Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 16-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Passende service en dito gemeende interesse

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit bedrijf zit goed op de inhoud van het betreffende product en combinatie met de dienstverlening. Blijft kritisch en wil geen verkoop 'scoren' echter oprecht advies en toegevoegde waarde bieden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C stouten 16-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Hele goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt netjes geholpen zelf met het in de auto helpen geweldig gewoon netjes bakkie koffie gehad alle tv netjes op merk je hoeft niet te zoeken

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V. van Haren ( Veramet ) 16-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

professionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, goede advisering, veel modellen en veel voorraad.
Winkel is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.
De TV werd zelfs voor me in de auto gelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Straver 15-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Beter kan niet! Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
freundliche mitarbeiter, nicht aufdringlich, kompetent, showroom übersichtlich nicht "to much" sondern übersichtlich, modele welche sind im Showroom stehen sind über den Webshop am PC aufrufbar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed 15-04-2017 Via de website gekocht

prachtige oled

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooie oled tv aangeschaft en voor mijn 2 jaar oude uhd-led nog een mooie prijs als korting gekregen
keurig snel afgeleverd.opgehangen en genieten........top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Helder 15-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super bedrijf, hele snelle levering en prima service!Dit bedrijf zou ik iedereen aanraden om hier te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendriks 15-04-2017 Via de website gekocht

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super webshop, makkelijk besteld en volgende dag al in huis! Prijs en kwaliteit is goed. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Clemens Straver 14-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top aankopen bij topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke winkel, top personeel en een goede service laten mij bij de deze winkel weer terugkomen voor mijn tv aankopen. Ben zeer blij met mijn gedane aankopen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Nijman 14-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

prima uitleg en betrouwbaar personeel

Algemene score

8,0
Van mijn buurman de tip gekregen om naar Naarden te gaan.
Bleek een goeie tip.
Nadat ik uitgebreid info heb gekregen heb ik na een week bedenktijd besloten om mijn TV daar te kopen tegen een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Garretsen 14-04-2017 Via de website gekocht

Service kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op Marktplaats gevonden Denon receiver besteld tegen een zeer gunstige prijs. Zou opengemaakt zijn, wat niet het geval was, alles splinternieuw en de bediening zou via een app gaan , maar tot mijn vreugde werd er daarnaast zelfs een normale afstandsbediening bijgeleverd.
Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline van de kamp 13-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Lieve gezellige mensen met een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ze heel makkelijk berijdbaar zijn en ook het pakerenen is perfect.Ze zijn klant vriendelijke en je word snel geholpen.De uit leg van de producten zijn goed zo goed dat je het wel moet kopen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

pjer 13-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Snelle prijsstijging

Algemene score

6,0
Om 15.00 keek ik naar een TV Philips 55PUS6101, 4 uur later is dezelfde TV € 20 duurder.
Je hebt amper de tijd om na te denken over de aanbieding. Als besluit te kopen, is de prijs hoger.
Een LG van 55 inch op de site, was opeens uit verkocht.
Wil je iets kopen en hebben, dien je per internet te kopen, anders is het weg.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

RF 13-04-2017 Via de website gekocht

Hele prettige klantenservice en ondersteuning!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Binnen twee jaar hadden wij een klacht wat viel onder de garantie van het merk. Desondanks hebben ze ons ondersteunt in het indienen van het mankement bij de fabrikant. Het is in samenwerking met de klantenservice heel goed opgelost. Inmiddels kijken wij weer mankementloos televisie. Er kan altijd iets misgaan. Het is dan heel prettig dat je zo fijn en goed ondersteunt wordt op weg naar een oplossing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Richard K 13-04-2017 In de winkel gekocht

Uitstekende service

Algemene score

9,0
In tegenstelling tot andere winkels krijg je de juiste service. Duidelijke uitleg van wat je zoekt en de voor en nadelen van andere producten. Ik heb de beste keuze gemaakt samen met Televisiewinkel.nl

Reageer

Eveline & René 12-04-2017 Via de website gekocht

Fantastische Winkel met Super Prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben gekozen voor televisiewinkel.nl omdat die precies die Samsung TV kon leveren waar wij al een tijd naar op zoek waren. Vandaag geleverd (12-04-2017) en we genieten van het geweldige beeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 11-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Zo goed en kundig geholpen toppers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerder hier geweest en heel goed geholpen
Ook toen ik niets kocht en alleen info wilde hebben
De verkopers zijn erg vriendelijk en goed in hun vak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Prins 11-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte uitleg over de producten gehad, met zelfs een kopje koffie! Je merkt al snel dat de mensen hier weten waar ze over praten, en nog veel belangrijker, klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Ook After-sales (toch nog een vraagje m.b.t. installatie) was helemaal in orde. Tevreden klant!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simonini 11-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Nette en klantvriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes geholpen door een nette verkoper Jullian die je geen onnodige spullen probeerde te verkopen .

Reageer

Gert-Jan 11-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

In één woord: Fantastisch!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen zondag 9 april geholpen door THOMAS! Fijn advies en goede uitleg wij zijn blij maar ons omaatje van 91 is nog blijer!
Dank voor alles

Groet Gert-Jan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tessie 11-04-2017 Via de website gekocht

fijne winkelervaring.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind de website duidelijk en er is ruime keuze. ook met specificaties van de tv's. snelle reactie en levering. vind de prijzen vooral fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wagner 10-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

vriendelijke ontvangst en service uitstekend

Algemene score

9,0
Goede uitstraling en breed assortiment. Vriendelijke en deskundige medewerkers. Ruime openingstijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 09-04-2017 Via de website gekocht

Product goedkoper dan bij de concurent en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na verder kijken dan je neus lang is bleek dat het product wat ik wilde hebben bij jullie maar liefs 1/3 goedkoper was dan bij de concurrent . In dit geval platte tv. Daarnaast is de keuze van bezorgen ook wel erg prettig zodat je niet ieder keer de buren hoeft lastig te vallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fares 09-04-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gewoon top service en snelle levering. product goed, website goed alles goed. heb ik nu 100 karakters?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

slagerij de rooij 08-04-2017 Via de website gekocht

top ze maken het waar super goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super goed snel in een paar keer klikken op webshop vrijdag laat en toch zaterdag in huis geweldig ga dit zeker vaker doen

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 08-04-2017 In de winkel gekocht

Zoals altijd prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Televisiewinkel is op zondag open, goede uitleg en service de televisie word voor je naar de auto gebracht .
De prijs is goed aan de andere winkels aangepast.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 08-04-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, snelle verzending. Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weinig poespas, kocht zgn. Demo model. Forse korting, maar product was zo goed als nieuw. Er blij mee!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 07-04-2017 Via de website gekocht

Handig die filmpjes! super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke aanduiding op de website! handig filmpje om een duidelijk beeld te krijgen van het product. de levering van DHL is wat minder. bezorgtijd was van 08:00 uur tot 18:00 uur. onder het motto van: "we zien wel wanneer we komen". maar dit ligt bij DHL, verder is de service helemaal goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Manfred 07-04-2017 Via de website gekocht

Supersnel Coronel!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is overzichtelijk en maakt de verwachting waar! Een welkome gast in de wondere wereld van webshops waar veel grijs gebied is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkPurmerend 07-04-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en goeie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze televisie was in de aanbieding. Besteld en werd zeer snel geleverd. Aardige behulpzame chauffeur. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 07-04-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk online bestellen voor een goede prijs. heb de weekendknaller besteld. Dat scheelde een aardig bedrag t.o.v. andere shops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron van der Meer 06-04-2017 Via de website gekocht

Telefonische service prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen via de site erg eenvoudig en direct de bevestiging binnen (ook op zondag)
Er voor gekozen voor levering Dinsdag en heb die dag gebeld hoe laat ik de tv kon verwachten en de na telefonisch contact heeft men de koerier gebeld en laten weten hoe laat het zou worden....prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 06-04-2017 Via de website gekocht

Kennis van zaken en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had mijn product gereserveerd op de website en heb deze vervolgens zondags opgehaald in de winkel. Ben uiterst vriendelijk geholpen en heb nog wat goede tips gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egrauerholz 06-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Makkelijk en direct in de communicatie en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik haal altijd mijn spullen bij een van de shops. Nu mijn tweede tv en al eerder 2 koffiezet apparaten gehaald. Altijd super service en scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurits 06-04-2017 Via de website gekocht

Snelle actie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag de weekendknaller gezien (65" Samsung curved smart TV) en spontaan gekocht!! En dinsdag Zaten we s'avonds een film op Netflix te kijken in onze thuis bioscoop! Geweldige actie, lekker snel en zoals anders perfecte service.
Bedankt, En tot de volgende keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Grin 06-04-2017 In de winkel gekocht
Baarn

kennis van de verkoper was meer dan geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kennis van de verkopers is geweldig, service is ongekend goed en uitgebreide keuze.
Wij kopen alles met stekker hier en stappen hier nooit vanaf.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 06-04-2017 Via de website gekocht

Goede service en een goede overzichtelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website waarin je heel goed je zoekcreteria kunt invullen en zo uitkomt op de voor jou beste selectie, daarnaast een zeer uitgebreide product omschrijving en uitleg zodat je vervolgens uit die selectie een voor jou beste keuze kunt maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.l.i. Jansma-Westerink 05-04-2017 In de winkel gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren besteld en vandaag opgehaald.
Kreeg zeer goede uitleg van het apparaat en werd tevens navraag gedaan of ik aanverwante zaken nodig had.
Vond dat ik erg goed geholpen ben, ga vooral zo door.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Eddy 05-04-2017 Via de website gekocht

Perfecte Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
leuke manier om te bestellen , als er vragen zijn heb je de chat ... de dag voor levering bellen ze ; en dag van Levering ong uurtje voor aankomst koerier bellen ze nog eens .. om zeker je pakket niet te moeten mislopen
naar de toekomst toe ga ik dit zekers onthouden ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemarie 05-04-2017 Via de website gekocht

geweldig!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
service geweldig, bijzonder aardige werknemers, levering op tijd en met goede leveringsinformatie.
Uiteraard alle topmerken tegen een zeer goede prijs. De weekendknallers zijn helemaal om te smullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grac 05-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt het een handige side .de service is goed.had mijn tv echt de volgende al in huis.dit is mijn tweede tv van televisiewinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijmen 04-04-2017 Via de website gekocht

Je weet wat je krijgt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de goede video bij het product weet je precies wat je in huis haalt. De tv netjes op de aangegeven dag in huis gekregen. Alleen weet je bij DHL niet precies binnen welk tijdvak ze zullen komen. Het begrip 8.00 uur tot 18.00 uur is redelijk ruim. Weet niet hoe dit in de rest van Nederland geldt. Al met al super voor elkaar en zeker aan te raden om hier te bestellen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richie 04-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had mijn bestelling via de Website gedaan, maar door een fout in het systeem moest ik het in de winkel ophalen anders moest ik lang wachten op mijn bestelling. Alles werd keurig opgelost door de klantenservice en het winkelpersoneel. Omdat ik het zelf heb opgehaald, kan ik de bezorging niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Thijs 04-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service en prachtige prijs

Algemene score

10,0
Lekkere winkel om doorheen te lopen en goede service. Ook goede prijzen. Daarnaast kom onder problemen snel thuis geleverd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 04-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Medewerker was vriendelijk en gaf goed advies, had alle ruimte en tijd om de televisie te bekijken. Voordat ik een definitieve keus had gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vink de 04-04-2017 Via de website gekocht

Super geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service van de medewerk(s) is helemaal top. Netjes te woord gestaan en zeel correct afgehandeld. Zeker een aanrader om je aankopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

signer 04-04-2017 In de winkel gekocht
naarden

super service,

Algemene score

10,0
Super geholpen
En toen er een probleem was met het beeld scherm
Heb toen gebeld kon het omruilen in de winkel ze konden het ook bij mij thuis doen
Zeer vriendelijk aan de telefoon alemaal zonder problemen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Priscilla 03-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gister de weekendknaller gekocht personeel neemt de tijd om je te helpen en te adviseren
Enigste tip: online heb je keuze uit zogenoemde demo modellen. Deze zijn alleen niet in de winkel te bekijken dat hadden we wel gehoopt daar kwamen we eerst voor maar omdat we ze niet konden bekijken toch een andere gekocht

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 03-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Uitstekende service in winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagmorgen zijn we in de Televisiewinkel in Naarden geweest.

We zijn daar uitstekend geholpen en prima voorgelicht. Wij hebben snel onze keuze voor een nieuwe TV kunnen maken. De medewerker heeft ons prima geholpen om de televisie in de auto te krijgen. Bedankt voor uw uitstekende service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yagmur 02-04-2017 Via de website gekocht

Goed servic

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed vriendelijk klanteservice, goed organisatie , goed en makkelijk online besteld ,ik ben echt tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek Scheermeijer 02-04-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Prima Service, personeel erg netjes en beleefd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ruime keuze, zijn al eerder geweest en tv weggehaald. Zal het iedereen aanraden.
voor vragen en uitleg is personeel ook bekwaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews