Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mike 08-01-2017 In de winkel gekocht

Erg drukke winkel, maar bijzonder goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlot, eerlijk en goed. Hoge servicegraad. Scam was kapot, kreeg een nieuw exemplaar kosteloos in de handen gedrukt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A de Goede 08-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Aanschaf van TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Donderdag 29/12 bij Plasma Discounter geweest om de collectie van de tv te bekijken . Binnen gekomen werd je netjes met rust gelaten en nba een poosje kwam er een verkoper net en beleefd vragen of we het konden vinden , Netjes gezegd we kijken rond en indien nodig roep ik je wel .
Na even gekeken te hebben hadden we wat vragen en de verkoper gezocht en de vragen gesteld en duidelijk antwoord gekregen. En de verkoper attendeerde ons op een lopende aktie en dit alles onder het genot van een lekkr bakkie koffie. En na afhandeling werd het gekochte product netjes in de auto gelegd ,dus gewoon een prima service en in mijn ogen een prima shop

Pluspunten

  • aardig personeel
  • lekkere koffie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

D de Beuse 08-01-2017 In de winkel gekocht
naarden

led tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
via de telefoon zijn we zeer goed behandeld en wat we wilde werd meteen apart gelegd en bij aankomst werden we meteen geholpen en dingen uitgelegd dus de service is heel goed en binnen de familie en vrienden is er aardig mond op mond reclame gedaan om bij jullie het gewenste product te kopen

Pluspunten

  • goede service
  • vlot geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoine 07-01-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed! 's Avonds om half 9 besteld, ' morgens om half 9 in huis. Meteen een mail met informatie gekregen en een mail, waarin de bestelling gevolgd kan worden.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Heldere informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Snoek 07-01-2017 Via de website gekocht

Ben erg tevreden over jullie dienstverlening.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima dienstverlening en ruime sortering in het aanbod. goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Kwam goed uit de test op internet.

Pluspunten

  • dienstverlening
  • levertijd
  • kwaliteit
  • aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 07-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tv gekocht, thuis gekomen bleek de kijkhoek waardeloos. 3 Dagen gewacht en gehoopt dat het me niet ging irriteren. Helaas.....wel dus. Alles weer netjes in de doos en terug naar de winkel. Perfecte service. Nieuwe tv uitgekozen......moet eerlijk zeggen ik had niet gedacht met een LG thuis te komen (of het moest de oled zijn helaas een te kleine kamer)......maar wat een pracht tv. Ik ben hier zo blij mee. Dank jullie wel team Plasma-discounts AAA.

Pluspunten

  • Mooie winkel
  • Rustige, niet opdringerige verkopers.

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 07-01-2017 Via de website gekocht

Prima service en betrouwbare levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst een tv gekocht bij de plasma discounter. Omdat hij daar het voordeligst was, was de keuze snel gemaakt. Gisteren besteld en vanmiddag al bezorgd. De zending was goed te volgen door de handige link in de mail. Het contact met de klantenservice dat ik voor de aankoop had, verliep ook prima, altijd binnen een dag een reactie.

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 07-01-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Ben blij met mijn keuze hier een tv te kopen snel geleverd en goed aan gekomen duidelijke beschrijving op de site en kon nergens goedkoper voor zelfde tv

Pluspunten

  • Duidelijk site goed te vinden
  • Snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul jansen 07-01-2017 In de winkel gekocht
naarden

paul jansen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service
goed geholpen duidelijk advies wat wel/niet aan te schaffen
meteen opgehangen en staat geweldig
super
meer dan tevreden
volgende keer weer naar naarden

grote pluim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 07-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goed persooneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen door de medewerker aldaar. Ze hebben verstand van TV's. Er staan er overigens genoeg opgesteld in de showroom, zodat je nog even goed kan vergelijk. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Website
  • Deskundig personeel
  • Prijs
  • Showroom

Minpunten

  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meeder 07-01-2017 Via de website gekocht

Mevr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdag bestelde ik de tv en verwachtte m pas maandag in huis.. Maar zaterdag voor 14 uur werd de tv geleverd! Fantastisch! Mijn vraag over de verzekering tijdens de verzending werd vrijdag ook prima dn vlot beantwoord. Ik wist meteen waar ik aan toe was en kon met een gerust hart bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 07-01-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede voorlichting via de site, scherpe prijs en snel geleverd (binnen 24u) Vooral de voorlichtingsfilmpjes van Tom op de website vind ik van meerwaarde. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Wieman 07-01-2017 In de winkel gekocht
Naarder vesting

samsing 55 5000

Algemene score

8,0
Goed en snel geholpen; duidelijke uitleg m.b.t. keuze van TV en soundbar! Direct mee kunnen nemen is een groot pluspunt!

Pluspunten

  • Goed personeel
  • Goede bereikbaarheid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Smidts 07-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Sony televisie

Algemene score

10,0
Super goed geholpen. Televisie was op voorraad volgens het systeem maar dat bleek niet zo te zijn. Was goed opgelost televisie werd de volgende ochtend bij ons thuis afgeleverd

Pluspunten

  • Zeer zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fransvh 07-01-2017 Via de website gekocht

Niet alles snelle boys, ook alles goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al diverse aankopen gedaan bij Create2fit en zeer tevreden over de product info, de prijzen en afhandeling en leveringen. Een keer was het besluit tot aankoop genomen omdat het mogelijk is de artikelen op een andere datum te laten bezorgen.
Enige nadeel is dat je geen account kunt aanmaken waardoor je (anno 2017) steeds je al gegevens moet invullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennaert 06-01-2017 Via de website gekocht

Top service. Snel. Goede uitleg. Scherpe prijs.

Algemene score

10,0
Snelle levering (binnen 12 uur geleverd na betaling!!!). Extra uitleg door Tom. En een zeer scherpe prijs. Alles goed.

Pluspunten

  • Prijs
  • Uitleg bij product
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 06-01-2017 Via de website gekocht

No nonsense, gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshop met zeer ruim assortiment en een prettige manier van zoeken. Duidelijke produktinformatie en scherpe prijzen. Gewoon een goede shop.

Pluspunten

  • Scherpe prijzen
  • Goede produktinformatie
  • Prettige manier van zoeken
  • Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 06-01-2017 Via de website gekocht

Super deals in snelheid !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct op de juiste webpage met goede omschrijving. Vlotte afrekening, snellere levering dan aangegeven waardoor een selectiemogelijkheid van leveringsdatum misschien een aanbevolen tip is.

Pluspunten

  • makkelijk navigeerbaar
  • snelle levering ook in België

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fernando Tat 06-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel!! Online alles makkelijk te vinden en in de winkel hebben ze top personeel staan. Super klantvriendelijk en brengen je aankoop zelfs naar de auto!!

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Hebben alles staan in de showroom
  • Problemen lossen ze top op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 06-01-2017 Via de website gekocht

Beste prijs, snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, met gratis en snelle levering
Overzichtelijke webside, correcte informatie ruime keuze!

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 06-01-2017 Via de website gekocht

Groot aanbod, scherpe prijzen, snelle levering

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met plasma-discounter is dat je een ruime keuze hebt in alle productgroepen, die scherp geprijsd zijn. En super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 06-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Ik kom zeker terug

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ga eens kijken en je bent verbaasd. Je wordt door vakmensen geholpen. Ruim assortiment, weg met de mediamarkt leve plasmadiscounter

Pluspunten

  • Snelle service
  • Veel keuze
  • Vakmensen
  • Ga zo door

Minpunten

  • Zijn er niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 06-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben een televisie gekocht. Goed geholpen door de verkoper, heeft veel verstand van de tv's. Uitleg was duidelijk voor ons

Pluspunten

  • Goede service
  • Op voorraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 06-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top Advies, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze oude platte was toe aan een upgrade. Binnen ons budget viel een prachtige 40inch 4k Samsung LED TV. Duidelijk advies gekregen, ook technisch inhoudelijk klopte het goed, helemaal top. Echt blij mee.

Pluspunten

  • Kijken, Kijken, Kopen
  • goed bereikbaar

Minpunten

  • niet de allergoedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vin 06-01-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een prima shop. Zeer snelle levering. 20.50 uur online besteld en volgende morgen al in huis. Duidelijke overzichtelijke site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ursule 06-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Plasma discounter in Naarden geeft deskundig advies, heeft veel personeel. Er is een ruime keuze en de prijzen zijn de beste van alle winkels. De website is makkelijke in gebruik.

Pluspunten

  • deskundig personeel
  • goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boet Leusenkamp 06-01-2017 Via de website gekocht

Smart tv gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service is gewoon top, binnen 1 dag bezorgd!! Je krijgt snel alle benodigde mails van hun, zoals bevestiging en track and tracé.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Snelle reacties

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 06-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Philips 49PUS6401

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Winkel ziet er netjes en verzorgd uit.
Alleen was het erg druk en daarmee liet het advies lang op zich wachten en was erg beperkt.
In ieder geval kregen we gratis koffie en dat was een grote plus.

Pluspunten

  • winkel ziet er netjes uit
  • gratis koffie

Minpunten

  • advies was niet erg helder

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Create2Fit Naarden 09-01-2017

Geachte heer,

Bedankt voor uw feedback na een bezoek in onze showroom.
Jammer om te moeten vernemen dat u even heeft moeten wachten en dat niet alle informatie/adviezen duidelijk of kort zijn geweest.
Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen dit zeker meenemen om dit te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Team Plasmadiscounter.

Reageer

Sjaak Vianen 06-01-2017 Via de website gekocht

Snelste levering ooit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na supersnelle reactie van de help desk over het product waar ik vragen over had, overgegaan tot de aanschaf van tv +c kaart. Half 7 s'avonds besteld, half 10 de volgende morgen geleverd. Dat was de snelste levering ooit!

Pluspunten

  • Duidelijk info van de helpdesk
  • Super snelle levering
  • Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Etienne 05-01-2017 Via de website gekocht

Phillips 4k televisie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gebruikelijk snel en eenvoudig bestellen en geleverd zoals afgesproken. Tv was snel geinstalleerd, update via internet en nu al genoten

Pluspunten

  • helder
  • nakomen afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vin 05-01-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een prima shop. Zeer snelle levering. 20.50 uur online besteld en volgende morgen al in huis. Duidelijke overzichtelijke site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N.G.A.Jongmans 05-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Aankoop soundbar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst, via email, informatie opgevraagd. Binnen een uur een goed antwoord gekregen. Vandaag een soundbar en beugels gekocht in de winkel in Naarden. De bediening en afwikkeling was perfect. De gekochte artikelen keurig in de auto gezet. Tijdens de installatie was er nog 1 vraag. De telefonische hulp was ook weer prima.

Pluspunten

  • Voor, tijdens en na de koop prima service gegeven

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 05-01-2017 Via de website gekocht

TV Kastje

Algemene score

9,0
Op oudejaarsdag een modern én mooi geprijsde tv kast gekocht. Op dinsdagmorgen al geleverd. Ben super tevreden over het product en snelle levering.

Pluspunten

  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maes 05-01-2017 Via de website gekocht

Prima website en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een prima webshop en een van de weinigen die nog de zilveren spectrum vloerstandaard voor de play 5 kon leveren. Levering was zeer snel, binnen 2 dagen in huis. Goed verpakt en onbeschadigd en compleet. Begeleiding per mail over de status ook helemaal in orde, wat wil je als klant nog meer?

Pluspunten

  • Snelle en juiste levering
  • Website

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

plasma 05-01-2017 Via de website gekocht

soundbars

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
nauw het is mijn eerste keer dat ik wat via jullie heb besteld ma moet zeggen dat ik het netjes heb ontvangen en er zat geen schade aan schappo daar voor en mog weer een tv hebben vr mijn kamer dan bestel ik hem weer via jullie wat wel jammer vond is dat er geen hmdi kabel bij zat bij die tv ik weet niet als dat zo hoor ma moest er 1 bij gaaan schaven anders kon ik geen tv kijken ma voor de rest heb ik niets te klagen

Pluspunten

  • 0,8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 05-01-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel vinden wat je zoekt, scherpe prijzen, makkelijke check-out, volgende dag keurig in huis. Gewoon simpelweg hoe het hoort!

Pluspunten

  • Makkelijke zoekfunctie
  • Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Kemps 05-01-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte afhandeling en bovendien €50 goedkoper dan coolblue! Vandaag besteld, morgen geleverd on België. Gewoon SUPER!!!

Pluspunten

  • Afhandeling
  • Prijs

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esmée van der Bos 05-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Mooie prijs/kwaliteit verhouden en goeie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel ziet er netjes uit, medewerker kon ons netjes alles uitleggen over de tv en de mogelijkheden. Erg goeie service! Hartstikke blij met onze nieuwe tv!

Pluspunten

  • Goeie Service en uitleg
  • Prijs/kwaliteit verhouding erg netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan 04-01-2017 Via de website gekocht

Aankoop nieuwe televisie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met veel info over de producten. Hierdoor werd mijn keuze een stuk makkelijker. Levering volgens afspraak verlopen. Top!

Pluspunten

  • Overzichtelijke site
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael Bolweg 04-01-2017 In de winkel gekocht
naarden

Aankoop samsung 60 inch led tv

Algemene score

9,0
Vlak voor de kerst heb ik mooi gebruik kunnen maken van de weekendknaller..!! Heerlijk als je binnenkomt en met een smile wordt ontvangen.. binnen no-time stond ik aan de kassa onderweg nog even de aanbieding boxen meegenomen, en op naar huis om te installeren. Top allemaal.

Pluspunten

  • goede aanbiedingen
  • veel keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joachim 04-01-2017 Via de website gekocht

Top

Algemene score

10,0
Al diverse producten gekocht bij create2fit. Wederom zeer tevreden over zowel de prijs als de service en kwaliteit. De website is helder en ik heb snel wat ik zoek. De filmpjes waarin uitgelegd wordt hoe de producten werken en wat de specificaties zijn is ook handig. Kortom ik ben zeker tevreden.

Pluspunten

  • Prijs
  • Service
  • Levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 04-01-2017 Via de website gekocht

Super Dagaanbieding!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Daar was de mail met een super dagaanbieding een 50 inch samsung voor nog geen 500,-
Direct besteld en volgende dag in huis
Uitgepakt en geïnstalleerd wat een beeld en wat gemakkelijk in gebruik. Bedankt Tim en Tom en tot de volgende keer!!

Pluspunten

  • snelle levering
  • goed prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • kan ze niet bedenken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M.Chrifou 04-01-2017 Via de website gekocht

Geweldige Tv! Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen minpunten, snelle levering, tv is geweldig! Het is mij opgemerkt dat deze webshop de goedkoopste is in tv's. bij de concurrenten zijn ze allemaal duurder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Zoeters 04-01-2017 Via de website gekocht

Vogel wall 2205

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
netjes geleverd in een iets te grote doos, hier is nog wel iets te besparen. er konden er wel een stuk of 10 van in.....
verder keurig op tijd afgeleverd en makkelijk te installeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bibi 04-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Bibi

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooraf vriendelijk aan de telefoon geholpen mbt vraag over het op voorraad zijn van het gewenste artikel in de winkel. In de winkel prima geholpen zonder erg lang te hoeven wachten. Artikel werd naar de auto gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N Glijn 04-01-2017 In de winkel gekocht
Naarden

dhr

Algemene score

9,0
Super tv en netjes op voorraad.
Werd keurig in de auto gelegd top .
Erg tevreden prijs kwaliteit super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mickel 04-01-2017 Via de website gekocht

Samsung Tablet

Algemene score

8,0
Zocht voor mij zoontje een goedkope tablet en vond via marktplaats een nieuwe waarvan de originele verpakking al open was tegen een schappelijke prijs. Snelle levering en prima product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter W. 04-01-2017 Via de website gekocht

Dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder snelle levering! Kwaliteit TV Samsung UE50KU6020 geweldig. Eenvoudige installatie en prachtig beeld na ingeven juiste instellingen. Kortom een betrouwbare winkel met prima service! De uitzendingen nu met Tim & Tom in de Dakar race zijn een lust voor het oog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenneth 04-01-2017 Via de website gekocht

Al 5 x wat besteld, top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies keer op keer voor deze winkel omdat het een top service is super levering, vragen direct opgelost worden. Voor mij is geen betere

Pluspunten

  • Service snelheid keuze
  • Website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amy 04-01-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier twee sonos play:1 speakers gekocht. Het was hier simpelweg, op dat moment, het goedkoopst. De producten werden de volgende dag al geleverd. Als ik weer iets dergelijks wil kopen dan zou ik hier zeker weer gaan kijken. Dus al met al prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews