Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

robbierob007 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar vanaf de A1, de site mag wel wat meer zoek-criteria hebben voor tv's, zoals: Full HD ondersteuning (ja/nee), Edge led of full led, ingebouwde Wifi, etc.

Service
Uitstekend geholpen, vriendelijk personeel, uitstekende service.

Assortiment
Ruime keuze! Ook de koopjeskelder is een absolute aanrader, erg concurrende prijzen en in combinatie met de service een perfecte winkel.

Aanbeveling
Uitstekende winkel, groot gemak, uitstekende service en ruim assortiment.

Extra toelichting
1 opmerking: Ik heb een tv bij jullie gekocht die door een eerdere koper was terug gebracht. Helaas miste er, toen ik thuis kwam, de stroomkabel. Verder uitstekend voor elkaar allemaal.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joristakkenberg 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke webshop
Alleen heb de aankoop in de winkel gedaan dus ken hier niet over oordelen

Service
De service is top
Ook super eerlijk
Twijfelde tussen 2 televisies
En door het goede advies en service
De juiste keuze kunnen maken

Assortiment
Klein assortiment
Maar wel alleen wat je nodig hebt
Het zou iets meer kunnen
Maar het is zo wel overzichtelijk

Aanbeveling
Aan iedereen!!!
Goede service!!!
En super klantvriendelijk

Extra toelichting
Gewoon een topwinkel En hele mooie prijzen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willems Luc 23-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk navigeren naar de produkten, daarna fijn video uitleg over het produkt, vele malen beter dan een verkooperspraatje in een winkel

Service
Voor een online aankoop zeer goede service, zie videofilm bij het product, daarna snelle levering

Assortiment
Meerdere producten beschikbaar binnen hetzelfde gamma

Aanbeveling
Voor iedereen die een low of mid range tv wil aankopen is er maar 1 adres namelijk dit.

Extra toelichting
Heb nu al 2 LED TV DVD combi's gekocht, zeer tevreden over prijs, levering etc...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hj baars 23-09-2013 In de winkel gekocht
create 2 fitbv naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
moesten een stuk rijden,maar was de moeite waard

Service
geweldig

Assortiment
goed overzicht

Aanbeveling
fijn personeel,zij weten veel over product

Extra toelichting
beleefd, correct en vriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

wilko klerk 23-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Makkelijke bestelling, snelle levering..precies zoals ik gehoopt had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geerttsap 23-09-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijke site hoed vormgegeven en goed overzichtelijk

Service
zo wel telefonisch als in de winkel goed en zeer vriendelijk personeel

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
kijk hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hop34 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Dichtbij en je kan het product meteen meenemen

Service
Service is goed, maar sommige medewerkers zijn niet echt vakkundig en kunnen niet veel over een product vertellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sous 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site

Service
Goed en adequaat advies gekregen in de winkel. De medewerker was erg behulpzaam en nam de tijd voor ons.

Assortiment
Ruime keuze tegen goede prijzen.

Extra toelichting
We waren op zoek naar een tv voor in de slaapkamer. Door de goede informatie op de site hebben we ons vooraf prima kunnen orienteren. Hierdoor en door de hulp van de medewerker in de winkel hebben we nu een mooie tv die z'n prijs meer dan waard is. Ook dat je de tv op zicht meekrijgt en het feit dat de factuur (garantiebewijs) naar je gemaild wordt, vind ik extra service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomasser 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijk te bestellen via ideal en overzichtelijke site.

Service
savonds besteld volgende dag thuis..

Aanbeveling
kan niet beoordelen middels andere, maar is goed dus 8

Extra toelichting
Eerste online aankoop, maar heb zeker geen spijt.. zeer goede prijs tov winkels, dus wanneer het product goed blijft functioneren ga ik zeker vaker online...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

smurf 36 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
alles is super afgehandeld. echt top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cirrus1998 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hebben eerst op internet het totale assortiment aan tv's bekeken. Vervolgens hebben we onze keuze gemaakt in de showroom van Plasma-discounter in Naarden.

Service
De verkopers zijn niet opdringerig maar staan wel klaar om op verzoek uitleg te geven. Degene die ons te woord stond had een uitstekende productkennis wat zijn adviezen voor ons zeer waardevol maakten.

Assortiment
In de showroom staan alleen tv's van de betere merken maar wel in verschillende formaten en prijsklassen wat voor ons de keuze aanzienlijk vergemakkelijkte.

Aanbeveling
Plasma-discounter Naarden is een prettige winkel met vakbekwaam personeel en een aantrekkelijk assortiment. Vergeleken met alle andere aanbieders die we op internet vonden, zijn hun prijzen zeer concurrerend.
De winkel ligt vlak bij afslag Naarden van de A1 en is ook via binnenwegen goed bereikbaar.

Extra toelichting
Samenvattend: Plasma-discounter in Naarden is een ruime winkel met alleen tv's van de betere merken die overzichtelijk staan opgesteld. De verkopers zijn niet opdringerig; degene die ons (op ons verzoek) uitleg gaf had een uitstekende productkennis waardoor hij duidelijke antwoorden op onze vragen kon geven. Daardoor was onze keuze relatief snel gemaakt. De prijs van het toestel dat wij uiteindelijk uitkozen lag 200 euro(!) onder die van alle andere aanbieders op internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JelleNetherlands 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestel procedure is kort en gemakkelijk.

Service
Na bestelling wordt je uitgebreid via de mail op de hoogte gehouden en na de zeer snelle verzending ontvang je direct een link naar PostNL site waar je kan zien in welk tijdvak van 2 uur de zending bezorgt zal worden. Dat is erg handig.

Assortiment
Zeer breed!

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen. Lage prijzen, goede service en snelle levering.

Extra toelichting
Gerenommeerde webshop met lage prijzen, goede service en snelle levering. Betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Borre380 22-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Er stond duidelijk wat de tv allemaal kon, en met de bestelling kon ik precies zien of het pakje al was verstuurd. Ook erg snelle bezorging! Volgende dag vroeg had ik mijn tv al

Service
Zoals ik al zei: snelle bezorging en duidelijkheid.

Assortiment
Het assortiment is nogal groot.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden met deze site en zou best wel wat vrienden deze site als tip geven als ze een tv zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton pfundt 22-09-2013 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

9,5

Gemak
een telefoontje je reserverings nummer hup in de auto afhalen en afrekenen binnen 2 uur weer thuis met een goede deal

Service
was gewoon 100% afspreken en ophalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. P. Steenman 22-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is niets op aan te merken. Het was overzichtelijk en duidelijk. Er werd ook duidelijk aangegeven of het artikel op voorraad was.

Service
In de winkel werden we snel geholpen, kregen goed advies en uitleg.

Aanbeveling
Ruim assortiment, goede uitleg zowel op de site als in de winkel. In winkel veel demo's.

Extra toelichting
Prettige winkel, duidelijke afspraken, uitstekende prijsstelling, ruime keuze. Halen of bezorgen, kan allemaal. Echt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnnyvdb 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en snel bestellen. Dit ook ivm portokosten. Duidelijk aangegeven

Assortiment
Ruim assortiment en goede prijzen

Extra toelichting
Goedkoop, duidelijk en snel! Dank voor de service !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

zulfikar1905 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en gemakkelijk goed advies aan telefoon

Service
Zie eerder opmerkingen

Assortiment
Niet veel keus boven bepaalde formaat

Aanbeveling
Zeker genoemd al meerdere malen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

atlanta 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer gemak met het vind van product.

Service
goed afhandeling.

Assortiment
zeer scherpen prijs verhouden.

Extra toelichting
Gaan zo door !!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

d.haster 22-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestellen is heel simpel en duidelijk

Service
Alle stukken waren er snel en correct, informatie was duidelijk

Aanbeveling
Het was even afwachten maar de prijzen en de afhandeling zijn goed.

Extra toelichting
Ik ben vooral tevreden over de snelheid van de levering en de prijs. Een goed toestel voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

I. Larsen 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Na enig speurwerk was onze keuze voor een nieuwe tv gevallen op de Philips LED TV 42PFL4007. En na het lezen en horen van diverse goede recenties, hebben wij besloten om onze tv bij de Plasma-Discounter te bestellen. Het bestellen en afrekenen ging snel eenvoudig, om 19.30 de tv besteld, en de volgende dag voor 12.00 uur stond deze al in de kamer, supersnel dus !!! De tv zelf overtreft elke verwachting,fantastisch beeld, geluid en vele extra's bvb smart tv enz. Wij zullen zeker vaker de site van de Plasma-Discounter bezoeken, als wij apparatuur in huis nodig hebben,of aanbevelen, als iemand in onze kenniskring dergelijke aankopen overwegen. Fam -, Doetinchem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwine Smit 22-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ideaal en perfecte communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benpa 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed

Service
na even bellen over het artikel (super uitleg) meteen besteld

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deteub 22-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
goedkope winkel, snel geleverd, helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Murat1970 21-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijk en snel

Service
Snel en netjes

Assortiment
Ruime keuze en snel leverbaar

Aanbeveling
Zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SHunink 21-09-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Goede vergelijking met andere producten, eenvoudige zoekfunctie met meerdere categorieën.

Service
Snelle service met voldoende informatie over de status van de bestelling en voorwaarden.

Extra toelichting
De webshop viel op door de lage prijzen, goede zoekfuncties en breed assortiment. De informatie en voorwaarden zijn voldoende duidelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

plummer 21-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de service en betaling en de levering waren bijzonder snel

Service
goed alleen tv besteld en een uur later een soundbar wet apart geleverd dus 2 dagen

Assortiment
hebben niet alles in voorraad

Aanbeveling
goede behandeling

Extra toelichting
alles was verder goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan de Vries 1959 21-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestellen via internet zeer simpel en duidelijke uitleg over te volgens procedure

Service
mailtje dat bestelling onderweg was en daarna zelfs tidstip van bezorgen

Assortiment
ruimassortiment en mogelijkheid om keuzemogelijkheden te beperken door wensen in te geven

Aanbeveling
iedereen met internet is beter af bij Plasmadiscounter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem. Rietveld 21-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles staat erg duidelijk uitgelegd op de site bij elk artikel. veel info

Service
goede reacties en snelle mail over de bestelling

Assortiment
het assoritment is zeer groot

Aanbeveling
in de webshop heel makkelijk te bestellen en indien gewenst ook nog de fraaie showroom in Naarden.

Extra toelichting
mijn bestelling is erg vlot en naar behoren verlopen. de prijzen zijn inderdaad erg concurerend. kom hier vaker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout van Gessel 21-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel gereserveerd. Alleen stond er dat de tv uit de opruimkelder kwam, van en klant die hem had terug gebracht. Maar dit klopte niet, hij zat nieuw in de ongeopende doos

Service
Kon een uitleg krijgen.

Assortiment
Veel keuze uit types

Aanbeveling
Heb ik al gedaan aan kenissen

Extra toelichting
Snelle levering bij ophalen, stond in 10 weer buiten. En een super tv is het voor echt de laagste prijs die ik kon vinden. Scheelde 60 euro met Wehkamp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i havik 21-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super dat je in mijn geval een tv kan reserveren.

Service
duidelijke en vriendelijke service.

Assortiment
veel keus,bijna alles voorradig!

Aanbeveling
prima service,breed assortiment,medewerkers hebben verstand van zaken!
Winkel ligt centraal.

Extra toelichting
inmiddels 6 producten bij jullie aangeschaft,3 tv's ,soundbar,koffiezetapparaat,melkopschuimer. Prima service,ga er met plezier naar toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Waage 21-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar en producten zijn fraai uitgestald

Service
Zéér vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Voor elk wat wils, een ruim assortiment

Aanbeveling
Alle kennissen en vrienden verteld over deze winkel.

Extra toelichting
Hele goede en betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prins50 21-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk via internet

Service
erg klantvriendelijk

Assortiment
ideal jullie hebben alles

Aanbeveling
heb jullie al aanbevolen

Extra toelichting
erg prettig, voor herhaling,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel19376 21-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site met veel informatie

Service
Donderdag besteld om 15.00 uur, volgende dag om 11.00 uur in huis

Assortiment
Voldoende keus voor iedereen,
Heb zelf een demo lcd gekocht, prima tv voor een leuke prijs.

Aanbeveling
Uitstekende site met goede service en laagste prijs.
Wat wil je nog meer??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MI de Jong 21-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Echt letterlijk binnen 3 minuten geregeld!

Service
TV maandag besteld, 2 uur later al de PostNL link, volgende dag geleverd. Duidelijk bevestigingen en communicatie.

Assortiment
Volgens mij hebben ze gewoon alles.

Aanbeveling
Beste prijs, uitstekende service, snelle levering. Tja... wie zou dat dan NIET aanbevelen?

Extra toelichting
Ik vond het gewoon een uitstekende beslissing van mijzelf. Had al ervaring met de koffiediscounter en ook deze keer gewoon vlekkeloos verlopen order.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JKempen 21-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

8,3

Gemak
Online bestellen is al gemakkelijk, maar de centrale locatie in Naarden maakt het af. Verder is de website overzichtelijk en is een vergelijk snel gemaakt.

Service
Ik ging goed voorbereid naar de winkel in Naarden en had een goed idee over wat ik graag wilde. De verkoper in Naarden heeft me toen gewezen op een aantal andere opties en ik ging de winkel uit met een deal die beter bij mijn wensen aansloot en nog goedkoper was ook!

Assortiment
Vind ik moeilijk om hier een cijfer voor te geven aangezien ik het assortiment ten opzichte van andere webwinkels niet kan vergelijken. Maar het is zo breed dat ik al bijna verdronk in de hoeveelheid opties!

Extra toelichting
Gemak en assortiment zijn goed voorzien, maar de service is hier de bepalende factor. Eindelijk weer een winkel met goede service in NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sprenkeltje 21-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed keuze menu, simpel en snel.

Service
Snel besteld, veilig via Ideal betaald en extreme snelle levering!

Assortiment
Assortiment is goed, genoeg keuze en voor elke portomonnee een passend product.

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen, mede vanwege de snelle levering en de betere prijzen dan bij de concurrenten.

Extra toelichting
Hele goede service, je krijgt gelijk email met de gegevens. Garantie via de factuur stond ik ook van te kijken, track and trace zeker geen overbodige luxe en een relatie nauwkeurige leveringstijd. Al met al erg tevreden over deze webshop, deze mensen weten waar ze mee bezig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JustTheCook 21-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima zaak met ruime openingstijden. Mooi assortiment en ondanks drukte toch alle tijd voor goed advies. Oops, eerst wel verkeerde TV meegekregen, maar dit wordt alert en soepel opgelost - probleemloze ruil en kreeg korting op accessoire. Hier kom ik gerust nog eens terug. Behoorlijk scherpe prijzen=prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vinnieboy35 21-09-2013

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

N. Geertsma 20-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, gemakkelijk bestellen.

Service
Perfecte informatie, levering correct en precies zoals beloofd.

Assortiment
Waar ik naar zocht was steeds bij Plasma-discounter beschikbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Orirschot 20-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
super snelle service met huidige top van modellen reeks van Sony, gewoon op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roland75 20-09-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Was al een tijd op zoek naar een led tv voor m'n ouders.
Overal wel een beetje gekeken.
Toen bedacht ik me dat ik zelf drie jaar geleden zelf een lcd tv gekocht had bij Plasma discounter.
Even op de site gekeken mooie en duidelijke site en uitleg over de lcd en led tv's.
Hij was op voorraad volgende dag gehaald.
Makelijk te vinden winkel en niet te groot en verkopers die niet meteen op je komen afstormen.

Assortiment
Alle grote merken te vinden dus voor ieder z'n smaak aanwezig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wim Van As 20-09-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
voldoende keus makkelijk parkeren

Service
de tv werd zelfs in de auto gezet

Assortiment
ruime keus, voor elk budget

Aanbeveling
zie antwoorden hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward H 20-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Tv avond voor aankoop gereserveerd. Volgende dag opgehaald na mijn werk en betaald. Netjes in auto gezet door medewerker.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Den Dekker 20-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles via de internet side

Service
Telefonisch duur en lang wachten

Assortiment
Uitstekend

Aanbeveling
Doe niet anders stuur al mijn relaties naar jullie side

Extra toelichting
Correct vriendelijk en snel Goede scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnold de Zwaan 20-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

12345erik 20-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online is gemakkelijk shoppen, doordat ik ook de fysieke winkel ken weet ik dat het ook vertrouwd is.

Service
prima keuzes , duidelijk en overzichtelijk

Extra toelichting
het is gewoon een prima zaak. ook goede service ervaringen hebben mijn beeld gevomrd. door de combinatie winkel en online weet ik dat ik als klant behandeld wordt en niet als nummer. enige minpunt is selectvracht. zij komen hun afspraken van bezorgen niet na. maar goed dar kunnen jullie niets an doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R d Achard van Enschut 20-09-2013

Algemene score

9,3

Gemak
fijne gemakkelijke site.
goed overzichtelijk en gemakkelijk om artikelen op te zoeken.

Service
alles keurig verzorgd.
incl terug koppeling in een kort tijdsbestek

Assortiment
ruim voldoende, voor het artikel wat ik zou willen hebben.

Extra toelichting
Ik koop niet gemakkelijk iets op internet. De site zag er vertrouwd uit.Dit komt door de verschillende keurmerken ; oa. kieskeurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam19710 20-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Benny1983 20-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk en meteen meenemen!

Service
Duidelijk, snel, vriendelijk

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Erg prettige winkel. Goed opgeleid personeel!!

Extra toelichting
Mijn ervaring was goed. Jullie zijn goedkoop duidelijk snel dus gewoon top!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.1964 20-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bestellen via internet en betalen met ideal.

Service
Was super snel in huis.

Assortiment
Heb ik me niet in verdiepd

Aanbeveling
Zal ik zeker doen.

Extra toelichting
Snelle service en het artikel voldoet aan alle verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews