ik werd zeer prettig geholpen en geholpen met het maken van mijn keuze

Assortiment
voor mij was er meer dan genoeg

Aanbeveling
zeer prettig geholpen en dat zonder op te dringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen

Service
Super snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alles perfect verzorgd

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online betaald.

Service
Goeie snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Klant vriendelijk

Extra toelichting
Meerdere spullen hier gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Farid 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel besteld en snel geleverd. Top!

Service
Alles was duidelijk, top serivce.

Assortiment
Veel keuzes, maar kan wellicht meer.

Aanbeveling
Simpel en snel. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jonathan 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk navigeren via de website door ruimer filter mogelijkheid

Service
Duidelijke communicatie via mail naar aankoop nieuwe tv

Assortiment
Zeer ruim assortiment en uit voorraad leverbaar , vandaag bestellen morgen in huis

Aanbeveling
Combinatie. Van goed assortiment goede service en zeer snelle levertijd zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel en eenvoudig de televisie kunnen bestellen. De filmpjes van het product geven een goede indicatie van hoe het product eruit ziet en welke functionaliteiten het heeft.

Service
Zoals beloofd op de volgende dag met PostNL geleverd.

Assortiment
Genoeg producten om te vergelijken. Ik kon daarom snel onze keuze maken.

Aanbeveling
Plasma-discounter is een goede webshop met uitgebreid assortiment en uitstekende service die doet wat het beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sacha Fievez 26-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, overzichtelijke showroom, hulp bij inladen.

Service
Snelle en klantgerichte service.

Assortiment
Breed assortiment, met ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 26-06-2016 In de winkel gekocht
Huizen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk waar alles staat

Service
Er werd duidelijk verteld waarom de door mij uitgekozen tv niet meer in de showroom staat.

Assortiment
Je kan het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jvdberg 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website

Service
bij een vraag direct en duidelijk geholpen

Assortiment
in elke prijsklasse en op elk vlak voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 26-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden, voldoende parkeerplekken, mag nog ruimer, zodat er nog meer producten getoond kunnen worden.

Service
Goeie service, maar op piekmomenten moet je soms, omdat de medewekers goeie en persoonlijke service willen verlenen, lang wachten.

Assortiment
Vind dat het nog meer kan. Alles staat er mooi opgesteld, maar kan nog meer en zou daarnaast ook live willen ervaren hoe producten zijn. Meer a la een apple store. Nu draaien tv's op demo's, maar dat geeft niet altijd de echte kwaliteit weer van het acherm. Zou dus echt ook geluid en beeld van echte televisie willen zien.

Aanbeveling
Dichtbij Amsterdam, goed parkeren en goed personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ronald 26-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke toelichtingen per product.

Service
Gesteld is dat bestellingen voor een bepaald tijdstip de volgende werkdag geleverd worden. Mijn bestelling op zondag zou dus dinsdag ontvangen moeten zijn. Daadwerkelijke levering was echter donderdag!!

Mail klantenservice: "Helaas kan het product door een fout vandaag niet bij u afgeleverd worden".
Totaal geen verontschuldiging of ander gebaar.

Assortiment
Ruime keuze tegen interessante prijzen

Aanbeveling
Aan een voor mij belangrijke belofte website (levertijd) is niet aan voldaan.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Miranda 26-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel mensen maar kon daardoor niet duidelijk zien wie er in de rij stonden en wie niet

Service
Werden vriendelijk geholpen door de verkoper

Assortiment
Door eerst online jullie assortiment te bekijken wist ik al meteen welke product ik wilde hebben.
Online reserveren en dan in de winkel ophalen.
Werkt perfect.

Aanbeveling
Assortiment is prima.
Het personeel is vriendelijk.

Extra toelichting
Het is alleen jammer dat er zo ontzettend weinig parkeerplaatsen zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CW 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Snel kunnen bestellen niet overdreven veel stappen

Service
Heldere terugkoppelingsemails (wat is wel en niet een betalingsbewijs). Snelle levering

Aanbeveling
Prima verlopen, betrouwbaar gebleken. Over assortiment kan ik niet veel zeggen want heb maar naar 1 ding gekeken. Over aftersales service kan ik weinig zeggen; alles was/is goed met mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Manuela laponder 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Hele snelle service

Assortiment
Ruim genoeg keus

Extra toelichting
Heb al eens eerder hier tv's besteld en de service is echt super snel en correct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ollie 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel makkelijker kan gewoon niet

Service
Uitstekende service

Assortiment
Uitgebreid assortiment met prima producten

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding is boven verwachting

Extra toelichting
Als ik weer een nieuwe tv nodig heb of iemand weet die er een nodig heeft zal ik deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels stuifzand 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Makkelijk te door zoeken site,veel info over de producten. Duidelijk

Assortiment
Ik heb alle tv's gevonden bij plasmadiscounter waar ik interesse in had en/of meer van wou weten

Aanbeveling
Relatief goedkoop,snelle verzending. Geen ervaring met de fysieke winkel zelf maar heb er goeie verhalen over gehoord en gelezen

Extra toelichting
Voor 21:00 besteld,de volgende dag bezorgd ging voor mij niet op helaas. Maar een dag later was die binnen. Dus eigenlijk niks te klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijmen 25-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Website zit goed in elkaar, makkelijk zoeken en bestellen.

Service
Product was onverwacht toch niet op voorraad. Duidelijke communicatie en alsnog snelle levering.

Assortiment
Voor ieder wat wils.

Extra toelichting
Gewoon goed en voordelig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frashman 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makelijk en overzichtelijk

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Van a tot z goeg geregeld en bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonneke 25-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk

Service
Zeer goed geholpen

Assortiment
Heel veel koffie machines,mogen van ons iets meer tv's en soundbars zijn

Aanbeveling
Nette winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ongecompliceerd en snel geleverd

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Jazeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Pesman 25-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk parkeren

Service
Ik vroeg om een kop koffie en dat werd geregeld.

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Myra Kleine 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een duidelijk keuze menu en uitleg over de verschillen maakten dat ik als leek een prima keuze heb kunnen maken.

Service
Snelle levering maar vooral de directe informatie/update over de status van mijn bestelling stemden mij meer dan tevreden.

Assortiment
Voor mij ruime keuze maar wel met een advies van de webwinkel over de beste deal voor mij.

Aanbeveling
Overzichtelijke webwinkel die doet wat ze belooft met scherp geprijsde producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brigitte 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon vanaf de bank bestellen , zonder oppas te hoeven regelen om naar de winkels te gaan. En het product zelf heeft een enorm uitgebreide schroeven pakket erbij zitten. Zelfs de maat schroef die ik nodig had voor mijn speakers

Service
Zeer snelle levering. En genoeg keuzes in verschillende betaal mogelijkheden

Aanbeveling
Snelle levering, lage prijZen en toch goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke Onderwater 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super goede service.

Assortiment
Veel keus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 24-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime parkeerplaats en goed bereikbaar

Service
Alles stond gereed na een belletje

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raf Rottiers 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in de winkel ben ik zelf niet geweest, maar omdat de online service top was, vermoed ik dat de winkel ook top is!

Service
snelle en correcte behandeling!

Assortiment
uitgebreid genoeg!!

Aanbeveling
omdat alles correct, snel en vriendelijk is verlopen! hier kunnen ze in belgie nog eens iets van leren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobertJan 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 5 minuten besteld. Keuze gemaakt via de aanbevolen / meest gekochte top 10 op de site.

Service
Volgende dag in huis, prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PoellieOne 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en simpel

Service
Snel en geen problemen

Assortiment
Vond wat ik zocht.....voldeed aan mijn vraag

Aanbeveling
Geen kritiek. Betaalbaar en goed

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en duidelijke website. Bestelling was zo geplaatst zonder een account te hoeven aanmaken.

Service
Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling.

Aanbeveling
Makkelijke en snelle service. Geen problemen ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wb 24-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruim, overzichtelijk en gesorteerd op merk

Service
u vraagt wij draaien...

Assortiment
de meest gangbare merken, type en formaten apparaten zijn aanwezig

Aanbeveling
het straalt rust uit...niet elke vierkante cm is volgepropt waardoor je je goed kan oriënteren.

Extra toelichting
de service vanaf je aankoop gaat t/m het in de auto zetten van je aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via site besteld, ging super

Service
Geen problemen, binnen een dag keurig op locatie naar keuze. Geen idee hoe de service verder is, TV is prima, geen klachten

Assortiment
Zeer divers

Aanbeveling
Keurig verlopen, heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aurik 24-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Meteen meenemen,goed parkeren en hulp met inladen

Service
Snel, heldere en duidelijke uitleg en geen slappe verkooppraatje.

Assortiment
Er hadden wat meer grotere beeldschermen mogen staan maar ik begrijp dat rond de 55 inch op dit moment het meest verkoopt

Aanbeveling
Er is altijd wel ergens ruimte voor verbetering ;)

Extra toelichting
Bijzonder prettig geholpen zonder het gevoel te krijgen dat er iets gekocht moest worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dilip 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ideaal, bestellen en volgende dag in huis!

Service
even gebeld voor wat informatie, alles duidelijk en bestellen maar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling en betaling ging vlot, met een al even vlotte bevestiging van betaling en later bevestiging van verzending (samen met een track&trace code)

Service
De levertermijn was zoals omschreven. Ik had vrij laat besteld, dus rekende er voor mezelf een dag bij, maar dat was dus niet nodig, stipte levering dus

Extra toelichting
Alles zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 24-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,5

Gemak
gemakkelijk parkeren en direct meenemen

Service
ik kwam eigenlijk voor een ander model, maar dankzij het advies van de verkoper toch een betere gekozen

Assortiment
veel modellen op voorraad

Aanbeveling
Te duur!!
Tijdens mijn bezoek voor een televisie ben ik op advies van de verkoper voor een ander toestel gegaan. Ik had mij dus niet echt voorbereid op dit toestel en vertrouwde volledig op zijn oordeel. Bij thuiskomst bleek dat ik 25% meer heb betaald dan bij andere shops voor dezelfde televisie. Ik heb Plasma Discounter gevraagd om hier na te kijken, maar kreeg een antwoord dat zij officieel dealer waren van samsung, hierdoor betere garantiebepalingen hadden, maar hierdoor wel (stukken) duurder waren. Ze konden dus niets aan de prijs doen.

Extra toelichting
Voor advies en volledigheid een erg fijne winkel, maar let op dat je de prijzen goed vergelijkt. Betaal niet net als ik tientallen euro's teveel omdat je bij hun onvoorbereid koopt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 24-06-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder overzicht, duidelijk advies, tv meteen mee.

Assortiment
Goed genoeg in ieder geval

Extra toelichting
Helder overzicht, duidelijk advies, tv meteen mee. Gewoon prima en goede verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M Slamat 24-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruime winkel

Service
Prima uitleg van de medewerker over de verschillen in televisie's.

Assortiment
Ruime aanbod

Aanbeveling
Wij kopen al geruime tijd onze televisie's bij plasma-discounter en hebben tot nu toe het geluk gehad dat we geen service nodig hadden.

Extra toelichting
Om toch een punt van kritiek te leveren; De medewerker vertelde ons dat de televisie met twee afstandsbedieningen geleverd zou worden, volgens de handleiding bleek dit maar een enkele te zijn ;)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Schut 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel iemand aan de lijn om de voorraad te checken, te reserveren en vervolgens de bestelling op te halen. Vriendelijke jongedame!

Service
In de winkel lekker snel afrekenen en bestelling wordt opgehaald. Hulp met in de auto zetten!

Assortiment
Geen idee of jullie alles hebben, maar wel ontzettend ruim assortiment.

Aanbeveling
Netjes, ruim en overzichtelijk. Behulpzame medewerkers!

Extra toelichting
Geen. Parkeren fijn voor de deur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaltoum 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakket is en wanneer die komt

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre van der Leest 24-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar, toegankelijk. Medewerkers met kennis van zaken en goede adviezen.

Service
naast bovenstaande bleek product ook direct beschikbaar. Hulp bij inladen: prima!

Assortiment
Keuze voldoende, maar niet alle aanbieders zijn vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Prima keuze gemaakt.

Extra toelichting
Zou dit aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fabian D 24-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Eenvoudig navigeren en zoeken

Service
Een goede en snelle service. Voor 21:00 = de volgende dag in huis zelfs op zaterdag

Assortiment
Genoeg keus. Als verbetering misschien een vergelijkingssite app

Aanbeveling
Zie 6

Extra toelichting
Graag een vergelijkingsapp voor specs en prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jerry 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk gerubriceerde en snelle site.

Service
Levering zonder hapering op het beloofde moment bezorgd.

Assortiment
Zowat alle relevante artikelen zijn er te vinden, zelfs de wat onbekendere merken.

Aanbeveling
Gewoon een prima en voordelige webwinkel.

Extra toelichting
Zelf wat onderzoek op internet doen naar het product dat je wilt kopen, is vaak onafhankelijker dan advies van een verkoper. Nadeel is wel dat niet alle technische informatie klopt op het web. Zo staat er bij mijn televisie overal Vesa 400 vermeldt, dat bleek Vesa 200 te zijn. Daardoor een verkeerde muurbeugel besteld. Ala ik het product eerst fysiek had gezien, was me dit niet overkomen. Als de webwinkel de productinformatie zelf zou verifiëren trouwens ook niet. Bij Plasma Discounter kon ik die Vesa informatie trouwens helemaal niet terugvinden. Vandaar de 8 voor de service, want die informatie is niet onbelangrijk voor iemand die een tv koopt. Wat mij betreft een verbeterpuntje voor een verder uitstekende webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews