Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alexander1990 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geen problemen snel en zorgvuldig

Service
Geen gedoe als een product niet werkt, gewoon omruilen etc.

Aanbeveling
Ik zelf raad altijd Plasma discounter aan als iemand een nieuw scherm wilt aanschaffen erg tevreden hier!

Extra toelichting
Overall heel erg tevreden en de prijs is altijd de beste!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GBovee 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke en handige website waar je alle verschillende producten eenvoudig kan terug vinden.

Service
Voor 22h besteld, morgen in huis is hun slagzin, en deze maken ze volledig waar. Ik hecht veel waarde aan communicatie, en deze was prima in orde! Ze volgde alles goed op en houden je op de hoogte via mail: prima!

Aanbeveling
Zeer snelle & correcte service. Ik bestel hier zeker nog op terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tomvm1969 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, zeer duidelijke productomschrijvingen inclusief films. Snelle website met een heldere doorzichtige gebruikersinterface.

Service
Vandaag bestellen, morgen in huis. Beter kan niet.

Assortiment
Van veel merken, alle producten op de site aanwezig. Goed gerangschikt zodat je een weloverworden keuze kunt maken voor het model dat het best aan je behoefte voldoet.

Aanbeveling
Zeker, meerdere malen besteld. Snelle levering, geen gedoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcovos 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke website , goede uitleg via filmpje

Service
ben in de winkel geweest en ben daar prima geholpen. Verkoper kundig en kan ook verschillen laten zien. Prima!

Assortiment
Super duidelijk, op merk gesorteerd en meer dan voldoende keuze. De prijs is laag te noemen mede door de prachtige winkel en het kundige personeel en toch kopentegen "internetprijzen"

Aanbeveling
sterker nog hebben we al gedaan. betrouwbaar, kundig en goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adjevriend 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website goed zoeken met hulp aspecten

Service
Nette beantwoording van de mail en maken offerte

Assortiment
voldoende keus neem ik aan

Aanbeveling
Mitiveer mensen altijd voor alles naar jullie te gaan gezien service prijs en kwaliteit

Extra toelichting
Super attente medewerkers en goede service via mail enigste minpuntje is het telefoonnummer dat je daar 30 cent per minuut voor moet betalen maar dat is bijzaak via mail wordt alles keurig behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elders ag 26-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
online geen ideal,maar kon betalen via eenmalig giroafschrift super.
verwachting bestelling alles
prima verlopen.

Service
prima correcte levering
netjes optijd.volgens gegevens.

Assortiment
prijs concurerend
assortiment
voor ons prima en in verschillend prijsklasse

Aanbeveling
online goed begrijpbaar.
en mondeling omdat dat de beste reclame is!!!!!
+ prijs vergelijking.

Extra toelichting
3 jaar geleden een fhilips 107 gekocht dus was het niet zo moeilijk om weer te kopen!!! voor ons een discounter om aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Atvalley 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bestel al een tijd bij plasma discounter. Waarom iets anders zouden als je super tevreden bent ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alic 26-08-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Wordt goed geinformeerd over het product

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Scoonby 26-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed bereikbaar, na werktijd open, parkeer ruimte

Service
Direct geholpen en product mee kunnen nemen. Binnen 15 min. klaar.

Assortiment
Alles wat ik nodig had om te vergelijken

Aanbeveling
Voordelen moet je delen

Extra toelichting
Geen toevoeging verder nodig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ed Hulshof 26-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snelle bediening. Product was avond ervoor besteld en beschikbaar toen ik kwam. Vriendelijk

Aanbeveling
Totale proces was uitstekend.
Ik heb jullie gevonden via prijsvergelijking op tweakers

Review criteria:

Goed

Reageer

Bennink13 26-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
De klantenservice is goed bereikbaar en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan met een antwoord waar je iets aan hebt. Klein minpunt vind ik dat er gebruik wordt gemaakt van een 0900-nummer. Daar staat echter wel tegenover dat als je een bestelling plaatst dat je vaak veel voordeliger uit bent dan bij een concurrent.

Assortiment
Qua assortiment is er voor ieder wat wils. Hierbij wordt ook gedacht aan mensen die minder te besteden hebben. Er is een evenwichtig aanbod van lager naar hoger segment.
Daarnaast biedt plasma-discounter zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
Bij een volgende aankoop houd ik Plasma-discounter zeker in mijn gedachten, dus ook voor anderen een aanrader!

Extra toelichting
Plasma-discounter is echt de moeite waard als je op zoek bent naar kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen, waarbij je ook nog de service krijgt die je verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

KULKOWSKI 26-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gwvoon geweldig

Service
Zeer goede en snelle service

Assortiment
Voldoet aan alle eisen

Aanbeveling
Echt heel goed.

Extra toelichting
Efficient,snel,en het product voldoet aan de orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p m 26-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PollekeG 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gereserveerd via de website en de volgende dag opgehaald in Naarden. Perfect!

Aanbeveling
Vooralsnog altijd zeer snel en goed geholpen bij de websites van create2fit, houden zo!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

e.spaargaren 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Door afmeting kast was 37 inch TV beste optie. Bijna nergens verkrijgbaar maar bij PD perfect geslaagd.

Extra toelichting
De presentatie van het product op YouTube goed en volledig. Verder een fijne website. Van bestelling plaatsen t/m levering verliep zoals het hoort. We zijn blij met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

HansRutte999 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen vanuit luie stoel en binnen een dag geleverd

Service
Gewoon perfect geleverd en ruim op tijd

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Absoluut een aanrader.

Extra toelichting
Gewoon perfecte formule van keus voor scherpe prijs en levering binnen afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremyk 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette48 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
We zijn in de winkel geweest en vinden het prettig de tv in het "echt" te zien.

Service
Op zich goede service maar op vrijdag erg weinig personeel. We hebben ruim half uur op onze beurt moeten wachten bij de kassa. Er waren twee mensen om te helpen en deze waren op een gegeven moment met een en dezelfde klant bezig terwijl er best ern lange rij stond. We zijn heel erg tevreden over plasma discounter maar denk dat we volgende keer via internet bestellen.

Assortiment
Heel veel keus!

Aanbeveling
Maar om eerder genoemde reden zou ik aanraden via internet te bestellen,

Extra toelichting
Ben volgens mij in eerdere opmerkingen duidelijk geweest. Zijn zeer tevreden maar vinden dat er erg weinig personeel is op ern vrijdagavond wat voor de meeste mensen toch de koopavond is. Maar denken dat jullie hiermee juist willen promoten om via internet te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Henk Blankestijn 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Tot nu toe prima. Alleen moet de tv nog binnenkomen. Dat kwam omdat wij zaterdag net even weg waren. Nu afgesproken met Post NL dat de tv dinsdagmorgen afgeleverd gaat worden.

Assortiment
Genoeg keuze.

Extra toelichting
Ik heb alleen 1 opmerking. Op woensdag 21-08 even gekeken wat er allemaal te koop was. Toen kostte de Philips 32PFL3008 tv 243,-€. Op donderdag besteld en toen kostte de tv 238,-€. Op vrijdag nog even aan iemand late zien, toen kostte de tv 268,-€. Vreemd vond ik dat. Oke ik heb het gekocht met op dat moment de laagste prijs. Maar ik vraag me af hoe dit kan? M.v.g. Henk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert van Duin 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was eenvoudig en delevering was binnen 24 uur

Service
Snelle levering

Assortiment
Het product dat ik zocht was voorradig en ook nog eens het goedkoopst!

Aanbeveling
Correcte en snelle levering en ook nog voordelig

Extra toelichting
Correcte en snelle levering en ook nog de gooekoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job van Osta 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles snel, duidelijk en goed geregelt

Service
Heel goed. Meteen mail met nummer en informatie over de bestelling. Ook bij vragen op zaterdag gemaild. Reactie vrijwel meteen.

Assortiment
Niet veel naar assortiment gekeken. Maar dit zit geloof ik wel snor. Ook op andere sites gekeken is de prijs zeker goed. Niet de goedkoopste. Maar uiteindelijk voor deze site gekozen vanwege goede en professionele uitstraling

Aanbeveling
Ik zou er niet zelf over beginnen. Maar wanneer iemand mij zou vragen waar te kijken. Zou ik zeker deze site a.anraden

Extra toelichting
Erg blij en zal volgende keer wanneer ik weer iets nodig heb zeker als eerste aan deze site/winkel denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke4p 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Snel en duidelijk.

Service
Snelle levertijd!

Aanbeveling
Prima levering, snel en netjes bezorgd. Duidelijke informatie in e-mail.

Extra toelichting
Prima website. Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Petra P 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar en overzichtelijk

Service
Keurig. Werden meteen geholpen door een man met kennis van zaken.

Assortiment
Groot assortiment. We misten de prijzen in de showroom.

Aanbeveling
We hebben al meerdere malen gekocht bij deze winkel. Altijd prima service, ook als er eens iets niet goed is.

Extra toelichting
Zeer groot assortiment. Goede concurerende prijzen. Veel kennis van zaken. Maaar ook goede service als er een defect is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L.Tazelaar 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
handige links naar webshops vanaf homepage

Service
je bestelt op elke webshop apart, service zou zijn als je uiteindelijk één bestelling zou hebben

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Kwaliteit voor een scherpe prijs

Extra toelichting
Tevreden over mijn bestelling, het enige feedback puntje is onder het kopje 'service' gemotiveerd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Olaf Budde 25-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bereikbaarheid van de winkel is prima, en de voorraad is groot. Je wordt bovendien zeer deskundig geholpen.

Service
We kregen een technisch beter toestel aangeboden tegen een lagere prijs dan het model waarom we vroegen!

Assortiment
Ruime keuze; er is zelfs meer op voorraad dan op de website staat aangegeven.

Aanbeveling
Ga niet overbodig zoeken bij anderen, maar rij gewoon naar Naarden.

Extra toelichting
De site kun je als een prima oriëntatie gebruiken omdat hij erg informatief is. Een bezoek aan de winkel voegt daar wel degelijk nog wat aan toe, namelijk de toestellen functionerend te zien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riekie van Hemert 25-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed overzicht en prettig voor ons kort bij huis

Service
Fijne bediening goede voorlichting.

Assortiment
Te veel in alle maten en soorten!!!

Aanbeveling
Alles,hij is goed bereikbaar, goede bediening, en voorlichting!!

Extra toelichting
We hebben de winkel al aan meer mensen aanbevolen omdat hij goed bereikbaar is en een goede voorlichting geeft. Tom sucses in Amerika!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Koopa138 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van der oest 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurig geregeld zeer corect behandelt aan de telefoon zeer makkelijk te bestelen kwaliteit van afhandelen zeer goed volgende keer zeker weer bestellen bij deze site

Service
Zeer goed afgehandelt

Assortiment
Veel zijdig

Aanbeveling
Zeer hoge maten praat er nu al
Over

Extra toelichting
Ik vind het een zeer fijn bedrijf behandeling En afhandeling goed ga hier de Volgende keer weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TessaV 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goede en snelle service

Extra toelichting
Een goede, snelle, klantvriendelijke service, met de producten die op voorraad aangegeven zijn op de site ook daadwerkelijk voorradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Pansters 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Assortiment
Veel keus!!

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Jobse 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de site gemakkelijk kunnen bestellen en de volgende dag al in huis!

Assortiment
Een ruime keuze aan verschillende merken en types. Vooral nieuwe tv's maken een goed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Naamibe2011 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, winkel is goed ingedeeld

Service
Gemotiveerd personeel, vriendelijk, behulpzaam en bekend met de producten

Assortiment
Zeer ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
Ruime keuze, goede service en redelijke prijzen

Extra toelichting
Fijne winkel, hier koop ik met vertrouwen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Charlotte B. 25-08-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel is overzichtelijk.

Service
Personeel is vriendelijk en deskundig.

Assortiment
Er is genoeg te koop van diverse merken.

Aanbeveling
Goed bereikbaar en voordelige prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ismaelfadil 25-08-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kon zowel op internet bestellen als in de winkel, handig!

Service
Ik kreeg de tv snel opgestuurd

Assortiment
Het waren de laatste paar led tv's dus was ik net nog op tijd

Extra toelichting
Ziw bovenstaande meningen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

sonosaddict 25-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De connect is in vijf minuten geinstalleerd en is extreem eenvoudig en intuitief te bedienen.

Service
Verzending was erg snel. Ik vond het alleen vreemd dat hij niet nog apart verpakt was in een doos, maar dat hij direct in zijn originele doos verzonden is.

Assortiment
Erg mooie spullen en voor een goede prijs.

Aanbeveling
Voor zover ik het nu kan beoordelen (nog geen service nodig gehad of klachten) zou ik jullie zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Stevenkaramali 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had net een 2de hands versterker gekocht en had een hdmi kabel nodig. Ik was in de buurt en kwam binnen en 1 minuut later kon ik weer op weg naar huis.

Service
de verkoper wist wat ik nodig had en kom mijn goed informeren over het product.

Assortiment
Zeer gevarieerd en alles wat je nodig hebt om gelijk TV te kijken met goed geluid.

Aanbeveling
Ik doe niet anders, als ik hoor dat iemand uit mijn kennissen kring een Tv nodig heeft , dan adviseer ik ze om eerst op de site van plasmadiscounter te kijken of naar de winkel te gaan.

Extra toelichting
Ik vind het een top winkel met alles wat ik nodig heb om het leven een stuk aangenamer te maken in huis, van tv's tot wasmachines tot koffie zetten en BBQ's en games.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L en J 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Woensdag besteld, donderdag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Birgitta123 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en duidelijk keuze maken en afhandeling.

Service
to the point en vriendelijk.

Assortiment
meer elektronica, huishoud apparatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Richard van der Schild 25-08-2013 In de winkel gekocht
plasmadiscounter in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
DE service is prima.
we werden goed geholpen en de vragen we we stelden werden naar tevredenheid beantwoord.

Assortiment
De keuze van het assortiment is ruim voldoende.

Aanbeveling
PLasmadiscounter is een prima winkel om je product te kopen.Overzichtelijk en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Extra toelichting
Ik heb een Led televisie gekocht bij plasmadiscounter een philips 55PFL7007 uit de opruimkelder, en ik ben daar erg content mee. Prachtig beeld mooi scherp en de mogelijkheden van de smart tv zijn enorm. Plasmadiscounter is een prettige winkel om je aankopen te doen een echte aanrader. Je word goed geholpen, vriendelijk personeel en eerlijke prijzen, helemaal top!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Fra2 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Hardinxveld 25-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Perfect correct en snel

Assortiment
Ruim voldoende, en gewoon de betere merken in huis

Aanbeveling
Je weet gewoon dat je niet te veel betaal en perfect service en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MamieJu 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Ruime keuze en aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
Zelfs leveren in België verliep supervlot. Ruime keuze

Extra toelichting
Ben zeer tevreden. Gemak van betaling, ook vanuit België. De levering was super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Berntsen 24-08-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzicht op inernetsite
naarden is gemakkelijk te bereiken

Service
adequate toelichting
proactief personeel
aangename ambiance

Assortiment
in ieder geval met wat ik zocht
maar keuze te over

Aanbeveling
in alles heeft dit bedrijf een 2013-uitstraling

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deursen 24-08-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De combinatie van een webshop en op lacatie kunnen ophslen vind ik perfect, makkelijk parkeren.goed advies en direct meenemen.

Service
In het verleden al een keer perfect geholpen bij een storing op een lg tv. Snel geholpen en perfect opgelost

Assortiment
Zowel oudere types voor een scherpe prijs als de laatste nieuwe modellen verkrijgbaar en veel is direct op voorraad

Aanbeveling
Dat doe ik al jaren sinds ik mijn eerste plasma van lg bij plasma discounter heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryan1211 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site werkt overzichtelijk en kan je direct je producten opzoeken. Als je de kwaliteit van de tv nog wilt ervaren kun je altijd nog naar de winkel toe om het met eigen ogen te zien.

Service
De service staat hoog in het vandaal. De mensen hebben kennis van zaken en soms staat er een medewerker van de fabrikant die volledige uitleg geeft.

Assortiment
De keuze is reuze. Er is genoeg variatie uit te kiezen.

Aanbeveling
Dat ik 5 andere mensen heb doorverwezen naar jullie toe (en t/m aankoop toe) en ikzelf een tv heb aangeschaft zegt genoeg.

Extra toelichting
Een winkel met een goede service. Het gemak van een webshop gecombineerd met de fysieke winkel waar je even langs kan lopen om het product toch even werkelijkheid te bekijken is de ideale businessmodel. Daarnaast staat service ook erg hoog in het vandaal, wat de kopers helemaal over de streep trekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemarie 32 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk. Via Internet gereserveerd om de volgende dag in de winkel op te halen. Gelijk een sms en mailtje ontvangen met de benodigde gegevens. Ideaal!

Aanbeveling
Gemakkelijk, goede service en goede prijs. Top!

Extra toelichting
Geen gezeur, goed product voor goede prijs en erg gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richardmell 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handig dat je via internet alles al uitgebreid kan bekijken. Dan reserveren en ophalen.

Service
Bij aankomst bleek het gereserveerde artikel toch niet op voorraad. We werden super goed en vriendelijk geholpen naar een alternatief.

Assortiment
Veel verschillende apparatuur en veel verschillende merken in allerlei prijsklassen

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden over de produkten die we hebben aangeschaft en de vriendelijkheid van het personeel was opvallend goed

Extra toelichting
Zoals hierboven hadden we eerst een teleurstelling bij aankomst aangezien er 2 van de 3 bestelde produkten niet aanwezig bleken te zijn, maar dit werd bijzonder goed en vriendelijk opgelost door de medewerker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hans laman 24-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vbanuit huis en stoel je bestelling doen

Service
de bestelling werd goed doorgenomen, waarna de mailing keurig op tijd werd door gezonden in duidelijke bewoordingen.aflevering bijna op de minuut nauwkeurig. grote klasse

Assortiment
alle wensen werden ingevuld met de goede apparatuur. in een keer dus alles in huis.

Aanbeveling
het is erg gemakkelijk bestellen, er wordt goed gekeken naar de bestelling,waarna een keurige aflevering plaats vindt.wat wil je eigenlijk nog meer.

Extra toelichting
ik ben erg blij verrast om bij plasmadiscounter,een internetbedrijf te hebben gevonden die hun zaakje heel serieus nemen en dat dit omgezet wordt in een geweldige service. klasse.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart55 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk en spreekt voor zich

Service
was op tijd en niks te klagen

Extra toelichting
heb deze winkel aan aanbevolen aan mijn broer heb niks te klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan-Willem1974 24-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Top winkel met goede service en ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews