Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jay 17-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Aankoop nieuwe smart tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede recensies op internet en duidelijk omschreven producten in de webshop.
Ruime voorraad en zeer goede uitleg .

Pluspunten

  • Assortiment
  • Uitleg
  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mees molenaar 17-12-2016 Via de website gekocht

Supermarktmanager

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super klantvriendelijk en kennis van zaken op een prettig manier geholpen, zeer aan te bevelen. Ook de keuze en de bereikbaarheid is erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 17-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

normandie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige shop,voor iedereen is er wel een televisie te vinden,zeer vriendelijk personeel,,in mijn geval een verkoper die met mij mee dacht en mij zeer goed adviseerde.
Ik zal ook iedereen aanraden een bezoek aan Plasmadiscounter te brengen als men overweegt een nieuwe televisie te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward 17-12-2016 Via de website gekocht

samsung smart TV 55"

Algemene score

9,0
Veel keuze en ook goedkope artikelen bij de plasma discounter.nl
Betrouwbaar.
Komen na wat ze beloven.
Super snelle levering.
Goed en toch goedkoop.

In één woord geweldig.

Pluspunten

  • snelle levering
  • veel keuze
  • goedkoop
  • betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwadviesburo Theunisse Hoorn 17-12-2016 Via de website gekocht

dashcam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik behoor reeds tot de 60 plussers en verdiepte mij in het product Dashcam .Op deze site vond ik wat ik zocht alles was duidelijk en overzichtelijk en wat mij heel erg verraste dat het product met twee dagen bezorgt werd terwijl de site meldde 3 tot 7 dagen TOP mensen

Pluspunten

  • goede site
  • overzichtelijk
  • goede uitleg
  • snelle bezorging

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Buckie62 17-12-2016

Sonos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en scherpste prijs. Ondanks het feit dat Sonos er om bekend staat dat er niet met de prijs gestunt wordt, waren de boxen hier nog enkele tientjes goedkoper dan op de originele site van Sonos.ñ

Minpunten

  • Graag voortaan neutrale verpakking eromheen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Booguy 16-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Meedenkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantenservice super vriendelijk, flexibel en meedenkend.
Oplossingsgericht en direct kontakt met de klant.
Roos is een kanjer.

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Oplossingsgericht
  • Meedenkers
  • Snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 16-12-2016 Via de website gekocht

Beste prijs/kwaliteit van NL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste keus en voor de beste merken! Levering op de volgende werkdag of een dag naar keuze. Aflevering en service zeer goed. Dank voor deze prachtige LG 4K tv.

Pluspunten

  • Service
  • Snelle levering
  • Prijs/kwaliteit
  • Ruime keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 16-12-2016 Via de website gekocht

Aanschaf LG 55UH615V

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb eergisteren een uhd tv aangeschaft bij plasma-discounter wat een top apparaat alles werkt spatzuiver beeld en fijn geprijsd
Mijn bestelling was met een dag geleverd en de service vind ik duidelijk en super te noemen
Ik zal zeker vaker bestellen bij deze webwinkel

Pluspunten

  • Snelle service
  • Duidelijk uitleg bij artikelen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Service kwaliteit die je echt verblijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed gemotiveerd personeel met hele goede vakkennis een goede voorraad en goede parkeergelegenheid

Pluspunten

  • Voorraad
  • Goed gemotiveerd personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amrish 16-12-2016 Via de website gekocht

Een Topper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben bij veel winkels geweest, dus ook bij de bekende concerns. Uiteindelijk ben ik na zoeken terechtgekomen op de site van Plasma Discounter! Ik hoorde alleen maar goede verhalen, dus heb ik daar mijn TV aangeschaft. De andere winkels hadden het bijv. niet meer op voorraad. Gemiste kans voor hun dus. Ook was Plasma Discounter 10 euro goedkoper...nou dat laat ik niet liggen!
Ik ben zeer tevreden! Goede shop, producten zijn voldoende op voorraad en volgende dag heb je het al in huis! Klantenservice hebben ze goed op orde, je wordt goed geholpen mocht je tegen iets aanlopen, ook zit je goed qua garantie! Alleen maar lovende woorden!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gemak
  • Achteraf betalen
  • Garantie
  • Assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 16-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop goede medewerkers en snel geholpen. Zelfs mee de auto in sjouwen.
Alles op voorraad gelukkig

Pluspunten

  • Prijs
  • Voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riccardo 16-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Top aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe TV en uiteindelijk weer terug gegaan naar Plasma-Discounter. Hier drie jaar geleden ook keurig geholpen en was opnieuw de goedkoopste. Mooie winkel, keurige medewerkers en super prijs!

Pluspunten

  • Medewerkers
  • Advies
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sabrine 16-12-2016 Via de website gekocht

Super snel makkelijk en simpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijk website met een makkelijke vergelijking tool. snel bestellen en snelle levering! Met veel gemak het juiste product dus in huis.

Pluspunten

  • duidelijke site
  • goed vergelijken
  • snelle levering
  • gratis bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosschenaar 15-12-2016 Via de website gekocht

Samsung smart tv gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op maandag online Samsung smart tv gekocht, vooraf nog contact gehad met klantenservice ivm levering. Wilden zeker weten of belofte waargemaakt kon worden "voor 21:00 uur besteld, volgende dag geleverd" en de belofte werd keurig waargemaakt, dinsdag omstreeks 17:00 uur ontving ik mijn tv. Heel eenvoudig installatieprogramma perfecte tv voor perfecte prijs. Ben heel tevreden. Webshop zeer klantvriendelijk, overzichtelijk en makkelijk met iDEAL betalen. Enigste min-puntje was bezorger heeft niet gevraagd of ik wilden tekenen voor ontvangst, vindt ik een beetje vreemd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Diana 15-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Top geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is erg overzichtelijk
De mensen zijn heel klantvriendelijk en nemen alle tijd voor je
Vandaag een portable dvd speler gekocht voor in de auto voor een hele scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van essen woninginrichting 15-12-2016 Via de website gekocht

Van essen

Algemene score

10,0
Lekkere winkel goed personeel en snel
Mooie producten voor een hele goede prijs kwaliteit en erg behulpzaam

Pluspunten

  • Word goed geholpen
  • En snel

Minpunten

  • Geen
  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Olav 15-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Samsung

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website. Toch even langs de winkel gegaan. Direct tv meegekregen. Cool zo'n kromme tv! Medewerker wist er veel vanaf.

Pluspunten

  • Website
  • Hulp medewerker

Minpunten

  • andere ci module nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 15-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Super snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn Samsung tv besteld
Ik ben hem gaan ophalen en stond klaar binnen enkele minuten had ik hem al
En een baliemedewerker heeft hem naar mijn bus gedragen en er in gezet
Super bedankt en ik ben super te vreden

Pluspunten

  • Snel geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten Sturm Dealer Import Service 15-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Dealer Import Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer kundig advies icm een scherpe prijs!
We hebben daar al vaker spullen gekocht altijd goed ook als er iets is wordt het direct geregeld!
Nu een mooie TV gekocht heel blij mee!
Dank Erwin voor je goede en vlotte advies!

Pluspunten

  • service
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvanV 15-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service meteen meenemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handig om het ook even te zien. Alleen internet geeft niet altijd beeld. Goede service, bereikbare plek goed te parkeren.

Pluspunten

  • Veel hulp
  • Meteen meenemen
  • Tilden zelfs in auto
  • Koffie bij het wachten bij uit magazijn pakken

Minpunten

  • Mag wel kaartje specs bij artikelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Poelhekke 15-12-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs met goede en snelle afwikkeling. Product conform website en prima in orde.
Uitpakken en aansluiten , alles ging vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Franciskine 15-12-2016 Via de website gekocht

Uitstekend service!!

Algemene score

10,0
Shop gevonden via internet en nu bij mijn favorieten geplaatst.... Meer moet dat niet zijn!!!! Ik kan deze internet winkel aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Up to date informatie
  • Snelle levering
  • Correcte afhandeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stokvis 15-12-2016 Via de website gekocht

Supersnel , mooie prijs,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken kwamen we hier terecht voor een nieuwe smart tv. Vooral het duidelijk filmpje over ons product maakte dat wij hiervoor gingen. En natuurlijk de prijs.

Pluspunten

  • Duidelijke omschrijving
  • Snelle levering.
  • Mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Puck 15-12-2016 Via de website gekocht

Samsung UE40K5600 Plasma TVSamsung UE40K5600 Plasma TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer toegankelijk, helder opgezet. Zoeken is makkelijk in de webwinkel.
Ik wilde deze tv ook in het echt zien en ben naar Naarden gegaan. Daar werd ik prima geholpen door Bas. Dat weet ik want zijn naam stond groot op de rug van zijn polo. Goed voor het persoonlijk contact.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Toegankelijk
  • Kijken in de winkel kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shar 15-12-2016 Via de website gekocht

Demomodel Philips 32PFK5300

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering verliep perfect en al had ik een Demomodel (een product die binnen de 14 dagen bedenktijd teruggestuurd is) zag de Smart TV er prachtig uit, de Tv is perfect geleverd zonder krassen of kapotte/niet werkende onderdelen.

Prachtig beeld en lijkt best groot voor een 32" TV. Perfect voor op de slaapkamer als je een niet al te grote TV wil.

I recommend this store! 👍🏼

Pluspunten

  • Prachtig en best groot beeld voor 32"
  • Goed geluid
  • Smart Tv
  • Snelle installatie
  • Handige afstandsbediening

Minpunten

  • Geen (:

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 15-12-2016 Via de website gekocht

Prima winkel/webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een dashcam besteld, en ben zeer tevreden hierover.
De levering was optijd en je kon zelf een datum kiezen.
Eigenlijk geen negatieve punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aris 15-12-2016 Via de website gekocht

Uiterst betrouwbaar

Algemene score

9,0
Al diverse malen een artikel besteld. Alleen maar positieve ervaring. Je ontvangt de zending altijd op tijd met het juiste artikel en tegen een zeer scherpe prijs. Zoals het hoort!!

Pluspunten

  • Juiste artikel
  • Levering zoals afgesproken
  • Scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 14-12-2016 In de winkel gekocht
Plasmadiscounter Naarden

Samsung smart-tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag 14 december een Samsung tv gekocht bij jullie top winkel! Na enig speurwerk op internet en informatieve filmpjes van Tom Coronel besloten bij jullie te gaan kijken. Mede door zeer goede hulp van jullie personeel naar huis gegaan met een hele mooie televisie waar ik nu met heel veel plezier naar zit te kijken. Kortom top daggie zie jullie volgende keer zeker weer voor een andere aankoop!

Pluspunten

  • Personeel
  • Produkten
  • Aanbiedingen
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elston 14-12-2016 Via de website gekocht

Samsung led tv 55 inch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is perfect alles is naar wens. Transport is goed alles was duidelijk in de mail. enkel de doos was een beetje ingedeukt . Verder geen enkele min punten. Tv doet het prima. Goed uitleg op de site met dat filmpje.

Pluspunten

  • Service
  • Kwaliteit
  • Uitleg
  • Klantvriendelijk

Minpunten

  • Kerstboom actie in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 14-12-2016 Via de website gekocht

Snel en goed

Algemene score

9,0
Net een tv voor mijn 2 zoons besteld. Moest je de gezichten zien met hun kerst kado. Altijd via plasma disounter. Is optijd met de levering en niet duur.

Pluspunten

  • Makkelijke site
  • Goedkoop
  • Niet zeuren met levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 14-12-2016 Via de website gekocht

top site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website heeft een duidelijke zoekfunctie en geeft heldere specificaties van de producten. Zeer transparant. Snelle en voorspelbare levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Genemans 14-12-2016 Via de website gekocht

makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is zoals een webshop hoort te zijn, makkelijk, snelle levering en een mooie prijs. de volgende dag al geleverd.

Pluspunten

  • duidelijke website
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leendert Verheul 14-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Leendert Verheul

Algemene score

8,0
omdat ik fan ben van de F1 en Le Dakar ken ik daarvan Tim en Tom, zo had ik ook gezien dat ze televisies verkopen en de website bezocht. deze gevonden wat ik zocht. pluspunt is dat er ook op zondag wordt verkocht.

Pluspunten

  • ruime keuze
  • grote voorraad
  • zondag geopend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

d van voorst 14-12-2016 Via de website gekocht

een nieuw huis is pas een thuis als er muziek klinkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gister een sonos besteld, ik woon net in mijn nieuwe huis, en zonder muziek is het nog geen thuis! via plasma-discounter heb je wat je zoekt: super snel, super professioneel en een super aanbieding.
kan het ieder aanraden.

Pluspunten

  • snel
  • aanbod
  • professioneel
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 13-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Nieuwe Samsung, HOERA

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Open op zondag, veel TV's te zien, goede hulp bij keuze en de medewerkers kennen de eigenschappen goed om de keuze juist te maken.
Ideale winkel, niet de goedkoopste aanbieder, maar wel duidelijk veel aanbod en goede service, TOP!

Pluspunten

  • ruime keuze
  • openingstijden
  • webshop met showroom
  • service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leila 13-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Top assortiment, lage prijzen en goed advies!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed en vakkundig geholpen.
Shop is logisch ingedeeld en biedt een breed assortiment. Prijzen zijn super concurrerend. Ga hier zeker terugkomen.

Pluspunten

  • Ruime voorraad en keuze
  • Lage prijs
  • Goede product informatie
  • Vakkundig en vriendeljjk personeel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 13-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Zeer matig

Algemene score

1,0
Zeer professioneel geholpen, maar kunnen zich niet aan de afspraken houden wat betreft de levering. Ik kreeg niks te horen op welk tijdstip het geleverd zou worden. Ik maar even gebeld en er word doodleuk gezegd dat het er een fout is gemaakt. Speciaal voor vrij genomen. Verkoper was klasse, maar de service erna is drama. Laatste keer dat ik kom bij plasma discounter.

Pluspunten

  • Product

Minpunten

  • De levering

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Create2Fit Naarden 13-12-2016

Geachte heer,

Ten eerste onze oprechte excuses dat uw bestelling niet op tijd is geleverd.

Helaas blijven wij afhankelijk van onze vervoerder om de bestellingen op tijd te kunnen leveren.
Helaas kan ik met deze gegevens uw order niet terug vinden, wellicht dat u ons nog een e-mail kunt sturen, wij willen graag meekijken of wij hierin nog iets kunnen betekenen.
U kunt ons mailen naar: klantenservice@create2fit.com

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Team Plasmadiscounter.

Reageer

bart wijnschenk 13-12-2016 Via de website gekocht

Vogels muurbeugel besteld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vogels muurbeugel compleet met goot en plateu. Had ik aanbevolen aan een klant om de tv en ontvanger netjes op te hangen. De klant vond het mooi en gaf mij de opdracht om het te bestellen en te plaatsen. Dankzij de goede service en snelle levering kon ik het werk goed en snel uitvoeren. Coronel Bedankt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Djkiquro 13-12-2016 Via de website gekocht

Tv 32inch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop heeft leuke prijzen en daardoor kon mijn zoontje van 11 de tv eerder kopen en hoefde hij niet langer door te sparen. Was super snel geleverd. Vrijdags besteld en zaterdags in huis. Hij helemaal happy natuurlijk nu hoefde hij niet lang te wachten. Ps3 aansluiten en wouw wat een mooi beeld.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Grijpink 13-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

plasma tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt goed geholpen als je vragen hebt. Goede service en zeer vriendelijke medewerkers. Bij thuiskomst was scherm gebarsten en werd direct omgeruild

Pluspunten

  • vriendelijke medewerkers
  • groot assortiment
  • goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Larbi 12-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op black friday bestelde ik online een LG Ultra HD TV, om een uur of 20.00 en de volgende dag gratis thuis bezorgd. De TV thuis aan de muur gehangen toen viel deze qua formaat tegen, toch een nacht over slapen.. viel nog steeds tegen.. Contact opgenomen met plasma-discounter en kon dezelfde dag langs komen om te ruilen. Wat opviel in de winkel, was dat er voldoende personeel rond liep om te helpen.. vandaar PRIMA SERVICE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda 12-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn naar Naarden gegaan om te kijken voor een televisie en we graag meer informatie over kwaliteit, hz, kleuren, etc. wilden. We zijn erg goed geholpen door Bart. Hij heeft ons alles verteld en toen met een bakkie koffie rustig laten rondkijken en nadenken. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.
Na de keuze te hebben gemaakt heeft hij verder alles geregeld en ook gekeken betreft de beugel voor aan de muur.

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Veel televisies om te bekijken
  • Genoeg personeel
  • Lekker bakkie koffie 😉

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Notenboom 12-12-2016 In de winkel gekocht

Nico Notenboom

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en vriendelijke bediening met een onderbouwde uitleg van de tv , zodat wij een weloverwogen beslissing konden nemen voor de aankoop van onze tv.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Taco 12-12-2016 Via de website gekocht

Niks anders dan lof.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Elke keer als ik een tv nodig heb kom ik terug bij de plasma discounter. Perfecte site om uit te zoeken en te filteren, kom je er niet uit dan staan de aardige medewerkers je snel en vakkundig te woord. Bestel je een tv die te groot is om zelf te vervoeren, dan komt een trotse opa van het bezorgbedrijf hem gewoon afleveren. Gewoon even samen de trap op naar boven, super aardig.

Netjes in de doos en straks eruit en op het meubel. Super blij met me 55 & 65 inch Samsung televisies. Nu het Sonos systeem nog en knallen maar in me nieuwe huis.

Bedankt voor de goede service en spreek jullie snel weer.

Groeten Taco

Pluspunten

  • Goede website
  • Scherpe prijzen
  • Snelle telefonische hulp
  • Klant vriendelijke
  • Snelle en flexibele levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald Reijmers 12-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Top geholpen eerlijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service verstand van zaken en tv in de auto gezet. Onze verkoper gaf eerlijk advies en probeerde ons zeker niet de duurste tv te verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amersfoort 11-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Amersfoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke opstelling van de producten. Begrijpelijke uitleg voor ouderen met een verkoper die mee
denkt en alternativen aandraagt. Met een goed gevoel naar huis.

Pluspunten

  • Zie beoordeling

Minpunten

  • Niet ondervonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 11-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net als de vorige keer ben ik goed geholpen. Eerst op de site een vergelijking gemaakt van verschillende tv's en daarna in de winkel opgehaald. Wel fijn om toch eerst even te kunnen zien wat je koopt.

Pluspunten

  • Goed advies
  • Zeer ruime keus
  • Veel modellen te zien in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 11-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Deskundige hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel snel en deskundig geholpen.
Op dewebsite al een keuze gemaakt voor een fhd tv ipv 4k.
Verkoper heeft netjes geluisterd en bevestigd dat dit met ons kijkgedrag de beste keus is.

Pluspunten

  • Voor ons dichtbij en goed vergelijking mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario 11-12-2016 In de winkel gekocht
Shop Naarden

Deskundig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft alles wat je als consument wil, keuze, informatie, kennis, overzicht, scherpe prijs en als je de moeite neemt om naar de winkel te rijden, ervaar je het persoonlijk en neem je het gekochte meteen mee.

Pluspunten

  • Personeel heeft goede kennis over de producten
  • Eerlijk advies over wat je zoekt, ongeacht prijs

Minpunten

  • Parkeren bij de winkel soms lastig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews