Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

148marlene 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet uitzoeken en kunnen reserveren, zo weet je zeker dat het product er is.

Service
De tv werd zelfs voor me achter in de auto gelegd

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L. Ouwersloot 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk besteld. Je hoeft geen account aan te maken bijvoorbeeld. Top!

Service
Klantenservice snel goed geïnformeerd!!! Je wordt goed op de hoogte gehouden via de email.

Assortiment
Er is veel te vinden in jullie assortiment. Prijs en kwaliteit zeer goed!

Aanbeveling
Snel, makkelijk, goede service en ook daadwerkelijk de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Ik zal zeker bij jullie terugkomen voor meerdere aankopen. Wat ik hierboven heb aangegeven zijn erg belangrijk voor het bestellen via internet. Als je via internet besteld is het vertrouwen in een site belangrijk. Nou.....mijn vertrouwen hebben jullie van mij in ieder geval gekregen. Succes en keep on going the good work!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Poelhekke 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima product, service en snelle levertje!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pim1970 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site is duidelijk en goede informatie en product is makkelijk te bestellen

Service
service is prima,ik had mijn product binnen 24 uur in huis

Assortiment
mooie producten gezien op de site voor een goede prijs

Aanbeveling
gewoon makkelijk en spullen worden snel bezorgd,een aanrader

Extra toelichting
geef voor alles een tien heb geen negatieve punten vandaar alles een tien.en de filmpjes bij het product is ook prima is makkelijk als je iets besteld via de site.kun je toch meer zien dan van een plaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PB69 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig bestellen zowel via web als in winkel. Filter om te zoeken op kenmerken, merk of prijs helpt enorm.

Service
Service is prima. Zou zakelijk wel meer zaken willen doen, dan echter specifieke afspraken maken.

Assortiment
Assortiment bevestigingsmateriaal en beugels zou nog breder kunnen. Verder prima.

Aanbeveling
Heb al meerdere mensen doorgestuurd en zowel zakelijk als prive gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hijmochtnietaandemuur 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel product gevonden.

Service
Snel reactie per mail, alles duidelijk. 2e mail met Track & trace.

Aanbeveling
Goede afhandeling in het algemeen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A Benning 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een zeer overzichtelijke website met een snelle afhandeling. Binnen een minuut zou je een tv kunnen kopen, met het gemak van voor 22:30 bestellen, morgen in huis.

Service
De service is zeker goed. Na betaling ontvang je direct diverse e-mails betreft de bestelling, betaling en levering. De tv werd precies op de gegeven tijd afgeleverd, erg prettig.

Assortiment
Voor elk wat wils. Door de uitgebreide filter is gemakkelijk de tv naar eigen smaak te vinden.

Aanbeveling
Met een ruim assortiment, overzichtelijke website, snelle afhandeling va het bestelproces zou ik plasma-discounter.nl zeker aanraden. Helemaal met dergelijk lage prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Duc848 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, goede uitleg van de digitale verkoper.

Service
Goede uitleg van de producten, wat er nog verder benodigd is om thuis alles goed aan te kunnen sluiten.

Assortiment
Ruime keuze in tv's waar ik in was geïnteresseerd.

Aanbeveling
Goede begeleiding door personeel, prijzen zeer aantrekkelijk en meer verschillende producten dan gedacht, koffieapparaten, witgoed etc

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kara 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

falcon11 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website,duidelijk en helder.bestelling plaatsen makkelijk zonder een account aan te maken.

Service
S,avonds besteld en betaald de volgende dag bezorgd,snel en goed,Top !!!

Assortiment
Ruim en overzichtelijk,goed beschreven

Aanbeveling
In hoge mate,goed,snel en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

breedeveld 07-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Richard101010 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon kiezen, met ideal betalen en de volgende dag gratis thuis bezorgd!

Service
Het gaat gewoon zoals ze beloven!

Assortiment
Keuze genoeg. Mijn TV was zelfs alleen bij deze winkel te krijgen!

Aanbeveling
Scherpe prijzen en heldere communicatie.

Extra toelichting
Alles ging uitstekend met online bestellen en daarnaast toch het fijne gevoel dat er ook nog daadwerkelijke een fysieke winkel is. Geweldige TV waar ik nog lang plezier van zal hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nic97265 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website.
Snel te vinden wat je wil weten

Assortiment
Ruime keuze, duidelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Absoluut een aanrader om je tv te kopen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

vedran 07-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Prima website, veel te zien en alles is makkelijk te vinden.

Service
In de winkel, beetje sloom maar wel vakkundig.

Assortiment
Voor iedereen wat wils, online informatie inwinnen en dan offline in de winkel ophalen. Perfect!

Aanbeveling
Veel keus en goede prijzen, ideaal bij online & offline aankopen.

Extra toelichting
Prima service, aanbiedingen en assortiment, online en offline. Veel keus en zeer goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Victor raben 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Er werd netjes meegelopen om de tv in de auto te zetten

Assortiment
Zeer veel keuze in tv hifi en koffiezetapparaten

Aanbeveling
Super netjes en rustig geholpen door de verkoper

Extra toelichting
Het is niet naast de deur maar dat was geen straf Nogmaals zeer goed geholpen Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maren24 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon via internet gereserveerd, en stond keurig klaar

Service
Goede uitleg gekregen mbt keuze

Assortiment
Alle merken aanwezig ter vergelijking

Aanbeveling
Al regelmatig gedaan

Extra toelichting
Als individuele motivaties bij de vragen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pierke57 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
met het invullen van de juiste hoeveelheid gegevens in makkelijke stappen door het bestelproces.

Service
snelle levering, waarbij je met een toegestuurde link je pakketje kan volgen. Verbeterpunt zou kunnen zijn het aangeven van een tijd (bij benadering) hoe laat geleverd gaat worden.

Assortiment
beste prijs voor het bestelde product, dus zeker concurrerend. Niet verder geschopt binnen de winkel.

Aanbeveling
snelle levering, makkelijk te bestellen, goed kunnen volgen van de bestelling.

Extra toelichting
een plezierige ervaring om te schoppen in deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c.van der merwe 07-09-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was duidelijk op de webside en de vestiging naarden is 10 min. rijden van mijn huis.Dus voor mij geen wachttijd voor bezorging

Service
Behulpzaam en kennis van zaken

Aanbeveling
genoeg personeel en geen opdringen

Extra toelichting
goede ervaring bij mijn aankoop van tv

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JP Rozijn 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vindt de site duidelijk en makkelijk te hanteren je hebt zo iets besteld.

Service
De levering was snel en je krijgt mooi van te voren bericht.

Assortiment
Je hebt een breed assortiment met goedkope en duurdere producten

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden dus ik zou het andere mensen aanbevelen

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant daarom deze mooie beroordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant20130907 07-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website

Service
snelle bevestiging en levering

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Per prins 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Snel besteld

Service
Kleine breuk aan de zijkant, voor de trest prima

Assortiment
Ruim, prima

Aanbeveling
Ik zou het zeggen als iemand t vroeg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jim van Exter 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op de web site is veel te vinden, als verbeterpunt kan men er bij zetten dat het om een Nederlands product gaat en geen grijze import is.

Service
ondanks dat het mis ging het versturen, kon ik mijn tv gelijk ophalen in Naarden en kreeg € 40 terug als onkosten vergoeding voor het zelf ophalen.

Assortiment
hebben een groot assortiment en direct op voorraad.

Aanbeveling
zijn service gericht en direct bereid om naar oplossingen te zoeken.

Extra toelichting
Hele positieve ervaring, en zeker een aanrader oor iedereen, zijn service gericht en als het dreigt mis te gaan komen ze met een passende oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

randy95 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is zeer gemakkelijk en duidelijk in het gebruik.

Service
Service heb ik nog niet mee te maken gehad maar als ik het zo lees is dat ook uitstekend.

Assortiment
Voor iedereen is er wat te vinden, tegen een zeer scherpe prijs.

Aanbeveling
Iedereen die snel wat nodig heeft en tegen een goede prijs moet bij Plasma Discounter wezen.

Extra toelichting
Sinds een paar dagen in het bezit van een Panasonic home cinema set. Deze gevonden op kieskeurig.nl. Hierbij stond Plasma Discounter als het goedkoopst. Daarna de reviews bekeken op het internet nadat ik gezien had dat deze oké waren direct besteld. Volgende dag had ik hem al in huis dat noem ik top service. Alles werkt naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam211959 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het ging snel

Service
prima, ook via mail erna

Assortiment
duidelijke keuzemogelijkheid

Aanbeveling
efficient, alleen had ik graag de voorkeur van levering thuis willen kunnen aangeven. Nu moet ik 'm halen bij het postkantoor.

Extra toelichting
zie boven, met dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaiser66 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke specificaties van de apparaten, direct zichtbaar of iets wel of niet op voorraad is

Service
Snel geholpen, geen "verkooppraatjes"
terzakekundig personeel

Assortiment
Zelden zie je nog zo'n uitgebreid assortiment op voorraad en te bekijken, van alle grote en kleinere merken

Aanbeveling
Prima winkel, een aanrader

Extra toelichting
alles bij elkaar genomen een hele prettige ervaring, zoals ik al zei; een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan1608 06-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website. Alles makkelijk te vinden.

Service
Om 17:00 besteld en de volgende dag om 14:00 al thuis. Binnen 24 uur. Top service, kan niet beter!

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende type tv's.

Aanbeveling
Alles wat je wenst van een webshop!

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop, keuze uit een ruim assortiment en tegen een scherpe prijs. Snelle levering, binnen 24 uur!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean - Louis 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt met 1 klik op de knop je product bestellen. Je hoeft geen account aan te maken, alleen het adres en e-mail.

Service
Geen problemen, netjes binnen de levertijd bezorgd en geen schade.

Assortiment
Een groot aanbod aan tv's, een ruime keuze dus.

Aanbeveling
Ik heb andere mensen al verteld over deze site. De producten zijn over het algemeen goedkoper dan ergens anders. Scherp geprijsd en dat is goed!

Extra toelichting
Zeer tevreden over het verloop van mijn aankoop. Scherpe prijzen, snelle levering en geen gedoe met accounts aanmaken. Je weet waar je aan toe bent en dat is fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dfg83 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gewoon overzichtelijk. Bij het product wat ik besteld heb stond op de website een uitgebreide review van 15 minuten! Het bestellen ging snel en simpel.

Service
Nadat ik besteld en betaald had kreeg ik per mail een bevestiging en zodra het pakket verstuurd was een track and trace link. PostNL kwam de volgende avond met het pakket.

Assortiment
Ik wist al welke TV ik wilde hebben. Via prijsvergelijkingssites kwam ik bij deze winkel uit. Hij was een van de goedkoopste.

Aanbeveling
Mijn ervaringen met plasma-discounter zijn tot nu toe alleen maar positief.

Extra toelichting
Andere winkels hadden of slechte reviews of er werd op de website niet duidelijk aangegeven wanneer het product geleverd kon worden. Bij plasma-discounter stond er netjes hoeveel producten er nog op voorraad waren en het werd de volgende avond afgeleverd. Verder een uitgebreide productreview op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Schapers 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is goed. Bestelproces is prima en lekker kort en je weet precies wat je koopt door de vele informatie en filmpjes.

Service
Postnl had een fout gemaakt waardoor de tv later werd geleverd. Na een belletje werd ik goed geholpen en vooral vriendelijk te woord gestaan. Echt top.

Assortiment
Lekker veel keuze qua prijs en kwaliteit.

Aanbeveling
Zeker weten. Awanneer iemand een wat kleinere tv wilt us deze echt perfect met een mooie prijs.

Extra toelichting
Product is goed en service helemaal dus top website. Al twee keer iets besteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Rinkel 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Veel keuze en veel op voorraad. Via internet gereserveerd en gehaald in de winkel. Scherp geprijsd, goed en snel gehollpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Bakker 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met vooral veel informatie. De promofilm van mijn aankoop gaf de doorslag om bij plasma-discounter.nl te bestellen.

Service
Door mijn eerdere aankopen bij jullie keten heb ik de goede service ervaren. Ik kon mijn televisie elders iets goedkoper krijgen, maar het deze toch bij jullie besteld. Dit door mijn goede ervaringen en jullie no-nonsense aanpak.

Assortiment
gewoon goed en zeer uitgebreid. Snelle levering is ook perfect!!

Aanbeveling
Goede ervaringen, dus al vele malen aan andere mensen aanbevolen.

Extra toelichting
Ook al kan ik elders een product voordeliger kopen, dan nog kies ik voor jullie. Dit door mijn goede ervaring bij meerdere aankopen en het "veilige" gevoel dat het goed komt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens Bok 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk om te bestellen, ik kon alleen geen vergelijkings optie vinden om te vergelijken met andere televisies. De video uitleg is top!

Service
Bestellen kon gemakkelijk via iDeal en binnen een dag al in huis, heerlijk!

Assortiment
Na lang zoeken en vergelijken vond ik deze tv de beste. Jammer dat hij niet in 47" verkrijgbaar was, dat werd overigens wel verteld in de video. Verder is er een zeer rijk aanbod aan televisies.

Aanbeveling
Het is simpel, snel en goedkoop! Ik zou deze site zo aan vrienden aanraden!

Extra toelichting
De bestelwijze van de televisie was gemakkelijk, er is veel keus tussen verschillende tv's bedoelt voor verschillende plekken in huis! Dit is overigens ook de goedkoopste webwinkel die ik kon vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RamLux Light & Design 06-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Webwinkel is duidelijk en helder, alles is goed aangegeven en het proces wijst zich vanzelf.

Service
Prima geholpen, ook bij het inladen van de LED tv.

Aanbeveling
Snel, goedkoop, goede service. Alles wat je verwacht van een goed webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robiezs 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichteijke site

Service
Duidelijke mails over voortgang verzending, verzending keurig volgens planning

Assortiment
Ruimer dan de grootste winkelketens

Aanbeveling
Als je weet waar je naar zoekt en geen persoonlijk advies nog heb of wil is dit wel zo makkelijk.

Extra toelichting
Jaren geleden een sony Plasma gekocht en nu deze aankoop. De site is alleen maar beter geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansF 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk.

Service
Goed en snel.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Concurerende prijzen, goede service en levering.

Extra toelichting
Prettige webshop, met concurerende prijzen en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dsdevries 05-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud Bos 05-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Website is overzichtelijk en navigatie verloopt probleemloos. Product kan makkelijk besteld en betaald worden.

Service
Toen ik 5 jaar geleden mijn eerste TV (een Sony Bravia KDL-40W4000) kocht bij Create2Fit B.V. ging er het een en ander mis. Het toestel vertoonde gebreken (schuld van de fabrikant) en de communicatie met Create2Fit kwam niet op gang om deze omgeruild te krijgen. Zij waren als dealer verantwoordelijk om een deugdelijk product te leveren. Uiteindelijk heb ik het toen maar opgegeven omdat het enkel voor stress zorgde, die ik op dat moment al genoeg had. Als ik ze in 2008 had moeten beoordelen hadden ze een "1" gekregen voor de service.

Deze televisie ging binnen de uitgebreide garantie van 5 jaar kapot. Na een hoop gemorrel besloot Sony om mij voor grofweg de helft van de aankoopwaarde van de KDL-40W4000 een alternatief nieuw toestel aan te bieden. Dit was in vorm van een 42KDLW655 die ik via Create2Fit kosteloos kon laten bezorgen.

Ditmaal verliep de communicatie met Create2Fit erg goed. Ik werd netjes terug gebeld samen met mij naar een passende oplossing gezocht. Het toestel is dezelfde dag de deur uitgegaan en werd een dag later netjes afgeleverd.

Wel beschikt het toestel helaas over een tweetal defecte pixels. Ik heb dit via e-mail kenbaar gemaakt aan Create2Fit en kreeg dezelfde dag een vriendelijke e-mail terug. Op dit moment ben ik me nog even aan het beraden wat ik hiermee ga doen. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in dat we er met elkaar uit gaan komen.

Ondanks het rommelige verleden heeft Create2Fit aan mij laten zien dat er veel is veranderd in positieve zin. Hoewel ik wel iemand ben die bij misstanden direct aan de bel trekt, ben ik ook de beroerdste niet om complimenten uit te delen zodra er verbetering is opgetreden.

Vandaar dat ik Create2Fit nu beloon met een "8".

Ga zo door !

p.s. Houd even in de gaten dat jullie wat beter letten op het doorsturen van Track&Trace; die waren jullie in eerste instantie vergeten. Is verder geen ramp, maar het is wel fijn om te weten of en wanneer je de deur uit kunt.

Iedereen maakt wel eens fouten. Zolang ze adequaat worden opgelost is er wat mij betreft weinig aan de hand.

Assortiment
Assortiment zou misschien wat royaler mogen, vooral in de categorie "Plasma TV's".

Ik weet wel dat die techniek er langzaam uit aan het gaan is, maar de beeldkwaliteit is in veel gevallen superieur aan CCFL en LED.

De toestellen die in het assortiment staan zien er degelijk en goed gesorteerd uit.

Wel zou het fijn zijn als het wat duidelijker werd aangegeven over hoeveel Hz het paneel beschikt. Dat vergt af en toe wat zoekwerk op andere websites.

Aanbeveling
Ondanks de slechte ervaring die ik in 2008 had heeft Create2Fit mij laten zien dat ze zeker weten wat service is en dat ze waarde hechten aan klanttevredenheid.

Wat dat aangaat hebben ze zich sterk verbeterd. Als we een passende oplossing vinden voor de defecte pixels in de 42W655 zal ik Create2Fit ook in gedachte houden als ik ter zijner tijd voor een 2e toestel ga kijken.

Extra toelichting
In feite staan alle punten beschreven in de overige vensters. Kort samengevat : De website is overzichtelijk, betalen verloopt soepel, levering is punctueel. Service heeft zich wat mij betreft sterk verbeterd sinds 2008. Vriendelijke telefoniste, erg hulpvaardig. Contact via e-mail verloopt ook stukken prettiger. Volhouden zo !

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Cees van Diepen 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Gemakkelijk, correcte orderbevestiging ook al heeft een schoonheidsfoutje maar deze staat vermeld. Heel goed is het transport en de aankondiging van bezorging.

Review criteria:

Goed

Reageer

Frank 12051960 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Jammer dat verkoper mij niet geattendeerd heeft op tv incl. Dvd recorder. Aangezien ik slechts 90 % terug ontvang omdat ik de verpakking had geopend heb ik afgezien van een ruil mogelijkheid. Gemiste kans en iets wat tekeurgesteld.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Thomas4321 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vlotte online bestelling met onmiddellijk bevestigingsemail

Service
In de winkel (20u) vrij lang moeten wachten alvorens iemand beschikbaar was

Assortiment
ruime keuze, verschillende merken

Extra toelichting
- Eenvoudig en snel te bestellen - artikel beschikbaar in de shop, daar afgehaald - bediening in de shop correct, maar traag omwille van drukte. - Sterke pruis, ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

henkturbo 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige site, maar ik mis op de site de reviews. Daar staan er maar weinig op.

Service
Gemakkelijk producten omruilen, maar bij het advies in de winkel bleek dat ik beter via Internet me had kunnen oriënteren, want uiteindelijk was ik niet tevreden over het gekozen exemplaar.Gelukkig de tv later eenvoudig kunnen ruilen. Zolang je de doos maar niet open maakt, dat is wel een nadeel.

Assortiment
Ruime keuze topmodelen

Aanbeveling
Webwinkel die al jaren bestaat, en daarmee betrouwbaar. Scherpe prijs en breed assortiment.

Extra toelichting
Bij elkaar genomen ben ik erg tevreden over mijn aankoop. In eerste instantie niet het product gekocht wat ik wilde hebben, maar omdat ik de doos gesloten heb gehouden kon ik zonder problemen ruilen. Geloof niet dat ik het elders goedkoper had kunnen krijgen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

bink4 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kan vooraf via internet bepalen welk type model je wilt hebben
tevens geven de reviews een goed beeld
prijzen zijn goed te vergelijken

Service
je wordt in de winkel snel en vakkundig geholpen en krijgt goede uitleg omtrent de verschillen tussen de verschillende toestellen

Assortiment
zie de site er is vanalles

Aanbeveling
zoals in de vorige motievatie aangegeven
groot assortiment
scherpe prijs
netje geholpen
goede uitleg

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Hoogenbosch 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel toegang tot de relevante informatie, duidelijke reviews, makkelijke beslissing dus.

Service
Eigenlijk niet veel van de service gemerkt, maar dat betekent doorgaans dat dingen op rolletjes lopen en de service dus errug goed is.

Aanbeveling
Gelet op het bovenstaande niet moeilijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Barry Besselsen 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen, betalen en gratis geleverd, plus de showroom is ideaal.

Service
Goed geholpen in de showroom, erg vriendelijk personeel.

Assortiment
voor zover ik weet is het assortiment groot!

Aanbeveling
Alles ging perfect!

Extra toelichting
Gratis verzonden en de volgende ochtend geleverd, geen gezeur met betalen, ging perfect via iDeal. Tot nu toe veel plezier van mijn product. + voor een top-prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trololo 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen problemen met bestellen, goede product geleverd op de eerstvolgende werkdag. betaald via Ideal

Service
Geen problemen met bestellen, goede product geleverd op de eerstvolgende werkdag. betaald via Ideal

Assortiment
Niet gezocht op assortiment...

Aanbeveling
Prijsvechter, goede snelle levering,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna Baas 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekn, uitzoeken en bestellen

Service
Snel en vakkundig

Assortiment
Voor ieder wat wils van goedkoop naar duur,
Kwaliteit in varianten

Aanbeveling
Wij werden snel en vakkundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Evers 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site om je producten te vinden. Producten hebben een duidelijke en heldere omschrijving en zijn soms zelfs voorzien van een videobeschrijving

Service
Zeer snelle levering. De belofte van voor 20 uur besteld, volgende dag geleverd, wordt waargemaakt

Assortiment
Groot assortiment in de diverse productgroepen die verkocht worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beugelaar 05-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel zit vlak bij waar ik woon en is goed bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen

Service
De verkoper heeft het apparaat laten zien om te horen hoe het geluid was. Het apparaat stond niet standaard in de winkel, dus hij moest er ook echt moeite voor doen

Assortiment
Alle merken aanwezig

Aanbeveling
Prima winkel met vollop keuze

Extra toelichting
Goede service en bereikbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard1982 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is erg gemakkelijk om je TV toestel te bestellen en op de locatie in Naarden af te halen.

Service
De service op de locatie in Naarden is erg professioneel. De medewerkers weten van de hoed en de rand als het gaat om de producten die zij verkopen en bieden een duidelijk advies over je eventuele aankoop.

Assortiment
Het assortiment van Plasma-discounter is zeer ruim te noemen en de prijsstelling is zeer concurrerend met de overige aanbieders op internet.

Extra toelichting
Bij het zoeken naar een nieuwe tv ben ik bij Plasma Discounter aanbeland. Mijn voorkeur gaat uit naar het fysiek kopen van een product bij een internetwinkel waarbij ik het product ook kan zien in een showroom. Plasma discounter biedt hiervoor uitstekende faciliteiten om dit te doen. Daarbij zijn ze zeer concurrerend in de prijsstelling met andere internetaanbieders en in mijn geval waren ze de goedkoopste aanbieder op het internet. De service van plasma-discounter is te prijzen. Er werken zeer deskundige mensen die je een objectief advies geven over je eventuele aankoop. Het kunnen vergelijken van de verschillende toestellen op locatie helpt daarbij. Er wordt de tijd voor je genomen en de aankoop is direct mee te nemen. Goede service en kwaliteit tegen de scherpste prijs!! Hartelijk bedankt voor de service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. vd Berg 05-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker vanuit huis je bestelling doen.

Service
De bestelling werd al een dag later bezorgt.
Plus in mijn geval een voucher voor een gratis installatieservice.

Aanbeveling
Deze winkel kan ik zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews