Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mavgoose 26-11-2009

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke website.
Snelle reactie op email.
Superieure verzending.
Werkelijk 1 dag!!!
Nadeel vind ik dat als je kiest voor telefonische klantenservice, dit 30 cent per minuut kost. Vind ik persoonlijk nogal aan de hoge kant. Gelukkig werd er dezelfde dag nog gereageerd op mijn email.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

popern 26-11-2009

Algemene score

9,3
snelle probleemloze levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Hermans 21-11-2009

Algemene score

9,5
Zeer duidelijke en overzichtelijke website met goede informatie over voorwaarden en algemene en specifieke product-informatie.
Na Ideal betaling direct betalingsbevestiging via E-mail. Volgende dag E-mail verzending en een dag later aflevering door TNT.
Zoals beloofd levering binnen 2 werkdagen na bestelling.
Plasma-discounter heeft op mij een degelijke en betrouwbare indruk gemaakt en voor wie via internet wil kopen een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albertdol 21-11-2009

Algemene score

8,5
prima. Lcd-tv gekocht, betaald en binnen 2 dagen geleverd. Geen problemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lei1948 20-11-2009

Algemene score

8,0
Mijn aandacht werd op kieskeurig getrokken door de vele positieve beoordelingen. Daarom heb ik mijn bestelling van Panasonic TX-L37G10 bij deze firma besteld.
En ik heb er geen spijt van.
Perfecte afwikkeling van de bestelling. Had mijn Panasonic TX-L37G10 na twee dagen via TNT in huis.
Mijn complimenten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M.Koster 20-11-2009

Algemene score

10,0
Zeer mooie winkel, goed en kundig personeel. Goede prijzen. Bij deze winkel hebben ze echt de artikelen op voorraad! Voor mij zeker een reden om deze winkel bij een volgende aankoop weer te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bolland 20-11-2009

Algemene score

8,2
Een goede webside , makkelijk en overzichtelijk .Alle materialen die men nodig heb is er , behalve het enigste wat ze niet hebben zijn scart en conponent kabels .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

byte 19-11-2009

Algemene score

8,0
vandaag besteld morgen in huis

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

steffangti1 19-11-2009

Algemene score

9,5
De website is overzichtelijk en makkelijk om doorheen te navigeren. Jammer dat we niet konden ontdekken hoe we bijvoorbeeld alleen een overzicht konden krijgen van alle kabelkolommen of alleen alle superflat wandsteunen van Vogel's. Na een tussenbezoekje aan de officiele site van Vogel's hadden we onze producten zo gevonden waarna we met de productcode's op de Plasma Discounter site zijn gaan zoeken, scheelde nog aardig in prijs met bijvoorbeeld Media Markt of BCC trouwens. Wij hadden een Vogels kabelkolom EFA8835 en een wandsteun EFW8405 besteld. De afhandeling van de bestelling gaat heel eenvoudig en werkt prima. Na de bestelling werden we keurig op de hoogte gehouden van het moment waarop het pakket verzonden werd tot de verwachte leverdatum. Eenmaal thuis bleek dat de tv te dicht op de muur zat waardoor we de kabels niet meer kwijt konden en dat de kabelkolom net een paar cm te kort was, terugsturen dus. eerst maar even gebeld voor informatie en ik had vrijwel direct iemand aan de lijn die mij keurig hielp, wel jammer dat het een betaal-nummer is maar de gespreksduur was door de korte wachttijd zeer kort gebleven. Pakket weer ingepakt en kostenloos (antwoordnummer) teruggestuurd met een brief er bij met toelichting over de retournering. Twee dagen later een bevestiging via de e-mail dat ze het pakket hebben ontvagen en dat het geld terug wordt geboekt.
Al met al zeer tevreden over Plasma Discounter, zou het iedereen aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gruisen 16-11-2009

Algemene score

8,5
Geweldig goed geholpen ook telefonisch en wat een snelle levering. Je bent toch altijd een beetje bang met te bestellen via Internet maar dat hoef je echt niet te zijn bij Plasmadiscounter !!

Chapeau !! Ans Gruisen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lswarte 14-11-2009

Algemene score

9,3
Makkelijk te navigeren website, snelle levering en m'n nieuwe aanwinst was extra goed verpakt. Goede wijn behoeft geen krans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ToppieRoy 13-11-2009

Algemene score

8,0
Mijn ervaring met PlasmaDiscounter.
Plasmadiscounter is op zich een prima winkel. Er is een grote voorraad aanwezig en de prijzen zijn erg scherp. Hierom heb ik al meerdere grote aankopen bij PlasmaDiscounter gedaan.
Maar, de onwetendheid van de klanten wordt tegen de klant gebruikt of de verkopers weten niet waar ze het over hebben (ik ga uit van het eerste).
Er worden HDMI kabels aan klanten verkocht van <2meter, een kabel van €10,- voldoet al prima waar er kabels van dik over de €100,- (!) aangesmeerd! Dit vind ik echter belachelijk. Het signaal door een HDMI kabel is 100% digitaal en hoeft bij een lengte van <10meter niet extra afgeschermd te worden. Bij een analoog signaal (de welbekende SCART kabel bijvoorbeeld) maakt een duurder, beter afgeschermde kabel wel erg veel uit.
Ook het aangeboden schoonmaakmiddel voor de nieuw aangeschafte LCD/Plasma is niet nodig. 1 maal per week met een de TV afnemen met een antistatisch doekje is al genoeg en afnemen van vette vingers en dergelijke kan bijvoorbeeld ook met Glassex.

Samengevat, PlasmaDiscounter is een prima winkel mits je weet wat je kopen wilt en wat je ook daadwerkelijk nodig hebt. Laat je van te voren goed voorlichten en ga voorbereid en gericht de winkel binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Burg6000 13-11-2009

Algemene score

9,0
Zondag besteld. Dinsdag geleverd. De site met een BN straalde vertrouwen uit. Ondanks dat het artikel een paar euro duurder was dan bij andere sites daarom hier gekocht. In ieder geval zo'n 30 euro goedkoper dan bij een grote media-gigant (incl. afl.kosten).
After sales, nog geen ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pimpompet 12-11-2009

Algemene score

9,0
Mijn bestelling (22'tv) had ik zondagavond laat besteld en was woensdagmorgen vroeg binnen.
Het goede product en een snelle goede levering voor een goede prijs. Prima dus. Meer heb ik niet te wensen. (het klinkt logisch maar vaak genoeg blijft dit niet het geval te zijn...)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

BMFN01 08-11-2009

Algemene score

9,0
Heb mijn Samsung 32" 6 serie (32LE650) nu een paar dagen en hij bevalt prima. Binnen 2 dagen na bestellen stond ie hier bij mij in de kamer dus dat is top!

Kwam uit de opruimkelder en daar is niets mis mee, behalve dat het scherm duidelijk met een vies lapje was schoon gemaakt maar het bijgeleverde doekje maakte daar korte mette mee.

Het media 2.0 is super maar als je em aan de computer hangt dan is het moeilijk om de goeie film te selecteren omdat er geen mappen staan maar alle bestanden los (of ik heb het nog niet helemaal door)

Wat wel heel goed werkt is het via een USB koppelen van een harde schijf aan de TV. werkt heel snel en speelt zonder hapering 1080p af (planet earth zelfs de stukken die op de computer heel langzaam gingen)

Maar goed zeer content met deze aankoop en ik denk voor 499 e een goede deal. Plasma-discounter doet precies wat je van een internet winkel kan verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepe192 07-11-2009

Algemene score

8,7
We hebben bij een ander internet bedrijf een Sony Bravia KDL-ZX1 besteld, maar omdat we hier wel erg lang moesten wachten op deze bestelling (5 weken in plaats van 2 weken), wilden we niet nog eens 5 weken wachten voor we gebruik konden maken van deze TV.
Dus,Woensdagavond 4-Nov-2009 TV-voet besteld bij PlasmaDiscouner.nl en Vrijdagochtend 6 November afgeleverd.
===Perfect===

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rampestamper 05-11-2009

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Over de bereikbaarheid en de aftersales kan ik niets zeggen daar ik met beide niets te maken heb gehad.

Bij deze winkel zal ik, als ik weer eens een TV nodig heb absoluut nog eens bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RienSaints 02-11-2009

Algemene score

9,3
Duidelijke website met veel produktinformatie. Duidelijke antwoorden op vragen betreffende, o.a, aflevering. Vraag vóóraf, correct behandeld. Lage verzendkosten. Bestelling exact twee dagen ná besteldatum afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.helle 02-11-2009

Algemene score

9,5
Donderdag middag om 15 uur mijn Sony LCD TV besteld,en hij werd keurig Zaterdagochtend al afgeleverd.
Alles piekfijn in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

max72 27-10-2009

Algemene score

5,2
Ik had een TV via Internet gereserveerd en ik heb de dag daarna een uur in de
auto gezeten om deze TV af te halen.

Ik moest eerst betalen en pas na een half uur zoeken bleek het model onvindbaar.

De TV was voor mijn zoon en we hebben dus noodgedwongen een ander type moeten
nemen.

Helaas niet echt een goede beslissing want dezelfde TV bleek achteraf bij een
andere zaak bij ons in de buurt zelfs nog EUR 20,- goedkoper te zijn. Ik heb
hier nog wel een e-mail over gestuurd want ik kreeg van Plasma Discounter nog
een e-mail dat mijn reservering verlopen was omdat ik niet ben komen opdagen om
de TV op te halen!!
Helaas geen reaktie van de winkel.
De verkoper was wel aardig maar uiteindelijk toch geen goede ervaring.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Linette77 26-10-2009

Algemene score

9,3
Wij hebben een LCD TV gekocht bij deze firma,Internetsite overzichtelijk en
makkelijk om bestellingen te plaatsen. Telefonisch contact uitstekend, alleen
jammer van het 0900 nummer.
Internetbestelling perfect afgehandeld zoals betaling, mails over de bezorging
etc. Bezorging zelf was wat minder, maar dat lag niet aan hun maar aan de TNT.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naomi1 23-10-2009

Algemene score

9,5
Dinsdag besteld om 15. uur Donderdag werd de TV keurig bezorgd door TNT.
inmiddels speelt de TV. het was een Demo maar alles is perfect in orde. en
bovendien goed op de hoogte gehouden i.v.m. de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheijen 16-10-2009

Algemene score

9,8
De service is geweldig en de levering supersnel.
het is beter dan gewoon in de winkel petje af Tom super bedrijf en klantgericht.

Ik ben meer dan tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvdvelde 14-10-2009

Algemene score

9,8
De website is zeer relevant en toont de werkelijke voorraad. Ik dad iets dubbel
besteld en men belde mij met de vraag of dat de bedoeling was. Mijn bestelling
stond klaar toen ik 'm kwam ophalen. Hun benadering was zonder poespas. Nadat
ik betaald had, liep een medewerker mee om de goederen in mijn auto te leggen.
Na 14 dagen kreeg ik een mail met de vraag over hun service en de gekochte
producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie2011 11-10-2009

Algemene score

8,2
Duidelijke website met veel informatie. Levering via TNT onder rembours ging
prima. Alleen de track & trace functie van TNT kan geen tijd aangeven dus moet
je de hele dag thuis zijn.
De Sony Bravia tv is van uitstekende kwaliteit.
Alleen ontbrak er bij de muurbeugel van Vogels twee metalen strips die nodig
waren indien de gaten in de tv op 20 cm zitten hetgeen bij de Bravia het geval
was.
Na bellen met PlasmaDiscounter.nl kreeg ik de strips binnen twee dagen met de
post geleverd.
Prima service dus van PlasmaDiscounter !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

karel55 11-10-2009

Algemene score

9,3
het via de website bestelde artikel werd binnen 24 uur correct afgeleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aivlys 11-10-2009

Algemene score

9,5
Perfect gegaan. Donderdag laat in de avond bestelling geplaatst, zaterdag al
ontvangen. Het zou hier gaan om een demo-model maar er was geen beschadiging of
gebruiksspoor aan te bekennen dus volgens ons gewoon nieuw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek C. 07-10-2009

Algemene score

5,5
Slordig dat zij eerst de verkeerde TV hebben opgestuurd. Helpdesk a 80 cent per
minuut loopt ook aardig op. Vervolgens wel keurig door hen hersteld, maar toch
anderhalve week later dan gepland de goede TV in huis.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

a.reubzaet 05-10-2009

Algemene score

9,5
Perfecte afhandeling bestelling. Donderdag besteld en zaterdag al geleverd. Met
zorg afgeleverd in degelijke verpakking. Een voorbeeld voor andere
internetwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter B 04-10-2009

Algemene score

9,0
Donderdagavond besteld en zaterdagochtend binnen gekregn via de post. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

namm23 04-10-2009

Algemene score

9,5
vrijdag ochtend 11.00 uur besteld, zaterdagochteng eveneens 11 uur afgeleverd.
Prima service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathieu1961 03-10-2009

Algemene score

9,3
lcd tv aangeschaft voor de slaapkamer deze werd binnen 24 uur bezorgd prima
geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1ieniemienie 03-10-2009

Algemene score

8,0
Prima conform afspraak en tijdig geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

evert1951 02-10-2009

Algemene score

9,5
Digitenne ontvanger keurig netjes geleverd en binnen 48 uur! Prima!
Plasma-discounter, een fatsoenlijk adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsjecharlotte 30-09-2009

Algemene score

10,0
Snel, concurerent, alles volgens afspraak, ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsjecharlotte 30-09-2009

Algemene score

10,0
Snel, concurerent, alles volgens afspraak, ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJM van kempen 28-09-2009

Algemene score

8,2
verkeerd bestelling gedaan, werd keurig opnieuw afgeleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeenpleunie 24-09-2009

Algemene score

8,0
Duidelijk en overzichtelijke webwinkel, zeer snelle levering. Ik heb
telefonisch contact gehad, werd redelijk snel geholpen en zeer vriendelijk. De
levering was boven verwachting snel. Alles wat op de site stond is waargemaakt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

gerard58 18-09-2009

Algemene score

4,0
Home cinema set besteld op 17-9-2009 er waren volgens de website nog 2 in
voorraad. Bericht gekregen dat de levering via TNT was verzonden. Kreeg ineens
het bericht dat de set niet in voorraad is en waarschijnlijk binnen 2 weken kan
worden geleverd. Na telefonisch kontact geen garantie gekregen dat de set
binnen 2 weken geleverd zal worden. De levering kan dus ook langer dan 2 weken
duren. De smoes was dat waarschijnlijk de sets in de winkels zijn verkocht.
Advies de voorraad te koppelen aan internet bestellingen en aan de winkel/balie
verkoop. Dan kan er nooit discusssie zijn over de aantallen/voorraad welke op
internet vermeld staan.

Ik vind dit geen service. En ik heb vooraf betaald en moet maar afwachten
wanneer mijn geld terugkrijg?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Wiel56 18-09-2009

Algemene score

9,0
snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

warpino 17-09-2009

Algemene score

8,0
Personeel is altijd druk en bijna altijd sjaggie. Je moet daar niet zijn als je
het e.e.a. wilt weten over een bepaald product. Verder helpen ze ook niet even
mee om een zwaar en groot scherm in de auto te helpen (of eruit bij omruiling),
het zijn echte dozenschuivers.

Overigens deden ze niet moeilijk bij het ruilen van een product. Verdere als
dit gaat hun service helaas niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan van der Ploeg 17-09-2009

Algemene score

8,0
Zeer goede adequate afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Douwexx 16-09-2009

Algemene score

8,2
Goede site, makkelijk te bestellen en prima levering (binnen 24 uur). Prettige
after-sales mail met het verzoek te reageren indien er klachten zijn. Een
aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hmolter 14-09-2009

Algemene score

9,3
Direct, duidelijk en zeer punctueel. Alles tot in de puntjes verzorgd.
voorbeeld voor velen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Wolsing Otjens 12-09-2009

Algemene score

9,0
Snel en goed afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo Bartelds 09-09-2009

Algemene score

8,5
Ik ben telefonisch direct goed en bewkaam geholpen met mijn vraag.
De levering kwam binnen twee dagen geheel naar tevredenheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr. de jong 09-09-2009

Algemene score

9,7
Ze mailen bij alles wat je doet: bij het ontvangen van je bestelling, ontvangen
van je geld, bij het versturen van het pakket en waar je deze kan volgen.
Wanneer zij de melding van tnt hebben binnen gekregen dat de tv is bezorgd
mailen ze nog een keer dat als er problemen zijn je gelijk contact op moet
nemen. Super service wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Hoogvliet 07-09-2009

Algemene score

9,0
Was op zoek naar de
Sony KDL -40Z4500,kwam via een vergelijkingssite bij Plasma-Discounter. De
voordeligste aanbieder, zelf afgehaald en zeer vriendelijk en snel geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nietbekend 07-09-2009

Algemene score

9,0
Snelle service. Gewone fabrieksgarantie!.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

A.Clemet 07-09-2009

Algemene score

7,7
Ik kan zeggen dat de eerste bestelling naar alle tevredenheid is afgewerkt. Het
enige wat ik heb geprobeerd was chatten en dat ging helaas niet. voor de rest
ben ik dik tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews