Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 08-07-2018 In de winkel gekocht

Breed aanbod met smalle prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Showroom biedt uitstekende mogelijkheid om modellen met elkaar te vergelijken. Goede informatie over verschillen Q-led en O-led. Leuke bbq actie op de koop toe!

Reageer

Stefan 08-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Goed en eerlijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door het eerlijke en goede advies mijn keuze voor een QLED TV gemaakt i.p.v. de Sony Bravia OLED TV. Keuze was gebaseerd op mijn situatie thuis, waar ik veel licht inde woonkamer heb met die schitteringen op het scherm geven.
Al blijft OLED geweldig en is het geluid uit het scherm van de Sony, toch de keuze op basis van mijn gebruik van de TV, die de verkoper goed heeft uitgevraagd, verandert.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

RobertD 08-07-2018 Via de website gekocht

Even TelevisieWinkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, specificaties prima en vlotte afhandeling plus bezorging. Dus even op de site en je hebt “bite” , echt de moeite waard want de prijzen zijn aantrekkelijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 08-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service,ook ruilen geen probleem als het product achteraf niet naar wens is, goede prijs kwaliteit. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 08-07-2018 In de winkel gekocht

Wat een joekel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nu paar dagen in huis , had eerst 40 inch en nu 65, Pff wat een knaller ,super mooi beeld , gemakkelijke bediening met super handige afstandsbediening ,alle apparaten geconfigureerd op 1 afstandsbediening is top .kortom prijs kwaliteitsverhouding is hartstikke goed

Reageer

donnie 08-07-2018 Via de website gekocht

Top deal en bestelling snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een ontzettend scherpe prijs en goede informatie op de website hebben mij overgehaald mijn 65 inch tv te bestellen bij televisiewinkel.nl. Het aankoopproces was makkelijk en snel. De informatievoorziening na bestelling was volledig (factuur en leveringsinformatie dezelfde dag nog in mijn mail). De volgende ochtend is de tv netjes afgeleverd. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will 08-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Artikel wordt aan huis geleverd met handtekening. Handig is ook dat men ingelicht wordt als pakket is verzonden. Daarna wordt de bijna exacte levertijd doorgegeven op dag van levering. Dag erna bestelling geleverd. Goed product. Weliswaar in originele verpakking, zonder omdoos, goed voor het milieu.

Reageer

A. Valk 07-07-2018 Via de website gekocht

Maken waar wat ze beloven! Ik ben fan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is makkelijk te bedienen. Goede shops zijn aangesloten en je hebt het gevoel dat je niet verder hoeft te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Brouwer 07-07-2018 Via de website gekocht

Topklasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
LG Oled tv besteld ‘s~middags rond 4 uur. Meteen bevestiging dat het product verzonden zou worden.
Binnen 24 uur geleverd. Uitstekende service.
Had goede berichten gehoord over Tom Coronel’s televisiewinkel,
en dat is volledig terecht.
Kan deze webwinkel bestempelen als een absolute aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 07-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Goede info van aardige verkoper die er veelverstand van had

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens het gesprek veel info gekregen over de verschillende toestellen zodat ik makkelijker een beslissing kon nemen bovendien was dit toestel hier het goedkoopste(ik had in de winkel even op Internet de prijzen vergeleken)zodat ik het dan ook meteen heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franske 07-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Bol.com een televisie gekocht. Levering perfect. Apparaat ook perfect. Toch een 9 omdat ze niet wisten dat er apart software opgevraagd moest worden bij de fabrikant om on-demand te kunnen zien.
Tijdens de perikelen daaromtrent werd wel aangeboden om het toestel terug te nemen ( dat noem ik een goede service. )
Heeft even geduurd maar door een beetje zoeken en bellen is het toch geregeld.

Reageer

Michiel 07-07-2018 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Enige webshop die mijn keuze van tv op voorraad had. Bestelling via bol.com gaf me ook nog eens korting op een extra HDMI kabel.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacky Beliën 07-07-2018 Via de website gekocht

Prima service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top TV ,ons in optimale omstandigheden en goed verpakt toegezonden en ontvangen. Boll.com mag fier zijn te kunnen samenwerken met een firma als deze !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony 07-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Uitleg perfect en tijd voor echte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg gekregen. Er is tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Ondanks dat ik nog niet het wist wat voor tv ik wilde kopen. Echte service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yvonne 07-07-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en goed adviserende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer correct behandeld. De levering was zeer snel en accuraat. Ik ben heel blij met mijn tv. Ik beveel deze webwinkel aan, want het is betrouwbaar en je kunt met al je vragen bij ze terecht. Ze zijn deskundig en geven ook een goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 07-07-2018 Via de website gekocht

Met Cornel kom je wel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam er toevallig bij uit! Via Google! Heb er een prachtige TV gekocht! Super blij mee!
Snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. de la Chambre 07-07-2018 Via de website gekocht

Snelle Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en na telefonisch contact prima en zeer vriendelijk geholpen
hier mag menig ondernemer een voorbeeld aan nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 07-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, goede uitleg over diverse types, goede kwaliteit/prijs verhouding, ook niet de duurste, vergelijk pagina overzichtelijk en betrouwbaar

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivan 07-07-2018 Via de website gekocht

Vlotte en snelle service, zeer tevreden!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel gewoon, vlotte afhandeling, snelle levering en een zeer duidelijke site met genoeg info aanwezig!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Zilder 07-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel goede service en de nieuwste modellen aanwezig(ik bedoel niet blond)en ook geen probleem als het product toch niet bevalt je kan altijd voor iets anders kijken of je geld terug

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bobby 07-07-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs zelfs 400 onder de normale verkoop prijs. Tv is heel mooi. Snelle levering door super vriendelijke chauffeur.

Bedankt ga hier zeker meer kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hendriks 07-07-2018 Via de website gekocht

Top winkel! Koop hier zeker weer als ik iets nodig heb.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en goede klantenservice die er echt voor de klant is.
Was niet helemaal tevreden over product. (Lag niet aanTelevisiewinkel!) en werd geweldig opgelost.
Klant is hier nog koning, dat is echt niet altijd het geval. Dus koop hier gerust met vertrouwen.

Reageer

Zeer tevreden klant 07-07-2018 Via de website gekocht

Superservice van een eerlijk bedrijf die hun belofte nakomt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service begint bij de verkoop. Ik kreeg, waarschijnlijk per abuis, 2 prijzen door voor mijn aankoop via de webshop. De betere prijs kwam echter nadat ik de betaling al had gedaan. Binnen 5 minuten kreeg ik een telefoontje..... onze fout wij betalen u het verschil terug. Niks geen onzin verhalen, maar eerlijk de fout toegeven en herstellen. Levering was ook precies volgens afspraak, dus voor mij een dikke 10!

Reageer

maria 07-07-2018 Via de website gekocht

zeer goede en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede service snelle levering en ben zeer tevreden ik raad iedereen aan langs deze weg hun aankopen te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 06-07-2018 In de winkel gekocht

Mooi spul, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hartelijke ontvangst & Professioneel advies...
En dat voor een scherpe prijs!
Echte aanrader, Ik ga hier zeker vaker komen.

Reageer

Tim 06-07-2018 Via de website gekocht

Mooi product, super service1

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en keurig geleverd voor een scherpe prijs. Tevens sterke communicatie naar de consument, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cock Kortekaas 06-07-2018 In de winkel gekocht

Super service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder goed geadviseerd en prettig geholpen, was zo klaar, heerlijk, goed gevoel over, dit was niet de eerste tv, komen en kopen er graag, doei

Reageer

juanita benda 06-07-2018 Via de website gekocht

super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede beschrijving van de tv ,een goede prijs. en super snel geleverd en zeer goed verpakt , al met al een super goede site .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 06-07-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een tv te hebben uitgezocht werd deze de volgende dag al netjes geleverd bij ons. Tot nu toe ontzettend blij met de tv.

Reageer

E. Maassen 06-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende ondersteuning en afhandeling defect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop heeft mijn bestelling van BOL.com verwerkt en afgehandeld. Is prima verlopen. Ik had een beelddefect, maar dat is professioneel en heel klantgericht verholpen. Super service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy 06-07-2018 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een top winkel zonder dit uit het verband te trekken. De levertijd is altijd supersnel en de producten van hoge kwaliteit. Immiddels meerdere audio producten gekocht en dat zullen zeker niet de laatste zijn! Keep up the good work 👌

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 06-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige en super snelle service!

Algemene score

10,0
Ik wil even mijn ervaring kwijt over hoe ik mijn beste aankoop ooit heb gedaan en meteen één van de beste webwinkels van Nederland heb ontdekt. De service was geweldig en super snel. Mijn aankoop werd de volgende dag keurig gebracht.

Een webshop die jou helpt de beste keuze te maken en in mijn geval de beste televisie. Met duidelijk informatie en top video's met uitleg zorgen ervoor dat ik geen spijt heb gekregen van mijn tv en deze op deze op televisiewinkel.nl te bestellen!

Ik zeg doen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvan 06-07-2018 Via de website gekocht

Gewelige tv en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De tv doet het perfect er was veel informatie over en qua ontvangen ging alles ook soepel en snel! Als ik ooit weer een tv nodig heb dan haal ik die sowieso hier weer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 06-07-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, betrouwbaar, snel en een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Informatie omtrent producten duidelijk, omschrijving sluit aan bij het product, bezorging snel en duidelijk.
Dit bedrijf sluit perfect aan bij de wensen van de klant en dan is de prijs ook nog goed.
Meerdere malen besteld bij dit bedrijf en zeer tevreden, een echte aanrader.

Reageer

Jeffrey Everaert 06-07-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de afgelopen tijd negatieve ervaringen gehad met leveringen, maar met deze webwinkel ben ik heel tevreden! Onze nieuewe televisie was geheel conform afspraak geleverd en de chauffeur berrichte ons netjes een half uur voor levering dat hij zou arriveren. De doos is netjes tot aan de voordeur gebracht en ik uitstekende staat. Daar kunnen veel andere webwinkels nog wat van leren.

De prijs was veel voordeliger dan de concurrentie dus ik raad anderen zeker aan deze webshop in overweging te nemen. De volgende keer zou ik hier absoluut weer iets bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will 06-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service om 21.00 uur besteld volgende dag om 10.00 geleverd. Product conform verwachting geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BRTKOOPJE 05-07-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Bol.com besteld en geleverd door Televisie winkel wat ik niet verwacht had.
Maar heb er geen problemen mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Blok 05-07-2018 Via de website gekocht

Service was uitmuntend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam een leuke WK aanbieding tegen in de telegraaf over een televisie en heb deze gelijk besteld via de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 05-07-2018 Via de website gekocht

Prima leverancier en zeer goed apparaat

Algemene score

10,0
Ik heb via internet een smartbox Humax TV H3/NL gekocht. De volgende dag kon ik hem ophalen. Bezorgen had ook (gratis) gekund. Bij de televisiewinkel kreeg ik een uitstekende service. Het apparaat is zeer eenvoudig geinstalleerd en ik kan hiermee o.a.heerlijk Netflix films bekijken.

Reageer

Rick58 05-07-2018 Via de website gekocht

Top Soundbar !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was al een tijdje op zoek naar een soundbar die paste bij onze smart oled TV, probleem is dat er veel wordt aangeboden maar die voldoen meestal niet, slecht geluid of het model is lelijk, maar weer is gaan kijken op de website van Tom Coronel, daar was een leuke aanbieding en zowaar een die voldeed aan mijn wensen ! Het is een Philips soundbar, 40 watt vermogen, mooi model en zeer gemakkelijk aan te sluiten, ik kijk nu met nog meer plezier naar mijn favoriete programma's, en voor de prijs en service hoef je het in deze niet te laten want die is gewoon goed.
Mijn volgende aankoop zal zeer zeker weer bij de Televisiewinkel zijn, deze winkel geeft naast goede service en kwaliteit een goed product mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 05-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Zeer vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een aantal concurrenten bezocht te hebben kwam de televisiewinkel zeer netjes rustig en geordend over. We hadden al een tv op het oog en na wat advies van het zeer vriendelijke personeel zijn wij tot de koop overgegaan. De aankoop werd netjes de volgende dag geleverd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

paul 05-07-2018 Via de website gekocht

toppers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een goede communicatie naar de klant. een nette verpakking om het pakket en de afwikkeling loopt ook goed. in 1 word een top bedrijf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 05-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Perfecte winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie producten voor een scherpe prijs.
Je slaagt er altijd wel voor iets.
Ook handig dat je in de winkel al je vragen kwijt kunt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 05-07-2018 Via de website gekocht

TOP Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering ,duidelijke beschrijving van het product ,en product prima in orde alles werkt,alles gewoon top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 05-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Duidelijke instructies voor uit de doos halen van de televisie en het bevestigen/aansluiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LA 05-07-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
LG Oled-TV gekocht. Bevalt erg goed. Scherp beeld en goed geluid. Heel voordelige aanbieding en supersnel geleverd. Beter kan volgens mij niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 04-07-2018 In de winkel gekocht

Advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies snel geholpen en al vaker dingen gekocht en zeker nog steeds tevreden ga er zeker volgende keer weer heen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Bakker 04-07-2018 Via de website gekocht

Alles perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site was duidelijk met voldoende informatie. Levering zoals beloofd; wat wil een mens nog meer.... Alles perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marion 04-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De tv werd op de afgesproken dag geleverd, de webshop was supermakkelijk. De tv werd netjes binnen gebracht in de kamer waar deze moest komen te staan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceesman 04-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijke site, grote/ merk/inch /prijs,overal kan je op zoeken en dan niet te vergeten de prijzen zijn super scherp ,deze webschop is echt de prijzen fluisteraar ,🥇🏆

Reageer

Toon meer reviews