Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bart 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super uitleg van tom

Service
tijd bestek effe te laat

Assortiment
collega geaktiveerd

Aanbeveling
super ik wist hier niet van

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michael Vd Brink 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede uitleg ip de websites en snelle verzending

Assortiment
Een breed assortiment veel keuze. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Een echte aanrader voor iedereen.

Aanbeveling
Zeer vriendelijk via de mail en heb een paar jaar terug een home cinema set gekocht en ben er nog steeds erg blij mee. Het personeel in de winkel zijn zeer vriendelijk en hebben veel kennis.

Extra toelichting
Ik zou zeggen ga zo door en misschien moeten jullie een tv reclame maken om nog meer klanten te trekken 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterJeBoy 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
simpel bestellen, geen gedoe

Service
voor 10 besteld en de dag erna gewoon op het afgesproken tijdstip aanwezig

Assortiment
geen oudere modellen tv's gevonden.

Aanbeveling
super winkel en super prijs !

Extra toelichting
Super service geen woorden aan vies te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Beumer 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website, overzichtelijk en goede prijs.

Service
Super hoe te volgen is wanneer je bestelling wordt geleverd.

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb, ga ik eerst naar deze website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijk

Assortiment
Goed uitgebreid

Aanbeveling
Gevoelsmatig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

John 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Zeer ruime keuze in alle formaten en merken.

Aanbeveling
Naam en faam worden waar gemaakt, snelle service en ruim aanbod tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies vermeer 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is snel en duidelijk te vinden.

Service
De levering is erg snel

Assortiment
Wij zochten een tv met dvd speler in een kleine maat. Die zijn sowieso moeilijk te vinden. Daar kunnen jyullie niets aan doen.

Aanbeveling
Al vaker wat gekocht. Alles is snel en duidelijk en werkt goed

Extra toelichting
Ben blij dat jullie bestaan anders had ik een verdrietige dochter gehad op haar verjaardag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mickel 08-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webwinkels zijn prima. Maar om tot aankoop van een televisie te gaan is het fijn om de televisie in het echt te zien.

Service
Prima. We werden goed geholpen door een medewerker. Wij zaten tussen 2 televisies te twijfelen. De medewerker kon ons goed de verschillen uitleggen. De gekochte televisie werd zelfs door een medewerker in de auto gezet. Ook zo netjes!

Assortiment
Groot. Veel verschillende merken televisies. En per merk ook nog veel keuze in diverse types.

Aanbeveling
Een fijne winkel. Groot assortiment. Ruim opgezet en er lopen genoeg deskundige medewerkers rond.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
alles is keurig
snelle service prima uit leg .
kan deze zaak iedereen aan raden.

Aanbeveling
je word priema geholpen goede uit leg
Top. kan het iedereen aan bevelen .

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Penzo 08-07-2016 In de winkel gekocht
Naardeb
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk, ruime keuze

Service
Correct en behulpzaam

Assortiment
Meer keuze is niet mogelijk

Aanbeveling
Geen enkele twijfel of reservering om deze winkel aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MS 08-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk en voldoende personeel

Service
vakkundig personeel

Assortiment
alleen Jura koffiemachines mis ik nog....

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RON DE DROOG 08-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zelf tv opgehaald dus stukje moeten rijden.

Service
Prima even gebeld en laatste tv op voorraad was gereserveerd en kon opgehaald worden

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Tweede 2 tv die ik hier heb gekocht .lage prijs via internet en lekker dat je hem ook zelf kan ophalen in een showroom geeft meer vertrouwen dan andere alleen maar webwinkels

Extra toelichting
Prima zaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pauladil 08-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is makkelijk te bereiken. Er is genoeg parkeergelegenheid. De winkel is overzichtelijk ingedeeld.

Service
Personeel is zeer service gericht. Je wordt direct geholpen mocht je dit willen. Zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Er is een ruime keuze in de producten die zij verkopen. Ook hebben ze aantrekkelijke aanbiedingen.

Aanbeveling
Het is zeer goede ervaring geweest om daar mijn aankopen te doen en zal zeker terugkeren naar deze winkel. Een echte aanrader voor iemand met een grote en kleine portemonnee.

Extra toelichting
Ga zo door!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HENK KUPERUS 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke webside en overzichtelijk

Service
snelle levering en goed contact via mail

Assortiment
alles goed kunnen vinden

Aanbeveling
aanbeveling aan vrienden om eerst hier eens te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida A 07-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,3

Gemak
was n beetje lastig zoeken naar mijn product

Service
bestelling arriveerde dag later dan beloofd

Aanbeveling
Ik vond wat ik zocht voor redelijke prijs.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

jurrie muller 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk bestellen via internet
en binnen 1 a 2 dagen in huis

Service
goed en vriendelijk geholpen op mijn vragen

Assortiment
groot assortiment veel keus

Aanbeveling
ruim assortiment vriendelijke en deskundige mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een sterke 9. Ik zou eigenlijk niet weten waarom het geen 10 zou moeten zijn. ik kwam direct uit bij hetgeen ik zocht.

Assortiment
Zeer brede keuze, met uiterst scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Miedema 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima service, goede zoekfunctie

Service
Vlot afgehandeld! Keurig op tijd geleverd.

Assortiment
De keuze is reuze....

Aanbeveling
Goede service en afhandeling. Keurig!

Extra toelichting
Niet nodig gezien bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sh jungen 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel goed

Service
Prima service woensdagavond besteld en vrijdag om 10uural in huis

Assortiment
Ja goed was zo klaar met mijn keuze

Aanbeveling
Goed overzichtelijk

Extra toelichting
Nee ben heel blij met mijn aankoop en prachtig beeld voor een leuke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joep 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles duidelijk en simpel

Service
Tv was defect. Direct omgeruild en niet eerst opsturen, beoordelen en dan pas een nieuwe sturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost van Keulen 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk bestellen.

Service
Goede service!

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Super!! Ik ga de site aanbevelen bij familie en vrienden. Prijzen zijn ook helemaal top! Ik kom zeker nog een keer terug.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 07-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De pagina is zeer overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Vooral door de filters. Daarnaast is het fijn dat de showroom in de buurt zit. Hierdoor kun je toch even kijken of het product je echt bevalt en kun je het gelijk meenemen.

Service
Nette service. Heb al mijn vragen beantwoord gekregen. Daarna werd de tv tot in mijn auto geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Elk scherm uit mijn vergelijking/ top 10 was te verkrijgen.

Aanbeveling
Ik kan niets bedenken wat er nog verbeterd zou kunnen worden. De volgende keer shop ik hier weer.

Extra toelichting
Fijn dat er ook nog andere Discounter winkels zijn. Daar zal ik binnenkort eens gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 07-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De showroom is zelfs op zondag op, eerst op de gebruikersvriendelijk site kijken, langs de showroom en direct meenenemen.

Service
Duidelijke en deskundige hulp in de showroom

Assortiment
Alles op voorraad

Aanbeveling
TOP! Al eerder besteld en zal niet de laatste keer zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fenna 06-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar, ruime openingstijden, goederen altijd op voorraad, goed advies en overzichtelijke winkel.

Service
Goede service! Waarom geen 10? Er moet natuurlijk altijd ruimte blijven voor verbetering *wink wink*

Assortiment
Wat we zochten was als eerst bij plasma discounter te koop, spullen waren op voorraad en het was eigenlijk direct inpakken en wegwezen, echt perfect.

Aanbeveling
Absoluut een aanrader bij vrienden en kennissen, voornamelijk vanwege de scherpe prijzen, mooie producten en goed advies en service door de medewerkers.

Extra toelichting
Ik zou het fantastisch vinden om het aankoopbedrag terug te winnen, mijn man heeft veel overgewerkt om voor mijn verjaardag deze tv te kunnen kopen. Van het geld wil ik hem trakteren op een weekje ontspannen ❤️

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonkers 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt alles rustig op je gemak thuis uitzoeken, vergelijken en dan kopen

Service
Helemaal prima. Gewoon zoals het hoort.

Assortiment
Het assortiment is behoorlijk uitgebreid, dus keuze zat.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden. Het ging zo gemakkelijk en ik heb mijn bestelling snel in huis, zonder mijn huis uit te gaan. En nog de goedkoopste ook. Heel fijn!

Extra toelichting
Prima winkel. Mocht ik weer iets nodig hebben, zal ik hier zeker kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larissa 06-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten zijn goed te zien, tevens kan je in de showroom de website bekijken voor als je iets zoekt wat wellicht niet in de showroom staat. Ik heb een grote tv gekocht en deze werd netjes op een karretje naar mijn auto gebracht.

Service
Het was best druk en er stond niet zoveel personeel dus we hebben even moeten wachten, maar toen we geholpen werden zijn we goed geadviseerd.

Assortiment
Ruime keus in verschillende producten.

Aanbeveling
Aardig personeel, geven goed advies, producten zijn op veelal voorraad dus je kan alles direct meenemen. En goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 06-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk en no nonsence

Service
Er had wel een lachje en iets meer meedenken van de medewerker vanaf gemogen.

Aanbeveling
Heb nog niets gevonden om over te klagen ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Bart Veldt 06-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Reserveren op de site heen rijden en afhalen! Helemaal top.

Service
Vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen ondanks de drukte.

Geholpen met inladen door medewerker.

Assortiment
Prima keuze en vergelijkingsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

teuntje 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel, en duidelijk. Geen poespas en gedoe om meer te slijten dan nodig is. Duidelijkheid en eenvoud had de prioriteit.

Assortiment
vrijwel alle alternatieven goed geordend en super laag in prijs.

Aanbeveling
snelle levering en goede prijsstelling. Goed verpakt.

Extra toelichting
Gewoon geen toelichting meer nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleen 06-07-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel, makkelijk en super geholpen

Service
keurig geholpen en alles lag klaar

Assortiment
wat ik nodig had, was er

Aanbeveling
10

Extra toelichting
bedankt voor de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Pieterson 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke indeling en je kunt snel producten vinden die je zoekt.

Service
Snel geleverd en hiervan op de hoogte gehouden via de mail

Assortiment
Alles met betrekking tot elektronica, hierdoor wel beperkte producten.

Aanbeveling
Genoeg aanbod op het gebied van elektronica etc.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed overzichtelijk ingericht

Service
Na telefonische bestelling met klantenservice, prima de lux geregeld met winkelpersoneel

Assortiment
prima goed

Aanbeveling
omdat het prima in orde is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 05-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk winkel en altijd genoeg voorraad. Je kunt ook reserveren en dan later je bestelling ophalen, is mij goed bevallen.

Service
Goed en snel geholpen. Ik had zelf al mijn huiswerk gedaan, van advies was niet nodig. Wel netjes de tv in de auto geladen.

Assortiment
Ruim assortiment bieden ze tegen een scherpe prijs, alle bekende merken en ook veel live te zien in de showroom.

Aanbeveling
Moderne strakke overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Len 05-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb onze tv aangekocht met een bezoek aan de winkel Alles staat duidelijk opgesteld! Zelfs computers met grote beeldschermen aanwezig om op de site nog even te kijken! In de winkel!

Service
Professionele medewerkers met verstand van zaken. Die

Assortiment
Letterlijk ieder merk, in elk beschikbare maat!

Aanbeveling
Hoe dan ook al leuk om een kijkje te nemen! En zelfs koffie wordt je aangeboden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer mooie winkel, met groot assortiment

Service
Gereserveerd via intermet

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Aardig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 05-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Wij waren op zoeknaar een televisie en wisten al welke we wilde hebben. We hebben het merk en type op jullie site ingevuld en vonden gelijk de televisie die we wilde.

Service
We hebben een televisie besteld rond 21.00 uur. Toen we de volgende dag belde voor de levering werden we heel netjes te woord gestaan. Een uurtje later hadden we nog een vraag en deze werd ook weer heel netjes beantwoord.

Assortiment
Van wat ik op de site tot nu toe heb gezien is het assortiment heel uitgebreid (het was de eerste keer dat we jullie site hebben bezocht).

Extra toelichting
Alles is keurig geregeld. Je wordt netjes te woord gestaan en de aflevering gebeurd ook op het afgesproken tijdstip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MW Pierlot 05-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prettig binnen komen,goed ingericht en verlicht.

Service
goed en duidelijk wat betreft uitleg van produckt,net personeel in bedrijfskleding.

Assortiment
zeer ruime keus in van alles wat je wenst.

Aanbeveling
heel prettig om naar toe te gaan.
En ook heel belangrijk in deze tijd,een goede duidelijke WEBSITE.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gilberto10 05-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ruime keuze in producten en keuze in gratis levering en/of ophalen

Service
Niemand komt naar je toe, pas geholpen toen ik naar iemand vroeg. Toen ik geholpen werd, was het wel fijn en duidelijk.

Assortiment
Ruime keuze in producten en mogelijkheid tot bestellen

Aanbeveling
Goed bereikbaar en groot, maar niet té groot.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Quicho 05-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk te vinden. Zat parkeerplekken, voldoende personeel in de winkel om mensen te helpen

Service
Werden gelijk geholpen en de service was uitstekend!

Assortiment
Ruim assortiment, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Goede producten voor een schappelijke prijs. Personeel weet waar ze het over hebben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bouwer 05-07-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was te zien en zeer behoorlijk gepreisd

Service
je krijgt de rust om eerst alles te bekijken en daarna komt iemand je vragen of je geholpen wil worden

Assortiment
alles was breed uitgesteld

Aanbeveling
prijs en kwaliteit was zeer goed in verhouding

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbkoppenol 05-07-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk parkeren, bij binnenkomst niet direct besprongen door verkoper

Service
na eerste orientering, kwam verkoper ons tegemoet of hij ons van dienst kon zijn

Assortiment
zeer gevarieerd in alle prijsklassen

Aanbeveling
door onze twee zonen werd winkel geadviseerd, en dat bleek een topper!

Extra toelichting
de koffie was ook heerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey Langeveld 05-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gemakkelijk te bedienen

Service
Voor en nadelen van 2 opties netjes en eerlijk uitgelegd door de verkoper

Assortiment
Ruim assortiment. Niet teveel zodat de keuze alleen maar lastiger word.

Aanbeveling
Top service met top producten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 05-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website laat een duidelijke en transparante omgeving zien waarbij je als consument duidelijk je keuze kan maken. De juiste technische informatie en wie het prettig vind een video die de informatie nog een keer duidelijk weergeeft.

Service
In de winkel netjes geholpen. Nog een ervaring met eventueel aftersales.

Assortiment
In vergelijking met de concullega;s de juiste modellen tegen een scherp tarief

Aanbeveling
Het juiste assortiment, transparant, klantvriendelijk en goed te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

plasma discounter 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik kon snel vinden wat ik zocht

Service
na dat er wat met de betaling was misgegaan aan mijn kant en ik opbelde werd ik vriendelijk geholpen en werd alles naar tevredenheid opgelost

Assortiment
goede beschijving en ruime keuze

Aanbeveling
als ik weer een tv nodig heb ga ik daar heen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D de Blois 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering! Super aanbieding en prima tv

Service
Snelle levering!

Assortiment
Prima klein tv'tje voor op de slaapkamer. Goede kwaliteit

Aanbeveling
Goede vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koolen 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen ingewikkelde accounts en codes nidig

Service
Snel, volgende dag al geleverd

Aanbeveling
Snel en simpel, precies zoals dat hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred Brussen 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop met eenvoudige order doorloop wat online winkelen erg makkelijk maakt

Service
Duidelijk voorwaarden, snelle levertijden en dito bevestigingen per mail. Ook volgen van zending zeer up to date en helder

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment televisies waarin elk product uitgebreid besproken wordt op schrift maar ook in beeld en geluid (instructie video).

Aanbeveling
Ik kan deze winkel iedereen aanbevelen. Al meerdere keren bestelling in-line gedaan en altijd keurig uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB Beheer BV 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Wij bestellen best veel: TV's Wasmachines,Vaatwassers etc.bij jullie. Wij zijn nl.een bedrijf. Tot op heden zijn we tevreden. Een beetje extra korting zou geweldig zijn.

Extra toelichting
Nee zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gooiker 04-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,2

Gemak
Duidelijke opstelling

Service
Weinig toeschietelijk bij afwijkende vragen.

Assortiment
Aanbieding in de reclame kon niet worden geleverd en werd afgedaan als drukfout.

Aanbeveling
Zie deze beoordeling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Alex 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en snelle levering.

Extra toelichting
Zeer goed en snel bedrijf met uitgebreid aanbod. Een aanrader voor een ieder die goed en goedkoop wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews