Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Judith van Sligtenhorst 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via internet reserveren en ophalen wanner t je zelf uit komt. Top.

Service
Prima servis in de winkel maar wel erg jong personeel. Leuk maar niet veel ervaring.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Snel, goed en scherpe prijzen,

Extra toelichting
Mijn commernaar, opmerkingen hierboven zijn duidelijk geoeg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marco Ducati 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zoeken op de Samsung tab is onhandig omdat je bepaalde selecties niet kan doen. Als je wilt selecteren op prijs dan klik je achterliggend scherm aan...

Extra toelichting
Prima assortiment, scherpe prijs, goede adviezen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van alebeek 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
alles staat duidelijk beschreven

Service
Heb twee maal gebeld en de wachtlijst viel mee,en vriendelijk te woord gestaan

Assortiment
Ik was op zoek na een bepaald merk met een laag budget,en die heb ik gevonden.Super!!!

Aanbeveling
Prijs en kwaliteit voldoende en de service is super.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BBoerland 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg overzichtelijke site. Alles makkelijk te vinden. Top!

Service
Heb de klantenservice van tevoren gebeld om te vragen of het product op voorraad was. Stonden mij erg vriendelijk te woord en kreeg goed en duidelijk antwoord. Enige minpunt is dat het 0,80 cent per minuut is. Maar ik koos er zelf voor om te bellen.

Assortiment
Had dus gebeld en van het product was nog genoeg op voorraad. Voor de rest is er op de site veel keuze in assortiment.

Aanbeveling
Top! Heb tot nu toe geen problemen gehad en verwacht dat ook niet. Prijzen zijn goed ten opzichte van de concurrentie.

Extra toelichting
Helemaal tevreden. Andere websites adverteerden ook met dit product, maar was vals geadverteerd. Midden op de pagina werd tussen lappen tekst gezet dat dit product niet meer op voorraad was eb ander model geleverd zou worden. Haal dan dat product van je site. Plasma discounter doet dit niet en als er een product niet is staat dit duidelijk vermeld en halen ze het weg. Eerlijk, betrouwbaar en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutt van Holland 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
is plezierig om te winkelen parkeerplaats vlakbij en makkelijk te betreden. daarom zal ik dit aan raden bij mijn lotgenoten die ook moeilijk te been zijn.

Extra toelichting
Kreeg voldoende aandacht,gerichte kennis en tijd zodat ik al mijn vragen kreeg beantwoord, zodat ik met een goed product die aan mijn wens voldoet naar huis ging. ga door zo .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Franc24 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vooral via tweakers.nl geeft de site de goedkoopste versie aan. Daarnaast is alles met gemak terug te vinden in de webwinkel.

Service
Snel, effectief, op voorraad en doen wat ze beloven.

Assortiment
Wij waren vooral uit op 1 televisie. Maar deze was dan ook goed beschreven. Zelfs met een filmpje erbij zodat we konden zien hoe het beeld eruit zag.

Aanbeveling
Ik zou hem zeker aan iemand anders aanbevelen.

Extra toelichting
We zijn super tevreden. Hebben net te horen gekregen dat de tv morgen geleverd wordt. perfect, afspraak is afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RHB1522 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan heijnen05 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Info feedback is zeer goed evenals antwoorden via email

Service
Meerder keren in de winkel geweest de winkel geweest goede voorlichting

Assortiment
Goed voor de eisen dië ik ste

Aanbeveling
Meerde keren gedaan

Extra toelichting
Gezien ik zelfs mensen uit Eindhoven heb ontmoet die een bestelling kwamen halen duidt op de bekendheid van dit bedrijf en verdient mede door de service een goede beoordeling. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patr1ck's 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ideaal, via Google een top tv gevonden, meteen gereserveerd en de morgen erna opgehaald... En voor een top prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Delson 29-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Extra toelichting
goede no nonsens benadering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronawile 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijk site. Reserveren is prima optie. Vervolgens nog advies in de shop gehad.

Service
Ik wist wat ik wilde hebben. Echter toch nog wat vragen moeten stellen. Prima hoeveelheid tv's die er stonden. Toevallig ook de tv die ik wilde hebben (2 andere winkels hadden die niet staan!)

Assortiment
Keuze is reuze (;-).

Aanbeveling
Heb hier al meerdere malen apparatuur gekocht - tot aan mijn BBQ toe. Prima winkel!

Extra toelichting
Aan te bevelen voor iedereen. Ga gewoon naar de winkel als je wilt zien wat er te koop is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeffrey24 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken van de juiste tv was erg gemakkelijk op de website. Dit geldt ook voor het plaatsen van de bestelling.

Service
De bezorging was op tijd en dus netjes binnen een werkdag.

Assortiment
De ruime keuze heeft ervoor gezorgd dat we onze tv bij plasma discounter hebben besteld.

Aanbeveling
Ik zou het aanraden vanwege de ruime keuze, goede prijzen en goede leveringsvoorwaarden (die ze ook nog is waarmaken)

Extra toelichting
We zijn bij diverse elektronica zaken langs geweest en ze hadden geen van alle een tv die binnen onze prijsklasse viel en dan ook nog is aan onze eisen voldeed. Uiteindelijk via plasma discounter de tv gevonden die aan beide voorwaarden voldeed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterus243 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke outlay van de website

Service
Snel bevestiging en factuur ontvangen

Assortiment
voor mij persoonlijk voldoende.

Aanbeveling
ja goede service en aanzieklijk goedkoop

Extra toelichting
Duidelijke webshop, snel geholpen! nu hopen dat mijn product weer een paar jaartjes mag gaan slijten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronaldinho66 29-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website waar je al je
wensen gemakkelijk kunt aangeven om snel bij je favoriete product te komen

Service
eerlijk advies: bv exact hetzelfde apparaat met meer extra's voor tientjes goedkoper aanbevelen i.p.v. het aangevraagde model. Met duidelijkheid over levering met vooraf melding tot 10 minuten nauwkeurig!

Assortiment
Ruime voorraad met aanduiding hoeveel er nog ligt!!

Aanbeveling
Gewoon goede website, dus aanbeveling is logisch!!

Extra toelichting
Eerlijk, duidelijk. Geen gewone internetwinkel maar ook telefonisch goed bereikbaar. Komt zeer betrouwbaar over! En als klap op de vuurpijl: in mijn keuze veruit de goedkoopste!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathilde9 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Supersnelle levering! Heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ppoest 29-07-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Wat anderen niet kunnen leveren ( bol. Com, wehkamp kijkshop) is hier direct leverbaar. Daarnaast is het erg klantvriendelijk dat de winkel ook op zondag open is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulder R 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker simpel allemaal

Service
volgens afsoraak en snel geleverd

Assortiment
Top

Aanbeveling
iedereen

Extra toelichting
Helemaal blij met de aankoop en super snel en heel eenvoudig dus TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SJSnel 29-07-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als tip zou ik willen meegeven om bij elke tv een zelfde soort informatie kaart te plaatsen zodat de klant in de winkel ook zelf snel en gemakkelijk de televisies kan vergelijken.

Service
Wij zijn ontzettend goed geholpen door een van de medewerkers, onze keuze was snel gemaakt.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Goed prijs-kwaliteits verhouding

Extra toelichting
Aanrader voor iedereen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J3ffr3y 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Gemakkelijk, snel en geweldige snelle service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Schipper 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg ontspannen en makkelijk te bestellen geen poespas maar duidelijk! erg tevreden!

Service
Niet opdringerig in de winkel ze luisterde goed en ze gaven me een gevoel dat ze me de juiste info gaven!

Assortiment
Altijd ruim assortiment tegen de scherpte prijzen! kortom Top (web)winkel!

Aanbeveling
Ze maken altijd de beste deal en ze hebben een winkel waar je als nog even naar toe kan gaan, voor info bv.

Extra toelichting
Een winkel waar ik altijd graag kom zo wel online als fysiek! Ze geven de juiste informatie en dat waardeer ik enorm. Wat ik ook erg fijn vind is dat ze doen aan video product uitleg Iets om ook nog eens te bekijken wanneer je het product al bij hun hebt gekocht, erg handig! kortom duidelijk, scherp geprijsd en leuke mensen daar! K.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MID1963 29-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke site, waardoor zoeken en bestellen erg gemakkelijk was.

Service
probleem met bestelde artikel. 1 telefoontje naar de winkel en de volgende dag omgeruild voor een correct exemplaar. Geen gezeur, gewoon omgeruild.

Aanbeveling
Prijs, levertijd en klantenbenadering voldoet aan wat een consument mag verwachten.

Extra toelichting
Gewoon een eerlijke prijs, snelle levering, correcte after sales. Geen minpunten bemerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guiodo 1944 29-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
er is geen negatief antwoord te bedenken

Service
zie boven

Assortiment
zie boven

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
alles verliep naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mustafa Azhimi 29-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling is makkelijk te bestellen. Zeer eenvoudig bestelmodule. Erg tevreden!

Service
Super service. De eerste tv die ik had besteld voldeed niet aan mijn eisen en wensen. Ik kon zonder problemen de tv omruilen en dat ook nog op een zondag.

Assortiment
Er is keuze genoeg uit veel merken. Ik heb nu een tv van Philips waar ik heel blij mee ben!

Aanbeveling
Ik beveel het aan een ieder omdat je krijgt wat men beloofd zonder poes pas. Daar houd ik van!

Extra toelichting
Kortom een goed webwinkel met uitstekende service. Tom Coronel had een presentatie gegeven bij CGI waar ik werk. Daar vertelde hij over de webwinkels. Dat klonk goed en dacht dat ga ik een keer proberen. Tom je hebt niet overdregen. Je webwinkels zijn top met echt goede service en uitleg over de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vervo258 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede zoekfunctie en duidelijke informatie.

Service
Vriendelijk geholpen, goede uitleg ter ondersteuning van de keuze

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
De deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel maken dat je rustig vragen kan stellen en men neemt de tijd om goede tekst en uitleg te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

TimoGooi 28-07-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Toegankelijke winkel, snelle en eenvoudig te bereiken after sales service.

Service
Goede after sales.

Assortiment
Ruim en variërend.

Aanbeveling
Zie hierboven.

Extra toelichting
Prettige winkel, je krijgt veel informatie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

c berghuis 28-07-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het gemak waarmee je in dit geval een tv koopt is heb ik als bijzonder en zeer prettig ervaren

Service
de service van het personeel is goed en weten waar ze het over hebben De afhandeling van alles verliep goed met duidelijke uitleg

Assortiment
het geboden assortiment is goed en groot genoeg om tot een goede keuze te komen

Aanbeveling
bij mijn kennissen en vrienden zou ik deze winkel willen aanbevelen vanwege de goede service en vakbekwaamheid van het personeel

Extra toelichting
ik ben via internet bij de plasmadiscounter terecht gekomen en ben van hieruit gaan vergelijken met andere aanbieders en kan niet anders zeggen dat ik in de meeste gevallen duurder uit ben en daarom is mijn keuze gevallen op plasmadiscounter te naarden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lexien 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel, makkelijk en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivan Perez' 28-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldige winkel,goede site,echt een aanrader

Service
Goede service en heb meer bij hun gekocht en tot op heden geweldig

Assortiment
Veel te zien,je ziet zoveel mooie dingen dat je op een gegeven moment maar een keuze moet maken anders blijf je zoeken zoveel variatie is er en uiteraard goed betaalbaar ga zo door

Aanbeveling
Deze site heb ik al aan verschillende mensen aanbevolen ben zeer tevreden en hele goede en nette service

Extra toelichting
Ik zou zeggen niks anders als lof voor plasma-discounter alles is goed bereikbaar,makkelijk,en betaalbaar ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

plvanderkolk 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was gewoon simpel om te doen

Service
volgende ochtend thuis afgeleverd

Aanbeveling
kind kan de was doen

Extra toelichting
Het gaat zo snel en eenvoudig, dat ik het gewoon eng vind. De 14 dagen retour mogelijkheid compenseert weer voor een eventuele impuls aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van Drunen 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Meer keuze dan dat er TV's zijn!

Aanbeveling
Goede website, makkelijke navigatie en vergelijking maken,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dybeso 27-07-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashley89 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Makkelijk te bestellen, snelle levering en een pluspunt dat je een filmpje heb met uitleg over het apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Captein 27-07-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hele duidelijke website met veel info over het product

Service
Vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Genoeg aanbod met daarbij een goede prijs

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
Ik heb mijn plasma uitgezocht op de website en hierna naar de winkel gegaan om vragen te stellen over de tv. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RJ Kammenga 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt erbij zitten en er zitten soms zelfs demo films bij de producten. Helemaal TOP!

Service
Dit is nu de 2e bestelling bij Plasmadiscounter en alles is tot zover klasse, dus eigenlijk nvt

Assortiment
Er is bijna geen te koop!!

Aanbeveling
Alles al gezegd in de voorgaande beoordelingen

Extra toelichting
Gewoon Goed Bedrijf met lage prijzen en groot assortiment. Tot de volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meer0001 27-07-2013

Algemene score

7,2

Gemak
Redelijk overzichtelijk.

Service
Tot dusver doen wat word beloofd. Snelle levering. Alleen prijds was hoger dan eerst was aangegeven.

Assortiment
Redelijk keuze. Bepaalde merken (hoger sigment) niet aanwezig

Aanbeveling
Doorsnee internetwinkel maar met snelle en goede levering

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Peter zw 64 27-07-2013 In de winkel gekocht
Naarden bronsweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijk opgesteld

Assortiment
Div mer ken overzichtelijk bij elkaar opgesteld

Extra toelichting
Niet opdringerig maar wel goed te en duidelijk te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Poort 27-07-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vooraf al kunnen kiezen via de website en vervolgens in een overzichtelijk showroom je keuze samen met de medewerker kunnen maken.

Service
Goede hulp bij de aankoop met duidelijke en volgens ons eerlijke meningen over kwaliteit en eisen die aan het produkt gesteld worden.

Assortiment
Overzichtelijk opgesteld per merk en afmeting met duidelijk de prijzen vermeld.

Extra toelichting
Je kunt makkelijk via de website je voorbereiden en daarna via de winkel je keuze verder bepalen op een relaxte manier

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ashley437593 27-07-2013

Algemene score

6,3

Gemak
Het online bestellen ging snel en eenvoudig. Alleen de bezorging door Selektvracht voldoet niet aan de verwachtingen. Beloftes worden helaas niet waargemaakt wat ervoor zorgt dat ik niet nog een keer hier wat bestel als het door hun bezorgd gaat worden.

Service
Op zich ben ik prima geïnformeerd via de telefoon, ook vriendelijke medewerkers. Alleen er is beloofd dat ik terug gebeld zou worden wat niet gebeurd is.

Aanbeveling
Niks mis met Plasma Discounter, maar de bezorging van Selektvracht is uitermate slecht. Gister zou het pakket bezorgd worden waarvoor ik hele dag thuis blijf. Aan het eind van de dag stond op de site dat er niemand thuis was.. Beetje jammer dus.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Dampsy 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vriendelijke verkoper

Service
Goed

Assortiment
Ruim overzicht

Aanbeveling
Geen opdringeverkopers

Extra toelichting
Netjes via telefoon gereserveerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.J.S 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vriendelijk en goede kennis

Assortiment
Op de website staat meer

Aanbeveling
Goede prijzen

Extra toelichting
Goede service, vriendelijk personeel, neemt de tijd voor je. Aankoop word in je auto gezet.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Bobo1971 27-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de overzichtelijk website, incl filmpje kan je duidelijk zie wat het product kan en wat je eigen keuze wordt. In mijn geval werd dat een samsung led TV, wat een top aankoop!!!!

Service
Toch even naar de winkel gegaan om even de TV's te bekijken. Ben daar zeer prof. Geholpen door een verkoper, die tevens mijn kids een 3D demo liet zien, zodat ik rustig een keuze kon maken. Na mijn keuze werd de TV netjes door een magazijn medewerker in mijn auto geplaatst. Deze heren weten wat service is, top heren!!!

Assortiment
Mbt het assortiment heb je voldoende keuzes. Indien mijn koffiezet apparaat defect gaat weet ik waar ik naar toe ga!

Aanbeveling
Aanbevelen aan iemand ander: JA zeker weten, kijk maar op de site en ga eens lang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mbartels 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment met veel productinfo op de site. Snelle levering door nette koerier. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bojdjong 26-07-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Binnen 10 minuten van huis naar het filiaal Naarden

Service
Slordig dat de voorraad niet klopt met de werkelijke voorraad in het magazijn.

Assortiment
Meer dan voldoende keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Prima winkel waar je naar behoren geholpen wordt. Kennis van het personeel mbt de apparatuur is prime in orde.

Extra toelichting
Helaas was de Philips Fidelio M1BO Hoofdtelefoon in tegenstelling tot de voorraad in de winkel niet te vinden in het magazijn waardoor ik de gewone versie uiteindelijk heb aangeschaft

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mjmkersten 26-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelij menu's

Service
Wordt netjes op de hoogte gehouden

Assortiment
Keuze te over en héél veel op voorraad

Aanbeveling
Vul uw product in en je zult zien dat u goedkoper uit bent (kieskeurig)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB63 26-07-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website met goede beschrijvingen.
Duidelijke en makkelijke bestel procedure.

Service
In de winkel informeren ze goed naar je behoefte en denken mee voor de beste oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolf41 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim Lenaerts 26-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online besteld en onmiddellijk reactie via email, gemakkelijke stappen om te doorlopen, zeer overzichtelijk.

Service
Telefonisch contact opgenomen omdat er zich een probleem voordeed met de levering. Dit werd telefonisch meteen verholpen.

Assortiment
Ik bekijk de site louter als er zich een interessante aanbieding voordoet op Daily offers.

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijke site.

Extra toelichting
Zeer goede hulp en beoordeling. Mensen zijn zeer vriendelijk, zelfs als je enkel online besteld helpen ze u graag telefonisch nog zeer goed verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

CrisKlaas 26-07-2013

Algemene score

8,7

Gemak
Mooie website, makkelijk in gebruik en duidelijk.

Service
Voor 20:00 uur besteld is inderdaad volgende dag binnen.
Erg fijn, want bij andere is het vaak 3 à 5 dagen, wanneer is dat dan?

Assortiment
Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fs28 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, makkelijk en snel besteld.

Service
Direct een bevestigingsmail, snel thuisbezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas1942 26-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Rustig vanuit de luie stoel uitzoeken en bestellen wat je wilt hebben

Service
Fantastisch.

Donderdag 25 juli vóór 20.00 uur besteld en vrijdag
26 juli om 10.00 uur geleverd.

Tussendoort voldoende E-mail informatie over voortgang

Assortiment
In het segment dat wij zochten slechts enkele modellen beschikbaar

Aanbeveling
Zeker als je al weet wat je precies wilt hebben, dan is de
werkwijze en afhandeling van deze
webshop uitstekend.

Beoordeling van het artikel zelf
valt hier buiten.

Extra toelichting
Rondkijkend in de diverse winkels in de omgeving en op internet in diverse webshops, mede vanwege het beperkte aanbod in een voor ons passend artikel, uiteindelijk tot tevredenheid door Plasma Discounter geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews