Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mirella 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Navigeert duidelijk, goede vergelijking

Service
Volgens afspraak binnen 1 dag in huis

Assortiment
Uitstekend! Alleen accessoires kunnen iets uitgebreider

Aanbeveling
Volgende x kom ik eerst hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen schubert 31-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke opstelling v/d produkten

Service
Netjes geholpen goed advies

Assortiment
Van goedkoop tot duur alles is er

Aanbeveling
Gewoon een goede eerlijke leverancier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WR 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Maandag bestelt en dinsdag afgeleverd.

Assortiment
Voldoende.

Aanbeveling
Heb de tv besteld in de Webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Brink 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was snel

Service
Alles ging heel snel per mail en had het de andere dag binnen

Assortiment
Werkt heel goed

Aanbeveling
Waren snel en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
product snel gevonden

Assortiment
Veel keuze in allerlei verschillende producten

Aanbeveling
Goeie specificaties, snelle levering, veel keuze.

Extra toelichting
Blij met de hele snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiel 30-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg overzichtelijke website.

Service
Perfect geholpen zonder iets op te dringen.

Assortiment
Veel keuze en daardoor is de service erg gewenst.

Aanbeveling
Winkel is goed, al kunnen sommige opstelling iets beter zodat je meer per merk televisie kan kijken naar de maat en beeld.

Extra toelichting
De gekochte Philips tv 43PUS6401 was qua maat net goed, maar had bij thuiskomst toch iets groter gekund. Verder is de tv erg mooi van beeld, maar laat de snelheid (opstarten en soms kanalen wisselen of tvgids) te wensen over. Verder erg tevreden over de Ambilight en het design!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwerr 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima

Service
Prima en zeer snel geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer prettig en een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rein 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website met een duidelijk bestelproces.

Service
Levering was snel, het artikel werd binnen de aangegeven periode geleverd.

Assortiment
Voor iedere beurs wel iets te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gittie 30-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel handig

Service
heel goed

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Mooi en overzichtelijk

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Driesse 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Goede snelle service

Aanbeveling
Snelle levering goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Wilkens 29-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en ruim

Service
Aardige verkoper met verstand van zaken en eerlijk in het geven van zijn mening

Assortiment
breed en diep assortiment

Aanbeveling
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via een duidelijke website met keuzevergelijkmogelijkheden is het gemakkelijk jouw ideale tv uit te zoeken.
Daarbij geven de filmpjes van Tom Coronel net wat extra informatie.

Service
Wanneer je belt met vragen wordt je goed geholpen.
In mijn geval had ik een zeldzame vraag over directe aansluiting van 3 satellietschotels op mijn nieuwe LG tv.
Ook daat kon men mij mee helpen.

Assortiment
Breed assortiment en een lagere prijs dan andere bekende web aanbieders.

Aanbeveling
Ideale combinatie van assortiment, productkennis, prijs en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Een prettige webshop met goede telefonische ondersteuning waar je met een prettig gevoel en een mooi product tegen een scherpe prijs vandaan komt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Alles was prima hoor, maar de reden dat ik ervoor heb gekozen om een 7 te geven ipv 10 is dat je niet achteraf kon betalen (besteld via bol.com). Omdat ik geen reader of cc gegevens bij de hand had moest ik wachten totdat ik dat wel had. Toen ik eenmaal mn spullen gepakt had was de TV ineens 6 Euro duurder. Dat vond ik vreemd.

Service
Ik beoordeel de bezorgingsservice van PostNL. Deze is ronduit slecht, hele dag thuisgeweest om te wachten op tv, en uiteindelijk briefje gevonden dat hij de dag erna bezorgd zou worden. De bel doet het gewoon, en ik heb geen bel gehoord. Half uur gebeld met PostNL dat ik daavan baalde, maar het was niet mogelijk om klacht in te dienen bij hen omdat de KG niet was geregistreerd, daardoor konden ze de KG code niet linken aan de bar code en als dat niet kan, dan kan je geen klacht indienen. Oftewel, een bezorger kan je gewoon hard fucken door wel het briefje in de bus te doen maar daarvan geen melding in het systeem van postnl te maken, dan sta je als consument kort machteloos. Mijn belletje bleek toch geholpen te hebben want 2 uur later werd mn tv alsnog bezorgd. D

Aanbeveling
Product is gewoon netjes en zonder beschadigingen aangekomen. De prijs is erg goed vergeleken met andere aanbieders.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Ben 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via mijn smartphone besteld.

Service
keurig de volgende dag geleverd. De bezorger was zeer correct.

Assortiment
Ruime aanbieding van tvs. Als je een basis tv wilt is er meerdere keus, maar ook als je een uitgebreide tv wilt.

Aanbeveling
Ik beveel de winkel zeker aan

Extra toelichting
Maandag laat in de avond besteld. Snachts nog een bevestigingsmail gekregen dat de verzending was aangemeld. De volgende dag keurig en correct afgeleverd binnen het tijdstip dat werd aan gegeven. Goed verpakt en geen beschadeging aan de doos. Ik had maandagavond nog een vraag gesteld over de levering en kreeg netjes direct op dinsdagochtend een duidelijk antwoord. Zeer tevreden over het hele bestel proces , de service en het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scream2Late 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Produkt uit de woonkamer besteld en tot in de woonkamer geleverd... makkelijker kan niet.

Service
Dit is al de 4e TV die we bij Plasma Discounter bestellen Snelle levertijd, Krijgt een mail de avond van te voren, een sms 2uur van te voren en zelfs 20 min van te voren krijg je nog een sms dat ze er bijna zijn.

Zo hoef je geen 10 uur binnen te zitten zoals bij andere bedrijven die dan aangeven tussen 10 en 22 uur en dat was het.

TOP service

Assortiment
Tot nu toe alle TV's meteen leverbaar bij plasmadiscounter
( Ook de iets duurdere / nieuwste modellen
Onze laatste 65" ook meteen de volgende werkdag geleverd

Aanbeveling
Alle 4 leveringen was altijd alles perfect volgens afspraak , nog geen deukje in het verpakkingsmateriaal , er is zelfs nog nooit iets kapot gegaan van deze winkel

Bestellen gaat makkelijk , producten worden ook mooi visueel d.m.v filmpjes in beeld gebracht , dit laat toch echt zien hoe het product uitziet in tegenstelling tot de product foto's van de fabrikant, waar je vaak niks aan hebt

Extra toelichting
Voor onze laatste tv zijn we toch eerst naar de winkel om de hoek gegaan , mediamarkt , toch geen kleine winkel Deze hadden enkel een Demo model staan, en konden ons geen levertijd vertellen ( 2 dagen later had ik de tv van plasma-discounter in huis ) Ze waren bijna dwingend om het Demo model te kopen Slechte service , weinig kennis ( vonden de tv niet eens op hun website, wel een waterkoker met hetzelfde product nr ) Voor TV's moet je bij Plasma-Discounter zijn Beste prijs Beste Service En niet onbelangrijk .. meestal de dag erna kijk je TV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiks gemak

Service
prima service

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
aanbevelings waardig

Extra toelichting
Vooral doorgaan..!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marthijn 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De website is overzichtelijk, je kunt alles via opties aankruisen.

Service
Als je een vraag hebt kun je zo contact opnemen.

Assortiment
Ze hebben heel veel verschillende TV's te koop voor iedere prijs.

Aanbeveling
Makkelijk, overzichtelijk en ik had mijn TV de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via Bol.com kon ik direct bij Plasma-Discounter bestellen. Ik kon gewoon mijn Bol.com account gebruiken dus geen extra gedoe. Al met al heb ik het dus snel kunnen regelen.

Service
De televisie is op maandagavond besteld en werd vervolgens op dinsdagmiddag bezorgd. De bezorging was ook binnen de aangegeven tijd die ik kon zien via de Track&Trace-functie die ik via mail had ontvangen.

Aanbeveling
Wat kan je eigenlijk meer wensen dan geen klachten hebben? Het bestellen ging goed, het vervoer was prima (de doos was niet beschadigd) en de bezorging was op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Titus 28-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke presentatie van merken en modellen

Service
Niet opdringerig adequat vriendelijk en deskundig

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Aanrader voor iedereen die goed en deskundig geholpen wil worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas de koff 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site kameraad van me pas een tv gekocht bij jullie is ook in Naarden gweest en is zeer tevreden

Service
Maandag besteld en dinsdag in huis klasse

Assortiment
Goede assortiment en scherpe prijzen

Aanbeveling
Eerste keer maar niet de laatste keer hoop ik

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy camper 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was zelfs mij als dirigent een eitje

Service
Het is gegaan zoals moest.
Besteld
Goed op de hoogte gehouden van de status.
En optijd geleverd.

Assortiment
Was op zoek en vond wat ik nodig had. De voorgaande keren ook.

Aanbeveling
Heb al meerdere producten hier gekocht en nooit spijt van gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tv 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima prijs/kwaliteit, prima service, heel vriendelijk, geen lange wachttijden

Service
fijn, vriendelijk aan de telefoon te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WR 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Alles is overzichtelijk.

Service
Goed, de bestelling maandag besteld en dinsdag geleverd.
de aflevering was goed te volgen

Assortiment
Voldoende keus.

Extra toelichting
In de webshop gekocht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Valerie 28-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,8

Gemak
Ik heb via de site een televisie gereserveerd en ben vervolgens langsgereden in Naarden om in de winkel de tv te bekijken en op te halen. De mogelijkheid van afhalen in de winkel of thuisbezorgen vond ik erg handig. Omdat ik in Weesp werk heb ik er toch voor gekozen om lang Naarden te rijden.

Service
De dame die me hielp was vriendelijk, vlot en kundig. Omdat ik via de website (tijdens het reserveren) al een aantal gegevens had ingevuld werden deze niet dubbel gevraagd op het moment dat ik mijn televisie kocht en het aankoopbewijs nog een keer per mail zou ontvangen. Zeer prettig dat het zo ging, zijn genoeg winkels die daar nog wat van kunnen leren. Daarnaast gaf de dame nog advies, maar zonder poespas er omheen. Gewoon antwoord op de vraag die ik stelde, meer niet.

Assortiment
Prima. Ik had een nieuwe televisie nodig en Plasma-Discounter bood mij meer dan genoeg keuze maar ook weer niet te veel. Een goed, gedegen assortiment van goede merken.

Aanbeveling
De winkel is overzichtelijk en ruimtelijk. Indien je even moet wachten dan is er genoeg te zien aan andere mooie dingen.

Extra toelichting
Vriendelijk personeel, vakkundig en ik ben snel geholpen. Positieve ervaring.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

amsterdam 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website, producten goed gevonden en nog een leuke aanbieding ook!

Service
Snel bezorgd, helemaal goed! Geen klachten!

Assortiment
Heel ruim assortiment voor een prima prijs!

Aanbeveling
Prima winkel, ik ga hier regelmatig bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce de wil 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is super duidelijk. Binnen een korte tijd de tv van mijn keuze gevonden.

Service
Ik heb recent mijn 3e tv bij jullie gekocht. Wel jammer dat zaterdag de bezorgers voor de deur stonden en geen tv bij zich hadden. Uiteindelijk zelf een busje geleend en opgehaald. Waardoor we een dagje later toch heerlijk konden genieten van de prachtige 65 inch tv.

Assortiment
Alles hebben jullie helemaal goed

Aanbeveling
Heb mijn 3e tv bij jullie gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E kluvers 27-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken en gelijk meenemen super

Service
Aardig personeel niet opdringerig en goede uitleg.

Assortiment
Keus genoeg in ons geval tv's

Aanbeveling
Je kan rustig rondkijken vragen stellen en je aankoop gelijk mee naar huis nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yola 27-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed overzicht betreft de producten

Service
we hebben een goed advies gekregen

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Rijkers 27-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Correcte en goede informatie over het product.
Makkelijke website.

Service
Correcte levering volgens afspraak.

Assortiment
Voldoende assortiment tegen een zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
Alles is zonder storing correct en volgens afspraak afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke informatie op website en bestelling met een paar klikken geregeld

Service
Kon aangeven waar ik dichtbij huis het product op kon halen

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Alles in 1 keer goed gegaan, prima voorlichting, en fijne aflevering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rogier 27-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Via tweakers zag ik dat Plasma-discounter een scherpe prijs voor de LG49UF850V had. Door het klikken op de lnk bij tweakers kwam ik direct op de pagina van de TV uit ipv op de hoofdpagina van de webwinkel. Precies wat je wilt. Qua gemak dus ruim voldoende.

Service
Voordat ik de LG49UF850V definitief wilde afrekenen wilde ik nog graag weten welke muurbeugel ik het beste kon gebruiken, waarbij de TV het plats tegen de muur zou komen te hangen. De meneer van de klantenservice kwam helaas niet heel zelfverzekerd over en verwees mij naar de website om daar te kijken naar de juiste beugel. Het was helaas niet mogelijk om iemand aan de lijn te krijgen die wat meer (praktijk) ervaring had om even te sparren over de verschillende soorten en types muurbeugels. Via de muurbeugel configurator kwam er maar één merkbeugel uit. Dit leek mij sterk, dus ik koos voor zekerheid en heb die er niet erbij gekocht. De volgende dag langs de MediaMarkt gereden om daar te kijken wat het aanbod was. Hier werd ik keurig geadviseerd met alle voor- en nadelen uit het beugelaanbod voor mijn TV. Voor een scherpe prijs daar de ultra-dunne muurbeugel van Vogel's gekocht. Jammer dat Plasma-discount mij dit niet kon adviseren. Dan had ik alles in een keer kunnen bestellen en scheelde mij dit een ritje naar de concurrent. Vandaar een onvoldoende voor de service.

Aanbeveling
Persoonlijk is een scherpe prijs voor een product niet het enige wat mij over de streep haalt om een artikel online te komen. In sommige gevallen vind ik het prettig om snel even iemand te spreken in geval dat ik een vraag heb over het product. Qua prijs en aanbod voldoet plasma-discounter prima aan mijn verwachting, echter qua productservice wat ik heb ervaren kon dat wel wat beter. De TV was keurig op tijd gebracht echter dat er wel een gat in de doos. Gelukkig niet aan de schermzijde waardoor ik de doos wel gewoon geaccepteerd heb.
TV hangt strak aan mijn slaapkamermuur en doet het prima. Eindcijfer 7.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Fred 27-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed advies en uitleg in winkel. Ook voor de aansluitingen.

Service
Goede levertijd en hulp bij inladen auto bij ophalen.

Assortiment
Ruime keus vooral in de grote maten tv en diverse accessoires

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid en parkeren en voldoende keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Geertjens 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Besteld. Mooi optijd, vlgs afspraak, ontvangen.

Service
1 onderdeel, CI+1.3 werkte niet.Na een telefoontje werd meteen een omruilactie gedaan. Binnen 24 uur was alles weer in orde.

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 26-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en goed bereikbaar

Service
Werd uitstekend geholpen in de winkel in Naarden.

Assortiment
Alle actuele tv's zijn aanwezig ter plekke

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
vooral zo door gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi Sanders 26-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De showroom is logistiek gemakkelijk te bereiken. Ook zijn er in de winkel mogelijkheden om op je gemak naar de tv's te kijken op de daarvoor bestemde bankjes, onder het genot van een lekker bakje koffie

Service
Het personeel is klantvriendelijk en service gericht. Zijn eerlijk een niet opdringerig om te verkopen.

Assortiment
Naar mijn mening een ruimschoots assoritment

Aanbeveling
Ik heb de winkel en de sfeer in de winkel als zeer prettig ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Rothengatter 26-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Het gaat zo makkelijk en zonder problemen.

Service
Zeer snelle bevestiging van de aankoop en afspraakbevestiging voor de bezorging.
Ook de bezorging ging prima volgens afspraak en je werd keurig op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Helaas bleek er een probleem met de tv te zijn. Via de mail contact opgenomen met de klantenservice, deze reageerde snel en dat geeft wel vertrouwen. Er is een prima en snelle oplossing aangeboden en ik ga er van uit dat het dan ook prima opgelost gaat worden. Wat mij wel tegen viel is dat er bij deze erg dure 3 D tv geen 3D brillen werden bijgeleverd, dit kon je uit de beschrijving niet echt opmaken. Het lijkt mij vrij normaal dat die er bij horen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Groot 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen

Service
Goede uitleg en correcte aflevering.

Assortiment
Ruime keus, voor eenieder

Aanbeveling
Goede begrijpbare uitleg, en doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mieke 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De weekend aanbieding was makkelijk vindbaar op internet en de bestelling was in minder dan een minuut geregeld. De bezorging was prima geregeld en het product werd in prima staat afgeleverd. Wij zijn heel tevreden.

Service
We hebben een fantastische weekendaanbieding gekocht via de website. De informatie via de website was heel duidelijk, in het filmpje werd heel duidelijk uitgelegd wat we van de televisie konden verwachten. De bestelling werd prima afgehandeld en de bezorging was ook prima. Goede vooraankondiging, televisie werd op tijd en binnen het aangekondigde tijdvak geleverd.

Aanbeveling
Wij bevelen Plasma-discounter van harte aan! Het is een betrouwbare leverancier met uitstekende productinformatie vooraf en duidelijke leverinformatie gaandeweg de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoud 25-07-2016 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

7,2

Gemak
SHOWROOM gemakkelijk te vinden; showroom overzichtelijk ingericht

Service
snelle ondersteuning van personeel en duidelijke informatie en advies;
thuisbezorging binnen 1 dag

Assortiment
voldoende variatie

Aanbeveling
In de winkel alles o.k.

Extra toelichting
In de winkel alles o.k., maar na uitpakken: - geen schroeven voor bevestiging tv aan rack (bij teruggaan wel direct geholpen en goede schroeven gekregen) - geen gecertificeerde Ziggo aansluiting (insteekkaarthouder functioneert niet, aldus technische dienst Ziggo); moet nu een week wachten op nieuw apparaatje

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Thomas 25-07-2016 In de winkel gekocht
naarder
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
In plaats van een tv deze monitor gekocht met een googleTV device. Prima combi!

Assortiment
TV's in overvloed, monitoren zijn wat schaarser.

Aanbeveling
Snel goedkoop gezellig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ronald 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en vriendelijke afhandeling aan de telefoon en geen wachttijd vandaar mijn bestelling

Service
De bestelling werd optijd geleverd

Assortiment
Goed produkt

Aanbeveling
Gewoon duidelijk informatie

Extra toelichting
Ga zo door mijn volgende produkt bestel ik ook bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk zeeman 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede website

Service
bij vragen helpen ze

Assortiment
er is van alles

Aanbeveling
gewoon goed.... houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van der Werff 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles correct geleverd.

Assortiment
Voor ieder wat wils voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PLASMADISCOUNTER 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig

Service
snelle levering

Assortiment
precies wat we zochten

Aanbeveling
Alles correct geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld via een link uit de nieuwsbrief. De link werkt prima en bij de kassa veel betaal mogelijkheden.
Ook was duidelijk zichtbaar dat het product op voorraad was.

Service
Uitleveren van het product liep als gepland. Product netjes op tijd ontvangen.
Geen ervaring met klantenservice, als alles goed gaat heb je hen niet nodig!

Assortiment
Groot assortiment, waarbij de logica mij af en toe ontgaat. Wat heeft een barbecue immers te doen met audio/video..

Aanbeveling
Betrouwbaar bedrijf. Voldoen aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ze komen de belofte na, erg fijn

Assortiment
Compleet pakket. Tv Inc beugel Inc montage materiaal. Tv aansluiting, alles in 1 winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique Saro 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en zeer snelle service daar hou ik van!

Service
Snelle levering!

Aanbeveling
Jullie hebben mooie producten voor elke portomonnee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobus Van hemert 24-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt via de website prima alles vergelijken.zo is je keuze heel makkelijk.zeker wel een hele mooie zaak en erg vriendelijk personeel.

Service
Binnen 5 minuten stond mijn nieuwe T.v klaar om mee te nemen en werd er ook nog gevraagd of ze hem voor je naar de auto moesten brengen.
Kortom vooral zo verder gaan top service

Aanbeveling
Niet al te grote winkel maar dat maakt de website zeker goed om je keuze te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DarkDesign 24-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk rondkijken, niet de hele tijd een verkoper in je nek.

Service
Helemaal top behandeld en geholpen

Assortiment
Goed assortiment, maar mis de variatie. Geen vage chinese merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Plasmadiscounter 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Website zag er goed uit, makkelijk en overzichtelijk , heb 1 keer gebeld over een bestelling en was snel geholpen

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Nee, zo doorgaan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews