Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hfrijlink 14-07-2010

Algemene score

9,0
prima verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan74 12-07-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

zeemanspot 12-07-2010

Algemene score

9,5
snelle en goede levering en goed op de hoogte gehouden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swennienl 12-07-2010

Algemene score

5,0
Wel vaker op hun website gekeken, en nu zag ik een beugel die ik wou hebben voor een leuke prijs.

Na mijn bestelling kreeg ik snel een reactie dat alles rond was en levering verliep ook snel.

Nu bleek ik mij tijdelijk te vergissen. Ik had ze opgebeld dat ik een retour afspraak wou maken, en de medewerker aan de lijn wou dit eerst niet doen. Later bleek dat hij geen idee had hoe dit moest en na overleg met collega´s kon hij het regelen.

Tot op heden nog niet echt klachten.

Het moment dat het pakket weg was, bleek dat ik die beugel wel nodig had. Dus ik hun proberen te bellen. Na 18 min gebeld te hebben (a 80 cent per minuut) heb ik maar opgehange omdat er niemand op nam.

Dus ik besloot te mailen. Hierop is nooit gereageerd. Ik heb mijn aankoopbedrag zonder verzondkosten terug gekregen, wat ook niet netjes is. Dit is een twijfel geval wat legaliteit betreft in mijn ogen.

Later kreeg ik een mailtje of ik het product wou beoordelen. Toen heb ik gereageerd dat ik product niet meer had, en dat ik een klacht over een hun service had. Ook hier heb ik tot op heden geen reactie gehad.

Het ziet als leuke website, en ze leveren goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Slecht

Reageer

kwadijk 10-07-2010

Algemene score

8,0
uitstekend:alles steeds volgens afspraak. Heel vaak de goedkoopste. Weinig franje, maar prima voorlichting

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

dennissie77 10-07-2010

Algemene score

8,7
supersnelle bezorging...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

loesje10 10-07-2010

Algemene score

9,0
Dinsdagavond besteld en vrijdag al de tv in huis.
Perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wistso 09-07-2010

Algemene score

9,5
prachtige service en geen enkel probleem bij de snelle levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy27-12 08-07-2010

Algemene score

10,0
beslist hele goede service, het produkt had ik binnen 2 dagen binnen. Ik had een mail ontvangen om het product te volgen via tnt-post.
Ik belde het bedrijf(wat trouwens voor klanten geen 0900 nr is) dat er iets ontbrak bij mij bestelling en kreeg het gelijk toegestuurd. De verzend kosten vielen ook heel erg mee, want ik was maar €8,00 kwijt. een dagje naar de stad met de metro kost meer.Deze site was ook beslist heel duidelijk op internet.
Mijn volgende aankoop doe ik beslist bij DISCOUNTER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvanEijk 07-07-2010

Algemene score

9,0
overzichtelijke site, de eerste keer dat ik bestel bij deze zaak: dan belangrijk dat het mogelijk is om zowel onder rembours en met acceptgiro te betalen. Keurig op tijd geleverd, pico bello. Nu maar genieten van de mooie nieuwe apparatuur. Ga zo door Plasmadiscounter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BDV-Z7 06-07-2010

Algemene score

5,8
Het in een mail beloofde Track&Trace nummer ontving ik pas na mijn telefoontje aan Plattetv.
Door een onopgelost verschil van mening betreffende in rekening gebrachte verzendkosten (€14,99) ben ik alsnog een ontvreden klant.
PlatteTV heeft voor mij afgedaan.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

lexmmm 05-07-2010

Algemene score

8,7
Op zondagavond besteld, op dinsdag al in huis.
Lekker snel en netjes afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

floriade 05-07-2010

Algemene score

9,7
Ruime keuze, snelle beantwoording van vragen, levering volgens afspraak, betaling op vele manieren mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appie46 02-07-2010

Algemene score

10,0
zeer snelle en corecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Wittendorp 01-07-2010

Algemene score

10,0
Ik heb Dinsdag 29-06-2010 de LG LCD198470 besteld en had hem vandaag Donderdag 1-7-2010 al thuis..goed en netjes bezorgt en het installeren dat is echt heel erg gemakkelijk.

Dus super service voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud en Siel 29-06-2010

Algemene score

9,3
Super goede service en snelle levering. Top, houden zo.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dina 29-06-2010

Algemene score

10,0
Uitmuntende levering. Niets aan toe te voegen!! Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flo00 28-06-2010

Algemene score

9,5
Snelle afhandeling, volgende dag in huis, netjes via track&trace van TNT. Gunstig geprijsd "demomodel" (ongebruikt retour), maar geen beperkingen mbt kopersrechten. Heel klantvriendelijk dus. Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nijssena51 28-06-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering, binnen 2 dagen. Overzichtelijke site, redelijke prijzen en deze t.v. op voorraad, elders (winkels en online winkels)in bestelling bij Sony.
Thuiswinkel waarborg en mogelijkheid tot extra uitgebreide garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toedeliedoki 26-06-2010

Algemene score

3,8
Bij deze internetwinkel een blu ray speler van Panasonic gekocht, niet omdat het de goedkoopste winkel was maar omdat je hier een blu ray disc van Avatar bij kreeg. Betaald met ideal en na 3 dagen ontvangen maar zonder de blu ray disc. Gelijk melding gemaakt via de online chat. Na één keer weggedrukt te zijn, nog een keer geprobeerd. Werd vaak lang in de wacht gezet, omdat het "druk" zou zijn. Hier kreeg ik dus al mijn bedenkingen. Maar er werd mij beloofd dat de disc opgestuurd zou worden. Gelijk daarna werd mijn vrouw gebeld met de mededeling dat de levering wel even kon duren omdat de disc niet voorradig was. Na 4 week toch maar een email gestuurd waar de disc bleef,...géén reactie. Na 5 week weer een email gestuurd,... géén reactie. Na 6 week een contactformulier ingevuld en je raad het al,... géén reactie. Na 7 week weer een email gestuurd,... wéér géén reactie. Blijkbaar willen ze géén klanten, en denken dat ze er zo dan wel makkelijk afkomen. Ik zal hier dus ook niks weer bestellen. En zal iedereen afraden dit ook te doen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

broek13 25-06-2010

Algemene score

9,0
Filmpjes op de site zijn geweldig, snelle levering. Zo hoort het

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald campignon 25-06-2010

Algemene score

9,0
Gewoon goede winkel.Kuerige emails bij en na bestelling.Snelle levering als het product op voorraad is.Soms goedkoop en anders niet overdreven duur.Goede adviezen,kortom top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benoni 24-06-2010

Algemene score

8,8
Doen precies wat ze beloven. Betaling werkt goed, product is goed, levering op tijd. Top dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost311 24-06-2010

Algemene score

8,0
Beste prijs en snelle bezorging. Door TNT zonder problemen op 3-hoog bezorgd. Een volgende keer weer!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pw beuger 23-06-2010

Algemene score

8,5
alles lekker snel binnen net als de eerste keer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

oitdeweeg 19-06-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mod0671 17-06-2010

Algemene score

5,5
Website ziet er goed uit met leuke youtube filmpjes. Helaas geen mogelijkheid om account aan te maken om status van bestelling op te vragen.
Betalen via IDEAL gaat goed en levering was vlot en goed verpakt (inclusief Track & Trace).
Helaas gebruik moeten van herroepingrecht (wet verkoop op afstand) en tv terug gestuurd.
Daarna werd het akelig stil, geen melding dat tv terugontvangen is, geen melding over wanneer geld teruggestuurd wordt. Helemaal niks.
Mail verstuurd met verzoek om info maar ook daar al langer dan 24 uur geen reactie.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Djabber 16-06-2010

Algemene score

9,7
Binnen 2 dagen na bestelling mijn 32LH2000 LG ontvangen voor een scherpe prijs.
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freetime 16-06-2010

Algemene score

7,0
Bij de (zeer snelle)aflevering (via TNT-pakketdienst) bleek dat er een aantal accessoires ontbraken. Dit direct aan Plasma-discounter, via een aantal mails w.o. naar de directie, gemeld.
Zegge en schrijven 1 mail van Plasma-discounter ontvangen met deels onjuiste informatie daarná niets meer vernomen, dus ook de ontbrekende accessoires (lijst daarvan bij Philips opgevraagd) nog steeds niet ontvangen, wel de normale marktconforme prijs voor deze Philips LCD 40PFL5605H/12 betaald! De after sales service van Plasma-discounter dus waardeloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

robertdeniro1966 14-06-2010

Algemene score

9,0
Voldoende info, duidelijke info, goede levering, geen problemen ondervonden....wel een vraagje aan het emailadres dat nog niet is beantwoord, maar het is kort dag.......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.blok 13-06-2010

Algemene score

9,0
Ik heb een Pioneer Soundbar besteld. Deze is snel en goed geleverd. De soundbar kreeg ik niet aangesloten op mijn TV. Zaterdagmiddag heb ik gebeld met de helpdesk van de Plasma-discounter. Zij hebben me snel kunnen helpen (het bleek dat ik omdat ik TV ontvang via een digitale decoder de kabel anders moest aansluiten).

Kort samengevat:
- de goedkoopste
- snelle levering
- en verstand van zaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olga25 13-06-2010

Algemene score

8,8
Zeer snelle en goede levering.
Had mijn tv on-line besteld en inderdaad binnen 2 dagen in huis. zeker voor hehaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tuijn 13-06-2010

Algemene score

8,7
overzichtelijke site, goedkoper als de grote consumenten winkels en de bestelde lcd tv, de 37pfl 5405 h/12 werd in perfecte staat afgeleverd.Heb op dit apperaat aangesloten, sateliet ontvanger,dvd speler en computer en alle apparaten geven een perfect beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berryvd 12-06-2010

Algemene score

9,5
Donderdagavond een tv besteld, zaterdagmorgen gratis bezorgd!
Duidelijke voorwaarden vermeld op de website.
Volledig tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amstelveen65 09-06-2010

Algemene score

8,5
De service heb ik als heel prettig en zeer vlot ervaren. De TV werd snel geleverd en keurig verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WilliamH 08-06-2010

Algemene score

8,0
Aanschaf via de webshop is in orde. Goede afhandeling.
Een bezoek aan de fysieke winkel is minder. Afgelopen zaterdag meer dan 30 wachtenden voor me. Het aantal winkelmedewerkers is beperkt, dus de wachttijd is dan enorm. Vanuit een eerder winkelbezoek: Medewerkers in de winkel komen nogal arrogant over en hebben volgens mij niet helemaal door dat de klanten hun brood betalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

quirinus44 06-06-2010

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poiuy 05-06-2010

Algemene score

8,7
Snelle en goede levering van LCD-tv (LG 32LE5300)binnen 2 dagen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mars065 05-06-2010

Algemene score

10,0
goeie internetwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gordonh 04-06-2010

Algemene score

10,0
zeer mooie prijzen, de website ziet er goed uit en de levering was zeer snel binnen! ook de winkel zelf is gemakkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bones5 03-06-2010

Algemene score

8,5
Wij zijn zeer tevreden over de afwerking van onze bestelling.Erg betrouwbaar.En vandaar dat wij ook de betaling gelijk hebben gedaan terwijl we zoiets nooit doen.
Levertijd was uitstekend.Veilig bezorgd.Het apparaat zelf doet het buitengewoon goed.En maakt alles waar,wat erover verteld wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

StefanDelft 02-06-2010

Algemene score

8,2
Zondag besteld, woensdag in huis. Alles precies zoals op de website staat! Ideaal dit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten1957 02-06-2010

Algemene score

8,0
Correcte levering, vrijdagmiddag om 14.00 uur besteld, dinsdagmiddag om 15.30 uur in huis. Zaterdag nog wel gebeld over tijdstip levering, dure helpdesk, € 0,80 per minuut. Heeft me € 4,00 gekost. Achteraf bleek mijn telefoontje overbodig.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mark verhoeven 02-06-2010

Algemene score

6,0
Later geleverd dan volgens afspraak. De communicatie hierover kan beter.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Patje146 30-05-2010

Algemene score

9,5
Maandag bestellen woensdag in huis helemaal super:D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellis-R 29-05-2010

Algemene score

2,5
haastige zelden goed !

TV Stuk, kids worden gek, duus snel op zoek naar vervanging.

Afgelopen donderdag 28 Mei een lcd tv besteld bij plasma discounter. Eerst die ochtend gebeld of het model op voorraad is (ja dat is er) toen vervolgens op de website de bestelling gemaakt en voor rembours gekozen (overmaken kost 2 dagen extra en ik wilde de tv echt snel hebben)
Bijkomend voordeel zou zijn de het transport gratis is.
Nadat ik de bestelling gedaan had (voor 15:00 zoals aangegeven op de site) heb ik nog terug gebeld met de vraag "kan die vandaag nog met de post mee want ik heb haast ernee, Ja meneer dat gaan we regelen"
Later die dag nog eens terug gebeld met de vraag of die al op transport zat, JA hij is weg.
Goed over afwachten, ongeveer 1 dag en dan heb ik dat ding thuis staan, kids blij, ikke blij.
Krijg ik op vrijdag 29 Mei een track en trace en zie dat hij op die vrijdag rond 18:00 uur pas bij de tnt is gemeld??? Wat nu ? tja 1 dag wachten... Nu is het zaterdag 30 Mei , nog geen TV, kids niet blij , ikke niet blij..

Beste plasma discounter, als jullie wat zeggen doe dat dan ook en tuurlijk zullen jullie dit op TNT schuiven ! ONZIN, jullie hadden gewoon die TV de 28 op de post moeten doen zoals beloofd en later nog bevestigt..

Dus beste mensen, haastige spoed is zelden goed..

DIT is ook de 1e en de laatste keer dat ik bij plasma discounter wat bestel.. tja die lcd voor bij mij op de slaapkamer en op die van mijn dochter die haal ik wel ergens anders, waarschijnlijk komen ze daar wel hun belofte na !
Nu eens kijken of er daar service wordt geboden en of ik tenminste wat terug hoor van DE Plasma discounter... puuhh

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Vogelaar16 29-05-2010

Algemene score

10,0
Artikel snel en correct geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robertdV 29-05-2010

Algemene score

8,8
Goede en duidelijke site.
Bestellen zeer eenvoudig.
Levering binnen 2 dagen.

Super, een echte aanrader!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulo M 28-05-2010

Algemene score

6,5
Komen belofte niet na om problemen telefonisch te verhelpen. Ook nadien word via chat geen excuses aangeboden of gevraagd of het probleem nu wel of niet is verholpen. Geen goede after-sales dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Slecht

Reageer

a.lukens 27-05-2010

Algemene score

9,5
na 4 dagen razend snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews