Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk Klockenbrink 08-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Terwijl je wacht op je beurt kan je je zelf vergapen aan de mooie dingen wie je ziet.

Service
Omdat alle verkopers echt de tijd voor je nemen en een hele goede uitleg geven over eventuele aansluitingen enz:

Assortiment
Ik heb al reeds 3 tv gekocht en laatst een soundbar bij jullie en er is heel veel meer te koop.

Aanbeveling
Heb ik al meerdere malen gedaan aan buren en familie en vrienden.

Extra toelichting
Ik ben over al mijn producten wie ik bij jullie gekocht heb zeer tevreden en zal zeker mijn volgende aankoop weer bij jullie zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen van K. 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
+ Top 10 tv's is een zeer handig overzicht
+ Betaling was zo verricht

- Een optie om tv specificaties in één overzicht te kunnen vergelijken zou de keuze makkelijker maken

Service
+ Snelle levering
+ Aanduiding van bezorgtijd was zeer accuraat

Assortiment
+ Zeer breed assortiment
+ Mijn keuze tv was goedkoper bij plasmadiscounter dan bij concurrenten

- Door het grote assortiment kan men ook het overzicht verliezen

Aanbeveling
Vanwege de snelle levering, gemak van bestellen en de eerlijke vraagprijzen zou ik bij een volgende aankoop zeker weer voor plasmadiscounter kiezen. Ook anderen zou ik deze winkel dus aan durven bevelen.

Extra toelichting
Dankzij Plasmadiscounter top 10 tv's heb ik een mooie televisie van een prima formaat tegen een eerlijke prijs gevonden. Mijn bestelling was gedaan op zondag en dinsdag had ik mijn bestelling al binnen en kon ik al aan de slag. Prima leveringstijd en prima service dus! Ik heb de tv nu een aantal dagen en ik heb totaal geen spijt van mijn aankoop. De LG 42LA6208 heeft een mooi helder en scherp beeld. Digitale tv komt heel goed tot zijn recht. Verder is de installatie zo gepiept. Het is echt een aanrader voor mensen die eenzelfde formaat tv zoeken tegen een eerlijke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Brook 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal dat je dmv overboeking kan betalen.

Service
Gaat allemaal erg soepel en snel.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Gewoon alles goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douscha1 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk en duidelijk
in een paar minuten een televisie besteld

Service
binnen 24 in huis, volgens afspraak

Assortiment
ruim assortiment en goede prijs. alleen was het voor mij niet duidelijk of ik er ook aanverwante artikelen kon bestellen. bijv een beugel om hem aan de muur te bevestigen

Aanbeveling
bovenstaande motivaties zeggen genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lexus84 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden en werd snel geholpen!

Service
De service was super. Ontzettend snel geholpen en vakkundig personeel! Helaas ontbraken er een paar schroeven in de doos van mijn tv. Dit werd snel opgelost en kon direct een nieuw setje schroeven ophalen. Prima dus!

Assortiment
Ik ken niet heel veel zaken met zon groot aanbod.

Aanbeveling
Service top! Assortiment top!

Extra toelichting
Ik raad iedereen aan hier zijn spullen aan te schaffen. Prijs is goed en service is super. Kijkend naar het totale plaatje dus een prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Emmen 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is heel fijn om op te surfen!

Service
Service is perfect! Belde met de klantenservice en binnen enkele seconde had ik al een medewerkster aan de lijn.

Assortiment
Ruime keuze aan tv's maar ook toebehorende!

Extra toelichting
Prima website om je aankopen te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Black62 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Typenummer invullen en direct keus uit de juiste artikelen.

Service
In bestelling stond foutief afleveradres en dit werd telefonisch direct gewijzigd.
Direct daarna volgde een bevestiging per mail.

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle afhandeling en vlotte levering. Zelfs de chauffer die de tv bezorgde was erg behulpzaam voor mijn ouders van bijna 80 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel de vreeden 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk en duidelijk mooi website

Service
geen vuiltje aan de lucht

Assortiment
enorme keuze

Aanbeveling
gewoon de goedkoopste

Extra toelichting
top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger_2013 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website.
Veelvuldige en veilige betalingsmogelijkheden.
Belfius bank zou evenwel bij E-deal mogen zitten.

Service
Levertijd perfect aangehouden.

Assortiment
Grote keuze in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Correcte webwinkel met duidelijk voorgestelde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel mijnheer 07-11-2013

Algemene score

7,8

Gemak
goed overzicht

Assortiment
genoeg van alles

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ramon Hansen 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via prijsvergelijkingswebsites makkelijk te vinden. De website is handig ingedeeld en het koste weinig moeite om via ideal de betaling te voltooien.

Service
De website is handig om mee te werken. Het product kwam binnen 2 werkdagen aan en werkt uitstekend. Geen reden dus om beroep te doen op verdere service.

Assortiment
Ik heb precies het product gevonden dat aan al mijn eisen voldeed, en tegen een mooie prijs.

Aanbeveling
Snelle service en aantrekkelijke prijzen. Zeker het aanbevelen waard.

Extra toelichting
Verder niet veel te melden. Een product kopen was erg snel en gemakkelijk dat ik verder niet met veel zaken in aanraking ben gekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Hinsenveld 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik had gisteren een vraag over mijn net bestelde Harman Kardon set en diegene aan de telefoon liep tot twee keer naar de winkel om te kijken hoe de snoeren daar zaten.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde en heb niet alles bekeken, vond in dit geval de laagste prijs belangijker.

Aanbeveling
Ik ben tot nu toe erg tevreden over de service en de prijstellingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teus1966 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
s,avonds 19:30 besteld en de volgende dag 13:00 geleverd!!!!

Service
Supersnelle levering en goede product beschrijving.

Assortiment
Veel aanbod van alles wat je zoekt!!

Aanbeveling
Lage prijzen en voldoende keuze en duidelijke informatie.

Extra toelichting
Nooit geweten dat het zo snel en goed geregeld zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brambo001 07-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
erg goed geholpen

Service
erg duidelijk

Assortiment
meer dan genoeg

Aanbeveling
nemen goed de tijd voor je

Extra toelichting
gewoon erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. de Rooy 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch prijs opgevraagd, even later (was niet op de site beschikbaar) later op de avond het product besteld via de klantenservice. Ging heel eenvoudig.

Service
Had na de betaling nog geen terugkoppeling via de mail gehad. Gebeld met de klantenservice, deze konden mij direct de status opgeven. De levering zou de volgende dag plaatsvinden.

Assortiment
Hoeveel keus wil je hebben?

Aanbeveling
Ja, prima site en je word goed te woord gestaan. Dat heb ik bij bijv. M*dia markt wel anders ervaren.

Extra toelichting
Tot dusver heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hcvlaanderen 07-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De service in de winkel was geweldig,eindelijk mensen die ook echt verstand hebben van tv's,home cinema en koffie app.Werkelijk alle lof.

Service
Zelfs de apparaten werden keurig netjes naar de auto gebracht.Dat was heel normaal.Het waren 3 tv's,2 home cinema's en een delonghi koffiezetter.

Assortiment
Het assortiment wat zij hebben is in geen andere zaak te vinden.Of het de tv's of andere produkten zijn, het is ineen woord fantstisch en dat meen ik oprecht.

Aanbeveling
Iedereen die werkelijk iets goeds zoekt,kijkt hier zijn ogen uit.
Wij hebben inmiddels vele relaties van ons erop gewezen. Wat een assortiment.

Extra toelichting
Negatieve punten zijn er absoluut niet. Keurige mensen goed gekleed met badge. Alles goed ten toongesteld.Duidelijk geprijst en goede specificaties.Dat is ook de rede dat wij zoveel produkten nu bij hun gekocht hebben,dat gun je ze.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ln tevreden klant 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke uitleg

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uit gebreid

Aanbeveling
gemak en duidelijke uitleg

Extra toelichting
Goede prijzen en snelle afwikkeling goed op de hoogte gehouden van het moment van bestellen en afleverren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JohnMH 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik wist wat ik wilde, dus het was een kwestie van een factuur opmaken en het vervoer regelen

Service
vervoer was snel geregeld, en de aflevering werd goed aangekondigd, maar er was nogal ruw omgesprongen met het product, dus moest het worden omgeruild

Assortiment
de tv die ik wilde was gewoon op voorraad

Aanbeveling
ruime keus en prima prijsstelling

Extra toelichting
zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Masselink 07-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Goede website

Service
nog gen gebruik van hoeven maken

Assortiment
Alleen naar TV gekeken, type wat ik zocht eenvoudig te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Menno Slofstra 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
M

Extra toelichting
Mn TV werd uiterst snel geleverd, een topprestatie! De aanbiedingen zouden nóg wel ietsje scherper kunnen, dan had ik voor alles een 10 gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

deRuysscher 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld en betaald.

Service
Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Prettige aankoop ervaring!

Extra toelichting
mis alleen de mogelijkheid om met Paypal af te rekenen. Omdat ik geen randomreader bij me had, helaas via een bankoverschrijving moeten werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ari2000 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
totaal niets te klagen,soepele bestelling,overzichtelijke website,supersnel bezorgd

Extra toelichting
prima apperaat voor zijn prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Neuvel 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product is makkelijk te vinden, goede specificaties en eenvoudige afhandeling van de bestelling (betaling).

Service
Aangegeven leveringstermijn werd nagekomen. Verder geen contact, maar was ook niet nodig.

Assortiment
Ik had vooraf een paar opties, die allemaal beschikbaar waren in het assortiment. Ik heb het uiteindelijk gewenste product ook bij andere aanbieders gezien, maar overal voor een hogere prijs!

Aanbeveling
So far een hele positieve ervaring opgedaan. Dit was mijn eerste aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelle0 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
web site heel erg gemakkelijk te bedienen

Assortiment
geode keus in diverse prijsklasse

Aanbeveling
ben uitermate tevreden hoe het opgelost is met de tv

Extra toelichting
bij de meeste winkels zijn ze niet zo meedenkend als bij jullie wij zijn in ieder geval reuse blij met de oplossing die jullie voor ons gevonden hebben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Sleddens 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
knop verstuur offerte werkte niet, dus moeten bellen met extra kosten, service tjdens bellen was weer wel perfect.

Service
2 x fout gemaakt tijdens bezorgtraject, 2 x moeten bellen, wel netjes geholpen

Assortiment
geen opmerkingen

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
De tv zou geleverd worden op maandag als betaling vrijdag binnen was. Dit stond wel op bon, maar is niet gerealiseerd. Gebeld en hersteld. SMS voor levering was onjuist huisnummer geen toevoeging a. Voor gebeld, dit kwam wel vaker voor. Structurele oplossing hiervoor lijkt me klantvriendelijk. Kwaliteit apparaat is nog onduidelijk, gezien scherpte beeld bij voetbal kijken.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Jan v d Kooi 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanW1954 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Systeem slaat keuzes niet op en dan moet je steeds weer opnieuw via de dropdown juiste artikel zoeken.

Service
So far, so good....!

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Prettig 'winkelen'en uiterst aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Jullie werkwijze komt professioneel en klantvriendelijk over. Jullie redeneren vanuit de klant, en zo hoort dat ook. Dat alles motiveert om bij jullie te kopen. Mijn advies: ga zo door, en blijf daarbij alert op verbetermogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Raykesjeng 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie om een specifiek product te vinden en veel informatie in de vorm van video's en product specificaties

Service
Ik had problemen met de social media kortingsactie en dat is netjes opgelost door de service desk.

Assortiment
Prima assortiment, ik heb tot nu toe alles kunnen vinden dat ik zocht

Aanbeveling
Goede webwinkel met snelle levertijden. Als je een 55 inch of groter TV besteld, adviseer ik iedereen om die online te bestellen en lekker thuis te laten bezorgen. In plaats van hem in je auto proberen te proppen.

Extra toelichting
Prima webwinkel met goede informatie, correcte service desk en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Raaijmakers 1975 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website eenvoudig en overzichtelijk

Service
Perfect, ze houden je goed op de hoogste en krijgt snel bevestiging

Assortiment
Volgens mij hebben ze alles

Aanbeveling
Ik bestel voortaan alles m.b.t. consumenten electronica via deze webwinkel

Extra toelichting
Via via op deze website terecht gekomen. eenmaal op de website kon ik snel vinden naar wat ik op zoek was. Bestellen ging eenvoudig. na het bestellen kreeg je snel bevestiging dat het besteld was. De dag erna binnen en gebruiken maar. Perfect. Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico schilder 123 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
site is duidelijk en makkelijk

Aanbeveling
al eens eerder hier iets gekocht en bevalt prima

Review criteria:

Goed

Reageer

Michael 1981 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site, niet te veel poespas en met weinig handelingen kun je wat bestellen.

Assortiment
Voldoende keus uit diverse producten, maar mag naar mijn mening nog wel wat meer!

Aanbeveling
Prima winkel en betrouwbaar. Doen wat ze beloven!

Extra toelichting
Heb er een goed gevoel aan overgehouden en de prijzen zijn laag vergeleken met andere webshops, ga zeker hier vaker wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mendel Brandt 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, het betaalproces verloopt snel en overzichtelijk, meerdere betaalmogelijkheden.

Service
Aan de telefoon word je snel gehopen, de bediening is vriendelijk, al gelijk krijg je een bestel- en betaalbevestiging toegestuurd. De service is goed en komt erg professioneel over. Snelle verzending is ook een pluspunt!

Assortiment
Veel producten en scherpe prijzen, één van de laagste prijzen op het internet.

Aanbeveling
Scherpe prijzen & snelle levering; kortom aanrader!

Extra toelichting
Ik ben erg blij met mijn aankoop en zou Plasmadiscounter wederom utiliseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JenMax 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis van uit je luie stoel bestellen en nog voordeliger ook.

Service
Alles vlot en correct geregeld.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Ik zal jullie zeker aanbevelen ,omdat ik zeer tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Audrey Pol 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles vanuit je luie stoel en een mooie/ gezellige, duidelijke site

Service
Door mijn te snelle betaling ging er even wat mis, maar dit is goed opgepakt

Assortiment
Na informatie ingewonnen te hebben (consumentenbond) wist ik het product. de plasma-discounter blijk dan een ruime keus te hebben en ook mijn uitgekozen tv.

Aanbeveling
De prijs is super gunstig, dus iemand zou wel gek zijn om niet eerst een blik op jullie site te hebben geworpen.

Extra toelichting
Nu voor de tweede keer iets besteld. Eerste keer (droger),Het bestellen is, makkelijk de site is duidelijk en de prijs is scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

billy popcorn 07-11-2013

Algemene score

5,7

Service
heb bestelling nog steeds niet uitgeleverd gekregen

Extra toelichting
zit nog steeds te wachten op de levering, communicatie over een concreet leveringstijdstip is onmogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

Roosje1958 07-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
De bediening in de winkel vond ik een beetje "snel" en niet klantgericht. Wij hebben zelf 2 winkels en als de verkoper ons goed had ingeschat, hadden wij waarschijnlijk nog een tv gekocht. Mijn zoon was ook geïnteresseerd en twijfelde nog een beetje, maar als verkoper zijnde zou ik dat aanvoelen en proberen nog een product te verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Roentet1958 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk parkeren en bereikbaar.

Service
product werd gebracht tot aan de auto. Prima!
Goed advies gekregen.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
Alles OK, dus waarom zou ik de winkel niet aanbevelen?

Extra toelichting
Ben zeer tevreden. zie bovenstaande motiveringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daman 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en overzichtelijke bestel- en betaalprocedure.

Service
Voor Plasma-discounter een 10, maar voor Selectvracht een 4. Selektvracht stond een dag later op de stoep, belde aan, maar geen van de drie huisgenoten heeft dat gehoord. Gevolg: Bestelling niet zaterdag maar pas dinsdag in huis. Bezorging is achilleshiel van internetbedrijven aan het worden. TNT en PostNL zijn niet veel beter.

Aanbeveling
Je kan op ze rekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Verkerk178 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het ging allemaal uitsteken.

Assortiment
Kan alleen maar iets zeggen wat de levering betreft en dat was prima.

Aanbeveling
Omdat alles tot nu toe goed is verlopen zal ik jullie aan bevelen.

Extra toelichting
Zo als ik al eerde heb aangegeven is alles tot nu toe prima gegaan ik hoop dat ook zo blijf mochten er problemen ontstaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens Barnhoorn 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, producten eenvoudig te vinden en bestellen.

Service
Vragen worden snel en accuraat behandeld en producten snel geleverd.

Assortiment
De beste producten voor de laagste prijs, wat wil je nog meer ..

Extra toelichting
Al flink wat producten hier gekocht voor een goede prijs. Goed advies te vinden op de websie en vooral de filmpjes van Tom op youtube zijn erg handig voor de keuze van een bepaalt product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roelof1971 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website waarop ik selecteren op merk en vervolgens op eigenschappen. Gebruikersvriendelijk!

Service
Helderde communicatie per e-mail. Stelt mij als koper gerust. Duidelijkheid geeft rust.

Assortiment
De keuze is reuze. Voor een consument met mijn koopgedrag althans. :-)

Aanbeveling
Combinatie van de drie bovenstaande motivaties. Tevens hoor ik positieve berichten over het bedrijf van andere mensen. Mond-op-mond-reclame geeft vertrouwen.

Extra toelichting
Als kritische consument - die leunt op pijlers als vertrouwen en heldere communicatie - ben ik zeer tevreden over het bedrijf. Complimenten! Hier zouden veel bedrijven/webwinkels een voorbeeld aan moeten nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk Paschmanns 06-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Snelle service

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Beste prijs. Goede aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carlos11 06-11-2013

Algemene score

6,2

Gemak
ik stond snel weer buiten.

Service
hoewel ik snel werd geholpen leek de verkoper erg vermoeid. korte antwoorden op mijn vragen zonder enige moeite om wat uit te leggen. ik werd er zelf ook bijna moe van. Gelukkig had ik het een en ander op de website uitgezocht. Enige uitleg en aangeven van de verschillende mogelijkheden was wel op z'n plaats geweest...
jullie waren op dit punt dus niets meer dan een webwinkel afhaalpunt.

Assortiment
ik heb geen behoefte aan nog meer modellen.

Aanbeveling
Als afhaalpunt prima. wellicht als je geluk hebt ook hulp bij de aankoop beslissing.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Wim 3411XM 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was erg goed te vinden via internet. De voordeligste prijs en snel te bestellen.

Service
Via de mail en ook de telefoon werd direct verteld wanneer het product verstuurd en geleverd zou worden. Tot op de dag en tijd nauwkeurig.

Assortiment
Binnen het soort van producten een prima assortiment.

Aanbeveling
Prima service, snelle bestelling en scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ragoen maxim 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was zeer makkelijk om het product dat ik zocht te vonden op de site en ook makkelijk om jet te bestellen en geleverd te krijgen.

Service
Zeer snelle levering, en makkelijke manier om de producten te bestellen via de site.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, je zal er altijd vinden wat je nodig hebt

Aanbeveling
Goede service, makkelijk en heel ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plaisier0305 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijn dat je het product fysiek kan testen en direct kan meenemen!

Service
Vriendelijk en snel!

Assortiment
Breed

Aanbeveling
Je vind je gewenste product en nog belangrijker tegen de gewenste prijs!

Extra toelichting
Topwinkel als je weet wat je zoekt en als je zeker wilt weten dat je een concurrerende prijs betaalt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BryanC 06-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
De webshop is snel, duidelijk en overzichtelijk

Service
Ik heb op maandag avond om 19:00 uur een product besteld. Volgens jullie website zal het product dan de volgende dag worden bezorgd. Helaas is het inmiddels woensdag avond en heb ik nog niks mogen ontvangen.

Ik heb meerdere malen met Selektvracht contact gehad en die gaven aan dat het product nog niet bij hun is ontvangen en dat het waarschijnlijk pas vrijdag zal worden voor het product geleverd kan worden.

Assortiment
Er is zeel veel keus qua producten.

Aanbeveling
Zoals eerder vermeld is er veel keus aan producten en er wordt duidelijke uitleg gegeven over de producten.

Helaas wordt de aangegeven levertijd niet nagestreefd.

Extra toelichting
Ik begrijp dat mijn beoordeling niet geheel positief is, maar ik hoop dat jullie die als webshop positief opvatten dat een teleurgestelde consument toch de tijd hiervoor wilt nemen. Het kan jullie helpen bij het verbeteren van de service. Ik hoop dat jullie bij het uitkiezen van een klant voor de tegoedbon rekening kunnen houden met mijn beoordeling. Wellicht als compensatie van de vervelende ervaring? Ik wil namelijk ook nog een Sonos Playbar aanschaffen, dus kan de tegoedbon goed gebruiken in dit geval.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

P Groen 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brons99 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

krulletje70 06-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een fijne website waar je gemakkelijk een bestelling kan doen. En voldoende product info.

Service
Netjes volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Volgens mij wel goed, ik heb niet alles bekeken.

Aanbeveling
Voor de producten die ik heb gekocht zal ik zeker een aanbeveling doen.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews