Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Raymond 30-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Perfect geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar nieuwe TV met sounbar. Na zeer deskundig advies tot mooie combinatie gekomen. Daar niet alles in de auto paste heeft men de volgende dag alles keurig bezorgd zonder verdere kosten. Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duson 30-11-2016 Via de website gekocht

Geweldig!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne webshop om TV's en uiteraard ook andere dingen aan te schaffen.
Ik zocht een TV die precies in een kast zou passen, en door de specificaties ben ik goed geholpen!
Super webshop gewoon!

Pluspunten

  • Specificaties waren top
  • Beschrijving super
  • Achteraf betalen
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rogier 30-11-2016 Via de website gekocht

Goed, snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een mainstream LED TV. Via vergelijkingssites is mijn keuze gevallen om de Samsung EU40J6420. Bij het googlen op dit type nummer kwam ik er achter dat bij PlasmaDiscount deze TV net dit weekend in de aanboeding was. Meteen toegehapt en besteld. Bestelproces was makkelijk en binnen twee werkdagen werd de TV keurig bezorgd door DHL.

Pluspunten

  • Goed aanbod
  • Leuke aanbiedingen
  • Persoonlijke review filmpjes

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loekie 29-11-2016 Via de website gekocht

Loekie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede omschrijving van de producten
eenvoudig bestellen en betalen
simpel en goed via de website
ik heb er weinig moeite mee gehad

Pluspunten

  • snel
  • duidelijk

Minpunten

  • geen invloed op de aflevertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Barry 29-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Prettige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor plasma discounter gekozen vanwege de prijs. En de televisie hadden ze ook staan. En vooraf kon ik hem reserveren. Rij je niet voor niks!!!

Pluspunten

  • Goede website
  • Reservering mogelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 29-11-2016 Via de website gekocht

Prima tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met heel veel keuze en duidelijke omschrijving!.
Zeker een aanrader. Goede prijs en kwaliteit. Alles netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd.

Pluspunten

  • Prijs
  • Bezorging
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 29-11-2016 Via de website gekocht

snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen via plasma discounter gaat echt super eenvoudig en snel. En de volgende dag staat de bezorger al met je nieuwe TV op de stoep. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K &G 29-11-2016 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Tv besteld online deze kwam inderdaad via de post nl bezorgservice thuis geleverd in een kapotte doos.. bij openmaken bleek er een behoorlijke barst op de tv te zitten .. direct contact gezicht met de klantenservice.. deze informeerde ons om foto's te maken en per mail op te sturen
. Via de mail geen respons zelf weer contact opgenomen.. wij zouden een nieuwe tv ontvangen en de kapotte tv zou weer retour genomen worden
Volgende dag kwam inderdaad de post nl alleen zonder nieuwe tv de kapotte tv werd wel terug genomen. Wederom contact opgenomen met de klantenservice de tv zou via ander postorder bedrijf geleverd worden tussen 14 en 18 u.. ah fijn gehele dag thuis gebleven tot heden toe geen tv ontvangen na 18 u ook niemand te bereiken.. kortom zeer slechte service en 2 dagen kwijt aan wachten op een tv die nog moet komen ... wij zijn erg teleurgesteld in deze gang van zaken ..

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Kees 29-11-2016 Via de website gekocht

Een klantgerichte webshop!

Algemene score

10,0
Een meer dan geweldige webshop. Snel en correcte levering. Een duidelijke en fraaie website die uitnodigt om echt te shoppen. Kortom aanbevelingswaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel van Hoof 29-11-2016 Via de website gekocht

Supersnel en goed...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'avonds om 19:00 uur een tv besteld en zeer snelle levering de dag erop om 11 uur. En e 699 voor een 55 inch 4k tv is natuurlijk geen geld. Goeie shop!

Pluspunten

  • snelheid
  • lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Francisca 29-11-2016 Via de website gekocht

Supersnel een nieuwe tv, voor weinig geld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag online een tv gekocht. Na betaling gelijk een mail ontvangen en het bericht wanneer DHL de tv zou bezorgen. Vandaag keurig ontvangen en inmiddels hangt hij ook al aan de muur. Dezelfde tv was elders duurder, wij zijn dus zeer tevreden.

Pluspunten

  • lage prijs
  • snelle levering
  • overzichtelijke site
  • geen bezorgkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Varkevisser 29-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Nieuw huis dus ook een nieuwe TV!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De tv waar ik mijn oog op had kon ik niet bestellen in de webshop vanwege een storing op de website. Vervolgens besloten om hem de volgende dag op te halen. Even naar de winkel gebeld, gereserveerd zonder moeite en na 5min binnen te zijn met tv weer buiten. TV is netjes ingeladen door vriendelijk personeel. Kortom super en snel!

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteits verhouding
  • Snelle vriendelijke service

Minpunten

  • Website deed het niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Casper 29-11-2016 Via de website gekocht

Sneller kan niet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed onderhouden overzichtelijke website en daardoor dus snel een keuze kunnen maken. Binnen 24 uur geleverd en alle verwachtingen waar gemaakt. Hier kunnen veel webshops nog wat van leren!

Pluspunten

  • Fijne overzichtelijke website
  • Snelle service en levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spetter 29-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een fijne winkel. Goed geholpen met mijn keuze. Ook laatst een koffiezetapparaat ter reparatie aangeboden en werd snel opgelost.

Pluspunten

  • Goede service
  • Nemen de tijd om uitleg te geven
  • Erg makkelijk fysiek bereikbaar
  • In de winkel goede presentatie van de producten
  • Goed geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 29-11-2016 Via de website gekocht

Vlekkeloze transactie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 TV`s besteld voor de laagste prijs op het internet. Bezorging volgende dag (zaterdag) door DHL. Top!
Site is duidelijk en voorraad indicatie klopt.

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Snelle bezorging

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 29-11-2016 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product besteld en alles ging verder zoals beschreven, product op tijd geleverd. Nog contact gehad met de klantenservice omdat ik iets fout had gedaan bij de bestelling, werd gelijk geholpen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede klantenservice
  • Overzichtelijke webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor Boelhouwer 29-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Een nieuwe grote TV voor een kleine prijs!

Algemene score

9,0
De site Plasma Discounter was mij bekend (van horen zeggen) en omdat ik geen voorstander ben van de grote warenhuizen wilde ik het hier eens proberen (ik ben toch niet gek).
Ik verbaasde mij over de prijzen, deze zijn echt zeer aantrekkelijk. Ook de site is erg duidelijk.
Bij toeval liep ik tegen een weekendaanbieding op waar een 55 inch led tv werd aangeboden. Na reservering heb ik deze de dag daarop zelf opgehaald. Ik ben nl niet zo van het online bestellen. Ik werd zeer goed geholpen door een medewerken die weet waar hij het over heeft.
En waar maak je nog mee dat winkelpersoneel je aanbied om de tv even in je auto te schuiven? Ik kom hier zeker terug!

Pluspunten

  • Fijne site0.
  • Kundig personeel
  • Goede prijzen

Minpunten

  • kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luca 29-11-2016 Via de website gekocht

Super winkel

Algemene score

10,0
Onlangs een tv gekocht , Samsung UE40J6240 een goede actie 200 euro korting, snelle levering en een duidelijke review over het product. Ook kan het product getrack en traced worden en is de levering gratis wat wil je nog meer !

Pluspunten

  • Duidelijk review
  • Snelle leverinG
  • Goed deals

Minpunten

  • Tijdstip van levering kan niet worden geselecteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marga 29-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk tv gereserveerd, bij ophalen goed advies gehad en toch voor een andere gegaan die beter bij mijn wensen aansluiten. Wij komen zeker nog een keertje terug. Fijn!

Pluspunten

  • Goed advies
  • Niet de goedkoopste, maar scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xanne 29-11-2016 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een tv besteld. Na de bestelling gelijk een mail voor de factuur en om dhl te volgen. Vandaag komt die binnen en zondag besteld!

Pluspunten

  • Snelle service
  • Duidelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Schipper 28-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

prima geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site heb ik niet gebruikt, want er gaat niets boven persoonlijke bediening. en die krijg je in de winkel in Naarden - echt TOP hoe M. ons wegwijs maakte in de wereld van SONOS en HEOS. Zelfs op zaterdagmorgen toen het toch al aardig druk begon te worden.

Pluspunten

  • zeer goede informatie
  • overzichtelijke presentatie van de produkten
  • snelle bediening, ook vanuit het magazijn.
  • goede bereikbaareheid per auto

Minpunten

  • saai industrieterrein,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 28-11-2016 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop een monitor uit de opruimkelder gekocht, goede en snelle service, overzichtelijke site en snel ontvangen.

Pluspunten

  • Service
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eline 28-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Philips 43PUS6101

Algemene score

2,0
Binnen 2 weken de TV kapot, wij hebben toen direct Plasma discounter gemaild. Kregen een een standaardmail terug dat zij ons geen nieuwe Tv meer konden geven omdat het buiten de 7 dagen viel, gek dat het wettelijk retourrecht 14 dagen is en niet 7 dagen.

De Tv moet worden gemaakt bij Philips zelf. Er werd gezegd dat Philips de Tv bij ons kwam ophalen, nou niet dus wat het is een 43 inch en geen 44 inch. Zorg ervoor dat de informatie die jullie geven ook correct is.

Ondertussen zijn wij de Tv al 4 weken kwijt, kortom de Tv langer kwijt dan dat we er gebruik van hebben kunnen maken.

Kortom service hoef je hier niet te verwachten. De BCC wou ons daarin tegen wel heel graag helpen, zij hebben dit dan ook netjes gedaan.

Pluspunten

  • snelle reactie

Minpunten

  • Service
  • Informatie

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Create2Fit Naarden 29-11-2016

Geachte mevrouw,

Nogmaals zeer vervelend om te moeten vernemen dat uw Philips na een korte periode defect is geraakt.
Binnen de 7 dagen is het voor ons mogelijk om het scherm direct om te ruilen voor een nieuw exemplaar (indien de originele verpakking aanwezig is) De originele verpakking is belangrijk omdat het serienummer op de verpakking overeen moet komen met het nummer dat op de achterzijde van uw televisie. Na de 7 dagen gaat de garantieperiode in, u heeft twee jaar kosteloos garantie/service op dit toestel, helaas geen aan huis service dit is enkel vanaf de 44 inch zoals Philips inderdaad heeft aangegeven.

Graag zouden wij alsnog willen kijken of er toch een andere en/of oplossing mogelijk is, helaas kan ik uw gegevens niet terug vinden onder uw naam. Wij ontvangen graag van u het ordernummer dat begint met LCD-........., u kunt dit via de e-mail sturen met ref: review Kieskeurig.

In afwachting op uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Plasmadiscounter.

Reageer

Otti 28-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Prima geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren een nieuwe televisie gekocht bij de plasma-discounter. Fijn geholpen. Ze nemen de tijd voor je een leggen alles geduldig uit. Fijn dat de aankopen tot in de auto worden afgeleverd!

Pluspunten

  • Deskundigheid personeel
  • Parkeerruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn 28-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Super service

Algemene score

10,0
Goed en gedegen advies met uitermate vriendelijke hulp. Ik werd snel geholpen en kreeg het gewenste advies voor wat ik nodig had. Een niet gecompliceerde TV voor mijn 82 jarige moeder. De HDTV was op voorraad en werd meteen netjes naar mijn auto gedragen.

Pluspunten

  • Voorraad
  • Bereikbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ygo 28-11-2016 Via de website gekocht

Tv panasonic

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering! Misschien iets te snel zelfs. Ik had een ander leverdatum opgegeven. Helaas werd de tv al geleverd op de dag dat het niet uit kwam. En de oude eigenaar van mijn huidige woning er nog in zat. Hij had dus ook getekend voor mijn pakket.

Verder was de klantenservice prima. Zij boden aan om het pakket weer op te halen en een andere dag te leveren. Dit was gelukkig uiteindelijk niet nodig.

Alles was stevig verpakt en niet beschadigd.

Pluspunten

  • Goede klantenservice
  • Indien men dat wenst kunnen zij snel leveren.

Minpunten

  • Niet op de juiste dag afgeleverd.
  • Niet door mij persoonlijk getekend voor ontvangst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NS 28-11-2016 Via de website gekocht

Een top juweel van een televisie voor de laagste prijs

Algemene score

9,0
Deze webshop is de moeite waard om te shoppen.

De beste prijs,deskundigheid,geen kleine lettertjes,maar gewoon helder.

Supersnel geleverd.

Ik bestel hier vaker,weet ik nu al.

Pluspunten

  • De beste prijs
  • Duidelijkheid
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koudijs 28-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Aankoop philps led tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel, kopje koffie gekregen.
Fijn dat er iemand meeloopt naar de auto.
Ruime voorraad, prettige verkoopmedewerker.

Pluspunten

  • Prettig en snel geholpen
  • Ruime voorraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hermans 28-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Hermans

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen bij de aankoop van een nieuwe TV. De prijs was gunstig en de sfeer was goed bij Plasma discounter.

Pluspunten

  • Professionaliteit
  • Prijs kwaliteit
  • Geduldige uitleg

Minpunten

  • drukte in de winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Evie Logaroudis 28-11-2016 Via de website gekocht

Evie Logaroudis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle adequate levering, scherpe prijs, overzichtelijke website.
'S middags voor 15:00 uur Samsung smart tv besteld en de volgende dag om 12:00 uur in huis!
Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job te Pas 28-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Prachtige winkelsite

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen heb ik door 2 demo-artikelen. De site is een soort winkel waar bijna rond loopt. Alles functioneert naar wens, behalve het goed bijhouden van de lijst van demo-artikelen. Er waren -zo bleek achteraf in de fysieke winkel- dat er meer demoartikelen waren dan in de site aangegeven.

Pluspunten

  • indeling website
  • variatie artikelen

Minpunten

  • lijst demo-artikelen incompleet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

GMJ Berkhout 27-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

op alle punten goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig advies maakt het verschil. Mooi assortiment en snelle service. Winkel is goed bereikbaar. Toegevoegde waarde door combinatie van website en winkel.

Pluspunten

  • combinatie website en winkel
  • deskundig personeel
  • mooi assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob Steetskamp 27-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Beste Koop Samsung TV

Algemene score

10,0
Tom was tijdens Black Friday €50 goedkoper met dezelfde TV dan MediaMarkt! Meteen telefonisch gereserveerd. Zaterdag opgehaald, en ondanks grote drukte in de winkel werd na betaling binnen 10 minuten de TV door een medewerker in mijn auto geladen. Grote klasse!

Pluspunten

  • Beste prijs
  • Snelle en accurate service

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

f.lokhorst 27-11-2016 In de winkel gekocht
naarden

prima tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie tv. Goed beeld en geluid. Veel extra functies.
Service in de winkel erg prettig. Goed advies.

Pluspunten

  • goede service
  • snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco Koper 27-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Snel en Vakkundig

Algemene score

8,0
Vrijdag de reservering gedaan na een goede voorbereiding. Toestel had ik via andere kanalen ook kunnen kopen gekozen voor Plasmadiscounter op basis van eerste indruk, volledige informatie en bij het bezoek in de winkel nog netjes geholpen met het onderbouwen van m'n keuze. Toestel komt snel van het magazijn waarna je tot in de auto geholpen wordt met het inladen. Geen pusherige vragen tot het schrijven van meer ordesregels, gewoon netjes melden wat de opties zijn en of ik alles heb.

Pluspunten: Goede service; Niet opdringerig
Minpunten: Veel keuze in de winkel, verwarrend

Pluspunten

  • Service en support
  • Niet opdringerig

Minpunten

  • Groot assortiment, verwarrend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kilian 27-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Beoordeling winkel in naarden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn erheen gegaan vanwege de aanwezigheid van een showroom waar meerdere tv's en geluidsinstallaties aanwezig zijn. En dus ook de mogelijkheid tot advies, dit is ons zeer goed bevallen!

Pluspunten

  • Veel modellen te bekijken/beluisteren
  • Advies door de verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Hoenderdaal 27-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Philips 55PUS6501 Friday actie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Black Friday actie! Beste prijs op internet duidelijke website, goed en snel geholpen in de shop. Verkoper xxxx kon inhoudelijk advies gegeven over de diverse televisies en mogelijkheden.

Pluspunten

  • Website
  • Snel geholpen in de shop.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 27-11-2016 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb van horen zeggen dat het een goeie winkel
Dus de daad bij het wordt gevoegd en op 26 -11 een tv gereserveerd,en gekocht ,scherpe prijs,en SUPER vriendelijke gekwalificeerde medewerkers,weten waar ze over praten ,werdt nog keurig netjes in de auto gezet ook,
Dus Tom ga zo door(ja niet met die vervelende reclame,s hoor)
M v g

Pluspunten

  • ALLEEN MAAR PLUS PUNTEN

Minpunten

  • Zou er GEEN enkele weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wybe 27-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Wybe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ooit eerder de eerste LG LED televisie al bij jullie gekocht, en met die ervaring wederom naar Naarden gegaan.
Binnen 30 minuten waren we klaar, we kwamen binnen voor een Ultra HD TV van LG en ging weg met een LG UH850V met LG Soundbar.
De verkoper, met meetlint! waar we om vroegen i.v.m beperkte ruimte voor de TV, had alle tijd voor ons, en heeft ons zeer goed en deskundig geholpen..!
De set hebben we meteen aangesloten en voldoet aan al onze wensen!

Pluspunten

  • Deskundigheid
  • Geduld en goed luisteren verkoper
  • Ook lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 27-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vind de shop super. Met zeer vriendelijk en zeer behulpzaam personeel, die alle tijd die je nodig hebt krijgt. Ze weten waar ze het over hebben. Ga vooral zo door....

Pluspunten

  • Geweldig personeel
  • Mooie overzichtige winkel

Minpunten

  • Dat er wel eens iets is uitverkocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phil 27-11-2016 Via de website gekocht

Blackfriday

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima assortiment en dito prijs. Zeer snelle levering. Basis voor elke onlineshop. Weet nog niets van de klachtenafhandeling omdat die er nog niet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Schoenmakers 26-11-2016 Via de website gekocht

Nu al aan het genieten van de weekendknaller

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele overzichtelijke site, heel handig dat meteen de bijpassende accessoires erbij staan bij het product om deze mee te bestellen indien gewenst en natuurlijk de zeer snelle levering, de tv is hier perfect aangekomen. We bestellen veel via internet en dit was een zeer goede ervaring, kunnen andere winkels een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

  • snelle levering
  • overzichtelijke site
  • handig de juiste accessoires
  • scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 26-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Expertise

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom bij de Plasma-discounter een tv kopen. Er zijn goed geinformeerde mensen aanwezig ,die goed en duidelijk vertellen over de verschillen tussen de apparaten. De voor en nadelen goed belichten , en daarom je zelf een makkelijke keuze kan maken.kortom een Fijne winkel om uw apparatuur te kopen 👌🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent Aarts 26-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Via deskundige chat naar succesvolle installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer deskundig in de chat te woord gestaan om de punten op de i te zetten zodat het afhalen ook plezierig en vlot verliep. Service tot aan de auto ipv zelf de verpakkingen in volume en gewicht te moeten dragen.

Pluspunten

  • Deskundig
  • Focus op klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Buitink 26-11-2016 In de winkel gekocht
Naardenvesting

Prima correct personeel , Emanuel geholpen

Algemene score

9,0
Alles ging prima dit hebben we via mijn zoon gehoord , hebben eerst op internet gekeken , geweldige mensen en snel geholpen , ja ik zou dit ook door geven aan vrienden en fam

Pluspunten

  • Correct
  • Snel

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jengel 26-11-2016 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

10,0
Goedkoper dan andere aanbieders, website overzichtelijk, snelle service voor 22.00 uur besteld volgende dag vroeg in demiddag bezorgd.
In de winkel klantvriendelijk personeel.
Geen vraag is teveel, tijd maken voor de klant, toppie!!!

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Snelle service

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthew 26-11-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Medewerkers met kennis. Snelle service. Geen klachten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerkers hebben meer dan voldoende kennis over de producten die zij verkopen. Ik ben te spreken over de snelle service welke ik heb mogen ontvangen. De medewerker die mij geholpen heeft, heeft goed out-of-the-box gedacht waardoor ik direct een ander product heb aangeschaft die ik achteraf toch nodig zou hebben. Ik heb geen klachten!

Pluspunten

  • Service
  • Kennis
  • Klantvriendelijkheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. De Wilde 26-11-2016 Via de website gekocht

R de Wilde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de site een televisie op black friday uitgezocht. Ongelooflijk dat je deze dan de volgende dag al on hui's hebt. Even installeren en dan op jd gemak kijken. Een fantastisch beeld. Ik ben zeer tevreden over de televisie, de wijze waarop de verzending wordt begeleid en uiteindelijk de aflevering thuis.

Pluspunten

  • Gmakkelijk diverse toestellen te vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 26-11-2016 Via de website gekocht

Marcel Gelderblom

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wereldshop. Een lekker overzichtelijke webshop met strakke prijzen. Service onberispelijk en snel! En niet te vergeten de juiste selectie aan kwaliteitsspullen, ik shop er graag!

Pluspunten

  • Complete shop
  • Lage prijzen
  • Superservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD Veenstra 26-11-2016 Via de website gekocht

Super shop!

Algemene score

10,0
2e keer dat ik hier een tv bestel en weer super tevreden.
Site is overzichtelijk, top 10 met best verkocht modellen, reviews van tv's van hun zelf en van mensen.
De prijzen zijn ook erg scherp en ze doen ook mee met black friday waardoor ik mijn nieuwe tv erg scherp kon kopen goedkoper dan bij wie dan ook!
Ik koop nergens anders meer een tv super tevreden :D

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Contact via telefoon en mail is goed en snel
  • Overzichtelijke en informatieve website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews