Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 105 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Plasmadiscounter 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering

Service
Zeer duidelijk

Assortiment
Grote keuze uit verschillende tv's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eileen Stevens 03-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel op voorraad; direct meenemen

Service
Vriendelijk, men geeft ruimte om eerst zelf rustig te kijken. Het grote pakket wordt naar je auto gebracht, dat vond ik super

Assortiment
De producten die geleverd worden zijn er van genoeg producenten in diverse uitvoeringen en prijsklasses

Aanbeveling
Onderscheidend in benadering en uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AC van den Heuvel 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfekte organisatie

Service
Op afgesproken datum afgeleverd en tussen de afgesproken uren.perfekt.

Assortiment
Een enorm uitgebreide keuze op div.terreinen

Aanbeveling
Niets dan lof over deze winkel.Telefonisch goed geholpen
door uw medewerkster,ik zou zeggen,ga zo door met uw beleid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website duidelijke uitleg met handige product filmpjes

Service
Zeer snelle service, woensdag avond besteld ....tv bij plasmadiscounter en koffie machine bij de koffiediscounter en beide de volgende dag geleverd op de aangegeven tijd

Assortiment
Voor iedere kwaliteit en prijsklasse zeer ruime keuze

Aanbeveling
Al meerdere producten bij zowel plasma-koffie en stofzuiger discounter besteld en nog nooit teleurgesteld...ook maar eens een kijkje nemen bij de bbq-discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede overzichtelijke site.

Service
Prima service

Assortiment
Breed assortiment

Extra toelichting
Super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis T 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim aanbod vriendelijk personeel

Service
Je wordt altijd vlot en goed geholpen

Assortiment
Ruim en altijd de nieuwste modellen

Extra toelichting
Ik heb al diverse tv's hier gekocht top winkel 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De keuze is reuze, maar doordat je gemakkelijk en klantvriendelijk kan filteren kom je snel tot het product wat voor jou het beste is.

Service
Product wordt snel geleverd en je wordt op de hoogte gehouden wat de status van je bestelling is.

Assortiment
Ruime keuze, maar door de filter mogelijkheid kom je tot je gewenste product!

Aanbeveling
Makkelijk, klantvriendelijk en zeer schappelijke prijzen. Volgende keer sowieso weer hier wat bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mikeheijmans 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handig en bij behorende artikelen wie handig zijn zoals hdmi kabel staan al bij de bestellig

Service
Binnen 1 dag binnen met track en trace super!

Assortiment
Alles zeer netjes uitgelegd ook zeer duidelijk je hebt dus snel je keuze gemaakt omday het allemaa duidelijk is

Aanbeveling
Een dikke 10 voor alles omdat het voor iedereen makkelijk is en alles werkt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kunders 01-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede prijs kwaliteit verhouding

Service
Winkelpersoneel heeft een goede kennis van zaken.

Assortiment
Uitgebreide keuze, bijna teveel ;-)

Aanbeveling
Wil, je een TV of aanverwante artikelen is plasmadiscounter eigenlijk de ENIGE keuze!

Extra toelichting
Snel, makkelijk en goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Pott 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar en snelle service

Service
Prima service...snelle internet bestelling en afhaal mogelijkheden

Assortiment
Genoeg keus voor de consument je kunt echt de tv uitzoeken waar je wat me kan..

Aanbeveling
Zeer goede Kwaliteit en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Roos 01-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel goed opgezet en goed overzicht van de producten.

Service
Moest heel even wachten, maar werd snel geholpen met goede uitleg over mijn vragen!

Assortiment
Ruim assortiment, met veel keuzes in merken, soorten en verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Fijne winkel, makkelijk bereikbaar en genoeg parkeerruimte.
Ruim opgezette winkel met veel keuzes.
Goede service met uitleg en medewerker loopt mee naar de auto met het product.
Medewerkers erg vriendelijk!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RdeVisser 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede google analytics, prijs kwam als goedkoopste naar voren

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap siemons 01-07-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
op internet uitgezocht wat we wilde hebben en zodoende bij jullie opgehaald

Service
goede bediening en meedenkend personeel

Assortiment
genoeg keuze's

Aanbeveling
goede winkel goede keuze goed geprijsd

Extra toelichting
goed geholpen door de Hr T Dennenkamp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arno 01-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is goed bereikbaar, voldoende parkeerplaats en erg overzichtelijk

Service
Deskundig en vriendelijk personeel. Ze hebben goede kennis van de producten en nemen de tijd voor je. Ze komen niet als horzels op je af zodra je de winkel binnen komt.
In mijn geval na de aankoop van een tv werd deze door een medewerker keurig tot in de auto afgeleverd

Assortiment
Groot scala aan producten in alle prijsklassen staan in de winkel.

Aanbeveling
Ik kom hier zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik vond het erg duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle service en heb even gebeld met klantenservice en werd erg vriendelijk geholpen

Assortiment
uitgebreide keuze mogelijkheid ...van duur tot goedkoop

Extra toelichting
Ben niet zo van web-winkels maar deze vond ik erg prettig ...zeer duidelijke en makkelijk. zeer tevreden...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weet niet wat hier mee bedoeld wordt 01-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
door mond op mond reclame toch eens in de winkel te Naarden gaan kijken, goed overzichtelijk en Dennis heeft een goede uitleg gegeven en correct geholpen.

Service
Zoals boven vermeld correct geholpen er werd tijd genomen om het voor ons iets oudere goed uit te leggen.

Assortiment
te veel om te overzien voor mensen die er niet zo veel verstand van hebben.

Aanbeveling
Een dikke negen een schitterend spul,snel geholpen ondanks dat het druk was

Extra toelichting
Nee alles is hierboven vermeld, mooier kunnen we het niet maken ""grapje"" want het is naar waarheid ingevuld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joachim Zaat 01-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk parkeren, overzichtelijke website.

Service
Klantvriendelijk personeel, alleen 2 medewerkers adviseerde verschillend. Daardoor werd de jeuze moeilijker

Assortiment
Geen op/aanmerkingen

Aanbeveling
Goede prijzen, service en kwaliteit.

Extra toelichting
Ik kon niet kiezen tussen 2 tv's. 1 medewerjer adviseerde me de sony, de ander de samsung. Dat was verwarrend.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Rina 01-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
prima service

Assortiment
ruime keus met goede aanbiedingen

Extra toelichting
Ik Ben erg tevreden over het geleverde product, vlot en prima bezorging!!! zal het zeker aanbevelen bij familie en vrienden om bij plasma discount een product te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide informatie over de producten op de website. De 'filmpjes' zijn een goede en vooral ook duidelijke aanvulling op de productinformatie.

Service
Ik had na ontvangst van het product nog een vraag die ik via e-mail heb gesteld. Ik kreeg daarop per omgaande een duidelijk en volledig antwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ruime keuze, uitstekende service en snelle en heldere communicatie.
Concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Zo zouden meer internetwinkels moeten werken. Snel en duidelijk en transparant over annuleren en terugzenden van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CynthiaT 01-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Website is toegankelijk, geluidjes zijn makkelijk te filteren en te vinden

Service
Garanties, super snelle (gratis) levering en 14 dagen op proef

Assortiment
Veel keuze, voor ieders wat wils

Extra toelichting
Wij waren al een langere tijd op zoek naar een goede televisie voor een mooi prijsje. Steeds hoopten we op een mooie stuntaanbieding bij een van de mediagiganten, maar deze bleef helaas uit. Doordat we een bepaald budget hadden, waren we al bang dat we voor deze prijs toch wel 'wat in moesten leveren'. Totdat we op de website van plasma-discounter terecht kwamen. Hier worden allemaal top tv's voor een super scherp prijsje aangeboden. Plasma-discounter.nl zorgt voor goede kwaliteit, garanties en een snelle levering (voor 21.00 uur besteld. Volgende dag in huis). Ik kan niets anders dan alleen maar positief zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het ziet er netjes en overzichtelijk uit. Voldoende personeel want je wordt ook direct te woord gestaan als je binnenkomt

Service
Na het afrekenen werd er niet even gezegd dat mijn tv vanuit het magazijn gehaald werd. Ik stond een beetje vragend te kijken en opeen hoor ik achter mij mijn naam geroepen door een magazijnmedewerker die mijn tv kwam brengen. Misschien handig om even als verkoper te melden dat de tv gehaald werd en dat ik even moest wachten. Verder prima geholpen.

Assortiment
Er zijn echt in alle soorten en maten tv's van meer dan genoeg merken waardoor je een ruime keuze hebt.

Aanbeveling
Makkelijke en overzichtelijke website, mooie showroom, erg scherpr prijzen en vaak mooie deals. Waaronder deze enquette vind ik een mooi gebaar dat je er dan evt wat mee terug kan winnen.kortom een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TIM VAN DE WIEL 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzicht, gemakkelijk op te zoeken waarin je geintresseerd bent

Service
steeds correct en snel antwoord op mails en vragen, en snel problemen opgelost

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
zeer tevreden over de winkel, en service vooral

Extra toelichting
ga zeker aanbevelen bij kenissen en vrienden, ben zeer tevreden en dit in alle eerlijkheid. zelden zo tevreden geweest bij on line aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is dan wel de eerste keer , maar het gemak dient de mens , vooral als je niet goed ter been bent

Service
tot nog toe heel goed

Assortiment
als ik zie wat er allemaal te koop is

Aanbeveling
dit is de eerste koop , dus weet ik het nog niet ,
maar voor deze koop een 9

Extra toelichting
alles is goed gegaan , ook het bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke van der plas 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
afspraak die gemaakt is wordt na gekomen

Assortiment
je vind er vanalles.. erg fijn

Extra toelichting
nee gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Ruijgrok 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zaterdag besteld Zondag opgehaald een vriendelijke winkelmedewerker die mij hielp en een jongen uit het magazijn die me heeft geholpen met het inladen van de TV perfect en vriendelijk geholpen

Service
De hulp van het personeel is boven verwachting

Assortiment
Heel veel verschillende modellen en zeer goede uitleg van de verschillende beeldschermen en hun mogelijkheden

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk alleen de prijstags zouden rechtop moeten staan zijn op de hogere planken bijn aniet te lezen moet je ze oppakken om er recht op te kijken

Extra toelichting
Volgende aankoop ook zeker bij jullie. Ook zal ik jullie aanbevelen bij mijn kinderen en Familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Buhling 29-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel, Gericht en stijlvol.

Service
Goede service, wordt goed uitgelegd wat een product is en kan. Op vragen wordt er goed antwoord gegeven. En er word rekening gehouden met de klant zijn wensen. perfect!

Assortiment
Het lijkt alsof er in de winkel niet heel veel staat wat je op de site hebt gezien. Alleen alle gangbare duurdere modellen wat ik als minpuntje kan zien. Moet wel zeggen dat we niet heel lang in de winkel hebben gestaan. Puur gericht zijn we voor het ene product gegaan en verder niet veel gezien, Onze Sony Bravia Plasma TV van 699,- van de Power DEal die we helaas niet werkend konden zien.

Aanbeveling
Ben verder zeer tevreden over de winkel en hun personeel. Wij zijn al eerder voor 3 televisies geweest. En ik beveel het ook zeker in mijn omgeving aan. Zowel de prijs en service zijn hier prima te noemen. Wij komen net als eerdere keren beslist terug voor onze volgende Televisie.

Extra toelichting
Wat ik al eerder benoemde, is dat het het zeker als er speciale aanbieding is zoals de PowerDeal er misschien ook een werkend model is van deze deal. Zpu leuk wezen, maar das een heel klein minpuntje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk 29-06-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kijken kiezen kopen en hulp tot de auto perfect

Service
meisje die mij hielp had verstand van zaken

Assortiment
ruime keuze in de winkel en op de computers die beschikbaar zijn in de winkel

Aanbeveling
altijd goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vuijst 29-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duurt op zondag even voordat je geholpen wordt, maar dat weet je op deze dag.

Service
Duidelijk en goed geholpen door verkoper. Genoeg informatie gekregen

Assortiment
De televisie waarvoor ik kwam kijken was er en vergelijkingsmateriaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DBlokker 29-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel winkel als webshop. Ideale locatie in Naarden waar je gratis en voldoende kan parkeren. Ook op zondag is de winkel open.

Service
Goed advies op maat, advies dat eerlijk is en op consumentenwens berust is.

Assortiment
Vele modellen in de winkel ter display en online is het assortiment nog groter.

Aanbeveling
Ze hebben zowel een mooie webshop als een fysieke winkel. Hierdoor heb je altijd een punt waar je altijd iemand persoonlijk kan spreken en je producten bezichtigen, vergelijken en kunt oriënteren met deskundig advies.
De prijzen zijn altijd scherp en er zijn vele mooie aanbiedingen.

Extra toelichting
Ik heb al vele producten hier gehaald, altijd mooie kwaliteitsproducten voor een mooie prijs waar ik veel plezier van beleef.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosa 29-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel waar ik verschillende formaten goed kon bekijken.

Service
Veel personeel aanwezig waardoor iemand mij goed kon begeleiden.

Assortiment
Niet alle tv's stonden opgesteld. Maar wel beeldkwaliteit en grootte konden worden bekeken bij andere modellen.

Aanbeveling
Goed geprijsd, goede service, makkelijk bereikbaar, goede openingstijden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

K de Boer 29-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website EN Mooie ruime winkel Alle merken staan apart

Service
Philips blacklight televisie gekocht
helaas kapot Denk dat komt overkomt mij weer Gebeld en konden hem omruilen Meteen een andere meegekregen Deze stond al klaar Dus ik heb niks te klagen

Assortiment
Genoeg keuzes En waar voor je geld
Overal gekeken wat deze tv kost Maar hier is het toch het goedkoopste

Aanbeveling
Leuk en vakkundig personeel Nemen de tijd voor je voor al je vragen En geven ook goede adviezen Dus ben heel blij
En zeker Als ik iets nodig heb ga ik zeker weten hier weer naar toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke digitale winkel.

Service
Snel, tot nu toe goed geregeld.

Assortiment
Keuze is m.i. ruim. Ik kan vinden wat ik nodig heb of mocht hebben.

Aanbeveling
Vooralsnog uitstekende ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin van der Veer 28-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijk toegangkelijk, goed bereikbaar, Service met koffie, word geholpen met het inladen van de TV

Service
Goed geinformeerd, altijd iemand aanspreekbaar en er word duidelijk uitgelegd welke mogelijk heden er zijn

Assortiment
Had meer diversiteit van het aantal TV (ook afmetingen) verwacht. Maar ondanks dat toch geslaagd de juiste TV te vinden

Aanbeveling
Vriendelijk, behulpzaam, nemen alle tijd voor je.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Oornink 28-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is een zeer overzichtelijke winkel.

Service
Ze nemen echt de tijd voor je, om je vragen te beantwoorden en informatie te geven over het product.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
De winkel is goed toegankelijk, (geen parkeerproblemen),een ruime keuze in veel verschillende producten, en het personeel is bekwaam.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn aanschaf, alles wat ik graag wou op een TV is aanwezig. Mooi beeld , goed geluid ,mooie kleuren, veel mogelijkheden,3D en ook nog A+ verbruik.(een Top TV)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacob 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Lekker simpel en genoeg filtermogelijkheden om zo je juiste product te vinden

Service
'S-avonds om kwart voor negen besteld, de volgende dag om twaalf uur 's-middags op m'n werk geleverd!

Aanbeveling
Veel producten, goeie prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laxx 28-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werd snel geholpen,
Alles duidelijk behalve wat extra's wat zelf bij LG ook onduidelijk is konden ze geen antwoord op geven opzich geen bijzonderheid.

Service
Eerste tv was een defect aan hierna terug naar de winkel en vlot tot een goede oplossing gekomen

Assortiment
Vervangende tv was enkel een grotere maat verkrijgbaar waar natuurlijk wel het verschil bij betaald moest worden, als er een andere was geweest die er erg in de buurt was gekomen had het ook zonder problemen gegaan.

Aanbeveling
Gewoon snelle correcte service zou het aan iedereen aanraden!

Extra toelichting
Hou het zo, dit is gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly van der List 28-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even kijken op inter net, en natuurlijk zijn ze de goedkoopste van alle winkels.

Service
De spullen worden natuurlijk meteen automatisch in de auto gebrachte en netjes neergelegd

Assortiment
Zo veel te zien dat je met een mooier apparaat naar huis gaat dan je van plan was, super goed.

Aanbeveling
Keurig netjes en heel mooi overzichtelijk en heel schoon.

Extra toelichting
Als ik daar heb wordt ik zo hebberig al die mooie spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrik de roest 28-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis via internet bekijken en gereserveerd, daarna er heen gereden en opgehaald. Ik geef alléén geen 10 omdat het voor mij ver rijden is.

Service
Ondanks de drukte was ik binnen 5 min. aan de beurt en zat in na hooguit nog eens 5 min. weer met mijn aankoop on de auto.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Omdat alles snel en naar wens is verlopen tegen beslist niet (te) hoge prijs.

Extra toelichting
Fijn dat er ruime openingtijden worden toegepast. Ik zou -net als velen- zeer graag het aankoopbedrag terug "winnen" zodat ik misschien nóg 1 kan kopen voor aan de pc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 28-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Woon dicht bij en heb al vaker bij jullie gekocht met veel plezier

Service
De tv die ik had gekocht deed het helaas niet maar het was geen probleem werd meteen van een andere wel werkende tv voorzien. TOP

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Ben zeer tevreden met medewerkers die je te woord staan en bij vragen goed uitleg gekregen maar niet opdringerig

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJMBronke 28-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede en duidelijke uitleg via de online video's en daarbij zijn de prijzen gunstig vergeleken met de concurrentie.

Service
Werd zeer snel en vriendelijk geholpen en kreeg goede en duidelijke feedback op mijn vragen.

Assortiment
De juiste keuze kon hier gemaakt worden.

Aanbeveling
Ben zelfs vanuit Wassenaar gekomen om naar de winkel te gaan in Naarden. Juist vanwege hun service en deskundig advies. Tevens is het aanrijden naar deze shop zeer goed en is er voldoende parkeerruimte, dus wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brian 28-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk te bereiken en per merk geselecteerd

Service
Veel algemene kennis over de technologie, montage en advies over het al dan niet ophangen aan de muur. De aftersales, verkoop van de kabels en dergelijke wordt goed verzorgd.

Assortiment
Veel diversiteit aan televisies, dvd spelers, koffiemachines en alles voor het gemak in huis.

Aanbeveling
Mijn favoriete winkel om televisies en alle multimedia apparatuur aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos van den Hoorn 28-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk online te vinden en alles is voorbereid en wordt gecommuniceerd

Service
Top geregeld. alles wordt netjes gemeld. In de winkel werd ik vriendelijk geholpen door representatief personeel.

Assortiment
Ik heb direct gevonden op de site wat ik zocht.

Aanbeveling
Zou het direct aanbevelen

Extra toelichting
zoals mijn beoordeling laat zien dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijmen 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen, betalen was ook een fluitje van een cent.

Service
De service is goed, onverwacht was de TV niet meer op voorraad en toch binnen enkele dagen geleverd. Tijdens het "wachten" nette en duidelijke mails ontvangen.

Assortiment
Voor ieder wat wils, prima dus! Voldoende informatie over de producten en reviews.

Aanbeveling
Met een 9 ja, ik kan iedereen aanraden om hier zijn TV of ander apparaat te kopen.

Extra toelichting
Eigenlijk niet, ik ben gewoon erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemak van bestellen

Service
supeer

Assortiment
ruime keuze in diverse merken en andere product soorten

Aanbeveling
had al een tv gescoord alhier geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is heel gemakkelijk om door de website te manoeuvreren.

Service
Zocht de Nederlandse gebruiksaanwijzing. Gebeld met klantenservice. Moest mijn emailadres geven en binnen enkele minuten kreeg ik de link naar de gebruiksaanwijzing van het toestel toegestuurd.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Heeft eigenlijk alles dat je nodig kunt hebben.

Extra toelichting
Vrijdagavond nét voor 20:00 uur besteld. Kreeg hem keurig de volgende dag op zaterdag bezorgd. Omdat mijn oude TV de geest had gegeven was ik bang dat ik tot dinsdag zonder TV zou zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvdKa 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke uitleg van procedures bij aanschaf en retourneren

Service
Zorgvuldigheid en klantgerichtheid staan bovenaan

Assortiment
Ruime keuze in eigenlijk alleen de kwaliteitsproducten. Dat zorgt voor een tevreden klant.

Aanbeveling
Zo hoort het. Zorgvuldig en zeer klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 27-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,3

Gemak
Mooie winkel , ruime paden

Assortiment
Was geen grote selectie

Extra toelichting
Meer uitleg bij aankoop

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Joke de Man 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en vriendelijke site, met voldoende keuzes.

Service
Snelle respons, snelle levering en gevraagde betrokkenheid van de consument.

Assortiment
Vele keuzes, en verschillende varianten. Duidelijke product omschrijvingen.

Aanbeveling
Herkenbare producten, duidelijke opbouw van de site, site komt er vriendelijk en vertrouwd over.

Extra toelichting
Nee, jullie zijn top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Kuipers 27-06-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed gesorteerd en geprijst.

Service
Klacht (eventueel) wordt netjes,correct en zonder problemen afgehandeld.

Assortiment
Zeer breed assortiment,verschillende afdelingen.

Aanbeveling
Alles heel overzichtelijk,vriendelijk en correcte bediening van het personeel.

Extra toelichting
Ga zo door,mijn volgende aankoop bij plasmacenter,al 2 tv's bij hun gekocht,zonder problemen en een expresso machine,erg tevreden en gunstig geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen 27-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel overzichtelijk en makkelijk te bestellen vanuit je luie stoel

Service
gebeld met vragen over verzending, keuring netjes te woord gestaan door een vriendelijke medewerkster

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews