Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rs halma 07-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was perfect voor 22.00 besteld volgende dag in huis gemakkelijk te bestsellen
De tv monitor is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 07-07-2017 In de winkel gekocht

Goede productkennis en juist advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede vergelijking tussen productlijnen en prijsniveaus mogelijk, doordat de meeste producten in de winkel staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cäp 06-07-2017 Via de website gekocht

Salora wifi dongle

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het lezen van enkele reviews over de dongle het artikel besteld
Volgende dag geleverd en vervolgens aangesloten
Werkt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 06-07-2017 Via de website gekocht

onduidelijke levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heb via bol.com een tv bij jullie besteld; prima tv voor een mooie prijs. Aangegeven levertijd was twee dagen... geen probleem. na de bestelling (op vrijdagavond na 10 uur) kreeg ik een mail dat de tv zondag al zou worden geleverd. Zondag... géén tv... maandag gemaild; krijg ik als antwoord dat de tv dinsdag wordt geleverd... (vrijdagavond na 10 uur besteld... ) stuur dan geen mail met levertijden waar jullie niet aan kunnen voldoen!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Create2Fit Naarden 11-07-2017

Geachte heer,

Ten eerste onze oprechte excuses dat de levertijden niet duidelijk zijn geweest, wanneer er op vrijdag na 22:00 een bestelling geplaatst word is de eerste mogelijkheid voor levering dinsdag.

Wij zullen uw punt meenemen in ons wekelijks overleg om onze informatie voor/tijdens het bestellen duidelijker te maken.

Nogmaals onze oprechte excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Team Televisiewinkel.nl

Reageer

Tjerk 05-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk te woord gestaan en kreeg direct extra korting bij een telefonisch contact!
afhandeling ook vlot, pakket volgende dag op de stoep

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stef van gelderen 05-07-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed overzicht speciaal voor de prijs gekozen die heel scherp was verder is het een hele leuke webshop zeker aan te raden

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caat 05-07-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen ging makkelijk, de levering snel en blij met het product. Daarna nog een keer telefonisch contact gehad ivm een vraag. Keurig geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin roest 05-07-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na schade aan oude tv, factuur opgevraagd en de volgende dag met verzekeringsgeld een nieuwe tv besteld,mooi toestel met strak en scherp beeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Hooyberg 05-07-2017 Via de website gekocht

Ik Zal hierdoor niet winnen door een ECHTE slechte service.

Algemene score

2,0
Ik had goede berichten gehoord over deze webwinkel.
Bel ik op zondag om een philips t.v. te kopen en ik wilde mijn samsung t.v. inruilen.
Ik zou maandagmorgen teruggebeld worden,maar nu is het woensdagmiddag 15.33 uur.
Maar de BETAALDE philips T.V. die binnen 24 uur geleverd had moeten worden is er nog steeds NIET.
Nog erger het blijkt NIET mogelijk te zijn om MIJ terug te bellen.
Een zeer teleurgestelde Rene Hooyberg

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Create2Fit Naarden 07-07-2017

Geachte heer/mevrouw,

Ten eerste nogmaals onze excuses voor de verloop van uw bestelling en het niet terug bellen.

Helaas hebben wij intern een miscommunicatie gehad waardoor niet helemaal duidelijk is geweest.

Inmiddels hebben wij telefonisch contact met u opgenomen.

Nogmaals onze welgemeende excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Team Televisiewinkel.nl

Reageer

MenM 05-07-2017 Via de website gekocht

Overzichtig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je hebt snel gevonden wat je wilt op de site.
Geen gedoe en ook nog eens snel geleverd.
Ook de prijzen zijn top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John 05-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

In de winkel zelf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote collectie, goed geholpen. Zelfs netjes in de auto voor mij gezet omdat ik met twee kleine kinderen was. Nu tv gekocht, eerder al een koffie machine gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 05-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Vriendelijke persoonlijk service. Fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De professionele klantvriendelijke benadering van de medewerker, zijn goede advies en vooral luisterende oor heeft mij een fantastische tekevisie opgeleverd. Ik ben erg blij met deze aankoop, mede omdat ik de overtuiging heb dat er naar mij is geluisterd. Ik heb nu de tekevisie die aan mijn wensen voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 05-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Heel goed meedenken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel heeft een breed assortiment, is elke dag open, hanteert scherpe prijzen, heeft veel aanvullende informatie op internet en heeft deskundig personeel dat onze specifieke wensen goed wist te vertalen naar een productkeuze, waardoor wij ons erg geholpen voelden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Molleman 04-07-2017 Via de website gekocht

Snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Fijne duidelijke website en voordelige prijzen en snelle service kan ook direct de televisie meenemen. Dus ik was snel en voordelig uit bij het uitzoeken en kopen van deze televisie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 04-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en adequate levering en klantvriendelijke en professionele bediening
Kreeg extra korting toen bleek dat tv ergens anders goedkoper was. Dat noem ik nog eens service .dus een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 04-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Televisie dag van te voren gereserveerd en deze stond al klaar bij binnenkomst.
De adviezen waren deskundig.
De medewerker was super behulpzaam door de televisie naar de auto te tillen.

Super service! Snel, duidelijk en top.

... ze gaan als de brandweer hahaha grapje

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Bosse 03-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Fantastisch geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
xxxx nam de tijd voor ons, kwam met oplossingen. Zéér vriendelijk.
Heeft alles zeer goed uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hein 03-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Prima advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima advies, goede prijzen en fijn om je artikel live werkend te zien. Adviseur nam de tijd om de verschillen tussen twee producten uit te leggen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 03-07-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling was de volgende dag al in huis, helemaal compleet geleverd en netjes ingepakt. Vooral de snelle levering ben ik erg enthousiast over!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Remko 03-07-2017 Via de website gekocht

Ook voor demo-modellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lang gezocht voor een surroundset, kwam uiteindelijk bij Televisiewinkel.nl terecht en kwam erachter dat zij ook demo's verkochten. Dus met heel veel korting toch iets nieuws gekocht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Verbruggen Veghel 03-07-2017 Via de website gekocht

supersnel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de tv op vrijdagavond via de site besteld . tot mijn verbazing werd deze al op zaterdagochtend afgeleverd. super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop de Groot 02-07-2017 Via de website gekocht

erg snel geleverd

Algemene score

10,0
Mooie winkel. Veel acties en goede prijzen goedkoper dan een andere winkel!
En natuurlijk snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brecht l. 02-07-2017 Via de website gekocht

snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi op de afgesproken dag gelever
product werkt naar behoren
net zoals gewilt
top service doe zoo voort 👍👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 02-07-2017 Via de website gekocht

Perfecte service ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele mooie aanbieding, super snelle bezorgen! Netjes verpakt! Ik kan deze shop aanraden voor iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 02-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

De juiste informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik maar een x bedrag had om uit te geven. Keek ik naar bepaalde modellen die binnen dat bedrag vielen. Uiteindelijk het advies gekregen om naar een model te kijken van 2016 omdat dat toestel betere spec had dan het model van 2017. Hierdoor viel ik binnen mijn uit te geven bedrag en ging ik met een beter model weg. Ik wil er mee zeggen dat ze dus echt naar de klant luisteren en dat zie je niet vaak meer. TOP gedaan mannen. 👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander Bijdemast 02-07-2017 Via de website gekocht

Een word. Geweldig!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs, snelheid, vriendelijkheid, service. Ga zo door. Was al een vaste klant. Dat zal met deze service ook voor altijd zo blijven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mick 02-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijne shop ,overzichtelijk en goed personeel dat nog tijd voor je neemt. Eindelijk eens een bedrijf dat terug belt . Ik ben zeer tot mijn tevredenheid geholpen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 02-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd uitgebreid advies en vriendelijk personeel en een scherpe prijs!!!.kom hier zeker terug als ik weer iets nodig heb

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra880 01-07-2017 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

8,0
Besteld via internet en de volgende dag geleverd. Enigst minpuntje: de bezorger wilde mijn oude TV niet meenemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 01-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

ik werd netjes geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
winkel ziet er goed en overzichtelijk uit en de bediening is vriendelijk.
je aankoop wordt netjes naar je wagen gebracht.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chester Spieker 01-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vier mooie tv's besteld die super snel geleverd zijn. Een bedrijf die als voorbeeld kan dienen voor andere bedrijven als het gaat om de klantenservice !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 01-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en duidelijke site met de juiste prijs. Levering is volgens afspraak en de tv is uitstekend

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D van baren 01-07-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering goede prijs en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met mooie aanbiedingen je krijgt echt waar voor je geld ook wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling binnen 24 uur in huis gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Trumpie 01-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen hier altijd onze spullen. Fijne winkels met medewerkers die weten waar ze over praten. Tevens hebben ze een hele goede service.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartling 30-06-2017 Via de website gekocht

Volgens verwachting en meer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na vele aankopen (bedrijfsmatig) nimmer een teleurstellende ervaring. Inhoud en gebruiksgemak website, communicatie, prijstelling en after sales service altijd dik in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 30-06-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verliep op rolletjes, snel besteld en net zo snel in huis! Geen gedoe en ook nog eens de goedkoopste, iets waar wij nederlanders van houden. Kortom televisiewinkel.nl staat vanaf nu onder mn favorieten 😃

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reviewtje 29-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Prima winkel.

Algemene score

7,0
Prima winkel met over het algemeen de duurdere televisies. Service is oke, niet noemenswaardig geweldig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Gerard 29-06-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor deze service hoef je echt de deur niet uit...savonds op de bank nog ff een nieuwe tv besteld en netjes de anderen dag keurig thuis gebracht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 29-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Fijne service en goede prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is voor mij de 2e keer dat ik een tv koop bij de televisiewinkel in Naarden.

Wij zaten te kijken voor een 55 inch televisie maar nog geen merk of type in gedachten, wel een aantal specificatie's zoals minimale input lag voor het gamen en minimaal 100 HZ voor rond de €1000.

Aangekomen bij de televisiewinkel in Naarden eerst rondgekeken en iemand aangesproken die ons heeft geholpen om een televisie te zoeken naar onze specificatie's en wensen.

We zijn uitgekomen op een LG iets boven de €1000 maar wel een stuk beter qua specificatie's gelijk een beugel er bij van vogels en klaar waren we, de televisie werd netjes in de auto gelegd en we waren weer onderweg naar huis met een ontzettend tevreden aankoop in de achterbak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Koppenol 28-06-2017 Via de website gekocht

Alles prima en snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse bedrijven onder de Coronel groep hebben goede prijzen, zijn snel en accuraat alsmede prima service.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tjeu 28-06-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van de televisie voor een prima prijs, deze zondags besteld, en dinsdag bij me afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy customer 28-06-2017 Via de website gekocht

Beste prijs en goede levering en mooi product, helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de scherpe prijzen en het webshop is snel en stabiel en draait goed op safari.
Raad televisiewinkel.nl iedereen die ik ken aan.
Ik ben een tevreden klant en ze zijn een vaste klant rijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.H.A. Mutsaers 28-06-2017 Via de website gekocht

Eenvoud en snelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bevestiging van eerdere goede ervaring. Het gemak om de benodigde informatie te vinden en het betaalgemak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lymon 28-06-2017 Via de website gekocht

Top service!!

Algemene score

9,0
Top service goeie webshop en snelle goeie levering klantenservice is super klant vriendelijk regeld alles meteen voor je. Zou dit iedere klant zeker aanraden om hier wat te kopen zul je geen spijt van krijgen. Zelf heb ik de Samsung soundbar gekocht type HW-K360 ben tevreden ermee!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Veen 27-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

OLED actie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg op de website, uitstekende demo in de winkel. Betaling ging vlot. Product niet op voorraad in winkel; levering op dinsdag. Helaas geen mail gekregen over tijd van aflevering, moest zelf bellen. Attent blijven alstublieft!
Oh, en de instructies waren niet in de doos. (Leve you-tube..)
Al met al, toch zéér tevreden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.v. batenburg 27-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldige winkel

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel met kennis van de producten top service 👍super snelle levering nadat het produckt niet op voorraad was

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Wilma Luca 27-06-2017 In de winkel gekocht
in Naarden

service op maat!!!! Heel goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel goed geholpen en de service was prima!! Het product was niet in voorraad maar was binnen 3 dagen bij mij thuis afgeleverd. Bestelling is uitstekend afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Audie 26-06-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Uitstekende kennis van de verschillende producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van de televisiewinkel geeft een heldere uitleg van de functionaliteiten van de verschillende TV's en in de winkel in Naarden zijn de verkopers ook duidelijk service gericht, geven heldere informatie en zijn niet opdringerig en agressief om een TV te verkopen. Door het geheel (producten en service gerichte verkopers) ontstaat ook een ontspannen sfeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Terpstra 26-06-2017 In de winkel gekocht
Televisiewinkel , Naarden

Perfecte website met super veel informatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is de tweede keer dat we een hier televisie kochten. Een van de redenen is de perfecte product informatie op de website, met een video met alle belangrijke informatie over de producten. Op basis daarvan al een voorkeuze gemaakt. In de winkel werden wij goed verder geholpen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvia 26-06-2017 In de winkel gekocht
Televisiewinkel in Naarden

Goede service en persoonlijke aandacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn erg goed geholpen door het personeel van de winkel. Begrijpelijke uitleg, goed meedenken, zeer geduldig, maar bovenal heel vriendelijk. Het was al de derde keer dat we naar volle tevredenheid een televisie hebben aangeschaft in deze winkel. Volgende keer komen we weer terug.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews