Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ecsnoe 10-01-2010

Algemene score

8,5
Prima website, goede prijzen, snelle levering. Uitstekend!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

henkk23 08-01-2010

Algemene score

9,5
Levering zeer correct en volgens afspraak.
Ook na levering nog even contact over de ontvangst.
Beslist een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartvdent 08-01-2010

Algemene score

9,2
Ondanks de feestdagen een snelle en adequate levering.
Ook de mailinformatie is correct en goed. Een dikke pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

javburen 08-01-2010

Algemene score

7,2
Tevreden over de website en bereikbaarheid. Alleen product is aangeboden aan TNT in de origele doos zonder enige bescherming zodat een ieder kan zien wat hierin zit en wat dus de nodige risico's inhoud (diefstal bijvoorbeeld). Ik zou graag zien dat dit in een "neutrale" doos zou gebeuren.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

jongerman42 07-01-2010

Algemene score

8,0
ik had mijn bestelling binnen 3 dagen binnen en goed verpakt bedank

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j.tol 06-01-2010

Algemene score

9,0
zeer goed echt een aanrader.binnen twee dagen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nekkie 03-01-2010

Algemene score

8,7
wij zijn dik tevreden over de
bestelling, het afhandelen en de bezorging van onze nieuwe surroundsound set van sony.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Manupassa 03-01-2010

Algemene score

9,2
Echte aanrader
zeer snelle levering
en nette bezorging binnen twee dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrit2 02-01-2010

Algemene score

9,2
Goede en snelle levering zelfs vlak voor oud en nieuwjaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woutoo 01-01-2010

Algemene score

10,0
erg goede site. Bij BCC zou het twee weken duren om de lcd tv te leveren, het ging om een panasonic veira.

Bij plasma discouter werd de tv een dag na bestelling al afgeleverd.

Absoluut een aanrader voor iedereen die snel en makkelijk een tv wilt bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margaschaap 01-01-2010

Algemene score

9,0
Prachtige tv voor weinig geld en een hele snelle probleemloze levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gambler 31-12-2009

Algemene score

9,0
Goede voorraad, dus niet aanbieden en het niet hebben!
Duidelijk aangegeven wat de voorraad is. Gemiddeld goede prijs. Snelle levering;
Maandagavond besteld en donderdag in huis. Erg tevreden. Aftersales geen ervaring want hopelijk blijft alles heel. Ga er vanuit dat de aftersales wel goed zal zijn, anders kun je een bn'er afbranden...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernardmelchers 29-12-2009

Algemene score

8,0
Zeer snelle bezorging, zelfs in de kerstperiode.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

ietdebruyn 27-12-2009

Algemene score

9,3
snel en netjes geleverd, metnog als nazorg een bericht of alles naar wens was. prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schipper1957 27-12-2009

Algemene score

9,5
snel en goed ontvangen wat ze hier beloven word ook gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorinde 26-12-2009

Algemene score

8,0
Product in eerste instantie gereserveerd om zelf op te halen. Door slechte weer toch voorkeur voor aflevering aan huis. Dit kon simpel veranderd worden en we hadden de LCDtelevisie nog voor de kerstdagen in huis (maandag besteld en donderdag binnen)! Zelfs in deze drukke tijd dus goede levering. Verbeterpunt: telefonisch contact tegen lokaal tarief, wel zo klantvriendelijk!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

savej00 25-12-2009

Algemene score

9,8
Overzichtelijke site, met veel informatie en toelichting van producten. De producten worden in veel gevallen middels een "filmpje" gepressenteerd,erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veedij 24-12-2009

Algemene score

9,0
Website is overzichtelijk en geeft goede informatie.
Er wordt snel op een bestelling gereageerd. Ook vragen via mail wordt vlot
beantwoord. Bestelling wordt binnen 1/2 dagen geleverd.
Ben zeer tevreden over afhandeling en zal zeker terugkomen bij Plasma-discounter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

retidabo 23-12-2009

Algemene score

9,0
De bestelling en levering van het product gebeurde efficiënt, punctueel en uiterst correct. Met after sales nog geen ervaring. De website is zeer informatief en prima verzorgd. Het geheel maakt een zeer professionele indruk en het gewekte vertrouwen wordt vooralsnog geheel waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rossie58 23-12-2009

Algemene score

9,5
Correct , snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Gofers 23-12-2009

Algemene score

8,5
levering binnen 24 uur als beloofd. goede e-mailcommunicatie. Maken waar wat ze stellen, niet meer en niet minder. No nonsense zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BartM1 21-12-2009

Algemene score

10,0
Bestelling was op voorraad volgens website. Volgende dag in huis. Zo hoort het en niet anders. Top. Dit nadat ik de TV eerst bij een andere winkel had besteld die deze ook op voorraad zou hebben, maar uiteindelijk een levertijd had van 2+ weken. Dus gewoon belazerd, dus die winkel zal het niet redden in deze markt. Dat het anders kan bewijst Plasma-discounter. gewoon eerlijk zijn met je voorraad, en daarna ook nog snel leveren. Op zo'n manier kun je ook concureren met de winkels in de stad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joejoe12 21-12-2009

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de snelheid en de prijs en het tussen tijds op de hoogte houden van verzending!Het toestel is erg gebruiksvriendelijk .Prima !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dexter47 21-12-2009

Algemene score

9,7
snel bestelt en zeer snel in huis ,prima shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickBrand 20-12-2009

Algemene score

7,0
Afgelopen donderdag de 37pfl5604 gehaald. Tot onze grote verbazing had men de prijs van deze TV verhoogd. Ik kon hem dan ook niet krijgen tegen de prijs van de vorige dag. Jammer. Wat ik ook klantonvriendelijk vind is dat men euro 0,80 pm berekent om in contact te komen met de klantenSERVICE.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

kamros 20-12-2009

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering
had mijn bestelling binnen een
dag binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacquira 20-12-2009

Algemene score

10,0
Ondanks slechte wegen(sneeuw)en naderende feestdagen hadden wij onze bestelling binnen een paar dagen in huis. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

servaeshermans 20-12-2009

Algemene score

8,5
Duidelijke website met uitgebreide uitleg en zelfs met you tube filmpjes. Ook prijzen zijn zeer scherp in verhouding met de gangbare winkelketens en zelfs bij online winkels. Snelle levering van tv, wel jammer dat er geen factuur is toegevoegd aan de bestelling zelf. Pakket is ook goed traceerbaar en je krijgt per e-mail bevestiging van de status van levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

lilly227 18-12-2009

Algemene score

9,0
Goede snelle service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert52 18-12-2009

Algemene score

9,7
snelle reactie op vragen/ problemen.
We hebben een lcd tv teruggestuurd omdat we toch een andere wilde; het geld was snel teruggestort op onze rekening.
We kozen voor een CI+ module van Ziggo.
kregen geen digitale zenders. Eerst Ziggo gebeld; deden niets; vertelde dat kaart wellicht defect was.
Plasma gemaild met probleem en binnen een dag verhielpen zei het probleem Was een kwestie van cijfers in toetsen.
wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid, service en behandeling van plasmadiscounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rodajc1 17-12-2009

Algemene score

8,5
Prima en snelle service !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd 17-12-2009

Algemene score

4,8
Wat een slechte zaak is dit zeg.
Had een tv gekocht via de opruim kelder.
Gevraagd waarom hij daar in stond en kreeg als antwoord: Hij is door een klant uitgeprobeerd en is niet bevallen.
Heb ik de tv thuis en bekijk ik hem, zit er een bon op het beeldscherm die ik even door lees,
blijkt het een reparatie aanbieding te zijn.
Ik terug naar de winkel krijg ik daar als antwoord: u kunt hem terug geven maar dan gaat er wel 10% van de aankoop prijs af ivm het openen van de doos.

Trek je conclusie hier uit en doe er mee wat je wilt.
Ik ga hier nooit meer heen!
Als je goed zoekt krijg je het ergens anders net zo goedkoop.
Ik heb de tv nu 50,- goedkoper gezien bij raf, en dan is hij nog helemaal nieuw ook!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht
Slecht

Reageer

Marcoml01 16-12-2009

Algemene score

5,7
De beloofde afspraken komen ze zeker niet na.
Mij beloofde ze dat ik mee kon doen aan de cash-back actie van Samsung Led, totdat ik de tv kocht, toen zeiden ze dat ze niet meededen met de actie.Ook op mijn mail naar hun toe, kreeg ik een standaard mail terug en daarna niets meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Omrinner 16-12-2009

Algemene score

9,2
Razend snelle levering van de Samsung UE 37B6000 Led met de bijpassende muurbeugel van Vogels de EFW 6345. Na een grondige studie van de tekening met sumiere beschrijving is het best wel voor een leek te doen.
Zeer tevreden over het superdunne beeldscherm dat ondanks deze beugel mooi vlak tegen de muur in de woonkamer hangt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

happyjoyjoy 13-12-2009

Algemene score

9,0
Ik heb reeds een 24 inch monitor aangeschaft van LG de Flatron W2442PA-BW bij Plasma discounter en dit is me uitermate goed bevallen vandaar deze Review.

Nadat ik deze monitor al een tijdje op het oog had vanwege de Full HD functie en dat de monitor zeer geschikt is voor Games,kwam ik uit bij Plasma Discounter.

Al heb ik eerlijk toegegeven wel naar andere shops gekeken want ik ben wel een beetje selectief qua prijs maar de goede recenties bij Kiesjeurig en Tweakers.net ben ik toch overstag gegaan naar deze shop,en heb er tot op heden geen spijt van.

Alleen een klein minpuntje naar de website aangezien Monitors ook als TV's worden gezien en als je geen directe link van een andere website(Tweakers.net)hebt dan is het zoeken wat moeilijker.
Dus een aparte tab voor Monitors zou welkom zijn.

De levering is zijn belofte nagekomen binnen 2 dagen in huis en kon alles volgen met Track%Trace van TNT.

Om dit alles kort samen te vatten.
Ik bestel hier vast nog wel een keer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iconnect9 11-12-2009

Algemene score

9,0
Snel geleverd, en gekregen wat de site beloofde. PRIMS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonnestraaltje 09-12-2009

Algemene score

7,5
Maar de helft van de bestelling werd geleverd Na telefonisch contact van 0.80 eurocent/min bestelling weer niet goed doorgegeven. Na mail contact wel.Paar dagen later 2e deel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

jackomodo 08-12-2009

Algemene score

9,0
Goede informatie, correcte levering, perfecte after sales.
Bedrijf snapt hoe het werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nielsing 05-12-2009

Algemene score

9,5
Zeer goed geholpen met deskundig advies (er wordt je niets aangepraat)en ze zetten de TV voor je in de auto! dus de service gaat verder dan de drempel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco205 04-12-2009

Algemene score

9,5
Superwinkel.
Afgelopen maandag avond m'n nieuwe lcd scherm besteld en Woensdag ochtend stond hij al hier op de kast.
Echt een goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goochems 04-12-2009

Algemene score

9,5
twee dagen geleden besteld en nu al binnen gewoon perfect!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpverrijdt 03-12-2009

Algemene score

9,7
op voorraad en pijlsnel geleverd!
Toppertje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry203 30-11-2009

Algemene score

9,0
Perfecte afhandeling van mijn bestelling. Alhoewel ik donderdagavond pas de bestelling geplaatst heb, kon ik mijn tv (in perfecte staat) al op zaterdagmorgen in ontvangst mogen nemen. Toppie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaartenBerg 29-11-2009

Algemene score

9,2
Eerst mijn Philips HTS 8140 bij een andere online winkel besteld maar kreeg 3 keer achter elkaar het bericht dat de levering een week werd uitgesteld en als laatste het bericht dat ze geen exacte lever datum konden medelen. Toen bij Plasma discounter gebeld en daarna besteld. Echt super, scherpe prijs, netjes op de hoogte gehouden en de tweede dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eduardus49 28-11-2009

Algemene score

10,0
duidelijke website en vlotte afhandeling in shop ondanks de drukte op zaterdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martwilma 28-11-2009

Algemene score

9,8
Het bestellen en bezorgen is op snelle en goede wijze gebeurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim1974 28-11-2009

Algemene score

10,0
Supersnel in de bezorging, goed de afspraken nagekomen, met andere woorden ben heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovann1 27-11-2009

Algemene score

8,2
Alles gebeurt precies, zoals een klant zou verewachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

algrakolk 27-11-2009

Algemene score

7,3
Goede prijs. Kunnen snel leveren. Duidelijke site. Alleen TNT vertraagde de boel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

xcelerator 26-11-2009

Algemene score

9,0
Zondagavond besteld, Disdagmorgen geleverd. Lekker snel. TNT heeft de doos op de kop vervoerd. Dat vond ik minder, vandaar de "7". Disdagavond geinstalleerd en wat een plaatje!! Had ik veel eerder moeten doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews