Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ricardo paliama 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Top service snelle levering en behulpzame medewerkers

Aanbeveling
Goedkoop en alles goed uitgelegt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rooyus 10-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het afhalen van de producten in de fysieke winkel

Service
Goed bereikbaar service nummer

Assortiment
Het product wat ik kocht was lang niet overal
Leverbaar maar bij plasmadiscounter dus wel.

Aanbeveling
Vanwege de service en de zeer goede verkoop
Prijzen

Extra toelichting
Mede door de goede verkoop prijzen zal ik ongetwijfeld in de toekomst nog terugkeren bij Plasmadiscounter voor een aankoop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Frank van der pal 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Je wordt hier goed geholpen en er wordt de tijd voor je genomen. Duidelijke uitleg en men weet veel van de apparatuur af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieterhier 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DHR Anoniem 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is overzichtelijk, alles staat duidelijk aangegeven.
Ook zijn er veel filmpjes te vinden, waar alle voor- en nadelen op een rijtje worden gezet.

Service
Levertijden zijn zoals genoemd op de website.
Netjes een mail ontvangen met belangrijke informatie na het plaatsen van de bestelling.

Assortiment
Erg veel artikelen in het assortiment, natuurlijk niet alles wat je zou willen maar dat is vaak onmogelijk.

Aanbeveling
Zoals hierboven omschreven, scherpe prijzen, goede service, en mooie producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dennis197410 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
duidelijke website
makkelijk zoeken
genoeg keus

Service
zeer snelle levertijd

Aanbeveling
makkelijk bestellen en snel in huis

Extra toelichting
volop keus snelle levering geen verzendkosten makkelijk bestellen en betalen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Methorst 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijke webshop, zou wel graag meer reviews zien van jullie klanten.

Service
Gebruik gemaakt van de retourprocedure, dat verliep erg goed. Wel had ik bij het eerste winkelbezoek me nog te weinig georiënteerd en was de hulp bij selectie wel wat minder professioneel. De verkoper moest via de google uitzoeken wat de specs waren, waarbij ik het idee kreeg dat ik beter thuis eerst me had kunnen verdiepen. Gelukkig kon ik gemakkelijk ruilen, waardoor ik uiteindelijk erg tevreden ben over mijn aankoop.

Assortiment
Breed assortiment. Dacht dat de koopjeskelder écht een aparte ruimte zou zijn in de winkel. Dat bleek helaas niet het geval.

Aanbeveling
Vind jullie nog steeds een betrouwbaar adres wat al heel lang bestaat met scherpe prijzen.

Extra toelichting
Heel tevreden over de inruilservice.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Litz 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via website is alles makkelijk te vergelijken en er is een grote keus. Modellen niet op voorraad komt bijna niet voor. Thuis laten bezorgen kan maar voor mij (ivm snelheid) was afhalen zeer eenvoudig.

Assortiment
Je moet al iets heel bijzonders willen hebben om een nee te krijgen. Mijn eerste bezoek maar wat een groot assortiment. En 90% op voorraad.

Aanbeveling
Voor mij perfect en daarom gun ik het een ander ook.

Extra toelichting
Via kieskeurig de webshop gevonden en daar samen met vergelijkingssites het beste product gezocht wat overeen kwam met mijn wensen. Even reserveren en dezelfde middag nog opgehaald in Naarden. De 30 Euro brandstof weegt niet op tegen de prijs (aanbieding Expert). Enige kleine minpunt is de beperkte capaciteit van het personeel om bestellingen af te halen. 5 man was aan het uitleggen en slechts een beschikbaar om te ruilen en af te halen. Hier kan zonder kosten een betere oplossing voor bedacht worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gochum 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Zeer goed geholpen in de shop-in-shop door de Sony man!! Zeer tevreden over de 47" W80 Bravia Smart TV, beeldkwaliteit is super goed en de mogelijkheden qua apps zijn geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cath1411 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Ter plekke aangeschaft, vragen en antwoorden niet altijd van toepassing.
TV keurig in auto gezet, wel lang wachten op iemand die je te woord staat. En beoogde tv
niet te zien (te begrijpen)

Assortiment
Al bij vorige vraag aangegeven dat beoogde product niet te zien was. Wij hadden reeds voldoende informatie voor aankoop, wat niet altijd geval zal zijn.

Aanbeveling
Op website voldoende keuze, makkelijk bereikbaar en goede prijs.

Extra toelichting
Alles reeds gezegd in de voorgaande vragen. Personeel komt soms wat vermoeid over, tegen over ons ouderen, als dan blijkt dat je er meer (computers en technisch)van weet gaat het wat makkelijker. Wel druk in winkel goed voor u, maar wij hadden beter niet op zaterdag kunnen komen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Arthur Vas Dias 09-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel handig via internet te reserveren zodat je niet voor niets gaat de volgende dag.

Service
Bij binnenkomst gelijk geholpen, medewerker zelfs meegelopen naar de auto.
5 minuten erin en eruit.
Ooit heb ik een koffiezetapparaat teruggebracht omdat die niet beviel. Tegen geringe vergoeding kon ik een ander meekrijgen.

Assortiment
precies de tv gevonden die ik wilde voor de laagste prijs.

Aanbeveling
geen problemen ondervonden, er is een plek en een gezicht waar je naartoe gaat. Webwinkels zijn in het algemeen onpersoonlijker.

Extra toelichting
2 keer gekocht, twee keer tevreden. Coronel staat bij mij hoog in het vaandel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.feller 09-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hameeteman 09-09-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Uitstekende uitleg gekregen

Assortiment
Moet ik dit nog motiveren? Haha

Aanbeveling
Doe t al vaak genoeg haha

Extra toelichting
Was de 2e tv bij jullie gehaald, soundbar was iets nieuws maar ook hierbij uitstekend geholpen, ga deze week ook nog even een vaatwasser en wasmachine bij julie bestellen woon net op mezelf haha

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Akki 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik gebruik chrome en daarbij werken de filters niet helemaal lekker (na selectie inch, werden ook andere maten getoond). Na wat klooien overgestapt naar IE en toe werkte het prima.

Service
Klantenservice niet gesproken, maar de e-mailinformatie was duidelijk en compleet.

Assortiment
Volgens mij erg compleet!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine2013 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website nagenoeg alle informatie kunnen vinden die ik belangrijk vond

Service
Vriendelijk geholpen, duidelijk uitgelegd waar bepaalde functies voor zijn zodat we een weloverwogen keuze hebben kunnen maken

Assortiment
gewoon uitstekend en heel fijn dat de tv's te zien zijn in de winkel

Aanbeveling
scherpe, webwinkel prijzen met het voordeel van een fysieke winkel zodat je de tv eerst irl kunt beoordelen voordat je hem koopt

Extra toelichting
Philips 42PFL6008 Een werkelijk prachtige ledtv met ambilight. Makkelijk te installeren en wat een verbluffend resultaat. De kinderen zijn weg van de 3D functie en ook youtube via smarttv wordt veelvuldig gebruikt. Dit wordt een leuke winter met veel gezellige familiefilms!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John H. van der Zwaan 09-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Plezierig winkelen op een centraal gelegen punt. Leuk om er een dagje uit van te maken gecombineerd met een bezoek aan het vlak bij gelegen fraaie vestingstadje Naarden.

Service
Top voorlichting van vakbekwame verkopers met een servicegerichte no nonsens attitude.

Assortiment
Werkelijk alles te koop op het gebied van TV en audio. Fraaie showroom ook om je te orienteren.

Aanbeveling
Heb ik al bij diverse bekenden gedaan. Recent nog een TV gekocht voor de buurman.

Extra toelichting
Buitengewone Oase in een doorgaans technocratisch distributieketen met weinig aandacht voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart.l 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer eenvoudig selectie te maken van de specificaties waar je op zoekt.

Service
iets verkeerd gegaan (fout van mijzelf) met het afleveren. zeer goed en vriendelijke geholpen door de service balie

Assortiment
ruime keuze van allerlei soorten televisies

Aanbeveling
deze website bied wat het zegt, scherpe prijzen, goede service en snel geleverd.

Extra toelichting
Website is duidelijk, prijzen zijn scherp en de service is top! heb al eerder in de winkel besteld waar je prima word geholpen. nu op de website gekocht wat ook perfect werkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hansie207 09-09-2013

Algemene score

6,0

Service
Bereikbaarheid winkel goed; verkopers goed, maar mogen wel wat enthousiaster zijn.

Assortiment
Ik ben naar de winkel gegaan voor een samsung tv 5000 serie. Daar hingen de 40 en 46 inch. Had in mijn hoofd een 42 inch, maar uiteindelijk koop je wat je ziet, dus de 46 inch. Vandaag zag ik op de site dat de 42 inch in de aanbieding is en wel paar honderd euro goedkoper dat de tv die ik gekocht heb. Jammer. Verder soundbar die in de winkel bij de tv hing niet op voorraad. Wist niet dat die bestond, had deze graag direct meegenomen.

Aanbeveling
zie opmerkingen bij assortiment en service

Extra toelichting
Een zesje per saldo, op basis van bovenstaande.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

ron Martens 09-09-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
duidelijk met advies en directe en oprechte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoldl 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
duidelijke site.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prijzen en assortiment zijn prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rene Brauers 09-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en overzichtelijke website en snelle afhandeling.

Service
Voorradig artikel wordt meteen de werkdag erna op tijd afgeleverd.

Assortiment
Gangbare artikelen zijn gewoon voorradig en snel leverbaar.

Aanbeveling
Als je niet genoodzaakt bent een "echte" winkel te bezoeken, is dit een 1e keuze alternatief.

Extra toelichting
De website is heel toegankelijk, snelle filters om je keuze te vergemakkelijken en de betaling en levering is ook snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard0205 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijn dat het product ook met een filmpje wordt toegelicht!

Service
De soundbar was binnen anderhalve dag geleverd, dat is snel en tevens conform afspraak.

Aanbeveling
Vanwege mijn positieve ervaring zou ik iemand anders zeker aanbevelen even op de website te gaan kijken.

Extra toelichting
Goede service en alles uit de website gehaald om een product te kunnen toelichten (met specificaties en filmpjes). Het feit dat er een filiaal is waar je ook gewoon fysiek heen kunt gaan is bovendien een pré.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jacobiena 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime winkel, goed bereikbaar zowel [per mail als op het afhaaladres, voldoende parkeergelegenheid

Service
Direct bij binnenkomst goed ontvangen, deskundige begeleiding en heldere uitleg.

Assortiment
Verrast door wat er allemaal te krijgen was en uitgestald stond. oogede zeer betrouwbaar, degelijk en goed.

Aanbeveling
Absoluut, en dat na de eerste indruk: gewoon door de service, uitstraling en klantgerichtheid. Kom zeker terug en meer langs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joachim80 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top

Service
Top

Assortiment
Top

Aanbeveling
Top

Extra toelichting
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea Honing 09-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, goede uitleg door middel van fimpjes over de TV

Service
Via de website toch in de winkel beland en daar alles "live" bekeken. Goed geholpen

Assortiment
Ruime sortering, mooie opstellingen

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel, ben nooit zo van de discounters maar deze zaak heeft mij zeker overtuigd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van Dijen 09-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en de producten zijn makkelijk te vinden

Service
Goede profesionaliteit,
Producten makkelijk te vi

Assortiment
Prijs zeker concurerend
Alles makkelijk kunnen vinden

Aanbeveling
Reeds meerdere malen deze winkel aanbevolen.Zefs gisteren nog i.v.m. pech bij hun met de TV

Extra toelichting
Zeer tevreden , en kom zeker terug om bij de winkel ietes nieuw te kopen, was reeds klant bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie21 09-09-2013

Algemene score

7,0

Gemak
De duidelijke website, met de uitgebreide filmpjes maakt gemakkelijk om online je keuze te maken. Ik heb de tv in de winkel gehaald maar een toelichting was eigenlijk al niet meer nodig. Maar wel handig om het scherm in het echt te zien

Service
Goede service, duidelijk en brachten de televisie zelfs naar de auto

Assortiment
Genoeg keus uit televisie's van verschillende merken

Aanbeveling
Goede en snelle onlinewinkel. De website vult de winkel wel echt aan.

Extra toelichting
Goede service, aardig personeel en ondanks best druk in de winkel, snel geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

V. D 09-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima prijs & levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John van Laar 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In 2 minuten gedaan

Service
Andere dag geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Perfecte afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen & Petra 09-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wij zijn in de winkel geweest en ze hebben altijd wat op voorraad, dat is prettig dat als je wat heb gezien en gekocht ook gelijk kan meenemen.

Service
Voldoende verstand en duidelijke uitleg gegeven

Assortiment
Voldoende van alles staat er keus genoeg

Aanbeveling
Prettige winkel, kwaliteits producten, goede service

Extra toelichting
Wij komen graag terug in jullie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick laumann 09-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
perfect helpen je altijd als je vragen hebt en een probleem hebt

Assortiment
niks optemerken ook gewoon perfect

Aanbeveling
aan te bevelen perfecte
online winkel

Extra toelichting
goede dag met patrick laumann ik heb de Sony STR-DH540 besteld en was snel in huis en heb die aangesloten en wat je ook van een instelling pakt werk perfect heb geen vervorming ook al zet je de versterker hard ben er blij mee is een aanrader en + punten uiterlijk vermogen geen ruis geen vervorming klein makelijk intestellen goede uitleg boekje bij en microfoon bij voor alle luidsprekers automatisch intestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Helma Blok 09-09-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Staal 09-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via kieskeurig op de site gekomen en bestelling gedaan. Duidelijke site met goed zoekfunctie. Zo is in een oogopslag duidelijk welke producten voor jou interessant zijn.
Bestellen gaat ook makkelijk, alleen de balangrijkste gegevens invullen en de bestelling was 1 dag later in huis.

Service
Zeer snelle afhandeling. Gelijk een duidelijke mail met de gegevens. Overzichtelijke factuur en via mail goede uitleg over bijvoorbeeld retourneren.
Bij de mail een link voor track&trace.
Op de site een duidelijke uitleg voor retourneren; een paar gegevens invullen, printen en klaar! Ook de afhandeling na retourneren is naar wens.

Assortiment
Ik was op zoek naar een LED TV. Veel keus op de site, maar prima zoekfunctie. Dus snel een overzicht wat voor jou de beste keus is.

Aanbeveling
In mijn geval de goedkoopste LED TV. Eenvoudig te bestellen en een dag later in huis. Ook na retourneren prima afhandeling. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G74 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supermakkelijk bestellen. Zelf heb ik voor ophalen gekozen. TV stond klaar.

Service
In de winkel wilde ik eerst nog even de geluidskwaliteit van de televisie horen omdat dat bij LED/LCD toch wel slecht kan zijn. Omdat de tv in de winkel was aangesloten op een homecinema systeem heb ik een medewerker gevraagd of ik de tv even mocht horen op z'n eigen boxen. Een medewerker heeft dit verzoek meteen geregeld en gaf er nog een demonstratie bij.

Assortiment
Voldoende ruim assortiment. Veel grote merken zijn met diverse modellen aanwezig.

Aanbeveling
Prima prijs, fysieke winkel en goede service.

Extra toelichting
De motivatie heb ik bij de afzonderlijke aspecten heb ik al gemotiveerd. Al met al erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Polling 08-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere site, gemakkelijk te bestellen en betalen. Keurige mail EN sms.

Service
Vriendelijk personeel, snelle afhandeling en mijn aankoop stond al gereed voordat ik het wist.

Assortiment
Had al op de website gekeken en vergeleken met andere aanbieders. Doorslag gaf de bekendheid met het bedrijf.

Aanbeveling
Komen na wat er beloofd is, heb jullie al aanbevolen trouwens.

Extra toelichting
Alles zoals het moet, kunnen anderen nog wat van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel1989 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Donderdag avond besteld vrijdag al in huis helemaal top!

Service
Enige minpunt dat je niet kan kiezen wanneer bezorging plaatsvind. verder heel erg snel

Assortiment
ruime keuze en makkelijk te vinden

Aanbeveling
goede tvs redelijke prijzen

Extra toelichting
Het ging allemaal erg gemakkelijk en hebben een goede tv voor een mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Oskam1234 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het reserveringssysteem is accuraat en dus zeer gemakkelijk.

Service
Goede hulp aan de telefoon en in de winkel.

Assortiment
Uitgebreid!

Aanbeveling
Lage prijzen, hoge kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelt 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk besteld.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Ruime keuze tegen scherpe prijzen. Ik heb meerdere tv's vergeleken op verschillende websites. Plasma-discounter kwam vaak als een van de goedkoopste uit de vergelijking.

Aanbeveling
Scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Haarlemmermeer 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
enige wachttijd daarna snelle en efficiente bediening

Service
zeer goed

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
zekers

Extra toelichting
regelmatig producten gekocht en zal zeker terugkomen en aan anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jeroen-t 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed, wat je van een site mag verwachten.

Service
supersnel, volgende dag in huis. telefonisch goed bereikbaar. en aan telefoon snel behulpzaam.

Extra toelichting
snel en service, doen wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

RoelV8 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist al welke tv ik wilde kopen dus voor mij was het puur het gemak van een webshop om de aankoop te doen.

Service
Op vrijdag besteld, zaterdag in huis. Zoals beloofd op de website

Aanbeveling
Scherp geprijsd, snel geleverd.

Extra toelichting
Ik had al een keuze gemaakt wat betreft product en via de pricewatch van tweakers kwam plasma discounter als goedkoopst uit de vergelijking en werd ook goed beoordeeld. Omdat ik al een keus gemaakt had heb ik niet gebruik gemaakt van de videoreviews. Verder, zoals beloofd, de volgende dag direct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. de Wit 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen ging makkelijk, betaling duidelijk en advies/afstemming heeft geholpen in het maken van keuzes. Dus erg tevreden.

Service
Ondanks het feit dat de eerste keuze door omstandigheden niet geleverd kon worden is er goed meegedacht over alternatieven en heb ik zelfs korting gekregen vanwege het ongemak. Dat noem ik service. Ben daarom ook heel tevreden.

Assortiment
Veel keuze en mogelijkheden. Duidelijke uitleg van producten inclusief enthousiaste filmpjes die inzicht geven. Leuk en geeft echt inzicht in de mogelijkheden van de TV's.

Aanbeveling
Klant vriendelijkheid, ruime keuze, uitleg, meedenken naar oplossingen m.a.w. een goede service en het product is ook naar grote tevredenheid. Spreekt dus voor zich dat je dit familie/vrienden/collega's ook gunt.

Extra toelichting
De motivatie heb ik al grotendeels gegeven. Hoewel niet alles vlekkeloos is verlopen is de communicatie altijd helder geweest. Is er goed meegedacht over alternatieven en heb ik altijd het gevoel gehad serieus genomen te worden. Daarnaast is ook de uitleg over het product duidelijk/helder geweest dus wist ik wat ik kon verwachten. Ik ben gewoonweg heel tevreden en zal in de toekomst zeker weer aan de plasma discounter denken als ik een nieuwe tv of randapparatuur ga aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Bevelander 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis. Niet sjouwen, geen vervoer regelen vanaf de winkel, geen parkeer perikelen. Makkelijker kan niet.

Service
Het product was in perfecte staat, waarschijnlijk beter dan als ik zelf had moeten sjouwen.

Assortiment
Het assortiment was ruim, niet alleen wat merken betreft, maar ook modellen.

Aanbeveling
Ik moet het eerste minpuntje nog ontdekken. Dat gun je ander toch ook?

Extra toelichting
Wat mij betreft, een 10 met een griffel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HGdeJong 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder onduidelijkheden door het bestelmenu

Service
Snel geleverd en tussentijdse emails ter info hierover, het pakket werd exact op de vooraf aangekondigde tijd besteld

Assortiment
Super assortiment met lage prijzen, vergelijk ze maar eens!

Aanbeveling
Goed gevoel en goed product gekocht tegen snelle levering en lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolaj 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk te bestellen wat je wil en een duidelijke website

Service
Snelle levering en je word op de hoogte gehouden van het proces, wat betreft waar je bestelling op dat moment is. zelfs als je pakje de winkel verlate heeft.

Assortiment
Ruime sortering elektronische apparatuur. B.v. Beeld en geluid is ruim gesorteerd

Aanbeveling
door mijn goede bevindingen met deze winkel zal ik deze zeker bij anderen aanbevelen

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het produkt en de online winkel. Heb alleen maar goede ervaringen opgedaan. Een prima site die ik zeker bij anderen zal aanbevelen. Een goede prijs prestatie verhouding, ga zo voort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nietbijzinnen 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kende de shop al van eerdere aankopen en heb het artikel "on line" gereserveerd en vervolgens afgehaald.

Assortiment
Beperkte artikelengroep maar daarbinnen goed gesorteerd.

Aanbeveling
Beperkte artikelengroep maar daarbinnen goed gesorteerd

Extra toelichting
Op mijn werkkamer had ik nog steeds een 4:3 TV staan met relatief klein (48cm) scherm. Deze aanbieding was precies mijn maat en stelt zeker niet teleur. Wie speelt er eigenlijk voor Tom Coronel en heeft hij ook een eigen theaterprogramma?

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Abir 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op de website van Plasma-Discounter kan je makkelijk een selectie maken van jou behoefte.

Service
De service is prima. Je ontvangt snel een overzicht van je bestelling en je wordt op de hoogte gehouden per email over het verloop ervan.

Assortiment
Prima, uiteenlopend assortiment. Ik heb meerdere tv's hier besteld in verschillende prijsklassen en kwaliteit. De prijs van het product is altijd een van de laagste van alle internet aanbieders.

Aanbeveling
Wanneer iemand snel en gemakkelijk een tv wil bestellen en weet waar hij naar op zoek is dan beveel ik deze website zeker aan.

Extra toelichting
Wanneer je al besloten hebt wat voor tv je wilt kopen en/of voor welk budget, dan is deze website een aanrader. De informatie is hier duidelijk, je kan makkelijk sorteren op jou behoefte en nadat je bestelling is geplaatst wordt snel en duidelijke gecommuniceerd over het verloop van je bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Samsung UE55F6510 08-09-2013 In de winkel gekocht
filiaal in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voordat we naar de winkel zijn gegaan hebben we eerst de website geraadpleegd, hierdoor hebben we voor onszelf al een goede voorselectie kunnen maken. Omdat we graag meer informatie wilde hebben zijn we ook nog even bij de winkel zelf langs geweest, hier zijn we vriendelijk geholpen en hebben we onze tv uitgezocht. De afhandeling gaat erg vlot, even je naw gegevens invullen, betalen en bij de deur kan je op je nieuwe tv wachten.

Service
De verkoper heeft alle tijd voor ons genomen, hij vond het geen probleem om alle vragen rustig te beantwoorden en dingen te laten zien die je met de tv kan doen. De verkoper was in tegenstelling tot andere winkels helemaal niet opdringerig. Wij hebben ons vooraf goed ingelezen en hierdoor konden we merken dat de verkoper niet alleen maar mooie praatjes has maar dat hij wist waarover hij sprak. Wij hebben de manier van verkopen als er prettig ervaren en aan het einde werden we netjes door iemand geholpen die de tv naar de auto heeft gebracht en heeft geholpen met het inladen.

Assortiment
Het assortiment is erg groot op gebied van tv's, geluidinstallatie of andere benodigdheden voor je tv.
De prijzen die men hanteert zijn erg scherp.
Door het grote assortiment is er voor iedereen wel een mooie tv te vinden, of je nou een klein of een groot budget hebt.

Aanbeveling
Op basis van assortiment, prijs en vriendelijke verkopers raad ik deze winkel aan iedereen aan.

Extra toelichting
zie de hierboven gegeven motiveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris1974 08-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site.

Service
Snel, makkelijk, tevreden

Assortiment
Sommige producten waren helaas niet leverbaar

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Ik bestel altijd via deze site.

Extra toelichting
Zeer betrouwbare en goede winkel met een mooie prijs en juiste service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc Coppens 08-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, keurige uitleg over de tv via het filmpje op de site.

Service
Tv besteld op vrijdag namiddag rond 16 uur en zaterdag reeds keurig geleverd! Super en zéér tevreden over de aankoop.

Assortiment
Eigenlijk alles wat je maar wil of zoekt

Aanbeveling
véél keuze, duidelijke info, zeer goede prijs. Snelle levering.

Extra toelichting
De eerste keer dat ik bij Plasma-discounter iets heb gekocht maar het zal er niet bij blijven. Ik heb een Panasonic LCD tv gekocht met de laatste snufjes. En ben er nu al zeer tevreden over!De prijs was de goedkoopste die ik kon vinden en over de snelheid waarmee mijn order werd verwerkt kan ik ook alleen maar tevreden zijn. Mailtje met bevestiging van bestelling- verzending en de dag erna al geleverd! Echt top! Doe zo verder en ik kan iedereen jullie winkel alleen maar aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews