Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.A.M. Plouvier 14-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden, Morsstraat 10
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even langs de showroom gereden. Binnen een mum van tijd was ik met het gewenste artikel (TV) weer thuis.

Service
Vlot en netjes afgehandeld.

Assortiment
Eigenlijk teveel keuze. Maakt het lastig

Aanbeveling
absoluut geen klachten en een zeer concurerende prijs!

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sachsa 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is simpel en gemakkelijk om het product naar waar je verlangt te vinden

Service
De service is er goed ik kreeg mijn product de volgende dag al binnen.

Assortiment
Er is genoeg keuze uit het assortiment. Ik wilde eerste instantie een tv op bol.com kopen maar zag hem hier voor veel goedkoper!

Aanbeveling
Mijn broer heeft mij deze site aanbevolen omdat het volgens hem een erg goede en fijne winkel was. Ik zou zeker andere mensen deze winkel als een goede tip meegeven.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de winkel. Dit komt ook door het de goede berichten van mijn broer. Het feit dat ik bijna een TV op bol.com zou ren grote fout zijn geweest ook omdat er verkeerde plaatjes van de producten bijstonden en op plasmadiscounter de goede.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J Stomp 14-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
alles wordt zeer goed uitgelegd via de video en perfect geformuleerd kortom
kan niet beter.

Service
geweldig ik had de TV via internet besteld de volgende dag zat ik met een heerlijke bak koffie op de bank te genieten van een prachtige beeld van mij nieuwe aanwinst. helemaal TOP dus

Assortiment
werkelijk alles is aanwezig en staat klaar voor te leveren of te verzenden.
Dus ook TOP

Extra toelichting
gewoon ik ben zeer tevreden met de Plasma-Discounter. en zal zeer zeker bij vrienden en familie aangeven dat ze bij de Plasma-Discounter het beste af zijn De plasma-Discounter steek met met kop en schouder er bovenuit .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jemelu3 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Betaling was eenvoudig.

Service
Levertijd was volgens verwachting. Ik heb geen
ervaring met retourprocedure.

Assortiment
Daar heb ik geen mening over.
Was op zoek naar een 37 inch televisie.
Die vond ik vrij snel bij plasma-discounter.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vitesse1 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, eenvoudige manier van bestellen.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment met bijna alle denkbare topmerken.

Aanbeveling
Groot assortiment, Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering. Alles wat je wilt als consument.

Extra toelichting
Plasma Discounter heeft een ruim assortiment, scherpe prijzen en uitstekende leveringsvoorwaarden, daarom voor mij de nummer één site voor electronica en accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nasro 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goeie overzichtelijke website met verschillende produktgroepen/merken

Assortiment
veel keuze en zeer goede uitleg over het produkt

Aanbeveling
goede prijs
snelle levertijd
en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis-89 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke site! met handige promotiefimpjes over de tv's

Assortiment
Zeer uitgebreid assoriment

Aanbeveling
Handige site, makkelijke bestelprocedure en niet te vergeten een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans785 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website werkt makkelijk. Helaas was er storing bij het reserveringssysteem, maar dat werd telefonisch prima opgelost.

Service
De storing in het systeem werd snel en makkelijk opgelost aan de telefoon.

Assortiment
Prima assortiment en heel nethes en overzichtelijk neergezet. Daar kunnen anderen nog wel iets van leren!

Extra toelichting
Een prima zaak, service gericht en netjes ingericht. goed assortiment en scherpe prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Dijkman-de Vries 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden wat ik zocht

Extra toelichting
Gemak, goed product en betrouwbaar. Heb op die manier ook voor deze winkel gekozen omdat een ander deze ervaring had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Röbke-68 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Productaanbod goed, prijs ok, snelheid ok: dus niets meer te wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Summerblade 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke gebruiksanwijzing en gemakkelijk te bedienen

Service
Snelle, zorgvuldige levering

Assortiment
Goede prijs / kwaliteits verhouding en ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer tevreden met mijn product en de afhandeling

Extra toelichting
Zie boven, verder niets meer aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Zweers 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige website met duidelijke uitleg, kind kan de was doen...

Service
Eerste keer bestellen ging fout door een probleem op website ben daarna perfect geholpen met antwoord en nieuwe bestelling

Assortiment
ik zou niet weten wat je nog meer moet geven, is zo veel en alle topmodellenn zitten erbij..

Aanbeveling
Alles perfect geregeld zelfs bezorging was perfect.. op het uur nauwkeurig...

Extra toelichting
Bestelling Maandags geplaatst en Dinsdags in huis om 1600 uur.. Was een perfecte levering, alles was netjes verpakt en in goede werkende staat.. kan nu genieten van mijn nieuwe Sharp, smart TV..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martie 14-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te vinden , vindt de site om te bestellen wel wat druk.

Service
Alles volgens afspraak en zoals het
Beloofd is nagekomen.

Aanbeveling
Al gedaan, fam - uit volkel heeft dezelfde tv als ik gekocht, omdat prijs scherp was en de levering heel snel.

Extra toelichting
Ben via kieskeurig bij jullie terecht gekomen en had alleen deze tv nodig dus heb niet verder gekeken.kan dus weinig zinnigs zeggen over jullie assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JW Vissers 13-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan in de winkel, geen standaard verkooppraatjes, men wist echt de verschillen te onderbouwen

Assortiment
Tja, er zijn winkels met meer, maar als je de belangrijkste erken hebt, zoals in deze winkel dan mis je eigenlijk niets. Assortiment is goed opgezet dmv diverse formaten flatscreens waardoor de keuze eenvoudiger te maken was.

Aanbeveling
Zie bovenstaand, lijkt me voldoende toch? wn een scherpe prijs uiteraard.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harry5645 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Prima

Service
Prima

Assortiment
Kan breder

Aanbeveling
Goed op orde

Extra toelichting
Prima ervaring

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paulrom 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk selectie maken op de website tussen de verschillende soorten tv's

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk, goedkoop en vertrouwd

Extra toelichting
Ik heb al meerdere tv en producten besteld via de discounter winkels. Ook bv een luxe koffie automaat. Tot nu toe ben ik zeer tevreden en enthousiast over de webwinkels. Snelle levering en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Verwoerd12 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed en vakkundig personeel die echt de tijd voor je nemen om verschillende dingen uit te leggen

Assortiment
voldoende tv's om uit te kiezen

Aanbeveling
zie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinnus 13-11-2013

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Wat mij tegen stond is dat de vorige koper de gaten gaat opboren van de beugel En dan het artikel terug stuurt naar jullie en dat jullie dan niet zien Dat er met het artikel geknoeid is. Dan zijn er ook nog eens de verkeerde pluggen bij geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Gijsbrechts 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel te kiezen en erg duidelijk

Service
Super snel in huis, en je word goed via de mail op de hoogte gehouden

Assortiment
Super, alles op voorraad

Aanbeveling
Goede service en zelfs als ik het wil terug sturen

Extra toelichting
Ben echt tevreden, zelfs de prijs is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thvaes 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede toelichting,eenvoudig in stappen te bestellen

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden met het verloop van de bestelling

Assortiment
groot en prima voorlchting

Aanbeveling
zie vorige motivaties. alleen minder goed voor de middenstand

Extra toelichting
ik heb geen klachten over de gang van zaken rondom mijn bestelling en ben zeer tevreden over het verloop van het geleverde artikel (tv muurbeugel)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JochemM 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van de Mast 13-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op zoek naar televisie; pand makkelijk te vinden, televisie goed te bekijken

Service
eerste hulp achter de balie was niet zo goed, de tweede, xxxxx, wist veel beter de weg en kon ons uitstekend adviseren

Assortiment
Alles is daar heel goed te zien, lekker overzichtelijk.

Aanbeveling
bereikbaar, prijs, kwaliteit, service, wat wil je nog meer

Extra toelichting
De vorige TV van ons, een LG, kwam er vandaan. inmiddels een ander pand, maar nog steeds alsof je bij een bekende binnen komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal Kamphuis 13-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar. Snelle en goede service.

Service
Goede service.

Assortiment
Gewenste product is aanwezig.

Aanbeveling
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert Kleen 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je al georienteerd hebt is zoeken geen issue meer. Thuis bezorging via post.nl gaat prima.

Service
Track and trace handig. Service eigenlijk alleen bij bezorging nodig gehad.

Aanbeveling
Zoals gezegd, tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad.

Extra toelichting
Oriëntatie heb ik buiten de site gedaan, daarna was zoeken op prijs, en bezorging een fluitje van een cent. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sneeuwstorm66 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website

Service
prima, zelfs hulp bij het inladen in de auto.

Assortiment
Genoeg keuze ook voor de goedkopere televisies

Aanbeveling
keuze, snelheid, service en website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vrouw123 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet bestellen, super makkelijk

Service
Geen verzendkosten, ze komen je product thuis afleveren

Assortiment
Goede aanbieding. Maar heb niet verder gekekn op de site.

Aanbeveling
Goedkoop, goede service, geen verzendkosten, goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn van der pols 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
jullie sirves was super snel hier ben ik tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

speedy7202 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en erg gemakkelijk om te betalen via bankcontact

Service
Snelle levering ook naar belgie

Assortiment
ik heb een sonos besteld en ondanks de speciale korting die ik kreeg toch nog een aardig assortiment aanwezig

Aanbeveling
snelle reactie via mail jullie spelen snel op de bal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

knnth70 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. Vree 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website werkt eenvoudig en overzichtelijk.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis.!!!! email met pakket volging !!

Assortiment
Niet alle merken, maar keuze genoeg!!

Extra toelichting
Een van de beste webwinkels voor tv. kan het iedereen aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MarianD 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

renebrg12345 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is een fluitje van een cent, informatieve website en filmpjes

Service
Tot nog toe is alles goed verlopen, kan ik nog niet echt beoordelen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Het is me tot nu erg goed bevallen

Extra toelichting
Zie hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirko Zecevic 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt heel makkelijk navigeren binnen de shop waardoor je sneller bij je product naar wens bent

Service
Snel, weten waar ze over praten! Vriendelijk

Assortiment
Heel breed! Kon moeilijk een keus maken

Aanbeveling
Ik beveel plasma-discounter.nl al jaar en dag aan bij familie, vrienden en zakenrelaties.

Extra toelichting
Al met al een super webshop met super service en een heel breed scala aan producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter2103 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed, duidelijk en zeer snel.

Service
Binnen 24 uur geleverd en helemaal werkend; goede communicatie

Assortiment
Het product wat ik heb gekocht is niet overal aanwezig, maar hier wel.

Extra toelichting
Er tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Bortels 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was supergemakkelijk om om bij jullie een bestelling te plaatsen en eenvoudig

Service
Tot nu alles correct, zo
Hebben we het graag

Assortiment
Heel veel keuze.
Moet eerlijk zeggen dat ik daar niet veel ervaring met heb

Aanbeveling
Als het altijd zo vlot verloopt zou ik het iedereen aanraden. Ook de prijzen zijn heel scherp

Extra toelichting
Tot nu toe 100% tevreden. Ik wou dat het overal zo vlot en eerlijk aan toe ging, bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Himschoot 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Labberte 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website werkt snel en navigeert erg prettig. De content die geboden wordt is uitgebreid en relevant, met name de filmpjes zijn heel prettig en duidelijk. De betaling verliep soepel en had geen haken of ogen. Simpel gezegd is het geheel overzichtelijk en duidelijk voor iedereen.

Service
Snelle levering gehad. Duidelijke instructie en een helder proces. Ook de mogelijkheden om te retourneren zijn prima. Gelukkig was mijn bestelling helemaal correct, dus ik heb geen ervaring met hoe een probleem opgelost zal worden (aanname is dat dat ook goed geregeld zal zijn).

Assortiment
Plasma-discounter heeft veel. Een erg breed assortiment, waarbij ook duidelijk online advies wordt gegeven (voorbeeld producten die van pas komen of anderen kochten). Ook bijkomende producten hebben ze keuze zoals kabels, erg handig en compleet

Aanbeveling
Ik heb al aanbevolen en kwam ook op de site omdat een vriend van me een TV heeft gekocht bij plasma-discounter.

Extra toelichting
Overall positief. Ik koop veel online en baseer me vaak op de informatie die het bedrijf online biedt. Plasma-discounter doet dit erg slim en laat weinig aan de verbeelding over. Als je dan besluit tot koop, is het geheel gewoon in orde. Voelt vertrouwd en dat komen ze ook na. Kan niet anders zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Visser 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Niets is makkelijker dan vanuit je luie stoel bestellen

Service
Op tijd en zonder gebreken geleverd

Aanbeveling
Reden staat bij andere beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Niels Tuijtjens 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je bestelt wat je wilt voor een redelijk goedkope prijs en het is bijna altijd de volgende dag binnen.

Service
Het is bijna altijd de volgende dag binnen.

Assortiment
Je kunt uit zeer veel artikelen kiezen

Aanbeveling
Goede winkel en je krijgt wat je bestelt

Extra toelichting
Ik ben het zeer eens met hoe deze winkel werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denzel jansen 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik krijg altijd mail van de aanbiedingen die jullie hebben is ideaal

Service
heb de tv zondag besteld en dinsdag in huis zonder verzendkosten

Assortiment
er is een breed assortiment van tvs en je krijgt gelijk te zien wat je er nog meer eventueel bij kan gebruiken

Aanbeveling
ik heb al verschillende mensen aanbevolen en heb zelfs een tv met mijn collega bij jullie opgehaald nadat ik zelf een tv had gehaald

Extra toelichting
het is gewoon heel makkelijk en bij alles is wel een beoordeling bij en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl Megens 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel betalingsmogelijkheden, verzenden via Post.nl, waardoor bij niet thuis ook makkelijk af te halen is.

Service
Bestellen ging heel makkelijk, daarna duidelijke informatie via de mail en snelle levering

Assortiment
Ruim aanbod. Vooral de Top 10 is handig

Aanbeveling
Gewoon helder, duidelijk, goede productoverzichtpaginas, en vooral de videos van de TV's zijn handig. Dan kun je toch eerst echt zien wat je koopt.

Extra toelichting
Ben gewoon erg tevreden. goede levering, mooie TV.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spaans RC 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik zocht kon ik makkelijk vinden. En stond juist beschreven. Ook of het op voorraad was.

Service
De ene dag besteld de volgende dag binnen zoals het stond beschreven op jullie voorwaarden hiervoor.

Assortiment
Wat ik al zei wat ik nodig had was snel gevonden.

Aanbeveling
Fijne internet shop en heeft eigenlijk alles.

Extra toelichting
Hebben veel in jullie assortiment en voor ieder wil wat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Brouwer 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website makkelijk in gebruik, betaalproces soepel, goede informatie over bestelling en betaling

Service
Levering volgens verwachting, goede informatie over bestelling, lage kosten door gratis levering van bridge bij de sonos geluidsbox, aflevering bij buren (ipv een of enkele dagen wachten op poging 2)

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Alles goed

Extra toelichting
Alles volgens verwachting en kosten beter dan verwachting (lager)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter okma 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is heel duidelijk het bestellen gaat erg soepel en alle aanbiedingen en de tv zijn goed aangegeven

Service
De service is goed op de site er staat goed en duidelijk bij wat het product kan en alles staat er concreet op

Assortiment
Heel goed ze hebben alles op voorraad dus snelle levering

Aanbeveling
Het is een hele klantvriendelijke winkel met zeer goede service online alles goed uitgelegd veel producten op voorraad voor snelle leveringen alles goed uitgelegd

Extra toelichting
Het is een hele klantvriendelijke winkel met zeer goede service online alles goed uitgelegd veel producten op voorraad voor snelle leveringen alles goed uitgelegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Schuiling 13-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb op internet gekeken, ziet er duidelijk uit, daarna met mijn zoontje naar de showroom gereden om daar zijn tv aan te schaffen voor op zijn slaapkamer

Service
Vriendelijke personeel, alles laten zien, ook geholpen met een beugel uit te kiezen, lekker normaal allemaal.!!!

Assortiment
Volgens mij kun je alle tv's daar krijgen, ik heb zelf thuis allemaal B&O, maar heb in de showroom gezien dat ik dat maar eens moet gaan veranderen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten, dit zegt voldoende.

Extra toelichting
Leuk bedrijf, vriendelijk personeel die je nog als klant ziet, ook al kom je niet voor de duurste tv, maar een voor je zoontje. In een woord Top !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tosca2 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg overzichtelijke website, duidelijke omschrijving van het product.

Service
Ik heb het product op een doordeweekse dag besteld en het was de volgende dag al in huis! Erg snelle service, zonder verzend of andere onverwachte kosten

Aanbeveling
Ik heb een erg goede ervaring met plasma-discounter, zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Sylvia 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kan op de site rustig bekijken naar welk product mijn voorkeur uitgaat. Dan zoek ik het bijbehorende filmpje om te zien om het product ook is wat ik verwacht. Voordat ik het op ga halen kan ik ook zelf zien of het op voorraad is. Gemak dient de mens!

Service
De winkel is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeerruimte. Bij vragen is de winkel telefonisch goed bereikbaar en het personeel is professioneel. Ik heb geen ervaring met retourprocedures o.i.d. omdat de producten die ik tot nog toe heb aangeschaft nog steeds aan de verwachting voldoen.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende. Binnen ieder budget is er een keuze te maken tussen verschillende producten. De producten zijn ook concurrerend geprijsd ten opzichte van andere winkels.

Aanbeveling
Goede service en prijs/kwaliteitverhouding. Veel is op voorraad leverbaar.

Extra toelichting
Zoals hierboven al aangegeven heb ik in de loop van de tijd diverse producten aangeschaft voor mijzelf, maar heb ook mensen meegenomen naar de winkel Dit laatste doen ik alleen als ik zelf overtuigd ben dat de aankopen hier gedaan kunnen worden tegen een goede prijs en met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daan Schade 13-11-2013 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel efficient. Je oriënteert je online en komt "passen op maat" in de winkel.

Service
Voldoende personeel, beleefd, voldoende kennis.

Assortiment
een tien durf ik niet maar echt volledig.

Aanbeveling
Heel tevreden en al meerdere malen aanbevolen.

Extra toelichting
Zie commentaren, lijkt mij voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jorrit88 13-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gekocht in de showroom

Service
We werden snel geholpen en getipt naar wat de beste tv waren.

Assortiment
Kan altijd meer;)

Aanbeveling
goede tv's voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mary siebelt 13-11-2013 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
top!

Service
werd snel en vriendelijk geholpen.. en de mooie led tv werd ook netjes in mijn auto gelegt.. top

Assortiment
heb niet zo gekeken wat er was kwam alleen mij nieuwe tv halen!

Aanbeveling
ik heb de winkel al lopen promoten tegen een aantal mensen gezegt .. goed service en prijs..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews