Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ed voor den Dag 27-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Mooie zaak, zeer vriendelijk personeel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 2e Kerstdag voor het eerst bij Plasmadiscounter geweest, leuke mensen, mooie showroom.
De keuze is uiteindelijk gevallen op de Philips 65PUS8601, mede door de cashbackactie en het rad van fortuin, die laatste viel helaas een beetje tegen😜, 2% korting gekregen.
Keurig en vriendelijk geholpen door xxx.
Vervolgens een hele toer om de televisie achter in de auto te krijgen maar met hulp van een vriendelijk jongen van het magazijn is het uiteindelijk (welliswaar zonder de doos) gelukt.
Thuis opgehangen en aangesloten, in 1 woord fantastisch!!!

Bedankt mannen!

Pluspunten

  • Service
  • Vriendelijkheid
  • Snel geholpen ondanks drukte op tweede kerstdag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurg 27-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Hele fijne aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd goed en snel geholpen. Er stonden een hoop items in de winkel als voorbeeld dus had de goeie zo gevonden. de webshop was erg traag maar hoorde dat ze een storng hadden hehad .

Pluspunten

  • Je kan er goed pakeeren
  • Je word goed en snel geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

V Dorlandt 27-12-2016 In de winkel gekocht
naarden

Dhr. V.E. Dorlandt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend goed en gewillig ontvangen en geholpen en er werd alle tijd en aandacht geschonken, zelfs tot aan de auto!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Majolee 27-12-2016 Via de website gekocht

R.Majolee.

Algemene score

9,0
Na diverse radio en televisie zaken te hebben bezocht en de verschillende sites met vergelijkingsmogelijkheden te hebben bezocht, hebben besloten om een bestelling te doen bij dit discounter te doen

Pluspunten

  • ruime keuze prettige bediening en sortering
  • goede voorlichting en overzichtelijk opstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 27-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Samsung tv gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel met vriendelijke mensen en goed advies ze gaan niet voor t geld maar voor het juiste artikel wat bij je past

Pluspunten

  • goede Hulp bij uitleggen
  • ze verkopen iets wat bij je past
  • ze brengen het naar je auto

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g van klompenburg 27-12-2016 In de winkel gekocht
naarden

philips tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij zijn vriendelijk en duidelijk geholpen door de winkel medewerker.en een medewerker heeft netjes en bekwaam de tv in de auto gelegt.echt top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamil erdogan 27-12-2016 In de winkel gekocht
Plasma discounter naarden

Winkel revieuw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond het voor de plasma-discounter gekozen door de facebook reklame's , ik vond et leuk om lanks te gaan omdat ik een leuke phillips tv had gezien op de website voor een ideale prijs.

Pluspunten

  • Grote voorraad
  • Veel personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Basabose 27-12-2016 Via de website gekocht

Uitstekend kwalitiet prijs verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een bezoek gebracht in de opruimkelder en hebt een geweldig 50 inch samsung LED TV gescoord. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Ik had in het begin moeite met het bestellen op de website en hebt de klantenservice gebeld, de klantenservice medewerker heeft mij stap voor stap door het hele bestel proces geholpen. Dus ook dik tevreden over de klantenservice.

Pluspunten

  • aantrekelijk prijs/kwaliteit verhouding
  • grote assortiment
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 27-12-2016 In de winkel gekocht
naarden

Prima service nog betere prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bereikbaar en ondanks dat het enorm druk was hebben wij maar een paar minuten hoeven wachten. Omdat wij via de website al vooronderzoek hadden gedaan was de koop gauw gesloten. (er waren genoeg tv's op voorraad)
Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie 27-12-2016 In de winkel gekocht
naarden

Klantvriendelijk hoog!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Niet lang hoeven speuren op internet waar deze shop als goedkoopste naar voren kwam. de volgende dag naar de winkel en daar proefssioneel geholpen door de medewerkers en nu heel blij met tv en soundbar lekker chillen!
Dank!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Felix 27-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Aankoop LG

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastisch geholpen niet pusherig gewoon kalm en niet geprobeerd een duurdere versie aan te bevelen. Goed geluisterd waarvoor ik het nodig had en de keuze hierop afgestemd. Ook snel de aankoop afgehandeld ondanks de drukte en netjes in mijn auto gezet. Top !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

nico b 27-12-2016 In de winkel gekocht
naarden

televisie aangeschaft

Algemene score

9,0
televisie aangeschaft goed geholpen en nu door goed advies superblij met me philips UHD TV, klaar voor de F1 van volgend jaar ! ;-) Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk baljeu 26-12-2016 Via de website gekocht

led tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
netjes , snel en duidelijk ook de staat van de verzending. precies geleverd op de dag dat ik had gevraagd.

Pluspunten

  • goedkoper dan waar ook
  • snelle levering
  • netjed op de hoogte gehouden van staat bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 26-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Super Winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldige winkel , kwamen voor een tv , de vorige kwam hier ook vandaan, geweldige service , goede uitleg.Een tv kan je niet van een plaatje kopen zeker niet als je er vaak naar moet kijken, Uiteindelijk een ander geworden , dan die ik in mijn hoofd had , ook door de plussen en minnen van de andere. er bleven er 3 over en de doorslag ga het design.

Pluspunten

  • goede service
  • echte kennis
  • veel TV's
  • goede pakeer gelegenheid
  • geholpen met inladen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sponselee 26-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Top website en winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel, mooie website met duidelijke informatie en filmpjes die zeer goed van pas komen als je wat meer wilt weten over een bepaalde tv. Hierdoor hebben wij onze keuze kunnen maken. Telefonisch contact gehad, we werden zeer vriendelijk te woord gestaan en ook aan de telefoon iemand met veel kennis over de producten. Wij zijn erg blij met onze tven soundbar, lang naar uitgekeken en nu is hij er eindelijk. Bedankt!

Pluspunten

  • Goede kennis bij personeel
  • Fijne filmpjes op internet met specificaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 26-12-2016 Via de website gekocht

Snelle correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site
Snelle en correctie afhandeling.
Even onduidelijkheid over een al dan niet geleverd product maar ze wilden het onmiddellijk terug opsturen aan me. Zonder probleem.
Uiteindelijk bleek item in doos van tv gestoken

Pluspunten

  • Snelle afhandeling
  • Snelle reactie op mail bij onduidelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

King 26-12-2016 Via de website gekocht

Aankoop Sony soundbar snel, eenvoudig en scherpe prijs!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd duidelijke en betrouwbare webshop, koop al jaren mijn electronica bij deze shop.
Product was net voor 21:00 besteld en inderdaad de volgende dag op tijd binnen en dat tijdens de feestdagen periode!
Leveringen zijn altijd netjes en zonder beschadigingen, mijn volgende TV ga ik ook hier weer kopen.

Pluspunten

  • Prijzen zijn scherp
  • Prettige website
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Twins 26-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Top bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg,perfecte service..Ik mocht zelf de tv niet in de auto leggen.
Hele scherpe prijzen.
De Media markt kan hier nog wat van leren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sheil 26-12-2016 Via de website gekocht

Bezorgen

Algemene score

9,0
Ik kreeg de middag na het bestellen een telefoontje dat de tv in het verkeerde magazijn stond en pas over een week bezorgd zou kunnen worden. Wat schetste onze verbazing dat de tv vanmorgen toch bezorgd werd. Helemaal geweldig. En de tv doet het heel goed. Mooi beeld.

Pluspunten

  • Heel snelle bezorging
  • Goed product

Minpunten

  • Foute informatie betreft bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 26-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanmiddag in de winkel geweest om een nieuwe tv te kopen. Het was even wachten, maar daar krijg je dan ook service voor terug. Super goed advies en uiteindelijk met een nog betere tv naar huis gegaan dan ik in eerste instantie op het oog had.

Pluspunten

  • Goede service
  • Productkennis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn 26-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Ex demo tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Yes, het was weer tijd voor een nieuwe tv! Na de verhuizing ontstond een nieuwe opstelling welke een grote tv verijsde. Met een aantal cruciale specificaties: HDR, local/micro dimming en de echte 100hz.
Het oerwoud van op papier identieke tv's induiken is lastig. De fabrikanten doen er alles aan om het vergelijken zo ingewikkeld mogelijk te maken. Dus zelf je huiswerk doen en goed onafhankelijk advies is handig.
Bij de concurrent bij mij in de buurt al een aantal tv's gevonden maar ik was nog niet overtuigd. Toen viel mijn oog op een ex demo bij plasmadiscounter. Van (bij de introductie) €799 afgeprijsd naar €415,-. Dit toestel direct via de site gereserveerd voor de volgende dag. Ja, gereserveerd ja, elk merk en elke tv heeft zo zijn eigen kleuren en die wilde ik eerst toch even in het echt zien.
Het reserveren was zo gepiept.

De volgende dag naar het filiaal in Naarden gereden. Het was druk in de winkel maar ik werd snel geholpen. Mijn reservering was zo gevonden en hebben het showroom model bekeken. De verkoper kon mijn vragen goed beantwoorden en gaf zijn eerlijke mening. Omdat het de pus6401 van Philips betreft, wat een instap model is. Kreeg ik het idee dat deze op een lage kwaliteit beeld gaf in de showroom om zo een vertekend "beeld" te geven.
Tot mijn teleurstelling beschikte de tv niet over een 100hz paneel. Terwijl dit wel op de site stond en wat voor mij een verijsde was. Ik maakte mijn teleurstelling kenbaar maar er was geen (voor mij betaalbaar) alternatief.
Toch besloten de tv te kopen. Vervolgens mochten we aan het rad van fortuijn draaien. Dit was een door Philips georganiseerde actie. En jawel, met 2,5% kans draait mijn lieve vriendin zomaar 50% korting. BAM!
Voor €207,50 een nieuwe tv! Hoe is het mogelijk?! Die 100hz ben ik al lang vergeten.
Daarna kwam een collega de tv brengen tot aan de auto, een prima service.
Los van de extra korting was dit een prima eerste ervaring bij plasmadicounter. Duidelijke site, eenvoudig reserveren en een mooie winkel met goed personeel. Alleen jammer dat informatie op de site incorrect is, daarom nu een 9.

Wat de tv betreft: een prima beeld in een mooie behuizing en alle (voor mij) wenselijke opties behalve die 100hz voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Concurrende prijzen
  • Duidelijke site
  • Eenvoudig reserveren
  • Mooie showroom
  • Vriendelijk personeel

Minpunten

  • Incorrecte informatie op de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Visser 25-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Fijne, niet opdringerige hulp.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met zelf wat ideeen naar de winkel gegaan en daar, op vrijblijvende wijze, de plussen en minnen van de door ons gezochte tv door kunnen nemen. Hierdoor zijn we met een goed gevoel en met een tv die precies voldoet aan onze verwachting de deur uit gegaan.

Pluspunten

  • Ondanks de kerstdrukte snel geholpen.
  • Genoeg medewerkers om te helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Spiering 25-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

TOP Shop!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk ,duidelijk, en héél scherp geprijsd, en als met héél groot voordeel wanneer je het direct wil hebben je het artikel zo kan afhalen in de Shop en het ook nog netjes naar je auto wordt gebracht.

Pluspunten

  • Duidelijk info over artikel op internet.
  • Scherpe prijs
  • Als je wil kan je het artikel gaan bekijken.

Minpunten

  • Weet ik niet!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gijs 25-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Coronel lekker snel, zo winkel ik graag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte combinatie, duidelijke website met leuke akties en de winkel op een industrieterrein gelegen aan de snelweg.
Lekker snel!

Pluspunten

  • Duidelijke website
  • Grote voorraad
  • Lekker makkelijk afhalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 25-12-2016 Via de website gekocht

Top TV en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al voor een 2de keer wat besteld bij Plasmadiscounter. Een overzichtelijke site met de scherpste prijzen van Nederland. Duidelijke uitleg in de filmpjes van het product. Al eerder positieve ervaring gehad met masmachine

Pluspunten

  • Duidelijke informatie op de site over het product
  • Informatieve filmpjes
  • Snelle en correcte levering

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 25-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Frank Berends

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom een prima produkt aangeschaft, online reserveren, ophalen en binnen 10 minuten weer buiten met het mooie grafische beeldscherm voor de opleiding van dochterlief.
En passent nog zinvol advies over de optimale aansluiting op de laptop meegekregen, jammer dat ze geen apple toebehoren verkopen, dus daarom slechts een 9. Nu nog even naar een snoerenclub, wederom bedankt!

Pluspunten

  • Bijna alles op voorraad
  • Deskundig advies, prettige service.
  • Snelle bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

OJ 25-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al een aantal malen in Naarden geweest en heb altijd een goed gevoel als de winkel verlaat. Goede service, vriendelijk personeel en vakkundige verkopers. Daarnaast zijn de prijzen altijd scherp en bied men goede garantie. Plasma discounter is absolute aan te raden!

Pluspunten

  • Goede service.
  • Veel artikelen op voorraad.
  • Vakkundig uitleg.
  • Vriendelijk personeel.
  • Korte wachttijden in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 25-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Samsung tv gekocht

Algemene score

10,0
Op de site heb ik een keuze gemaakt voor een tv.
In de winkel werd ik vriendelijk geholpen en kreeg nog een goede uitleg.
Eenmaal betaald werd de tv nog netjes in de auto gelegd.
Top service!

Pluspunten

  • Goede service
  • Makkelijk te bereiken
  • Mooie winkel

Minpunten

  • Alleen de duurdere tv's staan uitgestald.
  • Site is een beetje chaotisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martijn 25-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldige service, zelfs rond sluitingstijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rustig naar binnen lopend, niet wetende dat de winkel binnen 5 minuten al zou sluiten, werden wij geweldig geholpen en geadviseerd op basis waarvan de juiste keuze kon worden gemaakt. Ruim aanbod en scherpe prijzen met ook nog eens een prima service!

Pluspunten

  • Service

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Casey 25-12-2016 Via de website gekocht

LG 43 inch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een goede service en wat een snelle levering! Echt top!! Ik zou ze bij iedereen aanbevelen. Leuke prijzen en een gemakkelijk werkende website. De tv welke ik heb gekocht is ook super. Mooie kleuren en geluid en makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie kleuren

Minpunten

  • Geen alleen maar pluspunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Vries 24-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Perfect zou ik zeggen

Algemene score

10,0
Mooie zaak alles overzichtelijk en goed opgesteld zo dat je een duidelijk beeld zowel letterlijk als figuurlijk hebt!
Personeel is buiten gewoon hulpvaardig en technische.

Pluspunten

  • Geweldige shop overzichtelijk
  • Geweldig en behulpzaam personeel
  • De service is perfect

Minpunten

  • Sorry Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 24-12-2016 Via de website gekocht

Tom = Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel & gemakkelijk via m'n mobiel besteld tegen een scherpe prijs en net voor de kerst binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KKalm 24-12-2016 Via de website gekocht

TV muursteun

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebeld omdat deze niet op voorraad was in de winkel in Naarden. Zeer vriendelijke dame melde dat er nog ruim genoeg waren in hun magazijn. Vrijdag besteld met verwachte levering de dinsdag erop (i.v.m. kerst). Tot mijn verbazing werd hij de zaterdag al geleverd. TOP!!

Pluspunten

  • Zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael Okhuijsen 24-12-2016 Via de website gekocht

Geweldige TV en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben de Salora 32LED9112CSW gisteren voor een mooie prijs besteld en hij werd vanmorgen al bezorgt, dus een super snelle levering. Het aansluiten was zo gebeurt, we hadden het boekje niet nodig en het beeld is haarscherp. Wij zijn dus dik tevreden!

Pluspunten

  • snelle levering
  • zeer goede prijs kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marthijn 24-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Aankoop philips tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het zoeken van een geschikte tv uitgekomen bij deze website, reservatie geplaatst en kon hem gelijk op komen halen! Helemaal top!

Pluspunten

  • Scherp geprijst
  • Nog scherper beeld

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M. Herweijer 24-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk advies, verkopers weten waar ze het over hebben. Ruime voorraad dus je gekozen aankoop kan direct mee. Wordt zelfs in je auto gezet

Pluspunten

  • Ruime winkel
  • Snelle service

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fernando Brattinga 24-12-2016 Via de website gekocht

Super snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gister een LG led tv gekocht via de site. En vandaag al ontvangen.
Van tevoren gebeld of levering echt vandaag zou zijn. Waar plattetv en bol.com dat niet zeker wisten. Leek het wel of Tom zelf de tv bracht.
Tevens veel tips en info gekregen voor aankoop van de tv waardoor we echt 100% tevreden zijn.
Of we hier weer terugkomen? Zeker weten!

Pluspunten

  • Goede service via telefoon
  • Super snelle levering

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pleun Verhagen 24-12-2016 Via de website gekocht

Formidabel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag 23/12 philips 55pus6401/12 besteld en volgende ochtend in huis. Perfect. En dat met de drukte rondom de feestdagen, super. Duidelijke website. Uitstekende vriendelijke klantenservice en een heel
mooie tv voor een hele mooie prijs.

Pluspunten

  • Doen wat ze zeggen.
  • Wordt goed op de hoogte gehouden van de levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 24-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Samsung tv gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en goede Hulp gehad zat te twijfelen tussen een Philips en Samsung en uitgelegd welke beter voor mij was en heeft me niet de duurste aan gesmeerd wat bij andere winkels wel gebeurt dus dik tevreden 😊

Pluspunten

  • goede Hulp bij uitleggen
  • niet het duurste aan gesmeerd
  • en ze brengen het naar je auto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 24-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

OLED gekocht, geweldig advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden onszelf best al wel verdiept in OLED maar de manier en eenvoudigheid waarmee de verkoopadviseur ons hielp, getuigd van grote kennis van zaken. En dat alles als relevante informatie.

Pluspunten

  • Zeer goed advies
  • Spullen op voorraad
  • Klant is koning.

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja 24-12-2016 Via de website gekocht

Prima televisie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met leuke aanbiedingen, snelle levering en vriendelijke medewerker gesproken.
Nog een extra korting gekregen omdat de televisie niet meer op voorraad was.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Leuke aanbiedingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Philip Klees 24-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Discounters hebben me weer top advies gegeven en ze blijven de laagste prijzen hanteren. Maar ze weten vooral veel over de producten zelf. Heb er inmiddels 3 tv's gekocht en ben van plan ook mn koffie apparaat aan te schaffen.

Pluspunten

  • Lage prijzen
  • Topservice
  • Topmerken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H. v.d. Heyden 24-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Samsung led tv

Algemene score

10,0
In het verleden kochten we bij Plasmadiscounter een led tv van Sony en ook een Melitta espressomachine. Door de positieve ervaringen van toen, ben ik de auto ingestapt om een Samsung led tv aan te schaffen. Na wat speurwerk op het internet bleek PD weer de goedkoopste! Na een prettig gesprek met een van de medewerkers ben ik overgegaan tot koop. De enorme doos werd ook de auto ingedragen. Ook een vraag over onze espressomachine werd met gevoel voor service beantwoord. Heel prettig!

Pluspunten

  • Het gevoel klant te zijn, assortiment groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crispijn 24-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Dhr. C. Matzer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben heel goed en duidelijk advies gekregen. Verder was de prijs de laagste. We waren op zoek naar een geluidsysteem voor tv en muziek en de keuze in de winkel was groot. Hierdoor goed kunnen vergelijken en voor onze wensen de beste gekozen.

Pluspunten

  • Service gericht
  • Groot assortiment
  • Veel verkopers
  • Goede test mogelijkheden

Minpunten

  • Relatief lang wachten op de spullen uit magazijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs Verhoeven 24-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online gereserveerd zonder verplichting maar met de zekerheid dat je product klaarstaat
Prima geholpen , vriendelijk , behulpzaam en vakkundig personeel. Ik kom hier zeker weer terug.

Pluspunten

  • snelle afhandeling
  • zeer behulpzaam
  • prima prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 24-12-2016 Via de website gekocht

Prima winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede winkel, mooi en uitgebreid assortiment. Via de vergelijk optie en nu een mooie aanbieding een 55 inch Philips tv gekocht!

Pluspunten

  • Goede levering
  • Tussentijds ingelicht over de bestelling

Minpunten

  • Levering kon wat nauwkeuriger qua tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DaanP 23-12-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Hoe groter het aanbedrag hoe meer we als klant vragen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een helden! Heerlijk, parkeren voor de deur, naar binnen lopen verse koffie ruiken en dan rustig een tv gaan uitkiezen. Er hangen geen 1000 modellen, nee gewoon elke merk de beste selectie uiteraard is er in elke prijsklasse een tv te vinden! Dit is al mijn 2de tv bij deze winkel, maar ik weet zeker dat als ik mijn derde tv kom kopen ik een kopje koffie krijg aangeboden tijdens het uitzoeken !Kortom support deze Helden tegen alle smaakloze Multinationals!

Pluspunten

  • parkeren voor de deur
  • inlaad service
  • geen onzin verkoopjargon

Minpunten

  • proeven is kopen, bied mensen(koffieliefhebbers):
  • kopje koffie aan als ze op hun aankoop wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cody 23-12-2016 Via de website gekocht

Nieuwe tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren nieuwe tv besteld en vandaag in huis. makkelijk te instaleren en top kwaliteit! Dik te vrede als we weer wat nodig hebben komen we zeker op deze site terug!

Pluspunten

  • snelle levering
  • makkelijk te vinden op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin 23-12-2016 Via de website gekocht

Aanschaf tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is uitstekend en overzichtelijk en de klantenservice (Roos) helpt je ook heel erg goed en weten waar ze over praten.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Klantvriendelijke klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ralph de Kroon 23-12-2016 Via de website gekocht

Super goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden alles wordt mooi uitgelegd en daarbij ook dat ze heel snel verzenden zelfs afhalen is mogelijk.

Pluspunten

  • Scherpe prijzen
  • Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews