Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 103 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eddy 23-07-2016 In de winkel gekocht

Algemene score

5,0

Service
Dikke MIN voor deze webshop! Met onderstaande verhaal de klantenservice gebeld en kreeg een zo mogelijk nog ongeloofwaardig verhaal over nieuwe batch marges enz enz... geen compensatie.

Aanbeveling
Ik houd niet van nep verkoop bla bla en dat is nu precies hoe de verkopers hier werken. In de winkel gaf ik aan dat RECOON een betere deal had. 100 euro verschil op een verkoopprijs van 1399 vind ik een hoop geld. Kreeg ik een heel verhaal over grijs import, service, dat het licht ook moet branden enz.... Prima, kan ik inkomen. Maar goed, het is mijn 100euries. Ik opperde nog dat ze géén verzend kosten hadden en toen ik wilde weggaan (na overleg met de baas) kreeg ik toch nog 60euro korting. Mooi dacht ik... laat ik het dan maar doen. Hier volgt de les... nog geen 24 uur later werd de TV onder de prijs van REDON aangeboden. Dus 120 euro goedkoper. En nu ben ik pissed. Gesprek met de klantenservice leverde een nog fantastischer verhaal op met 0 resultaat.

Extra toelichting
Voor mij een shop met een hoog "sjoemel" gehalte....

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend
Create2Fit Naarden 27-07-2016

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij begrijpen dat het teleurstellend is dat de televisie ineens voor een veel goedkopere prijs wordt aangeboden bij een andere verkoper. Wij willen graag nog een keer kijken of we hier iets aan kunnen doen.
Zou u uw adresgegevens of bestel-/factuurnummer kunnen mailen naar klantenservice@plasma-discounter.nl?

Alvast dank voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasma-discounter

Reageer

j recourt 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzicht

Service
Doen wat jullie belofen

Assortiment
Meer dan genoeg keus

Aanbeveling
Voor goede service en sneelle afhandeling van je aankoopbezord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

create 2 fit 23-07-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gewensste product niet snel gevonden

Service
verkoper heeft ons goed en efficient geholpen

Assortiment
ruime keuze van allerlei artikelen

Aanbeveling
goede ligging,makkelijk bereikbaar,veel gratis
parking beschikbaar

Extra toelichting
prijskaarten groter weergeven,beter zichtbaar maken bordjes met verwijzing naar merken handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karl 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
snelle levertijd

Assortiment
mooie tv nette prijs

Aanbeveling
ik raad deze winkel aan goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Bogaers 23-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, producten vaak voorzien van demonstratiefilmpje, lage prijzen

Service
In de ochtend besteld, in de middag afgehaald. De tv werd netjes in de auto gezet. Top!

Assortiment
Grote keuze en lage prijzen.

Aanbeveling
Prima leverancier. Heb hier al diverse tv's en ook een wasmachine gekocht. Ik blijf terug komen. Top zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Almir 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online besteld. Niet meer dan 5 minuten besteed aan de bestelling en verder ging alles tot en met de levering vanzelf.

Service
Alles ging online en ik werd ook netjes via de mail op de hoogte gehouden van alle stappen. Alles was duidelijk en goed overzichtelijk zo ook track and trace.

Assortiment
Het model tv wat ik zocht was moeilijk te verkrijgen. Bij plasma-discounter was deze echter binnen 1 werkdag te leveren. Verder was het assortiment zeer ruim.

Aanbeveling
Tevens een aantal jaren geleden de winkel bezocht om een ps4-game te kopen en werd heel professioneel geholpen.

Extra toelichting
Professionele betrouwbare zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotje 22-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alle artiekelen goed geordend op merk prijzen bij alle artikelen top!

Service
Deskundige verkoper die weet wat hij verkoopt. Je kan adviseren in jou wensen en smaak prima! En ook nog erg vriendelijk.

Assortiment
Genoeg te zien en te vergelijken.

Aanbeveling
Alle winkels zouden hun klanten zo moeten benaderen het bestaat dus toch klantvriendelijkheid en deskundig advies!

Extra toelichting
Ben zeer tevreden ook met het gekochte artikel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had binnen no time de TV gevonden die aan al mijn wensen voldeed

Service
Snelle levering en alles tip top in orde

Assortiment
Pfffffff, zo veel om uit te kiezen! Maar ook precies de juiste voor mij ertussen

Aanbeveling
Dit is al de tweede keer dat ik hier mijn TV haal en zal dit voor de volgende keer absoluut weer doen! Deze winkel voldoet met alles aan al mijn eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
d.m.v. e-mail niewsbrief en weekendknaller kom je snel op de website en vindt je ook snel wat je zoekt.

Service
snelle levering

Assortiment
bij de meeste producten voldoende vergelijkingsmateriaal.

Aanbeveling
mooie prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martin 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk filter

Assortiment
genoeg aanbod

Aanbeveling
netjes en snel afgeleverd. prima.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EKR88 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Pinpas niet bij de hand, maar kon wel bestellen d.m.v. PayPal. Erg handig!

Service
Bestelling verwerking zou een dag langer duren door PayPal betaling. Maar artikel was gewoon de volgende dag al geleverd.

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment. Duidelijke website.

Aanbeveling
Prijs is goed. Goede service. Snelle levering.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik had uiteraard al uitvoerig gezocht naar wat mij de juiste TV leek op Internet en plasma-discounter was er het goedkoopste mee

Service
Ik werd netjes op de hoogte gehouden hoewel de mail van de levering wat achterbleef maar ik vermoed dat dat aan mijn huidige provider lag

Assortiment
Voor zover ik het assortiment heb kunnen bekijken was dit ruim voldoende. Alleen voor iemand met beperkte middelen blijft het zoeken ( bij elk bedrijf).

Aanbeveling
De winkel heeft gewoon veel keuze, bovendien werd ik netjes te woord gestaan en geholpen aan de telefoon. Ook de levertijd klopte nagenoeg . Ik zou hier zeker weer bestellen (uiteraard mits er iets stuk gaat en ik het kan betalen)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Greja 21-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk (prijs en gegevens over het toestel duidelijk )

Service
Goed geholpen ( niet opdringerig ) je kan op je gemak kijken .
Wij zijn ook even bij een concurrent geweest (daar was het anders)
Wij hadden het gevoel dat wij bij Coronel een klant waren.
Vandaar de koop bij Coronel.

Assortiment
Goed (niet te weinig niet te veel)
Te weinig dan is geen keus . Te veel dan kan je niet beslissen .
Bij een andere winkel was er teveel (een hele wand met draaiende T.V.
Lijd af.

Aanbeveling
Ten eerste vriendelijke verkopers (van doe maar gewoon)
Een lekker kopje koffie.
Helpen de TV in de auto zetten.

Extra toelichting
Geen passanten door ligging. Het moet van mond op mond reclame komen.Je verwacht niet dat er zo mooie toonkamer achter de gevel is. Eenmaal geweest is terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geen 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk uit te zoeken en te bestellen

Service
Snelle aflevering, al was dit niet helemaal zoals toegezegd: zaterdag besteld zou volgens mij moeten zijn dinsdag geleverd, dat werd woensdag op 1 van de beide artikelen. Niet echt erg, ik kan best een dagje langer wachten

Assortiment
Ruime keuze, en met de goede productomschrijving makkelijk uit te kiezen

Aanbeveling
gewoon goed, wat moet je er nog meer over zeggen?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk website goed gerubriceerd. Welk filter je ook gebruikt.

Service
Toevallig de pech dat er een fabrieksfout in het scherm zat. Maar door zeer vriendelijk en adequaat personeel zo opgelost, ook de wachttijd aan de telefoon kan menig verzekeringsmaatschappij😉 nog heel veel van leren.

Assortiment
Eigenlijk is alles te vinden.

Aanbeveling
Ben bijna sprakeloos en dat gebeurt niet vaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 20-07-2016 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

6,0

Gemak
Aanbiedingen niet helemaal duidelijk te vinden in winkel

Service
Moest vrij lang wachten tot we geholpen werden, ondanks dat er iemand beschikbaar was bij de koffieapparatuur. helaas kon deze medewerkster ons niet helpen omdat de kennis over televisies ontbrak

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

poetil 20-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden, ruim opgezette winkel erg overzichtelijk en veel aanbod

Service
Zeer vriendelijk personeel die er alles aan doen om je te adviseren (zelfs een demo openen om iets na te meten). En als je moet wachten krijg je koffie.

Assortiment
zeer groot aanbod en netjes opgesteld

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanraden om hier te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop de mooij 20-07-2016 In de winkel gekocht
Laren
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Nette moderne winkel

Service
Netjes geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima winkel geen aan of opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees de Haas 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site en gebruiksvriendelijk.

Service
Levering volgens afspraak met een prima uitleg hoe er geleverd zou worden

Assortiment
Duidelijk en groot assortiment met prima product omschrijving

Aanbeveling
Prima overzichtelijke winkel met een diversiteit aan producten

Extra toelichting
Ik weet nu al waar mijn volgende televisie vandaan gaat komen ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mischa Senders 19-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Snelle levering, gemakkelijke site

Service
Na eerst de verkeerde besteld te hebben een andere besteld en de 1e geweigerd aan de deur, het was niet mogelijk om in jullie systeem deze wisseling direct door te voeren daardoor heb ik wel 2x moeten betalen en wacht na een week nog steeds op retourstorting van het bedrag. Dat is wel een minpunt

Aanbeveling
Na eerst de verkeerde besteld te hebben een andere besteld en de 1e geweigerd aan de deur, het was niet mogelijk om in jullie systeem deze wisseling direct door te voeren daardoor heb ik wel 2x moeten betalen en wacht na een week nog steeds op retourstorting van het bedrag. Dat is wel een minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Ad 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super handig, je hebt alles binnen handbereik vanuit je eigen stoel

Service
Product wordt keurig afgeleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Gemak en duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex de Witte 19-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zowel online als fysiek in de winkel zijn de producten te bewonderen. Super goed en fijn advies in de winkel. De medewerkers zijn eerlijk (adviseren niet alleen de duurste producten als die in jouw geval gewoon niet de beste oplossing zijn).

Service
Super goed en fijn advies in de winkel. De medewerkers zijn eerlijk (adviseren niet alleen de duurste producten als die in jouw geval gewoon niet de beste oplossing zijn).

Assortiment
Kan slecht beoordelen of het assortiment een volledig keuze-spectrum biedt. Maar voor mij is het meer dan in orde.

Aanbeveling
Ideale winkel. Koop er al jaren m'n tv's en nu ook m'n audio-apparatuur.

Extra toelichting
Fijne winkel, super goede service in de winkel en vaak mooie aanbiedingen (demo-modellen, koopjeskelder etc).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Best 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet in de winkel geweest maar de site is gebruiksvriendelijk.

Service
Ik had voor afterpay gekozen.
Er stond in mail dat ik gebeld zou worden voor een bevestiging dit gebeurde niet heb vervolgens een mailtje gestuurd en kreeg binnen een uur antwoord.
SUPER daar hou ik van.

Aanbeveling
Met heel veel plezier zaken gedaan met jullie bedrijf top ga zo door als ik weer iets nodig heb ze ik jullie shop als eerste benaderen.
Heb de service ieder geval al aan heel veel mensen verteld.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
elke vraag werd meteen beantwoord of doorgespeeld naar een expert die het antwoord gaf

Assortiment
alle merken en types leverbaar

Aanbeveling
een one stop shop - hier vind je elke keer weer de beste deals

Extra toelichting
zeer tevreden over de website en de telefonische ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering met duidelijke leverings status

Assortiment
Goede keuze met voor iedere toepassing een goed alternatief

Aanbeveling
Ideale website waar je altijd wel een product vindt wat aan je eisen voldoet

Extra toelichting
Nbt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael Issa 19-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Service was ik niet te spreken. De levering zou vrijdag tussen 16 en 18 uur geleverd worden. Krijg ik rond 16 uur een SMS dat de koerier 17.02 zou arriveren. Ik moest om 18.00 werken en de chauffeur was pas 18.30 bij me. En dan wilt hij de tv nog niet eens samen met mij maar boven brengen op de plek waar hij moet komen. Installeren doen jullie ook niet. Vind ik jammer.

Assortiment
Ruime keuze en leuke aanbiedingen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

Casper 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site. Ik had al een merk in gedacht en dat zoekt makkelijk.

Service
Snel antwoord op mijn vraag en hele snelle levertijd, 's avonds om 5 voor 9 besteld en volgende dag netjes binnen vooraf aangegeven tijdsbestek bezorgd en binnen gezet door bezorger.

Assortiment
Ik ben niet zo thuis in de TV's maar volgens mij een compleet assortiment.

Aanbeveling
2e keer hier een TV besteld en beide keren zeer goede afhandeling van de hele order, aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoppenbrouwers 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk

Service
Is goed

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ruud Kamps 18-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
helpen je gelijk en leggen alles goed uit

Assortiment
voldoende om uit te kiezen

Aanbeveling
al mijn vrienden beveel ik dit bedrijf aan het is beter dan de andere concurrenten

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco van L 18-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel via de Site als contact met de klantenservice en ook de Verkoop in de winkel, allemaal TOP!!

Service
De klantenservice geeft goed advies en je krijgt snel antwoord op vragen. Maar ook in de winkel krijg je goede uitleg.

Assortiment
Prima assortiment en nette prijzen.

Aanbeveling
Goed advies en alles voor een nette scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijk en bestel, zei mijn schoonzoon, is dit wat voor jullie, en binnen een kwartier besteld en betaald, volgende dag in huis, top

Service
Ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld, en na een belletje met de klantenservice kon ik hem zo omruilen, top

Assortiment
Ik ging nu voor de weekend knaller, maar ik heb de site bekeken en volgende week ga ik voor mijn moeder shoppen

Aanbeveling
Overzichtelijk en veel personeel in de winkel

Extra toelichting
Ik heb nog nooit zo snel met voldoening een tv ( smart tv) gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 18-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel is ruim en overzichtelijk opgezet

Service
Voldoende mensen met kennis aanwezig

Assortiment
Voldoende keuze aanwezig in diverse prijsklasse

Aanbeveling
Mooi overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcello 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitzoeken bestellen klaar

Service
Super snelle levering

Assortiment
Als je hier geen tv kunt vinden. Dan weet ik het ook niet

Aanbeveling
Voldoende keus, snelle levering. Voldoende betaal mogelijkheden.

Extra toelichting
Hoop dat het zo blijft. zal er zeker weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred Trommel 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vriendelijk gebruiksgemak...top!

Service
Geweldige snelle service.

Assortiment
Assortiment zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Fijn en ontspannen winkelen.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
simpel bestellen en snelle levering

Service
Goede service en vriendelijke klantenservice

Assortiment
Ruime keuze voor electronica

Aanbeveling
Fijne zaak snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo 18-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de winkel geweest. Duidelijk uitgestald en makkelijk te vinden, wat je zoekt.

Service
Duidelijke uitleg en er wordt alle tijd genomen om je van advies te dienen.

Assortiment
Er zijn winkels die meer producten uitstallen.

Aanbeveling
Vriendelijke, duidelijke adviezen en men neemt alle tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RemcovL 18-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel via de Site als contact met de klantenservice en ook de Verkoop in de winkel, allemaal TOP!!

Service
De klantenservice geeft goed advies en je krijgt snel antwoord op vragen.

Assortiment
Prima assortiment voor nette prijzen.

Aanbeveling
Goed advies en alles voor een nette scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 18-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Kon product snel op website vinden. In de winkel snel geholpen, maar product was niet op display.

Assortiment
Het assortiment was toereikend voor mijn behoefte, ofwel het product dat ik zocht zit in het assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed. Zoals je het verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

RG de Knegt 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
geen gedoe met reclame etc. maar snel en makkelijk alles te vinden

Service
wat op site werd geschreven werd ook echt in de praktijk uitgevoerd

Assortiment
het assortiment was zeer ruim

Aanbeveling
duidelijk, gemakkelijk en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Bentum 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Alles conform afspraak. Wat ze beloven doen ze

Assortiment
Ruim meer als ik nodig heb

Aanbeveling
Alles zoals ze beloven. Zelfs bezorgdienst doen alles voor je. Geweldig

Extra toelichting
Ontzettend en zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon in eerste instantie de gewenste tv niet in mijn winkelwagen laden. Na contact met klantenservice bleek dat er een storing was in de site. Zij hebben daarop de betreffende tv gereserveerd zodat ik er zeker van was dat het exemplaar de mijne zou zijn. Nadat de storing was verholpen nam klantenservice contact met mij op met de mededeling dat de storing was opgelost en dat ik het item in mijn winkelwagen kon laden.
Kijk, dat is nou klantenservice!

Service
Need I say moren :-)

Assortiment
Uitstekende keuze en omschrijvingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvdzwet 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Handige gekoppeld met Bol.com

Service
Niets te klagen, duidelijke e-mailcorrespondentie en snelle levertijd.

Aanbeveling
Algemeen goede indruk, hoewel mijn bestelling via Bol.com gelopen is. Niets te klagen.

Extra toelichting
Gezien de koppeling met Bol.com, dubbel e-mail verkeer. Niet vervelend maar redundant.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en overzichtelijk

Service
Zat geen snoer bij is dezelfde dag nog oogestuurd

Assortiment
Meer als genoeg keuze

Aanbeveling
Kwaliteit voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene Laan 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een duidelijke website, goed verdeeld in categorieën waardoor het beoogde product gemakkelijk was te vinden. Bovendien duidelijk zichtbaar of een product ook inderdaad op voorraad is.

Service
Een snelle levertijd waarbij de volgende dag geleverd wordt.

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim te noemen en wordt tegen een scherpe prijs aangeboden.

Aanbeveling
Met het reeds genoemde zal ik deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 17-07-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk reseveren en afhalen in de winkel.

Service
goede duidelijk en vriendelijk uitleg door verkoper

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
door zelf 5-6 tv.s gekocht te hebben beveel ik de winkel altijd aan

Extra toelichting
hoop dat er na een klacht van de nieuwe tv een goede en snelle oplossing komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie 17-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim voldoende keuze. Handig dat het per merk is opgehangen. Er zijn computers om op te zoeken wat er nog meer aan televisies beschikbaar is. Zo kan je eerst zelf even rustig oriënteren.

Service
Goed en duidelijk geholpen. Zeer vriendelijk personeel. Leuk praatje. Laten je rustig kijken. Toen ik kwam was het wel rustig. Werd misschien zelfs een keer te veel gevraagd of ik er uit kwam. Maar het personeel was behulpzaam maar niet opdringerig. Televisie werd zorgvuldig met hulp ingeladen. Service was kortom top.

Assortiment
Ik heb niet veel verstand van televisies. Er was ruime keuze. Handig per merk ingedeeld. Duidelijke specificaties bij televisies. Moet wel eerlijk zeggen dat ik de winkel groter had verwacht. Op de website een enorm assortiment maar in de winkel had er voor de vergelijk wel iets meer mogen hangen. Ik wilde een televisie die ze in de aanbieding hadden en die hing er niet. Dat was jammer. Kortom assortiment online groot. In de winkel kan het iets uitgebreider.

Aanbeveling
Overall een winkel waar ik zo weer terug zou gaan. Vriendelijk personeel. Goed geholpen. Praktische service. En ik ben heel blij met het advies. Prijs-kwaliteitverhouding is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonny van Galen 17-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt er gemakkelijk parkeren en het is niet moeilijk te vinden en je word op je gemak gesteld

Service
De mensen die er werken weten alles van het product en beantwoorden al je vragen ook helemaal. En ze geven daarnaast ook gewoon eerlijkheid over voordelen en nadelen

Assortiment
Ik vind dat er ruime keus is van de producten, en ze hebben zelfs achter ook nog producten staan.

Aanbeveling
Klantvriendelijk , goede service, top kwaliteit , garantie , leuke prijzen

Extra toelichting
Niet echt, alleen dat als je hier wat koopt dat je sowieso weet dat je goede kwaliteit hebt en dat je vriendelijk geholpen word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dit is een geweldige webwinkel,hier bestel ik voortaan mijn spullen die ik nodig heb, mij bestelling is supersnel geleverd Top spullen hebben ze hier,Bedankt Tom
Mvg,
Roland Haarman

Service
Service gewoon Top!!

Assortiment
Alles bijna te bestellen, en de prijzen zijn hier ook perfect.

Aanbeveling
Voor mijn, de shop aan de Top

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermanus 17-07-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel staat niet prop vol de tv,s staan overzichtelijk opgesteld

Service
De verkoper wist, antwoord op mijn vragen.

Assortiment
Alles stond goed zichtbaar opgesteld.

Aanbeveling
Klant vriendelijk en mooie prijzen.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R Mustamu 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemak dient de mens, thuisshoppen met een ruime sortering onder 1 dak, overzichtelijk, kwalitatief en betaalbaar

Service
Vlotte nette afhandeling en het product exact binnengekregen volgens gemaakte afspraken

Assortiment
Ruim, overzichtelijk en betaalbaar

Aanbeveling
Ik heb jullie heel hoog zitten, en natuurlijk zullen er verbeterpunten zijn, iets om over na te denken en dan op naar de 10

Extra toelichting
Op naar de 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews