Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jim 18-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Iedere keer weer top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondertussen hier alweer 4 TV's gekocht (niet aleen voor ons hoor) en iedere keer is het service van begin tot eind. Goede service in de winkel, duidelijke uitleg, de tijd wordt genomen om alle vragen te beantwoorden en tot in de auto afgeleverd. Wederom bedankt team TeleVisieWinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Amber peeters 18-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Snel en geholpen worden zonder poespas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden uitstekend geholpen, we gaven asn dat we simpel en eenvoudig wilde, dus geen prietpraat, want altijd haast. En zo geschiedde, binnen 10 min stonden we weet buiten met precies dat wat we hebben wilde! Top. Want zaterdag zit altijd vol en je hebt nog meer te doen! De tv werd zelfs in de auto gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 17-03-2017 Via de website gekocht

UITSTEKEND !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijvingen en ze doen wat ze beloven. Heb demo toestel gekocht,slechts enkele kleine krasjes maar voor de rest een 100% product.
Geen handleiding zoals aangegeven maar die was snel van het internet gehaald.
Ook snelle levering ook de betaling gaat vlot.
Opvolging zending te volgen via internet.
Ingeschreven op nieuwsbrief en kijk uit naar aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Elsendoorn 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs, vriendelijk en goed contact met de klantenservice gehad en snelle levering , zoals xze beloven!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norbert 17-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kundige en vriendelijke service en scherpe prijs. Ik heb hier al eerder een TV gekocht en zou er weer heen gaan.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-03-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf doen wat ze zegge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoeken zoeken en zoeken tot ik hier belande en direct kon vinden wat ik zocht, dus direct besteld wat erg makkelijk ging, mooi bevestiging ontvangen en snelllll geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 16-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe Philips tv gekocht via televisiewinkel.nl en niets dan lof over de snelle service, de communicatie met de klantenservice en de mooie aanbieding!

Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Blokland 15-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Super snel en super goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige winkel met een enorme keus. En als jouw favoriete TV niet in de shop staat kijk dan even op www.televisiewinkel.nl. Op de website vind je vast en zeker een merk en model waar jij naar op zoek bent.
Je kunt de TV van je keuze laten bezorgen, maar ook zelf afhalen in de winkel te Naarden. Vlotte bediening en vlotte aflevering. De verkoper helpt je je aankoop naar de auto te sjouwen en dan snel naar huis om van je nieuwe aanwinst te genieten.
Ik ben heel blij met mijn nieuwe Samsung.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vin 14-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldig. NOT!.

Algemene score

1,0
Bij deze winkel een tv gekocht, helaas.
Van tevoren gekeken op de site of hij op voorraad was,dat was hij.
Toch voor vertrek maar even gebeld om te vragen of hij er ook echt was, "jahoor meneer ik heb er nog één, zal ik hem voor u reserveren zodat u niet voor niets rijd". Ja doe maar.
Daar aangekomen het ding betaald en raad eens....komt die nitwit mij vertellen dat hij hem niet heeft.
En bedankt joh. En dan het mooiste van het verhaal, als excuus weet hij me te vertellen dat het al de derde vandaag is.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Create2Fit Naarden 15-03-2017

Geachte heer/mevrouw,

Erg vervelend om te vernemen dat u verkeerd bent ingelicht over de voorraad van de televisie. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u teleurgesteld bent.

Mogelijk gaven onze systemen aan dat het product wel op voorraad was, echter was het onze verantwoordelijkheid om dit goed na te gaan en u juist te informeren.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij hopen u in de toekomst beter van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Televisiewinkel.nl

Reageer

M. Veenings 14-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is een ruime keus aan televisies. Vriendelijke medewerker (s) die goede kennis had van hetgeen hij verkoopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 14-03-2017 Via de website gekocht

Snel, Betrouwbaar en hoge Kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk website, Vervolgens wordt het product de volgende dag geleverd op het gewenste adres en is de kwaliteit van de producten van hoog niveau.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene Vollebregt 14-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Marcel heeft nog voor mij op Google gekeken of alles wel zou passen.,
Thuis gekomen aangesloten en superblij met de Soundbar .( nog beter dan de folder)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 13-03-2017 Via de website gekocht

super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
had diverse vragen omtrent de aanschaf van een nieuwe tv, zeer vriendelijk en geduldig geholpen. tv s'avonds besteld en de volgende dag net na de middag al in huis. TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 13-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Ergernis

Algemene score

2,0
Slecht advies waardoor ik terug moest voor ontbrekende onderdelen op te halen waar ik ook nog weer voor moest betalen. Boel ergernis en tijd kwijt hiermee zonder hier begrip voor te krijgen
Create2Fit Naarden 13-03-2017

Geachte heer,

Ten eerste onze oprechte excuses dat u niet juist in onze winkel bent geïnformeerd over de ophangkit van Samsung en dat u hiervoor meerdere malen terug heeft moeten komen naar onze winkel.

Wij willen graag de kosten voor de ophangkit aan u terug storten en zullen dan ook persoonlijk met u contact opnemen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Team televisiewinkel.nl

Reageer

I.J. van der Mark 12-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel geeft alle aandacht en neemt ook alle tijd voor je. Zij geven ook goed advies over het artikel die je wil hebben, maar zullen zeker niet een iets duurder artikel aansmeren als je dit niet wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 11-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Prima advies voor juiste keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twijfelde nog tussen een 40" en een 50". Uiteindelijk toch voor 50" gekozen en absoluut geen spijt. Prima advies van verkoper, in alle rust uitleg en keurige beantwoording van mijn vragen. Service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Seldenrijk 11-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Zeer behulpzaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kwamen voor set koffie schoonmaakmiddelen, en gingen ook met de soundbar naar huis, medewerker gaf goede uitleg en advies en het was ook nog eens de aanbieding van het moment
Dus kijkend naar elkaar zeiden wij doen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 11-03-2017 Via de website gekocht

Helpdesk met verkeerd advies

Algemene score

6,0
Prima levering en afhandeling van de bestelling. Op tijd bezorgd. Mooie TV voor een leuke prijs. Door te weinig kennis op de helpdesk een verkeerd advies ontvangen waardoor ik achteraf eigenlijk een andere tv had willen bestellen. Nu extra kosten moeten maken om de verbinding tot stand te brengen tussen tv en hifi installatie.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Create2Fit Naarden 12-03-2017

Geachte heer,

Ten eerste onze excuses dat u verkeerd bent geïnformeerd via onze klantenservice.
Graag zouden wij met u mee willen denken voor een passende oplossing in deze, helaas kan ik uw gegevens niet terug vinden met de genoemde informatie.

Zou u ons een e-mail bericht willen sturen? Dit kan naar klantenservcie@create2fit.com. o.v.v. review.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Team Televisiewinkel.nl

Reageer

Vince 10-03-2017 Via de website gekocht

Supergoed geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een demo gekocht via de site voor een mooie prijs. Netjes verpakt en snel opgestuurd naar mijn werkadres. Goed geregeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur Groot 10-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top Service weer mogen ontvangen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke website en winkel, personeel telefonisch/winkel klant vriendelijk en eerlijk. Echt een aanrader om terug te komen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie de Mol 10-03-2017 In de winkel gekocht
naarden

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede overzichtelijke site. winkel is goed bereikbaar, word erg snel geholpen, persooneel is ook erg vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Taco 10-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel simpel en goed. Handige website
Tv binnen 24 uur besteld en ontvangen.
Product werkt uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merlijn 09-03-2017 Via de website gekocht

Waar de concurrenten niet konden leveren........

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De concurrenten (mediamarkt, BCC) hadden de Philips 43PUS6501 niet meer op voorraad. Ze konden hem wel leveren misschien over 5 werkdagen. Deze website gecheckt. Prijs was identiek en op voorraad!

Om 20.30 besteld en ja hoor de volgende dag om 12:33 geleverd.

Fantastich

*let op service als voldoende beoordeeld, omdat ik hier geen gebruik van heb gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Niels 09-03-2017 Via de website gekocht

Een dikke duim (omhoog)!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een webshop zoals een webshop zou moeten zijn:
- Overzichtelijk
- Compleet
- Helder in de communicatie
- Niet naderhand nog bestookt worden met 100 reclamemailtjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Verniers 09-03-2017 Via de website gekocht

Goede Prijs en Snelle Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik al een koffiemachine had besteld naar alle tevredenheid nu ook een Sony htxt1 soundplate gekocht. Alles verliep soepel en de volgende dag had ik hem in huis. Alles aangesloten en hij klinkt zoals de beoordelingen al aangaven in een woord super!!! De prijs van €160 was al helemaal geweldig en ook nog gratis verzonden top Televisiewinkel.nl ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel vd Valk 08-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Aanrader!

Algemene score

9,0
mooie winkel geen opdringende verkoper, rustig alleen kijken en pas als je vragen hebt wordt je uitstekend geholpen, daar hou ik van!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

John Stubbe 08-03-2017 Via de website gekocht

Snel Goed en Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere malen spullen gekocht en buiten de goede prijs, inclusief transport en levering, vind ik de site overzichtelijk en snel te koppelen naar eerlijke reviews. Al met al het gevoel dat ik behandeld word zoals je dat graag zou hebben in elke reguliere winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Westenburg 08-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is steeds moeilijker om goede dienstverlening te krijgen. Bij webwinkels is de persoonlijke benadering al helemaal verdwenen. Dus als er nog een witgoedzaak bestaat, die de tijd neemt voor zijn klanten en ook nog een goede prijs geeft, is dat een verademing

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 07-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zondagavond bestelling gedaan van 2 TV's om 20.00 in de hoop dat het maandag binnen zou komen. Helaas (dit stond ook op de site). Enige verbeterpunt de aflevertijd tussen 08.00 en 18.00 dit zo in deze tijd wellicht nauwkeuriger kunnen.
Straks snel de TV's installeren.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Arjan 05-03-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Mooie tv voor perfecte prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie tv voor een goede prijs. Even gebeld en ze wilden hem ook een dag reserveren!
Goede service in winkel in Naarden

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen 04-03-2017 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben enorm tevreden! Erg snelle levering en uitstekende prijs voor deze mooie led/smart. Goed beeld en geluid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rbekkum 04-03-2017 In de winkel gekocht
naarden

leuke [maar kleine winkel]

Algemene score

9,0
goede service , perfecte uitleg. leuke winkel. Ik had alleen verwacht dat de winkel groter was en de opruimkelder bestaat niet echt want als je er iets uit wilt moet je daar om vragen en dan wordt het uit het magazijn gehaald, je kunt dus niet alles bekijken wat er op de site staat dat is jammer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob 04-03-2017 Via de website gekocht

Niet lullen maar poetsen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met klantgerichte uitleg met beeld en tekst.
Niet lullen maar poetsen is hier het motto!
Zien, kopen en afleveren binnen 24 uur!
Dit alles met directe begeleiding via de mail, zodat alles te volgen is.
Zo is hier ook de kwaliteitsnorm : "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt"
Voor ons opnieuw een aanrader!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-03-2017 Via de website gekocht

Goed bedrij

Algemene score

9,0
Bedrijf is prima doen wat ze zeggen aanrader, levertijd is prima je wordt goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

m.j.vant veer 04-03-2017 In de winkel gekocht
naarden

goed advies..netjes geholpen, een aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooi netjes en goed te overzien'' persoonlijk advies dat kom je bij de grote winkels niet meer kan tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcel 03-03-2017 In de winkel gekocht
naarden

uitleg en geduld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de uitleg die ik zocht voor de keuze van mijn tv was perfect , ik kreeg de juiste info en niet te veel maar genoeg. ben gevallen voor de samsung eu55ku6020
beeld is zeer mooi,,,,, prijs was ook goed

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mries 03-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supercorrecte afhandeling. Direct bevestiging in je mail, en stap voor stap info over de levertijd en aflevertijden. En daarnaast ook nog eens supersnel geleverd, binnen 24 uur.
Als het goed gaat bij een internetwinkel mag dat ook wel eens gezegd worden !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petri Halonen 03-03-2017 In de winkel gekocht

Excellent service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect place to buy a tv. Excellent service, extensive expertise and above all very competitive pricing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

picaan 01-03-2017 In de winkel gekocht

top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd alles is bijna in de winkel aanwezig.. gewoon reserveren kan ook en is dan snel in je bezit. Prima service en de medewerkers hebben kennis van zaken.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Bus 01-03-2017 In de winkel gekocht

Super geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vakkundige informatie gekregen bij aanschaf van een televisie en een set Sonos speakers. Gewoon ongedwongen geholpen zonder ook maar een moment het idee te hebben gehad dat de verkoper mij pushte. Prima zaak!

Reageer

GWM Bodewes 28-02-2017 In de winkel gekocht

GWM Bodewes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel ziet er goed uit ,wordt beleving gecreeerd.
Verkoper weet waar hij over praat en zet klant niet onder druk.Je wordt wel via de side met lokkertjes aangetrokken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Edwin B 28-02-2017 Via de website gekocht

Led TV 43"

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele snelle en goede service. Wel is er een verbeter puntje. De bezorgtijden zijn voor mij tussen 0800 - 1800 uur. Dit is vrij ruim. Als dit beter afgestemd kan worden geef ik een 10.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Geert 27-02-2017 Via de website gekocht

PC monitor Samsung curved

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snelle levering. Erg goede kwaliteit voor een goede prijs ! Niettegenstaande demotoestel niet van nieuw te onderscheiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lyon 27-02-2017 In de winkel gekocht

Top service, product kennis en prijs kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam binnen in de winkel, werd meteen geholpen met wat ik zocht, alle vragen werden beantwoord, met de product kennis zit het helemaal goed! De prijs kwaliteit verhouding vind ik uitstekend! Ik heb voor maar €499 euro een mooie 43 inch Ultra HD 4k smart tv gekocht, werkt top, prachtig en haarscherp beeld met mooie opties! Dik tevreden!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulder 27-02-2017 In de winkel gekocht

Playbar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig!! Goede service en klantvriendelijkheid. Lekker bakje koffie......Ga zo door. Ik zou deze winkel bij al onze vrienden aanbevelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jack huigsloot 27-02-2017 In de winkel gekocht

Tv aankoop

Algemene score

10,0
Snelle professioneel advies met naderhand ook nog logistiek ondersteund .top winkel veel keuzes met betrekking op tv soundbar versterkers en randapparatuur tevens veel kabels etc te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Vos 27-02-2017 In de winkel gekocht

Aanschaf LCD-tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online bestelling liep zeer soepel. Zelfs toen er tijdens de bestelling iets mis ging werd ik automatisch online ingelicht, kon ik dus een reactie plaatsen en kreeg ik kort daarna antwoord en werd hiervoor bedankt.
Toen ik later mijn tv ophaalde werd ik heel correct bediend, waarna mijn artikel door een andere medewerker in mijn auto werd geplaatst.
Kortom een geweldige service, petje af !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 26-02-2017 In de winkel gekocht

Toppie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanmiddag hebben we een samsung curved tv gekocht. We zijn daarbij goed geholpen, door vriendelijk personeel. Overzichtelijke winkel waardoor we snel een keuze hadden gemaakt. En blij met onze aankoop.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

lorin 26-02-2017 Via de website gekocht

tv 12 volt

Algemene score

6,0
tv zou naar een dag geleverd worden het werd er vijf dagen met weekend ertussen val me een beetje tegen dacht een goede keus gemaakt te hebben maar ja

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Create2Fit Naarden 05-03-2017

Geachte heer/mevrouw,

Vervelend om te moeten vernemen dat u de bestelde televisie niet op de afgesproken datum geleverd heeft gekregen.
Service hebben wij hoog in het vaandel staan, wij proberen ons op alle vlakken te verbeteren waar nodig en zullen dit zeker meenemen.

Onze oprechte excuses voor de vertraging en het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Team televisiewinkel.nl

Reageer

Marcel 26-02-2017 Via de website gekocht

aanschaf nieuwe tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving, snelle levering en goede vergelijkingsmogelijkheid op de site. Beter dan in menig winkel van een grote elektronicaboer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews