Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 26-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goeie voorlichting, scherpe prijs en genoeg keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Televisie kapot snel zaterdag naar Naarden. De ontvangst is vriendelijk. Verkoper xxxx kon de verschillen tussen de tv toestellen duidelijk uitleggen en liet ons in alle rust tot een keuze komen. Het is de Philips 49 PUS 6412 amber light geworden. Uit zichzelf werd de televisie door één medewerkers In onze auto gelegd en nu genieten we van de mooie beelden. Bedankt voor de prettige ontvangst en de hulp om tot een goede keuze te komen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ben Hamers 26-09-2017 In de winkel gekocht
televisiewinkel.nl

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed deskundig personeel netjes geholpen veel keuze om te vergelijken dat is ideaal
om je keuze te bepalen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ad de Rijk 26-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Zeer goed geholpen en uitleg. Super !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime locatie, groot aanbod, scherpe prijzen, mensen met tijd om dingen uit te leggen en te adviseren.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Marcel 26-09-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

2,0
Eind 2014 een televisie van het merk Samsung gekocht, bij destijds nog Plasma discounter. Deze gaat na 2 1/2 jaar echter kapot (geen beeld). Volgens wettelijke bepalingen heb je bij een ondeugdelijk product recht op een gratis reparatie of vervanging. Je wordt echter afgepoeierd. Volgens hun eigen opgave zou zo'n tv minimaal 5 - 6 jaar mee moeten gaan ...

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Create2Fit Naarden 26-09-2017

Beste Marcel,

Wij hebben inmiddels al contact met u gehad zowel telefonisch als via e-mail.

Wij vinden het erg vervelend dat uw Samsung televisie buiten de 2 jaar fabrieksgarantie defect is geraakt.

In de wet en meer in het bijzonder de bepalingen over een koopovereenkomst is geen termijn bepaald tot wanneer na aankoop de (non)conformiteit eindigt. Dat is afhankelijk van de omstandigheden van het geval en meer in het bijzonder de te verwachten normale gebruiksduur. Daarbij gaat het om de tijd waarin de consument mag verwachten dat het product naar behoren functioneert. Voor een televisie met dit aankoopbedrag én de datum van aankoop, stellen wij ons op het standpunt dat voor dit apparaat een daarvoor geldende gemiddelde gebruiksduurverwachting van 4 jaar geldt, zoals ook blijkt uit de richtlijn van de brancheorganisatie Uneto-VNI.

Wij gebruiken de richtlijnen van Uneto-VNI om te bepalen wat de levensduur van een specifiek product moet zijn. Volgens de informatie van Uneto, is de economische levensduur van een tv van boven de 400,- euro, zo'n 4 jaar. Uw tv is inmiddels bijna 3 jaar, en daardoor heeft u dus nog wel recht op een dagwaarde, mocht de tv niet gerepareerd worden, of korting op de reparatiekosten, berekend met behulp van de formule op website van Uneto-VNI.

De verdere procedure en opties hebben wij u via mail aan u bekend gemaakt.

Met vriendelijke groet,

Team Televisiewinkel.nl

Reageer

Roger 26-09-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met duidelijke productomschrijvingen en daarnaast nog zeer handige productfilmpjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 25-09-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Televisiewinkel.nl werkt uitstekend. Goede producten, prima service, en goede prijzen.
Via Bol.com was alles snel geregeld. Op tijd bezorgd en geen enkele verdere aanmerking.
Gemak: Uitstekend
Service: Uitstekend
Levering: Uitstekend

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Vedder 25-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na middels gebruik maken van website 2uur later stond artikel keurig gereed om afgehaald te worden waarbij men ook nog zo vriendelijk was om dit in auto te brengen al met al een TOP service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexandra 25-09-2017 Via de website gekocht

Super website

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en de klantenservice reageerd super snel! De levering van de televisie was ook super snel

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

virginia 24-09-2017 Via de website gekocht

goede, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie en goedkope tv,
werkt perfect en heeft mooi beeld.
de service was ook perfect, snel geleverd en ook goed verpakt bezorgt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mich 24-09-2017 Via de website gekocht

vandaag besteld morgen in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vrijdag om 2100 uur lg 4k besteld zaterdag netjes 9.15 afgeleverd zoals beloofd .na uitgepakt te hebben simpel geinstallerd tv doet eigenlijk het werk voor je door voor geprogrammeerde menu .tom zijn promofilmpje zegt precies wat we ons voorgesteld hadden en zo is het ook natuurlijk moet ik nog dingentjes uitvogelen na 2 dagen gebruik maar dit is een super tv en winkel werkt precies volgens gemaa afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbin Roodenburg 24-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service !

Algemene score

10,0
Heb aardig wat rond gekeken op meerdere websites. Maar Televisiewinkel.nl sprak mij het meeste aan. De aanbiedingen zijn ook heel aannemelijk. Ik werd heel goed geholpen op meerdere manieren via de online chat, via email en via telefoon. Ik heb meerdere vragen gesteld voor dat ik de aankoop deed en deze werden perfect beantwoord en uitgezocht. De bezorging was ook vlekkeloos. Ik raad deze webwinkel zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T & D 24-09-2017 Via de website gekocht

Mooie leuke filmpjes om te zien van Corenel!!

Algemene score

10,0
Duidelijk en geen leugens, super mooi groot duidelijk beeld. Goede service kwa zelf uitmaken welke dag de tv wordt bezorgd. Kids waren erg enthousiast over de grote van de tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 24-09-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en goed, mensen met kennis alle accesoires zijn ook verkrijgbaar . Van goedkope modellen tot de professionele modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 24-09-2017 Via de website gekocht

Keurig volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had al eens eerder hier besteld. De keuze is ruim, de informatie duidelijk en een snelle leverdtijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.T.Boorsma-Dik 24-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Prettige Ontvangst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik mijn broer vertelde dat ik een nieuwe T.V. wilde kopen raadde hij mij aan om naar de Televisiewinkel in Naarden te gaan. Zelf had hij daar uitstekende ervaringen en ook zijn kinderen zijn daar op zijn advies terecht gekomen en geslaagd. Dus afgelopen zondag zijn we ieder naar Naarden gereden waar we heel prettig werden ontvangen en geholpen door Joseph. Na al mijn aarzelingen over de grootte werd de knoop doorgehakt en reed ik met een 43 inch T.V. In de auto naar huis. Vanmiddag heeft Ziggo alles aangesloten en nu kan ik genieten van prachtige beelden en kleuren. Ik ben er ontzettend blij mee en meer dan tevreden over de prettige manier waarop wij zijn geholpen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ben C 24-09-2017 Via de website gekocht

Fijne service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekocht via Bol.com, alles prima geregeld verpakt en afgeleverd. Uiteraard de volgende dag in huis. De muurbeugel doet het orima, mooi plat. Zeker voor dat geld een prima koop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jasper 23-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede prijs, goede service, prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles zoals het hoort: goede prijs, product inderdaad op voorraad zoals gemeld. Vriendelijke medewerkers in de winkel na bestelling. Afhalen ginf makkelijk en snel, gratis parkeren voor de deur. Gewoon prima!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-09-2017 Via de website gekocht

Fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet alleen hielp de website mij erg goed met haar filter systeem, ook was de bezorgservice perfect. Rond 21 uur had ik de TV besteld en de volgende ochtend ging de bel al om half 12!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paulus 22-09-2017 Via de website gekocht

Snel weer kijken, dat kan binnen één dag een nieuwe tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zo snel als Coronel, nou dan weet je het wel. Daarbij de facturering en alle documentatie met betrekking tot de aankoop van een televisie en het transport daarvan in no-time in je mailbox. Supersnel, helder en duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 22-09-2017 Via de website gekocht

Prachtige Iphone 5

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een dagaanbieding een iPhone 5 gekocht. Op de site stond duidelijk omschreven in welke staat deze telefoon was en het klopte helemaal.
Wat ook erg handig was dat je vrij nauwkeurig de bezorgtijd kon invullen. Ik was die ochtend van huis en kon zo snel aangeven dat ze aan het eind van de middag hem konden afgeven.
Helemaal tevreden dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geoff 22-09-2017 Via de website gekocht

Excellent Service and value for money

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The website is particularly good because they provide an explanation for the terms used by the TV manufacturer in their product specifications. Prices are competitive and I know from my experience buying from barbequeushop.nl (same company) that both the value and service are excellent. The TV was ordered around 21:00 and delivered the next day exactly as advertised. I bought it mainly for watching football and the refresh rate and definition are pretty much perfect for that purpose. I couldn't ask for more.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 22-09-2017 Via de website gekocht

Alles klopt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een concurrent had een actie en ik heb per mail gevraagd of televisiewinkel.nl ook meegaat met deze prijzen en dat was geen probleem. Ik heb dan ook snel de keuze gemaakt om de TV te bestellen en het gehele bestel proces is makkelijk te doorlopen.
Een pluspunt wat ik wil noemen dat je kunt betalen met Paypal. In NL is dit nog niet heel gebruikelijk.
Een paar uur later ontving ik de track and trace codes zodat ik de levering kon volgen. De volgende dag belde de chauffeur dat hij met een kwartier bij mijn huis zou zijn. Helemaal top van deze man.

Samengevat:
Plus punten:
Duidelijke website
Goede klantenservice per email.
Betaling per Paypal mogelijk
Snelle leverservice

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 21-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Echt een topzaak! Wordt op alle fronten met je meegedacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke winkel met veel voorraad. Meerdere producten aangeschaft en telkens prettige en goede service. Van begin tot eind!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 21-09-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Salora smart Tv'tje voor m'n dochter besteld, de volgende dag stond ie al thuis aan. Prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje 21-09-2017 Via de website gekocht

Review

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is heel toegankelijk en overzichtelijk waardoor het makkelijk is om een keus te maken. Tevens zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. De levering verliep vlot, waarbij we een goed overzicht kregen van de voortgang en factuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 21-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Makkelijke website, bestellen en afrkenen ging vlot. De doos met het bestelde product zat echter veel te los in de kartonnen buitendoos. Daar had minstens drie keer zoveel bubbeltjesplastic bij gemoeten! Gelukkig heeft de zending geen schade oogelopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter 20-09-2017 Via de website gekocht

Compleet assortiment en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2e aankoop bij dit bedrijf. Eerste keer in de winkel. Goed advies gekregen. Nu via de webshop. Toestel van eerste aankoop was niet goed. Werd direct omgeruild voor een ander exemplaar. De bestelling via de webshop verliep vlekkeloos. Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 20-09-2017 Via de website gekocht

Goede Services

Algemene score

8,0
Telefoon ziet er uit als nieuw
Snel geleverd
Een aanrader voor iedereen
De oordopjes en de lader zijn nieuw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 20-09-2017 Via de website gekocht

Tevreden, acurate levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bevestigingsmail liet wat lang op zich wachten, maar verder snel en acuraat zoals beloofd geleverd. Wel miste ik 2 schroefjes bij de tv voor de voet vast te zetten. Ook waren de batterijen leeg van de afstandsbediening.. kleine concentratiefoutjes.. verder tevreden, goed verpakt en snel geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mitta1989 20-09-2017 Via de website gekocht

Mooie televisie iets mindere service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service, in eerste instantie. Via de mail ging het contact omtrent een later bestelde muur beugel minder. 2 dagen na de bestelling (TV ging perfect) mailde ik met de winkel en kreeg ik als reactie dat ik nog diende te betalen?.... Vervolgens heb ik aangegeven dat ik al betaald heb via de ideal link die mij is toe gemaild. Toen sprak ik de persoon met wie ik de nabestelling heb gedaan voor de muurbeugel via de mail en zij gaf aan dat er inderdaad al betaald is.... Toch pas 3 dagen later de muurbeugel geleverd. Het is geen hel maar wel iets wat ik toch niet netjes vind. en daarbij ziet blijkbaar de ene medewerker wel dat ik betaald heb en de andere niet....

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Harald 19-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Snelle en mooie deal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wezen kijken naar de OLED series van Sony & vergelijken met de samsung. Goede opstelling in de winkel en een prima verkoper die niet dwingend was maar een mooie concurrerende prijs gaf (ook tov internet prijzen). Al met al snel & goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 19-09-2017 Via de website gekocht

een dag voor niks zitten wachten

Algemene score

1,0
Heb ik ook eens wat gekocht via internet, wordt het gekochte niet geleverd. Blijkt een sorteerfout te zijn. En dan wordt je niet geïnformeerd, nee mijnheer zoek het maar lekker uit.
Een dag voor niks thuis zitten wachten. En natuurlijk kan de dame van de helpdesk er niets aan doen en eerst nog liegen ook over het tijdstip van bestellen. Heel dom wat dat staat op de bevestigings email die je krijgt. Nee wat mij betreft Tom Coronel, de 1e en de laatste keer.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Create2Fit Naarden 22-09-2017

Geachte heer/mevrouw,

Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met ons.
Wij willen graag voor u gaan kijken wat er mogelijk is. Heeft u voor ons het ordernummer van de bestelling? Wij zullen aan de hand daarvan contact met u opnemen zodat wij kunnen overleggen hoe we dit kunnen gaan oplossen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Televisiewinkel.nl

Reageer

Freddy berends 19-09-2017 Via de website gekocht

Super snelle service en op voorraad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zag een mooie aanbieding van een Samsung tv dacht ik ga naar Tom Misschien kom ik hem tegen was leuk geweest voor een foto, maar goed snel geholpen de jongen bracht en zette het zelfs nog in de auto 👍🏻👍🏻 Super nu mijn vrouw proberen voor de tv weg te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 19-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Persoonlijke service met eerlijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn uiteindelijk even langs gereden bij de shop in Naarden. Een persoonlijk ontvangst met geweldig advies. Erg handig om toch de juiste keuze te kunnen maken. En, gelijk je producten meenemen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kool 19-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Vakkundig advies

Algemene score

9,0
Medewerker ... heeft ons zeer goed voorgelicht en ons geholpen een goede keuze te maken. Hield rekening met onze wensen en budget en heeft hier een prima advies bij uitgebracht.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tang 19-09-2017 Via de website gekocht

Persoonlijk contact per mail en eerlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hadden als enige aanbieding met een soundbar en bijpassende beugel. Helaas was deze niet via de website te bestellen, maar na wat mailen wel. Daarna gewoon op tijd met een goede koerier afgeleverd die half uur van tevoren belde zodat ik zelf naar huis kon om tv aan te nemen en te inspecteren ipv familie. Na een week bleek de prijs omlaag gegaan te zijn en ik heb netjes de korting teruggekregen. Concurrentie is moordend in deze sector, ik hoop dat ze nog vele jaren bestaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 19-09-2017 Via de website gekocht

Goede levering, mooi product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling en de levering verliep volgens belofte. Vandaag besteld morgen in huis. Een prachtige tv kast geleverd gekregen.

Echter wat zeker nog sterk verbeterd kan worden is de track and trace bij een dergelijk product.

Vanaf bestelling tot aan levering heb ik niets ontvangen waaruit ik kon opmaken of en wanneer ik de kast geleverd zou krijgen.

Tot tweemaal toe gebeld om te weten wanneer het geleverd zou worden omdat je thuis moet zijn en vanwege de verzending per koerier kon televisiewinkel.nl mij dit wel vertellen, maar kon ik het nergens terugvinden.

Dit moet geautomatiseerd worden tbv de klant. Als consument wil je op de hoogte gehouden worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M.A. Tatar 19-09-2017 Via de website gekocht

in een woord, super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
shop makkelijk te bereiken, overzichtelijk en duidelijk, het gemak om iets te bestellen is gewoon super en vlot, de aangeboden manieren van betaling is handig. ga zo door Tom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 19-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Goede service, goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service in de winkel van personeel met veel vakkennis. Ook nog goede deal gehad dankzij de weekendknaller.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina 18-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over de receptie altijd vriendelijk aan de telefoon ook in de winkel goed geholppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 18-09-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een led tv bestelt en die is precies zoals omschreven.
Levering gaat snel, en alle garantie papieren krijg je netjes in de mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 18-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Kort maar krachtig!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We wisten exact wat we wilden hebben. Een verkoper gaf ons wat laatste adviezen en binnen 5 minuten stonden we helemaal happy weer buiten!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jelle 18-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Prettige hulp, niet gepushed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ervaarde de hulp als zeer prettig. Kwam in de zaak langs nadat ik online onderzoek had gedaan. Had ergens dus al een keuze gemaakt. In de winkel wisten ze me goed uit te leggen welke verschillen er waren en welke keuze beter bij mij paste. Daarnaast werd ik op geen enkele manier gepushed om daadwerkelijk tot koop over te gaan. Vond de winkel echt ondersteunend en niet gericht op verkoop maar op informeren.

Vond het wel jammer dat ze een aantal modellen niet in de showroom hadden. Daarnaast vond ik de kwaliteit van het filmpje dat afgespeeld werd op sommige televisies tegenvallen (beeld was goed, demofilmpje was slecht). Waardoor de keuze beïnvloed kan worden.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

D.Verkade 18-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige snelle lwvering

Algemene score

10,0
Leuke webwinkel, met geweldige aanbiedingen.
Ik heb mijn bestelling s'Middags besteld en de volgende dag in de middag al in huis.
Geweldig, netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis de Mik 18-09-2017 Via de website gekocht

Zo snel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze televisie begaf het, en natuurlijk komt dit nooit uit. Te druk om ons in winkels te gaan oriënteren en daarom op internet gezocht. Op televisiewinkel.nl lazen we de informatie die we zochten en vonden we het toestel dat we wilden! 's Avonds gekocht en de volgende morgen al in huis. Wat ontzettend snel. We zijn er zo blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Motormuis 17-09-2017 Via de website gekocht

Makkelijke site, goede prijs, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben hier al vaker besteld en levering is snel. Duidelijke site. Service nog niet nodig gehad. Prijzen zijn ook netjes, dus we komen hier wel weer terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JEM 17-09-2017 Via de website gekocht

Groot aanbod en goede deals

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is gebruiksvriendelijk, er is een groot aanbod dat met de verschillende filters makkelijk toe te spitsen is op waar je naar op zoek bent. Daarnaast zijn er goede aanbiedingen en zijn de producten over het algemeen scherp geprijsd. Deze combinatie zorgt ervoor dat je snel tot een weloverwogen keuze komt; een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Johnny kroes 17-09-2017 Via de website gekocht

Een hele goeie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele mooie shop met veel dingen, het overzicht is ook echt uitstekend en de filters werken ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry Kroon 17-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Super efficiente transactie ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte combinatie door te selecteren op website, dan naar de winkel en additionele informatie en goede aanbevelingen voor accesories. Makkelijk, informatief en prijs vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 16-09-2017 In de winkel gekocht
Naarden

Fantastisch geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is overzichtelijk, met hele scherpe prijzen, goede uitleg wat het beste is en ze helpen met het artikel naar de auto te brengen

Reageer

Toon meer reviews