Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sylvia 11-06-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn Goed op de hoogte gehouden van de verzending, snelle levering. Binnen 24 uur al in huis. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 11-06-2017 Via de website gekocht

Volgende dag gelijk in huis, voor de beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken, bij de televisiewinkel uitgekomen.
De scherpste prijs, super snelle levering en een pracht product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 11-06-2017 Via de website gekocht

Prima service. Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bij Coolblue een miskoop gedaan te hebben. Kwam ik bij jullie uit. Wat een top kwaliteit en een goede service. Ik zou jullie bij iedereen aanbevelen. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 10-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service en prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had mijn tv telefonisch gereserveerd en kwam de tv twee dagen later ophalen. Goede service van personeel en prijzen zijn uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pieter Hoogvliet 10-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldig en kwalitatieve Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bezoek van de showroom uitstekend en eerlijk behandeld. Nu extra aan het genieten van de demo. Binnenkort mn Soundbar halen. Ga zo door want ik raad iedereen jullie aan!! #Toppers

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omid 10-06-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ik vind shop van die winkel is makelijk maar bezorg service was te laat voor mij! Ik ontvang mijn bestelling na 3dagen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mt 10-06-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ze de wifi dongle van mijn Salora smart tv hebben en dat allemaal nog voor een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Verwoert 10-06-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De videos maken een groot verschil in de klantbeleving. Ik had een goed idee, na de review van Tom, wat de televisie kon en dan hielp bij de keuze. Levering was snel en ik was goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Transcriptie 10-06-2017 Via de website gekocht

Goed product razendsnel thuis bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop met aantrekkelijke aanbiedingen. Scherp geprijsd. En zeer snelle service! En dat is heel fijn als je op korte termijn een cadeau wilt geven.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjaakie 09-06-2017 Via de website gekocht

Heel vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op 19 mei kocht ik een Humax hd-recorder die heel snel geleverd werd. Ik stelde echter vast dat die enkel digitale kabel-tv kon opnemen wat niet de bedoeling was. Ik mocht het toestel terugsturen en heb ondertussen ook mijn geld terug ontvangen. Heel vlot gedaan hoor zonder enige tegenspraak. Dikke duim !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Jans 09-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Absoluut top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat niet alles tegelijk aankwam over de post, was het contact en de oplossingen met de klantenservice super.
De test if een winkel goed is, is voor mij hoeveel moeite ze doen om dingen die niet goed gaan te herstellen.
10 uit 10!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

miep_13 09-06-2017 Via de website gekocht

PERFECT!

Algemene score

10,0
Duidelijke, gebruiksvriendelijke website met veel foto's zodat je goed kunt zien wat je koopt. Scherpe prijzen. Product was 40 euro goedkoper dan op andere sites, en werd ook nog eens gratis bezorgd. De levering was supersnel en op de dag zoals aangegeven op de website.
Zijn superblij met onze aankoop, het is een aanwinst voor ons interieur :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivier van der Kuil 09-06-2017 Via de website gekocht

Mooie overzichtelijke website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie website, snelle levering vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ik vind het al jaren een heel prettige winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohammed hammouti 09-06-2017 Via de website gekocht

Goed(koop) service

Algemene score

10,0
Het is een goede webshop en de spullen zijn hier ook goedkoop te verkrijgen, top dus. Ik heb een paar dagen terug een tv besteld, en het is netjes en op tijd bezorgd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 08-06-2017 Via de website gekocht

Goed, snel, betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kocht een SmartTV, maar deze had geen WiFi. Televisiewinkel.nl had de benodigde dongle in het assortiment.

Deze werd snel bezorgd en werkte direct.

Prima service en betrouwbare levering.
Ik zal de volgende keer weer aan Televisiewinkel.nl denken.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 08-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Gewoon een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, waar we ons hebben kunnen orienteren en inlezen voor de juiste televisie voor ons gezin. Vervolgens naar de winkel gegaan te Naarden om onze nieuwe TV op te halen ( 7 jaar geen tv gehad :-))

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philips lcd tv 08-06-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service,goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
dinsdag besteld en woensdag op juiste tijdstip ontvangen! In goede verpakking ontvangen,zag er netjes uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-06-2017 Via de website gekocht

Super snel in huis en top product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S avonds om 9 uur besteld en de dag er na al tv kijken op onze nieuwe buis. Super snel geleverd dus en tv is top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 08-06-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteit, bedankt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop, goede prijs kwaliteitsverhouding.

Ik ben er blij met mijn nieuwe televisie.

Ik zou deze webshop zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 08-06-2017 Via de website gekocht

top geshopt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top Geshopt
lg tv en lg soundbar gekocht en de volgende dag in huis alles werkt prima ben zeer tevreden . bedankt voor de service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marvin 08-06-2017 Via de website gekocht

Super tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Philips 55PUx6101 gekocht en 2 dagen later binnen. Installatie is probleemloos verlopen. Handig vind ik ook de netflix optie op de afstandsbediening . Bij de HD zenders heb je zuiver en scherp beeld zonder HD zie je helaas wat wazig. Er zijn nu weinig zenders die geen HD aanbieden dus dat is geen probleem. Tv is 55inch GROOT dus was ff lastig om de juiste plek te vinden.. maar na plaatsen van een draaibare beugel komt de tv nog meer tot zijn recht. Zekers een aanrader deze tv. TOP!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 08-06-2017 Via de website gekocht

Perfect verlopen aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na telefonisch contact duidelijkheid over een bepaald aspect. Tot koop overgegaan. Keurig volgens afspraak afgeleverd. Prima communicatie via mail. Blij met aankoop! Niets op aan te merken...ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evg 08-06-2017 Via de website gekocht

Top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende customer service, duidelijke product omschrijving en zeer snelle levering van een puik product :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henko 08-06-2017 Via de website gekocht

Prima geprijsd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs en levering prima in verhouding met andere aanbieders lag de prijs van de aangekochte muurbeugel beduidend lager.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

William Chinique 08-06-2017 Via de website gekocht

Amazing Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super quick delivery, and amazing product selection. I was able to get exactly what I wanted, within 24 hours, at my doorstep.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Alberts 08-06-2017 Via de website gekocht

Besteld en dag erna......BAM!!

Algemene score

10,0
Mooie en goede reviews
Makkelijk bestellen
En dan afleveren met steengoede service
Mooi geleverd met alles erop en eraan.
En natuurlijkzeer tevreden met de keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 08-06-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Bol besteld en televisiewinkel.nl als leverancier. Werd een dag eerder dan aangegeven al geleverd. Netjes ingepakt en compleet schadevrij. Pluim voor de levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 07-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Laagdrempelig en transparant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had al eerder ervaring met het oude plasmadiscounter en wederom weer goed geholpen. In de winkel nog advies gekregen over de curved televisies en met dat advies een goede keuze kunnen maken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

L.Meijer 07-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

PRIMA MEDEWERKERS

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke winkel met geduld meerdere artikelen deskundig uitgelegd en vergeleken. Daarom een dikke tien voor winkel en medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 07-06-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden - top verkoper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede beschrijving en snelle verzending. Ik ben zeer tevreden - zeker een aanrader .
Ook altijd de beste prijs en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Beemster 07-06-2017 Via de website gekocht

Snel en klantgericht

Algemene score

10,0
Duidelijke, heldere site. De fysieke winkel ziet en net zo leuk uit. Belangrijk is hoe je wordt geholpen. Dat is deskundig, snel; kortom heel klantgericht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mi 07-06-2017 In de winkel gekocht
naarden

Zeer proffesionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg goed geholpen aan de telefoon maar ook in de winkel.
Tevreden over de informatie en de aanschaf van de Tv.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper Tax 07-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel zag er mooi en strak uit, helaas kon ik de tv die ik wilde niet meer zien. Toch ben ik er geweldig blij mee en ben ik goed geholpen!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilbrand van der Deen 07-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Mooie overzichtelijke winkel, duidelijk en eerlijk advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie, overzichtelijke winkel. Duidelijk en eerlijk advies over het product. Grote voorraad dus gelijk meenemen en genieten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Edwin Trumpie 07-06-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop

Algemene score

10,0
Laten bezorgen, vrijblijvend reserveren en ophalen in de winkel en gelijk wat advies asn een verkoper vragen... Het jan allemaal!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jwe van loon 07-06-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Televisiewinkel hanteert lage prijzen, ze hebben een duidelijke site en ze hebben kennis van het product als je vragen hebt.
En je word vriendelijk te woord gestaan.
Snelle levering .
Echt een super winkel!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 07-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goed advies en blij met nieuwe tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen weekend via de mailing een mooie tv gezien en deze via de site gereserveerd. Dit werkt eeg eenvoudig en kreeg een bevestiging via sms en mail. 2e pinksterdag de tv opgehaald. Bezorgen kan ook maar vind het fijn om de tv eerst te zien. Werd netjes geholpen en een medewerker is met de tv naar me auto gelopen. Top service, als me nou ook koffie was aangeboden had ik een tien gegeven😜

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

A.J. Braaksma 07-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op deze site is het product makkelijk te vinden. Na het bestellen direct de volgende dag in huis. Goed verpakt Heb ook in het verleden goede ervaringen! Betrouwbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette Giessen 07-06-2017 Via de website gekocht

Directe snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site was duidelijk en telefonisch corant ook prima . Heel correct en direct geholpen en de volgende dag was mijn tv al geleverd
Ook de betaling was duidelijk en snel geregeld

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 07-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service, we kochten in de winkel een tv maar deze bleek verkeerd in het systeem te staan en was niet meer op voorraad in het magazijn. Om het op te lossen kregen we een aanzienlijke korting op het duurdere model.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rodneyrpz 07-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top zaak !

Algemene score

9,0
Mooie spullen, mooie prijzen en top service!
Ik koop hier al 10 jaar mijn tv,s.
Altijd vriendelijk behandeld ook als je iets wil ruilen, geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thonia 06-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Tom Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De televisiewinkel (die bij ons thuis de Tom Top winkel wordt genoemd) heeft medewerkers die verstand hebben van wat ze verkopen. Ze helpen om een goede keuze te maken en luisteren wat je zelf graag zou willen. Mijn eerste aankoop was een stofzuiger en aangezien ik super ben geholpen kom ik steeds terug als ik iets nodig heb. Het is erg aanstekelijk want inmiddels zijn er familie en vrienden ook mee bekent en kopen daar inmiddels ook. Onze Tom Top winkel is klantgericht, zeer vriendelijk, meedenkend, leuke geprijst, zeker de moeite waard om te bezoeken, en ook nog eens op zondag open. Ik raad zeker aan om eens langs te gaan.👌🖒

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 06-06-2017 In de winkel gekocht
naarden

Vakkundig en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week een Samsung gekocht bij Televisiewinkel.nl. Aangezien het zaterdag was, leek het druk in de winkel, maar het personeel stond mij snel en vakkundig te woord. Heb uiteindelijk de TV gekocht die werd geadviseerd en ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 06-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vakbekwaam en erg vriendelijk.
Product zou geleverd worden maar op het laatste moment opgehaald.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

r.wolfs 04-06-2017 Via de website gekocht

Alles keurig in orde. Snel antwoord op mijn vraag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is heel soepel gelopen. Ik vond de door mij uitgezochte TV op deze site aan de laagste prijs. Afwikkeling en levering waren perfect in orde.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R van den Braak 04-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Pico Bello geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijke antwoorden op vragen mbt beeld en geluid. Erg fijn!
Dit is al onze vierde aankoop hier dat zegt genoeg denk ik 👍

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mel 03-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Pracht tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen in de winkel op een tv uit te zoeken. Liep ook mee naar de auto om de tv erin te zetten. Prachtige tv, echt waanzinnig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Koen 01-06-2017 Via de website gekocht

Goede service, goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Twee weken terug een Asus MG279Q besteld welke als demo heeft gediend(14 bedenkingsrecht). Na allereerst via de klantenservice informatie ingewonnen over de betreffende monitor en mij nog eens van laten verzekeren dat alles in orde was.

Vervolgens besteld en was de monitor keurig een dag later in huis. De monitor was niet verder verpakt en kwam in zijn eigen doos aan. Dit is op zich nog wel een verbeterpuntje gezien deze doos beschadigd is geraakt tijdens het transport. Echter is het wel begrijpelijk dat zo een grote doos lastig is verder te verpakken en de monitor leek er niet onder te hebben geleden.

De monitor zelf is helemaal top, heeft zoals belooft geen last van ghosting, backlightbleeding of zelfs clouding. Alle producten waren weer keurig in de doos verpakt afgezien van een enkele kabel waarvan de verpakking was geopend, geen ramp dus.

Al in al, een prettige ervaring met deze webwinkel en ik zou er zo weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Judith 01-06-2017 Via de website gekocht

Wat een slechte winkel!

Algemene score

1,0
Wat een slechte en onvriendelijke service! Via bol.com een televisie bestel op 24 mei. Deze zou de volgende dag bezorgd worden, maar door hemelvaart natuurlijk niet mogelijk. Toch een mailtje dat op hemelvaart de tv tussen 13.00 en 16.00 bezorgd zou worden, wat een service! Maar de hele middag thuis gebleven, niemand gezien. Toen zou de tv zaterdag komen, ook weer thuis gebleven, en weer niet bezorgd! Zaterdag gebeld, toen zou de tv dinsdag komen. Om een lang verhaal kort te maken, het is inmiddels donderdag en client heeft nog geen TV. Ook het geld terug krijgen is een drama, want door het "automatische controle systeem" kunnen ze dit niet versnellen. Al met al dus wachten voor mijn cliënt tot volgende voor hij zijn geld terug heeft en ergens anders een tv kan kopen. Gebeld met de klantenservice, en daar konden ze niets betekenen, behalve aangeven dat ze een fout hadden gemaakt, meer enige compensatie konden ze niet geven. De vrouw aan de telefoon vond ik erg onvriendelijk, ze zei alleen ik kan niets doen, en zei gelijk daarna ik wens u nog een fijne, met andere woorden het gesprek ik afgelopen. Ik werd een beetje geïrriteerd waarop ze nog vond dat ik niet vriendelijk was. Vind je het gek?!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Create2Fit Naarden 13-06-2017

Beste Judith,

We vinden dit heel vervelend voor u, en anderen die hier ook last van hebben ondervonden. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Door het mooie weer, vakantie geld, en de belasting teruggave, zijn er een zeer groot aantal online orders geplaatst. De vervoerders zoals DHL en PostNL, hebben het hierdoor heel druk gehad, waardoor er wat vertragingen zijn ontstaan. Dit is ook in het nieuws geweest.

Het blijft onze verantwoordelijkheid. U heeft de bestelling immers bij ons gedaan, maar wij konden deze vertragingen helaas niet voorzien, of voorkomen.

Helaas kan ik uw bestelling niet terug vinden met alleen uw voornaam. Wilt u aub contact met ons opnemen? Dan zullen wij u een compensatie aanbieden, om het een beetje goed te maken, mits nog van toepassing uiteraard. Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,
Team Televisiewinkel.

Reageer

Stephan Weverling 31-05-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Op&Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sonos Play 5 aangeschaft. Duidelijke uitleg over de Play 5. Zowel technisch en verstand van zaken hebben de verkopers. Kom hier graag mijn product halen. Nu sparen voor de playbar van Sonos. Die ga ik ook zeker hier aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews