Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. den Hertog 24-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed te bereiken ; alle beschikbare toestellen zijn qua beeld goed te beoordelen,
doordat het echte beeld te zien is,en niet eendonker scherm in een showroom.

Service
uitstekende toelichting ,met uitgebreide voorlichting
(Martijn Schaap)

Assortiment
mis de wat duurdere merken

Aanbeveling
bovengenoemd commentaar is
reden genoeg

Extra toelichting
mijn ervaringen sluiten aan op de recommendatie die mijn zoon gaf,die helemaal uit rotterdam kwam een tijdje geleden,om bij uw zaak ook een televisie te kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Graham120 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk browsen over de site, aanbod overzichtelijk.

Service
Snelle levering, binnen 24u na bestelling online. Top

Assortiment
Ruim assortiment, maar niet té waardoor men door het bomen het bos niet meer ziet.

Aanbeveling
Zou deze winkel zeer zeker aanbevelen aan iemand mocht deze op zoek zijn naar een nieuwe TV.

Extra toelichting
TV gekocht via plasma-discounter ging makkelijk, binnen 24u na bestelling was de TV geleverd. Hartstikke mooi, voor de volgende keer weet ik waar ik moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Buijs 24-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site. Duidelijk aangeven hoeveel producten in voorraad staan.

Service
Wordt duidelijk aangegeven wanneer je je product kunt ontvangen.

Assortiment
Veel keus. Indien er iets niet in voorraad is staat dit tenminste duidelijk aangegeven.

Aanbeveling
Zeker een aanraden goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Goede en duidelijke webshop. En een supersnelle levering. Bestel hier zeker nog een keer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DebbieAmsterdam 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hele overzichtelijke site, met referenties, email en sms met bestelnummer, vooral sms heel handig, en bon op email voor garantie ook heeeel handig

Service
Zie bij gemak

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden, ik heb gekozen om de tv in Naarden op te halen, en deze werd zelfs nog achterin de auto gezet, fijne service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike1374 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

tgdebruijn 24-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is helder en producten goed te vinden met erg veel relevante informatie. Wij hebben onze Blue-Ray speler gereserveerd en 's avonds opgehaald. Alles verliep soepeltjes.

Service
De mogelijkheid van reserveren en 's avonds ophalen (op een goed bereikbare lokatie) vind ik erg handig.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Onze speler is een top-end product van Sony en niet overal te verkrijgen (bijv. bij de Mediamarkt)

Aanbeveling
Zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jcijntje 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Persoon aan de telefoon, duidelijke antwoorden.

Assortiment
Voor elk budget

Aanbeveling
Top producten, snelle levering, lage prijzen.,

Extra toelichting
Een op en top webwinkel, welke ik zeer zeker aan een ander zou aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De Smet Steven 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijke webshop. Enig minpuntje vond ik is dat je geen account kunt aanmaken zodat je ten alle tijden kunt inloggen en je bestellingen bekijken en volgen.

Service
Ik heb niet echt gebruik moeten maken van de service maar wat ik wel kan zeggen is dat alles vlot verliep. Op tijd mailtjes met info en de chauffeur belde op voorhand om een afspraak voor levering te maken. Echter had ik gehoopt op een iets snellere levering (4 werkdagen na bestelling) maar wel begrijpelijk omdat het in het buitenland was (België)

Assortiment
Veel keuze en info, prijs is ook heel goed.

Aanbeveling
Ik zou deze zeker aanraden aan vrienden. Zeer tevreden klant.

Extra toelichting
Heel blij met mijn aankopen. Toestel is in perfecte staat geleverd. Webshop zoals het hoort. Ik kom zeker terug. Bedankt !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gino Pauwels 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles van thuis uit

Assortiment
Wel beetje duur om op te bellen

Aanbeveling
Geen problemen, alles wordtperfect opgevolgd en door gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gosto 23-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Overzichtelijk , goede site , snelheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henrover 23-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
met gemak alles kunnen vinden en betaal gemak is goed over nagedacht je kunt betalen zoals je wilt en geven duidelijke inzicht omtrend de levering bij de vorm van betalen

Assortiment
alles wat je zoekt is overzichtelijk als je de zoekmachine van de site volgt krijg je uiteraard wat je zoekt wil je iets uitgebreider zoeken dan is dat zeer zeker ook mogelijk

Aanbeveling
dat is heel makkelijk heb geen obstakels gevonden waarom ik dit niet zou doen tenslotte was de prijs voor het gekochte en de leversvoorwaarden dat de doorslag gaf bij mij.

Extra toelichting
ik heb deze site als gebruiks vriendelijk ervaren met de eenvoud waardoor het totaalplaatje van bestellen tot betalen en ontvangen als zeer prettig ervaren heb ze zijn voor garantie bepalingen toch grotendeels afhankelijk van de coulantie van de fabrikant al zullen zij alles in het werk stellen om de klant tevreden te houden toch wel een grote aanrader voor iedereen!!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Michel50 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Niet gemakkelijker of moeilijker dan een andere webwinkel

Service
Langsgekomen met een expressomachine die het niet leek te doen.Zeer vriendelijke geholpen, Direct en kosteloos een nieuw waterreservoir als service geplaatst ! Tijdens het wachten direct een tv uitgezocht en meegenomen.

Assortiment
Duidelijk gepresenteerd en vriendelijk geadviseerd

Aanbeveling
Inmiddels een paar aankopen gedaan en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vbsardjoe 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was heel duidelijk.
Product dat ik kocht was een weekend deal en was heel makkelijk te vinden.
Betaling doen was makkelijk en dat was de eerste keer dat ik zo een grote betaling online heb gedaan.

Hoefde precies de belangrijkste gegevens voor een juiste levering in te vullen.

bestellen was heel erg duidelijk en overzichtelijk.
Elke stap werd duidelijk toegelicht.

Service
heb alleen te maken gehad met de levertijd en die was echt perfect. Op de gewenste dag werd het netje afgeleverd en we kregen nog een sms met wanneer ongeveer de bezorger zou komen.

Aanbeveling
gewoon een top winkel en goede en snelle service

Extra toelichting
Ik zou deze winkel aan iedereen aanraden die op zoek zijn naar schappelijke prijzen en goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emdegeling 23-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Met een paar muisklikken heb je het product wat je zoekt

Service
Top!! Vandaag besteld is ook inderdaad de volgende dag geleverd!

Aanbeveling
Goeie website, na je bestelling kan je het product "volgen" via mailverkeer.
Dat schiet er bij veel bedrijven nog al eens in

Extra toelichting
Wordt netjes op de hoogte gehouden via mail. Bestelling wordt ook echt de volgende dag geleverd. En.....de goedkoopste!!!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lies88 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor een bapaalde tijd savonds bestellen en de volgende dag de tv al thuis!

Service
Mooie filmpjes van de spullen waarin uitgelegd wordt wat ze allemaal kunnen en hoe heg werkt. Super!

Assortiment
Alle soorten en maten zijn er te vinden!

Aanbeveling
Fijne winkel! Deze prijs is goed en alleen al daarom zou ik het aanbevelen.

Extra toelichting
Mooie winkel met deskundig personeel. Dit is eveneens zo bij de koffiediscounter. Erg blij met onze aankopen! Goed service ook. Kortom hele tervreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shehenaaz 23-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toegankelijk website

Service
Direct geleverd

Assortiment
Breed assortiment duidelijk aangegeven

Aanbeveling
Voor iedereen

Extra toelichting
Fijne website zocht al heel lang de tv die ik aangeschaft hebt maar vond het bij andere te duur. Ben ontzettend blij met mijn nieuwe aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. K. de Graaf 23-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Plasma discounter is makkelijk toegankelijk, je kunt gratis parkeren op het terein. Het is een ruime winkel met een ruim assortiment. Kijken, uitzoeken, kopen en meenemen. Heel makkelijk!

Service
Erg vriendelijke bediening en de medewerker die mij hielp had goed verstand van zaken.

Assortiment
Het is een ruime winkel met een ruim assortiment.

Aanbeveling
Je kan online bestellen, of voor de mensen die graag het product graag in het echt zien online uitzoeken en in de winkel kopen. Gratis parkeren naast de deur en ruim assortiment.

Extra toelichting
Plasma discounter is makkelijk toegankelijk, je kunt gratis parkeren op het terein. Het is een ruime winkel met een ruim assortiment. Kijken, uitzoeken, kopen en meenemen. Heel makkelijk!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J van Hout 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, ook de aankoop/betaling in de winkel werd makkelijk en snel afgerond.

Service
Fijne uitleg gekregen in de winkel, ook erg prettig dat de tv meteen klaar stond en deze direct mee naar huis kon nemen.

Assortiment
Hele goede prijs/kwaliteit verhouding, precies de tv waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Ik heb deze winkel inmiddels al meerdere malen aangeraden aan vrienden/familie.

Extra toelichting
Vooral de service/klantvriendelijkheid in de winkel als zeer prettig ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn 94 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
heb mijn tv in de winkel gekocht, maar het personeel heeft veel verstand van alle modellen en wat je het beste kan nemen

Assortiment
veel merken en genoeg te vergelijken qua kwaliteit

Aanbeveling
goede hulp in de winkel, breed assortiment

Extra toelichting
Mooie winkel en breed assortiment Televisies, erg goede service!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Machielv77 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dreee 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed bereikbaar, veel parkeerruimte, product direct op voorraad

Service
ik heb een home cinema set telefonisch gereserveerd; kreeg direct via een sms een reserveringsnummer. Bij het ophalen hoefde ik niet te wachten, maar werd ik snel geholpen.

Assortiment
Veel merken mooi uitgestald, waardoor de apparatuur goed tot zijn recht komt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinske w 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet bestellen is altijd handig

Service
Super! Volgende dag in huis

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Heb ik ook al gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan1990 23-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te bereiken, voldoende parkeren. Goede locatie al met al.

Service
Goede uitleg en begeleiding voor aankoop. Erg vriendelijk personeel.

Assortiment
Voldoende keuze met veelal top modellen voor een goede prijs.

Aanbeveling
In zeer hoge mate. Ik durf zo mijn vrienden, familie en kennissen door te verwijzen.

Extra toelichting
Erg tevreden dankzij goede prijs en uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g.dijkhuizen 23-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis uitzoeken, heldere beschrijving van het artikel.
gemak bij bestellen van uit thuis via internet

Service
bij bestellen goede uitleg bij het maken van fouten in de bestelling

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
positieve duidelijke winkel, zeer aan te bevelen

Extra toelichting
het was prettig zaken doen en een vlugge afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark1812 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met duidelijke contact data velden.

Service
Snelle email and goede communicatie dmv email mbt betaling en verzenden. Sterkt punt is track en trace informatie!

Assortiment
Voldoende, ik was specifiek op zoek naar een 32 inch model en keuze genoeg maar ook niet teveel.

Aanbeveling
Snelle levering wat belangrijk is, overzichtelijk en goede communicatie.

Extra toelichting
Overal ben ik erg tevreden. De sterke punten, snelle levering en track en trace informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ed Laar 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig gevonden door op beslist.nl of dat soort sites te zoeken en door te klikken.
Prima (detail) info over het product duidelijk op de website.

Service
Een webshop die werkt zoals ik verwacht: Snel, duidelijk, bevestigingen van acties en afleveren op de afgesproken datum/tijd. HULDE!

Aanbeveling
Een tevreden klant geeft al snel goede mond op mond reclame zeker als dan ook nog de prijsstelling erg concurrerend is.

Extra toelichting
Plasma Discounter is een prima webshop met een flink assortiment tegen erg scherpe prijzen (lager dan 'Low Pricing' .......); een webshop die eruit ziet en handelt zoals je van een moderne webshop verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Bouman 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke site

Assortiment
Wij zochten iets specifieks en dat was er

Aanbeveling
Snel geleverd en netjes verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

XdanielleX 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online snuffelen, duidelijke info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimberrevoets 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan230 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Scherpe prijzen, geen portkosten en op minder dan twee dagen geleverd. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrie1965 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
was gemakkelijk om iets te vinden

Service
had nog twee brillen nodig heben ze goed uitgelegd wat ik nodig had om 3d te kunnen kijken

Assortiment
tv is perfect

Aanbeveling
ja is erg gemakkelijk en snel en goede service

Extra toelichting
alles is na wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert1379 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt.

Service
Je blijft voldoende op de hoogte van het hoe en waar je bestelling is

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
je wordt eerlijk behandeld, klant is nog koning.

Extra toelichting
Dinsdagmiddag 16.00 uur besteld, woensdag 14.10 uur binnen sneller kan het toch niet.Geheel volgens afspraak top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piep123 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelprocedure was eenvoudig. Geen onnodige gegevens hoeven invullen. En veilig betaald via ideal.

Service
ik had mijn bestelling ´s avonds voor 20 uur geplaatst en de volgende dag werd het product geleverd.

Aanbeveling
Prima service en gemakkelijk bestellen.

Extra toelichting
Mijn bestelling is vlot bezorgd binnen de beloofde tijd, dus prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JFJG 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leemans roger 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit uw zetel kan je de bestelling doen

Service
in de namiddag besteld de volgende morgen geleverd ook in belgie

Assortiment
groote keus

Aanbeveling
heb alleen goede ervaring

Extra toelichting
zal ook in de toekomst naar uitkijken als ik wat besteld ,ook wat de prijs betreft zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van Hoof 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon snel vinden wat ik zocht en bestelling was zo geplaatst.

Service
Kwam op vooraf gestelde tijd aan. Compleet en zonder beschadigingen.

Assortiment
TV's die ergens anders niet (meer) te vinden zijn, zijn hier nog wel te krijgen. Prijs is ook concurrerent.

Aanbeveling
Uitstekende score op bovenstaande aspecten.

Extra toelichting
Ga niet weer alles herhalen. Ben gewoon zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peter van den dungen 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Effe gebeld vantevoren en een uurtje later de bevestiging dat het is verstuurd. 1:1 dus. Geweldig

Service
Gewoon een webwinkel die naar je luistert. Kom daa nog maar eens om.

Assortiment
Ik dact nog: kon ik alles maar bestellen bij hen.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring. en niet een keer maar al twee keer.

Extra toelichting
Heel happy met product en vooral de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evdr 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Compleet en helder overzicht en daar waar van toepassing feedback.
Verder erg handig om, als je iets wilt afhalen, je product te reserveren. Zonder poespas etc. Gewoon helder!!

Service
Mixed feelings: bij afhalen redelijke rij, maar dat komt ook omdat iedereen die vragen heeft, ook goed en helder te woord gestaan wordt. In de winkel voldoende demo-ruimte en PC's om toch no even te controleren en specs te bekijken. Altijd handig!!

Assortiment
Niet alles is te krijgen, maar merendeel wel!

Aanbeveling
Tel alle hierboven gegeven antwoorden bij elkaar op. Dat rechtvaardigt m.i. deze 9 zeker wel!!

Extra toelichting
Plasma-discounter combineert het gemak van een web-winkel met de zekerheid van een prima afhaal service. Als extra service toch nog de mogelijkheid om tekst en uitleg te krijgen van deskundig personeel. Niet alleen deskundig op gebied van TV, maar ook van de koffie-apparaten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pleke007 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is snel en overzichtelijk en het is makkelijk een order te plaatsen

Service
Werkelijke perfecte service, je wordt snel geholpen (vandaag besteld, morgen in huis) en ook via de mail keurig op de hoogte gehouden over je order status.

Assortiment
Alle grote merken hebben ze in huis, al was ik zelf heel gericht op zoek naar een bepaald type samsung

Aanbeveling
Ik ben zelf erg gevoelig voor service en zou éénieder Plasma Discounter aanraden!

Extra toelichting
Perfekt geholpen zowel telefonisch (eerst geinformeerd of bepaald type op voorraad was) en makkelijk en snel kunnen bestellen. De volgende dag afgeleverd zoals vermeld wordt en tevens perfekt op de hoogte gehouden via de mail. Ik vind de online uitleg van Tom met ondersteunende filmpjes ook zeer prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bokeloh 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker makkelijk

Service
zondag besteld, dinsdag in huis

Extra toelichting
makkelijk aan te sluiten, goed beeld en de 3d functie is echt top, alles haarscherp en goed geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ricardo Doesburg 22-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Groot assoritement, makkelijk te bestellen of af te halen in de winkel. Jammer dat niet alles zichtbaar hangt in de winkel. Goede services & prijzen. Jammer dat ze geen monteurs hebben die je kan inhuren voor de installatie en ophangen van wat je heb aangekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marike79 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website. verbetering zou kunnen zijn dat je producten met elkaar kunt vergelijken. Verder tegen geen problemen aangelopen, dus helder!

Service
Snelle levertijd, ze doen wat er beloofd wordt. Alleen jammer dat personeel niet meer productinformatie kan verschaffen dan op de website staat.

Assortiment
Gewenste product was aanwezig tegen een zeer aantrekkelijke prijs vergeleken met de concurrenten.

Aanbeveling
goedkoop en snelle en discrete levering.

Extra toelichting
Fijne winkel, overzichtelijk en zeer aantrekkelijk geprijst.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke Kleinlein 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site zag er mooi en overzichtelijk uit. De specificaties van het produkt waren duidelijk omschreven.

Service
Het product is een dag te laat geleverd. ( besteld:zondag om 21.00 uur, bezorgd: woensdag om 13.30 uur.)

Assortiment
Er was genoeg keuze tussen verschillende merken en typenummers. Het product dat wij kochten, was hier op 1 na het goedkoopst. Het product was 9 euro goedkoper bij een andere webshop, maar deze site zag er minder betrouwbaar uit.

Aanbeveling
Het is een begrouwbare site, en de producten zijn niet te duur.

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden met onze aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

R. Van Loij 22-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen wachttijden, direct meenemen

Service
Bij aankoop door een kennis vorige dag zonder bezwaar omruilen naar ander type toestel

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Goede service goede prijzen

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Sangers 22-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke omschrijving, makkelijk vanuit je stoel te bestellen.

Assortiment
Keus genoeg, aantrekkelike prijzen.

Aanbeveling
Gezien de duidelijke website zeker, service weet ik nog niet daar heb ik geen ervaring mee.

Extra toelichting
Een duidelijke website met goede aankoop voorwaarde Ron S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dagomar 22-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webshop is zeer intuïtief. Je filtert in een handomdraai het brede assortiment naar wat je zoekt. Informatie over producten is uitgebreid, maar jammer is dat je niet kunt vergelijken.
Bestellen en betalen is ook een eitje.
Alle voorwaarden staan ook duidelijk vermeld. Goede webshop.

Service
De voorwaarden staan duidelijk vermeld. Daar werd ook geheel aan voldaan.
Zeer gemakkelijk dat je een afleverdatum kunt kiezen, dat ze de avond vooraf via SMS aangeven hoe laat ze leveren (binnen een tijdspan van 2 uur) en nog een SMS sturen wanneer ze onderweg zijn met een exacte tijd. Ook handig dat je kunt aangeven dat ze je oude apparaat ook kosteloos ook afvoeren.
En de prijzen zijn natuurlijk super!
Enig puntje van kritiek dat ik heb, is dat betalen via PayPal een extra dag kost en 2% kosten.

Assortiment
Ik heb gericht gezocht omdat ik al wist wat ik wilde hebben. Een 2013 model. Dus niet alleen uitloopmodellen voor een uitverkoopprijs, maar ook gewoon nieuwe toestellen voor een zeer goede prijs.

Aanbeveling
Top webshop, Top service.

Extra toelichting
Ik heb gemakkelijk gevonden wat ik zocht, gemakkelijk besteld en betaald. Prijs was goed en service omtrent levering was super. Gewoon een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron st 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk alle merken en maten bij elkaar,en overzichtelijk geplaatst.

Service
Kwam voor een andere tv maar die ondersteunde geen dvix
Wilco adviseerde mij een tv die het wel ondersteunde.
Goede belangstelling en interesse in de klant.
Top dus.

Assortiment
Ruim overzichtelijk, bijna alle merken te bekijken

Aanbeveling
Ik zou al mijn vrienden en kennissen die een nieuwe tv zouden kopen ,plasma discounter aanbevelen,omdat je er door vriendelijk en deskundig personeel geholpen wordt,keuze uit vele verschillende tv hebt,en bijna altijd wel slaagt.

Extra toelichting
Leuke gezellige zaak met ruime keuze uit verschillende maten en merken. Aardig en deskundig personeel,snelle bediening,scherpe prijzen. Al deze factoren waren voor mij de reden dat ik een mooie tv heb gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Heppener 21-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
We hebben niet via internet besteld, al was dat heel goed mogelijk geweest en was de site bovendien helder en overzichtelijk. In plaats daarvan zijn we langs geweest, omdat we erg dichtbij wonen (Hilversum).

Service
We zijn zeer goed geholpen door een van de medewerkers, alleen waren de kosten om het tv-toestel thuis aan te laten sluiten extreem hoog: € 165,-

Assortiment
Valt prima binnen onze verwachting. Scherp geprijsd.

Aanbeveling
Jazeker, vanwege de goede service, het ruime assortiment en de gunstige prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

cenet 21-08-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemak showroom goed ingericht

Service
Goed geholpen met de wensen die ik wou

Assortiment
Van elke merk nieuwe model 1 soort inch in deshowroom

Aanbeveling
Met groot succes goede service

Extra toelichting
Heb heel lang gezocht voor een LED tv 47 inch met groot succes geslaagd met de hulp van de medewerkers van plasma discounter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans van Houten 1956 21-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles ging zeer makkelijk en was prima in orde betalen via ideal en de bezorging van een leien dakje prima geregeld.

Service
Heel gemakkelijk en de winkel is goed te bereiken

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is op de website te vinden dus is het makkelijk te bestellen

Aanbeveling
Ik zou het iedereen willen aanraden om eerst bij plasma discounter te kijken voordat u iets ergens anders wil bestellen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over plasma discounter.Alles ging precies zo als ik het me had voorgesteld.bestelling levering betaling en ook nog een prachtige tv.heerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews