Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19731 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 366 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lien 18-07-2018 Via de website gekocht

Awesomeee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht al lang naar een dongle van solar. En nu eindelijk gevonden op internet! Service was goed en medewerker was klantvriendelijk!

Reageer

Ellen V. 17-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

bestelgemak en reserveringsservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van te voren konden we het artikel, geheel vrijblijvend, reserveren en later op een tijdstip dat het ons uitkwam ophalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 16-07-2018 Via de website gekocht

Goede helpdesk, wederom een uitstekende demo. 1 day delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weer menig concurrent afgelopen naar een mooie TV aanbieding rond de 300 euro. Helaas. Voor de 3e keer slaag ik bij Televisiewinkel.nl (vh Plasmadiscounter) met een demo tegen een aantrekkelijke prijs. Nog even de helpdesk gebeld voor wat laatste info en door de helpdesk keurig meegenomen in de beslissing tussen 2 televisies. Snel, efficient, zonder poespas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luke 16-07-2018 In de winkel gekocht

Dikke flatscreen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op mijn slippers loop ik de shop in en begin een beetje rond te kijken met het idee een een scherm te halen, na een hele tijd piekelen heb ik een selectie gemaakt van 2 schermen! Maar ik weet het niet de ene heeft 4k, oled, smart etc. De ander 4k, voice dinges, super dun met de hele mikmak, mijn gedachte was als en kraai met korte poten! Dus een vriendelijke kerel komt erbij staan en zegt gewoon begint gewoon over een volledig andere tv te lullen! En ja,hoor ik loop gewoon naar buiten met wat hij me aansmeert (geweldig) 55inch,4k voor net wat minder dan een rug! Beste dag van mijn leven, met de deuren open (anders paste hij niet) naar huis gereden aangesloten en aangezet, nog net geen dolby cinema! Heren bedankt!!!

Reageer

T. de Jonge 16-07-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
TV hier gekocht omdat deze hier de voordeligste was. TV moest op mijn verzoek op zaterdag worden bezorgd, deze afspraak zijn ze netjes nagekomen. Kortom erg tevreden met de service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 16-07-2018 In de winkel gekocht

vakkundig en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met een idee qua televisie naar de winkel gekomen. Goed en deskundig geholpen.
Gevolg met andere (goedkopere) Tv vertrokken. Eentje die beter paste binnen mijn wensen.
Top gedaan.

Reageer

Pierre 15-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Supersnelle service en uitstekend advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle service en uitstekend advies. Werd goed meegedacht met wat we nodig hadden voor ons pa. Vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 15-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Top winkel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze, prima prijzen en uitstekende service. Al meerdere keren tot volle tevredenheid een aankoop gedaan.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HY 14-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website en duidelijke afspraken. Gisteren besteld, vandaag geleverd! Uitstekend dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-07-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs hier gevonden. Levering volgens afspraak. Mooi produkt. De bestelling ging ook makkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Eric 14-07-2018 In de winkel gekocht

Fijn en snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime en overzichtelijke winkel met voldoende showmodellen. Ik kocht een philips led tv en werd goed te woord gestaan door de jonge verkoper. Ik kon alleen niks meer van de scherpe prijs afdingen hahaha

Reageer

Sander 14-07-2018 Via de website gekocht

Toptelevisie en super snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs/ kwaliteit verhouding is geweldig van deze LED Smart televisie! Ook de snelle behandeling en levering staat mij erg aan. Kortom, geweldig!

Reageer

Tomas 14-07-2018 Via de website gekocht

Professionele fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bij de mediamarkt een tv besteld te hebben en na heel veel gedoe een week later erachter komen dat die nooit geleverd gaat worden (ondanks meerdere gesprekken), hebben wij bij televisiewinkel precies dezelfde tv voor precies dezelfde prijs besteld! Wat een verademing. Tv was snel geleverd, ondanks dat ik op het aflevertijdstip zelf niet thuis was. Maar dit werd perfect opgepakt, de telefoon werd binnen drie beltonen opgenomen en 3 minuten later was het geregeld. Er werd zelfs nog naar mij gebeld om te bevestigen dat de tv bij de buren was afgeleverd! Goede snelle en vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lion 13-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Even doorrijden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren eerst in een prijzenknaller in Amsterdam maar daar was het zo bar slecht dat we gelijk de betreffende winkel zijn uitgelopen en besloten toch vanuit Zaanstad door naar Naarden te racen! Voor we doorreden even gebeld en wat we wilde was er. Dat is service en actie reactie. Bam! In de pocket!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 13-07-2018 In de winkel gekocht
naarden

Super-tv voor een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed geholpen, eerlijk verhaal over de meerwaarde van duurdere tv's waardoor ik een goede deal heb met een iets ouder model dan bijna net zo goed als de allernieuwste tv's. Als ik vroeg naar de verschillen kon men dat duidelijk uitleggen, dat is elders wel eens anders. Duidelijk veel verstand van zaken, waardoor je een keuze maakt die voor jezelf het beste is. Wilde er een soundbar bijkopen, maar ipv hem gewoon te verkopen zeiden ze: er komt binnenkort een nieuwe, wellicht wil je daar op wachten. Fijn advies!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tim de V 12-07-2018 Via de website gekocht

Het filmpje op Youtube was zeer verhelderend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor Televisiewinkel.nl gekozen omdat zij de tv die ik wilde kopen heel duidelijk en helder beschreven in een filmpje op Youtube. Dat was precies de informatie die ik nodig had! Daarnaast was dezelfde tv wel 100 euro duurder op op Mediamarkt.nl. Op televisiewinkel.nl kreeg ik online dus meer service en een goedkopere tv. Wat wil je als consument nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Timmermans 12-07-2018 Via de website gekocht

Eerlijke service en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dankzij de goede klantenservice hebben wij voor ons budget een mooi LG voor in de slaapkamer gekocht.

Wisten totaal niet welk model voor een goede prijs geschikt was. Dankzij die aardige mevrouw van de klantenservice hebben we hier nu onze televisie gekocht.

En binnen een dag geleverd toppie !!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 12-07-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede en snelle service. Gisterenavond bestelt en vanochtend om 10:30uur gratis thuis bezorgt. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima donba 12-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Prima geholpen

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel. Vakkundig te woord gestaan. Pasjes vergeten en meteen gemaild. Kortom: ook nog eens heel attent en service gericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 12-07-2018 Via de website gekocht

Goed geprijsd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Punt één nette winkel met vriendelijk personeel, op zaterdag een kleine tv gekocht voor de camping en een geweldige aanbieding gezien voor thuis. Na rijp beraad besloten om via de webshop de weekendaanbieding aan te schaffen. Zoals beloofd stipt op tijd geleverd.

Reageer

Jeffrey Dopp 12-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nu 2e tv hier ook maar gekocht. Van tevoren al goede keuze gemaakt in welke tv we wilden kopen. In de winkel werdt heel netjes gevraagd of ik er nog de nodige accessoires nodig had. Voor ophangen en aansluiten van de tv. Tv heel netjes naar mijn auto gebracht scheelde mij weer een stukje sjouwen. Kortom top service

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Erwin van Miert 12-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige televise en Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk kunnen kiezen ,uitgebreide info over het product,verschillende vormen om je product te betalen en snelle bevestiging van je aankoop en heel snelle en correcte aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 12-07-2018 Via de website gekocht

Helemaal fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke shop, mooie producten, en snel geleverd. De iPhone ziet eruit als nieuw en mijn dochter van 16 is er helemaal gelukkig mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 12-07-2018 Via de website gekocht

ik ben super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een zeer goede duidelijke website,het bestellen is kinderspel en zo gepiept,ben dan ook zeer tevreden met mijn aankoop,gister besteld en heb het nu al binnen, een prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Bakker 12-07-2018 In de winkel gekocht

Wat een top zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kwamen binnen met een paar wensen voor een nieuwe tv. We werken super ontvangen en kregen uitleg over de tv’s.
We werden goed behandelt en geholpen.
Dezelfde dag terug gekomen en een tv gekocht.
Goede service, ze brachten de tv zelfs tot in de auto.

Reageer

Koos Scherjon 12-07-2018 Via de website gekocht

Super klantvriendelijke service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Algemeen
Na te zijn doorgestuurd via tweakers.net was het een koud kunstje om mijn nieuwe TV te bestellen. Duidelijke en overzichtelijke website, met goede info en een leuk filmpje van Tom Coronel.

Verzending
Het product was in principe goed verpakt. Helaas was de tv defect. Binnen een dag ontvingen we een nieuw product, in perfecte staat.
Keurig geleverd op de aangegeven datum (2 keer) Via DHL die overigens als tijdvak voor de bezorging 8.00-18.00u aangaf. Dat is wel redelijk ruim. Maar dat heeft niets te maken met Televisiewinkel.nl, maar meer met DHL. Er zijn vervoerders die het op dat gebied beduidend de zaakjes beter voor elkaar hebben.

Klantenservice
Snel contact via de telefoon met een vriendelijk dame. Binnen 5 minuten geregeld dat er de zelfde dag een nieuwe Tv zou worden verzonden. Geen moeilijke vragen etc. Dit vond ik een verademing, ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hidde 11-07-2018 Via de website gekocht

Erg leuke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelf hebben wij hier nu al 2 tv's en een koffiezetapparaat gekocht. Werken allemaal puik. Top winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvie 11-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Tv de dag voor levering om 15:00 besteld.
Volgende dag 12:00 al geleverd.
Mooie tv goede prijs kwaliteit verhouding.
Blije aankoop!

Reageer

JeLe 11-07-2018 In de winkel gekocht

Super service en super prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had gebeld of de tv op voorraad was en toen ik de tv kwam ophalen werd ik op vele manieren verrast. Ik kreeg zonder erom te vragen extra korting omdat een andere klant had opgemerkt dat de tv elders goedkoper was en vanwege een actie een gratis bbq!! De medewerkers hebben me daarnaast ook heel goed geholpen met de tv inladen. Bedankt toppers van Televisiewinkel.nl!

Reageer

Tiny de Bruin - Duits 11-07-2018 Via de website gekocht

Gaat super gemakkelijk via internet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed overzichtelijk en mooie site van jullie
Goede uitleg erbij mooie foto's kortom echt goed voor elkaar alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 11-07-2018 Via de website gekocht

Slechte levering, betere afhandeling

Algemene score

5,0
TV besteld en deze werd in beschadigde doos afgeleverd. De bezorger van DHL maakte zich uit de voeten voordat ik de melding zag, dat DE DOOS ZO WAS AANGELEVERD door de winkel. Ik had ‘m direct weer mee teruggegeven als ik had gezien wat er onder het tape van DHL zat: een hoek aan gort. Wie weet wat dit had veroorzaakt en of de tv zelf een klap had had gehad. De dame aan de telefoon was aardig en regelde het direct. Het kostte met wel een extra verlofdag, want wanneer de chauffeur langskomt, da’s nog steeds lastig. Van Bol.com een tientje storecredit gekregen, ontroerend toch? Van de winkel niets meer gehoord.
Had de gunstige prijs te maken met de conditie van de verpakking, een partijtje kneuzen? Lever niet meer winkelen hier.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Create2Fit 16-07-2018

Geachte heer/mevrouw,

Ten eerste nogmaals onze oprechte excuses dat de verpakking van de televisie beschadigd bij u is geleverd.

Het scherm dat u heeft besteld betreft een nieuw scherm de verpakking had niet beschadigd mogen zijn.
Wij hebben na levering contact met u gehad en op uw verzoek het scherm afgehaald en de annulering is direct doorgevoerd en aan u doorgegeven.

Met vriendelijke groet,

Team Televisiewinkel

Reageer

Yael 11-07-2018 In de winkel gekocht

Vriendelijk personeel en top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren twee televisies gekocht. Ik heb deze beide nu al in huis, wat een service! De adviezen van de verkoper opgevolgd en het resultaat is een prachtige tv die aansluit bij mijn wensen en budget

Reageer

Ed 11-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop met ontzettend snelle levering....
Zondag besteld,dinsdag geleverd via Postnl.
Had een LED tv besteld,de Philips 49 pus 6561,omdat deze als weinige nog beschikbaar over een scart aansluiting

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-07-2018 Via de website gekocht

Prima service en concurrerende prijzen.

Algemene score

8,0
Snelle levering en goede informatie over status van de levering. Verder ook concurrerende prijzen en overzichtelijke website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Demir 10-07-2018 In de winkel gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere malen hier een Tv gekocht.
Het mooie aan deze winkel is voornamelijk de service.
Ze dragen de Tv tot aan de auto en laden de Tv in.
Ze nemen altijd de tijd voor je.
Proberen absoluut geen duurdere Tv aan te smeren, geven gewoon eerlijk advies!

Reageer

J. Rovers 10-07-2018 Via de website gekocht

correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen verzendkosten , demo model ,als nieuw. Net als vorige aankopen van demo modellen . Goed verzorgd .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-07-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, snelle verzending en hele nette aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdagmiddag een nieuwe televisie besteld toen deze binnen mijn budget kwam. Ik was een beetje argwanend bij een dergelijke duur en breekgevoelig product voor een online bestelling. Ik kreeg dezelfde middag nog een mail dat hij verzonden was. Maandag werd ik gebeld door de transporteur dat ze de televisie die dag wilden komen afleveren. Dat kon zelfs na kantooruren; ideaal. Half uur voor aflevering nog een belletje om definitirf tijdstip te bevestigen. De bezorger was zeer vriendelijk en zette de doos keurig in de woonkamer neer. Zelden heb ik zo'n goede ervaring gehad bij het online shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarina 10-07-2018 Via de website gekocht

geweldige service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via bol.com hier besteld, ervaring is tot dusver super!
de door mijn zoontje zo gewilde step netjes de volgende werkdag geleverd, en het garantie bewijs zat zelfs al eerder in de mail.
vanavond krijgt hij de step cadeau dus over het product zelf kan ik nog niets zeggen service krijgt in ieder geval een dikke 10!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ancella 10-07-2018 Via de website gekocht

Toppie !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service , snelle levering, klantvriendelijk , mooie deals kortom gewoon super !! Ik zou het iedereen aanraden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 10-07-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en de TV doet het super!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was snel en gemakkelijk te plaatsen. Heb zelfs een nieuwe type gehad dan dat ik besteld heb!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Fleskens 10-07-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde de verkeerde tv, werdt geholpen via de helpdesk aan een veel betere keuze dan ik zelf had gevonden dus; super toko!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 10-07-2018 Via de website gekocht

Slechte bezorging

Algemene score

1,0
Voor ... besteld, de volgende dag in huis. Dus niet. Zit reeds 4 dagen te wachten op de levering van het bestelde en betaalde artikel van 1400 euro. Enorm veel geld. Tot op heden niets geleverd. Op mail nog niet gereageerd.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Create2Fit 10-07-2018

Beste Dirk,

Bedankt voor uw review.

Zeer vervelend dat uw bestelling nog niet afgeleverd is.

De zending had eerst een sorteerfout gekregen bij de vervoerder waar uw bestelling al vertraagd was. De volgende werkdag heeft de vervoerder aangegeven dat uw bestelling is afgeleverd. U geeft aan nog niets te hebben ontvangen.

Inmiddels zijn wij samen met de vervoerder aan het uitzoeken waar het artikel precies is. Door het telefonische contact bent u hiervan op de hoogte.

Een concreet antwoord volgt op kort termijn.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Televisiewinkel.nl

Reageer

Siebe 10-07-2018 Via de website gekocht

Snel en Goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hadden de laagste prijs en dan nog eens de snelst mogelijke levering. Produktgegevens waren correct en leveringstermijn was ook juist :-).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 09-07-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals het moet zijn. Goede product, goede prijs, besteld, en snel en goed geleverd! Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tsjallie 09-07-2018 Via de website gekocht

Prima afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Salora Wifi Dongle besteld bij een Salora TV. Levering vlot en correct. Ook de retour en terugbetaling is vlot afgehandeld. Niks mis mee. Retour van de dongle was overigens omdat ik de TV heb geretourneerd.

Reageer

J.M. 09-07-2018 Via de website gekocht

Service ok

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kan je bestelling volgen van het moment dat je het product aankoopt tot het moment dat je het thuis besteld krijgt. Je hoeft er geen 24 uur op te wachten.
Alles is in orde zoals voorzien. Een pluim voor het bedrijf !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertensuzan 09-07-2018 In de winkel gekocht
Naarden vesting

was super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op een zondag bij jullie geweest, vlak naast de snelweg wat zeker een plus punt is! Wij hadden de televisie vooraf gereserveerd. persoon heeft ons vriendelijk geholpen en geduld gehad omdat het niet lukte met pinnen!! ( uiteindelijk lukte het natuurlijk wel het pinnen)! de televisie werd keurig naar de auto gebracht en er werd geholpen met inladen!! of te wel uitermate goede service!!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 09-07-2018 Via de website gekocht

Service sterk boven verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Televisie uitgezocht ik had hier al een jaar zin in
Deze winkel had en prima prijs en ze waren op voorraad.. donderdagavond online besteld en er stond keurig in de mail dat hij zaterdag bezorgt zou worden. Dat is fijn dat wordt en leuk weekend dacht ik nog ...
vrijdags ging ineens de bel... tot mijn verbazing was daar de bezorger met mijn nieuwe tv, maar zo snel had niemand in huis gedacht dat hij er wezen zou

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 09-07-2018 Via de website gekocht

Mooie winkel, goede website en service. snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel, personeel met kennis, vriendelijk en duidelijke service.
weten wat ze verkopen en nemen de tijd voor alle klanten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Bulle 09-07-2018 Via de website gekocht

Bij verre de goedkoopste met een snelle levering!

Algemene score

9,0
De shop is beduidend goedkoper dan grote een keten die een rode kleur voert als kenmerk. Zelfs goedkoper dan de meeste webshops! Doe daar nog een goede service bij met een zéér snelle levering (

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews