Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

margot kenter 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
ik ben een dummy op gebied van gebruiksaanwijzingen,
met de hulp van anderen kon ik wel snel de TV op het digitale kanaal krijgen.

Service
het informatienummer en de informatieve, zich strict to the point houdende website hebben mij ertoe bewogen
om deze televisie aan te schaffen. Uitstekend beeld
en geluid. Ik heb er geen spijt van gehad.

Aanbeveling
snelle levering, zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GWM 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prima opzoeken van een gewenst artikel met filters...

Service
prima snelle email beantwoording op een vraag..

Assortiment
veel aanbod...en prima prijs

Extra toelichting
ik heb een TV besteld en betaald voor 17.00 ( dus ruim voor 21.00 !! )zou dan de volgende dag geleverd worden volgens de website ....nee dus pas een dag later...normaal niet erg maar ik had het voor iemand anders besteld ..zit ik een hele middag voor niets te wachten op TNT post..

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolande 07-08-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelij

Service
wordy snel en correct geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 06-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Agehaald in winkel, keurig geregeld

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Goede website, prima winkel en prettige service aan de balie

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet alles kan uitgestald worden.
Maar je kan ook de artikelen zien op de website.

Service
Pakket kon niet in de auto, geen probleem de volgende dag keurig thuis bezorgd.

Assortiment
Keuze ruim voldoende.

Aanbeveling
Eigenlijk een 10 maar perfectie bestaat niet.

Extra toelichting
Mijn ervaring is na mijn tweede koop, eigenlijk mijn derde als ik de koop voor mijn vriendin mee telt, prima en de volgende koop zal weer hier geschieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Tops 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk ingedeelde catefgorieen en goede zoek functie

Service
Zeer snelle verwerking van het bestel proces en zeer snelle levering. Voor 21u besteld is inderdaad volgende dag in huis. Ook is het erg fijn dat je de bestelling op een afhaal punt in de buurt kunt laten bezorgen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment zowel in merken als in beeld maten

Aanbeveling
Alles zeer snel en naar tevredenheid behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk je product te vinden

Service
Snelle en corecte levering

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Gewoon goed snel en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rico 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijk bestellen, eens een keer een verademing om geen account aan te hoeven maken

Assortiment
hetgeen was ik zocht was in ieder geval allemaal voorradig

Aanbeveling
er was een storing in het bestel systeem, maar door goed communicatie de hele tijd op de hoogte gehouden waardoor geen moment twijfel gehad. Dit heb ik wel eens anders mee gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Mannot 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
keuze simpel af te handelen

Service
Levertijd niet gehaald als gevolg van storing

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede prijs en zie vorige beoordelings stappen

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harmsen 06-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke opstelling van apparatuur en goede parkeergelegenheid.

Service
Vriendelijke verkoper die mijn vragen goed beantwoordde.

Assortiment
Op zoek naar een tv zag ik een redelijk ruim aanbod.
Iets meer was niet noodzakelijk maar wel fijn geweest.

Aanbeveling
Gaf gewoon een plezierige indruk. Ruime overzizichtelijke showroom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ridderhof 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
optijd geleverd en lekker veel informatie over de status van verzending erg fijn

Aanbeveling
het is de 3e tv die we bij jullie kopen en zijn erg tevreden nu aan het kijken bij koffiediscounter

Extra toelichting
snel geleverd en overschichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gardeniers 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel

Service
Makkelijke website

Assortiment
Product ergens anders 25 euro goedkoper

Extra toelichting
Pryzig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Roel Lechner 05-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima geholpen door medewerker in de winkel bij de aanschaf van een ultra hd tv, die ook goed op de hoogte bleek te zijn en ons van goed advies voorzag op een zeer klantvriendelijke manier.

Assortiment
Meer dan voldoende keus.

Aanbeveling
Al jaren een tevreden klant en altijd een gevoel van goede prijs kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y de Zoete 05-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Netjes en overzichtelijk

Service
Goede en duidelijke uitleg en een goed advies gekregen.

Assortiment
Prima, voldoende

Aanbeveling
Vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jordy vink 05-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is niet ver rijden en je kan reserveren via internet en gelijk ophalen.

Service
Je wordt goed geholpen en personeel weet heel veel over de producten wat echt super is bij mijn aankoop.

Assortiment
Hebben precies wat je nodig hebt voor ieder wat. En alleen maar goeie producten.

Aanbeveling
Kan iedereen aanraden om daar je tv te kopen goeie service en echte product specialisten en prijzen zijn zeer scherp.

Extra toelichting
Super winkel en hele goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
handig navigatie: straight forward dropdowns

Service
perfect geleverd

Assortiment
Compleet m.i.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De Zuider BV 04-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Helder en duidelijk, ik kon vrijwel moeiteloos vinden wat ik zocht

Service
Helder, duidelijk en effectief

Assortiment
Goede keus in heet segment waarbinnen ik zcht

Aanbeveling
Dit is een discounter waar je vindt wat je zoekt, voor de beste prijs in de makrt

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lars uijttewaal 04-08-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Moest tijd wachten tot er een verkoper tijd had maar daarna goed geholpen

Assortiment
Ik kwam voor een andere tv kijken die op de site stond en wou die werkend zien hoe het beeld was etc maar dat was niet mogelijk omdat het een oud model was

Aanbeveling
Het is een mooie winkel en de tv werdt netjes naar de auto gebracht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

HEnnYs57 04-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Binnen en dag en binnen de afgesproken twee uur

Service
Doos goed, Frits altijd op zijn best
(Koerier) goede correspondentie.

Assortiment
Ik heb via BOL.COM de aankoop gedaan

Aanbeveling
Zoals gezegd, ik ben er via BOL.COM gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Eric Bergwerff 04-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is makkelijk bereikbaar, kom zelf uit Zoetermeer, de site is prima en fijn dat het product op voorraad was.

Service
Service was goed en vriendelijk. Duidelijk uitleg over het product. Daarnaast was de prijs lager (van mijn aangeschafte product) als bij andere aanbieders en dat is natuurlijk altijd prettig.

Assortiment
echt een heel uitgebreid assortiment,

Aanbeveling
Winkel is heel erg mooi met voor ieder wat wils.

Extra toelichting
Eerder al eens een tv gekocht via jullie website en ook dat was prima en alles netjes geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rennie 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vriendelijke service van telefoon medewerkster. Bereid om uitleg en advies te geven.
Snelle service.

Assortiment
Veel keus. Voor mij voldoende

Aanbeveling
Ik kende de site niet. Maar scherp geprijsd en prima kwaliteit.

Extra toelichting
Prima naar wens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Polman 04-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik ben correct en vriendelijk geholpen

Assortiment
Ik vond het aanbod in de winkel aan de magere kant (vergeleken met de website) De tv-combi warvoor ik kwam, was wel aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 04-08-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon de manier waarop je geholpen wilt worden

Service
idem

Assortiment
na een koffiezetapparaat nu een TV

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke beschrijving van producten

Service
Snelle levering, keurige bwvestigingsmails en aparte factuur

Assortiment
Voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is overzichtelijk/goed ingedeeld/produkten worden goed aangeprezen.

Service
prima levering/zorgvuldig verpakt

Assortiment
veel keuzemogelijkheden....top

Aanbeveling
de virtuele shop werkt prima/goed en overzichtelijk
met duidelijke uitleg /specificaties v.w.b de producten!

Extra toelichting
nee hoor , ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoesch 03-08-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
top zaak, verschillende producten bij elkaar en de mogelijkheid om online je product te kiezen is echt geweldig

Service
ik belde eerst om iets achter te laten houden, de mevrouw aan de telefoon legde mij keurig uit hoe ik via de site een product kon reserveren. ook bij het ophalen van de laptop werd ik netjes geholpen en kwam een andere medewerker de laptop brengen. top geholpen dus

Assortiment
jullie hebben een ruime keuze aan producten voor leuke prijzen

Aanbeveling
in de toekomst koop ik hier zeker meer. onze tv komt er vandaan (onze nieuwe binnenkort waarschijnlijk ook) en het koffiezetapparaat ook en dan nu mijn laptop. ik raad deze winkel zeker aan aan andere

Extra toelichting
ik been heel blij met mijn demo model ik ben erg blij dat de koper voor mij de laptop terug heeft gebracht . Nu heb ik als aankomend student een geweldige laptop voor een super fijne prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoesch 03-08-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
super fijn dat je online je product kan reserveren en hem of op kan halen of online bestellen

Service
super geholpen zowel aan de telefoon als in de winkel. Klasse

Assortiment
een ruime keus aan producten en ook de verkoop van demo modellen is er fijn

Aanbeveling
super winkel die ik zeker aan andere aanraad.
ik heb een demomodel gekocht en ben er super blij mee.
als bijna student zijnde heb ik niet zo een groot budget en nu heb ik toch een hele goede laptop voor een redelijk lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 02-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle bediening en afronding van je aankoop. Goede adviezen voor aanschaf.

Service
Hulp bij in de auto laden

Assortiment
Meer dan voldoende keuzes. Alle bekende merken aanwezig

Aanbeveling
Alles te zien en goed te vergelijken. Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De heer P te Budel 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede omschrijving van product makkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering met duidelijke mail.

Assortiment
Voldoende keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine Haas 02-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel ziet er gezellig en ordelijk uit.

Service
Wij zijn prima geholpen.

Assortiment
oké

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel gemakkelijk online te vinden. Het kopen en betalen ging vlot.

Service
Levering zeer snel. Retourprocedure ziet er prima uit. (geen gebruik van hoeven maken)

Assortiment
Groot assortiment met zeer scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke informatie op de website. Bestellen is erg eenvoudig.

Service
Uitstekende en snelle service.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeer toegankelijke winkel met vriendelijk personeel. Kom er graag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 02-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden (fysiek bekeken) gekocht via webshop
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk ingedeeld, je vind waar je voor komt.

Service
De vragen die ik had over het product werden op een vriendelijke en profesionele wijze beantwoord meedenkend aan mijn behoefte en wensen.

Assortiment
voor mij was er genoeg keuze, en ik werd ook nog gewezen op de website voor meer mogelijkheden.

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel met een ruime keuze, en het personeel is vakkundig.

Extra toelichting
De prijs kwaliteit verhouding is goed , en de service is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 02-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Televisie gereserveerd en 1 uur later opgehaaltd. Erg makkelijk

Service
Vriendelijk geholpen meteen bij binnenkomst

Assortiment
Ruime keuzes

Aanbeveling
Top website met snelle service in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Verwijmeren 01-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,3

Gemak
is niet gelukt om rechtstreeks bij plasma discounter te bestellen toen maar uitgeweken naar bol .com

Service
wilde niet meewerken aan afronden betaling ik zei toen dan koop ik het product wel bij een ander antwoord doe maar.

Assortiment
voldoende assortiment en goede prijsstelling

Aanbeveling
was meer dan 10 min bezig en geen bestelling bij bol.com binnen 5 min alles geregeld

Extra toelichting
maak betalen net zo eenvoudig als bij bol.com mag duidelijk zijn gekocht via bol.com

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Bjorn Piëst 01-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toegankelijkheid producten, personeel.

Service
Juiste benadering, uitleg en hulp tijdens aankoop. Tijdens kopen van demomodel werd deze bijvoorbeeld uit het magazijn gehaald om te kunnen zien of deze nog 'mooi' was.

Assortiment
Genoeg assortiment. Echter voor jullie bekendheid en grootte qua online speler op de markt zou de showroom wel iets groter mogen.

Aanbeveling
Alles is uitstekend geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingeborg 01-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is erg overzichtelijk opgesteld

Service
Meteen snel en adequaat geholpen; geen duurder toestel 'aangesmeerd' dan ons budget was; eerder het tegenovergestelde.

Assortiment
voor ons was er ruim genoeg keuze

Aanbeveling
prettige zaak met goede kwaliteit spullen en vriendelijke en behulpzame medewerkers

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rafaella 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben zo blij met de tv alle's is zo top.
Ben blij met jullie product.

Service
Top

Assortiment
Geweldig

Aanbeveling
Wauw ben vet bij met jullie winkel.

Extra toelichting
Ik vindt jullie winkel top. Ik heb bij al me vrienden kring aan geraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gabor 01-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
van te voren alles bekeken op internet en daarna naar de winkel gegaan. gelukkig niet ver rijden voor mij.

Service
ik kwam binnen, werd direct en duidelijk en correct geholpen. de verkoper liet mij de betreffende tv zien. Dat was voor mij ook de reden dat ik naar de winkel toe gegaan was

Assortiment
ik zocht een klein tv-tje voor in de caravan. andere winkels vond ik wat te duur en Plasma Discounter had precies wat ik zocht.

Aanbeveling
zie bovenstaande motiveringen.

Extra toelichting
perfect tv-tje voor in caravan, camper of zelfs kinderkamer. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IMPACT 01-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gratis parkeren voor de deur.

Service
De tv werd snel en keurig in mijn auto gezet, ook was de wachttijd in de winkel niet lang.

Assortiment
Ruim voldoende modellen en merken in de winkel aanwezig om een goede keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Attent personeel en snelle bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koen 01-08-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Had thuis al uitgezocht welke TV ik wilde kopen; kwam binnenlopen, doorgegeven wat ik wilde en kon hem meteen naar huisnemen.

Service
Lekker kopje koffie erbij

Assortiment
Bijna alle TV's zijn uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Prima winkel, heb hier al aantal keer apparatuur gekocht naar tevredenheid.

Extra toelichting
Personeel was alleen niet op de hoogte van de laatste software update die de TV extra mogelijkheden gaf (HDR aangezet door fabrikant). Voor mij geen probleem omdat ik het zelf wist. Men toonde wel meteen belangstelling voor deze informatie dat sier hen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer snelle levering zoals de website al laat weten:
Voor 21.00 uur besteld morgen in huis!

Service
Had een vraag over een cam module maar werd verwezen naar KPN.

Assortiment
Zeer ruim aanbod met elke week leuke aanbiedingen.

Aanbeveling
Ben nog nooit in de winkel geweest jammer.
Alles alleen online besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

maria 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De wijze om bij een bepaald product te komen was perfect - ik maakte voor het eerst gebruik van de website - en ook de wijze van bestellen en betalen. Daarnaast was de productinformatie voldoende uitgebreid en ook qua inhoud om een goede keuze te kunnen maken.

Service
Ook hier ging alles perfect met als enige uitzondering dat ik in eerste instantie het verkeerde product bestelde. Binnen een uur heb ik gebeld om te ruilen. Bleek dat ik de bestelling moest annuleren en daarna de juiste bestelling moest plaatsen; het reeds betaalde bedrag voor de onjuiste bestelling zou binnen twee werkdagen worden teruggestort. Op maandag had ik de bestelling verricht. Op donderdagochtend was het bedrag nog niet teruggestort en heb ik gebeld. Dezelfde dag werd het bedrag teruggestort, maar het was dus niet binnen twee werkdagen, zoals eerder was aangegeven. Alle medewerkers waar ik mee te maken heb gehad, waren uiterst vriendelijk en luisterden aandachtig.

Aanbeveling
Zie boven. Ik heb weliswaar slechts één ervaring maar die was uitstekend.

Extra toelichting
Assortiment: geen oordeel mogelijk omdat ik slechts één keer gebruik heb gemaakt van de website en hem eerder nooit had bekeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Leusink 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke site.

Assortiment
Breed assortiment !

Aanbeveling
Zeer snelle levering. Voor 21:00 besteld volgende ochtend om 11:15 in huis. Mooi werk kon ik de vrije training F1 perfect bekijken ! Top TV

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Piet 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Service
Na installeren van de tv bleek deze wel analoge zenders te laden maar geen Digitale. Contact opgenomen met de klantenservice Daar bleek na onderzoek dat de TV toch niet Ziggo gecertificeerd was. Boden meteen aan om de TV om te omruilen voor een andere. Nog dezelfde dag andere tv en probleem keurig opgelost.

Extra toelichting
Ook niets dan lof over de klantenservice en de medewerkers van de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chiel 31-07-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website

Service
Perfecte service in de winkel, altijd goed geholpen!

Assortiment
Ruime keuze van producten.

Aanbeveling
Perfecte service met goed geprijsde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Virgil Troenowongso 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was makkelijk te vinden.

Service
Een hele goede en snelle service. 's Middags besteld en de volgende middag al in huis.

Assortiment
Veel keuze voor de juiste prijs.

Aanbeveling
Echt een van mijn favoriete webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via internet.

Service
Ik ben zeer tevreden met de prijsverlaging van het product in de Opruimkelder. Die prijs kwam ik nergens tegen op internet.

Assortiment
Ik ben blij dat Plasma-Discounter de gewenste laptop nog op voorraad had!

Aanbeveling
Al met al een goede webshop met aantrekkelijke en goede prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John Hendriks 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
op ieder moment van de dag je bestelling kunnen plaatsen!

Service
Binnen 1 dag in huis en je bestelling is goed te volgen,je hoeft er ook niet de hele dag voor thuis te blijven.
Morgens op de hoogte gebracht hoe laat er bezorgd wordt.

Assortiment
Ruime keus , voor ieder wat wils!
Goede scherpe prijsstelling.

Aanbeveling
Prima webwinkel duidelijk en overzichtelijk.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere tekst, beschrijving en toelichting

Assortiment
Ruime keus in alternatieven

Aanbeveling
Een uiterst prettige webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews