Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kattekop3 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je zoekt thuis op je gemak uit wat voor jouw de beste is.

Service
Het kan worden thuis gebracht en geinstalleerd, maar zelf ophalen kan ook.

Assortiment
is overweldigend, dus dat hoeft geen enkel probleem te zijn.

Aanbeveling
Wil je een goed advies,een goede prijs en ook nog een goede service dan ga je toch naar Naarden!

Extra toelichting
Zie bovenstaande aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 234562410 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
telefonisch besteld! in no time een sms ter bevestiging met adres

Service
Bij aankomst werd de bestelde tv uit het magazijn gehaald. Dat duurde wel een minuut of 10, daarna werk ik geholpen met het inladen in mijn auto

Aanbeveling
als ke weet wat je wilt en niet teveel wil betalen is plasma discounter prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gouw59 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk en goed op te zoeken.

Service
Ben in de showroom geweest en werd snel en vriendelijk geholpen

Assortiment
waar anderen nee verkopen is er hier altijd voldoende op voorraad.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is erg goed, heb al verschillende mensen geattendeerd op plasma discounter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mr Henknl 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via (prijs)vergelijkings sides kom ik toch altijd weer bij de plasma discounter terecht.
Laagste prijs, duidelijke vergelijk mogelijkheid me met soortgelijke artikelen. Besluit en click; besteld!

Service
Online een duidelijk beeld van "what you see is what you get". Ook in de winkel vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel.
Ruilen geen probleem en zelfs een correcte oplossing (-10%) als je de verpakking opengemaakt hebt.
Eerlijk, duidelijk en efficiënt!

Assortiment
De hardlopers hebben ze eigenlijk altijd in het assortiment en tegen de laagste prijs. Soms is een beperking in kleur of uitvoering maar het assortiment is bovengemiddeld en ook echt op voorraad. Vandaag besteld > morgen in huis! en dat is geen slogan maar gewoon realiteit.

Aanbeveling
Enkel goede ervaringen opgedaan en eigenlijk altijd met de hardlopers de laagste prijs. Betrouwbaar qua levering en duidelijke communicatie. Instore en online een voorbeeld qua betrouwbaarheid en passie voor retail en e-tail.

Extra toelichting
Prima online zaak met een goede collectie. Hardlopers altijd ruim voldoende op voorraad en vandaag besteld is bij mij echt morgen in huis. Ook in Naarden staat prima, kundig en vriendelijk personeel die een passie hebben voor de producten en goede aflevering. Ook orderbevestigingen, levering en facturen worden duidelijk gecommuniceerd en worden altijd nagekomen. Voor mij een van de beste online retailers met passie voor hun product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karelhutte 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De naam deed me een beetje cheap aan. Maar goed, ik was ook op zoek naar de meest voordelige prijs. Ze waren net iets duurder dan Redcoon, maar daar heb ik een dusdanig slechte ervaring mee, dat ik daar nooit meer iets bestel. Ik moet zeggen dat toch Tom coronel vertrouwen wekte. Hij zal zich toch niet inlaten met een louche partij. Maar de plasma-discounter maakte alles wat ze beloven waar. Snelle nette levering voor een hele goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel-S 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toegankelijke site. Makkelijke bestelprocedure.

Service
Op vraag m.b.t. defecte espressomachine werd direct en adequaat gereageerd

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
We hebben hier al vaker spullen gekocht. De dienstverlening bij aankoop en daarna is heel goed. Alles wordt snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen810 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb op de website besteld en in de winkel hoef je alleen je reserverings nummer door te geven! Het afhalen van mijn bestelling verliep heel voorspoedig!

Service
Klantvriendelijk en werd snel geholpen!

Assortiment
Ik heb op internet gezocht op product en plasma-discounter was qua prijs het voordeligst!

Aanbeveling
Mooie winkel en zeer te spreken over de vakkundigheid van personeel. Ze weten veel over het product te vertellen en geven je goed advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith1989 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goede en vriendelijke service en het personeel heeft duidelijk verstand van zaken.

Assortiment
Ruim assortiment met voldoende op voorraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud0227 17-07-2013

Algemene score

9,5

Gemak
ik vind het een geweldige website overzichtelijk en geweldige prijzen voor een goede kwaliteit.

Assortiment
geweldig assortiment veel producten waaronder velen met een goedkoopste prijs van heel nederland.

Extra toelichting
ik zou aan iedereen die ik ken deze site aanbevelen omdat het kwaliteitsproducten zijn met een lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Verkerk 16-07-2013 In de winkel gekocht
Bronsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er naar toe...zeggen wat je wilt kopen. ..klaar...5 minuten werk.

Aanbeveling
Koop altijd daar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc van Alebeek 16-07-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelproces is heel logisch opgezet en is makkelijk in te vullen.

Service
Via de website besteld en dezelfde dag nog gehaald. We werden erg snel geholpen. ook al was het een zaterdag en best wel druk. Ik heb nog nooit zoveel personeel gezien. Liep allemaal erg soepel.

Assortiment
Uitgebreide keus en gelijk ook tegen goede prijs een tv-steun aanbevolen gekregen. Die hebben we ook maar gelijk erbij genomen.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel, kundig personeel. Dat wat het reizen wel waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Jansen 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gewoon goed! Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali1986 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paddy1990 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
website werkt makkelijk en heeft duidelijke instructies

Service
Ik had een Plasma tv besteld. waarbij ook op de verpakking staat dat hij alleen rechtop vervoerd mocht worden. en tot mijn verbazing stond hij op zijn kant in de bezorg auto.

Assortiment
Ruime keuze. makkelijk kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Ik zou hier zelf vaker iets aankopen. Puur om het gemak van bestellen .. en de ruime keuze die ik had. aanbevelen doe ik !

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Klaverdak 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site helpt de digitalen verkoper je in jip en janneke taal wat je moet doen

Service
Al eerder een was/ droog machine gekocht

Assortiment
Alle nieuwe produkten op vooraad

Aanbeveling
Me moeder kunnen over halen door een filmpje te laten zien van de digitalen verkoper

Extra toelichting
Snelle service nieuwste modellen op vooraad is echt op vooraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry0926 16-07-2013

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Bestelling liep prima en vlot, echter werd de led tv zonder extra bescherming van de doos verzonden. Er zaten dus ook een paar gaten in de doos. Puntje voor verbetering dus

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

E.a Roskam 16-07-2013 In de winkel gekocht
filiaal naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is super goed aangegeven

Service
zelfs met inladen loopt er iemand met je mee om te helpen dragen en in te laden in de auto

Assortiment
mooi ruim en zeer scherp geprijsd

Aanbeveling
ik vind het echt een aanrade en raad het iedereen aan om zeker ook of op de site of even naar de winkel te rijden en even te gaan kijken

Extra toelichting
ik vond het super om er wat te kopen leuk personeel goeie service en een scherpe prijs en dat zijn juist de dingen die je wilt in een winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

efk 16-07-2013 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

6,5

Gemak
als je weet wat je wilt is het snelweg af en op, meenemen en klaar voor een redelijke prijs

Service
misschien lag het wel aan de persoon, maar er was weinig kennis over de produkten,heb 30 minuten gewacht totdat apparaat uit magazijn kwam en weinig souplesse/onderhandeling mgl op vraag waarom een (gebruikt)produkt uit de aanbieding duurder moest zijn dan nieuw?

Assortiment
redelijke keuze

Aanbeveling
als internetshop redelijk assortiment& prijs als je wat extra service verwacht gewoon naar de winkel om de hoek gaan en wat over de prijs onderhandelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

stuurman03 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Hierdoor heb ik mij goed kunnen oriënteren.

Service
Goede en snelle service.

Assortiment
Volledig en uitgebreid. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Aanbeveling
Ik heb reeds meerdere producten gekocht bij Plasma Discounter en de andere shops. Elke keer een prima service tegen een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjer1958 16-07-2013

Algemene score

6,0

Service
In de winkel wordt aangegeven dat een inruilprijs voor de oude tv mogelijk is maar natuurlijk weer net niet op de tv die ik wou kopen. Typisch.

Aanbeveling
Je moet wel waarmaken wat je beloofd in de winkel.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

dpoorte 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
snel geleverd

Assortiment
wat ik zocht was er en niet duur

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
snel geleverd 1 dag na de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. den Uil 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel goede omschrijving van de producten en je kan als nodig nog naar de winkel.

Service
Goede voorlichting in Naarden maar ook op de site!

Assortiment
Het assortiment in in verschillende prijsklasse aanwezig.

Aanbeveling
Als je een zeer scherpe prijs kwaliteit en service zoekt ben je hier op het goede adres.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MasterBas 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen.
Geen gedoe met inloggen en accounts aanvragen.

Service
Ik had nog een vraag aan hun en hun een email gestuurd. Binnen 5 minuten had ik antwoord.

Assortiment
Ze hadden precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede service en directe levering.

Extra toelichting
Goede service. Directe levering binnen 1 werkdag. En de goedkoopste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. van Susteren 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Samen met schoonzoon thuis een nieuwe t.v. Uitgezocht. Hoe makkelijk wil je het hebben??

Service
Snel en netjes afgeleverd!

Assortiment
Voldoende assortiment. Heb er zelf niet zo veel verstand van maar met hulp van schoonzoon prima keuze gemaakt

Extra toelichting
Ben erg blij met de keuze van de webshop en zeer tevreden met de levering en alles eromheen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieko2 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
goedkoop, snel en correct geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthurius 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk uit Gieten 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis achter de pc

Service
weet ik nog niet,maar lijkt me goed

Assortiment
keus te over

Aanbeveling
grote mate

Extra toelichting
ik had hem snel thuis nadat ik hem besteld had,keurig verpakt,een heel goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Querdo 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. Braaksma 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
vanuit de "luie stoel"bestellen.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
zou deze winkel zeker aanbevelen aan iemand anders

Extra toelichting
Het artikel makkelijk te bestellen, wordt snel geleverd en betaling van achter de computer. Niets mis mee! Extra verpakking zou wenselijk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 1926 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geen problemen om de bestelling te kunnen doen.

Service
de uitleg bij het telefonische contact en bij het afhalen van een bestelling heeft mij verbaasd.













Uw winkel is overzichtelijk en de mensen lichten je goed voor
Een goed stel mensen.

Assortiment
Wat ik bij het afhaalpunt gezien heb verbaasde mij in ruime mate. De reclames van de koffiemachines was door de aantallen hiervan verbijsterend

















































































































terend.

Aanbeveling
Netjes en vriendelijk en gemakkelijk te bereiken.

Extra toelichting
Ben in winkel voor Keyboard geweest. TV is thuis afgeleverd en online besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoelRSS 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Senna 2 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles overzichtelijk op de site en in de winkel,deskundig personeel

Service
nette bediening in de winkel

Assortiment
erg uitgebreid

Aanbeveling
zie bevenstaande

Extra toelichting
gewoon goed en sper service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

obm 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jasobateko 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
levering was op, zeer, korte termijn.

Service
goede info over status bestelling en levering

Aanbeveling
goede producten, snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ErikV71 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site

Service
Binnen 2 dagen het product ontvangen

Assortiment
Het juiste gevonden

Aanbeveling
Gezien de overzichtelijke site en snelle levering een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GreetM1 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettig op de bank een TV bestellen en de volgende dag in huis,ideaal.

Assortiment
Ruim asortiment voor elk wat wils en in iedere peijsklasse.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan,mijn zoon had een nieuwe tv nodig,hij is ook erg tespreken

Extra toelichting
Ik ben gewoon een heel tevreden klant,ik heb inmiddels 2 tv's bij de Plasma-discounter gekocht en ben een erg tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth100 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar, ruim parkeren.

Service
ik werd netjes en snel geholpen.
De tv werd keurig naar mijn auto gebracht

Assortiment
De TV ik vroeg was er niet maar wel een prima alternatief

Aanbeveling
Direct super netjes veel keus en heerlijk goedkoop.

Extra toelichting
Ik vind het een hele goede winkel, Je wordt netjes geholpen en, ik zal zeker vaste klant worden . Mijn kleindochter was helemaal blij met haar cadeau. Ga zo door veel succes!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan-Peter de l'Or 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Makkelijk bereikbare site, snelle reactie

Aanbeveling
Geen problemen gehad, snelle levering.

Extra toelichting
Gewoon een goede webshop.

Review criteria:

Goed

Reageer

withuis 15-07-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Al onze vragen werden beantwoordt. Perfect.

Assortiment
Er was 1 product niet in de winkel die wij graag wouden zien. Toch hebben wij nu een ander super home cinema set van sony gekocht en hebben wij er absoluut geen spijt van!!!

Aanbeveling
Het is absoluut de goedkoopste. We zijn ontzettend tevreden met onze aankoop en de service! zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ikenik 15-07-2013

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Palmpje1958 15-07-2013

Algemene score

3,8

Gemak
Via internet leek het makkelijk om bij dit bedrijf een keuze te maken uit het ruime assortiment.
Helaas pakte het voor mij niet goed uit!

Service
Na drie keer een leveringsafspraak gemaakt te hebben niets geleverd krijgen. Zelfs verlof voor genomen, echter alles voor niets!

Assortiment
Over het assortiment valt niet te klagen, ruime keus in merken en typen. Zelfs de prijzen zijn acceptabel.

Aanbeveling
Ik zal niemand aanbevelen zeker na mijn ervaring. Heb na drie keer een ander bedrijf nl. Hofma uit Friesland. Snelle levering klein bedrijf, dus geen personeel die alles beloofd en niets na komt.

Extra toelichting
Ik heb een zeer negatieve ervaring dus zal daar geen zaken meer mee gaan doen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Gijs W. 15-07-2013

Algemene score

5,2

Gemak
Locatie is goed te bereiken met de auto

Service
Het personeelslid welke ons hielp was niet gemotiveerd. Kreeg de indruk dat ik geluk had dat hij mij wou helpen.

Assortiment
Op internet krijg je de indruk dat alles op voorraad is. Daar aangekomen waren 3 modellen niet op voorraad of hing de laatste aan de wand welke ze niet willen verkopen. Internet geeft een hoge verwachting, maar een kleine showroom.

Aanbeveling
Voor iemand die zich wilt laten voorlichten raad ik de winkel niet aan. Prijzen zijn scherp, maar de verkopers proberen een duurder model te verkopen dan waarvoor ik had ingezet. Winkel is top om via de webshop te bestellen. Showroom is geen toegevoegde waarde.

Extra toelichting
Plasmadiscounter is ideaal om online spullen te kopen. Prijzen zijn scherp. De fysieke winkel is naar mijn mening ondermaats. Simpele trucs om je een duurdere televisie te verkopen dan gepland. Niet op voorraad of laatste model hangt aan de muur. Personeelslid welke mij hielp was niet gemotiveerd.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Create2Fit Naarden 18-07-2013

Geachte heer Gijs W,

Bedankt voor uw review.

Onze voorraden die op onze website staan zijn actueel. Deze zijn exact hetzelfde als die bij ons in de showroom.
Alleen is het voor ons niet mogelijk om elke type televisie bij ons in de showroom te hangen. Hiervoor zijn er te veel verschillende types.

Onze excuses dat u niet naar tevredenheid bent geholpen in onze showroom. Het is de bedoeling dat u met tevredenheid terug kunt kijken op uw aankoop. Wij zullen uw ervaring delen met onze showroom manager zodat een dergelijke situatie in de toekomst niet meer zal voorkomen.

Nogmaals onze excuses dat u niet klantvriendelijk bent behandeld.


Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter.nl

Reageer

giardiniera 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het was mijn eerste aankoop ben zeer tevreden een aanrader !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem1966 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je krijgt wat je ziet

Service
Duurde vrij lang voor de artikelen uit het magazijn kwamen en moest daardoor vrij lang wachten. Als er dan toch allemaal espressomachines staan zou ik de klant de mogelijkheid een koffietje te pakken. Kleine moeite veel genot.

Assortiment
Goede keuze, veel vegelijkend materiaal. Fysiek naar de winkel in Naarden geweest. Prettig om scherm in werking te zien. Goewde prijs/kwaliteit.

Aanbeveling
Ja prima winkel

Extra toelichting
Prima winkel, goed assortiment van duur tot goede goedkope artikelen. Voldoende personeel in de fysieke winkel. TV ook daadwerkelijk op voorraad, voldeed dus aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

derks1970 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk via de site besteld

Service
snel bestellen en daarna snel geleverd.

Assortiment
voldoende keus in alle prijsklassen

Aanbeveling
wij zijn wederom zeer tevreden over de plasma-discounter. een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lgeurink 15-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

4,7

Gemak
De tv was makkelijk te vinden en te bestellen

Service
De tv die aan ons verkocht was was toch niet op voorraad, we zijn slecht ingelicht en hebben in totaal 3 dagen vrij moeten nemen om de tv in ontvangst te nemen.

Aanbeveling
Waarschijnlijk werkt de winkel heel fijn als er geen problemen optreden, echter is er duidelijk geen systeem voor als het systeem niet werkt.

Extra toelichting
De klanten service was erg slecht. We zijn verkeerd voorgelicht over leveringen. Data is verkeerd ingevoerd. Een medewerker heeft zelfs gelogen over haar identiteit.

Review criteria:

Goed
Slecht
Create2Fit Naarden 18-07-2013

Geachte heer / mevrouw,

Bedankt voor uw review.

Allereerst willen wij u onze excuses aanbieden voor de late levering.

Door een flinke interne miscommunicatie zijn wij twee keer onze afspraken inderdaad niet nagekomen. Bij de derde keer is het allemaal gelukt, maar we zijn het met u eens dat dit zeer slecht is verlopen. Hiervoor hebben wij u al een compensatie aangeboden waarmee u akkoord bent gegaan.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.


Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter.nl

Reageer

J. Plaum 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
Mailt of alles goed gegaan is , nog geen ervaring met problemen

Aanbeveling
Soepel snel en niet duur

Extra toelichting
Gewoon niets op aan te merken tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre_FR2010 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk te bestellen, lekker overzichtelijk

Service
vriendelijk geholpen. Het uitladen van oude tv was geen probleem. Ook werd er geholpen met het inladen van de nieuwe tv.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GIOV 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Er wordt geen overbodige info gevraagd en het bestelproces is goed toegankelijk.

Service
Snelle en duidelijke info.

Aanbeveling
Ben erg tevreden over het totale aankoop en bezorgproces. Twee dagen na bestelling was TV bezorgd.

Extra toelichting
Zie hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J. Meijer2013 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
bezorging binnen een etmaal, geen woorden maar daden

Assortiment
compleet. laat niets te wensen over

Extra toelichting
steekt er boven uit door een supervlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews