Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Remon1986 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Richard Vreugdenhil 11-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het Youtupe filmpje gaf voor mij de doorslag. Zoveel duidelijker en gemakkelijker dan tekst met onbekende termen. Super. Lekker beeldend

Service
Werd netjes te woord gestaan. E.e.a. werd nog een verduidelijkt in de winkel

Assortiment
Er stond diverse merken diverse types en maten

Aanbeveling
Alles prima geregeld. Alleen wel een eind uit de buurt, maar bezorgen is ook prima mogelijk.

Extra toelichting
Ik ben tevreden met de aanschaf. Het uitzoeken, advisering en ophalen is zonder problemen verlopen. Zit al een paar dagen van de aanschaf te genieten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dhr v. Soelen 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kon mijn product goed vinden.
Daarnaast zag ik duidelijk de specificaties.

Een 9 dus om toch nog ruimte voor groei over te houden.

Service
Goed op de hoogte gehouden via mail.
Ook de bezorging ging snel en netjes.

En dan ook nog een stukje nazorg.

Assortiment
Voor mij prima omdat ik wist wat ik zocht.

Aanbeveling
Voor mij een prima en nette winkel zo op het web.

Extra toelichting
Alles keurig, netjes en snel verlopen dus al met al een prettige aankoop geweest. Versterker meteen aangesloten en al dagen aan het genieten!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S valk21 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Keurige en snelle levering Duidelijkemsiye

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroenvandeneertwegh 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louis de Vries-Kalter 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk assortiment, goed ingedeeld. Product makkelijk te vinden.

Service
Snelle correcte levering. Goede info tijdens proces.

Assortiment
Ruime keus, prima prijzen.

Aanbeveling
Iemand die dergelijk tv nodig heeft kan prima slagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dubbelu 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken en vinden

Service
Levering wordt volgens mij met een WTCC-raceauto gedaan

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Mocht iemand een product van deze website nodig hebben, dan zal ik zeker tippen

Extra toelichting
Erg tevreden met het product dat erg snel werd geleverd. Zondag besteld, dinsdag binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iko Stuip 11-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had de tv via internet gereserveerd, dus wist ik zeker dat ik niet voor niets zou komen.

Service
De verkoper heeft de tv in mijn auto geplaatst. Hij was erg vriendelijk.

Aanbeveling
De winkel is prima bereikbaar, heeft een groot assortiment, en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elwin Pronk 11-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel geholpen, goede uitleg en duidelijk overzicht van welke merken en wat voor televisies.

Service
Vriendelijk, rustige uitleg en duidelijk. Misschien een klein min punt; beetje onwennig.

Assortiment
Heel uitgebreid en duidelijke welke televisies van welk merk.

Aanbeveling
Goede prijs, goede openingstijden.

Extra toelichting
Goede manier om klanten te behouden en jullie te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Wouter12345678987654321 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima webshop, reserveren en ophalen werkt perfect. Er wordt voldoende tijd voor je genomen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

bo de wit 11-09-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie winkel, ruim uitgestald oftewel prima

Service
Prima service wist veel van de producten en durfde ook kritisch en eerlijk te zijn.

Assortiment
Alles ruim op voorraad, ga zo door

Aanbeveling
Was zelf ook al aanbevolen, ik ga jullie zelf ook aanbevelen

Extra toelichting
Heb ik weer iets nodig kom ik weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ervanmeel1 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via site bestellen verliep heel eenvoudig en snel.

Service
Levering was snel en zonder problemen

Assortiment
De types van het merk TV dat wij zochten waren ruim vertegenwoordigd voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ik kan niets verzinnen waarom ik deze site niet zou aanbevelen. Top!

Extra toelichting
Scherpe prijs, snelle levering, alles ging helemaal goed. Leuke TV voor weinig voor kamer van dochter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

monique en shirin 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site en winkel

Service
prima uitleg en niet opdringerig

Aanbeveling
ik heb nu zelf 2 x een tv gekocht. Mijn moeder koopt op advies bij jullie en 2 vriendinnen hebben op mijn advies ook bij jullie een tv gekocht. Verder heb ik bij jullie een wasmachine en droger gekocht

Extra toelichting
zie bovenstaand commentaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilda van Mourik 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende keuze op de website en gemakkelijk te vinden

Service
Goede en juiste levering conform afspraak

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Zeker gezien mijn ervaring

Extra toelichting
Goede en betrouwbare leverancier met een ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.elkadi 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitleg overleg over het product, met name met beeld materiaal.

Assortiment
Tv aanbod (daar was ik opzoek) heel ruim

Aanbeveling
Vooral de bezorging en de uitleg, raad ik de site zeker aan familie en bekenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.C.Brohm 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zondag 8 sept even op visite
en Plasma kwam ter sprake.
Direct een bestelling bij de
webwinkel Plasma geplaatst.Duidelijk en begrijpelijk.

Service
Er was een verkeerd artikel
door de leverancier aan Plasma
gezonden.Daardoor kwam de be-zorgingsdag niet worden gehaald.Ik kreeg direct een keurig mailtje met uitleg.

Assortiment
Diverse artikelen bekeken en
vond al snel het beoogde arti-kel.

Aanbeveling
Goedkoper is er niet te vinden en de communicatie tussen Plasma en de klant is optimaal.

Extra toelichting
Door de visite kwam ik bij Plasma. Zie mijn ervaringen in het bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Opzoeknaartv 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H V Veenendaal 11-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
erg goed site

Service
was prima dag later al bezorgt

Assortiment
Erg groot

Extra toelichting
Erg mooie site met de goede info en bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alting Siberg 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder lastig gevallen te worden door de verkopers was het mogelijk om de aanweige TV's te bekijken.

Service
Toen wij klaar waren met kijken konden wij achter de toonbank direct( het was druk op de zaak)iemand vinden om ons te helpen.Na veel uitleg(de medewerker beantwoorde onze vragen geduldig)en na aankoop( bij de TV was helaas geen kabel aanwezig)kregen wij toch een dure kabel gratis mee.Tot slot bracht de medewerker de aankoop naar onze auto.

Assortiment
Is zeer groot. Van elk merk was er een aantal TV's aanwezig.Somige TV's die niet aanwezig waren liet hij ons toch zien via de computer.

Aanbeveling
Qua service en zeker de kosten (goedkoop)en de mogelijkheid om je auto gratis te paakeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap2013 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede hulp van michael. En hij hielp inladen

Service
Zie gemak

Assortiment
Meer dan voldoende, en door het advies kon ik toch de juiste keuze maken

Aanbeveling
Zeker!

Extra toelichting
Klanr vriendelijk, juist advies. Ze nemen de tijd voor je En de projs was goed. Op het internet kon ik hem een tientje goedkoper krijgen Maar dat tientje is het advies zeker waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhb1987 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een ontzettend duidelijke website. Alles staat overzichtelijk en alle info die je nodig hebt staat erop.

Service
Snel bezorgd, geen gedoe, wat beloofd wordt is gedaan.

Assortiment
Ruim assortiment, voldoende keuze en alle producten staan duidelijk beschreven.

Aanbeveling
Ik ben door iemand aanbevolen voor deze site. En mijn goede ervaring ga ik zeker met anderen delen.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de snelle levering, de service en het gebruiksgemaakt van deze website. Daarnaast hebben ze altijd een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L.L.M.Thomas 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kocht al eerder apparatuur via deze webwinkel. Snelle levering en betaalgemak.

Assortiment
Was gericht op zoek naar onderstaande Samsung TV of vergelijkbaar apparaat. Vond makkelijk dit toestel tegen een goede prijs.

Extra toelichting
Samenvattend een goed te vinden site met grote keuze, goede prijzen en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marctumson 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Review, compare and order process was very easy even for a non-Dutch speaker

Service
Service has been exceptional by normal Dutch standards. Customer service staff are polite, concise and accurate in their help.

Assortiment
Excellent selection of products

Aanbeveling
I already have - to several people.

Extra toelichting
We just moved into our first home of our own after deciding to settle down in The Netherlands for good. We wanted the best TV for us at the best price and chose Plasma Discounter for that, which proved best decision. We need all the extra money we have for our new apartment so having an opportunity to get our money back from our purchase is amazing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snijkoek 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is voor mij om de hoek, dus erg makkelijk. Maar met gratis verzendkosten is het voor iedereen natuurlijk top.

Service
Je wordt snel geholpen. Inhoudelijke service heb ik nog niet nodig gehad, want ik bekijk toch alles eerst op internet.

Assortiment
Groot assortiment :-)

Aanbeveling
Al een paar keer gedaan bij vrienden en collega's.

Extra toelichting
Gewoon een duidelijke en goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Benschop 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede informatie en uitleg.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Wij hebben het al doorverteld.

Extra toelichting
Via de video kregen we goede uitleg over het product. Een prima web store en makkelijk te bestellen en betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Stephenson 11-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Extra toelichting
I made the purchase based on beslist.nl but haven't looked at other products on the site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans Rosenmuller 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is zodanig dat de producten goed te vinden zijn. Met een paar klikken ben je bij de producten die je zoekt. Ook de zoekfunctie werkt prima als je weet wat je wilt hebben. De bestelling gaat heel eenvoudig. Meerdere betaalopties.

Service
De levering was enorm snel. 's avonds op vrijdag rond 6 uur besteld en zaterdagmorgen werd het artikel geleverd. Vooraf nog een track & trace bericht.

Assortiment
Van de bekende merken is zo ver ik het kan beoordelen nagenoeg het hele assortiment aanwezig. En heel veel op voorraad.

Aanbeveling
Ik heb twee ervaringen met deze winkel en beiden waren uitstekend. De prijs is laag, de website is duidelijk, levering is heel snel.

Extra toelichting
Via Kieskeurig ben ik op deze site terechtgekomen vanwege de lage prijzen. Bij de eerste bestelling bleek dat de juiste artikelen snel en volgens afspraak geleverd werden. Vandaar dat ik ook de volgende aankoop bij Plasmavisie heb gedaan. Weer de goedkoopste en weer een snelle levering. Inmiddels heb ik ook ervaren dat de service naar aanleiding van een vraag uitstekend is. Na aanmelding van mijn vraag op de site ben ik de volgende dag teruggebeld met de vraag wat ze voor me konden. Zeer klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bach23 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke site.

Service
zeer snelle levering en goede voorwaarden

Assortiment
Erg veel keuze

Aanbeveling
Snel, goede kwaliteit en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenJohan 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Binnen 1 dag bezorgd. Goed op de hoogte gehouden met betrekking tot de levering.
Alles keurig in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkjan van der Hoeven 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Goed en goedkoop!

Extra toelichting
Beste prijs voor tv die ik zocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michaeljeff 11-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site duidelijke uitleg op de site al met al top. Reden dat ik bij plasma-discounter ben terecht gekomen.

Service
Service is heel goed zelfs zowel telefonisch als persoonlijk. Ook geen lange wachtrijen in de winkel.

Assortiment
ruim aanbod en de voorraad is ook weer snel aangevuld. Dus geen gedoe met lange wachttijden.

Aanbeveling
Zal iedereen adviseren om eens op jullie site te gaan kijken.

Extra toelichting
De zoektocht naar de tv die bij je past. Iedereen kent het wel eerst het internet af speuren voor de tv welke aan je eisen voldoet en aan je budget. persoonlijk kwam ik op 3 tv's uit welke 100 euro uit elkaar lagen dus ik heb contact opgenomen met plasma-discounter of ze telefonisch nog adviezen hadden. Uiteindelijk werd mij de goedkoopste geadviseerd, omdat die beter bij mijn gebruik paste. televisie heb ik online gereserveerd en in Naarden opgehaald. Hele goede indruk van de verkopers daar aan over gehouden. Ze raden me dingen aan zonder het gevoel van het moeten kopen. Vaardige jongens dus. al met al ben ik zeer tevreden over mijn aankoop en het aankooptraject. Mocht ik in de toekomst nog een product aankopen welke ze bij plasma-discounter verkopen en de concurent bied het goedkoper aan ga ik gewoon weer naar plasma-discounter. Ga zo door.!! verder heb ik geen kritiek punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

supermanxxxl 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
de keuze is reuze.
ik wilde altijd al een samsung.
en gemak dient de mens

Service
ben tevreden met de service,alleen 1 klein dingetje,er zat geen scartplug bij.maar dat komt wel goed.

Assortiment
heel veel keuze, en alles duidelijk

Aanbeveling
goed advies,en dat is ook wat waard,en de prijs stond me ook aan.(jullie waren de goedkoopste)

Extra toelichting
ja nogmaals,ben er heeeeeel blij mee,veel mogelijkheden. en echt heel scherp beeld. als je wild kan alles uit je luie stoel worden geregeld, zit nog een extra afstands bediening bij. de aansluiting was 20 min.tussen tijd ook nog een kopje koffie gehad. goed de gebruiksaanwijzing lezen. ik heb er geen spijt van.suc6

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ko Balt 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel, voldoende productinfo en meteen de verzendlink is handig

Service
Geen extra kosten als het bestelproces loopt, super.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Heb ik al gedaan...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

teun blanken 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden en vergeleken
Gekocht door ontvangen e-mail

Aanbeveling
Regelmatig bij u gekocht en altijd goed geholpen ook als er iets mis ging

Extra toelichting
Een fijn bedrijf om zaken mee te doen

Review criteria:

Goed

Reageer

Wimmeke999 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
snel en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald-Jan Kleisen 10-09-2013 In de winkel gekocht
Muiden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar, goede parkeermogelijkheden.

Service
Bij de TV die ik kocht en afhaalde, ontbraken de drie schroefjes die nodig waren om de tv aan het voetstuk te bevestigen; echter vlotte telefonische afhandeling én levering. Klasse!

Assortiment
Zeer ruime keuze en scherpe prijzen qua televisies.

Extra toelichting
Over alles tevreden, ook als er iets misgaat wordt dit snel hersteld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ckb 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 2674 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ook op zondag geopend.

Service
Prima uitleg in duidelijke bewoordingen

Assortiment
Genoeg te vinden op het gezochte gebied

Aanbeveling
Goede service, ruime openingstijden en goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 82 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik op de knop, betalen en klaar.

Service
Goede feedback over product en duidelijke communicatie over het afleveren

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken of het is te koop bij jullie, maar wel duidelijk en goed verdeeld in de verschillende menu`s.

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk , ruime keuze, snelle levering . Duidelijkheid.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de winkel in de keuze, prijzen service,de filmpjes die de producten toelichten.Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a h dijkstra 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik zocht tv met ingebouwde dvd, je geeft dit aan in het zoekprogramma bij de site en hij geeft meteen de producten weer die je zoekt. Op andere sites was dit niet het geval.

Service
Ik heb voor de aankoop een mailtje gestuurd naar de klantenservice over welke muurbeugel geschikt was voor de tv die ik wou bestellen. Ik had vrij snel een mail terug met alle type beugels die geschikt zijn. Heel gemakkelijk. De bestelling op woensdag in de namiddag besteld en toch op donderdag al in huis. Geweldig

Assortiment
Ik heb bij verschillende bedrijven gekeken naar een gelijksoortig product en bij de plasmadiscounter had ik meer keuze en de prijs was lager dan bij de concurrent

Aanbeveling
Ik was erg tevreden over de service van de klantenservice en de snelle levering. De prijs is ook goed. Dus reden genoeg om de vakantiediscounter aan te bevelen bij vrienden of familie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Samantha10 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te besturen

Service
Alles verliep volgens afspraak

Assortiment
Veel keus en goede prijzen

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede service

Extra toelichting
Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe tv. Tv is heel eenvoudig te besturen. Zeer scherp beeld. Juiste grootte.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Max83 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Binnen een dag kreeg ik mijn tv geleverd. Supersnel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wilco kroon 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de buurt, makelijk besteld en snel geholpen.

Service
Goede service van de medewerkers. vakkundig en niet merkgericht. Bieden ook andere keuzes aan in dezelfde prijsklasse. De tv wordt voor je gepakt en in de auto gelegd.

Assortiment
Voor mij voldoende. Er is genoeg keuze dus veel overzichtelijker. Niet te veel maar zeker niet te weinig keuze.

Aanbeveling
Totaalplaatje is prima zie bovenstaande punten. gemak service en assortiment.

Extra toelichting
Prettige winkel. Compact met voldoende medewerkers voor een ieder wat wils. Van goedkoop tot duurder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.E. Halt 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site met genoeg informatie over het product.

Service
geen verkopers praatjes, gewoon doen wat de klant zegt.
ideaal!

Assortiment
genoeg voor een gerichte keuze, mag eventueel iets meer in de showroom.

Aanbeveling
zie eerdere beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E geel 10-09-2013 In de winkel gekocht
Wasmachine,koelkasten en plasmadiscounter
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De producten zijn makkelijk te vinden en er wordt met behulp van filmpjes een goede uitleg gegeven

Service
Het personeel in de winkel heeft een hoop kennis van de producten en zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Een ruim assortiment voor een goede prijs

Aanbeveling
Door de goede service en de klantvriendelijkheid

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de plasma-,wasmachine-en koelkasten discounter. Goede service en Altijd goed en netjes geholpen door deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baukje1956 10-09-2013

Algemene score

7,3

Service
Alle vragen voldoende

Assortiment
Alle vragen voldoende

Aanbeveling
Scherpe prijzen en veel keus

Extra toelichting
Prima winkel maar we ervaren elke keer dat het personeel, nadat je lang op je beurt moet wachten, zo snel mogelijk de klant met of zonder koop wil afhandelen. Informatie wordt vrij stroef en kort gegeven en je moet zelf goed voorstudie hebben gedaan. De laatste keer was de verkoper meer rond aan het kijken en leek mijn aankoop niet interessant genoeg te vinden. Er werd nauwelijk uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden van de diverse muurbeugels. Thuis gekomen bleek dat ik een goedkopere(1215) met zelfde functie ook compatible was en dat er eigenlijk een nog betere keus(215) was geweest. Ik wacht nu op de 215 en wil dan ruilen. Moet er dus weer naartoe en dat was met een toegewijde verkoper niet noodzakelijk geweest helaas.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Michael Verhage 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de webwinkel is goed overzichtelijk, er staat ook review bij van veel producten,
klanten beoordelingen, als op site komt voelt ook heel betrouwbaar aan.

Service
ik had mijn tv voor 4 uur besteld op maandag 2 september , en op de volgende dag rond 1 uur had ik hem al binnen.

ook de afwerking van bestelling, alles wordt keurig met e-mail naar mijn toegestuurd. en ook word gezegd hier moet nog even kopietje van maken.

Assortiment
jullie hebben alles wat je van multimedia winkel verwacht.

misschien is leuk om bij een nieuwe tv of tv in prijs verlaagd, een blue-ray speller voor de halve prijs bij toedoen + blue-ray blockbuster film als extraatje.

Aanbeveling
voordelige prijzen, service,
klantenbeoordelingen kun even nog na lezen, ook op een forumsite hoor goeie dingen over plasma discounter. met 100% kan ik deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
plasma discounter webwinkel is. +overzichtelijk +betrouwbaar +service is goed. +jullie hebben alles wat je van multimedia winkel verwacht. +voordelige prijzen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees kroone 10-09-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk gereserveerd via internet

Service
netjes geholpen !! heb de service nog niet aan hoeven spreken

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
heb al veel familie leden en collega's naar jullie site verwezen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin Arts 10-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kan vanuit huis al zien of het artikel op voorraad is, zodat je niet voor niets erheen rijdt.

Service
Prima, alle vragen werden netjes en eerlijk beantwoord. Vriendelijk en correct personeel.

Assortiment
Zeer ruim, voldoende alternatieven aanwezig.

Aanbeveling
Grote mate aan iedereen, het is zeker de moeite waard om online en in de winkel te komen kijken.

Extra toelichting
Prima prijs kwaliteit verhouding met vriendelijk en deskundig personeel. Voor een volgende aankoop komen wij zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Akin75 10-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is makkelijk te vinden.

Service
Uitgebreid informatie gekregen en aan de hand daar van een keuze gemaakt. Personeel is heel vriendelijk en zeer behulpzaam.

Assortiment
Je hebt genoeg keus en kan meerdere tv met elkaar vergelijken.

Aanbeveling
Personeel is zeer behulpzaam, word goed uitleg gegeven over verschillende mogelijkheden.
Personeel is niet opdringerig !

Extra toelichting
Dit is de 3e tv die ik bij jullie bedrijf heb gekocht, de service bevalt heel goed en zeker een winkel om aan te raden. Bedankt voor de goeie service en uitleg !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews