Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Derek van Overbeek 11-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vergelijken, en simpel betalen met iDeal

Service
Ik had de klantenservice gebeld en werd snel geholpen!

Assortiment
Groot assortiment. Alle merken, concurrerende prijzen!

Aanbeveling
Grote kans dat je hier de laagste prijs krijgt! En de volgende dag bezorgd. Je weet dus waar je aan toe bent.

Extra toelichting
Was echt prima. Assortiment goed, service goed, en de TV kwam meteen de volgende dag aan en werkt perfect. Plug and Play, LAN kabel er in en gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

febohoorn 11-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rene1992 11-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoveel verschillende soorten tv schermen in 1 zaak.

Service
Goede hulp met het uitzoeken van de juiste televisie,

Assortiment
Bekijk eerst het assortiment op internet en je staat versteld.

Aanbeveling
Al meerdere keren aanbevolen!

Extra toelichting
Een zeer goede zaak met diverse assortiment aan Televisie. Ik heb jullie meerdere keren geadviseerd aan derden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy burgsteden 10-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet gevonden en gereserveerd

Service
We kwamen aan en werden gelijk geholpen en binne 2 minuten was de tv in de winkel en konden hem gelijk mee nemen

Assortiment
Ik heb geen verstand van tv's maar er staat kuze zat voor elke budjet

Aanbeveling
Maar ouders hebben ook een tv gekocht bij jullie vandaar dat ik ook bij jullie terecht ben gekomen dus voor andere mensen ook een aan rader

Extra toelichting
Simpel gezegd gewoon een winkel voor iedereen een keuse genoeg en verschillende prijs klasse en geen extra kosten.je betaal gewoon wat er op internet staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Oomens 10-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist al welk product ik wilde hebben. Daarna was het een kwestie van een aantal handelingen en betalen via iDeal... Ideaal!

Service
Het product werd binnen 24 uur geleverd en ik werd keurig op de hoogte gehouden.

Aanbeveling
Het was mij eerste keer en ik ben zeer tevreden. Geen idee waarom een ander niet tevreden zou zijn.

Extra toelichting
Ik wist precies welk product ik wilde hebben en 24 uur later had ik binnen zonder problemen en voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilmavanschaik 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie overzichtelijke website.

Assortiment
Meteen gevonden wat ik zocht.
Verder een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Gezien bovengenoemde cijfers, prima zaak👍

Extra toelichting
Niets aan bovenstaande toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald92 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Altijd makkelijk dat je zowel kan bestellen als afhalen in Naarden. Het is helemaal fijn dat ze door de week elke dag tot 21:00 uur Open zijn.

Service
Altijd snel geholpen en waar nodig een goed en uitgebreid advies.

Assortiment
Veel merken op voorraad en daarnaast goede aanbiedingen.

Aanbeveling
Heb al regelmatig voor andere mensen iets opgehaald in Naarden.

Extra toelichting
Zoals al beschreven, altijd goede service, goed advies en genoeg op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aja36 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijk stappenplan

Service
Hebben een goed werkend product ontvangen binnen de opgegeven levertijd

Assortiment
Een ruim aanbod van artikelen tegen een goede prijs

Aanbeveling
Onze goede ervaring met dit bedrijf willen wij graag delen met anderen

Extra toelichting
10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kpoel 10-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prettig om vanuit huis zo makkelijk alle info op 1 site te kunnen vinden

Service
makkelijke site, betaling goed, snelle levering.

Assortiment
groot assortiment van diverse producten.

Aanbeveling
heb hem al meerdere malen aanbevolen. bevalt ons na 3 keer nog steeds prima. goede producten snelle en vriendelijke levering!

Extra toelichting
al 3 x keer besteld via internet duidelijk verhaal met een prettige service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Jong789 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel opgelost

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Zeer servicegericht

Extra toelichting
Goede service en goed telefonisch bereikbaar.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

roy.spithoven 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het was zo bestelt

Service
het kwam zo binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s. bektan diks 10-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
super goed

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gewoon super

Extra toelichting
Erg prettig winkelen vanuit je luie stoel, alles goed overzichtelijk. Je kan zelf bepalen wanneer je het bezorgt wil hebben, gewoon prettig. zelfs de aflevering was zo goed, werd netjes binnen gebracht en de heren waren super vriendelijk. tot de volgende bestelling :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Bottema 10-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prettig geholpen in de winkel, goed geluisterd en goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wbuddhah 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is heel overzichtelijk, hierdoor is het bestellen van een product heel makkelijk. Alle handelingen die uitgevoerd moeten worden spreken voor zich.

Service
Ook hierover heb ik geen opmerkingen. Bij elk product staat een filmpje waarbij ik een heel duidelijke uitleg heb gekregen. Ook staat er bij het product of deze op voorraad is of niet en hoelang de levertijd zal zijn hiervoor. Deze punten hebben voor mij de doorslag gegeven om mijn tv bij plasma discounter te kopen.

Assortiment
Ik heb verschillende sites bezocht voor verschillende producten, maar kwam telkens voor de beste prijs uit bij plasma discounter. Deze site heeft naar mijn mening het meest uitgebreide assortiment. En hier bovenop ook nog eens de meest lage prijs in de meeste gevallen. Dus voor mij was het al snel duidelijk dat ik hier mijn tv zou gaan kopen.

Aanbeveling
Als ik iemand een winkel zou aanbevelen als het gaat om elektronica, dan zou dat absoluut plasma discounter zijn!. Ik heb hier mijn tv in alle tevredenheid gekocht. Deze winkel heeft in de meeste gevallen de laagste prijs, en geeft een hele duidelijke productinformatie. Het bestellen via de online winkel gaat heel gemakkelijk, en er kon op veel verschillende manieren betaald worden. Ik had mijn tv de dag na mijn bestelling al in huis!.

Extra toelichting
Plasma discounter is een echte aanrader voor mensen die een tv willen kopen. Ik heb hier mijn tv gekocht in alle tevredenheid. De productinformatie is duidelijk, de levertijd is duidelijk aangegeven wanneer u een product selecteert en de betaling van een product is duidelijk een betrouwbaar. Dus als eindbeoordeling geef ik plasma discounter een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AUA 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bestellen, proces duurt helemaal niet lang en is ook zeer eenvoudig, dus dat is heel fijn.

Service
Goeie service het product werd snel thuis afgeleverd en ik kreeg er een Wireless LAN Adapter bij.

Assortiment
Veel keuze uit goeie producten in dezelfde prijsklasse.

Aanbeveling
Prettige ervaring gehad en ik zal er zeker vaker kopen en ook anderen aanbevelen hier te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul1987 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, Zoekveld werkt uitstekend, Productinfo helder, scherpe prijzen, goed om te zien of het product voorradig is.

Service
Hoewel € 0,80 per minuut wordt gevraagd om de helpdesk te bereiken, vind ik dat geen probleem omdat je direct iemand aan de lijn krijgt.
Betreffende de logistieke opties, zou het wellicht een verbeterpunt kunnen zijn, om te zien dat bijv. een 50" ledscherm altijd met post@home wordt bezorgd, Zo weet je meteen vooraf of de zending gevolgd kan worden. Nu heb ik daarvoor moeten bellen.

Aanbeveling
Denk dat bovenstaande uitleg ruim voldoende motivatie zijn om deze winkel ook aan anderen aan te bevelen.

Daarnaast zijn er nog diverse pluspunten, zoals voor diverse producten een filmpje met uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rigo 10-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de enige site die de service kit voor een Sony W6 aan kon bieden

Service
binnen de 24 uur geleverd

Aanbeveling
zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oma60 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen

Service
wordt gewoon voor € 9,95 thuis bezorgd.

Aanbeveling
ik heb deze winkel ook via een ander aanbevolen gekregen. Dit zegt iets over de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Ina Wolt-Dontje 10-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Doordeweekse dag op gemak rondneuzen en laten adviseren

Service
Goede voorlichting inzake TV's geschikt voor Canal Digitaal

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Beoordeling zegt voldoende dunkt me zo

Extra toelichting
Prettig geholpen en prima voorlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

moto 73 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen account aanmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Heins 10-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker simpel direct aanvinken waar je naar op zoek bent en in welke prijsklasse.

Service
Binnen één werkdag beschik je over het gekozen product.

Assortiment
Genoeg keuze wat betreft televisies en dan ook nog voor de laagste prijs.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en goedkoop.

Extra toelichting
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe televisie. Op een gegeven moment besloot ik dat de televisie een 32 inch moest worden en wilde ik toch graag een full hd met 100 herz versie. Via de site kon ik gemakkelijk het aanbod voor mijn prijsklasse vinden en een bestelling plaatsen. Ideaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniel N. 10-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles verliep snel en zonder enig probleem

Service
Een stapje extra. Er miste een kabel. Was geen probleem.

Assortiment
Ik hoefde nergens anders heen. Keuze is prima.

Aanbeveling
Prima assortiment en service en prijs. Dus waarom niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael8111974 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime showroom , grote parkeerplaats

Service
Snel en goed geholpen mede omdat ik op de website een keuze had gemaakt

Assortiment
Als je hier geen keus kan maken dan kan je dat nergens

Aanbeveling
Zie vorig commentaar

Extra toelichting
Helemaal top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vestingbewoner 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ben niet op de site geweest. Ik wist al welk type ik wilde

Service
Ik werd onmiddellijk geholpen en de Tv werdzelfs voor mij in de auto gelegd, die overigens, heel handig, vlak voor de ingang kon staan.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen, zijn alle gangbare modellen aanwezig

Aanbeveling
Zie bovenstaande argumenten

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ADJE96 10-11-2013

Algemene score

7,5

Extra toelichting
lekker vanuit je luie stoel bestellen, en echt waar voor acht uur besteld ,de volgende dag in huis en kijken maar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanette van Mourik 10-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vele merken onder 1 dak

Service
Super gemotiveerd personeel. Weet waar ze het over hebben.

Assortiment
Divers.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen. Er is geen betere plek!!!

Extra toelichting
De service is meer dan optimaal. We werden goed geholpen en kregen veel informatie over de door ons aangeschafte led tv. Ik zou het echt iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zondervan123 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede navigatie op de site om de gewenste tv te vinden. Daarna ook eenvoudigeven heldere bestel instructie.

Service
Goede informatie omtrent de verwachte levering. Ook toen de levering 1 dag vertraagd was kwam er keurig (en ruim op tijd) een melding van de vertraging.

Extra toelichting
Trvreden over de aankoop en vooral de afhandeling van mijn bestelling. Goede en tijdige communicatie is waar het nogal eens aan ontbreekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Charia 10-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita888 10-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Netjes geleverd, had hem de volgende dag al binnen, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Sjouwerman 09-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kijken op internet en op naar de winkel

Service
zeer goede service van personeel

Assortiment
ruim voldoende keuzes

Aanbeveling
ruime keuze en prijs zeer aantrekkelijk

Extra toelichting
De verkoper nam ruim de tijd om het e.a uit te leggen over het product (tv) hij nam zelfs even tijd om over een ander produkt wat uit te leggen omdat ik daar om vroeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick van der Schaaf 09-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bereikbaar

Service
vriendelijk en professioneel

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bert en els 09-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
uitzoeken via de website, in de showroom kijken en dan bestellen!

Service
duidelijke uitleg in de showroom van de medewerker

Assortiment
binnen 2 dagen het artikel ophalen, prima!

Aanbeveling
gemak dient de mens!

Extra toelichting
via internet zoeken, in het echt zien in de showroom, via internet bestellen en ophalen in de showroom, prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

decoder 09-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Webwinkel overzichtelijk en makkelijk.

Service
Service goed. Jammer van niet bezorgen weekend en maandag

Assortiment
Assortiment groot.

Aanbeveling
Goedkoop en groot

Extra toelichting
Gewoon goed assortiment. En redelijke prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rick Hartman 09-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tommetuh89 09-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeeg gemakkelijk en snel

Service
heel goed

Assortiment
heb me goed kunnen oriënteren

Aanbeveling
aan iedereen

Extra toelichting
heel handig een dag erna was de tv alweer binnen super snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

danielle1805 09-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Supwr service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon400 09-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen en 2 dagen later in huis super handig. je hoeft er de deur niet voor uit.

Service
super service had de dinsdag besteld en donderdag had ik het in huis.

Assortiment
niet alleen plasma-discounter is heeft een groot aanbod van artikelen maar ook alle andere genres van discounter heeft een breed assortiment voor een goede prijs.

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit dus ga dit zeker aan vrienden/familie aanbevelen.

Extra toelichting
het is niet de eerste keer dat ik of mijn ouders bij discounter hebben besteld. vaak liggen de prijzen hier net iets onder de andere internetsites. ook vind ik het veilig om via hier te internetshoppen wat ik niet van alle internetsites kan zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilias Bouzia 09-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was hartstikke duidelijk ik kwam direct waar ik wilde zijn en vond direct wat ik wilde hebben.

Service
Ik heb hem gereserveerd en afgehaald in Naarden.
De service in de winkel was top ik werd snel geholpen.
Mijn oude tv heb ik paar jaar terug bij plasmadiscount besteld en hij kwam de volgende dag gelijk in huis ik was hartstikke tevreden.

Assortiment
De tv die ik heb gehaald is goed voor zijn prijs catergory ik vindt het een geweldig tv maar op andere websites was hij een beetje te duur, bij plasma discount was ie wel heel goedkoop vergeleken andere websites.

Aanbeveling
Ik geef het een 10 ik heb het al aan mij mijn familie aanbevolen en die zullen jullie vroeg of laat wel verwachten in de winkel.

Extra toelichting
Dankjewel voor de pracht televisie dit is mijn 2de die ik al gehaald heb hier bij plasma discount en ik ben zeer tevreden. Mijn oude tv heb ik 3 a 4 jaar geleden bij jullie gehaald en die is nog steeds in goeie staat. En die nieuwe ben ik hartstikke blij mee plasma discount nummer 1.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bennekruid 09-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel besteld op voorraad

Service
snel geleverd

Assortiment
ruim en onze keuze op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sjorske25 09-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super gemakkelijk online bestellen

Service
de volgende dag in huis

Assortiment
precies wat je nodig hebt

Aanbeveling
de goedkoopste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandraake 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar drukken op de knop heb je zo je bestelling, zeer gemakkelijk!

Service
Duidelijke voorwaarden, klantvriendelijk

Assortiment
Zeer uitgebreid, prima producten

Aanbeveling
Absoluut!

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant en kom zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Gerlach 08-11-2013 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Vriendelijk en kundig personeel

Assortiment
Grote voorraad in tegenstelling tot de andere webshops

Extra toelichting
centraal gelegen, kundig en eerlijk advies gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

despies 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prima met de computer uitzoeken en bestellen

Service
was verkeerd toestel bezorgd zonder kosten geretoeneerd en 3 dagen later juiste bestelling ontvangen.

Assortiment
meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
goede producten snel geleverd en correcte service.

Extra toelichting
prima bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Koop 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Deze aankoop heb ik gedaan voor het draf- en rensport museum (ziewww.archiefndr.nl).
Dat is dan mooi thuis en kan ik de installatie van huis mooi sturen.

Service
Kan ik niet beoordelen. Met de 1e levering vorig jaar geen problemen gehad. Verwacht ze nu ook niet

Assortiment
Ruim, Hoewel voor het museum geldt prijs/kwaliteits verhouding als 1

Aanbeveling
Zoals bij assortiment reeds aangegeven. Deprijs/kwaliteit is meer dan goed.

Extra toelichting
Heerlijk winkelen bij plasma discounter

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Cees Baars 08-11-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Gewenste product was gemakkelijk te vinden op de site

Extra toelichting
Zoals gewoonlijk niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jm van Schoten 08-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De aansluiting van de tv is makkelijk en het instellen gaat stap voor stap

Service
Duidelijke uitleg, en prettig geholpen.

Assortiment
Veel keus, en prettig opgesteld. En het geluid van de tv zelf is horen, niet e extra aan gesloten aan boxen . Zo kan je het geluid testen

Aanbeveling
We hoeven niemand te overtuigen van de naam plasma-discounter, deze is alom goed bekend, maar ik zou deze winkel zeker aanbevelen

Extra toelichting
Fijne zaak, deskundig personeel, goede uitleg ,volop keuze. Heeft een goede naam! Daarom kozen wij voor plasma- disconteer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransvdK 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig in te vullen en geen vragen over geboortedatum ofzo.

Service
Voor mij was de service : vandaag bestellen morgen in huis. Waargemaakt!

Assortiment
Precies de tv die ik zocht werd hier voor de laagste prijs aangeboden.

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen, de bestelling de volgende dag in huis via PostNL.

Extra toelichting
Zulke winkels mogen er meer zijn :) Alleen de noodzakelijke dingen vragen en doen wat ze moeten doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pim meuwsen 08-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is gemakkelijk te vinden , ruime parkeermogelijkheid , goede en duidelijke winkelindeling

Service
deskundig en vriendelijk personeel zelfs voor mij als een 'digital immigrant' die
onbekend is met de huidige technische aspecten

Assortiment
mijns inziens bijna overvloedig , maar ik denk voor elke wens een antwoord

Aanbeveling
Smaakvol en volledig assortiment , keurig advies zonder opdringerigheid.
Prima service zoals zonder het te vragen de tv in de auto te plaatsen

Extra toelichting
in één woord grote klasse op alle aspecten zoals een retailer hoort te zijn. Ook de website waar ik mij vooraf had georiënteerd is overduidelijk. "By the way Tom" , ik geniet al jaren van jouw optreden in de WTCC , ga aub nog een jaartje door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V. Veldhoven 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en vooral plezierig producten bekijken op de webshop plasma discounter.nl.
Met name de informatie inclusief de video uitleg is fantastisch.

Service
Prima service en vooral de bezorging was erg snel.

Assortiment
Uitstekend. Producten zijn up to date en ook veel aandacht aan accessoires zoals kabels en stekkers enzovoort. Iets waar vaak geen aandacht aan word besteed. Bij jullie wel!

Aanbeveling
Groots assortiment, betrouwbaar, goed informatie voorziening van de producten maar vooral ook de terugkoppeling mocht er een probleem zijn. Er word altijd naar een oplossing gezocht.

Extra toelichting
Ik heb al een aantal zaken aangegeven en ik kan eraan toevoegen dat het een fijne winkel is met webshop. Want je kunt de producten ook bekijken in de winkel en een praatje maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron nmb 08-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, gemakkelijk te bestellen en betalen.

Service
Was supersnel geleverd en werd duidelijk aangegeven hoe laat de levering er zou zijn.

Assortiment
meer dan voldoende voor mij.

Aanbeveling
betrouwbare winkel met goede snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews