Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 103 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HL Schut 21-06-2013

Algemene score

8,7

Gemak
vlotte verkoop en uitleg en lekker goedkoop

Service
service is goed .

Extra toelichting
op audio en tv gebied keuse genoeg en is ook zeer overzichtelijk heb al veel gekocht .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjans1983 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hva1956 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, voor ophalen prima bereikbaar.
prettige bediening.

Service
probleem gehad met koffie machine juist voor een grote verjaardag. Prima opgelost met vervangende machine

Assortiment
Prima , de produktgroep is goed vertegenwoordigd . De gevoerde produktlijn is breed.

Aanbeveling
Deskundig personeel.
Meedenkend en probleem oplossend.
Top

Extra toelichting
Als je weet wat je wilt hebben op internet prima. als je twijfelt over de keuze is er genoeg goede keuze om je beslissing te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velsennoorders 20-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldige website! Alles wordt in de winkel zoals op de website keurig weergegeven over product

Service
Was erg druk in winkel maar snel geholpen! Verkopers doen erg hun best! Niet opdringend, geven je advies, en hebben er verstand van! Geven voor en nadelen van bepaalde merken! Bijvoorbeeld de service van panasonic die wij wilden kopen wordt aan huis gegeven!

Extra toelichting
Onze panasonic led tv stond niet in de winkel maar wel een groter broertje! Maar zelf heb ik voorstudie gemaakt welke tv de voorkeur had! Dus dat is makkelijk kopen! En die was op voorraad! Erg veel tv's op voorraad zelfs .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Westerbrink 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Snel geholpen

Service
Vriendelijk

Assortiment
Was moeilijk om een keuze te maken

Aanbeveling
Dit is mijn derde tv die ik gekocht heb bij plasma tv, en steeds tot volle tevredenheid.
Binnenkort ga ik er een kopen voor een collega

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Dik Bleek 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Lekker makkelijk, reserveren en ophalen, parkeerplekje was makkelijk te vinden.

Service
Snel, zonder poespas, het gereserveerde stond klaar.

Assortiment
Voldoende.

Aanbeveling
Gemakkelijk, zeker als je weet wat je nodig hebt.

Extra toelichting
Tevreden snelle afhandeling, zonder poespas.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

GJ Wester 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel duidelijk bestel systeem.

Service
Snelle levering, super scherpe prijs en nieuwe producten zijn snel leverbaar.

Assortiment
Ruim en breed assortiment.

Aanbeveling
Dit is een van de weinige webwinkels die ik blind vertrouw. Ik kan deze winkel dan ook aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Beste webwinkel voor elektronica, zowel kwa service, assortiment en prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP. Westland 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super makkelijk alles bekijken om te weten wat de details zijn van de artikelen.

Service
Razend snel.

Assortiment
sommige artikelen zijn slecht op voorraad

Aanbeveling
Makkelijk en je koop is snel geregeld.

Extra toelichting
Ik heb al verschillende artikelen gekocht en nooit een probleem ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Mark Uiterwijk 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitstekend bereikbaar zowel op internet als per auto

Service
Plate setter gekocht die gebroken wordt bezorgd. In de auto gesprongen richting PD? Geen discussie gewoon een nieuw exemplaar mee......uitstekend!

Assortiment
Alles beschikbaar. Niet in assortiment, gewoon zeggen, wordt het gewoon bij besteld.

Aanbeveling
Prima zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tymen versluis 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
goed verpakt en snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
ik zou ze zeker aanbevelen

Extra toelichting
een betrouwbare site met goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tientje33 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De websites zijn overzichtelijk, alle informatie is goed te vinden en duidelijk. Het bestelproces is eenvoudig en zo voltooid.

Service
's Avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Keurig verpakt, alle papieren erbij.
Had een tv-steun besteld die ik toch niet nodig bleek te hebben en retour sturen was geen probleem. Een paar dagen later had ik mijn geld al terug.

Assortiment
Kan ik niet goed beoordelen. Heb besteld wat in de aanbieding was.

Aanbeveling
Overzichtelijke website, prima aanbiedingen om uit te kiezen of 'te laten lopen', eenvoudig bestelproces en zeer snelle levering.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

evdeb 20-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Snel bestellen via internet.

Service
Prima service, het ging fout in het begin, kreeg de verkeerde TV, volgende dag kwamen ze hem weer halen.

Assortiment
veel keuze.

Extra toelichting
Echt een wereld keuze de Samsung UE46ES8000 echt een topper...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tien14 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en makkelijk te vinden

Service
volgende dag al thuis!

Aanbeveling
snel, makkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Newmoon 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er was op de website een goede duidelijk uitleg over het product.

Service
Prima service en hulp via klantenservice.

Assortiment
Er is genoeg aanbod om een keuze te maken.

Aanbeveling
Een goede service via een webwinkel vind ik heel belangrijk.

Extra toelichting
Heel tevreden De eerste tv kwam helaas stuk aan. Ik zag het eigenlijk al aan de doos waar hij in zat. Foto gemaakt en aan de klantenservice gemaild. Er werd meteen een afspraak gemaakt met tnt om de tv op te halen. Er werd zonder problemen een nieuwe tv opgestuurd en deze was gelukkig heel. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van Plasma-discounter, Tom Coronel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan0407 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Service en dienstverlening op eenzaam hoog niveau. Zowel in de winkel als telefonisch. 7 Dagen per week geopend. Goede adviezen en meedenkend personeel. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toinevbaal 18-06-2013

Algemene score

5,8

Gemak
Zeer goede praktische, overzichtelijke website

Service
Ik heb met credit card betaald, derhalve staat op de website expliciet vermeld dat het product binnen 2 dagen wordt afgeleverd. Bij mij was dit pas na 7 dagen.(het product bleek door PostNL retour aan u te zijn gestuurd) Volledigheidshalve merk ik hierbij nog op dat als ik zelf niet contact met u had opgenomen de levering nog veel langer had geduurd. Het vorenstaande betreur ik ten zeerste!

Assortiment
Assortiment is uitgebreid en divers, alsmede een scherpe prijs

Aanbeveling
Zie het punt "service", naar mijn mening was "plasma-discounter" niet pro-actief ten aanzien van dit issue.

Tenslotte merk ik nog op dat ik gisteren zelf wel nog een product bij jullie heb besteld. Ik hoop dat dit wel goed gaat, zo niet, dan zal het voor mij de laatste bestelling bij Plasma Discounter zijn geweest.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Create2Fit Naarden 19-06-2013

Geachte heer van Baal,

Erg vervelend hoe dit gegaan is! Het was voor ons ook een verrassing dat dit mis was gegaan. Het artikel zou op een donderdag bij uw afgeleverd moeten worden, maar toen u belde op zaterdag bleek dat niet het geval. We hebben gelijk een nieuwe zending ingezet voor u. Maar het is natuurlijk niet goed dat het daardoor een aantal dagen langer duurt voordat u het artikel heeft ontvangen. Mijn excuses hiervoor.

Mijn dank dat u ons alsnog het vertrouwen heeft gegeven door een nieuwe bestelling te plaatsen! Als ik het goed zie, dan is uw bestelling gisteren afgeleverd, binnen één werkdag nadat u het besteld heeft. Gelukkig hebben we daarmee hopelijk laten zien dat we het wel goed kunnen.

Nogmaals dank voor uw bestellingen. Ik hoop dat u er, ondanks de problemen, toch veel plezier van heeft!


Met vriendelijke groet,


Klantenservice Plasma-Discounter.nl

Reageer

Nathalie223 16-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, snel en makkelijk besteld

Service
Snelle levering en info over verzending per mail

Assortiment
Wist wat ik wilde hebben dus assortiment niet bekeken

Aanbeveling
zie ander punten

Extra toelichting
Snelle correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A Van Rijswijk 16-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
mooie site

Service
het bellen naar het 0900 nr erg duur

Extra toelichting
snel geleverd ,alleen was het boven op de doos erg zwart mooie aanbieding.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Manfred Kipp 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag bestel en morgen in huis

Service
zeer goed kan niet beter zie gemak

Assortiment
wat je zoekt hebben ze

Aanbeveling
omdat goed koop zijn en snelle levering

Extra toelichting
gewoon een goede zak en goede en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.g.vetter 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alwin v. M. 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en makkelijk zoeken.

Service
In de avond besteld, volgende ochtend in huis.

Assortiment
Het gezochte artikel gevonden

Aanbeveling
Goede en snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariekee1990 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site!

Service
Binnen 1 dag in huis! + goede mails met bevestiging enz achteraf.

Assortiment
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda de Gelder 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website. Makkelijk alles te vinden!

Service
Binnen 24 uur stond onze televisie te spelen!

Aanbeveling
Alles perfect geregeld. Heel betrouwbaar!

Extra toelichting
Alles goed en heel snel! 's Avonds om half 7 besteld en de volgende dag om 2 uur werd de televisie afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Ruggenberg 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vriendelijk personeel uitgebruik assortiment engiede service. Werd zelfs geholpen de doos in de auto te zetten echt top !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

penblad 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Dit is een overzichtelijke winkel. En met een duidelijke opstelling van de diverse producten.

Service
We werden goed en met kennis van zaken geholpen. Werkelijk een openbaring.

Assortiment
Er is een groot assortiment van de diverse producten aanwezig.

Aanbeveling
Wanneer men zoals wij een elektronisch apparaat nodig heeft. Is deze winkel zeker aan te raden.

Extra toelichting
Vergeleken met verschillende andere winkels op dit gebied geef ik de voorkeur aan Plasma-Discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk70_05 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige bestelwijze, betalingsmogelijkheden en afhandeling.

Service
Door duidelijke communicatie en snelle levering is het enige oordeel hierover: perfect!

Assortiment
Ik kon snel vinden wat ik zocht en het artikel was ook direct voorradig. Omdat ik nog te weinig ervaring met het bestellen van producten bij deze winkel heb kan ik (nog) niet de maximale score toekennen.

Aanbeveling
Gelet op de snelle manier van afhandeling en bezorging, de concurrerende prijzen en de wijze van communicatie beveel ik iedereen deze winkel van harte aan.

Extra toelichting
Uitermate tevreden over de service en communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vloothuis 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie youtube presentaties.
Duidelijk enthousiast en nuttig

Service
Na bestelling de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Goede adviezen ook in de winkel.verkoper wist mij te overtuigen van goedkopere betere keuze.

Aanbeveling
Vanwege de goede ervaring zeker aan al diegene die dit willen horen/ervaren.

Extra toelichting
Goed product, goed advies, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TG Dolleman 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ralphko 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel, eind van de middag besteld, volgende middag in huis.

Service
Bestelde een demo-model, maar kwam in originele verpakking, compleet en als nieuw, kon niet zien dat het een demomodel was.

Assortiment
Veel keuze, goede prijs.

Aanbeveling
Zou hier zeker nogmaals kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

31fbr58 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
goede informatie op website

Service
werd zeer netjes geholpen

Assortiment
prima de top 10 twee wekelijks van TV zeer goed

Aanbeveling
Voor mijn nu 2e keer aankoop TV alles prima geregeld

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

De vries83 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Dol 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Top service, korte lijnen met de communicatie, en de afspraken die gemaakt worden, die worden ook nagekomen! Kortom, een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndréW 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig toch, als je weet wat je zocht, van achter je computer een bestelling te verrichten die dan ook nog eens aan je deur wordt afgegeven!

Service
Uitstekende berichtgeving en direct antwoord op een eventuele vraag. Perfecte aankoopbegeleiding en afleverbericht.

Assortiment
Zover ik dat kan beoordelen want ik zocht gericht op een artikel.

Aanbeveling
Alles een goede basis die vertrouwen wekt en daardoor aan te bevelen.

Extra toelichting
De specifiek door mij gezochte LED-TV met ingebouwde DVD-speler en Digitenne mogelijkheid voor ons tweede huis bleek nog eens 80euro goedkoper dan bij BCC. Daar had ik aanvankelijk dit apparaat gekocht, maar enkele dagen na aankoop werd ik gebeld dat de TV niet meer leverbaar was. Verder gezocht op internet en zo kwam ik toevallig bij Plasma-Discounter terecht. Mooi geluk gehad en supersnel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hvdvelden 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EM69 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
In de winkels zeiden ze dit toestel niet meer verkrijgbaar was en niet meer gemaakt werd. Doorzoeken dus en hier voldoende nog op voorraad, hier dus nog wel het toestel te vinden ;)

Extra toelichting
Super hoor deze site, goede overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering en mails welke je op de hoogte houden over de levering. Aanzienlijk honderden euro's goedkoper dan elders. Was een beetje huiverig over de bezorging van extra@home, maar ook dit is goed gegaan, wel 1,5 later dan aangegeven op betreffende dag, maar de aflevering was goed, tot aan de woonkamer. Televisie was mooi en goed verpakt in bijbehorende doos, zoals het hoort. Uitpakken en plaatsen, klaar om te kijken, geweldig!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Semper 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ophangen kabels aansluiten kaart erin en gebruiksklaar

Service
Correct geholpen door de verkoper Bart

Assortiment
Onze vaste keuze was voorradig.

Aanbeveling
Volop keuze en correcte behandeling. De TV werd keurig in de auto gezet.

Extra toelichting
Wij kwamen met een vaste keuze en deze werd meteen gehaald en de vragen werden beantwoordt. Wij waren zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennyboy35 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Parkeer terein voldoende, de verkoper hielp met tillen naar de auto.

Service
Netjes vriendelijk benaderd in de winkel, nette uitleg en snelle afhandeling betaling

Assortiment
Kan ik neit goed opjectief beoordelen, kwam voor een specifiek model, maar er hangt genoeg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ANeet 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Was niet direct duidelijk of ik ook werkelijk met de winkel sprak toen ik belde om het artikel te reserveren, voor de rest alles vlot afgehandeld

Aanbeveling
Goede prijs, goede keus

Extra toelichting
Mijn eerste bestelling verliep probleemloos, van de service kan ik (nog) niet veel zeggen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

K. de Vries1 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik had een technisch probleem met mijn net gekochte LED TV. Er werd keurig en snel gereageerd door plasma-discounter. Het probleem kon niet eenvoudig worden opgelost. Kon zonder gedoe mijn LED TV ruilen. Voor mij is dat waar het om gaat als ik een winkel moet beoordelen niet alleen de prijs maar ook de service is van belang. Bij plasma-siscounter is beide in orde, Bedijven die de klant niet met het probleem opzadelen verdienen een complement. Dus plasma-discounter bij deze KLASSE!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kijkmens 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Raadpleeg de website.
haal of bestel je product

Service
bij klachten wordt direct op een vriendelijke en correcte manier actie ondernomen

Assortiment
up to date assortiment,
keurig uitgestald.
goede styling van het geheel.

Aanbeveling
goed aanbod en service.
correcte behandeling in elk opzicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kus 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en makkelijk de juiste tv gevonden

Service
Duidelijke informatie over de werking

Assortiment
Veel tv's in veel maten en goedkoop

Aanbeveling
Alles gaat snel en makkelijk en goed te vinden

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden ik heb makkelijk een tv kunnen bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karelhutte 15-05-2013

Algemene score

9,5
Ik heb maandagnacht om 0.07 uur een TV besteld. Na avonden lang reviews lezen was ik eruit. De plasma-discounter was het voordeligst... Ik twijfelde nog of ik meer zou betalen en hem toch ergens fysiek moest kopen. Maar, zelfs als ik een muurbeugel erbij kocht, has ik nog steeds geld over. Dus gewoon doen. 'U heeft betaald, bedankt voor uw bestelling'. Een minuut later kreeg ik een bevestigingsmail van mijn bestelling en direct daarna een betalingsbevestiging.
In principe nog dezelfde dag kreeg ik 's avonds om 21.30 uur een track & trace code en niet veel later een nette factuur. En de volgende dag om 14.00 uur stond er een nieuwe TV in mijn huiskamer. Wat dat betreft zijn ze net zo snel als Tom Coronel :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erikmira 14-05-2013

Algemene score

10,0
Snelle levering
Hele goede service.
Klanten service heel goed bereikbaar en je wordt vakkundig en heel netjes te woord gestaan
Zeker een 10 waard!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feijten 11-05-2013

Algemene score

9,2
Zeer betrouwbaar Internet bedrijf, met snelle levering en aftersales. Goed bereikbaar via Internet.
Aan te bevelen ook vanwege goedkopere en kwalitatief goede artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex1942 10-05-2013

Algemene score

9,0
Wilde graag voor aankoop de monitor bekijken, deze stond niet uitgestald in de showroom dus gevraagd om de doos voor aankoop te openen.
Na wat aandringen heeft men dat voor mij wel gedaan.
De monitor wel gekocht en deze blijkt een perfect beeld te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.A. Phaf 10-05-2013

Algemene score

10,0
Goede duidelijke site met duidelijke uitleg.
tv tussen 14.00 en 15.00 uur besteld, de volgende dag rond 13.00 uur werd hij keurig afgeleverd.De oude tv werd netjes meegenomen.
Wat op de site werd belooft (levering binnen 24 uur) is keurig nagekomen.
Installatie van de tv was een fluitje van een cent.
De tv heeft een zeer mooi beeld en heeft zeer veel aansluitmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SdG76 09-05-2013

Algemene score

8,2
Voor het eerst bij PLasma-Discounter gekocht, op advies van familie. Duidelijke website met heldere, onpartijdige informatie. Mijn oude TV was kapot gegaan maar mijn randapparatuur moest wel aangesloten kunnen worden op mijn nieuwe TV, via handige specificatielijsten en de aanvullende gebruikersinfo kon ik gemakkelijk de verschillende functies vergelijken. Snelle levering zoals beloofd. De TV was eenvoudig aan te sluiten en in te regelen en werkt tot nu toe naar behoren. Met deze ervaring in het achterhoofd staan de webshops van Tom Coronel bij mijn favorieten voor evt. volgende aankopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hoeraikhebeengrotetv 06-05-2013

Algemene score

10,0
Zelfde dag reserveren en ophalen, tot 21:00 geopend.
Wordt ook meegedacht over alternatieven (voor afrekenen)
Dat noem ik service. A+++!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barbara2001 04-05-2013

Algemene score

9,0
Ik heb via plasma discounter een tv online gekocht vind het een snelle afhandeling en ben hier erg tevreden over .vind alleen vervelend dat hij ook echt maar bezorgd word tot aan de voordeur dus moest in mijn eentje het gevaarte naar de kamer slepen . Maar bestelling en afhandeling is perfect dus snel in huis ideaal we zijn tot nu toe erg tevreden over het product .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e1947 04-05-2013

Algemene score

9,0
LG led tv gekocht, afgehaald in Naarden fraaie shop en goed geholpen tv goed verpakt.
Gebruikershandleiding in12 talen alleen niet in het in het nederlands.
Dus dan maar googelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews