Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 20-10-2016 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een duosetje play 1 van Sonos bestellen, maar de aanbieding was verlopen. Na een mailtje naar plasmadiscounter, kreeg ik een vriendelijk mailtje terug dat ik alsnog gebruik kon maken van de aanbieding. De volgende dag kon ik al genieten van mijn aankoop. Super dus.

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Snelle levering
  • Mooie aanbiedingen
  • Snel antwoord na vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madekock 20-10-2016 Via de website gekocht

Sony Bravia

Algemene score

9,0
Gisteren besteld, vandaag reeds in huis! Snel geregeld, prima service.
mooie televisie, scherp beeld en goed geluid, zeer gebruiksvriendelijk!
Tot nu toe zeer aan te nevelen!!

Pluspunten

  • Snelle bezorging
  • Makkelijk te bestellen
  • Gratis bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin ravensbergen 20-10-2016 Via de website gekocht

Tv gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij deze webshop vind je altijd wat je zoekt ruime keuze goede uitleg en altijd de volgende dag geleverd ronduit een top winkel en wil je toch liever even echt kijken kan je altijd in Naarden terecht voor top advies en vriendelijke winkelmedewerkers en dat alles altijd voor de goedkoopste prijs
Met andere woorde de beste winkel die er is qua webshop en winkel

Pluspunten

  • Altijd de goedkoopste prijs
  • Altijd alles op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 20-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Scherpe prijzen, groot aanbod en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De tv die ik uit had gekozen op internet kon ik gelijk reserveren en ik ben hem een half uurtje later al op gaan halen. Vanuit IJburg is het maar een kwartiertje rijden en parkeren kan voor de deur! Ik werd gelijk geholpen en de tv werd voor mij in de auto gezet. Ik vond het een mooie zaak en de medewerkers zeer professioneel! Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • goede website en mogelijkheid om te reserveren
  • locatie!
  • professionele medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaartje Schouten 20-10-2016 Via de website gekocht

Info@adrianahoeve.nl

Algemene score

10,0
Telefonisch vragen neergelegd met betrekking tot de keus. pmdat ik er zelf niet genoeg verstand van heb. Meer dan prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robtje 20-10-2016 Via de website gekocht

scherp* veel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
scherpe prijs voor een scherp beeld.
snel geleverd
makkelijke website om te vinden wat je zoekt !!

Pluspunten

  • snel
  • goede prijs
  • makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johanv 20-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Prima geholpen bij deze firma

Algemene score

9,0
Prima geholpen door de verkoper bij het maken van de keuze. Ik heb op zijn advies een een prima TV gekocht. Bovendien werd de TV netjets in mijn auto geladen.

Pluspunten

  • goede service
  • ruim aanbod

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 20-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Verkopers die weten waar ze over peaten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk te woord gestaan en degelijk advies ontvangen van de verkoper. Qua prijs was deze rit vanuit Haarlem zeker de moeite waard

Pluspunten

  • Kennis
  • prijs

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 20-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Linda

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel waar je heerlijk kunt rondneuzen zonder dat er een verkoper in je nek hijgt. Alle merken en modellen zijn praktisch aanwezig en wat er niet zichtbaar is heeft men vaak wel op voorraad. Het aangekochte hoef je zelf niet, als het te groot, te zwaar of net even te onhandig is, naar je auto te brengen. Dat wordt voor je gedaan. Nog een groot voordeel is dat je thuis op je gemak kunt shoppen en dan je product reserveren. Vriendelijk personeel waar geen moeite teveel voor is om iets uit te zoeken voor je. Regelmatig hebben wij al wat gekocht bij Coronel, ga zo door met jullie service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joël 19-10-2016 Via de website gekocht

Goedkoopste webshop op dit gebied!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke website. Veel sites vergeleken maar plasma-discount bleek veruit de goedkoopste. Ik had de tv om 20.55 besteld en had de tv de volgende dag in huis, prima service dus! Zeker aan te raden deze webshop.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding
  • Gratis verzending

Minpunten

  • Een optie tot persoonlijk advies mis ik nog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rebecca Kalbfleisch 19-10-2016 Via de website gekocht

Goede en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, betaalbare producten, goede en snelle service/verzending en ook in de winkel is het personeel vriendelijk en heeft kennis van zaken. Email contact eveneens netjes en snel. Al met al zeer tevreden over Plasma-discounter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 19-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

mark govers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer prettige service medewerkers hebben kennis van zaken. Vorig jaar een stofzuiger gekocht maar ze zijn gestopt met de verkoop ervan. Probleem? Zeker niet levert u uw oude stofzuigermond maar in en wij zorgen voor vervanging valt onder de garantie.
een 9 gegeven omdat ik vind dat er altijd een uitdaging moet zijn om toch die 10 te halen.
ga zo door, topzaak een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joe777 19-10-2016 Via de website gekocht

Echte aanrader!

Algemene score

10,0
Duidelijk shop! Goede prijzen en een snelle en verzorgde levering! Niets te klagen alles is goed verlopen bij de aanschaf van mijn 65inch samsung TV. Ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Scherpe prijzen!
  • Snelle en goede levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 19-10-2016 Via de website gekocht

Heel veel waarde voor z'n geld

Algemene score

8,0
Plasma-Discounter (wel beetje achterhaalde naam toch?) was de goedkoopste en ik heb niets aan te merken op de levering. Inderdaad uit vooraad. Leuke televisie voor de slaapkamer binnen 16 uur in huis.

Eén gek dingetje in het bestelroces was dat ik tijdens de idealbetaling even weg moest. Toch kreeg ik een order bevestiing. Maar in die bevestiging stond een zinnetje dat al de Idealbetaling nog niet was verricht, ik die bevestiging als niet verzonden mocht beschouwen. Blijkbaar niet makkelijk op te lossen hiaat in Idealkoppeling van de website. Echter door de toelichting geen probleem.

Pluspunten

  • Prijs
  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rene 19-10-2016 In de winkel gekocht
naarden

led

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie winkel goeie uitleg van product denken met je mee en nemen de tijd voor je ben tevreden de winkel uit gegaan met mijn samsung tv en soundbar

Pluspunten

  • service erg goed
  • eerlijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 18-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, ook bij afhalen snel en positief geholpen.
Afhaalpunt vlak bij snelweg en gemakkelijk te bereiken

Pluspunten

  • Service
  • Afhaalpunt goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nicky Beverwijk 18-10-2016 Via de website gekocht

Aankoop led tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik hoorde van een vri nd dat deze winkel snelle en goede levering/producten hadden. Ik zag een top tv voor maar €237 en hij is echt perfect. Ik raad deze webshop zeker aan!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goedkope prijzen voor ontvangen kwaliteit
  • Makkelijk te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Piek 18-10-2016 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop. Veel
Producten, snelle levering. Ook goede
Communicatie aangaande de verzending. Mijn zoon is blij met het scherm voor om op te gamen

Pluspunten

  • Snel
  • Bezorging prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick Hennevanger 17-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Meneer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bereikbaar ,openingstijden zeer aantrekkelijk.
Gebeld of onze aankoop op voorraad was bleek dat er groots is ingekocht en dat ik het zo kon ophalen.
Personeel vriendelijk en binnen 20 min. mijn aankoop tot aan de auto gebracht en weg ermee.
Top winkel!!!

Pluspunten

  • Openingstijden
  • Producten in voorraad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandy ( trotse klant ) 17-10-2016 Via de website gekocht

Echt helemaal op en TOP.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een groot monitor nodig om te gamen. Een 2e hands monitor voor een mooi prijs besteld. Doet goed en netjes snel afgeleverd de volgende dag. Ze doen wat ze zeggen en nog garantie erbij ook. Ga zeker hier bestellen als ik weer iets nodig heb. Een groot pluimpje voor Plasma-discounter 🖒

Pluspunten

  • Thuis shoppen
  • Mooie prijs
  • Voor 21:00 besteld, de volgende dag thuis.

Minpunten

  • Geen een.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lcd tv 16-10-2016 Via de website gekocht

Philips lcd tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben hier tv besteld en alles verliep super en toen was er probleem bij dhl onze verzending was zoek en zou dan pas maandag bezorg worden ipv vrijdag gebeld met klanten serviec en werd goed me gedacht ze hebben nieuwe zending aangemaakt en tv werd zaterdag bezorgd super mee gedacht kon het evt zelf ophalen en werd brandstof vergoed

Pluspunten

  • Ze zijn bereikbaar en denken mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markv 16-10-2016 Via de website gekocht

Top met een griffel ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavond om 19 uur een nieuwe tv besteld. Na heel de week gedubt te hebben de knoop doorgehakt.
Zaterdagochtend om 9 uur bezorgd werkelijken topservice.
Netjes bezorgd en helemaal in orde.

Pluspunten

  • Duidelijke website
  • Snel overzicht op merk en prijs
  • Duidelijke bestelformulieren
  • Goed op hoogte gehouden van voortgang bestelling
  • Snelheid levering

Minpunten

  • N.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 15-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Philips 55pus6401

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor plasma discounter gekozen omdat het een goede aanbieding had en onderweg naar mijn nieuwe woning zit.
In de winkel kon ik het model eerst even goed bezichtigen daarna stond ik met 4 min buiten met de tv in de auto super service.
De tv is van goede kwaliteit zeker voor het geld.

Pluspunten

  • Snelle service
  • Bezichtigen in de shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan Manning 15-10-2016 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en keurige levering. Contact met de klantenservice inzake de levering verliep soepel.
Een aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Zeun 15-10-2016 Via de website gekocht

Samsung UE40J5200AW

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie TV, precies wat wij zochten. Netjes thuis afgeleverd binnen de afgesproken termijn. Mooie aanbieding. Goede advies over wat erbij kan en overige benodigheden die ze bij het bestellen geven.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Speelt USB bestanden af
  • Het smart TV werkt makkelijk en is snel.
  • Super makkelijk te installeren en in te stellen

Minpunten

  • Heeft geen draaivoet
  • Mist een scart-aansluiting.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carine 15-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

snel en goed. Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele goede service. Geweldige oplossing na telefonisch contact aangezien het artikel niet meer op voorraad was. En bij binnenkomst een heerlijk kopje koffie. Mooie showroom. Heb mijn ogen uitgekeken.

Pluspunten

  • klantvriendelijkheid
  • Mooie artikelen
  • Goede service. factuur ook nog via mail.

Minpunten

  • Kan er geen noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markv 15-10-2016 Via de website gekocht

Top met een griffel ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavond om 19 uur een nieuwe tv besteld. Na heel de week gedubt te hebben de knoop doorgehakt.
Zaterdagochtend om 9 uur bezorgd werkelijken topservice.
Netjes bezorgd en helemaal in orde.

Pluspunten

  • Duidelijke website
  • Snel overzicht op merk en prijs
  • Duidelijke bestelformulieren
  • Goed op hoogte gehouden van voortgang bestelling
  • Snelheid levering

Minpunten

  • N.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ieke ten Bokkel Huinink 15-10-2016 Via de website gekocht

voortreffelijk!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de tweede keer een tv besteld bij Plasma-discounter. De eerste keer al zeer tevreden. Dit was ongeveer 7 jaar geleden. Nu moest ik weer een tv hebben en ben gelijk naar deze site gegaan. Top!! Binnen mijn wensen 1 gevonden en besteld. Gister. En vandaag in huis! Keurige service dus!

Pluspunten

  • klantvriendelijke site
  • snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cynthia Duijn 15-10-2016 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwaliteit en kwantiteit!! Meer hoef ik niet te zeggen alleen om 100 karakters te beschrijven. Ook voor lage budget perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 15-10-2016 Via de website gekocht

Just-racks tv meubel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben op 12 oktober via deze duidelijke website een just-racks tv meubel aangeschaft dat de volgende ochtend al werd afgeleverd. Alles zag er perfekt uit en liep dus zoals beloofd.

Pluspunten

  • duidelijke website
  • ze doen wat ze beloven

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 15-10-2016 Via de website gekocht

Snelle.bezorging

Algemene score

8,0
De bezorging was goed en snel.
Is netjes afgeleverd.
Alleen zou ik een track and trace code krijgen. Maar die heb ik niet ontvangen.

Pluspunten

  • Snel geleverd

Minpunten

  • Geen track and trace code

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Adrie 15-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Plasma discounter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekomen voor een Lg 4k serie 6 televisie maar door goede voorlichting en rustig genomen tijd weggegaan met een serie 8 LG 4k televisie. Plasmadiscount neem tijd voor je en is geen neurotische winkel

Pluspunten

  • Goede voorlichting
  • Gee dwang om te verkopen
  • Goede sfeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 15-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Aankoop led tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie duidelijke overzichtelijke website.
TV in de winkel in Naarden gekocht.
De winkel is mooi en overzichtelijk, personeel is vriendelijk en kundig.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Vriendelijk personeel
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Christiaan 15-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Sonos 5.1 set

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg over het systeem, vriendelijk personeel, alles op voorraad.
En niet onbelangrijk je betaald niet teveel! En service is top!

Pluspunten

  • Duidelijke uitleg
  • Service
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

simone 15-10-2016 Via de website gekocht

lekker handig

Algemene score

8,0
De site is erg overzichtelijk, de bestelling verliep soepel en de levertijd is snel. Ik kom hier zeker terug

Pluspunten

  • snel
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel 15-10-2016 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb net voor de 3e keer een TV bij jullie gekocht en loopt steeds perfect. Kijk ook wel bij anderen maar jullie hebben het grootste aanbod, zijn erg secuur met leveren en hulp. Kan geen minpunten bedenken dus van daar de 10.

Pluspunten

  • perfecte leveringen
  • groot aanbod
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ramon liefhebber 15-10-2016 In de winkel gekocht
naarden

erg tevreden

Algemene score

9,0
goed geholpen door de verkopers.
overzichtelijke winkel waar je alles goed kan zien.
goede uit leg mijn vragen werden meer dan goed beantwoord en na het kopen van mijn tv hebben ze deze netjes in de auto gezet.

kort om een aanrader om daar een kijkje te nemen.

Pluspunten

  • goede service
  • goedkoop
  • je heb de tijd om het produkd uit te proberen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

David van Dorst 14-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Beste kwaliteit voor super prijzen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, hulp met het inladen van m'n nieuwe tv. Zeker een aanrader voor het kiezen van een tv/koffiezetapparaat! 10/10

Pluspunten

  • Service
  • Professionaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 14-10-2016 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na 10 dagen tevergeefs wachten op een smart tv via een andere winkel ben ik bij Plasma discounter terecht gekomen.

Eerst gebeld met wat vragen waarbij ik prima te woord ben gestaan. Besteld via de webshop en de volgende dag in huis.

Product helemaal in orde. Ben tevreden!

Pluspunten

  • Product daadwerkelijk op voorraad
  • Goede klantenservice
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan E.W. Hooghart 14-10-2016 Via de website gekocht

Internet aankoop bij PLASMA DISCOUTER.NL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop, duidelijk en overzichtelijk.
Goede uitleg bv. de video clip voor de aankoop van een TV.
Binnenkort moet in een nieuwe TV aanschaffen voor de woonkamer dan wordt deze gekocht bij PLASMA DISC...NL!
Het uitzoeken van bv. een TV is gewoon kinderspel, je krijgt het idee dat er met je mee en goed over na is gedacht, toppy!!!

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda Reggers 14-10-2016 Via de website gekocht

Miranda Reggers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben toevallig bij julie terecht gekomen door beslist.nl. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en over de informatie op de site. Klanten worden goed op de hoogte gehouden over de bestelde artikelen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Duidelijke site

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rutger 14-10-2016 Via de website gekocht

Snel, duidelijk en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goed overzicht van de producten en scherpe prijzen. Daarnaast af en toe leuke deals en mooie kortingen. De levering was snel en het is erg prettig dat je zelf kan aangeven wanneer je je product bezorgd wil hebben (ondanks dat ik zelf de fout had gemaakt om de verkeerde datum in te vullen).

Klantenservice is snel en vriendelijk (via de mail).

Kortom een aanrader, het enige verbeterpunt zou kunnen zijn om ook nog het dagdeel van de bezorging aan te kunnen geven, met name een avondlevering (misschien tegen een meerprijs) zou een uitkomst zijn.

Pluspunten

  • Scherpe prijzen
  • Snel
  • Leverdatum zelf kiezen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michelle 13-10-2016 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De gehele ervaring bij de PlasmaDiscounter was fijn. Ik heb 's avonds nog vrij laat kunnen bestellen en het toch gewoon de volgende dag mogen ontvangen. De TV's zijn een stuk goedkoper dan op andere websites en in combinatie met de snelle levertijden was dit een reden voor mij om hier te bestellen, gelukkig geheel terecht. Enig nadeel vond ik dat de website direct een pakket wilde aansmeren. Die feature mag er van mij uit, verder helemaal tevreden.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Zelfs bij late order volgende dag nog in huis
  • Track en Trace
  • Overzichtelijke levering
  • Goedkoop

Minpunten

  • De website wil gelijk pakketten aanbieden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

A. Riphagen / Scheers 13-10-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Riphagen / Scheers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goed geholpen, ondanks drukte toch informatie op internet opzoeken. Vriendelijk en geduldig personeel.

Pluspunten

  • Tijd voor de kopers
  • Vriendelijk

Minpunten

  • Assortiment.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Iman 13-10-2016 Via de website gekocht

Blij verrast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een nieuw tv toestel. Nadat we wisten wat we wilde hebben, gingen wij op zoek naar beste deal. Hierdoor kwam ik terecht bij plasma-discounter. Omdat wij er niet eerder van hadden gehoord gingen wij eerst revieuws opzoeken. Deze waren allen stuk voor stuk goed en dat samen met de mooie scherpe prijs deed ons beslissen om te gaan bestellen. Ze maakte hun belofte waar. Om 17:30 uur besteld de volgende dag om 15:00 uur in huis. Toen ik de naam van de bekende tweeling in de nota zag staan, wisten we dat het wel goed moest zijn. Dank voor de goede service.

Pluspunten

  • Scherp geprijsd
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk en Agnes Hofstede 13-10-2016 Via de website gekocht

Samsung tv 32 inch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
5 jaar geleden al een tv gekocht, super service, superkwaliteit, in de vestiging in Naarden. Daarom nu een tv voor de slaapkamer gekocht, deze keer in de webshop. Wederom een supersnelle levering, het raceverleden is goed merkbaar hihi, goede service en goede kwaliteit apparatuur. Zowel de winkel als de webshop zijn een aanrader, je wordt bij beide goed en snel geholpen. Scherp geprijst ook!

Pluspunten

  • Duidelijke status update
  • Snelle levering
  • Ruime keuze
  • Scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JVDG 13-10-2016 Via de website gekocht

Aankoop Hirscheman onderdelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een probleem met de levering, waarvan achteraf niet duidelijk was wat wie er in gebreken is gebleven werd na een mail de zaak snel en deskundig opgelost. Dus wat mij betreft is deze webwinkel o.k.

Pluspunten

  • Snel en kundig probleem opgelost
  • Vriendelijk en begripvol in woord en geschrift

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnold 13-10-2016 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service. Goede informatievoorziening.
Goede prijs bij demo toestel. Al met al zeer tevreden...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevredenklant 13-10-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden met de weekendaktie led tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We wisten welke led tv we wilde hebben. Plasmadiscounter had toevallig deze tv in de weekendactie! Scheelde 110 euro! Superactie, heel blij mee. Tv besteld op zondag. Dinsdag netjes geleverd. Enige nadeel DHL komt tussen 08.00-18.00 uur. Hele dag thuis blijven dus!!
TV is top.

Pluspunten

  • leuke acties!

Minpunten

  • DHLlevering tussen 8-18u

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tanja 12-10-2016 Via de website gekocht

Snelle.bezorging

Algemene score

8,0
De bezorging was goed en snel.
Is netjes afgeleverd.
Alleen zou ik een track and trace code krijgen. Maar die heb ik niet ontvangen.

Pluspunten

  • Snel geleverd

Minpunten

  • Geen track and trace code

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews