Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis 03-08-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie winkel en alles op voorraad! Daarnaast een hele goede service, dus ik kom in de toekomst zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van den Brandt 03-08-2017 Via de website gekocht

Hulpvaardig personeel,die de tijd voor je zoekopdracht neemt

Algemene score

10,0
Hulpvaardig personeel,die tijd voor je zoekopdracht geeft en evt. alternatieven aanbied.Als er iets niet in voorraad is,bdenken ze een oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent botman 03-08-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goed advies en vriendelijk personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na veel onderzoek ben ik bij de televisiewinkel.bl terecht gekomen. Een site met een ruim aanbod en top uitleg. Ik kon heel makkelijk mijn gewenste model reserveren, ik was nog op vakantie dus ophalen werd lastig. Eenmaal thuis reed ik langs de winkel en stond de nieuwe tv klaar. Er werd zelfs aangeboden om mee te lopen naar de auto! Ook heb ik meteen mijn oude tv in kunnen leveren, was ik daar ook meteen van af. De winkel/showroom zag er daarnaast netjes uit en was goed bereikbaar.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Leon 03-08-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide kennis van tv's. Focus op dit gebied waardoor alle schermtechnieken op voorraad zijn. Persoonlijke service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menting 03-08-2017 Via de website gekocht

Super servis

Algemene score

10,0
De shop is overzichtelijk goede uitleg en prima servis andere dag al in huis en twee weken bedenk tijd,
Niet goed geld terug prima toch!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lau 02-08-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Zeer deskundig en niet opdringerig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het lezen van een aantal positieve reviews over televisiewinkel.nl besloot ik een bezoekje te brengen aan de winkel in Naarden. De zaak zag er netjes uit en ik werd door twee verkopers vriendelijk geholpen. Beiden hadden verstand van zaken en waren er niet op uit mij zo snel mogelijk het duurste product 'aan te smeren'. Ze waren goed op de hoogte over de verschillen tussen een aantal televisies en hadden ook geduld toen ik nog twijfelde over een eventuele aankoop. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en ik ben met een mooie tv naar huis gegaan. De verkoper bood nog aan om mee te helpen sjouwen naar de auto. Heel aardig.
Enige minpuntje is dat er (op mijn aankoop) geen laagste prijsgarantie werd aangeboden. Via bol.com was dezelfde tv 30 euro goedkoper. Wanneer hieraan wel zou worden gedaan, had ik een dikke 10 gegeven. Voor nu blijft het bij een mooie 9!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 02-08-2017 Via de website gekocht

Helder en eenvoudig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke omschrijvingen. goed keuzemenu om het gewenste product te zoeken.
Makkelijk systeem om iets te kopen. Geen overbodige wachtwoorden en goedkeuringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lars Herbaut 02-08-2017 Via de website gekocht

Prachtig toestel en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de televisie gekocht via bol.com en de service was top. Alles was mooi op tijd en perfect onbeschadigd afgeleverd.

Prachtig toestel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden 02-08-2017 Via de website gekocht

Snel heleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en netjes geleverd.
Bezorgdienst heeft alleen geen track en trace, waardoor je noet weet wanneer het product ongeveer komt. Is wel hamdig om te weten.
Voor de rest dik tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Daniël 02-08-2017 Via de website gekocht

Prima voor elkaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site, mooi op tijd geleverd en voor een schappelijke prijs...eigenlijk niet veel op aan te merken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Appie 01-08-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en netjes telefonisch te woord gestaan. Super snelle levering, dus echt de volgende dag na het plaatsen van de order. Kan dus er niks verkeerds over zeggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Pannen 01-08-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede serive

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze televisie was de avond tevoren kapot gegaan. We hadden al eens van uw winkel gehoord. Verkooppersoneel erg behulpzaam. Magazijnpersoneel moet alleen leren dat als ze je roepen voor het aangekochte product dat ze de heer of mevrouw voor de achternaam zeggen. Het klinkt niet vriendelijk als ze alleen maar je achternaam door de winkel heen roepen.

Reageer

Robert 31-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede eerste ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam simpelweg voor een optische kabel voor mijn soundbar en tv.
Goede ervaring, mooie winkel en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Svh 31-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Snelle en deskundige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben naar de winkel zelf geweest in Naarden en ben daar er goed geholpen. De medewerkers zijn deskundig en denken mee. Erg fijn!

Reageer

Ron 31-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Altijd de goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al jaren hier mijn spullen kopen. Ze zijn altijd de goedkoopste, hebben personeel met verstand van zaken en zijn altijd op zoek naar de beste deal.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 30-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service.
Tv werd op 1e verdieping gebracht door bezorger!
Tv is eenvoudig in te stellen en aan te sluiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan M. 29-07-2017 Via de website gekocht

!!!! Doen !!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 2e maal een TV besteld en ook nu weer alles perfect en snel geregeld.
Aflevering de dag na bestelling ook snel en keurig verlopen.
kortom wanneer U overweegt te bestellen is mijn advies :
!!!! DOEN !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHWB te Sneek 29-07-2017 Via de website gekocht

Een echte aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heb met deze shop kennis gemaakt via Bol.com en heb geen problemen ondervonden met bestellen en levering ,was voor tienen besteld volgende dag in huis nou en dat alles klopt als een bus . keurige mail gehad hoe laat ie bezorgd werd en dat was netjes op tijd en konden we de TV installeren .Filmpje gezien over de aankoop door Tom Coronel en dat was een goede informatie over de TV.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Decnop 29-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Deskundig advies, meedenkende service, chapeau!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze shop gevonden via een advertentie en alles wat daarin staat is echt zo. Wat een assortiment, wat een deskundigheid en wat een service. We zijn dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Lint 27-07-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke webshop en een zeer vlotte afhandeling en bezorging. De betaling kan gewoon met de creditcard. Ideaal.

Reageer

Els 27-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij ons bezoek aan deze winkel (voor een andere aankoop) zagen we op de toonbank een mooi uitgevoerde krachtige Powerbank staan. Het design en de korting op de prijs stond ons wel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep van nunen 27-07-2017 Via de website gekocht

Sublieme service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Komen altijd hun beloftes na.
Geen problemen geen gezeur en uitstekende service en terugstuur garantie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max Samuels 27-07-2017 In de winkel gekocht
Televisiewinkel

Goede service en klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb hier meer spullen gehaald vandaar dat ik hier kom en alles is overzichtelijk dus keuze genoeg in deze winkel. De website goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Erik 27-07-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en veel betaalmogelijkheden. In dit geval echter zelfs TE snelle levering, want de tv kwam twee dagen eerder dan afgesproken.
Door de helpdesk is dit echter opgelost met een kleine korting om mijn reiskosten te vergoeden. Prima service. Product is verder naar grote tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Brian 27-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service die met je meedenkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne en vlotte ervaring.
Er werd snel gereageerd op mijn vragen. En pro actief mee gedacht naar oplossingen en toepassingen voor onze nieuwe tv.
Ook fijn dat televisiewinkel voordelig is! Al met al, super geregeld! Ik ga hier zeker vaker winkelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Moor 27-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Veel kennis van zaken, uitmuntende dienstverlening!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via vrienden ben ik bij deze winkel gekomen. Ter plekke werd gevraagd naar de behoefte. Die werden open en eerlijk gedeeld. Voor elk budget kreeg ik een willekeurig scenario waarbij de kwaliteit van systemen continu geborgd werd. Echt een fantastische service waar veel grotere bedrijven een voorbeeld aan mogen nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joost 26-07-2017 Via de website gekocht

geweldige service en nette aflevering

Algemene score

10,0
geweldige winkel ruime keuze en overzichtelijke site.
nette afspraken en goed assotiment ik zou het iedereen aanbevelen om via de site te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonia 26-07-2017 Via de website gekocht

Hele goede en duidelijke service ik ben zeer tevrede

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen daar de website duidelijk en overzichtelijk is ook als je visueel gehandicapt bent slechtziend

Reageer

Regina 25-07-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na twijfel over de keuze, goed telefonisch advies gekregen. Daarna bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd! Nogmaals: top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje vergeer-lamers 25-07-2017 Via de website gekocht

Geweldig mooie tv. Super snelle levering. Dik tevreden

Algemene score

10,0
Mooie LG led tv gekocht. Goed qua prijs en super nette en snelle levering. Voldoet boven verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bijl 24-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden (tvwinkel)

Topprijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker effiecient, gefocust en deskundig, tegen bodemprijzen. Ik raad iedereen deze zaak aan. Centaal gelegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 23-07-2017 Via de website gekocht

Lekker snel in huis netjes geregeld een status update

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via bol een nieuwe tv besteld lekker snel in huis voor 22:00 besteld om 10:00 zaten de kids al voor het nieuwe beeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Snouck 23-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Even reserveren via de site en toen opgepikt,weet je zeker dat hij er nog is als je komt. Super fijn! Onze oudste er met onze tv vandoor, wij weer een blitse nieuwe. Heel blij mee:-)

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Leo 23-07-2017 Via de website gekocht

Goed geinformeerd door proffesioneel personeel !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en direct reactie op inruilactie. Dezelfde dag koop gesloten en de volgende dag de TV thuis bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edb. 23-07-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen klachten.
Eenvoudig ophalen van een reservering; klaar in een paar minuten.
Prijs iets hoger dan bij enkele andere aanbieders maar in tegenstelling tot die aanbieders bij televisiewinkel wel leverbaar.

Reageer

francis 23-07-2017 Via de website gekocht

Hey tis de 2de maal dat ik een tv koop ben zeer te vreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
F. uit brugge bezeer te vreden over jullie service alles gaat vlot en op tijd wat de levering betreft do zo voort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mike 22-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen, omdat ik er super goede verhalen over had gehoord en dat sprak me wel aan. De website is heel overzichtelijk en duidelijk opgebouwd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dre 21-07-2017 Via de website gekocht

Te gek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een tv en een muurbeugel voor in de tuin, ging ff checken op de website en binnen 5 minuten had ik beide artikelen besteld.

De keuze is enorm maar je vind je artikel snel genoeg door te filteren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 21-07-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling was snel binnen en goed stevig verpakt. Het enige wat ontbrak was een korte handleiding. Maar het sprak wel voor zich hoe het moest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy90 20-07-2017 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede aanbiedingen voor A-merken. Duidelijk overzicht. Erg blij met de tv. De zoekcriteria om snel tv's met elkaar te vergelijken mogen wel wat worden uitgebreid, anders zou je mooie kansen kunnen laten liggen omdat het zoeken op de website wat meer tijd kost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 20-07-2017 Via de website gekocht

Geen woorden voor

Algemene score

9,0
Snelle en eerlijke reactie op vraag. Aflevering zoal beloof. Een genoegen om zaken met dit bedrijf te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 20-07-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De begeleiding en uitleg op de site is top, evenals de toegankelijkheid van de site. Na de bestelling word je goed op de hoogte gehouden van de voorgang van de levering. Al met al zeer goed geholpen en een snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ratje 20-07-2017 Via de website gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, toestel uitstekend verpakt.De beelkwaliteit van de Samsung UE-55KS8000 is van zeer hoge kwaliteit, is makkelijk te instaleren en dan is het genieten van de mooije kleuren en de haarscherpe beelden.Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 20-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Snel en adequaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zochten on-line maar we hadden het toestel meteen nodig en gelukkig woonden we in de buurt. Bellen, reserveren ophalen en de rekening in de mail. Keurig!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 20-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met een hoop producten voor een eerlijke prijs. Snelle levering en stevig verpakt, kortom helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 19-07-2017 Via de website gekocht

Uitvoerige beschrijvingen en verzend mail

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De goedkoopste voor mijn artikel nl speakers van HEOS. Keurig verpakt en bezorgd. Gratis. een aanrader via ' internet shoppen'

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Guido 19-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Super easy en informatief bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ongeveer 15 minuten voordat een aanbieding was afgelopen even gebeld.
Gevraagd of ze de televisie even apart konden zetten voor mij aangezien ik minimaal een half uur moest rijden. Was geen probleem. Naar de winkel gereden en alle informatie over de tv gekregen. Ook vroeg ik wat nog eventueel alternatieven waren. Medewerker nam rustig de tijd hiervoor. Uiteindelijk toch de tv van de aanbieding meegenomen. Kan dus niks anders zeggen dat prima winkel met goede service.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

sj huitema 19-07-2017 In de winkel gekocht
naarden

de goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
kwam binnen en naar een paar minuten werd ik al geholpen door een vrolijke verkoper.
de service was goed ondertussen dat de producten werden gehaald kreeg ik een kopje koffie aan geboden, toen de verkoper met de producten kwam werd deze ook bij de auto gebracht. helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed te woord gestaan. Geen moeite was teveel. Onder het genot van een kopje koffie goede voorlichting gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JW 18-07-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Ge-wel-di-ge redding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al tijden zat ik na te denken over een nieuwe televisie, maar ik wist dat mijn vriendin dit geen goed idee vond. "De oude doet het toch prima". Toen ze een dagje weg was zag ik mijn kans schoon. Ik moest en zou die dag een mooie televisie kopen. Helaas bleek het model dat ik wilde nergens te vinden. Coolblue en bol.com hadden hem wel, maar konden niet snel genoeg leveren. Gelukkig was daar Televisiewinkel.nl!

Op jullie site zag ik dat er nog een model op voorraad was. Na een telefoontje met een zeer enthousiaste en vriendelijke medewerkers was de pracht-tv gereserveerd. Ik had alleen nog geen vervoer. In ruil voor dat ik mee zou gaan naar een kraamvisite wilde een vriend me wel van Amsterdam naar Naarden rijden. Daar aangekomen in een oogverblindende winkel vol mooi televisiesnoepgoed, bleek echter dat de betreffende tv toch niet aanwezig was. Systeemfoutje. De altijd behulpzame medewerker wist me echter toch uit de brand te helpen door een demo-model op te snorren dat ik zelfs nog met korting mee mocht nemen. In één woord geweldig!

Tijdens het wachten werden we ook nog eens verblijd met heerlijke koffie uit de splikspliternieuwe automaten van de koffiewinkel.

Vol caffeine stuiterden we over de snelweg terug naar Amsterdam, alwaar ik vol trots de beeldbuis aansloot op het lichtnet. Binnen 2 seconden stroomde er beeld én U-HD netflix mijn netvlies binnen.

En mijn vriendin? Die wil niet meer zonder.

Televisiewinkel, bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews