Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cole74 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website is duidelijk, met de uitgebreide productuitleg en de filteroptie is de keuze een stuk makkelijker.

Assortiment
Het assortiment is groot, wel staan veelal de nieuwere modellen in de winkel. De prijs is heel scherp

Aanbeveling
Scherpe prijzen , product gelijk meenemen en goede uitleg in de winkel gekregen

Extra toelichting
Ik heb de aankoop van mijn tv bij plasma-discounter als zeer prettig ervaren. Mooie site en het uitgebreide aanbod met scherpe prijzen en goede uitleg in de winkel hebben mij overtuigd. Voor mijn volgende aankoop weet ik waar ik moet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubert55 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is duidelijk

Service
Super snelle levering. De mail van trach & trace vond ik later maar toen was product al binnen

Assortiment
Alles wat ik moest vinden was er

Aanbeveling
Als het allemaal zo snel en eenvoudig gaat is het de moeite waard anderen er op te wijzen

Extra toelichting
Snel goede prijs en verder bestellen kinderspel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B O 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik mijn product in de winkel gekocht. ik heb de website gebruikt om mij te oriënteren.
er staat duidelijke informatie over het product en de beschikbaarheid van het product. in de winkel werden alleen de nodige gegevens genoteerd en geen onbelangrijke. ook kon je meteen het vakje nieuwsblad ontvangen afvinken.

Service
de mensen in de winkel zien er professioneel uit, ze weten ook veel van de producten. al hebben ze het soms even druk, en moet je even wachten. ze gaven mij zeker goede adviezen. ook toen ik accessoires erbij wilde kopen en dit niet in een kortingspakket zat kreeg ik de korting alsnog, perfecte service.
toen ik had afgerekend kreeg ik mijn product ook in wel 3 sec, super snel.

Assortiment
het assortiment aan tv's is heel groot. in elke categorie is er uit veel te kiezen. ik ben bewust naar deze winkel gegaan voor de concurrerende prijzen ( en de goede service )

Aanbeveling
super service ( kennis van producten, goed assortiment )
en een goede prijs.

Extra toelichting
deze beoordeling heb ik ingevuld omdat ik de plasma discounter een goede winkel vindt. het voelt als vertrouwd. goede persoonlijke aandacht maar dan voor een hele andere prijs dan bij de duurdere tv winkels.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 243 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer klantvriendelijk ,goeie informatie over het product.

Service
Word geregeld ,er komt gratis een installateur het apparaat opstellen en instellen.

Assortiment
Voldoen aan de verwachting van het assortiment .

Aanbeveling
Je word zeer goed geadviseerd omtrent het product wat je wil aanschaffen.

Extra toelichting
Ik vind prijs en service heel belangrijk.En dat kan ik hier vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette Werensteijn 02-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Website erg duidelijk, toen we telefonisch belde kregen we ook een goed antwoord en bij de winkel zelf ook.

Service
We werden netjes tot aan de auto geholpen, super nette service!

Aanbeveling
Ja in grote mate want het is fijn winkelen hier als je iets wilt aanschaffen in deze categorie en duidelijke antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard van der Schild 02-09-2013 In de winkel gekocht
Plasma discounter Bronsstraat 10 in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
we zijn goed geholpen in de winkel.

Assortiment
De keuze is meer dan genoeg in de winkel, van ieder merk hebben ze genoeg hangen of staan.

Aanbeveling
PLasmadiscounter is een mooie winkel en er loopt genoeg personeel.
Een aanrader om hier je spullen te kopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

-Danny 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Om 19:58u 's avonds besteld, de volgende dag rond 16u al in huis! Er wordt per mail een link toegezonden waarmee je zicht hebt op de status van je bestelling. Een aanrader, prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacqmika 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We wisten wat we wouden kopen dus was het voor ons zeer gemakkelijk om het product aan te schaffen

Service
Briefje gegeven wat voor type tv we wilden en werkelijk binnen 5 minuten lag hij achter in de auto echt super

Assortiment
Er stond genoeg keus maart omdat wij gericht gingen kopen heeft mijn man een rondje gelopen terwijl ik wachtte bij de balie op mijn beurt

Aanbeveling
Gewoon goed duidelijk en niet opdringerig dat waarderen wij enorm

Extra toelichting
Het is gewoon super gegaan eerst op internet gekeken en na motivatie van onze buurtjes die jullie ook bij ons aanraden even naar Naarden gereden wat voor bijna iedereen makkelijk te bereiken is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hector1 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kon product gelijk mee krijgen

Service
hulp bij keuze

Assortiment
in mijn prijsklasse genoeg keuze

Aanbeveling
auto voor de deur parkeren. Binnen enkele minuten product gekocht en meegenomen.

Extra toelichting
Aandacht voor de klant. Kop koffie. Snelle service. Vriendelijk. En ons de keuze laten maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop79 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In het mandje en bestellen ging heel vlot.

Service
Ik heb het product een aantal minuten voor de eindtijd besteld. De volgende dag had ik het al in huis.

Assortiment
Alles wat je zoekt op elektronica is wel aanwezig

Aanbeveling
Gaat soepel, goede prijzen en snelle levering.

Extra toelichting
Als je iets van het merk Sonos wilt aanschaffen, weet je zeker dat je nergens korting krijgt. Behalve bij de Plasma-discounter.nl dan dankzij de social media actie! Scheelt toch weer mooi 40 euro voor een Sonos Play 5. Levering gaat snel zoals staat aangegeven de volgende dag! Verder is alles naar wens verlopen, dus geen verdere service nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Amersfoort 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online reserveren en gelijk ophalen. Binnen een uurtje weer thuis met een nieuwe TV.

Service
Mail en SMS met bevestiging en adres. Factuur ook nog digitaal.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Goed prijs / kwaliteit / levering.

Extra toelichting
Wilde snel een nieuwe TV. Even kijken via Kieskeurig, online reserveren en ophalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Scholman 02-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uit de doos gehaald, aangesloten en werken, prima, zoals het hoort

Assortiment
Keuze uit vele modellen

Aanbeveling
Prijs is ok

Extra toelichting
Goede uitleg, top product

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Richard Blaas 02-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Kocht eerst een Philips was niet tevreden kon gelijk de volgende dag ruilen voor Samsung

Assortiment
niet alle tv uit de top tien best verkochte waren fysiek in de winkel aanwezig

Extra toelichting
Top winkel, vriendelijke service, scherpe prijzen en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruw-Art 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker makkelijk van uit je stoel

Service
perfect netjes en snel afgeleverd

Assortiment
had iets meer merken willen hebben

Aanbeveling
zoals ik al zei lekker makkelijk vandaag besteld morgen in huis, enig minpuntje is dat je wel thuis moet zijn voor post nl dus het kan je een dag kosten

Extra toelichting
al met al een goeie zaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bernhard1977 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
top service had een led tv besteld met een ci+ kaart kaart zat niet bij eerste levering even gebeld volgende dag al in de bus

Aanbeveling
je besteld voor 8 uur en heb het de volgende dag al thuis

Extra toelichting
dit was voor mij de eerste keer dat ik een tv via internet kocht maar de service die je bij plasma discouter krijgt is werkelijk fantastie's ik zal het dan ook iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcia70 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snel en deskundig geholpen in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ernie King 02-09-2013 In de winkel gekocht
In Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De zeer overzichtelijke website maakt het mogelijk om zeer snel en met veel gemak de bestelling te doen

Service
Zeer snelle reactie na reserveren van produkt

Assortiment
Uitgebreide keuze in elk geval op het gebied van wat ik aan het zoeken was!

Aanbeveling
Alle aspecten in aanmerking genomen zie ik geen reden om Plasmadiscounter niet aan te bevelen!!!

Extra toelichting
Fijne , plezierige webwinkel en gewone winkel, uitmuntende service en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond dG 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eerst op de website gekeken en daarna naar de winkel gegaan. De website is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk. in de winkel goed geholpen door deskundig personeel.

Service
Goed en vakkundig te woord gestaan in de winkel.
HDMI kabels gekregen als extra korting.

Assortiment
Veel apparatuur ter vergelijking.
Prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Dit zal ik zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erdogan erdem 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkelen vind ik doodvermoeiend maar als ik op internet kan vinden wat ik zoek ben ik helemaal in mijn sas

Service
goed,snelle bezorging

Assortiment
op de site is er vor iedereen wat wils van goedkoop naar duur,alle maten en merken,prima!

Aanbeveling
heb ik al gedaan ,mijn nvriendin gaat hier ook een tv kopen

Extra toelichting
ben dik tevreden met mijn bestelling,fijne tv voor een mooi prijsje,mocht ik nog wat nodig hebben kijk ik eerst op jullie site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

NiekA1952 02-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Service
Verkoper hielp ons uitstekend en kon duidelijk aangeven wat de voor en tegens van de diverse DVD spelers waren

Assortiment
Het assortiment zal best groot zijn maar fysiek waren er in de winkel niet veel DVD en BluRay spelers te zien.

Aanbeveling
?

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Peter uit Gaanderen 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en ruime keuze.

Service
Om vier uur besteld en de volgende middag al geleverd.

Assortiment
Er is altijd wel iets van wat je zoekt te bestellen.

Aanbeveling
Heb meteen mijn vrienden van de site op de hoogte gebracht.

Extra toelichting
Mooie site, ruime keuze en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noppie64 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk te vinden en bestellen.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Snelle afhandeling, snelle bezorging, geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dariol 02-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijker dan via een website bestellen d.m.v. de top 10 verkochte televisies bekijken bestaat denk ik niet.

Service
Al eerder bij de plasma-discounter besteld en toen ook al prima service en een super after sales.

Assortiment
Voor mij ruim voldoende, misschien dat andere mensen speciale types zoeken die niet aanwezig zijn. Geen idee.

Aanbeveling
Ik heb het al meermaals aanbevolen bij vrienden en familie aangezien ik zo goed geholpen ben meermaals.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de plasma-discounter, mocht ik ooit de televisie beneden weer moeten vervangen zou ik hier als eerste kijken en waarschijnlijk ook weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bopa 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke overzichtelijke webshop!

Service
Snelle en correcte levering van de orders.

Assortiment
Een breed assortiment van zowel nieuwe als oudere tv's tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mark-2013 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat makkelijk. Via e-mail prijs opvragen gaat onverwachts snel en geeft een scherpe prijs. Volgende dag langs en TV opgehaald.

Service
Redelijk standaard bestelling, ik wist wat ik wilde hebben. De vrijblijvende reservering gaf net wat extra vertrouwen (en een nette prijs) om de TV de volgende dag op te halen.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde en ook nog een extra ophangsysteem was gewoon op voorraad. Keurig!

Aanbeveling
Jullie waren niet de goedkoopste, maar het bestelproces liep zo snel en goed, dat het zoeken naar de ingang van de winkel nog het lastigste was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Justin122 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig en snel. Online een overwogen keuze kunnen maken door de duidelijke website. Gelijk gebeld waarna de tv vrijblijvend gereserveerd werd om hem in de showroom te komen bezichtigen.

Service
Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan. Gelijk een sms ontvangen met wat er besproken was. In de winkel direct geholpen, zelfs de tv naar m'n auto gebracht. Uitstekend.

Assortiment
Prima, de topmerken worden goed vertegenwoordigd. Bied goed de mogelijkheid om een overwogen keuze te maken.

Aanbeveling
Over de prijsverhouding, klantvriendelijkheid en kennis van het personeel ben ik zeer tevreden, dus raad ik iedereen plasma-discounter aan.

Extra toelichting
Uitstekende webshop en winkel, ook telefonisch zeer behulpzaam. Snel een keuze kunnen maken en een juiste prijs betaald in verhouding met andere webshops of winkels.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Cris1972 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
klikken betalen leveren

Service
binnen een dag op de post

Assortiment
verschillende winkels voor verschillende producten , goed concept

Aanbeveling
kijken goed naar de concurrent met prijzen., zo verkoop je snel je producten!

Extra toelichting
Leuke bekende kop, die ook nog weet wat ie verkoopt , ga zo door xxxxx :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

1961Rob 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soechit 01-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Wij zijn geholpen door een jonge man deze jongen verdient een pluim hij heeft 1 keer geprobeerd korting te regelen op ons verzoek zonder gehoor helaas en bij de bij de volgende poging om nog extra 3 3d brillen en een ci module om de prijs af te ronden ook helaas geen korting maar al met al zijn we super geholpen door deze medewerker top top top

Assortiment
Helaas was niet alles in de showroom aanwezig.
Daar mijn begrip voor je kan niet alles laten zien

Aanbeveling
Dit is gewoon de winkel voor tv,s audio en nog meer

Extra toelichting
xxxxx jou winkel is te gek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Arga 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website waar veel informatie te vinden is over de betreffende tv. Dik pluspunt is dat alle specificaties en mogelijkheden van de tv in normale taal worden uitgelegd in een video

Service
Webshop doet wat het beloofd.. avond ervoor tv besteld, volgende dag netjes op tijd en zonder schade geleverd. Wordt door middel van mailtjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling en pakket is te volgen via track & trace

Assortiment
Breed assortiment maar ik was naar een specifiek product op zoek dus niet veel aandacht aan besteed

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop dus zou deze webshop zeker aanbevelen

Extra toelichting
Duidelijk en betrouwbare webshop! Aanradertje als je op zoek bent naar een nieuwe tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex692 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 1 minuut alles geregeld

Service
vandaag besteld morgen in huis, netjes verzorgd

Assortiment
genoeg keuze in televisies

Aanbeveling
snel te kunnen vergelijken

Extra toelichting
snelle bezorging, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Badmuts20 01-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime winkel waar alle modellen aanwezig zijn

Service
Netjes geholpen door een verkoper en netjes geholpen met inladen in de auto.

Assortiment
Ruim voldoende met alle nieuwe modellen.

Aanbeveling
Super service en scherpe prijzen

Extra toelichting
Nette winkel, scherpe prijzen en super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lathouwers 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles makkelijk thuis kunnen doen

Service
ik heb nog geen ervaring gehad met de service

Assortiment
de keuze is volop

Aanbeveling
tot heden toe goede ervaring mee snelle afwerking

Extra toelichting
Dit is de eerste keer dat ik bij jullie een bestelling heb gedaan,en daar ben ik goed over tevreden het was een snelle en correcte afwerking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DeVroege87 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de duidelijke website heb je je keus zo gemaakt!

Service
Kon niet beter! In het weekend een vraag gesteld en binnen een uur(!) al een antwoord terug! Dat was iets wat ik niet verwacht had.

Assortiment
Zelfs meer voorradig dan in bekende elektronica winkels!

Aanbeveling
Eerst sceptisch over bestellen bij een internetshop maar zou het iedereen nu aanraden!

Extra toelichting
Had nog nooit wat besteld via het internet qua elektronica dus was eerst een beetje huiverig. Nergens voor nodig bleek later want plasma discounter maakt waar wat ze zeggen te doen! Super snelle levering, top producten meer dan voldoende keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Orion770 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles verliep vlekkeloos. Kortom, gemakkelijk en doeltreffend.

Service
Eerst op de website gekeken, toen naar de winkel gegaan, direct professioneel en dienstverlenend geadviseerd. Tevreden naar huis.

Assortiment
Er staat wat er wordt beloofd. M.a.w. 'walk the talk'. No nonsense.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franknmgn 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede service en de volgende dag de tv al in huis!

Service
Goede service, prima de volgende dag al in huis, zoals aangegeven op de site!

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oskar169 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoeken op internet en vervolgens afhalen in de winkel. Ideaal dus.

Service
Snelle, adequate service door het winkelpersoneel

Assortiment
Binnen het samsung segment voldoende keus tegen betaalbare prijzen.

Aanbeveling
Zeker doorvertellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John1919 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website met gemakkelijke navigatie.

Service
Communicatief goede berichtgeving van zowel bestelling als bezorging.

Assortiment
Goed en breed.

Aanbeveling
Snelle service, snel thuis bezorgd is dus een aanrader!

Extra toelichting
Prima webwinkel welke doet wat hij zegt. Snel bezorgd, goede berichtgeving over status van bestelling en bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jasmijn1974 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
keuzes zijn goed te vinden via de website.

Service
ik heb de tv opgehaald en de verkoper heeft hem zelfs in mijn auto gelegd. super!

Assortiment
ik kon voldoende kiezen tussen verschillende modellen

Aanbeveling
ja, ik ben goed en snel geholpen tegen een goede prijs.

Extra toelichting
ik ben goed en snel geholpen. ik heb de tv opgehaald nadat ik hem een uur of 2 eerder had gereserveerd. handig is de sms op je telefoon zodat je niets hoeft te printen. de verkoper heeft de tv zelfs in mijn auto gelegd. wat ik prettig vind: ik kreeg de factuur geprint en digitaal zodat je deze eenvoudig kunt bewaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolien van Onna 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De filmpjes en uitgebreide beschrijvingen maken het makkelijk om een keuze te maken uit de tv's. De bestelprocedure is ook heel overzichtelijk en makkelijk.

Service
Werd snel geleverd, ook toen ik niet thuis was mocht iemand anders er voor tekenen.

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Helemaal super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heijningen38 01-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thunderflash 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is zeer duidelijk opgezet. Via de link op kieskeurig.nl kom je direct bij het item dat je wilt bestellen.
De pagina's m.b.t. bestellen en betalen zijn goed aan elkaar gelinkt.

Service
De aflevering van de tv was boven onze verwachting, m.a.w. de tv is sneller geleverd dan ik verwacht had.

Assortiment
Ik vind dat er voldoende keuze in het assortiment is, ook om evt. te zoeken naar een alternatief. De prijzen zijn behoorlijk concurrerend t.o.v. andere internet winkels.

Aanbeveling
Ik zou plasma-discounter.nl vooral aanbevelen vanwege de snelle levering, waarbij er voorafgaand mail wordt verzonden met een tracking code om je zending te volgen. Zo heb je altijd zicht op de stand van zaken m.b.t. de verzending.

Extra toelichting
Kortom samengevat wat ik hierboven al beschreven heb houdt Plasma-discounter.nl je continu via de mail op de hoogte omtrent de gang van zaken van je bestelling. Vanaf het moment dat de betaling ontvangen is tot aan het overdragen van de bestelling aan het koeriersbedrijf waarbij je wederom een mail krijgt met de tracking code om je bestelling te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJBakker73 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

duvel15 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte uitstraling voor je gemak heel goed gedaan een 10

Service
Duidelijk heel goed

Aanbeveling
Ook weer een hele heldere kijk op alles deze site is doorgegeven van een collega en ik zal dit ook zeker doorgeven ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b. de vos 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede uitleg over de tv en mogelijkheden op video film (beter dan in de winkel)

Service
levertijd goed aangegeven

Assortiment
zeer uitgebrijd

Aanbeveling
goede uitleg en snelle levering op aangegeven tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Buschgens 01-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Makkelijk te bereiken met auto.
Mooie showroom, ziet er verzorgd uit. Telefonisch contact eerder op de dag erg vriendelijk en duidelijk. Bij aankomst in winkel netjes ontvangen, en niet opdringerig. Onze vragen werden vakkundig beantwoord, en wist de verkoper het niet dan zocht hij het uit. Uiteindelijk met een zeer tevreden gevoel en tv weggereden. Tv werd netjes in de auto gelegd door verkoper. Kortom prima service. Ik ben normaliter een coolblue klant, maar dat gaat na deze ervaring veranderen in de toekomst.

Assortiment
Ruime collectie. En de tv die ik op het oog had stond in de showroom. Ook handig dat de andere merken er ook staan. Hierdoor kan je toch een beetje een vergelijkend warenonderzoek doen. En prijs kwaliteit vergelijken. Prijzen zijn prima concurerend met andere bedrijven als coolblue, mediamarkt enz. Maar gelukkig zijn jullie niet zo massaal als een mediamarkt.

Aanbeveling
Inmiddels al aanbevolen aan 2 vrienden die ook een nieuwe tv zoeken. En zijn enthousiast en komen bij jullie langs.

Extra toelichting
Bovenstaande schetst een korte impressie van hoe mijn ervaringen zijn geweest met plasmadiscounter. Erg tevreden. Goede scherpe prijzen. Ook een Philips zakloze stofzuiger besteld 2 weken geleden, maar dit was via internet. Fijn bedrijf. Weet goed aan te voelen wat de consument anno 2013 wil.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

V schijndel 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Order telefonisch besteld, stond de volgende dag klaar om gehaald te worden

Service
Telefonische voorraad opgevraagd, meteen kunnen reserveren

Assortiment
10 zegt genoeg

Aanbeveling
Al meerdere keren iets besteld, ben zeker terug kerende klant

Extra toelichting
Super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince198501 01-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website werkt erg eenvoudig. Alle producten zijn gemakkelijk te vinden. Wel is het wat onhandig dat je voor veel recente tv's de prijs moet opvragen. Verder werkt de website snel en vanzelfsprekend. Erg fijn.

Service
In de winkel in Naarden mochten we rustig rondkijken en dankzij wat twijfel waren we er pas iets na sluitingstijd uit. Dit was geen probleem en het personeel haalde de gewenste TV nog uit het magazijn. Desgevraagd kregen we duidelijk advies en werden we zelfs geholpen met wat meetwerk. Top service dus!

Assortiment
In de showroom en op de website zijn alle recente TV's van verschillende toonaangevende merken aanwezig. Deze zijn rustig te bekijken en veelal ruim op voorraad.

Aanbeveling
Met veel plezier onze TV aangeschaft met vertrouwen dat we bij onverhoopte problemen goed geholpen zullen worden. De TV werd ook nog voor een scherpe prijs aangeboden!

Extra toelichting
Vanaf het vinden van de website tot het aanschaffen van de televisie is gemakkelijk en snel verlopen. We zijn erg tevreden met de service en uiteraard de aanschaf!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

interstate 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.J. Halfman 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gezocht item snel gevonden, met goede specificaties.

Service
's avonds bestelt en volgende dag bezorgd.

Assortiment
veel andere merken van het gezochte item, kan daardoor goed vergelijken door de goede specificaties.

Aanbeveling
Vond het zeer verrassend en zal winkel zeker bij kennissen aanbevelen.

Extra toelichting
Bijzonder tevreden, snelle reactie op bestelling en goede track & trace + snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews