Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JackSA 11-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Reservering van tevoren geplaatst via de website. In de showroom de tv afgehaald met behulp van het reserveringsnummer. Werkt prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

capher 11-08-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Aanbeveling
goede service
bekwaam personeel
goede prijskwaliteitverhouding

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Frans.Brils 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site die het maken van een keuze gemakelijk maakt.

Service
Op maandag 16.00 een smart tv besteld,en op dinsdag bezorgd.
Op de aangegeven tijd die was vermeld.

Assortiment
Veel keuze met een duidelijke vermelding of het in voorraad is.

Aanbeveling
Goede prijs voor een mooi product en snel in huis.

Extra toelichting
Het was de eerste keer hier iets besteld.En heel goed verlopen snel en corect,met een duidelijk e-mail over het verloop van het paket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Baudoin 11-08-2013 In de winkel gekocht
PLASMA discounter Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de website was duidelijk , en wat je zocht was makkelijk te vinden.

Service
Mijn bestelling werd de volgende dag reeds bezorgd

Assortiment
Er was een ruime keus, en de prijs was de laagste die ik kon vinden

Aanbeveling
De winkel is vertrouwd, en heeft een ruim assortiment

Extra toelichting
Alles is precies naar wens verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hak 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het gemak van bestellen op de site is prima ook de verschillende betaalwijze waarbij ik gekozen heb voor afterpay bevalt mij zeer goed

Service
er was een klein probleempje met de verpakking van het product wat ik bestelt had gelijk gebeld naar klanten service en gelijk opgelost vriendelijke mensen prima verholpen

Assortiment
je kan op de site werkelijk alles vinden en ook goedkoper dan bij andere web winkels

Aanbeveling
door de uitstekende service levering op tijd en de uit gebreide betaal mogelijkheden kan ik iedereen deze web winkel aanbevelen

Extra toelichting
uitstekende service prima web shop klant gerichte klanten service uitgebreide betaal mogelijkheden wat ik zelf erg fijn vind in deze tijd ik heb gekozen voor aftherpay dan krijg je eerst je bestelde product en daarna de rekening die netjes betaalt alles prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

machiel de Boer 10-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Even op het internet gekeken en besteld zeer gemakkelijk.

Service
Bij binnen komst even wachten maar heel vriendelijk en goed geholpen.

Aanbeveling
Ik geef geregeld door aan vrienden en relaties dat je bij plasma discount moet zijn voor tv en radio.

Extra toelichting
Ik hoe geen beoordeling te geven ze zijn gewoon goed en eerlijk. En bij een probleem even langs gaan en je wordt weer correct geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie'84 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Tv makkelijk uitgezocht op de site.
Goeie duidelijke info en zelfs met een filmpje nog eens goed uitgelegd over de specificaties.

Service
Online de tv gereserveerd. In de winkel snel aan de balie geholpen en werd de factuur opgemaakt. Ondertussen werd de tv al in het magazijn gepakt.

Assortiment
In elke prijsklasse wel iets te vinden, maar wel met t oog op kwaliteit.

Aanbeveling
Ben in 2 bekende winkels geweest. Daar amper tot geen uitleg gehad.
Toen online naar info gaan zoeken en kwam zo bij Plasma Discounter waar je dus zelfs online al de juiste info vindt.

Extra toelichting
Omdat ik zelf slechte ervaringen heb gehad met online kopen, ben ik het gaan ophalen. Maar geloof best dat je hier ook online de juiste service krijgt. In de winkel in ieder geval.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric van Oss 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
eenvoudig in betalen en invullen bestelling op internet

Service
mijn vraag is na 2 dagen nog niet beantwoord

Aanbeveling
jammer dat ik te lang heb moeten wachten op antwoord

Extra toelichting
snelle levering, goed product alleen de had ik sneller antwoord verwacht op mijn vraag,....nou ja kan gebeuren!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Create2Fit Naarden 16-08-2013

Geachte heer van Oss,

Allereerst willen wij u onze excuses aanbieden dat uw vraag na 2 dagen nog niet beantwoord was.

Graag zouden wij van uw willen weten of u de vraag telefonisch heeft gesteld of deze per mail naar ons toegestuurd heeft.
Al onze e-mails worden binnen 24 uur beantwoord, dus als u de vraag per mail aan ons heeft gesteld dan moet er iets helaas mis zijn gegaan.

Mocht u ondertussen nog steeds geen antwoord hebben gekregen vanuit ons, dan horen wij dat uiteraard graag van u en zouden wij uw vraag nogmaals willen ontvangen, zodat wij u verder kunnen helpen.

In afwachting op uw reactie.


Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Mirjam Vonk 10-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het wachten op hulp aan de balie duurde wat langer, maar het was echt druk (zaterdagmiddag), dus dat was begrijpelijk. Uitgifte van het aangekochte apparaat was daarentegen bijna tegennatuurlijk snel! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Sprong 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, en snel gevonden wat ik samen met mijn oudste dochter zocht.

Service
Inderdaad de volgende dag bezorgd (Zaterdag ochtend), voor deze aanbieding geen verzendkosten hoeven te betalen, top!

Assortiment
Ongeveer twee jaar geleden een wat grotere flatscreen aangeschaft voor de huiskamer, nu voor mijn oudste dochter een compacte flatscreen met DVD/USB enzo.
Maw voor 'ieder wat wils'.

Aanbeveling
Als je weet wat je zoekt voor een leuke prijs en niet zit te wachten op een plakkerige verkoper met lulverhalen .. perfect!

Extra toelichting
Helemaal goed, snel geleverd in dit geval geen verzendkosten, leuke prijs en het zaakje 'draait' inmiddels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frits Klaver 10-08-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kan via internet bestellen maar ook naar winkel gaan waar je goed geholpen wordt

Service
had een probleem met aangekochte product ben daarmee prima geholpen

Assortiment
op internet vollop keus in winkel is iets te weinig uitgestald

Aanbeveling
vanwege hulp bij kopen en probleem met product prima begeleid door personeel van plasma discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rsna 10-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke keuze pagina’s

Service
De retour procedure is ongeëvenaard, in de aankoop mail zit zelfs een link om de retour procedure te starten.

Assortiment
Compleet, de nieuwste modellen hebben ze, maar ook iets oudere met een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Geen enkele reden om te twijfelen, als ze hebben wat je zoekt, gewoon doen.

Extra toelichting
Zowel de web winkel als de echte winkel zijn prima. In de zaak zelf is soms nog een extra korting te bedingen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline K. 10-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor ons heerlijk dichtbij om het product af te halen, zodat je direct hierover kunt beschikken.

Service
Prima geholpen, aardig personeel.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. In elke prijsklasse genoeg keuze.

Aanbeveling
Betrouwbaar, goede service en vriendelijke mensen.

Extra toelichting
Ook nadat je het product hebt gekocht is de service goed. Ze zijn goed bereikbaar en geven snel bericht als je een mailtje stuurt. Prima bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernard 53 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site product wat je zoekt is snel te vinden met duidelijke omschrijving.
Betalings afhandeling zoals je het verwacht met voldoende mails over aankoop.

Service
Donderdag avond om 11.30 uur besteld en zaterdag ochtent om 09.40 in huis.
Ze doen wat ze beloven

Assortiment
Alles wat te maken heeft met televisiekijken hebben ze

Aanbeveling
Duidelijk site ruim voldoende uitleg over de producten je ziet wat er op vooraad is en snelle levering

Extra toelichting
Koop vaker online en niet elke winkel is duidelijk in zijn vooraad en levertijd,na aankoop blijkt product soms niet op vooraad plasma discounter is daar wel duidelijk in en doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liketb 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen moeilijke dingen met inloggen etc. Binnen 4 klikken klaar.

Service
Snelle reactie op mijn vragen

Assortiment
Tot nu toe nog altijd alles gehad wat ik zocht

Extra toelichting
Was niet de eerste keer dat ik hier wat koop. Zal waarschijnlijk ook niet de laatste keer zijn. Vooral het bestel gemak zonder een account aan te hoeven maken. Wat een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baassr 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet te reserveren, ligt klaar bij ophalen

Service
formulier voor teruggave deel koopsom Samsung was met mijn Mac niet te printen.
Plasma-Discounter liet me op hun (Windows)computer formulier invullen en uitprinten.

Assortiment
Zeer breed assortiment, ik kan vrijwel altijd bij ze terecht.

Aanbeveling
Service, voorraad, advies bij afhalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eetjeweetje 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de middag besteld en de volgende ochtend thuis afgeleverd. Makkelijker kan het niet.

Service
Weinig klachten over omdat het in ieder geval bij mij altijd goed gaat.

Assortiment
Genoeg te vinden op de site. Misschien wel een beetje te veel omdat dit de keuze moeilijker maakt.

Aanbeveling
Net wat ik hier voor schreef. Snel geleverd zonder problemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Phillip de Graaff 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vastgelegd op internet. Mail laten zien. Betalen. Bestelling uit magazijn en na enkele minuten was ik klaar.

Service
Prima en vlot geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nellie1943 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk omschreven ,goed afgewikkeld,
betaling duidelijk,vlotte bezorging.
geen moeite te begrijpen van het verloop.

Service
goed geinformeerde telefoniste.

Assortiment
goede prijs voor een goed merk ,
ruime sortering via de website.

Aanbeveling
overzichtelijke prijzen.
leuke aanbiedingen.
goed verzorgd

Extra toelichting
heb 2 dingen gekocht en bijdekeren volgens afspraak optijd bezorgd geen enkel probleem ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamloos1951 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en snel reserveren
er werd ook lekker snel gereageerd via mail, en telefoon

Aanbeveling
Ik heb alles ervaren als gemakkelijk, overzichtelijk, en vriendelijk

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste aankoop bij plasma-discounter en het zal zeer waarschijnlijk niet de laatste zijn

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

marionva 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel handig zoeken!

Service
Goed op de hoogte gehouden over voortgang/afwikkeling van de bestelling.

Assortiment
Ruime keus dus altijd goed.

Aanbeveling
Ken geen betere op Internet.

Extra toelichting
Handig, snel, goed, grote voorraad. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beamer123 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles zeer overzichtelijk. betaling ging goed en de communicatie was snel en duidelijk.

Service
De afleverdatum moest worden verschoven. Dit is vlekkeloos verlopen

Aanbeveling
Scheelt stukken met reguliere winkels.

Extra toelichting
Ik heb via de site een TV gekocht. Dit verliep allemaal vlekkenloos. Heb zojuist aangegeven dat een kabel ontbrak. Ik ga er van uit dat dit ook goed en snel wordt opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZoefHarderwijk 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is even een stukje rijden vanuit Harderwijk, maar wat een keus!

Service
Duidelijke uitleg, geen bla bla verhalen

Assortiment
(Bijna) Alle merken in een duidelijke opstelling

Aanbeveling
Alle mogelijkheden zijn aanwezig

Extra toelichting
Op de site gekeken, meerdere winkels bezocht, prijs weegt ook mee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

sb70 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
winkel zat in de buurt.

Service
wachten duurde lang om geholpen te worden en voordat de tv uit het magazijn kwam

Assortiment
de tv was in voorraad ik wist precies wat ik wilde.

Aanbeveling
erg makkelijk zo n goedkope winkel in de buurt en meteen meenemen.

Extra toelichting
we zijn tevreden we komen zeker nog een keer terug.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Paula Bentlage 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel rustig alles bekijken , en bij slecht weer hoef ik de deur niet uit

Service
netjes een e-mail gekregen dat het verstuurd was, met het track en trace nummer zodat ik het pakketje kon volgen

Assortiment
voor mij was bet assortiment voldoende voor de tv-dvd combi
ik ben iemand die toch voor de lage prijzen gaat en niet voor het merk televisie. zeker in deze financieel onzekere tijden

Aanbeveling
goede service en zeker een snelle levering. Diverse betaal mogelijkheden dat is ook wel prettig

Extra toelichting
ik heb een mooie en betaalbare tv-dvd combi voor mijn dochter besteld, snelle levering en ik kon het pakketje met het track en trace nummer goed volgen. Mijn dochter is zeer te spreken over het tv en is er superblij mee. dan ben ik dat als moeder ook en weet ik dat ik ook deze keer weer een goede aankoop heb gedaan. De volgende keer bestel ik zeker weer bij deze webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrifirst 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na ontvangst van reclame over weekendknaller TV, alles bekeken en de bestelling gedaan. ging soepel, werd duidelijk aangegeven wat er ingevuld moest worden. Geen probleem om snel te bestellen!

Service
Snelle reactie op vraag via e-mail. Duidelijk antwoord, geen misverstand mogelijk.

Assortiment
Van alle artikelen was een ruime voorraad aanwezig, ook is er voldoende diversiteit tussen de artikelen, zodat je ook een keuze kunt maken. Duidelijke en gebruikersvriendelijke website.

Aanbeveling
Zie voorgaande overwegingen, als alles soepel verloopt, kun je zo'n winkel aanbevelen. Ook in Naarden was de bereikbaarheid en begeleiding prima voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Wolfs 09-08-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ruime parkeerplaats, vlak bij afslag A1

Service
medewerker snel, vriendelijk, ter zake kundig.

Assortiment
vele merken, ruime keuze

Aanbeveling
kan me niet voorstellen dat het beter kan. Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Hagen 09-08-2013 In de winkel gekocht
bronsstraat naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en goed kunnen parkeren

Service
vriendelijke bediening

Assortiment
veel en overzichtelijk per merk

Aanbeveling
goeie prijzen en veel assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danique12411995 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is zeer duidelijk. Er staat veel informatie per product. De producten zijn makkelijk te vinden. Je kunt producten zoeken door specificaties aan te klikken waardoor je een selectieve hoeveelheid overhoud en producten goed kan bekijken en vergelijken. Als je een product aanklikt kon je zien of het product direct leverbaar is, dat is erg fijn dan weet je waar je aan toe bent. Ik heb niet betaald via de website, dus daar kan ik niks over zeggen. Ik heb wel gezien dat je via ideal kan betalen, daar kan bijna niks mee fout gaan.

Service
Ik heb mijn producten eerst bekeken op internet en daarna afgehaald in de winkel in Naarden. De bereikbaarheid van de winkel is goed en er is voldoende parkeerruimte. Je kunt de auto dicht bij de deur parkeren zodat je niet hoeft te sjouwen met zware spullen, dat is fijn.

Assortiment
Het assortiment vind ik prima, er is genoeg keuze. Alles wat ik nodig had heb ik bij deze winkel kunnen vinden. De tv die ik heb gekocht heb ik ergens anders niet goedkoper kunnen vinden, dit geld ook voor de blu ray speler.

Aanbeveling
Top service, goede website en keuze genoeg!

Extra toelichting
Goede en overzichtelijke site. De service in de winkel is goed. Er is keuze genoeg. De winkel is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sytten Tusinde 08-08-2013 In de winkel gekocht
Naarder
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstekende presentatie via internet, duidelijke winkel, snelle,vakkundige bediening,en draaghulp tot in de auto !

Service
alles direkt geleverd, verdere service gelukkig nog niet nodig gehad .

Assortiment
zeer ruime keuze.

Aanbeveling
gewoon doen en ervaar het zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HVP67 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel zoeken, goede 'vangst'

Service
Prima levertijd, netjes de volgende dag

Assortiment
Heel goed, je vindt er alles wat ik zocht.

Aanbeveling
Nu al paar keer wat besteld en/of gehaald: tevreden!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

thys davy 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bestellen ging enorm vlot... contact en informatie over de bestelling ook... doe zo voort... echt helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijnl 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Iwan R Pengel 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Pas in gebruik,levering keurig op tijd

Assortiment
Was de goedkoopste op internet en daar buiten

Aanbeveling
Hoe alles van begin tot eind geregeld is.

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe meer dan tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcoloco 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.v.d.Velde 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na warenonderzoek kwamen jullie als beste en voordeligste uit de bus/computer!!!

Service
Zoveel informatie via de mail dat ik meteen gerustgesteld was omdat dit voor mij de eerste keer was dat ik iets vis de computer heb gekocht.

Assortiment
Zoveel keus dat ik in het vervolg nu goed de weg weet als ik nog om iets verlegen zit.

Aanbeveling
Prijs, snelheid, keuze mogelijkheid, duidelijkheid en dat ik er erg blij van ben geworden!

Extra toelichting
Als dame op leeftijd en met weinig computerervaring, ben ik erg blij met deze mogelijkheid om met een simpele handeling mijn beste keus te kunnen laten thuisbezorgen zonder hiervoor winkel in winkel uit te hoeven gaan en een vermogen aan parkeergeld te moeten betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulder M 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We hebben de televisie fysiek in de winkel aangeschaft waar we professioneel te woord zijn gestaan. De televisie is een dag later bezorgd. Vantevoren wordt netjes per SMS gemeld binnen welk tijdspad er geleverd word.

Assortiment
Breed assortiment van verschillende merken televisies; dit brede assortiment geldt eveneens voor aanvullende producten als bijv. tv-steunen, kabels e.d..

Aanbeveling
Bijzonder prettig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hg.schouten 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering

Service
prima

Assortiment
goed

Aanbeveling
prima site

Extra toelichting
heel mooie led tv zijn erg tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kati11 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website! De stappen die doorlopen moeten worden zijn kort en duidelijk.

Service
Goede service. Na aankoop wordt je middels email direct op de hoogte gebracht van alle info die je wilt weten. Ik begrijp alleen niet waarom het nodig is om bezorgkosten in rekening te brengen op zulke hoge aankoopbedragen.

Assortiment
Alle denkbare televisies zijn verkrijgbaar.

Extra toelichting
Perfect, overzichtelijk, veilig en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.F. Jager 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
super makkelijk vanuit huis de keuze gemaakt, met de emailbevestiging op de telefoon naar de balie en binnen vijf minuten weer in de auto met de aankoop.

Service
Website werkt foutloos, snel geholpen aan de balie en vriendelijk gevraagd of ik nog aanverwante artikelen nodig heb.

Assortiment
Veel merken, meerdere modellen in nagenoeg alle maten beschikbaar.

Aanbeveling
Beste prijs/ kwaliteit verhouding in Nederland.

Extra toelichting
Een goed werkende website, ruime keuze, de scherpste prijzen. Daarnaast kun je geheel vrijblijvend een reservering maken voor een termijn die je zelf kiest. Ik heb eerder een reserving laten verlopen en je hoeft geen enkele verantwoording af te leggen. Tot slot heb ik de website uitgebreid bekeken en de transparantie over de organisatie, doelen en eigendom is indrukwekkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan-de-s 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hdcock 08-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
en makkelijk site

Service
zeer snelle berichten en een goede bezorging

Assortiment
kan meer

Aanbeveling
prettig bedrijf

Extra toelichting
bn zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RobertB78 08-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wij hebben er voor gekozen om de artikelen op te halen. Afhaalpunt was wel druk, dus volgende keer laten we het bezorgen. Alles werd wel keurig naar de auto gebracht.

Service
Prima service! Alleen lang wachten door drukte.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede prijs en hadden mijn producten allemaal op voorraad.

Extra toelichting
Goede webshop met ruim assortiment. Prijzen zijn goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heereveld 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
duidelijke uitleg en informatie ook proces van levering

Assortiment
goed vergelijk

Aanbeveling
betrouwbaar,degelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john van doorn 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
makkelijk te bestellen en in 2 dagen thuis

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

CdJ86 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kom op een overzichtelijke site. Ik kies een product en ga meteen door naar de bestelling. Ik ben niet aangemeld bij jullie maar kan direct mijn gegevens invoeren en door naar betalen zonder dat ik eerst een account aan moet maken op jullie site. Zeer prettig!

Service
Ik heb na de betaling meteen 2 mails ontvangen waar informatie in vermeld staat. Waaronder informatie over de levering. Hoe ik dat kan volgen. Duidelijk dus.

Assortiment
Groot assortiment, maar goed overzichtelijk en daardoor makkelijk het geschikte product te vinden.

Aanbeveling
Prima website. Duidelijk. Overzichtelijk. En zonder account kunnen bestellen is zeker prettig.

Extra toelichting
Ik ben voor het eerst op jullie website geweest en het beviel prima. Ik kon direct vinden wat ik zocht. Daarna meteen door naar bestellen en ook dit was zo geregeld. Na de betaling meteen emails met info ontvangen. Morgen komt als het goed is mijn bestelling aan en heb ik voor de verjaardag van mijn man een mooi verjaardagscadeau. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tommie14 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kijken, vergelijken en kopen via internet.

Service
Netjes en vlot geleverdt.
Via de mail, wordt je op de hoogte gehouden hoe ver ze met je bestelling zijn.

Assortiment
Heb alleen naar tv gekeken. Niet naar de andere artikelen.Tv afdeling is prima.

Aanbeveling
Ik zou iemand ander, jullie aanbevelen. Om op julli site te kijken.

Extra toelichting
eerste keer dat ik hier iets bestel. Ik heb dan wel een demo besteldt. Deze is zeer correct verpakt en ondeschadigd geleverdt. We hebben hem aangesloten en zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

inkie16 07-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een tv voor jong en oud.

Service
Vriendelijk personeel daar in naarden.
En lekkere koffie!

Assortiment
Ruime keuze in apparaten.

Aanbeveling
Goede service. Vriendelijke mensen. Veel kennis over de aipparaten.

Extra toelichting
In een woord Geweldig!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Dennis Vosse 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik had de Philips 55pfl7007 al een tijdje op het oog omdat deze tv voldoet aan al mijn wensen. Toevalligerwijs was het afgelopen weekend de weekend knaller bij plasma discounter, voor deze prijs kon ik niet anders dan hem te kopen. Zondag besteld, dinsdag in huis. De avond voor de bezorging een tijdsindicatie gekregen en de dag zelf de exacte tijd van bezorging. Televisie is zonder beschadigingen aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avanzuilen 07-08-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
was op voorraad en kan meteen meegenomen worden

Assortiment
ruime keuze maar die ik wou hebben wist ik alles al van

Aanbeveling
goed advies vrienelijk en prijs technies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews