Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diego 16-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke site. Bestellen ging gemakkelijk.

Service
Enorm vriendelijk en makkelijk. Tv direct kunnen meenemen.

Assortiment
Compleet naar verwachting.

Aanbeveling
Alle keuze en professionele hulp die je wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 16-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is overzichtelijk uitgestald in de winkel en kun je op je gemak rondkijken wat je graag wil.

Service
De verkoper ging in op onze vragen en wensen. Heeft ingespeeld op onze persoonlijke behoeften. Gaf advies en vooral belangrijk was ons inziens eerlijk.
Ook de heerlijke koffie die we hebben aangeboden maakte dat wij ons op ons gemak en welkom voelde.👍🏻

Assortiment
Er staat voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Wij zijn positief over de winkel. En zullen het bij iedereen aanraden. Niet te ver uit de buurt en zeker de moeite waard.

Extra toelichting
Er stonden geen Jura apparaten v d koffiemachines. Dat was wel jammer want er wordt buiten wel voor reclame gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrit 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is aanwezig en goed zichtbaar.

Service
Goede uitleg en vakmanschap.

Assortiment
Te veel om op te noemen.

Aanbeveling
Beter bestaat niet.

Extra toelichting
Ik heb genoeg gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 15-07-2016 In de winkel gekocht
Plasma discounter.Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg mooi en overzichtelijk winkel.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Genoeg te koop.

Aanbeveling
Vertel aan iedereen die het wil horen ga daar is kijken.

Extra toelichting
Wij komen zeker bij jullie terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plasma discouter 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een voudig en gemakkelijk

Service
Snel enn goed verzorgt.

Assortiment
Van alles te koop.

Aanbeveling
Goede servies.

Extra toelichting
Selectie bezorgt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van der ERve 15-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Medewerker hielp mij in de winkel op jullie website

Service
Medewerker hielp mee de tv naar de auto te brengen

Assortiment
Zag er goed uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

geci 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, duidelijk, snel

Service
snelle levering

Assortiment
genoeg keuze voor een schappelijke prijs, eigenlijk alles wat je zoekt

Aanbeveling
betrouwbaar, klantgericht, snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Na bestelling de volgende dag in huis. Beter kan haast niet.

Service
Prima op de hoogte gehouden van het verzendproces, elke stap een mailtje zodat ik precies winst wanneer de tv zou arriveren

Assortiment
met mijn voorkeuren was de keuze wat beperkter maar dat was verder geen probleem, de tv die ik wilde hebben zat er gewoon tussen

Aanbeveling
Prima assortiment en uitstekende levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertus 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijk

Service
Snelle service en op een vraag van mijn kant werd snel en duidelijk uitgelegd wat te doen.

Assortiment
uitgebreid assortiment als je zoekt wat je wilt hebben kun je het hier vast en zeker vinden.

Aanbeveling
gewoon uitstekend en goede service.

Extra toelichting
Volgende keer weer hier bestellen. Een aanrader. Dit was mijn 2de aankoop van een TV.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijke webwinkel

Service
nieuw factuur nodig bellen en binnen 5 minuten een nieuwe

Assortiment
prima

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijke bestellen

Service
TV om half zes 's avonds besteld, volgende dag om drie uur 's middags bezorgd, TOP !!

Assortiment
Erg ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patryk 14-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar in Naarden, waadoor ik het product direct dezelfde dag in huis had!

Service
Giede uitleg in de winkel en 5 minuten na aankoop werd de tv door personeel ingeladen in mijn auto! Top!

Assortiment
Niet alle tv's hangen uit, maar alle keuzes die ik op mijn shortlist had staan waren voorradig.

Aanbeveling
Het is al de 6e/7e keer dat ik wat bij Plasma-, Koffie-,BBQ- discounter koop en het is altijd perfect in orde met snelle levertijd en altijd ruime voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Dwars 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is fijn dat je thuis rustig kan kijken wat je wil. Je kunt alles makkelijk vinden op de site

Service
Het is fijn dat je de volgende dag je aankoop al binnen krijgt. Je word op de hoogte gehouden via de mail hoe het staat met je bestelling.

Assortiment
Ik had genoeg keuze. En heb nu een mooie tv hier in de huiskamer staan.

Aanbeveling
Ik had deze site gehoord via mijn tante. En die was al heel tevreden. En ik ben het helemaal met haar eens. Mocht ik ooit weer eens wat moeten bestellen, dan kijk ik zeker weer op deze site. En dit geef ik ook door aan mijn omgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rahana mokiem 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is heel duidelijk uitgelegd.. na 1 vraag via de mail gelijk de volgdende dag antwoord terug ..

Assortiment
Er is van alles wat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GK 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en transparant, alles online.

Service
Volgende dag geleverd, geen gelazer.

Assortiment
Ruime keus aan toptv's.

Aanbeveling
De ferrari onder de webshops!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Koning 13-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hele fijne site! In dertig seconden een televisie kunnen bestellen is een luxe!

Service
Niks op aan te merken.

Assortiment
Uitstekend!

Aanbeveling
Uitstekend assortiment, hoog gebruiksgemak, aardige en deskundige verkoper ter plaatse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijk en heel snel bij je thuis geleverd

Service
Nooit problemen

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Top winkel

Extra toelichting
Altijd goed in de prijs en ruim in het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard 13-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed bereikbaar, centraal

Service
goed advise
vriendelijk

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
Mooie winkel
geode service met inladen

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim Blume 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via de site is het vrij simpel te doen.

Service
Verliep allemaal netjes alleen vond ik het aantal mailtjes n.a.v. de bestelling en de betaling aan de hoge kant.

Aanbeveling
Alles is netjes en erg vlot afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mangootje 13-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk ophalen

Service
Goede verkoper die weet waar hij over praat

Assortiment
Genoeg te kiezen

Extra toelichting
Zeer tevreden...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer makkelijk zoeken

Service
levertijd perfect

Assortiment
ik heb alles goed kunnen vinden tegen een goede prijs

Aanbeveling
goed aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 12-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim opgestelde winkel, makkelijk bereikbaar en genoeg parkeergelegenheid.

Service
In eerste instantie met rust gelaten door de verkopers zodat wij ons konden oriënteren. Uiteindelijk goed geholpen door de verkoper en zijn wij tot een goede keuze gekomen. Verkoper was vooral informatief bezig en niet aan het pushen in een bepaalde richting/ toestel. Dat voelde prettig aan.

Assortiment
Er is natuurlijk veel meer verkrijgbaar op de markt dan dat er uitgestald was. In de winkel stonden goede merken en uiteindelijk ben ik tevreden met mijn keuze.

Aanbeveling
Niets echt op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 12-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Veel verschillende merken

Aanbeveling
Ruim, divers, vriendelijk en kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mir 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site en bestelgemak

Service
zeer snelle service

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
ik heb hier vaker besteld en altijd zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 12-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik ben in de winkel in Naarden geweest. Was goed bereikbaar en je kunt parkeren voor de deur. Ideaal!

Service
De verkoper nam de tijd om uit te zoeken waar mijn wensen lagen m.b.t. aanschaf tv en gaf daarna een goed advies.

Assortiment
Prima assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wesley 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site met een zeer goed aanbod qua producten. De enige reden dat ik een 9 geef is omdat ik mij als software/applicatie tester zat te ergeren aan het feit dat het toevoegen van producten aan de product vergelijker niet naar behoren werkt.

Service
Vandaag besteld en de volgende ochtend in huis is geweldig. Ook de post service met een duidelijk overzicht en keurig binnen de tijd geleverd is ook zeker een dikke plus!

Assortiment
Ik geef een tien omdat de producten die ik wilde vergelijken bij jullie in het assortiment zaten. Hierdoor kon ik makkelijker een weloverwogen keuze maken

Aanbeveling
Ik zag Tom Coronel afgelopen zaterdag bij royal park live van coating cross. Ik gaf aan dat ik toevallig op vrijdag een tv van hem geleverd heb gekregen. Hij dankte mij daarvoor. En ik kon hem bedanken voor de top service! Wij waren beiden dus blij en dat is goed. Keurige en snelle levering, snelle website. Allemaal goed

Extra toelichting
Als een organisatie zijn best doet om klant tevredenheid te onderzoeken en er ook wat mee doet is dat super. De snelle levering, de goede en klantgerichte heren die het product leverden, het ruime aanbod en overzichtelijke website maken het samen een aangename webshop. In het verleden een mooi bureaustoel besteld bij een andere winkel van Tom Coronel en toen ik daar wat problemen mee had ben ik super geholpen door de medewerkers. Ook het aanbod en de service van de BBQ shop zijn mij zeer goed bevallen. Mijn vertrouwen hebben ze en die raken ze niet snel meer kwijt. Een keten van webshops die weten wat goede producten zijn en de klant en service niet uit het oog is verloren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RG 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijker is niet mogelijk.

Service
Gemakkelijker is niet mogelijk.

Assortiment
Wat ik zocht is er

Aanbeveling
Prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielle vos 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreide keuze en heel snel en makkelijk leverbaar.

Service
hele goede service.

Assortiment
ruim assortiment wat super goed is.

Extra toelichting
Het enigste wat ik wil zeggen is dat het produckt wat ik heb gekocht super goed is en super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjeel 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel online gekozen, je kunt aangeven wat je in ieder geval wilt van het apparaat wat je koopt.

Service
snelle levering.

Assortiment
ik had gehoopt dat jullie ook laptops zouden verkopen.

Aanbeveling
makkelijk winkelen, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico L 11-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel alles op ons gemak bekeken en vergeleken. hele duidelijke opstellingen, vergelijkbaar met thuis, dus makkelijk te vergelijken.

Assortiment
Zeer veel keuze en alles waar we tussen wilden kiezen was op voorraad, de uiteindelijke keuze dus direct mee naar huis kunnen nemen.

Aanbeveling
Omdat niets perfect is, een negen, maar ik kan eigenlijk niets bedenken wat beter kan.

Extra toelichting
Wederom erg blij met de plasma discounter. In de showroom een deskundig advies, zonder je in de richting van een bepaalde keuze te dwingen. Eerlijk alle plus- en min punten van de verschillende modellen besproken. En natuurlijk een heerlijke bak koffie. Alles "cor(rect) en snel" geleverd, zou het dan toch in de naam zitten?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Scheper 11-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden-Bussum
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke showroom, prettig en ter zake kundig

Service
Zeer behulpzaam personeel

Assortiment
Zeer veel produkten op voorraad en direct af te leveren.

Aanbeveling
Uit eigen ervaring

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennisoranje 11-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk ophalen in Naarden

Service
Prima en professionele uitleg

Assortiment
Veel op voorraad

Aanbeveling
Complete, professionele, snelle en uitgebreide uitleg. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonio 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld is morgen in huis!

Service
De service is goed. Als je een vraag hebt wordt deze meteen goed beantwoord.

Assortiment
Je kunt kiezen uit een ruim assortiment. Er is is voor iedere beurs een ruime keuze.

Aanbeveling
Ik kan geen negatief punt vinden bij deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marciano Soerjaman 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super easy, klik klik en hij is thuis

Service
Op vrijdag besteld, zaterdag in huis!

Assortiment
Heel veel keus, alles te vinden

Aanbeveling
Alles klopt gewoon, ideaal, supersnel en super goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meral Sahin 11-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ze zijn altijd vriendelijk en geven duidelijk antwoord op de vragen die ik heb gesteld. Ik vind het een fijne webshop en ook de winkel. Ik kijk altijd eerst op de webshop en haal het in de winkel af, vind ik prettig moet nog wennen om via webshop de bestelling te plaatsten. Met vriendelijke groet, Meral Sahin

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Duidelijke communicatie en mee zoeken naar een snelle en prima oplossing

Assortiment
Volop keuze

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lrie 10-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele overzichtelijke winkel. Schoon en netjes.

Service
Aardige verkoper, eerlijk en niet opdringerig.

Assortiment
De tv die wij wilde stond niet in de winkel, uiteraard ook begrijpelijk dat niet alles in de showroom kan staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur Schouten 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen van een product gaat er snel en vlot. Ik heb bij deze webwinkel een televisies gekocht. De televisie is snel bij mij thuis afgeleverd, ik geniet ondanks dit zonnige weer elke dag van mijn aankoop.

Service
De service van plasmadiscounter.nl ervaar ik als zeer prettig, toen ik een vraag had en plasmadiscounter.nl belde voor een vraag ben ik vriendelijk te woord gestaan door een van jullie medewerkers. Ik ben zeer tevreden!

Assortiment
Ik ben op jullie website lang op zoek geweest naar een geschikte tv, dit was erg lastig omdat jullie een ruim assortiment hebben. Uiteindelijk de geschikte televisie gevonden:-)

Aanbeveling
Ik geef niet snel een hoog cijfer maar in dit geval wel dit omdat ik zeer tevreden ben over deze webwinkel!

Extra toelichting
Erg fijne, klantvriendelijke en gemakkelijke webwinkel. Ik zou iedereen deze webshop aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nauta 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke en duidelijke site. Bestelling en afrekenen was vanzelfsprekend

Service
- zeggen wat je doet en doen wat je zegt.
- het toesturen van een digitaal garantiebewijs is echte service en heel makkelijk
- zeer scherpe prijs en een leuke aanbieding

Assortiment
ruime keus uit een breed assortiment

Aanbeveling
samenvatting van bovenstaande punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Google intypen.. En je bent er...

Service
Goed op de hoogte gehouden waar je bestelling in het proces is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung UE49K6300 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gaat heel makkelijk en is goed overzichterlijk

Service
Een mailtje van track en trace code van post nl zal het een 10 maken

Assortiment
Heel veel keuzene

Aanbeveling
Gewoon goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kenneth 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet snel gevonden en gauw gekocht. Geleverd zo snel mogelijk.

Service
fantastisch. Alles op tijd. Na een belletje een goed gesprek en ik was weer op de hoogte.

Assortiment
Je kunt alles vinden wat je nodig hebt. Top!

Aanbeveling
Geen opmerkingen, gewoon een goede zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rverbeek 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke bestelprocedure.

Service
Bestelling keurig op tijd in huis

Assortiment
Ruime keuze in diverse producten

Aanbeveling
Overzichtelijke website met eenvoudige bestelprocedure. Bestelling de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Zeker de moeite waard nog eens te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Doormiddel van de site en instructie filmpje waren wij gelijk overtuigd en hebben onze bestelling gedaan!

Service
Keurig afgeleverd op beloofde tijdstip netjes in de achtertuin service was top!

Assortiment
Erg uitgebreid en overzichtelijk!

Aanbeveling
Alles was Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De goederen zijn gemakkelijk te vinden en bestellen gaat snel en overzichtelijk.

Service
Ze maken waar met wat ze zeggen. Ook het contact met de vezorgende partij was super.

Assortiment
Veel en goede keuze.

Aanbeveling
Ik bestel in de toekomst via de plasmadiscounter en raad het iedereen aan.

Extra toelichting
Vaak gekeken op de website maar vanaf nu niet alleen meer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coby 09-07-2016 In de winkel gekocht
in naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
hoop keuze en makkelijk bereikbaar

Service
we hadden lg tv gekocht maar er zat een fout in andere dag terug gegaan en netjes uitleg gehad en nu is de fout weg

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
ik vind het een fijne winkel word er goed geholpen

Extra toelichting
goede winkel word er goed geholpen en krijg goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 09-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen betalen naar de auto en klaar

Service
De mensen brachten de spullen netjes naar de auto

Assortiment
Veel diverse modellen en duidelijk op merk.

Aanbeveling
Ziet er netjes en overzichtelijk uit

Extra toelichting
Goede en duidelijke hulp. Fijn dat je hel product live kan zien. Toch fijner tov de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Paul 09-07-2016 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product duidelijk omschreven op de website, het is zelf mogelijk om het op te halen in de winkel/showroom en direct mee te nemen.

Service
Goed en vriendelijk geholpen op al mijn vragen. En er wordt ook mee gedacht.

Assortiment
Zeer brede keuze, met uiterst scherpe prijsstelling.

Aanbeveling
Mooie showroom/winkel. Met een groot assortiment. Ruim opgezet en er lopen genoeg deskundige medewerkers rond.

Extra toelichting
Iets meer Blu-ray spelers in het assortiment. Zodat je bijvoorbeeld een mooi totaal pakket kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Temmink 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig een bestelling kunnen plaatsen.

Service
Doen wat ze beloven. Vandaag besteld morgen (werkdag) in huis.

Assortiment
Veel merken en modelen in iedere prijsklasse. Ook de opruimkelder heeft voldoende keuze voor een redelijke prijs.

Aanbeveling
Groot assortiment, eenvoudig bestellen, snelle levering. Contact klantenservice bekwaam en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick van den Pas 09-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super service en een scherpe prijs

Service
Snelle hulp bij het kiezen van de juiste tv

Assortiment
Super veel tv's op voorraad

Aanbeveling
Als je een tv zoekt raad ik aan om langs de plasma discounter te gaan super service veel op voorraad en nette prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews